Var det egentlig en god idè? Var det virkelig det?

Når du skal til å gå inn i dusjen og telefonen ringer. Venninna di høres ekstremt glad ut i den andre enden av røret. "Bli med på tequila-kveld da? Jeg har fri i morgen, og jeg vil ha margaritas! WOHO!
Du svarer nølende ja, og spør deg selv hvor lurt dette egentlig er. Er dette egentlig en god idè?

Noen minutter senere: FUCK YEAH!

Du tar springfart og hopper inn i dusjen. Hopper og synger om hverandre mens du vasker hår og kropp. Du tørker hår, lakkerer negler og finner fram klær. Du er klar for en vill kveld med jentene! Tequila er ikke din fiende, tequila er din beste venn! Jeg har forresten farget og klippet håret:Du kommer hjem klokken to på natta, og er så full at du ikke klarer å få av deg dine egne klær. Jentekveld var en helt fantastisk bra idè! Margaritas og strawberry daiquiris med tequila i, nam nam nam. Det var godt ja! Du legger deg på opptur, og hører en stemme i bakhodet som hvisker fortvilet at du burde spise noe før du sovner. Du ignorer den, og sovner med et smil om munnen. Dagen etter våkner du opp med surmunn og tårer i øynene. Var det egentlig en god idè? Var det virkelig det?

Så verdt det!

Lotte, lærer aldri


Dans i sola

Jeg dro på byen i går jeg. Skulle bare drikke litt vin. Det gjorde jeg forsåvidt, en halv flaske drakk jeg. Plutselig drakk jeg øl, rom & cola og tequilashots i tillegg til nevnte vin. På en torsdagskveld. Helt uplanlagt. Det er skummelt. Det verste med det hele er jo at jeg ikke tåler øl. Jeg får tidenes bakrus av det. Det er som om jeg hadde styrtet en helflaske med whisky i går, for det får man iallefall bakrus av. Øl er min whisky. Mitt svake punkt.

Da jeg våknet i morges rakk jeg såvidt å registrere at jeg var halvdød før jeg sovnet igjen. Mersom gikk inn i en slags bakruskoma. Klokken tolv sto jeg opp og dro inn til byen. Dere skjønner det, at det er helt tomt i både kjøkkenskap, kjøleskap og fryseboks her i gården. Derfor måtte jeg faktisk flytte på droget og komme meg nedover til en butikk. Meget sliten og dårlig gikk jeg skjelvende bort til trikkeholdeplassen. Sola skinte og ga meg hodepine. Det var iskaldt, jeg hadde seriøst så stive brystvorter at jeg fryktet de skulle ødelegge klærne mine. Jeg hørte på musikk og hoppet litt opp og ned for å få varme i kroppen. Før jeg ante det sto jeg plutselig der og danset. Jeg mener ikke hoppedansing, men skikkelig dansing med armer, rumpe og hele pakka. Gladmusikk gjør meg lykkelig og får meg til å danse til tross for dårlig form.Så klart ringte en venninne meg da jeg satt på trikken og hun overtalte meg til å bli med på kafe. Det var koselig det. Man skal passe på at man får i seg masse væske og mat dagen derpå, så jeg peiset på med mat jeg. Alt for å bli kvitt bakrusen.Man skulle tro jeg følte meg bedre etter mat og appelsinjuice. Dream on, dream on. Jeg var så svimmel at hele rommet snurret og jeg var så skjelven at jeg klarte såvidt å gå. Likevel ble jeg med henne på shopping. Venninnepoeng til meg! Ikke bare hater jeg shopping, jeg ble med på shopping til tross for min tilstand. Meget alvorlige tilstand, om jeg får si det selv. Det var tidspunkt der jeg fryktet at jeg skulle falle om på bakken og aldri reise meg igjen. 

Etter uendelig mange timer med shopping, og handling av vin og matvarer, kom jeg meg endelig hjem. Nå ligger jeg i senga og skjelver så mye at pc'en rister. Jeg har den oppå lårene mine. Fikk forresten en skremmende melding i sted, fra hun tyske jenta som bor her: Then I buy tequila... Excited about tonight!! Tankene mine da jeg leste den meldingen var sånn cirka slik: ...tequila? ...å kjære vene... gud hjelpe meg! NÅDE!!!! Have mercy!!!

Dette kan bli spennende.

