Kø-idioter

Seriøst, hva er det med oss nordmenn? Vi eier ikke kø-kultur, og hvis vi eventuelt eier det - så suger den!

Se på rushtrafikken, vi står med så store mellomrom mellom bilene, at man hadde fått plass til hele Trondheim Torg der, minst. Ikke rart alt går tregere her til lands enn i andre land. De i andre land har nemlig skjønt det. Det er lov å stille seg litt nærmere bilen foran. Og helt ærlig, er det virkelig nødvendig og kjøre fram i et kryss bare fordi du har fått grønt lys? Du ser jo at køa er altfor lang, og at den allerede har begynt å strekke seg ut i krysset. Hva tror du skjer når du står der midt i krysset og de andre i krysset får grønt lys? Ikke rart nordmenn er så sure. Idioter som stiller seg midt i krysset og ødelegger hele opplegget. Tenk på det neste gang du stiller deg midt i krysset, din idiot. Jeg sitter faktisk på den bussen som står fast i krysset på grunn av deg.

Apropos buss og køer. Da de innførte t-kortet var det meningen alt skulle bli mye mer automatisk, køene skulle bli mindre og alt skulle gå raskere. Det er to køer på bussen. En til de som har t-kort og en til de som må betale kontant. Da lurer jeg på: hva faen stiller folk seg i midten for når de skal betale? Ikke går det an å lure seg forbi heller, fordi de tar hele plassen. Gå litt til høyre, slipp forbi de som har t-kort. Jeg betaler ikke 500 spenn i måneden for å stå i unødvendig kø.

Slutt å gjøre køa verre enn den er!

kjpg706898a
Ferrbænja kø!- Er du en idiot som lager kø?
- Hva er verst: kø på butikken eller kø i trafikken?"Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. "øøøh

Søte utbrudd:
A

Kø i butikken er greit, så lenge det ikke er 2 minutter til ølsalget stenger, en på opplæring i kassen og 3 stykker som har handlet inn nok mat til halve afrika.
Men kø i trafikken er det verste jeg vet. Hadde jeg kunnet velge hadde det bare vært meg på veien når jeg er ute å kjører :)

01.sep.2009 @ 18:26
URL: http://boksarnaso.blogg.no/
Karina Corleone - twisted mind.

du har så rett!
kanke si at bodø er bedre enn tr.heim på den der, synd å si..

01.sep.2009 @ 18:30
URL: http://twisted.blogg.no
Charlotte

Ka i trafikken er verst. Jeg eier ikke tålmodighet når jeg kjører bil. Om noen skulle være så frekk å gjøre noe feil så står jeg på fløyta. Ikke at jeg er verdens beste bilist, men det må da være måte på hvor dårlig folk er i trafikken!

01.sep.2009 @ 20:10
URL: http://charlottevatne.com
Walk of Shame.

Åååååååhh, AMEN!!! Disse tankene tenker jeg hver gang jeg er så idiot og hiver meg på veien i rushtid. For å si det sånn, det er bra for enkelte mennesker at jeg ikke går med våpen. Spesielt de som sperrer kryss.. SATAN!
Jeg hater kø i trafikken mer en kø i butikken. JUPP.

Ingen skal sleike noen sin brannbil! Og det holdt med den gangen med menssex for min del, ekke så farlig å holde seg litt unna noen dager!

01.sep.2009 @ 21:12
URL: http://walkofshame.blogg.no
The Teller

Trokke jeg lager kø med sykkelen min. Den har nemlig kurv OG ringeklokke.

02.sep.2009 @ 08:27
URL: http://trineflink.blogg.no
Marianne

Vi liker å stå i kø. Har du ikke sett det?
Da særlig på butikker. Vi er så glad i kø at vi blir blinde for om det er en ledig kasse f.eks.
Jeg hater kø i trafikken om jeg kjører automat.. :p
Og jeg blir grenseløst irritert over folk som stiller seg i et kryss eller over fotgjengerfelt og foran innkjørsler når det er kø og de har rødt lys. Og om du ser en buss så bør du skjønne at den trenger litt mer plass enn en liten elbil.

02.sep.2009 @ 11:56
URL: http://bramarianne.blogg.no/

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11051805