Jeg liker å vise fram tampongtråden min

Jeg er fullstendig klar over at blant annet Cecilie har nevnt dette irritasjonsmomentet tidligere. Likevel må jeg bare få det ut.

Tenk deg at du sitter i garderoben etter en hard treningsøkt. Du holder på å ta av deg svette sko og sokker. Ved en ren tilfeldighet ser du opp, og der sitter du da og ser rett oppi den hårete dåsa til et eldre og kraftig kvinnfolk. Hva skjer med at folk spaserer rundt naken i garderoben som om det er greit å vise fram ekle føflekker og hårete underliv?!

Er det virkelig så vanskelig å knyte en håndduk rundt seg når man skal gå fra skapet sitt til dusjen? Har de en ekstrem trang til å vise seg frem? Det er fint at de er fornøyd med seg slik de er. Det er greit at de synes hår er pent nedentil. Det er ikke dermed sagt at de andre liker det også.

Enda verre er det med de kvinnfolkene som har mensen. Mensen er en naturlig ting, på lik linje med hår. Nok en gang nevner jeg det å knyte en håndduk rundt seg. Jeg er nemlig ikke så hypp på å se tampongtråden henge ut av herligheten til folk. Det gir meg en ekkel følelse, og jeg er som regel kvalm nok etter treninga fra før av.

For all del, elsk deg som du er! Du er nydelig på din egen måte! Ta likevel litt hensyn, det er ikke alle som føler seg vel med å få trynet trykt oppi det nakne underlivet ditt.

tampong
Ville du fått trynet ditt trykt oppi dette?

Nå skal jeg selv hoppe i dusjen, og ingen fremmede skal få dåsa mi trykt oppi trynet sitt. Synd.

- Synes du det er ubehagelig å se fremmede gå naken foran deg?
- Synes du det er ubehagelig å vise deg naken foran andre?

- Og synes du tampongtråder hengende ut er et herlig syn?

Søte utbrudd:
Karoline!

JAA.

18.feb.2009 @ 20:36
URL: http://www.karliegarlie.blogg.no
Huong

Æsj, nå ble jeg kvalm! Jeg har sett en tampongtråd èn gang, og etter det så har jeg sluttet å se på underlivet til andre i garderober. Jeg syns også at kjønnshår er ekkelt, selvom det er normalt.

18.feb.2009 @ 20:40
URL: http://huong.blogg.no
isabel :-)

jeg liker ikke det med tampong, jeg blir ganske lett kvalm . og det er som sagt ikke noe hyggelig x)

Jeanette Madelein

sv: hahah, ja det hadde vært ganske trist:-phaha takk. jaa ikkesant:-P1.ja veldig ubehagelig i grunn:-p2. jo,ja.. jeg liker det ikke, for jeg er ikke fornøyd med kroppen min, det vil alltid være ubehagelig:-p3.haha JAA ELSKER SYNET AV TAMPONGtråder hengende ut av gamle vaginaer:-)

18.feb.2009 @ 20:45
URL: http://jeanettemadeleine.blogg.no
Spears

hahahahahahaha

18.feb.2009 @ 20:52
URL: http://juicypen.blogg.no
Kari

oi! når jeg trykka på innlegget trodde jeg det var bare tull. Men det var det ikke!!

18.feb.2009 @ 20:52
URL: http://kfj.blogg.no
Malin

hahahaha, ja som faen. Hater sånne ekle kvinenr som bare spader rudnt, og av en eller annen grunn er alle tjukke.

18.feb.2009 @ 20:53
URL: http://oppsig.blogg.no
cathrine

hahaha off. Nei altså, jeg har ingen interesse av å se på ukjente eller kjente folk spasere rundt nakne i garderoben oppi trynet på meg. x)

18.feb.2009 @ 20:53
URL: http://mittlivat.blogg.no
idasma

Foretrekker å se en annen vei jeg! ;P Bra innlegg, kanskje det får folk til å tenke. Selv liker jeg å ta et håndkle eller i allefall ha undertøy/bikini på før jeg spaserer rundt! :P

18.feb.2009 @ 20:53
URL: http://idasma.blogg.no
Malin :)

Selvom vi jenter er opptatt av å elske oss selv og alt det. Så går det en grense, går faktisk ann hvis man har mensen å dekke til snoren eller bruke et håndkle. Også når du ikke har mensen, man kan faktisk dekke deg til litt når man ikke er i dusjen osv.

