Pussy-Lotte på nye eventyr

- Kan vi ikke ta den der istedet da? Den ser jo kjeempemorsom ut. Se så glad alle ungene er!!

Jeg var desperat. Jeg var villig til å kaste bort tid av livet mitt på denne karusellen:


Bare for å slippe unna denne grusomme berg- og dalbanen:


Bildet viser egentlig ikke hvor fæl den så ut. Den var stor. Det så ut som det gikk raskt. Det var en loop der også! Jeg hater slike berg- og dalbaner. Hjertet mitt stopper nesten bare jeg tenker på dem. Dessverre var Charlotte bestemt i sin sak. Jeg skulle bli med henne på den. Jeg hadde godt av å være litt tøff! Her har dere meg rett etter vi gikk av den:


Ser jeg lykkelig ut? Ser jeg ut som om jeg nettopp har gjort noe kjempemorsomt? Det var ikke gøy. Jeg er tidenes største pussy. Pingle. Pyse. Kall meg hva du vil. Jeg er stolt av å si at jeg synes berg- og dalbaner beregnet på fireåringer er ti ganger morsommere enn slike store monstre. Jeg fikk ikke puste, hjertet mitt stoppet sikkert hundre ganger og alt hjernen min klarte å fokusere på var: "Ikke tiss deg ut. Ikke spy. Pust. Bare pust. Klip Charlotte hardt i arma, slik at hun forstår at du er sint på henne. PUST, god damn it!"

Da jeg gikk av, skalv beina mine så ille at jeg et øyeblikk trodde jeg trengte rullator. I over en halvtime tenkte jeg for meg selv at dette var noe av det verste jeg hadde vært med på. Så feil kan man ta. Charlotte lurte meg med i denne (se bildet under) også, ved bruk av argumenter som: "Disneyland er kjent for denne! Man kan ikke dra til Disneyland uten å ta denne!!!"


Det eneste jeg tenkte rett etter jeg hadde tatt den var: "You bitch!!!!!!" Den så kanskje ikke noe skummel ut, sett utenfra. Jeg så for meg at det var et slags spøkelseshus, og det kan jeg takle hele dagen og natten framfor hva som egentlig befant seg inni der. Tower of Terror heter attraksjonen. Jeg døpte den til Terror of my Nightmares. Ofte om natta våkner jeg av at jeg har mareritt om at jeg er inne i en heis, som faller ned. Vel, inni dette "hotellet" var det en heis vi satt i. Og vet dere hva? Den gikk opp og slapp oss ned, gang på gang. Heisdøren åpnet seg slik at vi enten så inn i hotellet eller vi så rett ut.

Dette er det verste jeg har vært med på. Da jeg satt i den heisen ble plutselig marerittet mitt til virkelighet. Nå vet jeg iallefalll hvordan det føles ut når heisen faller ned. Man kan vel si det slik at i dag har jeg møtt mine redsler ansikt til ansikt, og jeg har overlevd. Jeg har sett skrekken min rett i øynene, og det beste er at jeg ikke pissa meg ut!

Jeg er kanskje en pussy. Pingle. Pyse. Feiging. Likevel kan jeg stolt fortelle til speilbildet mitt at jeg har vært tøff. Tøffere enn toget. De hadde forresten en attraksjon med et tog, som gikk sakte. Bare ungene hylte. Jeg tror jeg hadde foretrukket det framfor skrekkheisen og Lotte-skremmer-berg-og-dalbanen.


- Liker du berg- og dalbaner?

Søte utbrudd:
Bøtta Pedersen

Jeg elsker berg og dalbaner. Nå har ikke jeg vært i Disney World siden jeg var 10 år, men husker jeg kosa meg godt der borte. Kanskje jeg bør ta turen igjen. Det spøkelseshuset har blitt utvida siden min tid.

SV: Jeg dauer. Idèen din er jo råbra :-)

01.jul.2010 @ 10:43
URL: http://www.DagensValium.com
MAY ANITA

Jeg synes det er kjempe herlig med berg og dalbaner :-D Har også vært i Disneyland,for 4 år siden, og jeg syntes det var en fin park :-)

Jeg likte spesielt den berg- og dalbanen som var inne i et hus, hvor man ble skøtte opp av en slags rakett! Kjente kjekene fløg bakover, så gikk utrolig fort. Det var helt mørkt og det eneste du såg var lysende planeter. Tok den mange ganger! :-D

01.jul.2010 @ 11:14
URL: http://mayanita.blogg.no
Little Miss Sunshine

Nei, jeg haaaater dem :-( blir kvalm med én gang!

01.jul.2010 @ 14:03
URL: http://juliebettina.blogg.no
Malin

ååh, jeg ELSKER berg og dal-baner, selv om jeg blir kvalm og får vondt i hodet.. VERDT DET ;)

01.jul.2010 @ 14:43
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
The Teller

Jeg EEEEEEELSKER de! Jeg har vært på en tivoli-ferie med familien og da tråla vi gjennom en god del i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Det er noe jeg gjerne skulle gjort igjen.

Selv må jeg få ut fingeren å teste trebanen de har på Tusenfryd - jeg elsker trebaner mest!

(hater du meg litt nå?)

01.jul.2010 @ 17:22
URL: http://trineflink.blogg.no
CharlotteVatne

Jeg elsker(!!!) karuseller og berg og dalbaner..!

01.jul.2010 @ 18:35
URL: http://questionmark.blogg.no
© Mariann Johansen

Jeg hater berg og dal - baner. Jeg hater alt som involverer relativt fritt fall. I voksen alder tror jeg faktisk at jeg hater alle karuseller.

Håper rumpa er bedre, og at du er mindre solbrent! Kos deg :)

01.jul.2010 @ 20:47
URL: http://famjohansen.blogg.no
Siv

æsj, scary :s

har aldri tatt en berg-og-dalbane i mitt liv!!

*puster ut*

:)

du lever enda, that's the most important ^^

xxx

02.jul.2010 @ 09:20
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
☆Rebella☆

Jeg ser vi har nøyaktig motsatt smak når det gjelder dette, for jeg ELSKER i det uendelige berg- og dalbaner!! Jeg hadde dødd av glede om jeg fikk kjørt i den på bildet;D Og et godt spøkelsehus er absolutt ikke å forakte, det heller - jeg vet jeg hadde digget dét også;D ÅÅH, sjalu her!

03.jul.2010 @ 01:57
URL: http://supernate.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20149794