Flytte flytte flytte flytte

I kveld får vi nøkkelen. Joakim er overbevisst om at vi skal knipse i fingrene, så er alle tingene våre på plass. Han om det, jeg mangler fremdeles å pakke ned alt jeg har i skapet mitt. Grusomt! Vurderer å slenge alt i en svartsekk og sortere det til neste år.

Uansett, planen er å få flyttet alt i morgen. Det går nok bra. Tror jeg. Håper jeg. Jaja. Nå har jeg et skap som venter på meg.


Søte utbrudd:
Siv

hurra! Lykke til ;)

27.jun.2011 @ 19:49
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
Little Miss Sunshine

JEG VIL OGSÅ FLYTTEEEE.

27.jun.2011 @ 19:50
URL: http://juliebettina.blogg.no
Malin

jeeeeeeeeeei

27.jun.2011 @ 20:02
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Alanatalie

sv: Nesten litt godt og vite at jeg ikke er den eneste. Jeg bruker faktisk og gjøre det samme selv, samme som du sier også det med og bruke kniven. Ellers så tygger jeg dem.. utrolig nok..

- Jeg forsøkte og legge de i yoghurt igår. prøvde egentlig med mye rart. Men så fikk jeg beskjed om at de IKKE skulle blandes med noen ting. Bare drikke det ned med en juice eller litt saft ellernoe. Var skikkelig nedtur :/

Så jeg måtte bare bite tennene sammen og få dem i meg uten og blande det med noe. Så jeg tygger pillene bit for bit og skylder ned med eple juice.. Det er helt sinnsykt grusomt!! Smaker så sinnsykt nasty at det ikke er mulig!

Desverre for meg må jeg holde ut i to uker til :/

- Tusen takk , jeg krysser også alt jeg har her :) men jeg føler meg iallefall mye mye bedre :)

27.jun.2011 @ 23:51
URL: http://Alanatalie.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29140104