Nerd? Nei.

Her om dagen fikk jeg vite at jeg er så nerdete. Jeg skjønner ikke hva folk mener når de sier det, så jeg gjorde det enhver luring ville gjort. Jeg googlet det. Wikipedia fortalte meg følgende, og man må da stole på wikipedia siden de åpenbart er en pålitelig kilde:
"En nerd er en person med et spesielt interesseområde eller en sær hobby. Dette trenger ikke å være altoppslukende, men i mange tilfeller så blir det oppfattet som det. Det kan også bare være en overgjennomsnittslig kunnskap/interrese og forståelse på dette området. Ordet brukes også ofte generelt nedsettende om en person som er intelligent eller skoleflink, men som er dårligere utrustet sosialt eller utseendemessig." 

Okei, takk for det. Jeg er åpenbart ikke dårlig utrustet sosialt eller utseendemessig, for jeg er jo perfekt. Det må nok være fordi jeg er så intelligent og skoleflink. Jeg ser ingen annen forklaring på at de kaller meg nerdete. Virkelig ikke.


Har kjøpt meg ny t-skjorte forresten. En av puppene mine er en pichachu, mens den andre puppen er en Pi. Gotta catch'em all! Pokemon forever!Jeg er søt.

 Lotte, glad i pokemon og vin 


100 dager

Idag er det 100 dager siden jeg tok min siste snus. Det er også 100 dager siden jeg hadde en kjæreste.

Dette må nesten feires!


Jeg er 23 år gammel

Hei, jeg er en 23 år gammel jente fra Trondheim. Jeg studerer det siste året på bioingeniørutdanningen, og vil da være ferdigutdannet bioingeniør til sommeren. Til sommeren flytter jeg oppover til Tromsø for å jobbe. Utifra dette skulle man tro jeg var voksen, og det er jeg jo. Likevel finnes det dager der jeg tviler på min egen alder. Tanken slår meg at et eller annet sted på veien stoppet jeg å utvikle meg til en ansvarlig og moden voksen kvinne.

Et eksempel på dette var da jeg så ned på dagens innkjøp..
Lotte, for evig ung!

 


Godteripress

Hvor enn jeg går hen og hva enn jeg gjør blir jeg minnet på at det er påske, og at man skal spise godteri. Annen hver blogg jeg har lest handler om dette temaet. Butikkene holder på å eksplodere av smågodt og annet påskegodt. Nettavisene er stappet fulle av reklamer for smågodt. Nettavisene skriver til og med saker om hvor man kan få kjøpt billigst smågodt. Da jeg var på treningssenteret før idag så jeg på tv'en mens jeg sto på stepmaskinen. Tror dere ikke det var reklamer for smågodt og annet påskegodt der også?

De gjør det virkelig ikke lett for en stakkar som forsøker å bli litt sunnere og slankere. Etter nyttår har jeg nesten ikke rørt godteri, potetgull eller brus. Jeg forsøker så godt jeg kan å holde meg unna det, og unner meg det kun i nødstilfeller. Med nødstilfelle mener jeg ekstrem bakrus eller ekstrem PMS. Hittil har det fungert kjempefint, og jeg har faktisk gått ned en del i vekt. Tror jeg. Jeg har ikke veid meg på flere år. Men jeg kan se ut ifra klærne at jeg har gått ned. Jeg har gått ned to buksestørrelser.

Så hvorfor gjør verden det så vanskelig for meg? Jeg vil bare være den beste versjonen av meg selv som jeg kan. Dette innebærer dessverre at jeg ikke kan fråtse i godteri. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle denne påsken. Det ender nok med at jeg setter meg i en snøhaug på fjellet på Røros, og spiser snø. Bare for å spise noe. Jeg har bedt min kjære mor om å hilse påskeharen med beskjed om at intet påskeegg er ønsket her i gården. Dette hindrer dog ikke påskeharen i å levere påskeegg til mine tantebarn. Oh boy, som de blir lei seg når tante Lotte går bananas og spiser opp alt påskegodtet deres!

Moderasjon er nok nøkkelen her tror jeg. Jeg skal unne meg noe godteri i påsken, men dog i små mengder. Eventuelt jeg skal fråtse helt sinnsykt en dag, slik at jeg blir så kvalm at jeg ikke får lyst på godteri på lenge. Nå må jeg bare forsøke å unngå nettaviser, tv'er og butikker fram til jeg drar på hytta. Det er nemlig en stor fare for at jeg blir så oppsatt på godteri at jeg knekker sammen.

Jeg mener, jeg har lyst på solo. Og jeg liker ikke solo engang.
Lotte, påskeklar som et egg 


Lotte vs. pc

Her i huset har vi et mannfolk som alltid fikser opp i datatrøbbel. Det være seg problemer med internett eller datamaskiner. Han fikser også tv-problemer, og kobler om ledninger i hytt og pine. Nå har dette mannfolket reist på en lengere ferie. Det vil si at vi er bare kvinnfolk her, tre stykker for å være konkret. Det viste seg raskt hvem av oss som må ta seg av teknologitrøbbel.

I går kveld satt vi alle på stuen, og de holdt på med mobil og pc. Plutselig blir de begge blanke i øynene og legger i fra seg det de holder på med. "Jaja, nettet fungerer ikke". Hvem fikset problemet? Lotte. Så enkelt.

Vi skulle se film her om dagen. Hvem var det som koblet om ledninger og fiklet bak tv'en? Lotte.

I helga skulle jeg formatere pc. Hvem klarte det selv? Lotte.

Alt i alt har jeg konkludert meg fram til at jeg faktisk er brukbar. Teknologi skremmer ikke meg lengere, jeg skremmer den! Likevel er det tider der jeg undres over om teknologien hater meg. Den gjør iallefall sitt beste for å irritere meg. Det skal den ha. 


Feitdag

Jeg står foran speilet, rekker tunge til meg selv og ser generelt sint ut. Uansett hvordan jeg snur og vender på meg ser jeg helt enorm ut. Da mener jeg ikke sånn enorm som jeg til vanlig er, men ti ganger større. Buksa jeg nettopp tok på meg er blitt for stor. Den er helt nyvasket og jeg trenger nok belte. Dette betyr at jeg har gått ned i vekt. Likevel føler jeg meg skikkelig feit. Skikkelig, skikkelig feit.

Jeg nekter å tro at jeg er alene om denne følelsen. Det finnes mange kvinnfolk i verden, og jeg vedder på at de fleste skjønner hva jeg snakker om. Enkelte dager er ingenting som det bør være. Håret er feil. Ansiktet ser rart ut. Klærne sitter helt galt. Man føler seg som en stor og ekkel elefant. Man får lyst til å hyle til sitt eget speilbilde.

Det er i slike stunder det er så godt å ha venninner som muntrer en opp.Lotte, småfeit, men fremdeles gira på burger


5 ting jeg liker ved meg selv

I dag har jeg en sånnen dag, der jeg ser meg i speilet og bare tenker: Oh my god.. come on! Whyyyyy?! Derfor passer det ganske fint at jeg fikk en utfordring slengt i trynet av Julie isted. Hun oppfordrer til å nevne 5 ting man liker ved seg selv. Bare fordi jeg har selvtillit som er nede i kjelleren for tida, skal jeg faktisk ta det ett skritt videre. Ikke bare skal jeg nevne 5 ting ved utseendet mitt jeg liker, men også 5 ting ved personligheten min jeg liker. Ingen blåmandag uten å ta seg vann over hodet, eller?

5 ting jeg liker ved utseendet mitt:
* Leggene mine.
De har muskler de.

* Puppene mine.
De er store de.

* Rumpa mi.
Den har blitt strammet opp den.

* Øynene mine.
Jeg liker at de er brune.

* Jeg liker at magen min har blitt mindre.
Trening som gir resultater, gjør en Lotte glad.

5 ting jeg liker ved personligheten min:
* Jeg blir veldig lett glad og er generelt over gjennomsnittet entusiastisk.

* Jeg sprer glede rundt meg. Forutsatt at jeg føler glede selv.

* Jeg er utadvendt og imøtekommende.

* Jeg er god på planlegging.

* Jeg er ryddig.

Det er ganske rart, men jeg tror faktisk dette hjalp meg litt. Misforstå meg riktig, jeg brukte faktisk tre kvarter på å finne disse ti tingene. Tre kvarter. Det er ille. Nå skal jeg gjenta disse listene for meg selv hver gang jentehjernen tar over.

JEG ER BRA NOK! Og det er DU også.


Lotte kan ikke smile

Jeg kan på ingen måte skryte på meg at jeg er fotogen. Hvis dere ser på et gruppebilde og en av personene lager en grimase, er det stor sannsynlighet for at den personen er meg. I dag skulle klassen ta et klassebilde, siden vi er sisteårsstudenter og greier. Folk pynta seg og hoia og styra. Jeg bare gruet meg jeg. Har grudd meg kjempelenge. Faktisk har dette vært en like stor stressfaktor som eksamen for meg, og ikke uten grunn. Jeg husker fremdeles gruppebildet etter konfirmasjonen med skrekk og gru. Da mamma og stefaren min fikk hentet ut bildet kastet de det. De kastet konfirmasjonsbildet mitt. Grunnen? Det var jo et fint bilde, av alle andre enn meg. Fotografene bruker jo å ta masse bilder når de fotograferer grupper, og det gjorde de også den gangen. Mot alle odds presterte jeg å nyse på ett av bildene, og det var dette bildet som ble valgt ut. Dette var dog et skrekkeksempel, det er ikke alltid like forferdelig. Likevel kan jeg ikke komme på en eneste fotografering der jeg har gått derfra med selvfølelsen intakt.

Hele settingen rundt det å ta et bilde er grusomt. Man skal stå sånn og sånn, man skal smile sånn og sånn. Det er rett og slett så masse en må passe på. Hvis hodet er for mye vendt nedover får en dobbelthake, og er jeg riktig heldig får jeg en vakker trippelhake. Skuldrene skal presses sammen slik at man får en bra holdning. Deretter skal en smile, og da er spørsmålet om en skal smile med åpen eller lukket munn? Smiler jeg med lukket munn er det kun halve ansiktet mitt som smiler. Smiler jeg med åpen munn kommer vi igjen tilbake til problemstillingen med dobbelt- og trippelhaker. Og som om ikke alt dette er nok å passe på, skal en også unngå blunking! Jeg mener, helt ærlig, hvor stor er sjansen til at en får til å ta et bilde av 50 personer der ingen blunker? Det bare skjer ikke. Og den personen som alltid blunker? Det er meg.

Så der står jeg da, som en blunkende idiot med enten et skjevt smil eller med trippelhaker. På en god dag er jeg også ganske rød i ansiktet, så likheten mellom meg og en kalkun er skremmende lik. Det største problemet er at jeg opplever dette hver gang et bilde skal taes av meg. Det er så unaturlig å smile for å bli tatt bilde av. Det hele er ganske anstrengt og det gjør overhodet ikke situasjonen bedre.

Har dere sett Friends? De fleste har nok sett den serien, men har dere sett den episoden der Chandler ikke kan smile? Jeg føler meg akkurat som ham hver gang jeg skal bli tatt bilde av.
Bilde hentet fra googleJeg gir opp. Papirpose over hodet heretter.


Til min valentine

På alle hjerters dag er jeg singel, men ikke alene. Jeg har ingen kjæreste, men er ikke ensom. Jeg er nemlig så heldig at jeg har en Oda. Min egen lille valentine. Min helt spesielle, fantastiske jente.


Vi startet i samme klasse for snart tre år siden, men jeg la aldri spesielt merke til deg. Nei, nå lyver jeg. Jeg la jo så klart merke til deg. Du var hun jenta som alltid gikk i skjørt, og som hadde lilla pannelugg. Etterhvert la jeg også merke til at du aldri hadde matchende sokker. Lite visste jeg om at vi en dag i framtiden skulle bli så gode venner.


Jeg kan ikke huske nøyaktig når og hvordan vi ble venner. Det startet nok så smått med at vi hadde felles venner og møttes på fest. Deretter inviterte jeg deg med på eksamenslesing, og vi begynte å snakke. Da du begynte å snakke, da som nå, så stopper du aldri. Plutselig kom det et øyeblikk, et såkalt moment, der det gikk opp for meg at du sa det jeg tenkte. Jeg visste med hele meg selv da at du var min bedre halvdel. Aldri kan en mann utfylle meg på samme måte som du gjør. Vi har så mange like meninger, verdier og tanker at det nesten er skremmende. Jeg trenger aldri å være redd for at noe jeg sier blir tolket feil av deg. Og hvis du mot formodning skulle tolke det feil, tar du det aldri ille opp. Du dømmer meg ikke, du lar meg være meg og du gjør meg til en bedre versjon av meg selv. Du får meg til å tørre å være meg selv. Fullt og helt.


Vi startet i det smått med å møtes, vi var i en lag-fase. Plutselig eskalerte det hele, vi gikk over i en log-fase. Vi møttes oftere og oftere, og før jeg visste ordet av det kunne jeg finne på å være på besøk hos deg i et døgn om gangen. Senga di er god vettu. I det siste har jeg bodd hos deg (jeg kommer tilbake til det om litt), og jeg tror jammen vi har begynt å gå over i en stasjonær-fase. Hvor ofte vi møtes og henger sammen er blitt konstant, siden vi bor sammen og går i klasse sammen. Jeg håper bare ikke forholdet vårt går over i neste bakteriefase når du forsvinner til Island og jeg til Tromsø..

