7 søsken og 14 tantebarn

Jeg har tidligere nevnt at jeg har fått litt kontakt med mine ukjente søsken. For de som ikke har fått det med seg, har jeg ikke hatt kontakt med min biologiske far siden jeg var rundt 5 år. Min far var veldig aktiv i sine yngre dager, og her snakker vi virkelig aktiv. Seksualundervisninga på skolen var visst ikke så bra før i tiden, for prevensjon hadde han ikke hørt om.

Dette resulterte i 8 barn - jeg er en av dem.

I fjor kontaktet en av mine søstre meg på facebook, helt ut av det blå. Plutselig har jeg fire søsken på facebook (det er flere, men jeg har dem ikke på vennelista mi). Jeg har snakket litt med søsteren min som kontaktet meg, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg kjenner dem ikke.

Da jeg var lita drømte jeg om at jeg skulle bli kjent med søsknene mine, og nå har jeg endelig sjansen. Hvorfor jeg ikke tar mer kontakt vet jeg ikke. Jeg er ikke så flink med slik, jeg.

For noen dager siden kontaktet nok en søster meg, hun er min eldste søster. Hun har fortalt meg hva alle de andre heter, hvor de bor, om de er gift og om de har barn. Jeg regnet på det.

Jeg har 7 søsken jeg ikke kjenner, og 14 tantebarn. 2 av tantebarna ble født i år, og de er såå nydelige (jeg har snoket litt på facebook da serru).

Jeg har mange spørsmål i hodet, og jeg får nok svar etterhvert. Hvorvidt jeg får bedre kontakt med dem, vil tiden vise. Kanskje vinner jeg over min lille kontakt-med-ukjente-som-jeg-skulle-ønske-jeg-kjente-fordi-vi-er-søsken angst. Tiden vil vise.

slekt

Jeg forsøkte å tegne et bittelite slektstre. Det ligner mer på et sinnsvakt molekyl. Jeg har en bror og seks søstre. De små boblene som er lilla og blå viser tantebarn. Blå står for gutter, lilla for jenter. Har du sett på makan.


- Hvor mange søsken og tante/onkelbarn har du?

Søte utbrudd:
trinecam - I 2010 KAN DU KJØPE MIN MUSIKK!

ÅÅ himmel!
jeg e renebarn, men Frode har søsken så jeg er liksom tante til 5.. Det får holde.. hehe.

01.des.2009 @ 01:48
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Marianne

2 søte søsken og 2 enda søtere tantebarn <3

Likte molekylet ditt jeg :D

Fargene på søsknene viser hvem som har samme mor også eller? Ettersom ikke alle søstrene dine får like pen farge mener jeg?

Tror jeg også hadde fått sånn-der-mange-ord-angst om jeg plutselig hadde hatt fire ekstra søsken på fb. Men morsomt å få vite hvem du har, eller?

01.des.2009 @ 01:50
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Maiken

det var mange søsken det. jeg har 4 søsken jeg da, og synes det er mange! :) Bare to tantebarn enda da, men blir nok flere etterhvert! :)

01.des.2009 @ 02:12
URL: http://nordavind.blogg.no
Monica Christine

Å, du store. Det var ikke få. Sånn kan det gå. Men, på den positive siden (åjada, du så det komme) så har du jo mye familie da, og familie er godt å ha. Jeg skjønner imidlertid godt at du ikke helt klarer å ta kontakt, det er jo skummelt. Spesielt med så mange. Men tenk så flott at de i allefall ønsker kontakt med deg, ellers hadde de jo ikke snakket til deg(?). Det er jo fint å tenke på at man er ønsket!

Jeg har en ekte bror, to halvbrødre som er på ekte de også på et vis, og tre stesøsken som egentlig ikke er stesøsken fordi moren deres er død og de var egentlig aldri gift, men jeg er så glad i de at jeg vil ha de som søsken allikevell, jeg.

Sv: Tusen takk for en veldig fin kommentar. Det er tøft, beintøft. Akkurat når man slipper ut pusten for å slappe av, dukker et eller annet uforutsett og ødeleggende element opp. Det er opprivende og vondt, men jeg har ikke annet valg enn å tenke positivt. Og sove får jeg ikke, som du ser...

01.des.2009 @ 02:17
URL: http://monicachristine.net
Caroline

Oi oi, litt spennende egentlig... Jeg har 3 søsken med samme mor og far, ingen halvsøsken. Jeg er eldst så har ingen tantebarn. Men jeg tror jeg har ca 100 søskenbarn da... Så jeg tar det igjen der :P

01.des.2009 @ 02:33
URL: http://www.icarroi.com
ceciliek.

Phheew, dæven - det var mye fart i far din!

Høhøhø, neida. jeg har ingen ekte tantebarn, men barn av venninner er jeg tante til. Jeg ER det ;D

01.des.2009 @ 08:18
URL: http://ceciliek.blogg.no
Malin ☆

oii, dette minte meg litt om en tore på sporet historie, hehe. Jeg synes du skal prøve å ha litt kontakt med dem, men det er selvfølgelig jævlig rart. Umulig å vite hva man skal snakke om.

Jeg har en bror og tre stesøsken, ikke tante til noen enda.. men antar når det først skjer blir jula eeenda dyrere :p

01.des.2009 @ 08:59
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Linda Tollan Berntsen

Haha, og jeg som trodde jeg hadde mange? Jeg har seks søsken og seks tantebarn!

01.des.2009 @ 09:33
URL: http://ltb.blogg.no
Guro

Oi, kjære. Det hørtes ut som en litt spesiell oppvekst og noen skikkelig merkelige familieforhold. Men det er jo fint at du har fått kontakt med dem nå, og kan velge i hvilken grad du ønsker å lære deg å kjenne dem. Det er ofte slik at familiemedlemmer merker at de er familiært tilknyttet, og danner fort sterke bånd. Men det kommer vel an på hva både du og de ønsker.

Jeg har en mor og en far som har vært lykkelig sammen siden de var henholdsvis 16 og 20 år, og jeg har én bror på 15 år. Så jeg stiller meg sterkt tvilende til at jeg har ukjente søsken. Og tantebarn håper jeg det blir noen år til jeg får. Med tanke på at lillebror er femten, altså.

01.des.2009 @ 10:00
URL: http://gruo.blogg.no
Aina

Ja, det har snødd utrolig mye på Hitra i helga! Men jeg tviler på at den kommer til å bli liggende så lenge.

Oi, har du så mange søsken :O Jeg har to søstre jeg, og ingen tantebarn :p

01.des.2009 @ 15:41
URL: http://ain.blogg.no
Monica

Å herremin juledag!! Her har det tydeligvis skjedd noe tidligere som ejg har gått glipp av. Håper du får kontakt med alle da?? JEg har bare 3 Søsken, og en halv bror. 1 tantebarn. Og tja...3 halve tantebarn=p Hehe=)

03.des.2009 @ 00:05
URL: http://moniix.com
Kine

hehe.. arti molekyl av oss..:P

18.des.2009 @ 22:36

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13518544