Kjære Grete

Det er som en uvirkelig drøm. Det er som et mareritt jeg ikke våkner opp av. Telefonsamtalen med ordene: "Grete gikk bort i natt", vil ikke slutte å spilles om og om igjen. Jeg har aldri sett eller hørt moren min så knust. Jeg selv har aldri følt meg så knust.

Tårene stopper ikke. Det kjennes ut som om noen river ut hjertet og magen min. En av personene som betyr mest for meg ble tatt ifra meg inatt. Hun var ikke direkte i familien min, men hun var det likevel. Hun var der fra jeg var nyfødt, og hun har fungert som en slags "reserve-mamma" for meg. Hun var min mors bestevenninne, hun var mor til ei av mine gode venninner og en av mine klassekamerater. Sammen har vi fem gjort mye sammen. Det er mange minner jeg har.

Jeg kan f.eks. huske at Charlotte - altså, datteren hennes, og jeg søkte gjennom klesskapet hennes for å finne noen stilige sko. Grete hadde alltid skapet fullt av stilige klær og sko. Hennes sans for mote slo aldri feil (med mindre man tenker på de sære tightsene i forskjellige farger hun hadde på seg i -94, men alt kler den smukke).

Jeg kan også huske at Grete kledde opp Charlotte og meg i matchende klær, og hun ordnet håret vårt helt likens. For da kunne vi gå som søstre. Charlotte og jeg har alltid vært som søstre, vi har alltid kranglet og alltid blitt venner igjen.

osstre
Meg, Christopher og Charlotte

Jeg husker gode middager, lange samtaler og gode følelser. Jeg husker den glede du alltid fikk meg til å føle.

Jeg savner allerede at du gir meg en klem og sier: "Husk at æ e kjempeglad i dæ, Lottemor". Det finnes ikke noe jeg hater mer her i verden enn å bli kalt Lottemor, men om du kom tilbake til oss så hadde du kunne fått sagt det så mange ganger du bare ville.

Grete var den type person man ikke kunne unngå å like. Hun spredte om seg med glede, og fikk alle rundt seg til å føle seg verdsatt. Jeg visste med meg selv at hvis jeg hadde problemer, og virkelig trengte hjelp, så var hun der. Reservemamman min, som alltid har brydd seg om meg.

Jeg skulle egentlig høre etter om jeg fikk komme på besøk hos dem forrige uke, men det ble ikke til at jeg gjorde det. Jeg var så sliten... Jeg var så sliten?! Jeg angrer, jeg skulle ønske jeg fikk møte henne en siste gang. Nei, faktisk, skulle jeg ønske dette aldri hadde skjedd. Jeg sender mange tanker til Charlotte og Christopher, hennes to barn.

grete

Kjære Grete
Jeg er fremdeles i sjokk. Jeg vet ikke hva jeg skal si, hva jeg skal føle eller hvordan jeg skal slutte å gråte. Jeg har allerede snakket ut i tomme luften til deg mange ganger, og spurt om du har det bra nå. Jeg håper du går videre og får det bra. Du fortjener all lykke og glede som finnes i hele verden. Du er et nydelig menneske og jeg savner deg. Vi alle savner deg.


Tårene vil ikke stoppe...

Link til artikkel på adressa.no

Søte utbrudd:
martej

:/ Så utrolig trist

07.feb.2009 @ 16:58
URL: http://martej.blogg.no
ceciliek.

Huff Lotte. Vet ikke hva jeg skal si! Husker at jeg leste artikkelen tidlig i morrest og tenkte på de som har mistet noen. Er virkelig, virkelig lei for det!

07.feb.2009 @ 16:59
URL: http://ceciliek.blogg.no
ceciliek.

Det har du! det kom jeg faktisk ikke på!
Var absolutt ikke meningen å kopiere, er bare så irritert for tiden. Skal jeg la innlegget stå eller ta det bort? Det får du bestemme siden du langet ut mot "søt blogg"-folka føsrt :)

07.feb.2009 @ 17:17
URL: http://ceciliek.blogg.no
Hundrings

Det er nettopp det som er problemet!

07.feb.2009 @ 17:33
URL: http://hundrings.blogg.no
Charlotte

Jeg beklager.
Jeg håper det går bra med deg.
Jeg vet hvordan det er å miste noen.
Jeg beklager virkelig så mye..

07.feb.2009 @ 17:38
URL: http://charlottevatne.com
Citylife

føler med deg,. =/ sikkert veldig tung tid. Bare prøv å tenk på de gode minnene, =)

07.feb.2009 @ 17:49
URL: http://citylife.blogg.no
Little Miss Sunshine

No tru æ du treng en ordentlig god klem: *KLEEEEEMEDÆ*

07.feb.2009 @ 17:50
URL: http://juliebettina.blogg.no
Jannicke Elise

Uff så utrolig trist! Har ei veninne som nettopp mistet moren sin, aner ikke hva jeg skal si. Hadde aldri taklet å miste moren min. Hun er heldig som kan ha deg til å støtte henne, selv om du å syns det er utrolig trist, er det nok til stor hjelp til henne. Vet selv åssen det er å miste noen, håper alt er bra med deg!
Utrolig bra skrevet, fikk tårer i øynene.

07.feb.2009 @ 18:21
URL: http://jannickeelise.blogg.no
Linn Elisabeth :)

Så trist å høre da... R.I.P <3

Husk at du bærer alle de fine minnene med deg i hjertet for alltid!! :)

SV: Skjønner jeg godt! Er jo helt traumatisk, iiiik :S Men håper du har mistet babytennene dine nå da ;)

07.feb.2009 @ 19:45
URL: http://linnelisabeth.blogg.no
Maiken

uff:( Trist å lese slikt... Hun så utrolig koselig ut. Håper det går bra med deg, selv om livet kanskje virker utrolig urettferdig akkurat nå...

07.feb.2009 @ 20:16
URL: http://maikensaether.blogg.no
rocksmile

;(

07.feb.2009 @ 20:20
URL: http://rocksmile.blogg.no
Karoline!

Kondolerer. Jeg skvatt veldig til først, fordi jeg vet om ei som heter Grethe og hun har tre barn, to av dem heter faktisk Charlotte og Kristoffer - nesten helt likt. Heldigvis for meg var ikke det sant, men vil kondolere til deg og alle som kjente hun, hun hørtes ut som en kjempe fin person, det er hun nok fortsatt..

08.feb.2009 @ 01:34
URL: http://www.karliegarlie.blogg.no
Elisa ☆

Herregud.. Kondolerer så mye.. Hun så heller ikke så gammel ut.. Tør jeg spørre hva som skjedde? Har ikke ord for hvor synd jeg synes på hennes familie og nærmeste venner. Ingenting er fælere i verden enn død, og å miste noen man er glad i.. Hun har det nok godt, der hvor hun er nå.. Og hun virket som en utrolig herlig person.

10.feb.2009 @ 01:34
URL: http://elisaa.blogg.no/
Anneerkul

Så utrolig trist å høre! Det er liksom så uvirkelig, men samtidig så nært. Kondulerer til deg, og alle andre som kjente henne..

22.feb.2009 @ 17:13
URL: http://www.anneerkul.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7335288