Mynteproblem

Pengboka mi sprenges snart. Ikke det at jeg har så jævlig mye penger at det gjør noe, faktisk er jeg tilnærmet blakk fram til lønna og skattepengene tikker inn på konto i løpet av denne uken. Pengboka mi er stappfull av mynter. Amerikanske mynter. Jeg har nemlig et bittelite turistproblem. Da jeg ikke vet hvilke av myntene som er hva, så betaler jeg kun med sedler. Derfor har myntene hopet seg opp som flatlus på en skitten mus.

I nåværende øyeblikk sitter jeg i senga og studerer myntene. Det er på tide å komme til bunns i dette! Hva faen er "one dime"?! Jeg skjønner ikke noe av pengesystemet til amerikanerne, jeg. Dollar, cent og nå plutselig slenger vi inn dime? Dime? Kom an! Og hva er en "quarter dollar"? En kvart dollar? Hvor mange cent er en dollar da? 100? Jeg skjønner ikke en dritt. Vet dere hva jeg skal gjøre? Jeg skal google det. Ja, det skal jeg!

One dime er 10 cent. 100 cent blir 1 dollar. Dollar kalles ofte bucks. Det må jeg huske. Har alltid trodd at de snakket om hundre bøtter på filmer jeg ;) Thank you wikipedia! Nå skal jeg bare forsøke å sortere engelske og amerikanske mynter. De frekke engelskmennene forsøker å lure seg ned til amerikanerne, men det kommer ikke på tale. Naughty, naughty!

I dag har jeg fått tre orgasmer forresten. En orgasme for hvert skopar jeg prøvde på meg. Og en kraftig nedtur for hver gang jeg fant ut at jeg ikke hadde råd. I dag. Men neste gang. Når jeg får penger. Da skal jeg tilbake og da skal jeg faen meg få trippelorgasme! Bare så dere har det klart.


- Hva skjer i kalde Norge da?


Søte utbrudd:
walkofshame

Heeei Lotte! Håper du koser deg max i LA! Har peiling på dollar og cent, men sleit som faen med pund og pence nå nettopp, umulig å skjønne ;D Når det gjelder sko, DSW i Hollywood, der kan man finne noen kupp ;D Har garantert den butikken downtown også. Og det finnes mange fine butikker i Santa Monica, litt sol og shopping er knall. Kos dere masse, jenter :)

22.jun.2010 @ 09:58
URL: http://walkofshameblogg.com
The Teller

Det skjer at det er varmt. Teller er neger og sola seg uten pils i går. WHAT lizzm. Tror faen meg hun kommer til å gjøre det i dag også. WHAT lizzom igjen azz. Blir nok kasser på kasser til helga mellom alle badeturene. Meldt sol og greier og greier.

PS. Mynter i utlandet er noe dritt. Euro går bra, men jeg sliter med england. folk er passe fattig og gniene når de har en mynt for 1 øre!!!

22.jun.2010 @ 09:59
URL: http://trineflink.blogg.no
Little Miss Sunshine

Ingen verdens ting. Det regner faktisk ikke for øyeblikket da, så det er bra. Det er faktisk 10 plussgrader også. Helt fantastisk...

22.jun.2010 @ 13:09
URL: http://juliebettina.blogg.no
© Mariann Johansen

Ahhh! Jeg dør av misunnelse! :D Kos deg! :)

22.jun.2010 @ 13:45
URL: http://famjohansen.blogg.no
Siv

haha, nå lærte jeg noe!

hadde aldri hørt om dime før...

jadda, gni inn at det er kaldt og ekkel her -.-'

det FOSSER ned. regn altså...

22.jun.2010 @ 15:24
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
CharlotteVatne

Er så lett med euro altså...

22.jun.2010 @ 20:10
URL: http://questionmark.blogg.no
☆Rebella☆

Hihi, go skoorgasmer;D Og jeg hadde tenkt til å foreslå Wiki, men du var smart nok til å tenke på det selv (er faktisk overraskende mange som ikke tenker på det, go figure)

SV; Tusen takk, skjønne du;) Det er 2.5 måneder, men herlighet så glad jeg er, du aner bare ikke! SÅ belønnende å se at det går så bra og at jeg virkelig kan se fremgangen♥ DENNE gangen går det, det er ikke tvil om det, jeg skal gjøre alt!

23.jun.2010 @ 01:11
URL: http://supernate.blogg.no
CityLIFE - En blogg om ingenting og alt

takk for skryt for klesvask! :D og bra innlegget fikk deg til å smile, for det var meningen med hele den dagen, å få meg til å smile, og om det fikk deg til å smile også, er det jo dobbel lykke! :D
Åååh,... jeg fikk også slik orgasme her om dagen, helt til jeg fant ut at det var et ødlagt par sko jeg prøvde, og de var det siste i min størrelse! HYYYYYYYL
Neste gang kjære sko, neste gang skal du bli min!

23.jun.2010 @ 01:15
URL: http://citylife.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19917019