Loop

Livet mitt har blitt en loop. Det jeg gjør om dagene er stort sett dette:

Klokken kvart på åtte våkner jeg brått av alarmen som forsøker å drepe meg. Jeg ligger i noen minutter til, hater verden og mumler skjellsord rettet mot det store intet som kalles universet. På slaget ni stormer jeg inn på grupperommet, livredd for å få en prikk. Prikkesystemet til gruppen min har jeg jo nevnt før, så jeg antar dere forstår hva jeg mener. Fram til klokken fire sitter vi på skolen og jobber, mer eller mindre, effektivt. Deretter drar jeg direkte til treningssenteret og trener. Etter trening drar jeg ofte på butikk og handler, eller så tar jeg bussen hjem. Enkelte dager går jeg faktisk i ti minutter for å ta trikk istedet. Et klokkeslett mellom seks og åtte er jeg hjemme. Da dusjer jeg og lager middag. Middagen blir spist foran pc-skjermen der en eller annen tv-serie ruller over skjermen. Nå for tiden ser jeg Gossip Girl, ja, det gjør jeg ja. Bare le så mye dere vil. Rundt klokken elleve begynner folk å bli aktive på facebookchatten, så da har jeg plutselig noen å snakke med. Nå i det siste virker det litt som om Oda vil ringe på denn tiden, så da har jeg også noen å snakke med i tlf. Klokken tolv-ett-to legger jeg meg.

Så er det å våkne til samme dritten dagen etter.

For å si det sånn... Det mest givende for meg i hele dag var å snakke med Oda i telefon. Det aller mest givende med det hele var at vi klarte å avslutte samtalen etter akkurat en time. Det sto 01:00:00, og det var jo kjempegøy! Og så drepte jeg en mygg. Med mobilen min. Mens jeg snakket med Oda. Det var egentlig ikke så veldig givende, men iallefall et lite avbrekk fra normalen!  

Angående klærne jeg forsøkte å ta livet av på søndag, så kan jeg opplyse dere om at de overlevde. De var unormalt veldig våte og noen hadde blitt misfarget, men jeg har stor tro på at de har det greit nok. Jeg har ikke tatt de ned fra tørkestativet enda, fordi de var virkelig virkelig våte. Vi får se i morgen om noen er krympet, men jeg tviler. Klær tåler visst mer enn man skulle tro.

Lotte, fanget i en loop 


Søte utbrudd:
Oda Astrid

Har du sett den filmen der han fyren opplever samme dagen hver dag? Dette endret seg ikke før han bestemte seg for å endre på viktige ting i sitt eget liv. Kanskje du er stuck i samme dag helt til du bestemmer deg for å bli i Trondheim neste år! JA, det tror faktisk jeg. Ja.

10.04.2013 @ 00:38
URL: http://haloda.blogg.no
A

Så bra at det gikk fint med klærne :) Det er ikke så lett med sånne vaskemaskiner som har program med bare tall og bokstaver. Min er ganske enkel. Jeg velger først programmet, men der står det "ullvask", "bomull" og "hurtigvask" (+div annet) og så velger jeg gradene (30, 40, 60, og 90) og så kan jeg velge om det skal mer sentrifuge og så er det bare å trykke på GO knappen :)

(Du vet du er gammel... når du skriver sånn..)

10.04.2013 @ 15:48
URL: http://boksarnaso.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42244141