Evig dag, evig natt

Det er snart gått to måneder siden jeg blogget sist, og jeg har en genial forklaring på dette. Her i nord er det nemlig et fenomen som skjer hver sommer, som kalles midnattssol. Dette innebærer at det er lyst døgnet rundt, og vi opplever aldri natt. Derfor har det ikke gått to måneder siden sist jeg blogget, fordi det har vært midnattssol og døgnet har verken hatt en begynnelse eller slutt. Døgnet har bare vart og vart og vart, og jeg har rett og slett ikke sett noen vits i å blogge flere ganger i løpet av ett og samme døgn. Skjønner dere logikken?

Arbeid går kjempefint, jeg opplever masse nytt og spennende hver dag og lærer masse. Jeg har begynt å jobbe vakter, noe som innebærer at jeg jobber både dagtid, kveldstid og nattestid. Dette er noe jeg virkelig liker. Jeg forsøker også å besøke venner og familie i Trondheim minst en gang i måneden. Fritiden min derimot, den er ikke spennende. Jeg er litt sosial med kollegaer iblant, jeg trener og jeg ser på serier. Om jeg har fått meg kjæreste enda, spør dere? Nei nei. Kjærligheten er dau. Jeg må kanskje se meg om etter noen nye snart. Winter is coming. Og jeg bor i Tromsø. Det er stappmørkt fra november til januar her. Og litt mindre mørkt den resterende tiden fram til sommerens midnattssol. Nordnorge kjenner ingen grenser, her er det all in. Det være seg dagslys eller totalt mørke. Makan til hva ei stakkars trønderjente skal finne seg i.

La meg bare få understreke: Det å jobbe som bioingeniør på sykehus er awesome! Jeg er så glad for at jeg valgte denne utdannelsen og dette yrket. 

Over og ut for denne gangen,
Lotteritilsynet

 


Søte utbrudd:
MARI

Så koselig med et innlegg igjen, Lotte! :D Æ heie på dæ! <3

21.08.2013 @ 06:37
URL: http://marimus.blogg.no
Little Miss Sunshine

Hurra for at du trives i jobben, litt kjedelig å gå flere år skole for å finne ut at det ikke var dette du ville likevel... Krysser fingrene for at kjæresteriet ordner seg, kunne vært kjekt å ha i mørketida :-)

21.08.2013 @ 09:01
URL: http://juliebettina.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/43427608