Nerd? Nei.

Her om dagen fikk jeg vite at jeg er så nerdete. Jeg skjønner ikke hva folk mener når de sier det, så jeg gjorde det enhver luring ville gjort. Jeg googlet det. Wikipedia fortalte meg følgende, og man må da stole på wikipedia siden de åpenbart er en pålitelig kilde:
"En nerd er en person med et spesielt interesseområde eller en sær hobby. Dette trenger ikke å være altoppslukende, men i mange tilfeller så blir det oppfattet som det. Det kan også bare være en overgjennomsnittslig kunnskap/interrese og forståelse på dette området. Ordet brukes også ofte generelt nedsettende om en person som er intelligent eller skoleflink, men som er dårligere utrustet sosialt eller utseendemessig." 

Okei, takk for det. Jeg er åpenbart ikke dårlig utrustet sosialt eller utseendemessig, for jeg er jo perfekt. Det må nok være fordi jeg er så intelligent og skoleflink. Jeg ser ingen annen forklaring på at de kaller meg nerdete. Virkelig ikke.


Har kjøpt meg ny t-skjorte forresten. En av puppene mine er en pichachu, mens den andre puppen er en Pi. Gotta catch'em all! Pokemon forever!Jeg er søt.

 Lotte, glad i pokemon og vin 


Søte utbrudd:
caam

du er kjempe søøt <3

blir utrolig glad med en snill kommentar på bloggen min:)

26.04.2013 @ 12:25
URL: http://caam.blogg.no/
Oda Astrid

Det er nok skoleflinkhet ja. Kan ikke være noe annet.

26.04.2013 @ 19:17
URL: http://haloda.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42437214