Helseskadelig uke

I forrige uke burde noen ha advart meg om at den kommende uken kom til å være fyllt med smerter. Det hadde vært fint å fått en advarsel, slik at jeg hadde psyket meg opp til hva enn jeg kom til å møte denne uken. Hver eneste dag har jeg skadet meg på en eller annen måte.

Mandagen startet så fint og koselig. Jeg ante fred og ingen fare da jeg skulle åpne hermetikkboksen med maiskolber. At lokket skulle være så skarpt, og at et lite blodig kutt skulle gjøre så vondt, det hadde jeg aldri i min villeste fantasi sett for meg.

Tirsdagen startet med et pang. Det var en lang dag. Jeg skulle bare lage meg hurtigmiddag i microbølgeovnen på skolen. Jeg kunne ikke forstå hvorfor maten ikke ble varm, for det var da helt klart og tydelig varmt inne i ovnen. Det viste seg at en fjott hadde trykket inn knappen som slo på grillfunksjonen. Med andre ord varmet ikke microen maten på riktig måte, siden den var mer opptatt med å grille toppen av maten. Det var ren og skjær uvitenhet som førte til at den lille ulykken skjedde. Jeg forutså ikke at det var mulig å brenne seg på en microbølgeovn, men det greide jeg altså. Jeg kom så vidt borti grillelementet i underkant av to sekunder. Resultatet var et fint brannsår.
Onsdagen startet dårlig, med en migrene. Dagen ble ikke bedre da jeg skrapet opp underarmen min på kjøkkenvifta. Det var ren refleks å slå armen min i den retningen i et forsøk på å ta imot det fallende glasset med pesto. En eller annen idiot, mest sannsynlig meg siden det er kun jeg som bruker skapet, presterte å sette glasset med pesto for langt ute på kanten. Dette medførte at glasset falt ut da skapdøren ble åpnet, og i ren panikk kastet jeg armene etter det. Det var på ingen måte behagelig å skrape seg opp på det skarpe hjørnet av kjøkkenvifta.Torsdagen skjedde det heldigvis ikke noe spesielt. Jeg kjente fremdeles på ettervirkningene av migrenen. Noen alvorlig skade skjedde ikke med meg, sånn rent bortsett fra at jeg presterte å få skrapet av en del av huden på brannsåret ved et uhell. Dette var ytterst ubehagelig, fordi under den skadete huden var det et væskende og sviende kjøttsår. Det kan gå betennelse i sånt, vet dere. Jeg kan utvikle sepsis, altså blodforgiftning. Kanskje jeg blir så angrepet av LPS til bakteriene at jeg får intravaskulær koagulasjon i de små blodkarene mine, noe som medfører at jeg i verste fall mister hånden! Det kan skje. Det er ikke spesielt sannsynlig, men det kan skje.

Fredag var en merkelig dag, fyllt med rosevin og vennekos. Denne dagen fikk kneet mitt gjennomgå, og jeg fikk et fint skrubbsår.I dag, lørdag, våknet jeg opp med en ikke fullt så deilig bakrus. Jeg var svimmel, kvalm og sliten. Jeg hadde cravings for alt mulig rart av mat og drikke. Typisk nok hadde ikke fulle-Lotte sjenket framtids-Lotte en eneste tanke, så hun hadde faktisk ikke kjøpt med noe som helst til henne. Hun tenkte bare på seg selv, og spiste opp kebaben sin uten å kjøpe inn potetgull. Fulle-Lotte er ikke spesielt omtenksom. Framtids-Lotte, eller i dette tilfellet, nåtids-Lotte hadde det ikke bra. Hun bestemte seg for å kle på seg og dra på butikk. Det var da hun presterte å klemme magefettet i glidelåsen på skjørtet. Det gjorde så vondt! Huden bare hang fast i glidelåsen.

Nå ligger jeg her i sengen og tenker på hva morgendagen vil bringe. Det er tydelig at denne uken har som mål å skade meg hver dag. Hva vil morgendagen bringe?! Hvilken kroppsdel vil bli skadet? Hvor vondt vil det gjøre? Vil jeg havne på sykehus? Er det hodet som blir skadet? Er det et sted jeg allerede har blitt skadet? Jeg tør nesten ikke legge meg, i frykt for hva som vil skje i morgen. Nei, dette er ikke tidspunktet å være pysete på. Jeg legger meg, og møter morgendagen med hevet hodet og glimt i øyet. Morgendagen skal ikke få knekke denne Lotten, nei!

Lotte, full av sår og blåmerker 


Søte utbrudd:
A

Snakk om max uflaks! Men nå har du vel fått så mye ulykke denne uken at de neste 7 ukene bare må bli full av lykke og hell? :)

29.05.2013 @ 01:17
URL: http://boksarnaso.blogg.no
Lotte

A: So far, so good! Har bare opplevd lykke uka her iallefall :D

29.05.2013 @ 23:30
URL: http://lottepotte.blogg.no/
A

Der ser du. Det funker sikkert sånn :)

30.05.2013 @ 12:45
URL: http://boksarnaso.blogg.no
Oda Astrid

Men fikk du reddet pestoen?!?!?

27.06.2013 @ 21:10
URL: http://haloda.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42755553