Avhengig av serier?

Jeg?!

Det er lenge siden
jeg så gjennom alle sesongene av Sex and the City for tredje gang. Nå har jeg gått lei, og har lenge vært på utkikk etter en ny serie. Jeg er på utkikk etter en serie som gir meg latter, tårer, rødme og glede. Jeg trenger en serie som får meg til å glemme hverdagens problemer, og bare slappe helt av. I ren desperasjon begynte jeg å se på Frustrerte Fruer. Dette var en grei nok serie, jeg hadde ikke noe å klage på. Det var bare det at jeg falt av midt inni tredje sesong. Jeg klarte ikke å slappe av lengere. Derfor ga jeg opp den serien.

Nå har jeg hørt rykter om at den nye serien som starter på tv 3 ikveld, er en salig blanding av Sex and the City og Frustrerte Fruer. Kan dette være min nye redning? Lipstick Jungle, er blitt lagt ned i USA, og derfor finnes det kun to sesonger av den. Likevel skal jeg gi den en sjanse. Klokken 21.30 sitter jeg i senga mi i kveld, og ser på tv3. Gjør du?

960x

Siden sommeren har startet har Joakim og jeg pløyet oss gjennom to sesonger av Dexter, så ble jeg litt lei. Jeg trengte litt pause fra den deilige, følelseskalde morderen. Derfor begynte vi å pløye oss gjennom Supernatural. Nå har vi kommet til sesong to og det kribler i buksa hver kveld. Hver natt før vi legger oss, ser vi minst to episoder. To herlige episoder, med to deilige karer. Åh, gid. Hadde jeg bare vært haunted av noe, slik at de kunne kommet og reddet meg. Til tross for at jeg har to karer å sikle over (i tillegg til Joakim altså..), så lengter jeg etter en skikkelig jenteserie. Vær så snill, la Lipstick Jungle være en serie jeg liker.


- Følger du med på noen tv-serier? Isåfall, hvilken?
- Hvilken type tv-serier liker du?


Søte utbrudd:
Silje Slettebakken

Lipstick Jungle er veldig bra :)
så på det da vi hadde alle kanal +, for der gikk de :)

03.aug.2009 @ 14:17
URL: http://siljeslettis.blogg.no
Jeanette

Jeg liker den serien, den er verdt å ta en titt på:)

03.aug.2009 @ 14:21
URL: http://jeanette21.blogg.no
Marie

Ja, jeg skal se på Lipstick Jungle :-) Gleder meg, for har hørt den skal være veldig bra!

03.aug.2009 @ 14:50
MARIE

Ops, ble litt feil med linken der :-p

03.aug.2009 @ 14:58
URL: http://maariejakola.blogg.no
Rock-Smile

sv: Er ikke så mye å si da! :)

Seinfeld, The Wire, Dexter, Entourage, Californication, Six feet under og flere :p

03.aug.2009 @ 15:08
URL: http://therealrocksmile.blogg.no/
Ingrid

Jeg er skeptisk til lipstick jungle fordi jeg liker sex and the city så utrolig godt! Men må jo se om den er noe..

03.aug.2009 @ 15:53
URL: http://dvergpingvin.blogg.no
Marianne

Jeg er nok på jobb så får ikke sett det, har ingen trang til å se den serien der heller i grunn så da er det jo greit da. Jeg liker My name is Earl, Family Guy, Sex og singelliv, One Tree Hill, Gilmore Girls (her har jeg fortsatt ikke fått med meg slutten!) og egentlig jenteserier. Sopranos og Frustrerte fruer krever for mye av meg syns jeg, man må følge med for å få med seg hva som skjer og det gidder jeg ikke.

03.aug.2009 @ 15:59
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Marimus

Kom te Expert på Tiller, snuppa :) Vi hellj på å ordne en serievegg. en hel reol med kun alt mulig seria. Har du nå forslag om koss seria vi bør ha, så skrik ut!!!

03.aug.2009 @ 16:07
URL: http://marimus.blogg.no
Walk of Shame.

Jeg skal se!
Jeg elsker Big Bang Theory over alt, lett å se to sesonger på ei helg :D

03.aug.2009 @ 16:29
URL: http://walkofshame.blogg.no
tankefullthode

Jeg følger litt med på frustrerte fruer, men er bare sløvt, ikke superavhengig av det som jeg var av sex og singelliv.. Ellers ser jeg på House, han er kul! Men det er noe helt annet igjen. Gjett om jeg skal teste ut den nye serien som går i kveld! Takk for tipset! Jeg savner virkelig å sette med ned foran TVen og bare slappe av!

Jeg liker veldig FÅ serier igrunn. Liker mest humor, men også litt action. Og sex og singelliv selvfølgelig! Så hvis serien i kveld er bra så blir jeg stolt av meg selv (eller ikke? :P), for jeg er egentlig veldig lite fan av sånne jente-greier på TV :P Men må gi det en sjans siden det skulle være i samme gata som Sex og singelliv! :)

03.aug.2009 @ 16:56
URL: http://tankefullthode.blogg.no
Charlotte

True Blood
Big Bang theory
Heroes :)

03.aug.2009 @ 18:23
URL: http://charlottevatne.com
milia

Hehe, tv-serier er litt stress ^^ Jeg liker veldig godt "sex og singelliv" og "the oc" ^^

03.aug.2009 @ 22:32
URL: http://milia.blogg.no
Linda

Sv; HAHA, faktisk?! Hvordan i all verden vant du den? x) MEN jeg hadde jo ikke sagt "nei takk" til å VINNE en akkurat. Hehe

www.ltb.blogg.no

03.aug.2009 @ 23:54
keno

ja faen, skulle ikke vært lov engang :p takk takk :)

04.aug.2009 @ 15:40
URL: http://keno.blogg.no
☆Rebella☆

Jeg eeeeelsker My name is Earl - om du av en eller annen grunn ikke har fått sett den ennå, må du få gjort det; den er helt fantastisk:D Andre serier jeg ser fra tid til annen: Friends, That 70s show, South Park, Desperate Housewives, Criminal minds, CSI (lenge siden jeg har sett den)+garantert flere jeg ikke kommer på nå. Ser lite på tv, jeg kjøper heller de seriene jeg vil se, eller låner av venner som har kjøpt:)

SV: Hvor god kunne eeegentlig kaken blitt etter 6-7 par destruktive drittungehender laget den? ;D

04.aug.2009 @ 17:53
URL: http://supernate.blogg.no
BlondeJulie

jeg elsker både frustrerte fruer og SATC, men en kamerat av meg "smittet meg" med serien House. Det er en sånn serie man kan se episode på episode av å fortsatt være helt med. Anebefaler å se den! jeg trodde den var kjedelig,men den var knallbra!

04.aug.2009 @ 22:18
URL: http://www.blondejulie.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10462697