Da jeg var i en kjip fase av livet mitt, der alt så ut til å falle sammen, var du der. Du støttet meg opp, oppmuntret meg og sørget for at jeg holdt ut. Du brukte to kvelder av livet ditt på å hjelpe meg med å pakke ned livet mitt i esker, poser og sekker. Du brukte en hel dag på å løfte de tunge møblene mine og de tidligere nevnte esker og poser. For en helt du var! Du løftet og bar opp lange trapper. Ikke en eneste gang hørte jeg deg klage. Ikke en eneste gang så jeg deg ha en bister mine. Istedet oppmuntret du meg og ga meg energi til å fullføre den tunge oppgaven. Ikke en eneste gang trenger jeg å være redd for at du ikke stiller opp, når du frivillig utsetter deg for slik tortur for min skyld. Jeg setter så stor pris på deg, jeg håper du vet det. Du har åpnet hjemmet ditt for meg, og lar meg bo her. På rommet mitt, i senga di. Jeg er her konstant, og du har ikke klaget et eneste gang. Alt du har gjort for meg hittil i 2013 kvalifiserer seg som noe av det mest romantiske jeg har opplevd i livet mitt. Du har stilt opp på alle ønskelige måter, og jeg er så enormt takknemlig. Det er ikke sjangs i havet for at jeg noen gang kan klare å gjengjelde alt du har gjort for meg. Med mindre du står på døra mi om 15 år med en unge på handa, nyseparert og desperat. Det hadde vært noe det. Da skulle jeg virkelig stilt opp! Tro du meg..

De eneste gangene jeg trenger å frykte at du ikke stiller opp, er når jeg trenger at du stiller opp til et bestemt tidspunkt. Jeg kan banne på at du kommer sent. Men det er greit, jeg kan bare tilpasse tidspunktet etter Oda-tid. Dermed kommer du til riktig tidspunkt likevel, og alt er bare fryd og gammen! Derfor tror jeg kanskje at jeg skal si at kinofilmen starter åtte i kveld, og ikke i ni-tiden som jeg sa tidligere. Øøøøøøøhhhhhrm.


Den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt var å sende deg en melding den kalde dagen for å spørre om du ville være med på eksamenslesing. Og i kveld er du min valentinedate, jeg er så glad i deg.

Var dette romantisk, enn?!


Jente

At jeg er en jente er ingen hemmelighet, jeg har trossalt to pupper og heter Lotte. Likevel er det tider der jeg er for jentete. Så jente at jeg blir sliten av meg selv. Stresser rundt for å finne ut hva jeg skal ha på meg neste lørdag. Og når lørdagen kommer stresser jeg med å ordne håret og sminken, klærne jeg hadde valgt ut er plutselig ikke bra nok. Jeg stresser og maser i det uendelige om dette antrekket framhever dårlige sider, og om jeg ser bra nok ut. Vil man egentlig noen gang føle seg bra nok? Jeg kan stå på badet i flere timer og fortvilt forsøke å få kontroll over hår, ansikt og pupper. Til ingen nytte. Jeg vil jo likevel føle meg rævva. Eneste forskjellen fra før jeg startet med prosjekt se ok ut er at jeg føler meg rævva og er dritsur. Heldigvis er jeg ikke mer jente enn at jeg overser stemmen i hodet som sier jeg ser ut som et takras. Jeg later som ingenting. Later man som ingenting lenge nok vil man til slutt ikke merke noenting. True story.

Gutter.. Apropos det å være jente. Gutter. Hva mente han da han sa det? Hvorfor sa han det? Hvorfor ser han sånn på meg? Skjønner han at jeg ser på han? Skjønner han at jeg vil ha ham? Ser jeg teit ut hvis jeg står sånn? Synes han jeg er teit? Høres jeg helt idiotisk ut hvis jeg sier dette? Å nei, nå synes han sikkert jeg er kjemperar. Tankene vil ingen ende ta. Det er som å høre på en trist plate med hakk i, som går på repeat. Enkelte mannfolk hadde blitt livredd hvis de hadde tatt seg en liten måneskinnstur inni hodet mitt. For når jeg ikke tenker slike tanker, bruker jeg stort sett tiden på å kle av dem. Inni hodet mitt. Jepp, det gjør jeg. En av mine favoritthobbyer.

Jeg skal ikke gå inn på alt som er negativt med å være jente. Lista er jo lang. Menssmerter, PMS, ømme bryster, skjeve bryster, fødsel, strekkmerker, kroppspress, likestilling og så videre og så videre og så videre. Jeg har ikke tall på hvor mange kvelder jeg har brukt foran speilet i bare undertøyet. Holdt inn magen alt jeg har klart, dratt tak i magefettet og... ja, enkelte ting har det kanskje best med å være usagt. Uansett, i det siste har jeg vært veldig flink. Ikke bare har jeg sluttet med å snuse, jeg har faktisk prestert et mirakel. Jeg har greid å gå ned noe i vekt midt opp i alt annet stress og styr. Dette skyldes trolig at jeg har sluttet å spise godteri hele tiden, samt at jeg har begynt å trene. Flinka!

Min største svakhet har alltid vært, og vil alltid være, potetgull. Normale jenter er avhengige av sjokolade, selv foretrekker jeg fett. Masse fett. Jo mer fett, jo bedre. Fett. Fett. FETT! Her om dagen hadde jeg en pose med tortillachips. Det er ikke akkurat potetgull, men likevel. Nam. Det var lenge siden jeg hadde spist noe slikt, og jeg skulle bare spise litt. Bare fordi det var helg. Plutselig kjente jeg at noe tok over meg. Jeg var som besatt. Jenta i meg dukka opp. Jenta som spiser hele forbanna posen og deretter hater seg selv i flere dager. Da jeg hadde spist halve posen fikk jeg panikk. Jeg klarte ikke stoppe. Med mye viljestyrke brettet jeg sammen posen og kastet den til motsatt side av rommet. Det skjer jo ikke at jeg orker å reise meg fra senga for å hente meg mer godteri, såpass lat er faktisk jeg. Det viste seg at jeg trengte kun noen minutter vekk fra posen, så forsvant suget etter mer. Så enkelt. Heretter skal jeg kjøre Oda-metoden oftere. Hun har det med å kaste halvspiste sjokoladeplater tvers over rommet.Djevelposen gliste til meg fra andre siden av rommet. Du vet du vil ha meg, sa han.Det er kanskje ikke så ille å være jente likevel. Er det?


Har så mye på hjertet

I dag har jeg så utrolig mye på hjertet.
Likevel vil jeg bare si noen få små ord.
Hvis du skal vaske klær,
så er det morsommere å gjøre det
etter noen glass med vin.


Juksehusmor

Jeg er kanskje ikke noe husmoremne. Støvet kiler gjestene i nesa, gulvet er skittent, oppvasken hoper seg opp og gangen har blitt en uoffisiell søppelplass. Likevel merker ingen som kommer hit på besøk dette. Trikset?

Hver gang jeg skal få besøk gjør jeg følgende:
1. Rydde unna alt rot. Det rotet jeg ikke får ryddet vekk, kaster jeg inn på soverommet. Ingen skal jo gå inn dit uansett.

2. Alt av oppvask plasseres i oppvaskmaskinen, alt av smuler og søl vaskes raskt vekk med kjøkkenkluten. Hvis jeg har tid vasker jeg kjapt over stekeplatene med sånn kjøkkenspray fra Jif. Da skinner den og gir en illusjon om at det er rent og ryddig her.

3. For å gi inntrykk av at stua er ren, blir stuebordet vasket kjapt over.

4. Speilet på badet blir kjapt vasket med engangsklut fra Jif (Jif er min beste venn når det kommer til husarbeid). Doen blir skrubbet ren med do-vask. Hvis vasken er veldig skitten vasker jeg den kjapt med Jif Baderomsspray. Ved å gjøre dette lukter badet rent, og det ser nesten rent ut.

5. Hvis noen søppelposer står ute i gangen løper jeg enten ut med dem, eller slenger dem inn på rommet til Joakim. Sistenevnte irriterer Joakim grenseløst, noe som gir meg desto mer lyst til å gjøre det. Hvis disse søppelposene har ligget en god stund og godgjort seg, stinker det garantert død og djevelskap i leiligheten. I ren skrekk for at dette skal være tilfelle, lufter jeg ut og sprayer med luktfjerner. Jeg tenner også noe røkelselignendegreier.

6. Det siste jeg gjør er å senke belysningen i stua, og tenne masse telys og kubbelys. På denne måten blir alt av støv skjult.


Om det funker? Hver gang. Ingen har kommentert at det er skittent og rotete hjemme hos meg. De skulle bare visst hvordan soverommet ser ut... Og det beste med det hele? Det tar meg maks en halvtime å gjøre dette.

Noe jeg dessverre ikke kan skjule, er min mangel på grønne fingre. Alle planter jeg tar i dør. I sommer da vi flyttet hit hadde svigermor kjøpt en plante til meg. "Denne her er skikkelig hardfør, Lotte. Hvis du klarer å ta livet av den er det et under". Vel, kjære svigermor undrenes tid er neimen ikke over!Hvis noen har tips til hvordan jeg kan gjenopplive denne stakkarslige planten, tar jeg det i mot med et stort smil. Mot alle odds har jeg klart å få liv i en annen potteplante, dere ser så vidt et av bladene dens i høyre hjørne på bildet over. I desember hang alle bladene, de var slappe og rett og slett livløse. Nå har de løftet seg, blitt grønnere og hardere. Jeg vet seriøst ikke hva jeg har gjort annerledes. Kanskje det er våren som nærmer seg, som gjør underverker?


Bildene på forrige innlegg viste forresten tarm.


Ikke gjør som mora di sier!

Det var mange ting min mor advarte meg mot nektet meg å gjøre da jeg var lita. Den gangen gledet jeg meg stort til jeg en gang i framtiden ble voksen, og kunne bestemme for meg selv. Da jeg ble voksen nok til å bestemme på egen hånd, har det mer eller mindre gått opp for meg at mamma egentlig ikke er så dum. Hun nektet meg ikke å gjøre alt mulig rart, kun for å være slem. Hun hadde faktisk en grunn. Det har jeg selv smertelig erfart.

Dette er hva mamma nektet meg å gjøre, og som så klart måtte prøves ut da jeg ble voksen:
- Ikke drikke sjokomelk mens jeg spiser brødskive med sjokoladepålegg
Ingen god ide hvis man lett blir kvalm. Dette har jeg erfart opp til flere ganger. Sjokolade er jo godt!

- Ikke plukke av toppingen på pizzaen, som skal være restemat.
Dette fører bare til at jeg sitter igjen med en pizza, som kun består av pizzasaus og ost. Ingen suksess som restemat.

- Ikke spise sukker før jeg legger meg.
Dette fører til at jeg ikke får sove. Dårlig trekk når en skal stå opp klokken syv dagen etter.

- Ikke spise dessert før middag.
Man får faktisk ikke lyst på middag etterpå når en har spist masse dessert. En vil bare ha mer dessert. Spesielt hvis det er snakk om potetgull og sjokolade.

- Ikke bruke joggesko til finkjole. Med ullsokker oppi joggeskoene.
Dette er faktisk noe jeg på pur faen gjorde da jeg ble 16 år, kun for å få mamma til å rive seg i håret. Den dag i dag innser jeg hvor fullstendig stygt det er. Grøss.

- Ikke tørke meg bakfra og fram når jeg er på do.
Dette fører til urinveisinfeksjon og andre ulumskheter nedentil. Akkurat dette har jeg faktisk ikke gjort. Ville bare nevne det. Enkelte vet jo ikke dette. Du vet hvem du er.

- Ikke sitte på kalde underlag, ikke bruke for trange truser, ikke bruke stringtruser, ikke bruke truse om natta, ikke ha på meg vått badetøy for lenge og alltid gå på do etter boomchiiiicawowow.
Dette fører også til urinveisinfeksjon og andre ulumskheter nedentil. Det har jeg selv erfart. Det er bedre å sitte på varmt underlag enn å pisse blod dagen etter.

- Ikke se for lenge på tv eller sitte for lenge med pc'n. Det kan føre til firkantet øyne.
Jeg har alltid trodd at firkantet øyne var noe tull mamma sa for å skremme meg. Sannheten er at man ser alt firkantet etterpå. I tillegg blir man sliten i øynene og får kraftig hodepine.

- Ikke sitte for lenge i solen uten å drikke vann.
Hei hei, hodepine og solstikk!

- Ikke hopp i stoler, senger og sofaer.
Egentlig tror jeg hun nektet meg dette fordi hun var redd for at møblene skulle bli ødelagt. Likevel måtte det jo prøves. Drit i møblene, det er jo så fantastisk morsomt å hoppe i sofaen! Helt til man tryner, og ødelegger seg selv. Eller kneet rettere sagt.

Dette var jo faktisk verdt to webcam-bilder. Slik at dere kan synes ekstra synd på meg.


