Vi dro på hyttetur med Joakim i bur

Da var jeg trygt plassert hjemme etter en firedagers hyttetur. Det er utrolig hvor lite som skal til før alt føles bedre igjen. Før vi dro var Joakim og jeg pottesur på hverandre. Nå er vi kjempeglade i hverandre igjen. Utrolig.

Først dro vi på hyttetomta til mor og far, der det for tida bygges hytte. Da vi var der skulle det bygges uthus, der blant annet utedoen skal være. Min mor er veldig kravstor når det kommer til steder hun skal drite, så uthuset ble i største laget. De skal ha plass til å fyre, slik at vi ikke fryser på rumpa når vi driter om vinteren. Joakim ble utnevnt til min stefars høyre hånd, og endte opp med å bygge tak. Hvor trygt det var at han klatret på taket med en spikerpistol, skal jeg ikke si noe om. Tak ble det, og det står utrolig nok enda.

dsc01274
dsc01286
Lillebroren min sitter på taket.


Siden lillebroren min og jeg kun var i veien, stakk vi ned til hytta som vi låner mens vi bygger hytte (ikke spør). Der satt vi i 8 hersens timer og spilte brettspill og kortspill. Givende.

dsc01277
dsc01283
Vi spilte poker, og det gikk ikke så veldig bra for min del.

dsc01276
Snakke du te mæ? HÆ?!


Etter vi hadde hjulpet til på Røros, stakk vi til hytta til Joakim i Haltdalen. Der ble vi i to dager, og koste oss masse. Nattfisking, god mat, kortspill, DVD, boklesing og masse soving. Ferie kalles det! I dag vendte vi snuten hjemover, og hadde kappløp til doen og dusjen. Hvem greier å drite på utedo liksom?

dsc01287
dsc01288
Slik så rommet ut da vi kom hjem. Mora til Joakim har kjedet seg, så hun tok like gjerne å ryddet og vasket hele rommet vårt. Hun hadde til og med hengt opp klærne mine inn i skapet. Snill svigermor, sa du? (Det var ingen skitne truser liggende på gulvet, det eneste jeg tror hun så var "leketøyseska" til Joakim og meg)


dsc01289
Og slik så jeg ut etter fire dager uten dusj. Skitten liten pike.- Hva har du gjort i denne uka?
- Liker du utedo?

Søte utbrudd:
Walk of Shame.

jeg har vært på jobb og sett ut på den fine sola jeg ikke får oppleve! Æssj.
Jeg fikser ikke utedo - jeg pisser i skogen og holder meg til jeg kommer hjem. Rumpa mi nekter å drite!

07.aug.2009 @ 19:19
URL: http://walkofshame.blogg.no
Marianne

Jeg har jobba så nå tar jeg en uke ferie, starter med pils og bytur wee :D Og gratiskonsert med en kjenning av min pappa som jeg håper drar frem lommeboka i byen tihi..

Jeg har ingen problemer å bajse på utedo ettersom den vi har nå er luksus i forhold til den søppelbøtta (bokstavelig talt) med plastpose som vi bajsa i for mange herrens år siden. Rart at jeg fortsatt husker det, men jeg gikk jo nesten aldri der. Da gråt jeg meg til en tur til oldemor med vannklosett.

07.aug.2009 @ 20:31
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Charlotte

Litt skummelt at svigermor rydder og finner skitne truser som ligger slengt etter en het natt.

07.aug.2009 @ 23:19
URL: http://charlottevatne.com
Charlotte

Ja, men kollegaene mine gjør opp for dårlige kunder, og da er det plutselig ikke så ille lenger :)

08.aug.2009 @ 17:32
URL: http://charlottevatne.com
The Teller

JEG EEEEEEEELSKER UTEDO.
Da føler jeg meg skikkelig lykkelig.

Fakta!

11.aug.2009 @ 09:34
URL: http://trineflink.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10552409