Lotte, bakrus for alltid


Smarte jenter drikker ikke tequila

Jeg har nok en gang fastsatt at jeg ikke er en smart jente. Dum som et brød, det er det jeg er. Jeg lærer aldri, og det eneste håpet for meg her i verden er at jeg blir mer herdet.

I neste uke har jeg eksamen på onsdag, torsdag og fredag. Denne fredagskvelden skulle jeg bare bruke til å slappe litt av, siden jeg nettopp har flyttet og var sliten. Vi jentene lagde oss en god biffmiddag, og deretter skulle vi bare spille friends-spillet med noen kompiser. Drikke litt vin.

Det skjer jo aldri at jeg bare drikker litt vin. Gi meg et glass og jeg tømmer det. Gi meg nok et glass og jeg tømmer det også. Fortsetter man slik lenge nok ender det med at jeg synes en bytur høres fantastisk genialt ut. Vel, det er ikke det! Det er aldri en fantastisk ide. For all del, jeg hadde det morsommere enn jeg har hatt det på lenge. Da jeg kom hjem i firetiden i natt så jeg ut som en druknet katt, jeg var kald og full og trøtt. Tenkte ikke så mye over hvordan jeg kom til å ha det dagen derpå.
I morges våknet jeg og tenkte et øyeblikk på hvor fantastisk fin verden er og på hvor uendelig lykkelig jeg er for tiden. Deretter gikk det 30 sekunder og så sa det PANG. Et lyn slo ned i meg, forplantet seg dypt ned i magen slik at jeg nesten brakk meg. Et tordenbrøl fra helvete dundret gjennom hodet mitt og jeg bare lå i senga. Skalv, hakket tenner, hadde tårer i øynene og vurderte å bli kristen. Slik at jeg kan be. Som om det hadde hjulpet. Masse vin, masse rom og tequila. Det drakk jeg kvelden før jeg skal lese til eksamen.

Dumme jenter lærer aldri!

Lotte. Trenger trøstekos.


Etter Team Rocket

Løsvippene ble tatt av, kostymet er byttet ut med mer behageligere klær og håret er blitt vasket tre ganger. Det er noe helt eget med å vaske håret og se at skummet fra shampooen blir blått. Nydelige farger gjør selv en redusert Lotte glad. Gårsdagen fest var morsom, det var i overkant mye folk her og jeg drakk kanskje litt for mye. Når jeg tenker meg om burde jeg kanskje tenkt meg om en gang eller to til før jeg tok de tre spritgeleshotsene. Det finnes ikke en eneste celle i kroppen min som har fått noen glede av spritgeleen. Iallefall ikke i dag.

Håret ble dessverre ikke så blått som jeg hadde håpet, men resten av kostymet ble faktisk ganske så bra!

Dagen i dag startet med en grusom oppvåkning, der jeg innså at denne dagen kom til å bli fæl. Bakrusfeen har ikke vært på rommet mitt i natt og drysset antifyllesykestøv på meg, for å si det sånn. Etter en lang dusj der jeg fortvilt forsøkte å fjerne blå hårfarge, ventet en nydelig frokost. Å sitte åtte stykker rundt et frokostbord og spise sammen er veldig koselig. Det er lite som smaker bedre dagen derpå enn eggerøre, stekt bacon, røyket laks, nystekte rundstykker og spekeskinke! Jeg håper resten av dagen blir like koselig. Faktisk håper jeg at en ridder i skinnende rustning kommer med kinamat til meg. Kanskje jeg faktisk må ringe og bestille hjemmelevering selv. Det ordner seg for snille piker.

 


Et lite mirakel

- Har du blogget i dag da, Lotte? spurte Oda
- Nei, jeg vet ikke hva jeg skal skrive..

Det ser ut til at jeg har gått på en bloggesmell, og det brukte som regel å være helt greit. Hvis jeg ikke visste hva jeg skulle skrive tidligere, lot jeg like gjerne være å blogge. Nå er det dessverre andre boller og rosiner og symfonier. Jeg er midt i en bloggekonkurranse der det er om å blogge hver eneste dag. Det bare skjer ikke at jeg lar Oda vinne, kun fordi jeg ikke har noe fornuftig å spytte ut. Ærlig talt er det sjeldent noe fornuftig som blir spyttet ut av meg, det være seg skriftlig eller muntlig.