18.feb.2009 @ 20:54
URL: http://www.malinnilsen92.blogg.no
CityLIFE - En blogg om ingenting og alt

hahaha, så enig, en håndduk er ikke mye å be om altså!

18.feb.2009 @ 20:54
URL: http://citylife.blogg.no
Silje

Det er så frykelig ekkelt, men ikke på lik linje med de damene i svømmehallen som ikke liker å barbere seg og det stikker ut hår både her og der. æsj, gamle damer og stoltheten sin

18.feb.2009 @ 20:54
URL: http://www.siljehasund.blogg.no
Eyrun Karoline

jeg takler ikke hår, eller tampongtråder. herregud heller, fint og flott at folk er fornøyde med segselv, men OH MY GOD ikke gidd å gå å vise det til andre fordeom. kvalmende med .. hår.

18.feb.2009 @ 20:55
URL: http://www.peep.blogg.no
Dvergpingvin

Jeg ser alltid ned i garderoben! Så jeg slipper å se ting jeg ikke vil se.

18.feb.2009 @ 20:58
URL: http://www.dvergpingvin.blogg.no
Elisabeth <3

Åherregud, det er virkelig forferdelig å få det der trykt oppi trynet. De kan jo bare ta en håndduk foran, det er jo ikke verre ? Prøvd å si det til dem noen gang ? Det ville jeg gjort. Jeg har bare måtte manne meg opp først x'D

18.feb.2009 @ 20:59
URL: http://thedisco.blogg.no
Trine

hohoho...

18.feb.2009 @ 21:00
URL: http://finetrine.blogg.no
Silje

hahhahahaDigger bloggen din!

18.feb.2009 @ 21:02
URL: http://www.hurreihurrei.blogg.no
Anne Mari

Helt helt enig!!!Jeg trener på SATS og der er det en del damer i sine beste år som liker å rusle rundt i gårderoben nakne... Jeg synes egentlig det ekleste er når de går inn på do og er helt naken. Jeg skjønner jo at man må kle av seg for å gå på do, men jeg vil ikke se det!!! Æssssj!

18.feb.2009 @ 21:03
URL: http://amfiverset.blogg.no
Aina

Jeg er så utrolig enig i det du skriver! Håndduker er til for å dekke seg til med;p

18.feb.2009 @ 21:04
URL: http://ain.blogg.no
Mariann

1. Ja, det er ubehagelig når de oppfører seg som om det er noe de gjør (alt for) ofte.2. JA! Gjør det aldri. Har for mange komplekser for kroppen min.3. Æsj, nei. Heldigvis har jeg ikke blitt utsatt for noe slikt.

18.feb.2009 @ 21:05
URL: http://mariann.bloggnorge.com
Sofie Karete

-Ja-Ja-NeiTAKK SKAPAREN FOR HÅNDDUKER!

18.feb.2009 @ 21:05
URL: http://sofiesgaleverden.blogg.no
anne marit

haha.. Nei, Nei og Nei :P Er en grunn til at håndkler finnes, liksom.

18.feb.2009 @ 21:08
URL: http://enbrasang.blogg.no
Iselin

Jeg liker ikke så godt og spasere inn i en garderobe full av hårete mennesker, men for all del, lev som man vil sier nå jeg. Selv knyter jeg et håndkle rundt meg til jeg er inne i dusjen..

18.feb.2009 @ 21:09
URL: http://lilleiselin.blogg.no
Vilde Eikeset

Heilt enig med deg, det er virklig ikkje kjekt å sjå. Greit at dei ikkje er redd for å vise kroppen sin, men dei kan tenke litt på dei som ser det og, at det faktisk ikkje er så veldig behaglig. Sjølv om det er en heilt naturlig del av kroppen som alle har, så betyr det ikkje at vi lika å sjå den delen på dei.

