Siden sist

Nå for tiden er det så mye fart og spenning i hverdagen min at jeg har problemer å henge med. Det skjer ting hele tida, jeg sitter ikke inne å kjeder meg på kveldstid og jeg er helt utslitt av alt dette styret. Helt sant. Jeg går ikke på veggen. I det hele tatt. Jeg kan egentlig oppsummere de siste ti dagene med følgende bilder:De beste festene har spritgele, sånn er det bare. Merk dere mine ord! Nå kjenner jeg at Lottes visdomsord bare vil tyte ut av alle hull her, så jeg slenger med ett til: Man føler seg bedre på fest med nylakkerte negler. Og her får dere enda en til: Tørste planter falmer sakte, men sikkert.

Wow, jeg er virkelig i skuddet i kveld. Jeg burde skrive ned noe av dette, slik at jeg kan bli festivalens midtpunkt i juni. Ja, for kollektivet her skal arrangere en festival før jeg drar til Tromsø. Den skal vare fra mandag til lørdag, og det blir så bra! Mest fordi vi faktisk skal ha spritgele, og hva har jeg sagt om det? De beste festene har spritgele! Jeg gleder meg enormt mye til festivalen, den er et digert lyspunkt jeg kan skimte i horisonten. Som en vakker soloppgang. Jeg har allerede begynt å lage festivalarmbånd. 

Et annet digert lyspunkt i denne mørke grotten jeg befinner meg i er at vakre, fantastiske, snille Diplom-Is har begynt å produsere lollipopis på boks igjen. Tusen, tusen, tusen takk! Det er lenge siden jeg var så lykkelig som den dagen jeg tilfeldig tittet ned i frysedisken og oppdaget denne fantastiske nyheten. I frykt for at de skulle bli utsolgt og aldri få inn flere bokser, kjøpte jeg like gjerne to med en gang. Jeg har snart spist 3 liter med lollipopis. På fire dager. I dag dreit jeg rosa. Kanskje på tide å roe ned.

Eller, kanskje ikke?Lotte, avhengig av lollipopis på boks


Søte utbrudd:
Oda Astrid

HAhhaha! Du skreiv faktisk at du dreit rosa. Det gjorde du. Spritgelé og innestedetfestival! Can't wait!!

06.05.2013 @ 15:31
URL: http://haloda.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42516555