I dag blogget Oda om hvor bakrus hun er i. Svarte, jeg skulle ønske jeg var i bakrus i dag. Slik at jeg hadde hatt noe å skrive om. Kanskje jeg kunne sutret litt om hvor kvalm jeg var eller hvor vondt jeg hadde i hodet. Faktum er at jeg var i knallform da jeg sto opp i morges. Okei, der var sannheten blitt litt pyntet på. Klokken var vel nærmere ett da jeg sto opp i dag, men jeg var altså i knallform. Dette til tross for at jeg ikke var i seng før halv fire i natt, og at jeg ikke overholdt drikkeregelen som sier at en ikke skal blande ulike typer drikke. Det er et mirakel!

Jeg ser ingen annen forklaring på dette mirakelet enn at en liten magisk fe besøkte meg i de sene timer, drysset litt anti-fyllesykestøv på meg og lot meg våkne i tipp-topp-form. Måtte denne fantastiske feen besøke meg neste helg også, for da blir det utkledningsfest!


Jadda..

Jeg kom nettopp hjem fra fest. Dumt nok rakk jeg aldri innom bursdagsfesten til marimus da. Det irriterer meg litt når planer går til langt-nedi-der.

Nå må jeg nesten legge meg, for jeg skal nemlig stå opp om fem timer. For jeg er en sånnen luring jeg. Har prestert å love at jeg skal gå på ski imorgen. I bakrus. På ski. Og jeg liker ikke engang å gå på ski!

Tro det eller ei, men jeg lovte faktisk dette i edru tilstand. Flaks at jeg har drikket nok vann til at det er sjanser for at bakrusen uteblir. Vær så snill.

Edit: Nå er klokken halv tolv dagen derpå, og jeg er våken. Formen er fin, sola skinner og humøret er på topp! Får dessverre ikke tak i venninnen min som jeg skal låne ski av, så nå begynner jeg å bli litt vinglete. Skal, skal ikke gå på ski?


Den følelsen

Jeg åpner øynene til et lyst rom. Ved siden av meg ligger Oda og puster tungt. Jeg strekker litt på kroppen og kjenner etter hvor det gjør vondt. Kun hodet, takk og lov. Hva skjedde i går? Jeg kan ikke huske noe etter klokken elleve. Klokken elleve... Åh, herregud! Nå husker jeg noe. Aaaargh, det knyter seg i magen. Bildene! Tortur! Fylleangsten!

Den følelsen.

Når du våkner opp klokken tolv og innser at du har sovet i tolv timer. Når du innser at du gikk på en smell uten like i går kveld. Når du vil kvele deg selv med puta.

Slike dager får meg til å undre på hvorfor i helvete jeg gidder å feste. Enn å gå på en smell så til de grader at jeg havnet i sengs før klokken tolv?! Det har jeg ikke gjort på lenge. Det var ikke det at jeg drakk mer enn jeg bruker, men heller det at jeg var sliten og... Nei, jeg skjønner ikke hvorfor jeg forsøker å snakke det bort. Det som har skjedd, har skjedd og det er intet jeg kan gjøre med det. Jeg oppførte meg som 14 år gamle Lotte på fjortisfylla, og de andre sendte meg til sengs. Det var lurt av dem.

Gå skamme seg, Lotte!


Har enda mer på hjertet

Å sitte på skolen for å lese til eksamen
er mye morsommere når en ikke
drakk for mange glass med vin igår.


Trøndera e knaillJeg fikk klager på byen i går, fordi jeg har så stygg dialekt. Han skjønte visst ikke hva jeg sa. Det kan jeg overhodet ikke forstå. Vi trøndera e knaill, heile forbanna foille gjængen! Så vet du det.

Kristine og jeg forsøkte å blande en drink i går (den heter Krista). Den smaker som peacemerke, altså den sure smågodttingen. Innholdet er litt sambucca, litt bacardi razz og en god del sprite og en liten dæsj lime. Kristine og jeg er ikke akkurat de fødte bartendere, så vårt blandingsforhold ble: mye sambucca, enda mer bacardi razz for å forsøke og fjerne sambuccasmaken og litt sprite. Da det heller ikke fungerte prøvde vi å putte i en del bringebærsaft.

Resultatet? En drink bestående av 70% alkohol og resten sprite og saft. Med andre ord dro vi på byen fin i formen. Veldig fin i formen. Faktisk så fin i formen, at jeg våknet opp med et pelsdyr liggende i fotenden av senga i morges. Ikke aner jeg hva det er, og ikke aner jeg hvordan jeg har fått tak i det. Det døde dyret som har mistet pelsen sin, aner jeg ikke hvor er. Stakkar.

