Juksehusmor

Jeg er kanskje ikke noe husmoremne. Støvet kiler gjestene i nesa, gulvet er skittent, oppvasken hoper seg opp og gangen har blitt en uoffisiell søppelplass. Likevel merker ingen som kommer hit på besøk dette. Trikset?

Hver gang jeg skal få besøk gjør jeg følgende:
1. Rydde unna alt rot. Det rotet jeg ikke får ryddet vekk, kaster jeg inn på soverommet. Ingen skal jo gå inn dit uansett.

2. Alt av oppvask plasseres i oppvaskmaskinen, alt av smuler og søl vaskes raskt vekk med kjøkkenkluten. Hvis jeg har tid vasker jeg kjapt over stekeplatene med sånn kjøkkenspray fra Jif. Da skinner den og gir en illusjon om at det er rent og ryddig her.

3. For å gi inntrykk av at stua er ren, blir stuebordet vasket kjapt over.

4. Speilet på badet blir kjapt vasket med engangsklut fra Jif (Jif er min beste venn når det kommer til husarbeid). Doen blir skrubbet ren med do-vask. Hvis vasken er veldig skitten vasker jeg den kjapt med Jif Baderomsspray. Ved å gjøre dette lukter badet rent, og det ser nesten rent ut.

5. Hvis noen søppelposer står ute i gangen løper jeg enten ut med dem, eller slenger dem inn på rommet til Joakim. Sistenevnte irriterer Joakim grenseløst, noe som gir meg desto mer lyst til å gjøre det. Hvis disse søppelposene har ligget en god stund og godgjort seg, stinker det garantert død og djevelskap i leiligheten. I ren skrekk for at dette skal være tilfelle, lufter jeg ut og sprayer med luktfjerner. Jeg tenner også noe røkelselignendegreier.

6. Det siste jeg gjør er å senke belysningen i stua, og tenne masse telys og kubbelys. På denne måten blir alt av støv skjult.


Om det funker? Hver gang. Ingen har kommentert at det er skittent og rotete hjemme hos meg. De skulle bare visst hvordan soverommet ser ut... Og det beste med det hele? Det tar meg maks en halvtime å gjøre dette.

Noe jeg dessverre ikke kan skjule, er min mangel på grønne fingre. Alle planter jeg tar i dør. I sommer da vi flyttet hit hadde svigermor kjøpt en plante til meg. "Denne her er skikkelig hardfør, Lotte. Hvis du klarer å ta livet av den er det et under". Vel, kjære svigermor undrenes tid er neimen ikke over!Hvis noen har tips til hvordan jeg kan gjenopplive denne stakkarslige planten, tar jeg det i mot med et stort smil. Mot alle odds har jeg klart å få liv i en annen potteplante, dere ser så vidt et av bladene dens i høyre hjørne på bildet over. I desember hang alle bladene, de var slappe og rett og slett livløse. Nå har de løftet seg, blitt grønnere og hardere. Jeg vet seriøst ikke hva jeg har gjort annerledes. Kanskje det er våren som nærmer seg, som gjør underverker?


Bildene på forrige innlegg viste forresten tarm.


Søte utbrudd:
Marianne

Vin! Men kan ikke neste helg, jobber til halv åtte og skal rett på vors etterpå. Men, jeg kan jo egentlig, avlyse det litt?

16.03.2012 @ 09:47
URL: http://bramarianne.blogg.no
Siv

.... Er det et dårlig tegn om det er dette jeg gjør hver uke som husarbeid??? Og til plantene - det var noe om å sette de i klor... Eller kasnkje det var den andre flaska med et eller annet som står under vasken...

16.03.2012 @ 14:18
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
A

Jeg må egentlig støvsuge i dag, men vurderer sterkt å utsette det liiiiitt til.

Jeg har hørt et triks om å ha utblandet grønnsåpevann i en sprayflaske, og så spraye litt i hjørnene når du venter besøk. Da lukter det deilig nyvasket, selv om det ikke er det ;)

17.03.2012 @ 14:50
URL: http://boksarnaso.blogg.no
Rebella

Sinnsykt lenge siden sist, og først av alt; jeg har nettopp sendt venneforespørsel på FB igjen - idiotene slettet faen meg profilen min for et par måneder siden, ingen verdens grunn eller lyd i forkant eller etterpå, og jeg har ikke helt oversikten over hvem jeg har klart å få samlet igjen av gamle vennelisten min (jeg har raket venner, haha), så er bare til å beklage hvis du har gått til at jeg ikke lenger var blant dine (heisann så offisielt og tragisk det hørtes ut), det er i hvert fall ikke jeg som har slettet deg, det er drittfacebook som har bestemt seg for å være rhøl:( Fatter ikke hvorfor den ble slettet, engang, jeg har hele tiden holdt meg innenfor alt av retningslinjer - inkompetente tullinger!

Puh, nok mas om det - over til innlegget:) Jeg både kjenner meg igjen i flere av punktene her, og ikke minst fikk jeg et par tips&idéer, så takk for det, hihi;)

SV: Jeg har heller ikke vært mye i bloggverdenen, det er helt sikkert, men jeg har hele tiden tenkt at 'nå må jeg bli litt mer aktiv der innpå'. Men samtidig har jeg ikke følt så supermye incentiv mtp at det er jo ingen igjen der innpå, jeg har så klart mistet mange lesere pga jeg har vært så lite aktiv, og selvom jeg ikke skriver for andres del, er det så klart ønskelig med kommentarer og feedback, så det blir ikke fullt så gøyt uten det. I tillegg har jeg vært så opptatt med Twitter og Tumblr;) Og ikke minst Pinterest, som jeg oppdaget for et par mnd siden - SERIØST avhengighetsskapende, jeg vet virkelig ikke hva jeg gjorde før Pinterest, jeg tuller ikke, engang! Haha, jeg digger det!

Njet, på tide å avslutte kommentaren og dra seg ut på kjøkkenet for å rydde litt - jeg har utsatt det i hele kveld, til tross for at jeg gleder meg til å få det gjort. Det er bare så mye som lokker på internett, haha;p Håper du har en herlig fin lørdag, herlige og fine Lotte:D Supersuss og godt å se deg igjen her innpå!!

18.03.2012 @ 02:59
URL: http://supernate.blogg.no
BoWL

Adding a 1 tb spoon of 3% hydrogen peroxide to 1 cup of water, and spraying the plant/watering the pant with it will help bring it back to life. =)

06.11.2012 @ 14:00

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35477097