Boblesplæsjing og "dere er så fantastiske!"

Jeg er veldig lite aktiv på bloggfronten for tida, og jeg har mange gode grunner. Her (trykk på link på eget ansvar) har du en av dem. Dette spillet virker uendelig kjedelig, og kanskje er det kjedelig. Likevel er det fryktelig avhengighetsskapende. Spesielt når man har blitt flink og splæsjer vekk alle boblene. Da bare man prøve en gang til. Og så en gang til. Og enda en gang til. Til slutt har man sittet og splæsjet bobler i flere timer, og øynene er blitt firkantede. Man ser faktisk alt firkantet. Forsøk det selv. Spill i mer enn et kvarter og forsøk så å se på noen bokstaver. De blir firkantet. Fascinerende. Kanskje er det bare øynene mine som er rare sånn sett.

En annen grunn er at jeg har vært i en veldig nedperiode for tida, og jeg har ikke hatt det bra. Det er ingen grunn til det, ikke som jeg vet iallefall. Jeg har bare vært trist. Nå tror jeg kanskje jeg er på vei opp. Jeg ser i det minste oppover og fram nå. Det er ikke verst bare det.

Selv om jeg ikke har skrevet spesielt med innlegg, eller kommentert noe særlig, så har jeg fulgt med de jeg leser fast. Jeg har fått med meg hva dere har skrevet og mange av dere har fått meg til å smile. Dere er fantastiske! Du er fantastisk!

463918297122505775940005768522793967814n
Jeg blir helt rar av all boblesplæsjinga, jeg. Liksom.


Nå er jeg i et skikkelig "alle er så fantastiske"-humør, så da slenger jeg samtidig ut noen spørsmål til alle dere som leser dette:

- Hvordan har du det for tida?
- Har det skjedd noe fint, eller ikke så fint?
Fortell!

Nå skal jeg splæsje litt flere bobler jeg, så vi blogges! Koz og klemz, xoxo +++ fra den, kanskje litt maniske, Lotte.

Søte utbrudd:
Walk of Shame.

Du er fantastisk, Lotte! Elsker humoren din og måten du skriver på, alltid et høydepunkt å finne noe nytt fra deg på bloglovinlista :)
Jeg har hatt en finfin helg, amsse fetivalkos og øl, så er IKKE klar for mandag.

24.aug.2009 @ 00:47
URL: http://walkofshame.blogg.no
Linn Maria

Hehe. Det boblespillet er det fort gjort å bli avhengig av! Jeg merker det blir litt splæsjing av bobler from time to time ;-)

24.aug.2009 @ 00:51
URL: http://behindthescenes.blogg.no
alfapsyko

Jeg har det ganske bra for tia:)
Men bestefar er blitt syk, og det er jo ikke så bra, siden han er 83 år =( så...

24.aug.2009 @ 00:51
URL: http://alfapsyko.blogg.no
Maiken

som personen over, så må jeg si at jeg liker måten du skriver på jeg også:) Morsomt å lese, og du legger alltid vet et kult bilde ;D hehe !

har det helt greit, men ikke bedre enn det liksom. Savner Stian som jeg har gjort i hele år, men blir bedre og bedre (han er jo faktisk snart hjemme). Men har jo vært dårlig i det siste også, men bra i dag, så humøret er på vei opp her også. ellers har det skjedd lite her ja, hvis ikke skulle jeg fortalt;P

24.aug.2009 @ 00:53
URL: http://nordavind.blogg.no
Lisa

Kjære søte du som er så herlig!
Jeg går sosionom jeg, og vi har også faddergreier klokken 5 når vi slutter kvart over 4. Så stress er det. Men jeg har merket at man blir fortere full når man er såppas sliten, så det funker positivt for økonomien (som er helt dassa nå som jeg er student).
Hvem skulle tro vi to kom oss på høgskole da?!
hihi..
Jeg leser alt du skriver, og du gir meg oppturer, så vet du det;)

24.aug.2009 @ 01:14
URL: http://lisahen.blogg.no
Marianne

Har det fint, mangler truse men ellers bra.
Ikke link til slike ting! Nå har jeg sittet siden du la ut innlegget og bare sett bobler. Jeg må sove jeg skal jo på jobb.. !

24.aug.2009 @ 02:06
URL: http://bramarianne.blogg.no/
☆Rebella☆

Du er bare så skjønn, vakringen vår:D Det er alltid så godt å trykke seg inn og umiddelbart se deg på headeren - jeg VET at jeg alltid kommer til å kose meg når jeg er på bloggen din♥
Jeg håper inderlig at du er 'tilbake', ikke fordi vi ikke skal takle at du ikke har det bra, men fordi du fortjener sånn å ha det godt, skjønne du:) Jeg blir alltid i godt humør av deg! Tusen takk for det:D

24.aug.2009 @ 05:21
URL: http://supernate.blogg.no
The Teller

SÅNNE LINKER ER FARLIGE Å GI MEG!!!!!!!!!!!!!!

24.aug.2009 @ 10:12
URL: http://trineflink.blogg.no
Ellen : >

Ja, det spillet er grunnen til svært mange ugjorte lekser..

24.aug.2009 @ 15:42
URL: http://kremt.blogg.no
Maiken

jepp, teller ned ja. ikke i dager enda da, siden jeg ikke vet når han er hjemme for godt (desember/januar, har ikke fått beskjed enda! kanskje tidligere også? håååper). MEN, han kommer hjem en tur om 1 uke og 1 dag. GJETT hvem som gleder seg ;D

24.aug.2009 @ 15:43
URL: http://nordavind.blogg.no
Marimus

koz og klemz tilbake sjarmtroll

26.aug.2009 @ 14:41
URL: http://marimus.blogg.no
Charlotte

Jeg spiller bubble spinner på facebook :p

27.aug.2009 @ 20:03
URL: http://charlottevatne.com

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10890173