Helveteshunder

Åh, herregud. Jeg trodde seriøst helveteshundene var kommet for å hente meg i morges. De hadde sikkert hørt rykter om at jeg var på klubb i går kveld og kastet i meg et ukjent antall tequilashotter. De hadde sikkert også fått med seg at vi ikke kom oss i seng før klokken var nærmere sju, og at vi måtte stå opp klokka ni for å dusje og pakke ferdig. Utsjekking klokka 12. Derfor var jeg overbevist om at noen hadde sendt helveteshundene etter meg.

For det er da ikke menneskelig å la en stakkars Lotte gå gjennom slik tortur, bare for morro skyld?

Nå skal jeg seriøst krype ned til resepsjonen og sjekke ut, for så å krype hele veien opp til taket. Der blir jeg resten av dagen. I skyggen. Snorkende og fisende. Skal jo aldri møte hotellgjestene igjen likevel, så litt kroppslyder er på sin plass føler jeg. Flyet går ikke før klokken halv ti i kveld, og jeg kommer hjem i Trondheim om 24 timer i følge norsk klokke. Jeg skjønner ikke helt det der med tidsforskjellene, jeg. Jeg reiser ikke før om litt under 12 timer, ifølge klokka her i Los Angeles. flyturen tar over 14 timer + 2 timer fra London til Oslo + 1 time fra Oslo til Trondheim + ventetiden vi bruker. Det skal bli til sammens et døgn med reising. Likevel er jeg i Trondheim om 24 timer i følge norsk tid?!

Nei. Nei. Nei. Jeg stikker jeg. Blogger vel ikke før på mandag eller noe sånt. Jeg har nemlig tenkt å bruke hele søndagsnatta mi på Joakim. Han har kjøpt Fanta.

- Ønsk meg god tur hjem!

Søte utbrudd:
Mariann

God tur hjem!:)

10.jul.2010 @ 21:34
URL: http://marianning.wordpress.com
Malin

God tuur! Håper på en date før sommern er over og sola forsvinner for godt.

10.jul.2010 @ 22:36
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Bøtta Pedersen

Håper på en deilig tur :-)

11.jul.2010 @ 03:17
URL: http://www.DagensValium.com
Marianne

God tur hjem! :D Morsomt å lese om turen din, er en stund siden jeg har vært innom, beklager. Men, som plaster på såret er du (og Joakim såklart) invitert på KJOLEfest 24 juli. Jeej :D Om du tør ;p

11.jul.2010 @ 03:32
URL: http://bramarianne.blogg.no
Siv

tidssoner er merkelig, du!

GOD TUR HJEM!!!!!!!

11.jul.2010 @ 09:48
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
walkofshame

God tur hjem!!

11.jul.2010 @ 15:49
URL: http://walkofshameblogg.com

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20362137