18.feb.2009 @ 21:12
URL: http://vildeeikeset.blogg.no
anna

hahah, så ekkelt :p

18.feb.2009 @ 21:19
URL: http://frklaastad.blogg.no
Little Miss Sunshine

Ubehagelighetsfaktoren avhenger av HVORDAN den fremmede ter seg i all sin nakenhet. Jeg er ikke sånn at jeg skammer meg over hvordan meg ser ut, men driver heller ikke og flasher både det ene og det andre i garderoben. Jeg kler på meg så fort som mulig egentlig. Og uthengende tampongtråd er det vel strengt tatt ingen som synes er så særlig herlig? Håper jeg!

18.feb.2009 @ 21:33
URL: http://juliebettina.blogg.no
Elisa &#9734;

Så klarte du å gjøre meg kvalm på denne onsdagskvelden, ja. Heldig du var, da.. Jævlig diiggg! Har ikke vært på sånne offentlige garderober på mange år, tror jeg. Syntes det ikke var særlig behagelig å trasse rundt blant alle slags nakne kropper.. Jaja =) Men folk må vel ha lov til å trasse rundt nakne i en garderobe, så lenge de ikke presser sine edle kroppsdeler mot andres fjes :P

18.feb.2009 @ 21:57
URL: http://elisaa.blogg.no/
Maiken

Hvilken mario da? The real one, eller? ;P Du skriver bare så herlig! og om tema som er enda herligere ;P hehee! :D skal jeg være helt ærlig? For meg så kan hvem som helst gå så naken som de vil i garderoben. Jeg for min del liker å ha litt klær på, eller en håndduk or whatever. Ikke så mange som får se herligheten min nei ;P hehe! :D

18.feb.2009 @ 22:08
URL: http://maikensaether.blogg.no
Caroline

ENIG! Usj! Jeg liker ikke å gå naken selv heller.

18.feb.2009 @ 22:19
Maiken

aaah, det hørtes morsomt ut! Jeg blir utrolig hekta når jeg først begynner med den typen spille! :D

18.feb.2009 @ 22:27
URL: http://maikensaether.blogg.no
Snorre

Jeg har aldri sett en fremmed, hårete, eldre dame med tampongtråden hengende ut, så jeg har ingen forutsetning til å uttale meg om det.

18.feb.2009 @ 22:43
URL: http://sn0rre.blogg.no
Caroline Constanze

- Synes du det er ubehagelig å se fremmede gå naken foran deg?Ja. I grunn.- Synes du det er ubehagelig å vise deg naken foran andre?For fremmede, kanskje litt. - Og synes du tampongtråder hengende ut er et herlig syn?NONONONONONO

18.feb.2009 @ 22:52
URL: http://enslaved.blogg.no
Charlotte

Jeg liker ikke å sprade rundt naken foran fremmede, og jeg har en håndduk med meg inn i badstua f.eks.Men så kommer det jo selvfølgelig en dame som legger seg ned og sprer beina..UT!!!Selvfølgelig skal de få være fornøyd og åpen, men som du sier, man kan da ta litt hensyn!

18.feb.2009 @ 22:56
URL: http://charlottevatne.com
Hege

Å herre, så enig jeg er i det du skriver! Jeg har hatt en god del opplevelser på treningssenteret der gamle kjerringer sprader rundt som om dem var modeller! Æsj æsj æsj, går da ann og dekke seg til LITT

18.feb.2009 @ 23:08
URL: http://www.heartless.blogg.no
ceciliek.

AMEN to that!! Skjønne itj at folk itj kan ta på sæ MINST tråsa si rett etter dusjen. Åååh, har også sjett folk som skifte bind midt i garderoben for the world to see. SLUTT MED DET SI Æ!!Bra sagt Lotte.