Men folkens, hva skjer da? Jeg har ikke tid til å lese alle blogginnleggene dere har spyttet ut (20 stykker på et døgn? Seriøst, folkens. Dere har jo skrivediare!), men jeg vil gjerne ha en liten update. Så spytt ut her også, dere!

XOXO Lottepotte

Gi meg salat!

Jeg slo opp øynene og så sola skinne gjennom gardinene. Den første tanken som slo meg var: "Heey! Jeg er jo ikke fyllesyk, så knall!". Den andre tanken som slo meg var: "Ikke rør deg, Lotte. Ligg helt i ro. Fokuser blikket på den prikken i taket. Pust rolig og svelg sakte. Ikke spy!".

Snakk om å bli lurt av kroppen sin da! Jeg ble kjempeskuffet. Her våknet jeg opp og tror jeg ikke er fyllesyk, og så er det bare forsinka aprilsnarr. Nedtur!

I nåværende øyeblikk er jeg skjelven, litt småkvalm og i strålende godt humør. Jeg forsøker å få i gang en samtale med Joakim, men alt jeg får til svar er noen grynt. Jeg skulle ønske han våknet snart, slik at vi kan dra på Bunnprisen. Jeg har så lyst på salat.


Dette her så skikkelig godt ut. Jeg får vann i munnen. Mmmmmm.


De fleste har nok fått med seg at jeg deltok på The Easter Games i går. Det var..... kaldt. Det regnet, og det eneste som var vanntett på kroppen min var skoene (jeg elsker de skoene!). Med andre ord gikk jeg rundt omkring med en blaut flekk på rumpa. Så flott da! Selve lekene var morsomme. Jeg kan ikke akkurat si at jeg deltok så mye. Det var nok heller min fantastiske partner som fikset poengene. Vi vant ikke, men vi ble mye bedre enn Joakim. Og det er det viktigste.

Nå er jeg redusert. Derfor skal jeg legge meg inntil Joakim og kreve litt kos. Tross alt, det er jo synd på meg.


- Hvilken mat har du lyst på akkurat nå?


At man aldri lærer

Først og fremst: Gratulerer med dagen Stian! Nå er du halvveis til 50, gammern!


Så, en liten sjennepreken til meg selv:

Du er jævlig smart hvis du drar på byen når du er syk. Snørrete? Litt fishermanshotter fikser det. Vondt i halsen? Kaffe med Baileys ordner den biffen. Hoster du? Har du feber? Litt rom og cola gjør alt mye bedre. Resultatet er slående: du våkner opp dagen etter med at du spyr, er full av blåflekker og har sminke gnidd ut over hele trynet.

Jeg møtte en person på Downtown i går som leser bloggen min. Jeg må bare krype til korset og innrømme at jeg har glemt navnet. Fortell meg hvem du er da! Nå som jeg er edru kan det jo hende jeg husker det..

Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy som jeg hadde det i går. Det ble dyrt - siden jeg så klart måtte betale for Joakim. Derfor hadde jeg ikke råd til nattmat. Uansett, jeg danset Joakim-dansen. Joakim-dansen er den dansen som viser hele livet til Joakim i fire dansetrinn: spille data, sove, fiske og sex. Fantastisk! Jeg tror ikke han helt så humoren i dansen.

- Hva har du gjort i helga?Det var sikkert en bra kveld

Hendene mine skjelver. Stemmen min skjelver. Øynene mine renner. Jeg ser dobbelt. Magen min lager rare lyder. Jeg har en voksende angstfølelse.

Det kan bare bety en ting: jeg hadde en jævlig bra kveld på byen i går! Tror jeg..

Nå skal jeg legge meg ned i senga og erklære meg selv døden nær.


- Hva har du gjort i helga?

Tid for burger

God morgen godtfolk! Det er blitt søndagskveld, og jeg sitter her i senga med håret til alle kanter. Hendene skjelver og jeg har sykt lyst på burger. Det kan bare bety en ting - jeg var ute i går. På Roadhouse, så klart. Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt. Egentlig burde jeg begynne med leksene, jeg har en tegnspråkfilm jeg skal levere på tirsdag. Det får vente til i morgen. I kveld er det kun to ting som gjelder: burger og Charmed.

Beklager at jeg har vært fraværende i helga, det har begynt å gå litt nedover for meg igjen. Derfor har jeg fokusert på å komme meg opp, og jeg har stor tro på at jeg greier det denne gangen også. At det er stress på skolen de to neste dagene gjør ingenting, for jeg har nemlig langhelg fra og med onsdag. Slå den du!