Fadderuka startet i dag, og jeg hinker rundt med et vondt kne. Grunnen? Fordi jeg ikke vil gjøre som mora mi sier! Jeg skulle hoppe fra den ene sofaen til den andre - ikke spør hvorfor, jeg får slike innfall til tider - og det viste seg at armlenet var litt høyere enn jeg trodde. Foten min hektet seg fast, jeg går på snørra ned i sofaen, mens kneet mitt krasjer hardt ned i armlenet og glir bortover det rue stoffet. Resultatet? Et skrubbsår/brann sår på venstre kne oppå det stygge og store arret mitt. Det er ganske tynn hud der, siden jeg har et arr der - som jeg nevnte i forrige setning, innså jeg akkurat nå. Det knirker merkelig i kneet mitt når jeg rører på det, det har hovnet opp litt og det gjør grusomt vondt å røre på det. Kjempefint!

Heretter skal jeg gjøre som mora mi sier. Eller nei, det skal jeg ikke. Jeg skal faktisk fortsette å gjøre det stikk motsatte, for deretter å skylde på henne. Det er jo hun som nektet meg å gjøre det da jeg var lita. Det er ikke min egen feil at jeg absolutt måtte hoppe fra den ene sofaen til den andre som en liten gorilla med adhd.

Uansett, hurra for fadderuka!


Personlig assistent søkes

Er du flink i lesing og rettskriving?
Er du en hyggelig og oppmuntrende person?
Liker du å massere føtter og nakke?
Kan du stille opp på jobb med en gang du blir tilkalt?
Er du et nattmenneske, som jobber best på natten?

Da er du perfekt for denne stillingen!

Jeg søker en personlig assistent som kan stille opp snarest, gjerne innen et kvarter. I denne hektiske eksamensperioden har det blitt mye lesing og skriving, og jeg er redd for at jeg dessverre har lest meg blind på min egen eksamensoppgave. Arbeidsoppgavene dine som personlig assistent går ut på å lese gjennom eksamensoppgaven min, komme med konstruktiv kritikk og hjelpe meg med å korte ned hele oppgaven med ti sider. Det hadde vært en bonus om du klarer å gjøre dette samtidig som du gir meg en skikkelig avstressende massasje.

Dessverre er det slik at eksamensoppgaven skal leveres i morgen innen klokken to, jeg planlegger å levere den klokken elleve. Derfor fører det til at du må møte opp med en gang du har lest dette. Arbeidstiden blir trolig hele natten. Det positive er at jeg har iskald Cola her, samt popcorn. Det blir lønnen din, da jeg er nærmest blakk.

Høres dette interessant ut? Kontakt meg her i kommentarfeltet. Er du ikke interessert tar jeg også i mot positive oppmuntringer her i kommentarfeltet. Jeg blir spesielt glad hvis du lager et kamp-rop til meg, for å gi meg motivasjon til å jobbe med oppgaven.

Med vennlig hilsen Lotte, med eksamen stukket så langt ned i halsen at hun snart fiser den ut.


Jeg heier på deg, Charlotte

Dere husker sikkert at jeg dro til LA i sommer, sammen med "lillesøsteren" min. Hun er barndomsvenninnen min, vi har vokst opp sammen og jeg så på moren hennes som min reservemamma. Hvis dere har fulgt bloggen min i en god stund, har dere nok fått med dere dette.Nå har det seg slik at min kjære "lillesøster", barndomsvenn og bestevenninne har meldt seg på Frøken Norge, noe jeg synes var på tide. Hun har i alle de år vært veldig pen, men de siste årene har hun blomstret opp og jeg fatter fremdeles ikke hvordan et helt vanlig menneske kan være så skjønn - både innvendig og utvendig.

Hun har opplevd mye motgang i løpet av livet. Likevel har hun reist seg opp på sine lange ben og sett framover med et hevet hode. Hun nøler aldri med å stille opp om noen trenger henne, selv om hun ikke nødvendigvis har det spesielt bra selv. Hun bruker hvert ledige øyeblikk til å vise de rundt seg hvor mye hun bryr seg om dem, og hun kan få hvem som helst til å føle seg bedre. Sistenevnte egenskaper er jeg sikker på at hun har arvet fra moren sin, som også var et fantastisk menneske med mye omtanke for de rundt seg. Man føler seg alltid elsket, verdsatt og spesiell når en er sammen med Charlotte.Charlotte har så lenge jeg kan huske hatt drømmer og planer for framtiden. Hun var ikke stort gammel den dagen hun erklærte at når hun ble stor, da skulle hun flytte til Los Angeles. Okei, kanskje hun var litt eldre enn jeg framstiller her, men drømmene var og er på plass iallefall. Hun håper å vinne Frøken Norge, på grunn av alle de mulighetene og opplevelsene denne konkurransen åpner for. Hun har de siste to årene snakket om at hun vil forsøke å komme inn på en musikkskole i Los Angeles, og dette er noe hun virkelig jobber for å oppnå. Jeg tror og håper at dette er noe som blir realitet. Det fortjener hun. Hun fortjener også å vinne Frøken Norge, fordi jeg mener hun er en av de peneste damene i Norge i tillegg til at hun innehar mange fantastiske egenskaper.


Fra LA i sommer. Du er ikke skikkelig turist før du drar på Madame Tussaud,
og tar masse bilder av deg selv poserende med voksdukker.Charlotte er en av 40 andre deltakere som er kommet til kvartfinalen. To og to jenter skal kjempe i en duell, der den personen som får flest sms-stemmer vinner og går videre til semifinalen.

Hvis du er interessert ligger det noen nye bilder fra en photoshoot her.
Du kan lese mer om Charlotte og jenta hun kjemper mot her.
Du kan sjekke ut profilen til Charlotte og lese mer om henne, samt se flere bilder av henne her.

Hvis du vil gjør som jeg, og stemme på henne, gjør du følgende:
1. Ta opp mobilen og skrive "FN34"
2. Send denne meldingen til 2105. Dette koster deg 3 kroner.
3. Gjerne gjenta punkt en og to flere ganger.

Tar utfordring på strak arm

Aleksandra har utfordret meg, og jeg tar utfordringen på strak hånd - for en gangs skyld. Nå får dere en liten sjanse til å kjenne meg bedre. Det er jeg 100% sikker på at dere vil. Ingen tvil om det, nei.

Reglene er:
-Link til den som ga deg awarden
-Besvar spørsmålene
-Gi prisen videre til 10 bloggere

1. Hvis du måtte høre på en spesiell lyd hver eneste dag resten av livet ditt, hvilken lyd skulle det være?

Bølger. Jeg liker lyden av bølger som slår mot stranden. Hadde jeg ikke vært livredd for havdraugen, hadde jeg garantert flyttet til et sted nært havet når jeg blir stor.2. Hva vil du helst kunne? Fly eller bli usynlig?

Fly. Jeg hadde spart masse ved å fly til skolen om morgenene. Jeg hadde også sluppet plagsomme medpassasjerer, som stinker og bråker og irriterer meg grenseløst. Jeg liker ikke å møte folk om morgenen.


3. Hvis du fikk 1 million som du måtte bruke opp på 3 dager, hva ville du kjøpt? Du har allerede gitt 10 millioner til veldedighet, så du kan ikke svare det.

Jeg hadde kjøpt meg et sted og bo. Og kanskje noe nytt undertøy.


4. Hvem ville du ha invitert på middag av Hitler og Stalin? Hva ville du ha servert den slemme gjesten din?

Jeg hadde nok bedt Hitler. Det hadde vært litt av en middagsdate. Jeg tror ikke det hadde blitt så masse prating, da jeg kun kan noen få ting på tysk. Det hadde nok blitt mersom; Hei, jeg heter Lotte. Jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim. Aaah ja, Schlafse meine Schnabel sehr gut! Hadde han kunnet snakket engelsk, hadde jeg trolig snakket litt med han om hvorfor han gjorde alt han gjorde. Og så hadde jeg påpekt at han ikke så så veldig arisk ut.
Han hadde blitt servert pasta med svinekjøtt i hjemmelaget fløtesaus. Med masse hvitløk.


5. Hvis du kunne spilt i en film, hva skulle filmen handlet om? Eller.. Hvis det skulle bli laget en film om livet ditt, hvem skulle ha spilt deg?

Hadde det blitt laget en film om livet mitt hadde Renee Zellweger spilt meg. Hun passer veldig fint inn i rollen som Lotte, den tafatte jenta som alltid sier dumme ting. Selve handlingen i filmen hadde nok ikke vært spesielt spennende. Lotte sover dårlig og får kun tre timer med søvn. Lotte står opp tidlig og drar til skolen. Lotte sitter på bussen og ser sur ut. Lotte sitter på skolen og sier dumme ting. Lotte tar bussen hjem. Lotte kler av seg og setter seg i senga med pc'n. Lotte bruker flere timer på å spille teite dataspill, mens hun febrilsk forsøker å få motivasjon til å gjøre lekser. Lotte innser at hun er for sliten til å gjøre lekser. Lotte griner litt. Lotte spiser litt. Lotte småkrangler litt med Joakim, fordi han er plagsom. Lotte og Joakim ser en serie. Lotte og Joakim legger seg. Lotte har endelig helg. Lotte leser en bok og ser på film med vennene sine. Spennende!6.
Hvis du fikk sjansen til å henge rundt med Obama i Det Hvite hus og styre verden litt, hva ville du ha gjort?

Jeg hadde nok sovnet. Kjedelig å løpe rundt etter en mann som er president i et land, som igjen tror de eier verden. Kanskje det hadde vært spennende likevel, og sett hvordan de gjør det. Jeg tror egentlig det er litt som i The Simpsons - the movie. At presidenten sitter i stolen sin og velger et tall mellom 1 og 5, så gjør alle de ansatte resten av jobben.


7. Hvis du måtte ha et insekt som kjæledyr, hvilket insekt ville du hatt?

Maur. Da jeg var lita ville jeg ha et sånn hus til masse maur. Maurfarm tror jeg det heter. Maur er kule, selv om jeg er redd for dem. Jeg hadde vært livredd for at de skulle bryte seg ut av huset sitt og krype inn i øret mitt.


8. Hvis du måtte ha flyttet til et annet land og blitt der for alltid, hvor hadde du flyttet?

USA, nærmere bestemt Miami. Eller et annet sted i Florida. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe med Florida som drar meg til seg. Min største drøm er å jobbe med Horatio i CSI. Det hadde vært awesome!9. Hvis du plutselig ble superallergisk mot nesten alle matvarer i hele verden, bortsett fra èn vare som du kunne velge selv - hva ville du valgt?

Her velger jeg det samme som Aleksandra. Pasta. Jeg hadde dødd uten pasta, det er jeg sikker på.


10. Hvilken ting ville du hatt med deg hvis du strandet på en øde øy?

Enkelt. Bear Grylls. Det er godt mulig han er et menneske, men jeg har for lenge siden gjort han om til et sexobjekt. Et objekt. En ting. Sexobjektet Bear hadde nok både underholdt meg og gitt meg mat. Han hadde trolig kommet til å reddet livet mitt også. Eller reddet seg selv. Fra meg. Grrrr, Bear!10 bloggere jeg utfordrer:

Malin
Marianne
Rebella
Trine Camilla

Jeg kommer ikke på flere i farten.


Søt film


Dette må være noe av det søteste jeg har sett på lenge! Jeg lurer på om de hadde en skikkelig samtale, der de faktisk skjønte hva den andre sa.


Hvis jeg hadde vunnet 90 millioner i lotto...

Når jeg tar buss sitter jeg for meg selv og hører på musikk. Jeg lar tankene flyte og dagdrømmene kicker inn. I dag så jeg for meg hva jeg ville gjort om jeg hadde vunnet 90 millioner i lotto. Jeg liker å være realistisk når jeg dagdrømmer, og det at jeg plutselig vinner 90 millioner uten å kjøpe en lotto-kupong slår meg som veldig realistisk.

Jeg ville bygd meg et stort hus. Jeg har allerede innredet det i hodet. Jeg skal ha en 40-tommers flatskjerm på badet, den skal jeg se på når jeg tar meg et deilig boblebad i det store boblebadet jeg har innstallert.

Jeg skulle ordnet meg et walk-in-closet, som skulle vært fylt opp av mange nye klær jeg hadde følt meg komfortabel og fin i. Selvfølgelig hadde jeg ansatt en person til å kjøpe de klærne, jeg hater shopping.

Jeg ville tatt meg fri fra skole og jobb, bare for å reise ett år (mens huset blir bygd vettu). Reise til forskjellige land og lære meg nye språk. Jeg ville reist til Afrika og hjulpet til der, både personlig og økonomisk.

Jeg ville ansatt personlig trener, som selvfølgelig skulle ha kommet hjem til meg. For jeg har nemlig et eget treningsstudio i kjelleren. Rett ved siden av kinosalen og aktivitetsrommet. Aktivitetsrommet har forresten både bowlingbane og billjardbord. Og en bar.

Jeg skulle bortskjemt meg selv med en egen spaavdeling (herregud, jeg sa jo at huset var digert). Massasje hver dag og nelgene ordnet hver gang det hadde vært nødvendig. Da hadde det blitt slutt på fingerhudpilkingen.

Jeg skulle tatt lappen og kjøpt meg verdens kuleste bil.

Jeg ville kjøpt ei hushjelp til mammaen min. Hun fortjener å kunne komme hjem fra jobb uten at det er noe husarbeid som roper på henne. Hun sier vi andre ikke hjelper til nok, og det har hun rett i. Jeg skulle forresten hatt ei hushjelp selv. Ikke faen om jeg orker å vaske hele det svære huset alene.

Jeg hadde nok blitt fattig med en gang, men jeg hadde hatt et fint hus og en knall bil da!


- Hva hadde du gjort om du hadde vunnet 90 millioner i lotto?


