Lottemedisin, laboratoriet talking!

Jeg rykket til. Strekte nakken litt, tørket munnviken og konstaterte noe flau at jeg nok en gang hadde vekket meg selv ved å snorke. Jeg skrudde ned volumet på musikken noen hakk og lyttet, så litt rundt meg. Så etter antydninger til at noen av de andre på bussen hadde lagt merke til det. Sangen tok slutt og jeg sank ned i nok en halvsøvn med en nydelig melodi på ørene. Slik fortsatte det resten av hjemturen fra jobb.

I det siste har jeg hatt litt søvnproblemer. Hver eneste natt er fylt av helt sinnsyke eventyr, som setter Bilbo sine opplevelser i skyggen. Normalt sett husker ikke folk drømmene sine så ofte, jeg derimot har begynt å huske alle. Hele tiden. Ikke bare en drøm hver natt, men mange mange drømmer. Stressende drømmer, morsomme drømmer, kjedelige drømmer, skumle drømmer - you name it, I dream it. Det er jo morsomt nok å huske drømmene sine, problemet er bare det at jeg er så himla utslitt når jeg våkner. Dette skyldes nok også det at jeg flere ganger gjennom natten våkner av meg selv.

Jeg kan ikke komme på en eneste natt på evigheter der jeg har sovet lenge, uten slitsomme drømmer og uten å våkne hele tiden. Dette har begynt å gå utover konsentrasjonen min og energien min. Det medfører at jeg sovner på bussen, jeg har vondt i hodet, jeg har fått dårligere hukommelse og jeg har begynt å få delvis taleproblemer. Det er litt problematisk når jeg tenker på en ting og sier noe annet, eller at tunga mi krøller seg så mye at jeg ikke klarer å uttale ord riktig.

Senest i går skulle jeg ta telefonen på jobb. Vi har fått streng beskjed om at vi skal si: "Du har kommet til Laboratoriemedisin, du snakker med *navn*." Jeg ga det et ærlig forsøk og sa: "Hei, det er Lottemedisin, du snakker med laboratoriet!" Det ble litt stilt i den andre enden.. 

Det er på høy tid med litt ferie. Kanskje jeg bare er overarbeidet, eller ødelagt av turnusarbeid. Kanskje jeg er en sart liten sjel, som trenger mye fred og hvile. To uker ferie er på sin plass. Vi får se!Lotte, siklende busspassasjer


 


Søte utbrudd:

Skriv her:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45208675