Fyll og fanteri, totalt mislykket

De negative tankene vant over de positive i denne runden, men jeg lover: vi kommer sterkere tilbake neste gang!

Det er litt vanskelig å tenke positivt når man føler seg totalt mislykket. Jeg har aldri vært spesielt sosial av meg, og i de siste årene har det blitt verre og verre. Jeg er ikke noen stor fan av store forsamlinger, om det så er kun venner som er rundt meg. Uansett hva jeg gjør, så føler jeg meg ukomfortabel.

Det beste for meg er å sitte på tomannshånd og snakke, med eller uten alkohol. Det er latterlig, men jeg hater å sitte i gruppe og snakke. Det blir for mange på en gang. Derfor trives jeg ikke på vorspiel og fester. Jeg har prøvd gang på gang, men jeg trives ikke. Enkelte dager kan det forsåvidt gå bra, og da kan jeg til og med kose meg.

I dag... var ikke en slik dag. Denne dagen har jeg følt meg elendig. Mulig det er fordi jeg er blitt syk og mulig det er noe som har bygget seg opp innvendig. Uansett hva det var, så trivdes jeg ikke i kveld. Selv om jeg prøvde.

Jeg turte ikke engang å ta bussen alene hjem fra byen. Det var noe sært som skjedde, noe som brast inni meg. Jeg ble med ett redd for å ta bussen hjem alene. Ikke fordi jeg trengte oppmerksomhet, ikke fordi det var en slu måte å få Joakim til å bli med hjem på istedet for å dra på nachspiel - nei, jeg var rett og slett redd. Og jeg skjemmes. Joakim var snill og tok bussen med meg, og dro på nachspiel. Jeg dro hjem, og trives med det. Kanskje jeg er en gammel sjel fanget i en ung kropp. Eller kanskje jeg bare er mislykket, redd og hysterisk.

Vel, jeg har innsett at jeg tydeligvis er en alt for stor belastning for Joakim. Han føler at han må sitte konstant å holde meg i hånden, fordi jeg ikke klarer meg på egen hånd. At han sa det til meg nå nettopp avgjorde saken. Jeg kommer ikke til å dra ut på veldig lenge. Jeg er drittlei av å føle meg mislykket, og føle at jeg ikke klarer å ha det like morsomt som alle de andre morsomme venninnene mine. Og vet du hva Stian? Jeg vet dette ble et negativt ladet innlegg. Det er ikke rart, jeg har mye som må ut og ingen å snakke med. Du skjønner, jeg er altfor opptatt av å late som om alt er bra med meg til Joakim, slik at han skal være lykkelig.

God jul folkens. Resten av jula skal jeg tilbringe alene inne mens resten av vennene mine er ute og drikker seg drita.

- Liker du festing og fyll?

Søte utbrudd:
trinecam - I 2010 KAN DU KJØPE MIN MUSIKK!

jeg liker heller ikke amnge mennesker på en gang. Er nok litt likdeg der ja. Er for gammal for fyll.. hehe..
Håper det går bra med deg da.

27.des.2009 @ 05:44
URL: http://www.trinecam.blogg.no
☆Rebella☆ - It's beginning to look a lot like christmas♫ ♪

Uff, så jævlig, kjære Lotte min:(( Jeg blir skikkelig lei meg over at du har det slik, du hadde fortjent så uendelig mye bedre. Vet ikke stort annet å si enn at jeg vil gi deg en GOD, god klem, med forhåpentligvis en anelse trøst i♥ Jeg setter kjempestor pris på deg, kan du i alle fall vite:)

27.des.2009 @ 06:04
URL: http://supernate.blogg.no
The Teller

Her er vi ganske like. To og to er alltid best. Derfor har jeg 3 viktige folk i livet mitt; kjæresten, ei venninne i Oslo og ei i Larvik. Det holder masse. Nå vi møtes skravler vi på innpust, så det er ikke mye rom for at det kan være flere enn oss tilstede.

Fyll og fanteri er morro det, men jeg liker mest pils i sofaen der JEG kan bestemme musikken, filmen, gå på dass når jeg vil og det alltid er papir. Ingen bartender som skal ha alt for mange penger av meg heller. Fantastisk.