Sykehusspøkelset

Det er helt stille rundt meg. De eneste lydene jeg hører er min egen pust, duringen fra ventilasjonssystemet og knappene jeg trykker på tastaturet. Ute blir det mørkere og mørkere. Man skulle tro det var litt mer liv på et sykehus, litt mer bråk ute i gangene. Det er ikke det i Laberatoriebygningen. Her er det for det meste kun studenter og lærere. Ingen syke folk. Ingen døde folk som går igjen i gangene. Eller.... kanskje gjør det det?

Jeg skvetter til av en lyd, som ikke kom fra meg. Noen går. Der ute. De går forbi døren. Jeg lister meg bort og smugkiker ut døra. Det er ingen der. Hjertet mitt banker litt raskere og jeg holder pusten. Jeg er trossalt på et sykehus. Det må da være noen som går igjen her. Er jeg alene her? Det var sikkert noen i etasjen over. Jeg puster rolig ut og går bort til stolen min og setter meg ned.

Plutselig ser noe røre seg i øyekroken. Å nei, jeg er ikke alene! Hjertet stopper et øyeblikk. Jeg tør ikke snu meg. Det er noe eller noen til høyre for meg. Jeg forsøker å late som ingenting. Nei, jeg må se. Jeg snur meg og skvetter bakover.

HERREGUD!

Det er speilbildet mitt i vinduet som ser tilbake på meg. Jeg rakk ikke dusje i morges. Man blir jo skremt av mindre. Grusomt, ekkelt og uvasket hår. Slitne og tunge øyne. Tørre lepper og en liten surmunn. Jeg tror ikke noen spøkelser kommer til å skremme meg i dag. De tror sikkert jeg er en av dem. Puh.


- Tror du på spøkelser og ting mellom himmel og jord?


Lottes doregler

Toalettet er et hellig sted for meg. Derfor har jeg skrevet ned noen regler, jeg synes alle burde følge.

§1. Toalettpapir


1.1 Papiret bør være mykt, gjerne Lambi. Gir ikke sår hud, når papiret trenges mest.
1.2 Dassrullen bør ha minst to lag med papir. Gjerne tre lag.
1.3 Dassrullen skal henge med utsida ut fra veggen. Det er unødvendig at man må slite for å få tak i papirenden, som har gjemt seg helt inntil veggen. Derfor skal papirenden vende ut.
1.4 Tom dassrull kastes, og ny henges på (med papirenden ut fra veggen).

§2. Dassring


2.1 Den skal til enhver tid ligge ned.
2.2 Hvis man har vært uheldig under bruk av toalettet, skal alt av søl tørkes bort. Spesielt på toalettringen der andre rumper skal sitte.
2.3 Kjønnshår og rumpehår er ekkelt. Ligger det igjen hår fra deg, blås det ned. Ikke sjener andre med at du ikke bryr deg om at andre som skal spise av deg får hår i maten.

§3. Doskål


3.1 Bremsespor nedi doen er ikke så kult som du tror. Bruk dobørsten.
3.2 Har du besøk av tante rød? Du trenger ikke la henne plage andre. Igjen, bruk dobørsten.

§4. Generelt


4.1 Refererer til §2.2: Tiss og dritt på gulvet fjernes. Andre vil ikke tråkke i møkka di.
4.2 Det burde til enhver tid befinne seg en luktfjerner på toalettet.
4.3 Har du bæsja? Lukter det litt bæsj? Bruk luktfjerner.
4.4 Det skal være mulig å låse do-døren.
4.5 Det skal være en søppelbøtte, der man kan kaste tomme dassruller og andre damesaker.
4.6 På alle toalett burde det være en kriseboks for damer, som får overraskelsesbesøk fra tante.


Lånt fra google..


Jeg håper virkelig alle i hele verden kan følge mine doregler. Takk.


- Hvilken vei skal dorullen henge?

Kjære mannfolk

Jeg har sagt det ti tusen ganger før, jeg sier det nå og jeg kommer garantert til å måtte si det ti tusen ganger i framtiden. Når man våkner av vekkerklokka etter tre timers urolig søvn, er man ofte litt trøtt og smågretten. Personlig bruker jeg å kaste av meg dyna og trampe surt opp fra senga. Jeg drar på meg klærne i en sint, men fremdeles rolig bevegelse. Jeg klarer ikke helt å se gjennom øynene, alt er slørete og jeg er kvalm. I en zombielignende tilstand subber jeg bortover til toalettet. Der bruker jeg å dra ned buksa og sette meg ned for å pisse. Da er det ikke kult at rumpeballene havner rett på doskåla. Det er iallefall ikke kult når doskåla er full av pisset DITT.

Jeg har full forståelse for at det er vanskelig å holde styr på den enøyde slangen når du slår lens. Selv klarer jeg ikke stå på huk å pisse uten at skoene fylles opp. Så at du bommer når du står der i all din prakt, kan jeg godt forstå. Det jeg ikke forstår er hvorfor du ikke tørker opp etter deg?

Vi jenter sitter når vi tisser, det har du sikkert fått med deg for lenge siden. Derfor bruker vi å ha doringen ned når vi gjør våre saker der inne. Vi tenker ikke alltid over at et hjernedødt mannfolk med et ustyrlig lem har pisset på dokanten, uten å tørke opp eller å ha tatt ned doringen etter seg.

Så heretter gjør vi det slik: enten lærer du deg å ta ned doringen etter du har tisset, eller så må du selv sitte når du skal pisse. Enkelt og greit. Hvis jeg ikke merker en bedring i dette innen en måned, kommer jeg til - og jeg tuller ikke nå - å tisse i en spruteflaske og sprute deg i trynet for hver gang jeg selv må ta ned doringen.

Det er ditt valg. Mannfolk.


- Hvorfor er det så vanskelig for mannfolk å ta ned doringen etter de har pisset?

Uvaner

Vaner og uvaner. Vi alle har dem. Enkelte av dem holder vi skjult for omverdenen, andre gjør vi åpenlyst.

På barneskolen var det en gutt i klassen min som hadde en forferdelig uvane han absolutt ikke skjulte for oss rundt seg. Han pilket nese, studerte busemannen nøye og spiste den. Sidemannen min på barneskolen laget merkelig stønnelyder hvert tiende sekund. Ei jente i klassen trampet med føttene. De alle hadde uvaner som irriterte de rundt dem.

Jeg har også en uvane som irriterer vettet av de rundt meg. Jeg pilker på huden rundt neglene, spesielt på tommelfingrene. Til tider ser det ut som om fingrene mine har vært i krig med ei kjøttsag. Det ser helt for jævlig ut. Mange har spurt meg hvorfor jeg ikke bare slutter? Det er en (u)vane. Jeg er vant til å pilke. Jeg startet å pilke i en periode av livet mitt der jeg var mye stresset og nedfor. Ved å pilke fikk jeg på en sær måte kontroll over følelsene mine. Kanskje nesepilkeren fra barneskolen også fikk kontroll over sine følelser ved å spise busemenn?

Da jeg var i Los Angeles satte jeg på negler, og sluttet automatisk med pilkingen. Det er ikke det samme å pilke med uekte negler, tror jeg. Fingrene mine ser - for første gang på sikkert 5 år - helt normale ut. Huden er hel og det eneste som hinter om årevis med pilking er at huden er litt hardere og lysere enn resten av huden rundt.

Dessverre ser det ut til at jeg har fått en annen uvane som er litt mer høylydt enn pilking av hud. Jeg pilker på neglene, jeg slår neglene mot hverandre og mot harde overflater, slik at det blir en høy og ekkel lyd. Personlig blir jeg så fascinert av lyden, at jeg fortsetter med det helt til det snapper for noen av de rundt meg - og de kjefter meg huden full. Men hei, det er jo bedre med slike lyder enn at fingerhuden min ser mishandlet ut.

Siden jeg allerede er så godt i gang med å fortelle dere om min plagsomme uvane, kan jeg like gjerne dele en annen uvane. Jeg snoker i fryseren etter pommes frites/chips (jeg kaller det chips jeg, synes det er et mer fancy ord). Jeg elsker iskalde og harde chips. Jeg snavler det som om det skulle vært godteri. Joakim sier at jeg blir dårlig i magen av det, men helt ærlig har jeg ikke merket noen endring av bæsjen min etter jeg har spist en halv pose med iskald pommes frites. Og skal jeg fortelle dere en annen hemmelighet? Pommes frites fra Euroshopper/billigvarer fra ICA er ti ganger bedre enn Hoffs opphøgde poteter. Så vet dere det, i tilfelle dere planlegger å snavle iskald chips.


- Har du noen uvaner?

Tour de France... Hvorfor?!

I løpet av livet møter vi alle på situasjoner vi stiller spørsmålstegn ved. Vi vil alltid stille spørsmål. På den måten lærer og utvikler vi oss. Jo flere spørsmål vi stiller, jo flere svar får vi, og jo mer vet vi. Jo mer man vet, jo lengere kommer man i livet.

Personlig møter jeg ofte på situasjoner jeg stiller spørsmålstegn ved. Mange spørsmål er fremdeles ubesvarte. Et av de største spørsmålene jeg har stilt i løpet av mitt snart 21 år gamle liv har jeg fremdeles ikke fått svar på.

Hver sommer sitter mange limt foran tv-skjermen i flere timer hver dag, bare for å se på at en gjeng mannfolk i trange drakter sykler rundt omkring i Frankrike. Hvorfor? Hva er det som er så givende med å se på svette mannfolk sykle i flere timer hver dag? Mormor er et ille tilfelle av en fastlimt person foran tv-skjermen. Hun sitter i flere timer og ser på at de sykler og kommenterer hele tida. Hun er faen meg på fornavn med de som sykler, og hun kjenner igjen hvem som er hvem. Hvordan og hvorfor? Og hvordan holder stakkars morfar ut? Mormor kan ta over kommentatorjobben. Jeg kødder ikke. Spør du meg, gjør hun en mye bedre jobb enn han Dag-et-eller-anna-eller-hvem-faen-han-personen-som-irriterer-vettet-av-meg-som-kommenterer-unødvendige-ting-heter.

Joakim er også et ille tilfelle. Han ligger limt fast i senga si i flere timer hver dag i løpet av sommeren for å se på at de sykler. Hva er det som er så givende med det? Tell me! Hvorfor kaste bort fine sommerdager på å ligge inne bare for å se Tour de France? Her går han hele vinteren og klager på at det er kaldt, og på hvor mye han gleder seg til sommeren, og hva gjør han når sommeren kommer? Ser Tour de France! Kom igjen da!

At folk var ivrige da VM gikk på tv, kan jeg godt forstå. Ikke at det gir meg så mye å se på at mannfolk løper etter en ball, men det er iallefall litt mer spennende enn en gjeng syklende mannfolk. De sykler, god damn it! Greit, de har bra rumpe disse syklende, svettende mannemannene. De har muskler. De har på seg trange drakter. Og de tisser og bæsjer i poser og kaster fra seg på bakken. Jeg blir så ivrig! Kom igjen nå Contador. Sykle, sykle, sykle! Wooohooo, jeg er så gira!

Hvorfor?!

- Hvorfor ser så mange Tour de France?
- Ser du Tour de France?

2 år har gått siden jeg lå i armkroken din


I dag er det 2 år siden jeg lå i armkroken til Joakim og spurte om vi var kjærester eller ikke. Svaret hans den gangen var: "Ehm... Tror det." Jeg håper han er litt mer sikker den dag i dag.

Jeg har ikke tenkt å skrive et langt og tåredryppende innlegg om hvor fantastisk han er, og om hvor mye jeg elsker ham. Jeg har ikke tenkt å bruke opp resten av dagen deres på at dere må lese om alt det flotte han gjør, eller alt det mindre flotte han gjør. Jeg skal ikke preike dere ørene fulle med hvor perfekt han er for meg (man skulle tro han var skapt for meg - sorry kunne ikke dy meg).

Det har jeg faktisk ikke tid til. Etter to år med mr. Joakimsen har jeg blitt lat og treig. Jeg utsetter alt til siste sekund, istedet for å planlegge et halvår i forveien. Derfor må jeg skyndte meg nå. Klokken er halv to og jeg har fremdeles ikke fått tak i gave til min kjære. I fjor på denne tida hadde jeg kjøpt gaven for flere måneder siden. Hmm..Jeg ser bare deg, tenker bare på deg, berører bare deg, puster deg, begjærer deg, drømmer om deg; med andre ord - jeg elsker deg! Juliette Drouet


Kamillete

Jeg ser et program på NRK nå som heter "Urter". Der viser damen forskjellige måter man kan bruke Kamille-blomster til. Det var en ting hun laget som fascinerte meg, og som jeg kan prøve - Kamillete.

Jeg googlet Kamille, og fant denne siden. Der sto det blant annet:

URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING
Betennelseshemmende, beroligende, krampeløsende, avslappende, nervestyrkende, innsovningsmiddel, fordøyelsesfremmende, anti-allergisk, smertestillende, sårhelende, kløestillende, bakteriedrepende, urindrivende, svettedrivende og reduserer tarmgass.
 
URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER
Magesår, sår på tolvfingertarmen, for mye magesyre, mage- og tarmkatarr, mellomgulvsbrokk, Crohn's sykdom, irritabel tykktarm, mageknip, mye tarmgass, kolikk, diaré, appetittløshet, hemoroider, menstruasjonssmerter, kramper i galleblære og galleveier, gikt, isjias, forkjølelse, influensasmerter, migrene, nevralgier, reisesyke, bronkitt, snue, astma, allergi, eksem, kløe, bleieutslett, solbrenthet, furunkler, skinnebeinsår og andre sår, tannkjøttbetennelse, sprukken hud, angst, depresjoner i overgangsalderen og søvnproblemer.


Bilde lånt fra google

Urter er egentlig noe jeg vil sette meg inn i. Tenk så praktisk å kunne dyrke eget drog i hagen bak huset sitt, da! Istedet for å prakke i meg utallige mengder med Paracet og Ibux, kunne kanskje et avkok av Kamille hjulpet like så bra. De var faktisk ikke dumme før i tiden. De brukte det de hadde, og mange urter hjalp jo. Hvis Kamilleavkok hjelper mot menssmerter, så tror jeg faktisk at jeg er solgt.


Oppskriften på Kamillete:

- En neve friske, nyutsprugne blomster - plukket med høyst 2 cm langt skaft
- Et krus med kokt vann
- En full spiseskje honning

Blant alt sammen, og rør rundt til honningen har smeltet.

- Vodka

Ikke spar på vodkaen. Ta gjerne to hele spiseskjeer ;)


Bilde lånt fra google

Dette skal jeg prøve en gang! Blir jo nesten te-knert. Og det liker man.

- Vet du noe om urter?


Hårball

Har du sett den episoden av Kongen av Queens der Carrie irriterer Doug ved å sette opp håret i en hårball? Det er visst blitt mote nå. Hvis jeg er i byen ser jeg hårballer uansett hvilken vei jeg snur meg.


Bilde lånt fra google.

Hva får folk til å samle håret i en topp midt oppe på hodet? Det er stygt. Det ser ut som noe bestemora mi ville gjort hvis hun hadde hatt lengere hår. Det ser ut som noe gammeltanta mi med store briller og blomstrete kjole ville ha hatt. Da jeg var lita syntes jeg det var kjempefint når mamma samlet håret mitt i en "palme" oppe på hodet. Per dags dato kan jeg ikke forstå hvordan hun kunne gjøre noe slikt mot meg. Enn å la datteren sin går rundt og se ut som en idiot med en palme på hodet! Nå forsøker folk å se ut som om de har en forbanna fluesopp på hodet.

God ide. Samle håret i en ball på hodet, det er kjempefint. Sleng på deg en Onepiece med det samme, så er du klar til å dra på byen. Hva skjedde med å holde seg innendørs med "daffeklær" og "daffefrisyre"? Føler folk seg virkelig fin når de er kledd slik og er slik på håret?

Forbanna mote. Jeg skal aldri se ut som en jævla sopp med håret i en topp på hodet. Det er sikkert og visst. Men så har jo jeg allerede sett ut som en palme, stort verre kan det vel ikke bli..


- Synes du det er pent med en hårball midt på hodet?


TrineCam har gitt ut cd

TrineCam har endelig fått gitt ut cden hun og mannen hennes har laget, som jeg har gledet meg til i flere måneder på å få høre. Nå mangler jeg bare penger fra lånekassen, så skal jeg kjøpe den.

Trine Camilla har en veldig behagelig stemme, og musikken hennes er slik at jeg kan sitte å høre på den i timesvis når jeg har en dårlig dag og vil slappe av. Jeg anbefaler alle som liker jazzinspirert musikk og som liker å høre på behagelig musikk, å sjekke ut TrineCam. Cden hennes med ti sanger koster 50 kr, mens en sang koster 5 kr. Hvis du er interessert, trykk på bildet under.


Du kan kjøpe musikken hennes ved å trykke på bildet!


- Hvilken musikk liker du å høre på?

Typisk nettaviser

Jeg visste ikke at det kan være aldersforskjell mellom tvillinger. Vel, man lærer noe nytt hver dag. Takk til adresseavisen for en nyttig opplysning!

Trykk på bildet for å komme til artikkelen.

Hvem har høyest IQ av Linni Meister og meg?

Linni Meister: "Utrolig nok så fikk Michael og jeg samme resultat på scoren. Fikk 108 på testen begge to. Gjennomsnittet på iq i Norge er 100, så fikk jo laaaaangt over gjennomsnittet. He he. Du kan selv ta testen på www.mensa.no Kjempe artig!"

Jeg tok testen, og jeg fikk laaaaaaaaaaangt over gjennomsnittet. Bare så dere vet det. Jeg er visst ikke så håpløs likevel.Hurra! Du kan selv ta IQ-testen ved å trykke her

Nå skal jeg ødelegge IQ'n min ved å spille Bubble Cannon 2. Det spillet nesten ingen av dere vil spille, fordi dere er redde for å bli avhengige av, vettu. Skjønner ikke hva dere babler om, jeg. Jeg er da overhodet ikke avhengig. Jeg bare må spille det fire ganger i løpet av en dag. Jeg har ikke noe Bubble Cannon 2-problem. Jeg har en Bubble Cannon 2-lidenskap.


- Hvis du har tatt testen, hva fikk du?

Sæd
Denne dagen startet med en sexy fotoshoot i badekaret.


Deretter spilte Joakim og jeg inn en sexy film. Han skulle sprute i munnen på meg, men han bommet. Hihi.

En helt vanlig søndag med andre ord.


Det er ikke Joakim som ikke klarer å treffe munnen, det er jeg. Jeg har for liten kjeft for slike godsaker med melis på.


Jeg fant en blogg i går, en helt vanlig hverdagsblogg. Jeg sitter og leser, tenker ikke stort over det. Plutselig lyser et bilde av puppene hennes mot meg - nedsprutet av sæd. Typen hennes hadde sprutet på henne, så hun tenkte at hun skulle ta bilde og legge ut. Okei.


- Hva feiler det folk som legger ut bilder av puppene sine nedsprutet av sæd på bloggen sin?


Stilling utlyses

Er du en ledertype? Er du glad i å ta avgjørelser og fordele arbeidsoppgaver? Liker du å ha en oversikt og ha en viss kontroll? Er du flink til å motivere?

Hvis du er en person som liker å herske over andre, få andre til å gjøre som du vil, og er du en person som kan oppmuntre andre til å bli mer effektiv - ja, da er du perfekt for denne stillingen!

Dette arbeidet går ut på å få en viss lat person (merk: lille frøken Lotte) til å jobbe effektivt med eksamen. Dine arbeidsoppgaver blir å sitte i fotenden av senga mi med en pisk og en pose potetgull. Du skal sørge for at rommet vi sitter i er stille, slik at ingenting forstyrrer meg. Du skal slå til meg med pisken med en gang jeg begynner å tenke på andre ting enn eksamen. Hvis jeg logger meg på blogg.no eller facebook, skal du gi meg tre piskeslag. Når jeg har jobbet effektivt i en halvtime i strekk, skal du gi meg en liten belønning for å oppmuntre meg. Hvis du har noen ideer til å gi meg økt motivasjon, blir dette satt pris på.

Du må også ha et godt humør, og du må kunne ta min sutring med et smil. Dette er en veldig hard jobb, både psykisk og fysisk. Ingen kvalifikasjoner kreves, bare du har nok vett i hodet til å ikke spille wow, er du bra nok. Lønn avtales nærmere ved ansettelse.

Er du interessert i denne jobben? Kontakt meg i kommentarfeltet, ingen CV kreves.

Med vennlig hilsen lottepotte.blogg.no


- Vær så snill, fortell meg hvordan jeg skal klare å konsentrere meg om eksamen?

Jeg vil ikke være vennen din

Nesten hver gang jeg logger meg inn på blogg.no, ser jeg det lyse mot meg.

 "Du har 1 venneforespørsel"


Da jeg begynte å blogge tenkte jeg: "Åh, så kult! Noen liker bloggen min og vil fortsette å lese den!". Nå tenker jeg: "Åh, flott. Noen vil jeg skal lese bloggen deres, selv om de gir faen i min."

Jeg godtar svært sjeldent slike venneforespørsler. Stort sett er det trettenåringer som skriver om dagens outfit og kjendiser, som legger meg til som venn. Ikke kommenterer de til meg. Ikke engang en liten: "Hei, fin blogg. Sjekk ut min da?". Ikke engang det gir de meg. De vil bare at jeg skal godta forespørselen deres, slik at de får flere lesere.

Hvis du virkelig liker bloggen min kan du godt legge meg til som venn, men da hadde det vært hyggelig med en liten kommentar. Et lite hint om at det er en grunn til at du legger meg til. Jeg gjør alltid det når jeg legger til noen. Jeg kommenterer på blogginnlegg, samtidig som jeg skriver at jeg legger dem til som venn.

Man må være veldig bitch for å avslå en slik venneforespørsel. Nesten like bitch som Victoria. Den måtte komme.


- Godtar du alle venneforespørsler?

Lotte og Joakim svarer på spørsmålsrunde

Det tok sin tid dette, men nå kommer svarene på spørsmålsrunden. Hvis dere trykker på "bildene" av spørsmålene, kommer dere innpå bloggen til personen. Joakim svarer selv på sine spørsmål, men ikke forvent dere for mye. Dere skjønner, han leser ikke bøker.Jeg bor på rettsida! West-side! Byåsen. Nærmere bestemt Hallset. Jeg er et blokkbarn.


Da jeg var ca 4 år gammel, var jeg med mamma og gudmora mi på ferie til Sandnessjøen (tror jeg det var iallefall). Gudmora mi hadde med en sønn, som er tre år eldre enn meg. Han heter Jørgen, er kjent som Joffa på Hallset, og han fikk meg med på oppdagelsestur. Vi kom fram til et tomt hus, det var noen som pusset opp der og idiotene som eide huset hadde så klart glemt å låse døra. Jørgen og jeg gikk inn, og fant så klart mange malingsspann. Resultatet ble mange hvite håndmerker på veggene, sånn type fingermaling. Vi kom hjem og mammaene våre oppdaget at hendene våre var hvite av maling. Det endte i en tur til politistasjonen. Det var Jørgens første møte med onkel politi ;)

Jeg var egentlig en ganske søt unge da jeg var lita, jeg var mors beste barn og gjorde sjeldent rampestreker. De jeg husker angrer jeg ikke på. Det var jo kjempemorsomt å male fremmedes hus, male kjøkkenveggen til mormor og sprute folk i ansiktet med vann.


Jeg liker den alderen jeg har nå. Livet er bedre enn det har vært på lenge. Jeg er endelig lykkelig, jeg er gammel nok til å dra på byen og polet og jeg får ikke lengere husarrest om jeg ikke kommer hjem om natta.

Favorittmat? Det varierer ofte. Alt fra biff med fløtegratinerte poteter, til grønnsakssuppe, pasta og grillspyd+++

Jeg ville dratt på en laaang ferie verden rundt og bodd på luksushoteller med spa og hele pakka!


Kjære The Teller. Jeg har aldri opplevd at det er vondt og stressende å være forelsket. Bare pirrende, spennende og deilig. Jeg er kanskje heldig stilt sånn sett. Jeg har vært i to forhold der forelskelsen ikke har vært balansert, eller likestilt for å si det på den måten. Den ene gangen var kisen en anelse psyyykoo, den andre gangen mistet jeg rett og slett følelsene. Så det har nok vært jeg som har vært den kjipe. Et forhold vil alltid ha oppturer og nedturer, og følelsene kan nok gå opp og ned de også. Jeg mener at så lenge at man er glade i hverandre og er villige til å jobbe med forholdet, så ordner det seg. Men herregud, dette ble jo bare kødd. Er det paddy du tenker på nå? Eller har du falt for et annet mannebein? Æsj, gi faen i følelser. Ta deg en pils, en deilig snus og se på Mythbusters. Mannfolk er bare hærk uansett.


Det særeste jeg har sagt til Joakim? Det kan jeg ikke svare på. Jeg har oppfattet det slik at jeg sier sære ting hele tida. Med mindre du teller drøy som sær da. Isåfall må det være den gangen jeg spurte om jeg kunne få bruke strap-on på han (på kødd, vel og merke). Det falt ikke i smak.

Joakim: Åååh, ja sleik mæ i øret!!

Lotte: Bullshit, jeg hater å høre at andre puster meg i øret, langt mindre å få en tunge med masse spytt på inni det.Mitt beste minne? Jeg er helt blank. Jeg har mange gode minner, og det er vanskelig å plukke ut ett. Det er ikke du som er dårlig til å finne på bra spørsmål, det er jeg som er dårlig på å finne bra svar ;)

Joakim: Lottes verste uvaner er når hun pilker av huden på tommelfingrene sine. Og den ekstreme masinga. HELE TIDA.

JA, Lotte har gjort seg verdig til en bad girlfriend award. Hun feis - i trynet på meg.

Lotte: Skyldig. Men han begynte!Joakim: 
- Det beste med Lotte er rumpa. Det er ikke noe annet bra med henne.
- Humørsvingingene og mens-perioden. Når de er blandet er det ikke noe morsomt.
- Ja, den overnevnte pilkinga av huden på tommelfingrene..
- 4 juni 2008. HAH!
- Ikke artig. Det er jo vanskelig for meg også når hun har nedturene sine. For jeg vet ikke alltid hva jeg skal gjøre.

Lotte: Er det ikke noe annet bra med meg enn rumpa?! OOH! Bad bad BAD BAD boyfriend award er på vei til deg i posten, Joakim.

Hva tror du på?

