Jeg er lykkelig

"Du skriv da ganske så bra du Lotte, det har æ da sett på bloggen din!" sa broren min sånn helt tilfeldig her om dagen.

Det hender seg fra tid til annen at jeg kjenner skrivekløen. Tankene flyter, spretter og snurrer rundt oppi topplokket. De vil presse seg ut, og jeg er redd for hva som vil skje om jeg slipper dem ut. Vil det ryke av tastaturet mitt etter den voldsomme klapringen fra lenge oppbevarte og gjemte tanker?

La oss finne det ut.

Nå har det da nesten gått et helt år siden jeg sist postet noe på den nedstøvede bloggen min. Faktisk hadde jeg glemt den litt, helt til broren min påpekte at den eksisterer. Der ute i det store rommet kalt det store internettet, der er det lagret side opp og side ned med mine tanker. Mine opplevelser, frykter, gleder og sorger. Skrevet ned og delt med alle og enhver som måtte finne på å lese. Jeg blogget aldri for andres del, jeg blogget for min del. Det var perioder jeg måtte skrive, hvis ikke ville jeg eksplodere. 

Jeg har det bra. Jeg har det fint. Jeg har det fantastisk. Jeg er forelsket. Jeg har fått meg kjæreste. Jeg har et eget sted å bo. Jeg har en fantastisk jobb. Jeg elsker byen jeg jobber i. Alt er bare fint. Og jeg vil dele det med bloggen, med dere og med meg selv. Slik at jeg på et senere tidspunkt kan se tilbake og lese at den første juni det herrens år 2014 var jeg lykkelig. 

 

Lotte,  lever det søte liv

 Søte utbrudd:
A

Hurra!! Hun er tilbake <3

02.06.2014 @ 13:26
URL: http://boksarnaso.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45165755