Backup-plan

Da min siste eksamen gikk strake vegen til månen (jeg hadde forventet det, så det kom ikke som noe sjokk), og da jeg nå har funnet ut at jeg ikke har lyst til å bli tolk likevel, leter jeg nå etter andre muligheter. Jeg har lest mye på nettet (google is tha shit!) og tror jeg har funnet noe jeg liker.

Det er det som er litt vanskelig med å være 20 år og ikke ha noen spesielle mål i livet. Jeg vet jeg kan - hvis jeg vil. Det er bare så innviklet å finne noe jeg vil. Jeg har ikke lenger noe å brenne for. Jeg bytter mening annen hvert sekund. For et kvarter siden ville jeg bli bioingeniør og drikke et glass cola. Nå vil jeg bli radiograf og drikker et glass med vann. Ah, alle disse valgene. Viktige eller ikke, jeg klarer aldri å bestemme meg.

Takk og lov for at jeg har greid å bestemme meg for hvem jeg vil ha som kjæreste da (det er jo så mange å velge i, vet dere). Hadde jeg vært like inkompetent på det området hadde jeg ikke kunne sittet her og hatet wow akkurat nå. Seriøst liksom.

Nå lurer jeg på: vet noen av dere noe om radiografer? Er det et spennende studium og gir det en spennende, givende jobb?

Da jeg kunngjorde i sommer at jeg skulle studere tegnspråk og tolk var det mange ivrige som kom med oppmuntringer og meninger. Det vil jeg ha nå også.

Jeg tror jeg vil bli radiograf! Nei, vent! Jeg tror jeg vil bli bioingeniør. Eller... jeg tror jeg vil bli hjemmeværende husmor som bruker dagene på yoga, hvitvin og boblebad. Ah, alle disse valgene.- Har du funnet ut hva du vil gjøre i livet?
- Er du utdannet, utdanner du deg nå, eller skal du utdanne deg? Isåfall hva?Søte utbrudd:
trinecam - KJØP MIN MUSIKK PÅ PLATEKOMPANIET.NO

Hehe du blir nok en søt kassadame..hehe. nei du finner nok ut av det.
ja, jeg er sangpedagog og det får jaggu holde.. hehe.
Var det forresten du som la igjen når du hadde bursdag? Eller var det en annen Lotte.. hmm, fikk ikke link nemlig.

20.des.2009 @ 05:18
URL: http://www.trinecam.blogg.no
ceciliek.

Det er ikke lett! Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg vil, er så redd for å get into it med ti år for så å finne ut at jeg ikke vil likevel..

Om radiograf kan du spørre superkayso.blogspot.com, hun er ei kjempehyggelig jente og kan sikkert svare på det du lurer på :)

20.des.2009 @ 12:10
URL: http://ceciliek.blogg.no
Ping

Jeg har en plan. Og venter i spenning (full av redsel) på at jeg skal ombestemme meg igjen. For om jeg gjør det, så må jeg tenke på nytt og gå gjennom hele greien i igjen; er dette lurt? vil jeg tjene penger? ha tid til å gjøre noe annet? kunne jobbe der jeg vil bo? osvosvosv slitsomt.

20.des.2009 @ 13:48
URL: http://dvergpingvin.blogg.no
Monica

Jeg fant ut hva jeg vilve bli da jeg gikk i 4 klassen faktisk;) Å det var å jobbe i barnevernet. Jeg har tatt et par omveier, men er på rett kjør;)

Jeg er utdannet Omsorgsarbeider. Har jobbet som kokk. JObber nå i klesbutikk og er salgskonsulent. Skal begynne Entrepenørskap i USA der jeg lærer å starte egen bedrift. Etter det går jeg Vernepleien;)

Så jeg har ting klart! Det bare tar litt tid!!=D

20.des.2009 @ 16:14
URL: http://moniix.com
Margrete

Jeg skal bli sivilgingeniør :) Jeg søkte bare fordi folk sa det var bra, tjener mye penger senere og at jeg måtte bruke karakterene mine til NOE. Selv glemte jeg helt av det, og var klar for å ha jobbår etter vgs for jeg hadde IKKE peiling på hva jeg skulle studere eller bli. PLutselig ringte NTNU og sa jeg hadde kommet inn, wow, det hadde jeg jo helt glemt! Det ble en helg dag med grubbling, og et jentearrangement arrangert av NTNU for å lokke oss dit, til jeg sa ja. Det var jo et alt for godt tilbud til å takke nei til. Burger king eller sivilingeniør liksom... (jeg jobber på burger king)

Å begynne å studere var kjempe gøy! jeg trives sånn! selv om jeg ikke er så begeistra for alle faga:) Men det er vanskelig å velge. huff. Jeg kjenner to som går bachlor biologi og noe lignende som bioingeniør. Det andre har jeg ikke peiling på. Men lykke til :) Du finner nok noe du vil og liker etterhvert!