De siste dagene har jeg tenkt litt på hva jeg tror. Jeg er ikke kristen, jødisk, muslim, hinduist, buddhist eller ateist. Jeg har ingen bestemt trosetning. Likevel tror jeg.

Jeg er av den oppfatning at alle har behov for noe å tro på. Enten det er en gud, et liv etter døden eller seg selv. Det å ha noe å tro på gjør de harde slagene i livet litt enklere å takle. Det å ha noe å tro på, har alltid gitt mennesker håp og styrke. Det er ufattelig hvor stor styrke man får av å virkelig tro på noe.


Bilde hentet fra google.

Jeg respekterer de som tror på en bestemt Gud - en høyere makt. Selv jeg tror på gud, men ikke den allmektige. I mine øyne kom mennesket før en eventuell Gud. Jeg er av den oppfatning at så lenge det finnes noen som tror, så finnes det en Gud. Ta for eksempel de eldre religionene og mytologiene. Zevz, Odin, Ra og hele den remsa der. Det var noen som trodde. De tilba gudene og gudinnene sine, i håp om at avlingene skulle bli bedre, i håp om at været skulle være barmhjertlig, i håp om at de selv skulle bringe mange etterkommere til jorden. Finnes det noen som tror på de gudene lengere? Er da de gudene utdødd?

Hvor langt tilbake religion strekker seg - skal jeg ærlig innrømme, at det vet jeg ikke. Det hadde vært morsomt å studere akkurat dette emnet. Jeg har lyst til å studere bioingeniør, historie og religion. Jeg kan så klart ikke studere hele røkla, så jeg valgte bioingeniør. Derfor har jeg en stor plan om å begynne å lese om historie og religion på egen hånd. Der har jeg jammen meg et prosjekt for resten av livet! Uansett, nå falt jeg litt ut her.

Trodde urtidsmennesket på en eller flere guder? De første homo sapiens sapiens som vandret rundt på jorda, trodde de? Når begynte mennesket å tro? Hvorfor begynte mennesket å tro?

Det tror jeg kommer av at det føles som om en byrde blir løftet av skuldrene når man overlater en del ansvar til en høyere makt. Det føles som en trøst at man har noen å be til, når alt annet er vanskelig. Det føles som en trøst å føle at noen hører på deg i både gode og tunge stunder.

Det jeg vil fram til er at jeg tror at det finnes flere Guder. De har kanskje ikke noen makt til å gjøre noe med naturen eller skjebnen. Likevel har de en stor makt. De er en støtte for de menneskene som tror, de er en livbøye og noe man kan rette seg til i tunge stunder. Dessverre finnes det de menneskene som har utnyttet andre menneskers tro for å få makt, det finnes de som med makt har påtvunget andre sin tro og det finnes de mennesker som dreper for sin tro.

Jeg mener at alle bør få tro på det de vil tro, og det de trenger for å få et bra liv, uten at andre skal blande seg inn.Bilde fra google.

Så hva tror jeg på?

Jeg tror, som sagt, at det finnes flere guder. Jeg ber ikke til noen gud. Jeg tilhører ingen trosetning. Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi er klar over. Kanskje finnes det andre vesener vi ikke vet av. Kanskje finnes det både guder, demoner, alver, hvileløse ånder og andre skrømt. Jeg tror det finnes mennesker som fornemmer det andre ikke ser eller legger merke til. Jeg tror det finnes mennesker som er følsom for andre sinnstemninger, og som har helbredende hender.

Jeg tror ikke på noe himmel eller helvete. Jeg tror det finnes flere dimensjoner enn den vi lever i. Man kan kanskje kalle det åndelige plan. Kanskje er det et plan for oss levende, et plan for de som har fått en brutal slutt på livet forårsaket av onde handlinger fra andre (kanskje er det disse som er de hvileløse åndene, også kalt spøkelser eller gjenferd), et plan der guder holder til og så videre. Jeg tror at når vi dør, og klarer å gå videre, så kommer vi til en annen dimensjon der vi får fred. Kanskje blir vi gjenfødt, kanskje ikke.

Jeg trenger å tro dette, det gjør at jeg ikke frykter døden. Det å tro at det finnes en fred, et slags nirvana, etter døden er betryggende. Kanskje møter jeg de som har dødd fra meg der. Jeg tror ikke noen gud kan gjøre noe med hva som skjer etter jeg dør.


Bilde fra google.


- Hva tror du på?
- Respekterer du andres tro?


Du kan spørre om hva du vil

Hvis det er noe du vil vite om meg, er dette tidspunktet for å spytte ut spørsmålene. Jeg kommer til å svare ærlig, og jo særere spørsmål - jo bedre.

Dere får også sjansen til å stille Joakim spørsmål om meg. Jeg har en følelse av at han har mye dritt om meg han vil få ut. Trossalt har jo jeg hengt han ut på bloggen min siden dag en.


Jeg skal svare like ærlig som en barnerumpe!


Kjør spørsmålsrunde!

Hvilke fordommer møter døve?

Jeg tror jeg har funnet ut hva jeg skal skrive om på eksamen. Problemet er vel bare det å komme fram til en passende problemstilling (det er sikkert derfor det heter problemstilling), pluss at jeg må finne ut hvor jeg finner teori om temaet. Jeg visste at jeg burde ha kjøpt de bøkene som sto på pensumlista. Jeg visste det! Vel vel, det kan jeg uansett ikke gjøre noe med. Pengene som skulle gått til pensumbøker ble brukt opp på hvitvin, rom og snus. Neida.

Problemstillingen på eksamen blir trolig noe slikt: Det fokuseres mye på hvordan døve har det i samfunnet, hvordan de blir møtt av hørende og hvilke fordommer de møter fra hørende. Jeg vil fokusere på hvordan de hørende møter døve. Hva de føler og tenker. Hvordan de oppfatter døve og hvilken usikkerhet de føler. Blir man usikker fordi man ikke vet hvordan man skal kommunisere?

Døve plasseres ofte i en egen gruppe, på lik linje med andre som har en form for funksjonshemming (her er det mye historie å dra inn, med tanke på hvordan døve ble behandlet før i tiden).
Hvorfor tenker så mange hørende på døve som noen det er synd på?

Med dette temaet vil jeg forsøke å drøfte meg fram til hvorfor hørende blir usikker og til tider fordomsfull, og hvordan dette påvirker døve personer.


Oi, det var en skikkelig knotete problemstilling. Den der får jeg aldri i verden godkjent. Jeg tror jeg må jobbe litt videre på den der. Og så slo det meg plutselig at det kanskje kan bli oppfattet som støtende at jeg skriver en slik oppgave? Nei, har du sett! Der fikk jeg enda et eksempel jeg kan slenge med i oppgaven. Min egen usikkerhet.

En stor takk til mine, til tider fordomsfulle, venner som fikk meg til å komme på dette temaet. Dere er kanskje litt fordomsfulle og full av galgenhumor (og vin), men herregud dere er smarte!

Nå noen spørsmål til dere:

- Hva tenker dere om problemstillingen?
- Hva tenker dere om døve og hvordan reagerer dere når dere møter en døv person? Blir dere usikker i forhold til kommunikasjon og hvordan dere skal oppføre dere?Gaute: Du er smart, kom med tanker og innspill er du snill!

Hvem har ansvaret for passordene dine når du går bort?

Har du noen gang tenkt over hva som skjer med Facebookprofilen din, mailen din eller bloggen din når du hopper ned i grava? Det har jeg tenkt over mange ganger. Man etterlater seg et langt spor på internett - med bilder og ting man har skrevet. Hvem sørger for at alt dette blir slettet?

Adressa skrev om dette i dag. Det fikk meg virkelig til å tenke. Hvem har ansvaret for passordene mine når jeg ikke er her lengere? Hvem sørger for å slette alt som slettes skal? Hvem sørger for å fjerne de intime bildene av meg selv i boblebadet fra pc'n min før mamma ser det?

Jeg vet at det er minst tre personer der ute som kan passordet mitt til mailen og pc'en min. Siden de har dem, klarer de nok å gjøre det meste. Det er jo bare å sørge for at passordet fra for eksempel Facebook blir sendt på mail. Det ordner seg.

Nå har ikke jeg tenkt å stupe i grava med det første heller da. Bank i bordet.


- Har du tenkt over hva du etterlater deg på internett når du går bort?

Russiske venner

Oh yes. Joakim og jeg fant ut at vi skulle sjekke ut om vi fant noen runkende mannfolk på Chatroulette. Vi fant en del, men ingen var så sjarmerende som Stas og Anna fra Russland. De drakk øl fordi de var russiske. De kysset og tafset. De viste fram samuraisverd og pistoler. Men det ble ingen cyber-firkant på oss. Dessverre.Jeg er visst pen som russiske pene jenter. Er russiske jenter pene? Jeg trodde de hadde bart og slikt jeg. Har jeg bart?

Nå dro Joakim hjem, så nå skal jeg vise tits til fremmede franske menn som runker. De eneste mannfolka jeg har funnet som runker på cam hittil har vært franske. Så da vet jeg det. Franske menn liker vin, pariserloff og runking på cam. Nice!

Anna var forresten pen. Jeg ble litt forelsket. Sånn cyberforelsket.

- Hvorfor sitter folk på chatroulette egentlig?

Det å gi andre flere sjanser

Jeg liker å tro at jeg er en person som godtar andre som de er. Når jeg hører andre snakke stygt om personer de ikke kjenner, får jeg vondt inni meg. Folk er forskjellige, og det bør man akseptere. Jeg trodde jeg var flink til å akseptere at andre ikke er som meg. Herregud, det er jo logisk. Hvis ingen er lik meg, så vil det si at jeg er kjempeunik. Jeg elsker å føle meg unik. Hvorfor skal jeg da mislike noen andre bare fordi de ikke er som meg?

Jeg har den meningen at man ikke skal dømme noen ut fra førsteinntrykket. Man bør bli kjent med personen istedet for å dømme. Det er jo en fin tanke. Skulle ønske jeg klarte å følge den tankegangen fullt ut. Dessverre vet jeg med meg selv at jeg har lett for å dømme en person ut fra inntrykk jeg får, selv om jeg ikke kjenner personen. Det kan for eksempel være en person jeg ofte møter på fest, men aldri direkte snakker med. Jeg observerer hvordan personen oppfører seg, og plutselig popper det opp negative tanker i hodet mitt: "Faen, hu der er oppmerksomhetssyk. Er det nødvendig å rope sånn? Herregud, hun får ikke til å dra buksa litt lengere ned da? Fint undertøy liksom.."

Disse tankene kommer automatisk, uten at jeg klarer å kontrollere dem. Jeg skjemmes av meg selv. Heldigvis har jeg den evnen til å fortrenge slike tanker, gi personen en sjanse til og kanskje bli bedre kjent. Ofte finner jeg ut at den personen egentlig er fantastisk. Hva så om inntrykket man får er negativt? En person er så utrolig mye mer enn et førsteinntrykk og en stringtruse dratt langt oppover ryggen.


- Har du lett for å dømme andre?

Kalle klovns venner

Det er en ting jeg lurer på. Altså virkelig, virkelig lurer på. Hvorfor sminker så mange jenter seg bæsjebrun i ansiktet, for så å gjøre leppene omtrent hvite? Vil de at folk skal tro at de kommer fra Afrika, og at de nettopp har falt gjennom isen? Ja, for jeg regner med at selv Afrikanere kan bli blåhvite på leppene etter nærkontakt med isvann?

De må da forstå at å sminke seg slik får dem til å se skumle ut. Jeg blir redd jeg. Da jeg var lita var jeg livredd for Kalle Klovn, og per dags dato er jeg jo omringet av alle vennene hans. De er på bussen, de er på butikken, de er på 3T og visst faen bor de like ved meg. Jeg slipper ikke unna.


Det er greit at man synes det er pent med lyse lepper. Det er greit at man synes det er pent med en mørkere hudfarge. Men for guds skyld, og for min skyld, vær så snill. Alt med måte. Ikke overdriv, det er ikke nødvendig å finne fram teatersminken hver gang man skal ut. Uansett hvor mye brunfarge man klæsjer i trynet, så ser man ikke mørkhudet ut. Man ser gul ut. Personlig skulle jeg ønske at jeg var mørkhudet. Det er en fin hudfarge, og det er mye finere enn å være bleikfeit. Likevel klæsjer jeg ikke drit i trynet for å oppfylle ønsket mitt.

Så hvorfor gjør Kalle Klovns venner dette?


- Synes du det er pent med hvite lepper?

Saftig underholdning

Nok en sesong med Paradise Hotel har begynt på 3T (næh, sier du det?! Det hadde jeg ikke fått med meg), og jeg er hektet. Paradise er den eneste formen for underholdning jeg får for tiden. Jeg er tydeligvis underernært på underholdning. Takket være Paradise har jeg fått en hverdag fylt med rutiner:

- Står opp, drar på skolen
- Kommer hjem fra skolen og slenger meg i sofaen med ei bok
- Spiser middag
- Slenger meg i sofaen med pc'n
- Tvinger meg selv oppover til 3T
- Stormer inn døra klokken halv ti og slenger meg i senga for å se Paradise Hotel
- Leggetid

Herregud, så patetisk liv jeg har. Det gikk nettopp opp for meg. Ærlig talt, hvor spennende kan den serien være?