Dessuten skal jeg på GU i morgen, dæven jeg gruer meg. Jeg hater at folk jeg ikke kjenner pirker meg nedentil. Dæven jeg gleder meg til tirsdagskvelden. Helga er så vidt ferdig, og jeg ser allerede fram til en ny helg.

Jeg elsker forresten når folk legger ut gamle bilder på facebook. Gode og dårlige minner dukker alltid opp.


Når man får truser som er for trange om rævva i julegave, funker det fint å bruke dem som lue.Jeg har aldri vært noen kløpper på tyggisbobler.Fjorten, fin og fnisete.


Det er nesten slik at jeg savner ungdomsskolen.

- Hva har du gjort i helga?


Lyd-terror

Man er alltid litt shabby dagen etter man har vært på en fuktig bytur. Man blir skjelven, tørst, trøtt og kanskje litt angstfyllt. Jeg er intent unntak.Jeg må seriøst slutte med dansinga mi. Blir så stiv i lårene av det.


Jeg våknet i senga til Joakim, skjelven og jævlig. Det virket som om jeg satt i en tekopp (den karusellen vettu), jeg klarte ikke fokusere på noe som helst. Jeg forsøkte å feste blikket på veggen foran meg, og dæven som den veggen snurret. Hendene mine skalv, jeg klarte ikke reise meg opp. Halsen og munnen var så tørr at det kjentes ut som om jeg hadde sugd på sandpapir hele natta. Så snakket Joakim. Jeg skvatt så mye at jeg omtrent pissa meg ut.

Lydene dagen derpå er verst. Lyder som til vanlig er harmløse og naturlige, er på en bakrusdag høye og skremmende. Jeg var omringet av lyder. TV'n laget høye lyder uten at jeg var forberedt på det. Unger hylte og lekte utenfor soveromsvinduet. Mora til Joakim ropte til oss utenfor soveromsdøren. Jeg forsøkte å gjemme meg under dyna, med et håp om at lydene skulle forsvinne.

Jeg er alltid slik dagen derpå. Høye og brå lyder gjør at hjertet mitt stopper opp noen sekunder. Derfor forsøker jeg så godt jeg kan å unngå butikkbesøk, eller generelt det å bevege meg utenfor husets fire vegger. Slik ble det ikke i dag. Jeg trengte sårt noe godt å drikke, noe godt å spise og noe godt å ha under leppa.

Selve gåturen bort til butikken gikk greit. Ingen høye lyder fikk meg til å legge meg ned i fosterstilling. På butikken derimot, der var det fullt av lyder. Skumle, høye og brå lyder. Spesielt en hendelse har nå trolig skremt meg vekk fra framtidige butikkbesøk i bakrus.

Jeg sto med hodet godt plantet inn i brusskapet, dypt konsentrert. Brus eller fruktvann (what to do liksom?!), bli feit eller bare litt feit? Alle disse vanskelige valgene man må ta daglig.. Så kom drittungen. Han sto rett bak meg og hylte så høyt at det føltes som om verden raste sammen rundt meg. Jeg skvatt så jævlig at jeg holdt på å spy på alle de fristende cola-flaskene. Ungen hylte og hylte. Han ville ha is, stakkar (midt på kalde vinteren, sære drittunge).

Jeg er fremdeles skjelven. Den ungen har satt dype spor i meg. Hvis jeg en gang blir nødt til å dra på butikken i bakrus, skal jeg plugge igjen ørene med ørepropper. Gjøre meg selv døv, slik at ikke bortskjemte drittunger hyler meg fra vettet.

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med pc'n på fanget. Føler meg litt feit og ekkel, slik jeg alltid gjør dagen derpå. Så leser jeg over kommentarene som har tikket inn i løpet av det siste døgnet:Vinn gratisbilletter til pirbadet? Vennen min, jeg er blitt for feit for bikinien min jeg. Eat my shit!


- Skvetter du av høye lyder?

Å herregud

Jeg sitter her med sminke gnidd over hele ansiktet. Jeg skjelver. Stinker røyk, gammel sprit og dårlig ånde. Forsøker for harde livet å få i meg noe mat. Kanskje jeg blir bedre?

Jeg sitter her med bankkortet i handa. Det er klissete. Jeg tror jeg sølte strawberry daiquiri på det i går. Herregud, hvor mange drinker drakk jeg egentlig? Å herregud! Hvor mange drinker kjøpte jeg egentlig?!