20.des.2009 @ 19:48
URL: http://margreteso.blogg.no
Guro

Kjempe festlig, for det er faktisk de to utdanningene jeg stod og skulle velge mellom ifjor!

Synes begge to virker kjempe spennende, men etter å ha hørt litt rundt fant jeg ut at det er visstnok veldig vanskelig å få jobb som radiograf. Og at som bioingeniør har du mye mer varierte muligheter og velge i!

Men tenk grundig igjennom hva du vil, jeg endte med bioingeniør og stortrives, men husk at uansett hva du ender med, er det aldri gøy med skippertakslesing. Glemmer det hvert år.. :P

20.des.2009 @ 19:56
Malin

Jeg er i samme båt. Jeg blir en medieviter, men hva faen er en medieviter og hva slags jobb får jeg liksom? Uff, orker ikke tenke på det engang. Kjenner to som har gått radiograf, det er visst spennende.. men ingen av de har fått seg jobb enda, er visst veldig vanskelig. Ikke for å knuse dine nye drømmer, men det er det jeg har hørt av dem :p

20.des.2009 @ 21:09
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
SkinnedBroken

Jeg er ikke så gammel at jeg må bestemme meg enda, men det er mange muligheter og jeg har lyst til å gjøre alt på en gang. Føler at jeg ikke har nok tid... selv om jeg bare er 14. Det er rart, men sånn er livet.

20.des.2009 @ 22:09
URL: http://skinnedbroken.blogg.no/
Line

Jeg skal liksom bli journalist, og jobbet ekstremt hardt på videregående for å komme inn på studiene. Men jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette neste høst... bah, alt er så komplisert og vanskelig. Det er jo tusenvis av muligheter! Sånn sett sitter vi i samme båt akkurat nå.

Forøvrig har jeg en deltidsjobb. Kassadame på ICA ftw! Imidlertid ville jeg ikke akkurat satset på den løsninga hvis jeg var deg. Det er nok lurere å skaffe seg en ordentlig utdannelse, gitt. :)

20.des.2009 @ 22:11
URL: http://vilduhapose.blogspot.com/
© Mariann Johansen

Jeg hadde ingen mål, ramlet inn i jobben min, og jeg elsker den heldigvis. Så jeg har ingen råd annet enn å følge hjertet. Jeg kjenner for øvrig et par radiografer, mannlige sådan, og de virker å trives i jobben sin. Merkelig nok kommer setningen "ta av deg på overkroppen" opp i diverse sosiale sammenhenger, men det høres ut som en positiv greie med jobben deres.. hm.

Og jeg er sikker på at jeg kommer til å eeelske Cougar Town, den ser dritbra ut! :) Jeg fikk ikke med meg den pre-premieren, dessverre. Men takk for vesentlig info :)

20.des.2009 @ 23:10
URL: http://famjohansen.blogg.no
Marianne

Jeg vil ingenting jeg heller. Det vil si jeg vil enda mindre enn deg. Jeg har ikke et eneste alternativ til hva jeg vil bli eller studere. Men det er kanskje fordi jeg har lagt studier for hat..? Jeg vil bli mamma jeg, med en rik mann, flott hus, feit katt og en egen nettbutikk. Det hadde vært noe det :p

Søss har mange ideer til meg, men jeg forkaster dem selv om jeg nikker og sier m'm.. Jeg gjør det bare fordi jeg hater å gjøre ting andre vil jeg skal gjøre. Temmelig kjipt.

Blomsterdekoratør, butikksjef med kurs i sånn utstillingsvinduting kanskje. Eller eier av en vingård. Du vet en slik som bare får penger og nyter livet.

Livsnyter er hva jeg vil bli :D

21.des.2009 @ 00:32
URL: http://bramarianne.blogg.no/
Linn Mette

Jeg er utdannet som kokk jeg :)

Jeg har også mange andre drømmer og mål som jeg vil klare. :)

Jeg kjenner ei som er radiograf og hun sier at hun liker yrket, men det er sykt vanskelig å få seg jobb så hun jobber som servitør nå . Så du må forhøre deg litt mer om det :)

21.des.2009 @ 00:35
URL: http://www.linnmettee.blogg.no
Tonje H

huff, jeg vil bli veileder i NAV, men det er tydeligvis vanskeligere enn man skulle tro... Får ikke et intervju en gang vettu..

23.des.2009 @ 01:33
URL: http://phoebe.ipublish.no
Olav

Jeg begynner på siste semester på bioingeniørutdanningen på Hist i morgen, og vil så absolutt anbefale det! Utrolig variert og spennende yrke=)

03.jan.2010 @ 13:05

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14028932