19.feb.2009 @ 00:39
URL: http://ceciliek.blogg.no
Siw- Veronica

Du har ikke vurdert å gå design og håndverk, Lotte? Jeg beundrer paint-tegningene dine! De er freshe! :DDet blir til at jeg automatisk stirrer på de som brer seg utover garderoben nakne, og det er ikke med vilje! Men, man kan ikke unngå å se disse kvinnfolka som sprader omkring som om de er alene i hele rommet.Jeg har problemer med å vise meg for andre, selv da jeg hadde kjæreste. Men det har blitt bedre med tiden. Allikevel sprader jeg ikke rundt og viser det lille jeg har, folk har jo sett det før.Og æsj, tampongtrådene skal gjemmes diskré. Mensen er bare ekkelt, det er nok med at vi viser de forbanna humørsvigningene våre! :p Selv har jeg hatt latterkrampe i dag, av meg selv. Sitti alene i stua og ledd så tårene triller. - BARE fordi jeg skrev hompo istedet for homo til en kamerat. Gaad, skaff meg et liv!

19.feb.2009 @ 02:07
URL: http://vonca.blogg.no
Sandra Marie

Seff er det et herlig syn, flink du er til å tegne :D

19.feb.2009 @ 04:36
URL: http://sandramarie.blogg.no
Guro

Åkjærevene, man skulle kastet et håndkle etter dem.

19.feb.2009 @ 09:05
URL: http://gruo.blogg.no
The Teller

Nå dusjer jeg aldri offentlig mer så jeg lispper problemet, men jeg husker at jeg syntes tampongtråden var såpass flau at jeg dyttet den inn i musa og fisket den frem etterpå på dass.JEG tar hensyn jeg!!!Ellers så syntes jeg det er veldig stas at kvinnfolk går nakne rundt meg, men de må være pene og spreke da, helst ikke ha barn, sprettne pupper og helst også litt solbrune.Jeg er kresen på damer...

19.feb.2009 @ 10:59
URL: http://trineflink.blogg.no
MARI

hahahahahah, åååh, Lotte!:D Æ daue!!! Du skriv så artig:D Æ syns itj det e så deilig å sjå håratte oppråtna bollemusa med en tråd som heng og slæng spring naken nei, men æ tru kanskje æ går naken fra dusjen te håndduken min sjøl. Men så e itj æ så gæli håratt da, akkurat:PHar jeg tampong så tukler jeg meg selvfølgelig inn i håndkle mitt og ser mer eller mindre ut som en burkababe. Tampongtråd er NOT HOT.

19.feb.2009 @ 11:55
URL: http://marimus.blogg.no
kari

Hahaha, sinnsykt bra innlegg. Og du har helt klart et MEGET godt poeng! Hva skjedde med å dekke seg til litt??? :P

19.feb.2009 @ 12:23
URL: http://kari.rasmussen.ipublish.no
Evy

Dette var jaggu meg et veldig orginalt inlegg :P har egentlig ikke noe imot nakenhet når det kommer til damer liksom, men menn derimot..eehe..:PSV: Ufff, noen folk er helt ske i hodet...og jeg hater gutter som er er 20 (og eldre for den saksskyld) som går for mindreårige...det er kvalm...men egentlig så må det jo være like mye jentas feil som gutten:P

19.feb.2009 @ 13:54
URL: http://www.miss-dang.com
The Teller

Svar: Yes. typen tipsa meg om programmet - det beviser ekte kjærlighet!!!Men du fikk jo et bra resyme av meg da, hehe.Nå har jeg fått tak i tørris-leverandør også, så nå blir det kal pils på festival i sommer. Holder jo hele uka, vøttø.Knall!

19.feb.2009 @ 14:12
URL: http://trineflink.blogg.no
Linn Elisabeth

Hahahahahhaha å herregud jeg lo nå ;))) NEI! Det er IKKE ok! Plis woman, cover yourself already!!Hahahaha ;))Sv: Hehehe ;)) Jeg styrte unna for sikkerhets skyld ;P

19.feb.2009 @ 16:25
URL: http://linnelisabeth.blogg.no
☆Rebella☆

Jeg er så glad for de flotte bildene det ga meg i hodet mitt nå - takk for det:D Fyyyyyyyyyyyyyyyy!!;p

20.feb.2009 @ 04:02
URL: http://supernate.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7480280