Vi begynner på nytt

Da har jeg hentet siste rest av tingene mine hos Joakim, og levert fra meg nøkkelen. Det var ganske tungt. Bedre ble det ikke av at mora hans kom for å snakke med meg også. Hun lurte på hvordan jeg hadde det. Hva skal man svare på det?

"Sett bort i fra at jeg ikke klarer å sove skikkelig, har mistet matlysten, og blir kvalm hver gang jeg tenker på Joakim. Og sett bort i fra at jeg holdt på å grine på bussen idag da sangen som minner meg om han kom på. Og sett bort i fra at jeg aldri skal sove her mer - joda, takk, det går bra."


Den slår nok an ja.

Faktisk så har jeg det bedre nå. Han har fått meg til å føle meg litt tryggere. Han kommer ikke til å dumpe meg. Han elsker meg. Faktisk er han så søt at han ba meg med på date isted. Vi får se hvordan det går framover. Vi begynner på nytt.

Siden jeg begynner på nytt med det meste nå, så fant jeg ut at jeg skulle rydde skapet mitt. Orden rundt meg, gir meg ro i sjela. Når sjela er urolig, da må det ryddes. Derfor skal jeg rydde og vaske resten av rommet i morgen, slik at jeg er sikker på at jeg trives så mye som mulig her. Jeg skal tross alt ligge i den tomme senga, i det kalde rommet, alene og forlatt i en god stund nå. Litt dramatisk må man få være.

p3108092228
Her sto jeg i senga og tok bilde av gulvet. 10 minutter tidligere var det enda mere rot. Jeg endte med å kaste en hel svartsekk og gi bort en hel svartsekk til Fretex. De trenger det nok mer enn meg. Jeg har blitt for feit til det meste. Høhø


- Trenger du å ha det ryddig rundt deg?
- Roter du mye?

- Og har du kjælenavn på hybelkaninene dine?Søte utbrudd:
A

Det virker jo nesten litt koselig :)
Bra at du har fått bekreftelse på at det ikke er slutt, bare en restart.

Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, men klarer ikke holde det ryddig om jeg så hadde fått en million kroner. Eller, kanskje hvis jeg hadde fått en million kroner.. Men ikke noe mindre

01.sep.2009 @ 01:06
URL: http://boksarnaso.blogg.no/
Marianne

En ny start kan sikkert være deilig på mange måter :)
Date er bra ;) Kan være godt for deg å finne ut at
du klarer deg på egen hånd som du skrev i forrige innlegg.

Jeg har ikke navn på hybelkaninene mine?! Selv om han atme lampa har fått kjønn. Han er schwær... Lurer på om det burde si meg noe? Men jeg har en pakke bind (wtf) liggende på gulvet, slengt ut av ei veske som ligger knøvla litt lenger unna og nesten stenger for døra mi som er overlesset med jakker og vesker. Jeg roter helt sykt. Og jeg hater å rydde. Også har jeg orden i rotet så om jeg rydder finner jeg ingenting. På gulvet har jeg mange handleposer og søppelpost som jeg ikke gidder kaste.. Ei brusflaske ruller halvveis under senga og på bordet står det en ølboks sammen med alt for mange lysestaker som lligger under sminke og hårting.

Sorry lang kommentar! Og kos deg på date, høres ut som at det bare ble litt mye å bo oppå hverandre. Godt å vite at han liker deg mer enn litt ;)

01.sep.2009 @ 01:26
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Marianne

Brownies høres alltid godt ut! :D

Jeg trodde shoeboxen var billigere :/
Så det blir ikke med det første. Jeg
skal jo på shopping og kino og café i
morgen.. *kremt* sa hun og kalte seg fattig.

01.sep.2009 @ 01:34
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Charlotte

Høres ut som en bra plan :)
Å begynne på nytt funker i mange sammenhenger.
Jeg blir utrolig rastløs og sliten bare av å se og å tenke på rotet som ligger rundt meg. Og kvalm. Jeg vil ikke.

01.sep.2009 @ 03:05
URL: http://charlottevatne.com
Rock-Smile

Kos e kos da :D

01.sep.2009 @ 08:56
URL: http://therealrocksmile.blogg.no/
Walk of Shame.

Rydding? Øøøh.. kan vel ikke kalles det hos meg! Men jeg får noen gang plutselig ryddelyst, som oftest kl 2 på natta :P
Godt å lese at dere begynner på nytt, håper alt går bra med deg!

01.sep.2009 @ 09:25
URL: http://walkofshame.blogg.no
The Teller

Jeg syntes det å bo sammen kan være litt drepen for et forhold. Det har aldri funket for meg. Tror forelskelsen kan bli mer deilig om man ikke ser hverandre hver dag.
Kanskje dette funker for dere?

Jeg er spent på hvor lenge jeg greier å "ikke bo sammen med kjæresten" denne gangen.

01.sep.2009 @ 11:46
URL: http://trineflink.blogg.no
Karoline Madeleine

Det høres jo bedre ut da, Lotte :) Som nevnt, av og til er det godt med litt avstand.

01.sep.2009 @ 14:44
URL: http://www.karolinemadeleine.blogg.no
Rock-Smile

Æ tar jobben :D

01.sep.2009 @ 17:51
URL: http://therealrocksmile.blogg.no/
Siw- Veronica

Lotte! Selv om jeg tar pause/ slutter med blogg for en stund, kommer jeg fortsatt til å være der, vil ikke slette den for godt :) Det gjorde meg vondt å lese om deg og Joakim, men jeg håper for dere begges skyld at det ordner seg, dere er jo søte sammen, og jeg liker måten du skriver om dere på. Kanskje det bare er greit å ikke henge masse med hverandre, da finner man plutselig ut mer om den andre parten, noe som ofte er positivt :) Nå får du masse tid til dine venner, og kanskje til å rydde litt i ditt eget system uten å tenke på andre :) Lykke til, jeg støtter deg :)

10.sep.2009 @ 11:59
URL: http://www.vonca.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11042029