Man plasserer en gruppe mennesker på et begrenset område, drukner dem i alkohol og setter opp kameraer overalt. Dette gir meg bra underholdning. Det er sykt. Jeg er syk.

Man kunne like gjerne plassert en mengde kameraer på rommet til Joakim og laget et program av det. Jeg lover, det hadde blitt like bra underholdning. Joakim sover, Joakim fiser, Joakim spiller wow, Lotte forteller noe til Joakim og ler for seg selv (Joakim later som han hører på og ler når han hører Lotte ler for seg selv), Lotte kjefter, Lotte maser, Lotte pirker nese, Joakim og Lotte lekesloss, Lotte vinner over Joakim i Fifa og får en Playstationspake slengt i trynet og så videre. Saftig underholdning!

Jeg hadde sikkert blitt underholdt av det.


- Hvorfor ser så mange på Paradise Hotel? (inkludert meg)

Joakims nye prosjekt

Sukk.. Det vil ingen ende ta. Alle disse lysende ideene han får, alle disse lysende ideene han absolutt skal gjennomføre. I oktober skrev jeg et innlegg om bart og dens onde natur, da la jeg også ut et bilde av ansiktshåret jeg måtte kysse godmorgen hver dag.


Joakim med en ekstremt stikkende bart.

Vil dere se Joakims nye prosjekt? Jeg tror han satser på nummer fire på bildet under.


(bildet hentet fra Wikipedia)Er det bare meg og bildet, eller er det et område på venstre side (høyre side for deg) som er uten hår? Det er nok bare meg, og mitt uendelige hat mot bart -og skjeggvekst.

Nå skal jeg bruke helga på å psyke meg opp. Jeg skal holde ut med prosjektet hans helt til april (så vidt jeg forsto det på han). Denne gangen skal jeg ikke klage. Jeg skal bare la være å kysse han. Det funker fint det.Jeg skal ikke klage. Det ser helt greit ut. Hvis vi ser bort ifra at jeg forbinder den nye skjeggfrisyren med en lærkledd homofil mann, med en pisk i handa, som jeg så på tv'n her om dagen. Han hadde også en slik skjeggfrisyre. Ikke at jeg har noe i mot homofile altså, det går mer ut på at jeg ser for meg Joakim i en lærdrakt mens han synger YMCA og svinger rundt seg med pisken. Jaja. For å se det på den lyse siden. Jeg liker YMCA, og synger gladelig med.


- Hvilken frisyre er best av de nummererte ovenfor?  (jeg holder opp handa for nummer 1: tredagersskjegg)
- Ville du kysset en mann med helskjegg?

Lotte i et nøtteskall

Det er så hyggelig å få meldinger på Facebook, synes jeg! I snart to år har to venninner og jeg "chattet" via meldinger på Facebook. Vi har oppdatert hverandre om livene våre, snakket om verdensproblemer og annet tull. Derfor tenkte jeg ikke noe over det da hun sendte meg følgende melding. Jeg svarte som jeg alltid bruker å gjøre.Etter jeg hadde svart oppdaget jeg at det ikke bare var meg og hun andre hun hadde sendt denne meldingen til. Hun hadde sendt den til alle vennene sine også.Lotte i et nøtteskall. Virkelig. Jaja, nå vet alle vennene til Sonja at jeg har pissesyke, at jeg ikke har noe liv, at jeg hater livet mitt og at jeg ser veldig mye Charmed. Flotters!

FML (er det ikke det alle sier for tida?)


- Har du gjort noe flaut i dag?
Unødvendig pengeforbruk

I et vilt forsøk på å finne noen av tingene mine på rommet til Joakim isted, ryddet jeg litt. Med litt mener jeg så lite at det ikke vises engang. Jeg er nemlig en kløpper på å finne tingene mine, uansett hvor de ligger under haugen med klær Joakim har slengt fra seg.

Under denne beskjedne rydderunden min kom jeg over x antall tomflasker, og en tanke slo meg. Hvor masse penger bruker Joakim og jeg på all denne drikken vi kjøper? Jeg vet iallefall at jeg bruker unødvendig mye penger på Imsdal fruktvann (jeg bruker alle flaskene som vannflasker etterpå, så de er nødvendige for min lykke. Tenk). Joakim drikker så mye Cola, at det er faen ikke rart han aldri får sove på nattestid. Det er et dårlig sjakktrekk å pakke i seg koffein før leggetid, har jeg hørt. I tillegg har vi alle vinflaskene, Captain Morganflaskene, Baileysflaskene, Ingefærølflaskene, Villaflaskene og ølflaskene. Det er mye penger det. I pant altså. Og utgifter.

Vi bruker unødvendig mye penger på unødvendig drikke. Herregud, det finnes jo vann i springen. Jeg får frysninger av å tenke på alt annet jeg kunne brukt drikkepengene mine på. Tenk dere det: jeg kunne bodd i en borg av vinkartonger! Det hadde vært drømmeland. Helt til jeg hadde gått tom for vin, og hadde havnet i bakrushelvete.

Uansett, jeg vet at Joakim og jeg ikke er alene om dette. Ta for eksempel mamma, hun bruker mer penger på Pepsi Max enn hun bruker på... ungene sine (heheh, tenk alt det fine jeg kunne fått hvis hun ikke hadde drukket Pepsi Max da). Nå har det seg slik at hvis mamma ikke får sin daglige flaske med Pepsi Max, forvandles hun om til en vandrende, grusom Godzilla. Da tramper hun rundt i leiligheten, river ned ting og kjefter og smeller rundt seg. Litt som meg når jeg er sulten, når jeg tenker meg om. Hvis hun hadde klart å avvenne seg Pepsi Max-avhengigheten, hadde hun da kunne brukt pengene på seg selv eller noe annet nyttig - som meg?

Poenget mitt med dette er at man bør tenke seg litt om når man kjøper seg drikke fra butikken. Man kan spørre seg selv om denne brusflaska er nødvendig? Hadde det kanskje vært bedre å drikke vann fra springen? Det skal jeg begynne med. Fra og med etterpå. Etter jeg har drukket opp flasken med fruktvann jeg kjøpte meg i sted.


- Bruker du mye penger på unødvendige ting?

Ridderostterror

Hvem er det som er så skutt i hodet at de legger en åpnet pakke med ridderost i skuffa med resten av pålegget i kjøleskapet? Det stinker gammel svette og spy av den osten, og når man ikke engang klarer å pakke den oppi en plastpose, så er man bare slem. Slem. Slem. Slem.

Det er ikke noen hemmelighet at jeg sliter med morgenkvalme. Kvalmen har jeg slitt med så lenge jeg kan huske. Det er et ganske stort problem, og det skal ikke så mye til før jeg må spy om morgenen. For å unngå kvalmen må jeg få i meg noe salt mat - omtrent med en gang jeg står opp.

Det skjedde ikke i dag. En idiot har som sagt lagt en åpnet ridderostpakke i kjøleskapet, og det stinker død og djevelskap inni der. Jeg spyr i munnen bare av tanken.


Idiot. Idiot. Idiot.

Takk skal du ha ridderostspiseren, du ødela dagen min. Nå skal jeg på butikken og kjøpe meg noe mot kvalmen min. Noe salt mat. Deretter skal jeg på polet og hamstre inn noen liter med hvitvin. Jeg kjenner på meg at i kveld er kvelden for vin. Mmmm.


- Liker du ridderost, gammelost, blåmuggost eller noen slike ostetyper?

Lille humor, hvor er du?

Har noen sett humoren min?

Den ble sist sett i går kveld, og jeg er fryktelig redd for at jeg brukte den opp i mitt ene øyeblikk med ekstrem overtrøtthumor. Etter dette øyeblikket virker det som om humoren rett og slett stakk av.

Jeg finner ingenting morsomt i dag. Jeg har til og med slått hardt mot hardt, og forsøkt å lese vitser i se&hør. Nå er ikke akkurat se&hør-vitsene beregnet på å gi leserne lengere liv (en god latter forlenger livet, tok du den eller? Ikke morsomt altså? Jeg skjønner deg. Til og med jeg lo ikke av meg selv), men det var jo verdt et forsøk.

Hvis noen tilfeldigvis ser en humor vandre gatelangs i nærmeste framtid, ikke nøl med å varsle meg.


Som om jeg skulle sagt det selv...


Hehe?


Ehheehhe..


Hvorfor klarer jeg ikke å le?!


- Fortell meg noe morsomt, få meg til å le!


Toilet paper o n l y to be used in this toilet

Jeg har tidligere nevnt at jeg er redd for mange ting. Jeg er mørkeredd, redd for å være alene, redd for speil og jeg er redd for insekter. Det er kanskje en ting jeg enda ikke har fortalt dere at jeg er redd for. Tett do.

Dere leste rett. En av mine største skrekker er at doen skal gå tett. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hatt mareritt om at en do har gått tett for meg. Skrekken jeg opplever når jeg spyler ned og ser at alt vannet samler seg opp og kommer opp. Skrekken jeg føler når jeg ser at vannet renner over, og at jeg ikke klarer å stoppe det. Grusomt.

Derfor har jeg vanskelig for å forstå hvorfor i helvete folk stapper bleier, truser og strømpebukser i toalettet. Se her. I toalettet skal det kun kastes dasspapir. I sjeldne tilfeller kan du sende gullfisken din nedover avløpene, men alvorlig talt - det er ikke spesielt respektfullt å sende et dødt dyr ned til kloakken? Jeg hadde blitt kjempefornærmet hvis noen hadde kastet meg i do etter jeg hadde tatt farvel med verden. Hvis jeg får meg en fisk, så skal ikke den fisken tilbringe etterlivet sitt i kloakken. Stakkar.

Nå skal det nevnes at enkelte er så uheldige at de produserer ekstremt mye drit. Da jeg jobbet på sykehjemmet så jeg det med egne øyne. Dæven, den brukeren kunne drite! Han hadde bæsjet så mye, og brukt så mye papir for å tørke seg at toalettet hadde gått tett. Et av mine verste mareritt vår gått i oppfyllelse. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, eller hva jeg skulle gjøre. Da kom en handlekraftig medarbeider gående med en sånn sugekopp-ting man bruker for å stake opp doen når den er tett. Kanskje jeg burde anskaffe meg en slik en i drømmeland, så slipper jeg å våkne opp svett og panisk når jeg har mareritt om det!


Skrives ikke dasspapir sammenhengende? (bilde fra google)


- Kaster du andre ting enn papir ned i do?
- Er du redd for at toalettet skal gå tett og flyte over?

Irritasjon, opptur og nedtur

Dagens irritasjon:

Hvilke idioter var det som fant på at de skulle lage tamponger for Libresse? Verre tamponger finnes vel ikke? Det er vondt å bruke dem, og de er et mareritt å få inn. Den reklamen for disse tampongene, den reklamen der alle damene slipper alt de har i hendene og løper som noen villdyr - hvordan vet vi at det er tampongene de løper for å få tak i? Jeg tror de forsøker å finne den personen som laget tampongene, for så å kaldkvele personen. Nei, jenter. Det er O.B ProComfort som er tingen!


En ting skal de ha - pakkene har et knall design!

Dagens opptur:

Mange kan ikke forstå hvorfor jeg er så glad i fruktvann, de sier det smaker som utvannet juice. Jeg liker utvannet juice. Faktisk bruker jeg å vanne ut appelsinjuicen min. Derfor er fruktvann midt i blinken for meg. Det slukker tørsten og smaker godt. Perfekt når jeg er i bakrus eller har en elendig dag.Dagens nedtur:

Med et rævvdårlig humør, vondt i magen og en migrene på toppen av det hele, så er hele dagen her en nedtur. Og jeg som hadde fri fra skolen i dag! Jeg hadde gledet meg som en unge til å ha fri i dag, og nå får jeg ikke gledet meg over den engang!


Haha, jeg elsker google.

Nei, nå må jeg nesten legge meg ned og late som jeg er død. Kan jo ikke risikere at Joakim tror jeg ikke har det fælt akkurat nå. Da kommer han jo ikke til å synes synd på meg ;)


- Hvilke oppturer og nedturer har du hatt i dag?
- Og hva irriterer deg akkurat nå?

Lotte sint

Åhååå hååå hååå åååH! Nå er jeg sint! Biblioteket har tydeligvis kun et eksemplar av den 6 (altså nr 11 og 12 i serien) boka i Sagaen om Isfolket. Det eksemplaret er det en gjøk som har klart å miste, regninga har blitt betalt, men de har ingen bok. Ååååhååå hååå! Lotte sinna! Det vil si at det da blir to bøker jeg går glipp av (og det går ikke, det bare går ikke!), og da kan jeg da ikke lese videre?

Jeg vil lese mer. Nå. Åhååå hååå!

Det er vel ikke helt sånn tilfeldigvis noen i denne fantastiske bloggverdenen som sitter der med bok nummer 11 og 12 i fanget, og har helt tilfeldigvis kjempelyst til å låne meg dem?
Da hadde Lotte blitt kjempeglad.

Edit: Jeg snakket med damen på biblioteket i dag, og hun skal forsøke å skaffe bøkene. Hurra!

Jeg har tre haker, har du?

Malin kjørte i gang en grimasekonkurranse, og jeg slenger meg på. Blir jo aldri noe spesielt snæxy på bilder til ellers, så litt grimaser skader vel ikke (as if, jeg fikk nesten kink i nakken av den ene grimasen). Likevel må jeg innrømme at jeg følte meg ganske så sexy da jeg tok disse bildene. Kjente hakene klumpe seg sammen, neseborene vibrere, øyeeplene på vei ut av hulen sin. For å ikke snakke om de herlige lydene jeg laget. Åh, Joakim er vel stolt av meg nå. Tenk at han klarte å skaffe seg slik en skjønnhet da, dere! Miss Universe og greier.


