Snart reiser jeg!

Nå får jeg snart et skikkelig anfall, sånn type "stresset-Lotte-klikker-mentalt-og-slenger-kofferten-som-veier-for-mye-i-veggen-og-griner-fordi-hun-sikkert-knuste-parfymeflaska-da-hun-kastet-kofferten". Jeg får lov til å ha med meg en koffert, som veier 20 kg, og håndbagasje på 10 kg. Så fint da!

Så fint at kofferten min veier 18,5 kg med og håndbagasjen veier 8 kg. Det blir plass til mye shopping det! Jeg har forsøkt å ta ut bagasje fra kofferten i håp om at det hjalp, men det er begrenset hvor mye jeg kan ta ut. De klærne jeg har med, må jeg ha med. Toalettsakene må jeg ha med. De tre par skoene må jeg ha med (ærlig talt, det ene paret veier mindre enn ei fjær).

Foreldrene mine har alltid sagt at jeg ikke skal ta sorgene på forskudd og problemer skal ikke lages av meg selv. Problemer er til for å løses! Derfor har jeg en løsning på mine sjelesorger. Hvis det ender opp med at jeg shopper for mye, så tar jeg og hiver ut halve innholdet i kofferten. Eller noe sånt. Det ordner seg. I verste fall får jeg leve med å betale hvis det veier noen kg for mye. Problem løst ;)

Jeg tror hodet mitt blåses av kroppen snart. Så stresset har jeg ikke vært på lenge. Herregud. Jeg reiser om 14 timer.

Søte utbrudd:
Siv

KOS DEG myyyyye myyyye myyyyye Lotte :D

og ps. det koster 50 kroner for hvert kilo ekstra du har med... kan bli dyrt ;)

19.jun.2010 @ 10:18
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
☆Rebella☆

MIN KJÆRE LOTTE! SÅ altfor lenge siden! Schtøggkjipt at jeg har gått glipp av deg før du dro, men jeg håper i hvert fall at du koser vettet av deg;) Kjempeklem!

20.jun.2010 @ 18:28
URL: http://supernate.blogg.no
The Teller

Du kan alltids ta trikset; ta på mange lag med klær på vei hjem for å spare plass i kofferten.

21.jun.2010 @ 11:42
URL: http://trineflink.blogg.no
Monica

Hæhæhæ!Pakkestress!=p

25.jun.2010 @ 14:36
URL: http://moniix.com

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19829027