Jeg sitter her med angsten i halsen. Jeg tør ikke sjekke banksaldoen min. Jeg tar det i morgen. Da er jeg ikke fullt så skvetten. Jeg håper jeg ikke brukte mer enn 1000 kr i går.

Nå skal jeg sette meg og spise pasta alfredo, drikke julebrus og se en skikkelig jentefilm. Det er deilig å vite at det er lørdag i dag, og at jeg kan sove lenge i morgen. Og enda bedre: i morgen er jeg ikke i bakrus!

Ha en strålende lørdag, og send meg mange varme tanker (ikke si: du kan for det selv)! Smask, dask og klask!


- Hva skal du i kveld da?

Bloggbrev fra Lotte

Kjære store og små.
Jeg ligger nå i sengen min, har vondt i halsen og er utrolig kvalm. Gårdagen endte med en tur på Byåsen Pub, der ble det litt mye. Egentlig ble det ikke det. Jeg bare tåler ikke øl. Nå er jeg veldig trøtt, derfor skal jeg sove litt til.
I kveld skal jeg på kino og se "Luftslottet som sprengtes". Har noen av dere sett den enda?

Jeg er forresten veldig forelsket på nåværende tidspunkt. Håper Joakim kommer med den bare overkroppen sin og legger seg inntil meg. Det hadde vært deilig å ligget litt i armkroken nå. Jeg elsker å være forelsket.

Vi blogges når jeg våkner til live igjen, og sprudler over av energi.

Med vennlig hilsen Lotte


881619416680604852887604841684316197837n
Så trøtt...- Har du sett, eller skal du se, luftslottet som sprengtes?
- Hva skal du i helga?

Tidenes heisatur

Du vet du hadde det gøy når du våkner med latterkrampe til tross for ekstremt fyllesyke. Da jeg våknet klokken 10 snøftet jeg litt, gulpet og løp til do. Deretter sov jeg til klokken var 1. Da ynket jeg meg og stønnet mer enn nødvendig, bare for at Iselin skulle synes synd på meg. Klokken 4 sto vi opp. Etter det har jeg gått rundt og vært skjelven, livredd for å møte på stakkaren jeg skremte i går.

Hva gjør Lotte etter x antall vinglass, litt baileys, store mengder øl og enda større mengder cider? Hun snakker om bæsj med maisklumper i til vilt fremmede. For ikke å snakke om soppinfeksjoner og cottage cheese.

Qoute:
Birgitte: Åh, cottage cheese?! Det er jo kjempegodt!
Jeg: Ja, Birgitte, det er slik sopputflod ser ut.
Birgitte: Åja.. ehhh....

Stakkaren satt i minst 20 minutter og stirret på meg, meget interessert. Jeg kan ikke helt forstå hvordan jeg klarte å sitte å snakke om bæsj så lenge. Alt bare fordi jeg ikke var interessert i å snakke med han. Jaja, sånt kan skje.

Det beste er vel det innpåslitne rævvgrabbende guttefaenskapet, som aldri ville gi seg. Han ga seg ikke engang da Iselin snudde seg og kjeftet han så ørene hans flagret. Han tok like gjerne og grabbet litt til. Da ble jeg litt sint, så jeg tok meg en stor slurk med øl og snudde meg mot han. Jeg rapet tidenes ølrap ca. 10 cm fra trynet hans, mens jeg bæljet ut: "Nei, faen mæ tute, no må æ på trøkkern!". At han fremdeles fulgte meg hakk i hæl må vel bare bety at jeg er sjarmerende.

Da jeg kom til rommet hadde jeg fått hele to sms. Den ene var fra Siw-Veronica, som fikk seg et saftig svar tilbake (jeg sjekket sendte elementer med angste i halsen imorges), den andre var fra Joakim. Joakim ville gjerne at jeg skulle sende han outfit bilde, noe som resulterte i at Iselin og jeg tok en liten foto-session.

toga
toga2
Damn girl! Tidenes fylleposering, tidenes ansiktsutrykk og tidenes sløve øyne. 

Det er litt trist at jeg ikke fikk møtt verken Marimus eller Siw-Veronica i helga, men det kommer vel flere muligheter.


- Har du hatt en knall helg?
- Hvordan hadde du reagert om en villt fremmed begynte å snakke om bæsj til deg?
RSS 0.91