Det går mot 5 dagen i sofaen og alle dynene mine. Filmer blir sett, øl blir drukket, mauling av BBQ-ribbe, nybakt loff med spekemat blir spist.

Jeg elsker det.

Snart er det nyttårsaften og da skal Paddy ha fest i huset sitt i Horten.

Jeg er spent.

Mange nye folk.

Mange nye UNGE folk.

Akkurat nå gleder jeg meg ikke vedig mye, men jeg håper på at noen pils vil funke som valium atter en gang.

Da blir det morro til slutt.

27.des.2009 @ 08:05
URL: http://trineflink.blogg.no
Guro

Jeg har ingenting i mot en fest av og til, men er nok ikke den som tar mest av. Jeg liker bedre små fester der vi er en gjeng på maks ti-tolv stk, enn store organiserte bygdefester hvor det kun er rølp og faenskap.

Jeg håper det kommer bedre dager for deg, Lotte. Ha en fortsatt god jul, i alle fall :)

27.des.2009 @ 12:28
URL: http://gruo.blogg.no
A

Kjære Lotte. Jeg har så mye jeg vil skrive, samtidig som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal formulere det. Hadde jeg vært der hadde du fått en god klem iallefall.

At en liten bergenser elsker det du skriver har vel kanskje ikke så mye å si, men jeg synes du virker som en kjempegrei jente iallefall.

Bare husk å passe på deg selv, sier det stopp så sier det stopp.

27.des.2009 @ 12:46
URL: http://boksarnaso.blogg.no/
ceciliek.

det ble fyll og fanteri i går.. i dag skal jeg være helt alene med pappeskene mine. Og... trene?? nei.

Håper de positive vinner neste gang. Og håper du har det fint alene :)

27.des.2009 @ 13:14
URL: http://ceciliek.blogg.no
Malin ☆

Åh, så kjipt. Veldig snilt av Joakim å ta bussen med deg hjem da. Jeg vet ikke hvordan det føles å ha det sånn, men en som står meg nær vet det nok veldig godt, og jeg vet at det kan være slitsomt for alle parter. Men må gi faen i de negative dagene og heller fokusere på de positive dagene.

Håper det blir bedre for deg neste gang! jeg var ute i går, vorset var koselig.. men byturen var boooring. Var på burgerking allerede klokka ett, og så tok jeg bussen hjem for å sove :p

27.des.2009 @ 17:08
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
siv

er ikke no festmenneske jeg nei!

27.des.2009 @ 18:50
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
Monica Christine

Vennen min, da. Det var vondt å høre. Jeg har noen ganger kjent på de samme følelsene, og de er langt ifra gode. Spesielt når man føler seg som en belastning for mennesker man er glad i, og de gir uttrykk for at det ikke er noe å stresse sånn for.

Du må tillate deg selv å kjenne på følelsene og lære å godta de, ellers kan de bli mye værre.. Jeg håper ting blir bedre vennen min..

27.des.2009 @ 20:26
URL: http://monicachristine.net
© Mariann Johansen

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for jeg kjenner meg ikke igjen sånn som du føler det - vet ikke hva man kan si som kan trøste eller oppmuntre. Derfor nøyer jeg meg med å si at jeg håper du finner en måte å bli ok med dette, enten ved å la være å feste - det er mange som ikke liker det, av mange grunner - det gjør ikke en person til et mindre menneske, syns jeg. Eller at du finner en måte der du syns det kan fungere å sitte sammen med andre. Jeg vet ikke hvordan det skulle skjedd, men håper i alle fall at dere finner utav det...

Klem.

27.des.2009 @ 20:28
URL: http://famjohansen.blogg.no
Monica

Neimen huffda!! ;( Nå ble jeg litt satt ut, ante ikke at du hadde det slik! Håper at du lærer å finne en måte så ting blir bedre på. Vet ikke hva jeg skal si. Men er jo mange som sliter med dette, så du er ikke alene!

Stor klem<3

27.des.2009 @ 22:50
URL: http://moniix.com

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14218288