Hvite fjell, men sol døgnet rundt

I flere uker har jeg fått sol og sommer gnidd inn i trynet - på facebook. Mine kjære, elskede venner og familie lengere sør har skrytt sola høyt opp i skyene. Her oppe i nord derimot, her har vi hatt snø og regn og stiv kuling. Det har ikke vært sommer. 

Nå har det seg slik at Tromsø er litt ekstrem av seg. Det er enten eller, og det går alltid all-in når det kommer til været. Var det vinter, sa du? Mørkt HELE JÆVLA TIDA. Var det sommertid, sa du? Sol HELE JÆVLA DØGNET. Det er kjekt da. Kanskje ikke på vinteren med tanke på hvor mørkeredd jeg er, men jeg skal love dere sommeren er fantastisk for meg. Folk flest sliter å sove her oppe, fordi sola konstant banker på ruta og vil inn. Jeg derimot, føler meg trygg og elsket av sola.

Det er ikke bare solas posisjon på himmelen som er så spesiell her i nord, været er like spenna gærn. Her er det pissekaldt den ene dagen, med sludd og hele pakka. Deretter blir det plutselig sol og varme. Nå har sommeren visstnok kommet for fullt, det er over 22 grader og sola skinner. Nevnte jeg at den skinner hele døgnet? Jeg hørte rykter om at sommeren snart er over da, antakeligvis er den ferdig til helga. Måtte den komme på besøk igjen flere ganger i løpet av de neste to månedene.

Det er så fint å sitter ute i sommerklær med et glass kald hvitvin, kjenne brisen leke med håret og sola steke fra oven. Det er så spesielt å sitte der og vite at er det sommer, for deretter å la blikket gli mot fjellene. Fjellene er hvite, full av snø. Skulle ønske jeg var full av vin.

Neida.

 

Joda, sa ho Lotte 


Søte utbrudd:
Victoria Wisløff

Håper du får en strålende onsdag videre!

04.06.2014 @ 16:52
URL: http://wissi.blogg.no

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45178165