Stukket på rumpa og megaturist

Er det et insekt i nærheten, kan du banne på at det velger ut meg som offer. I går lå vi på taket og solte oss, og jeg reiste meg opp for å smøre inn Charlotte på ryggen med solkrem. Da jeg la meg ned igjen kjente jeg en forferdelig svie. Da hadde en idiotveps prestert å legge seg på MIN solseng. Jeg mener.. Hallo?! Skaff deg en egen solseng din jævla veps! Resultatet ble at den stakk meg på rumpa, og nå har det hovnet opp så mye at jeg nesten blir redd for at det er noe galt med meg.


Nå fikk dere forresten et bilde av rumpa mi. UUUH! You like? Herregud..

I tillegg til at jeg har gått rundt i Hollywood og klødd meg på rævva i hele dag, har jeg også gjort mer skam av meg selv ved å være skikkelig turist. Vi tok en sånn sightseeingtur der vi satt i en åpen buss og fikk sett hjemmene til stjernene. Jeg ble så flau av meg selv. Jeg er en person som ler av alle japsene, som springer rundt i grupper med kameraer, og så er jeg like ille selv! Derfor dro jeg hetta langt over hodet og gjemte meg bak kameraet. Neida. Det blåste så fælt at jeg endte opp med å se ut som Bridget Jones til slutt. Dere vet den scenen der hun og Daniel (Hugh Grant) drar på helgetur, og de reiser i en cab. Håret hennes står rett til værs når de kommer fram. Der hadde dere meg..Nå skal jeg forsøke å gre håret mitt, slik at det ikke står av seg selv. Merkelig hvor utseendefiksert man blir av å være her i Los Angeles. Altså, jeg har neglelakk på tærne!


Det sies forresten at de ikke selger snus i USA. Bullshit. Jeg fant det i dag!


- Hvor er det merkeligste stedet du har fått et insektbitt/stikk?

Søte utbrudd:
Siv

du ser så lykkelig ut :')

jeg prøver å unngå insekter på det sterkeste... xD

xxx

30.jun.2010 @ 08:40
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
The Teller

Jeg holdt faktisk på å få et vepsestikk i halsen en gang jeg løp med åpen munn, men jeg rakk å spytte den ut før den fikk lagd faen.

Det er bra - for ellers hadde jeg vært død nå og da hadde du ALDRI visst hvem jeg var. Det hadde jo sikkert vært dritkjipt for deg. Sant??

Fett med snus i statene - det hadde jeg faen meg aldri trodd. Da er det jo faen meg mulig for meg å dra dit også da, selvom øllet deres bare smaker vann.

30.jun.2010 @ 14:44
URL: http://trineflink.blogg.no
Monica

Da ble det masse snus!=)

30.jun.2010 @ 17:31
URL: http://moniix.com
Malin ☆

Hahaha, Lotteee! Går rundt i selveste Hollywood og klør seg i rumpa, høres ut som deg i et nøtteskall!

Jeg fant bare sånn ekkel Csmel-snus da jeg var i USA, og det var lange tynne poser som smakte sukker.. ikke bra, ikke bra. Så jeg snusa jo ikke på 4mnd, men kjøpte snus med en gang jeg kom til Norge.. smaaarteMalin!

30.jun.2010 @ 17:44
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Eivind

Syns det kunne vært litt mer rumpe jeg ass :/

30.jun.2010 @ 18:14
Bitchmaster - sett gjennom Anjas øyne

jeg fikk en gang 11 myggstikk på fingrene.. mygg elsker med. Før var jeg hyperallergisk og fikk ett myggstikk på ræva.. du kan vel fint si at et megastort myggstikk på ræven er helt forferdelig..

30.jun.2010 @ 23:06
URL: http://bitchmaster.blogg.no
☆Rebella☆

Frekke jævelveps som stakk deg på den fine rompen din!! Jeg HATER de jævlene, og det er ikke overdrivelse for fem øre;( For noen få dager siden, var det en som forfulgte min søster og jeg som en fuckings paparazzi, da vi var på tur med Dina - helvetesskapet GA seg ikke heller, vet du - å neida, schtøggadritten fløy først etter min søster i en liten evighet, før den faen meg kom etter meg og BARE IKKE tok hintet;0 HAT så jævlig! Hysterisk anfall slutt.. for nå. Bottom line; I hate them;(

Men det er godt å høre at du koser deg over there, og haha, jeg tror vi alle får god grunn til å spise i oss ordene vi har sagt om at alle japanere går rundt og knipser bilder i ett sett, for vi er nok like gale selv (nesten;p) når det gjelder å ta bilder;)

01.jul.2010 @ 03:39
URL: http://supernate.blogg.no
CharlotteVatne

Jeg har fått et jævla myggstikk på rumpa i Hellas. Det hovnet opp. Så ikke ut.

01.jul.2010 @ 18:41
URL: http://questionmark.blogg.no
☆ E l i s a ☆

Digg bilde av rumpa di! Haha, nå ble jeg nysgjerrig på hvor mye du betalte for snus der borte?

02.jul.2010 @ 11:54
URL: http://justelisa.blogg.no/
Lotte

E l i s a : Hmm.. Det husker jg ikke, men var ikke så billig. Prisen lå vel på et sted midt imellom den de har i Sverige og den vi har i Norge.

02.jul.2010 @ 20:17
URL: http://lottepotte.blogg.no/

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20122631