Truseløs

Truseløs... Smak på ordet. Jeg smaker utflod. Ekkelt? Ja, veldig. Jeg forbinder ordet truseløs med utflod på ville veier. Trolig pågrunn av alle skrekkhistoriene. Jeg kan derfor ikke forstå hvorfor det er så mange som syns det er sexy. Trolig fordi det er deilig å gå med musa bar.

victoriasilvstedt178046h

Nå er kanskje ikke folk flest som sliter med masse utflod så dumme at de går på byen truseløs heller. Det finnes så klart unntak. Det gjør det alltid. Tenk deg følgende scenario: Du bøyer deg fram mot kjæresten din og hvisker i øret hans at du er truseløs. Han stryker handa oppover låret, og kjenner en våt stripe hele veien fra kneet og opp mot musa. En slags våt veiviser oppover låret. Deilig?

Jeg har faktisk hørt historier om kvinnfolk som er så dumme at de går truseløs, selv om de har mye utflod. Jeg kan ikke helt huske hvor jeg leste dette, tror kanskje det var en flause trykt i et Cosmo-blad. Så vidt jeg husker var det en frøken som fortalte at hun hadde dratt på fest i en kort kjole, truseløs. Hun og kjæresten satt sammen i den nye sofaen til verten, som så klart var mørk. Da denne truseløse frøkenen reiste seg for å gå, hørte hun de andre utbryte: "ÆSJ, hva er det der?!". Da hun snudde seg så hun en hvit flekk på sofaen.

Likevel finnes det oss mer heldige kvinner, som ikke sliter så mye med utflod. Vi kan godt gå med musa bar, når vi vil og hvor vi vil. Personlig liker jeg å gå uten truse i joggebukse. Det er deilig. Det gjorde jeg i går. Mest fordi jeg dusjet hjemme hos Joakim, og der har jeg ikke noe undertøy. Jeg er ikke interessert i å vandre rundt i bokseren hans. Den er sikkert for trang uansett. Sånn går det med oss som har stor rumpe.

Jeg lurer på om Britney Spears sliter med utflod. Trolig ikke, med tanke på at det virker som om hun liker å vandre rundt truseløs..- Synes du truseløs er sexy?
- Liker du å gå med musa bar i joggebukse?Søte utbrudd:
trinecam - VIL DU LÆRE Å SYNGE? TA KONTAKT!

Haha, nei jeg synes ikke det gitt. Man må jo overlate litt til fantasien.. hehe.

30.okt.2009 @ 21:03
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Monica Christine

HAHAHA. Jeg ler. Du er søt.

Menja, meget lite delikat det du beskriver. Jeg har vel gått truseløs en gang tror jeg, og det var en utfordring jeg må si at jeg klarte med glans ;)

30.okt.2009 @ 21:12
URL: http://monicachristine.net
Bitchmaster

ser problemet..

Liker best å gå med truse jeg, så slipper en slike problemer..

30.okt.2009 @ 22:13
URL: http://bitchmaster.blogg.no
Bitchmaster

og en slipper å være redd for å gå opp gjennomsiktige jerntrapper

30.okt.2009 @ 22:15
URL: http://bitchmaster.blogg.no
cindypindy

Hæhæhæ, herlig innlegg!!!

Æ like generelt veldig godt å gå naken hjem.;)

God helg, søta.;)

30.okt.2009 @ 22:31
URL: http://cindypindy.blogg.no
Carina

Haha, rareste blogginnlegget jeg har lest på lenge!! Men ja, det høres utrolig ekkelt ut!! Selv går jeg sjelden truseløs. Hadde jeg bodd aleine, hadde det kanskje vært en annen sak :P

30.okt.2009 @ 22:54
URL: http://thelateparade.blogspot.com
Walk of Shame - Eden

Ikke truseløs på byen, men truseløs i joggis :D herlig!

30.okt.2009 @ 23:00
URL: http://walkofshame.blogg.no
trinecam - VIL DU LÆRE Å SYNGE? TA KONTAKT!

SV; haha, ja du sier noe.

30.okt.2009 @ 23:43
URL: http://www.trinecam.blogg.no
The Teller

Endelig noen som tar tak i et problem.

Jeg liker egentlig ikke å lufte musa mi noe særlig, men jeg liker heller ikke å gå i kjoler og skjørt. Det passer jo best der.

Jeg går heller splitt pine naken hjemme - det er deilig. Men en mannebokser og BH er mer sexy da.

Selv om jeg ike har synelige baller liker jeg å ha ting på plass.

Sliter ikke noe særlig med mye utflod, men er jeg truseløs og min Paddington er i nærheten så sliter jeg skikkelig!

31.okt.2009 @ 11:44
URL: http://trineflink.blogg.no
☆ E l i s a ☆

HAHAHAHAHAHAHA Digger disse innleggene dine, og jeg forstår så absolutt hva du mener! Jeg forbinder vel truseløs med akkurat det samme som deg. Sliter ikke så utrolig mye med utflod, men tanken på å gå med musa bar er ikke akkurat fristende. Problemer med utflod eller ikke, så vet man aldri når det dukker opp. Og å reise seg fra en hvit flekk på sofaen er ikke akkurat en digg tanke.

01.nov.2009 @ 01:18
URL: http://justelisa.blogg.no/
Marianne

naken i joggis! :D

01.nov.2009 @ 10:58
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Sandra Vivi

Hahah genialt innlegg! tror aldri jeg har lest ordet utflod i hele mitt liv når jeg tenker meg om. og har snakket med gutter som aldri har hørt om det før, lol! og hehe jepp stemmer det med kamerateam, men da hadde jeg nok dødd av fylleangst:P

02.nov.2009 @ 16:00
URL: http://www.sandravivi.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12600940