Egentlig hadde jeg tenkt å ta et skikkelig nasty bilde av rumpa mi for å sende til Malin. Bare for å glede henne. Jeg tror vi drøyer den litt.

En dag, Malin, en dag. I promise!- Tør du å legge ut et skikkelig grusomt grimasebilde av deg selv på bloggen din?
- Og helt ærlig, du synes jeg er søt, ja?

Er døv fordi foreldrene vil det

Dette er da hva min eksamensoppgave skal handle om i år: Er døv fordi foreldrene vil det

Et spennende og vanskelig tema. Kort sagt kan man si at det er en artikkel som handler om et amerikansk, lesbisk, døvt par som har sørget for at spermdonoren er døv. Dermed har de fått to døve barn. De nekter å ta i bruk hjelpemidler til den nyfødte sønnen, og mener heller at han kan bestemme det selv når han blir eldre.

De er i mot å operere døve barn for at de skal få bedre hørsel. De mener at døvhet er en spesiell gave, som bør bli tatt vare på. De kan ikke forstå hvorfor folk i debatten bruker eksempel om at døve barn får det vanskeligere enn andre barn på grunn av sin funksjonshemming. De mener nemlig at mørkhudete foreldre får mørkhudete barn, og de har det da også vanskelig. Hvorfor skal ikke de få lov til å velge å få et døvt barn?

Ærlig talt. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om denne artikkelen. Jeg har begynt å endre synet mitt på døve, og jeg har begynt å anse døvhet som en gave, til tross for at det er en funksjonshemming. Jeg anerkjenner tegnspråk som et spennende, men vanskelig språk. Nå lurer jeg på hvordan jeg skal klare å skrive en oppgave ut fra dette. Det kan blir spennende!

- Hva synes du om at døve foreldre går inn for å få døve barn?

Bad haircut

Håret mitt har aldri vært noe spesielt viktig for meg. Slik er det ikke for enkelte av venninnene mine. De er nær dødsleiet hvis hårfargen blir feil, eller frisøren klipper dem for kort. Hvis jeg ender opp som en misdannet palme med for kort hår, tenker jeg som regel: "Herregud, det er da bare hår!"

Er det virkelig bare hår?


Håret har mye å si for selvtilliten. Jeg merker at selvtilliten daler med en gang jeg har en dårlig hårdag. Så kanskje har jeg bare vært heldig hver gang jeg har vært hos frisøren? Kanskje har jeg aldri kommet ut fra frisørsalongen med en misdannet hårfrisyre?

Hva skjer hvis håret blir misdannet? Hva skjer hvis jeg ser ut som en vandrende alien med måne? Hvis det er tilfelle, er det nok store sjanser for at jeg sperrer meg inne på rommet mitt. Garantert. For innerst inne er jeg en primadonna. Innerst inne er jeg forfengelig, og jeg vil ikke at andre skal synes at håret mitt er stygt. Enkelt og greit.

Så jeg er ikke bedre enn venninnene mine. Jeg er også livredd for håret mitt.


Den 8 mars skal jeg være hårmodell for ei venninne. Jeg aner ikke om hun kan å svinge med saksa. Jeg aner ikke om hun har peiling på hva hun gjør. Likevel stoler jeg på henne, fordi hun vet hvordan det er å få ødelagt håret sitt. Jeg tviler sterkt på at hun vil meg så vondt. Jeg må bare passe på å ikke behandle henne slemt den neste måneden.

Hvis ikke kan det vel hende jeg ender opp slik:

heheheheheheheh, staaakkar! (bilde fra google)


- Har du noen gang vært hos frisøren og endt opp med en så stygg frisyre, at du ville sage av deg hodet?


USA

Som dere vet skal jeg til USA til sommeren, og jeg har undersøkt litt om hvilke forberedelser jeg bør gjøre. Deriblant har jeg lest litt om ESTA, pass og ditten og datten. Så kom jeg til å tenke på at jeg har da slike fantastiske lesere, som støtt og stadig gjør meg sjalu på deres utenlandsreiser. Så gutter og jenter, dere som har vært på ferietur til USA - hva bør jeg få unnagjort før jeg reiser av gårde?

Jeg hørte en liten fugl kvitre meg i øret om at jeg må helt nede til ambassaden i Oslo, men det gjelder vel bare hvis man skal være i USA lengere enn 90 dager, eller? Jeg blir så usikker når alle disse fuglene kvitrer omkring meg. Hvis noen av dere har noen tips å komme med, så hyl ut!

Sånn ellers har jeg ikke hatt tid til å blogge i helgen, og det har jeg faen meg ikke nå heller. Dexter ble med ett så spennende, at jeg rett og slett forsømmer dere til fordel for en seriemorder. Jepp, det gjør jeg. I morgen kommer jeg tilbake og forteller dere om den fantastiske helgen min, svarer på kommentarer og leser blogger. Vi snakkes plutselig!


- Hvilke tips har du å komme med om forberedelser før en USA-tur?

BloggawwwwwardJeg har fått en bloggaward av Siv. Med den fulgte det visse betingelser. Først og fremst skal jeg skrive ned 7 fakta om meg selv, for så å bringe bloggawarden (for et sært ord, tunga krøller seg når jeg forsøker å uttale ordet) videre til 7 andre bloggere.

7 fakta om Lotte:


- Fiser og raper like mye som Joakim. Fy, så ekkel jeg er!
- Har døgnrytme som ikke ligner grisen, noe som fører til at jeg ofte forsover meg.
- Har de siste årene vært veldig deprimert, og har skadet meg selv. (Ting er bedre nå)
- Er som en  tornado når jeg er sulten, det er som om et monster våkner opp.
- Takler ikke å møte bekjente på bussen, later heller som om jeg sover. Hater tørrprating!
- Går nesten konstant rundt med en stressfølelse inni meg, ofte får jeg ikke sove pga det.
- Er altfor åpen om ting. Burde vel egentlig holde kjeft 90% av tida.

Da var det gjort. Det tok meg nøyaktig 12 minutter og 56 sekunder. Fantastisk! Nå skal jeg finne 7 andre å gi den til som ikke allerede har fått den.

Jeg deler ut en bloggaward til følgende bloggere:

- Marianne
- The Teller
- Cecilie
- Malin
- Marianne
- Elisa
- Lise Nikita

Og det tok meg 10 minutter. Okei.

- Er du litt lik meg på noen av punktene?
Innrøm det, jeg vet du raper.

Noar?

Lotte sitter og øver på engelske gloser med lillebroren sin.

Lotte: Når?
Lillebror: What?
Lotte: Nei, si hva når er på engelsk!
Lillebror: Ja, what?
Lotte: NÅR
Lillebror: Noar (på skikkelig engelsk uttale)
Lotte: When, Lui, when...


Vi har visst litt å øve på her i gården. Jeg liker forsåvidt tankegangen hans. Tror jeg skal fornorske engelske ord i framtiden jeg også. Regner med det er mange som kommer til å forstå meg når jeg drar til LA i sommer.

- Er du god i engelsk?Man kan forstå det slik

Jeg ser det er ganske mange her som enten tror det forrige innlegget gjelder Joakim og meg, eller en spesiell person. Ja, jeg skrev det innlegget med noen i tankene. Det er bare det at jeg faktisk skrev det med flere i tankene. Det siste året har jeg følt det slik at jeg er omringet av venninner som har opplevd noe slik. Å ta "samtalen" via facebook er mer populært enn man skulle tro. Det er en respektløs måte å ende noe på, for ikke å snakke om at den andre parten ikke får svar på enkelte spørsmål. Lyging er visst også veldig utbredt, og det er iallefall irriterende.

Nå skal det nevnes at jeg ikke mener at alle gutter er slik, jeg bare dro fram det verste for å få fram poenget at lyving ikke er greit. Dessuten vet jeg av enkelte jenter som er på lik nivå. Vi er alle løgnere til tider. Enten det er snakk om en hvit løgn, eller en stor, feit løgn - vi har nok alle ljugd. Spørsmålet er bare hvor ille den løgnen er, og hvorfor vi gjør det.

Enkelte spørsmål bør man rett og slett svare helt ærlig på. Det har det ikke blitt gjort i det fem-seks tilfellene jeg tenkte på da jeg skrev forrige innlegg. Og de som fremdeles tror forrige innlegg var en måte å kaste drit etter en viss person, dere tar feil. Jeg ser på måten det er skrevet at det kan virke veldig...slik. Beklager for det. Uansett, det gjelder flere gutter/jenter/eksempler, og jeg ville bare få fram at lyging ikke er ok. Det sårer mer enn man tror.

Ok?

Liar, liar, pants on fire!

"Æ skjønne ikke koffor han fremdeles vil nekt på at det er ei anna ei"

Alle jenter:

Se for deg at du holder på med en gutt i godt over ett år. Du blir godt kjent med ham, du knuller han, du er forelsket i ham (men vil ikke fortelle det) og du innerst inne håper det skal bli noe mer om et par år (her tar det lang tid). I en periode viser han masse interesse for deg, du føler at han vil ha kun deg. Plutselig blir han totalt forandret. Du lar være å kontakte han, venter til han tar kontakt med deg. Kanskje han bare trenger litt tid?

Så en dag snakker han til deg. Via Facebook-chatten. FACEBOOK! Hva sier han? Joda, han har følelser for deg. Likevel vil han at du skal gå videre, fordi han ikke ser noe forhold i framtiden. Du har mistanke om at han har funnet ei annen dame.

Du får mistanken bekreftet. En kompis forteller deg at han har møtt en dame , og da han virker forelsket. Hva skal du gjøre? Han har løyet til deg. Noe inni helvete. Karmaen kommer til å ta han! Jeg lover.

Den nye jenta er søt. man kan ikke si hun er stygg engang. At han har forelsket seg er greit, men han har løyet. Liar, liar, pants on fire! Det er ikke greit. Overhodet ikke. Det kommer til å straffe seg. Når man konfronterer ham med sannheten, fortsetter han å lyve. Grav din egen grav. Kom igjen, Liar, liar, pants on fire!

Hva er vitsen med å lyve? Hvorfor ikke bare slenge ut sannheten med en gang, og bli ferdig med det? Sannheten kommer ut til slutt, uansett. Hva med å være mann nok til å innrømme det når den har kommet ut? Man kan jo alltids undre.


- Hva sier vi til slike lyvegutter?

The Harry Potter rapDet er alt jeg har å si for i dag. Pour some out for Harry Potter's parents!

- Nevn de fire husene på Galtvort.

Året som har gått

Året 2009 har på lik linje med året 2008 vært et turbulent år. Her oppsummerer jeg det viktigste.

Januar

Startet med et fyllekaos uten like. Sjekke ballets dronning i midten, eller var det dramaqueen kanskje?


Jeg vant en konkurranse hos Charlotte Vatne.


Joakim, jeg og et annet vennepar dro en tur til Tenerife.


Februar


Jeg fjernet en visdomstann. Faen, det gjorde vondt.


Grete forlot oss. En av verdens nydeligste mennesker døde. Jeg savner deg og tenker på deg hver dag, kjære Grete.


Joakim var i det romantiske hjørnet.


Mars


En måned full av tristhet, tomhet og irritasjon. Det største var irritatsjonen over kunder som hadde et kunnskapsnivå på lik høyde som en flokk kråker. Vanskelig å skjønne at når toalettet er opptatt, så går det ikke an å slippe på penger for å åpne døren.April

Feiret påske med venner og fyll. Jeg fikk ledertrøya fordi jeg var for full. Jeg mistet den da jeg blekket bak en snøhaug.


Jeg søkte meg inn på tegnspråk og tolking, totalt overbevisst om at det var linja for meg å gå.


Og så fikk jeg et lite sammenbrudd..

Mai

Jeg hadde mattetentamen, som gikk til helvete. Det skyldtes nok at kalkulatoren var litt syk.


Mye sol førte til deilige dager med venner. Grilling, vin, øl og kos.


Jeg begynte å gå til psykolog - mitt første skritt på en lang vei for å bli bedre.


Juni

Sommeren og sola kom. Det samme gjorde eksamen i kjemi. Jeg leste ute på verandaen.


4 juni hadde jeg eksamen (jeg besto med en sterk 3'er) + Joakim og jeg hadde 1 årsdag. Jeg fikk en falsk rose og the sims 3 i gave.


Hyttetur til Selbu med gode venner. Joakim fikk en fisk!


Det var sommerfestival i Selbu. Regn og fyll!


Juli

Jeg brukte mesteparten av sommeren på å jobbe, samt skade meg selv på jobben. Plagsomt med oppvaskmaskiner som står i veien altså.


Fridager ble brukt på venner og fyll.


Jeg ble avhengig av The Sims 3.


Og jeg sluttet i jobben min.

August


Jeg kjøpte meg ny mobil.


Joakim og jeg hjalp til med hyttebygging på Røros. Senere koste vi oss på hytten hans.


Jeg startet på skolen. Tegnspråk og tolking.


Joakim og jeg tok en pause, og jeg flyttet hjem. Det ble litt mye rot på pikerommet da jeg tok med meg alle tingene mine tilbake igjen.


September


Det fikset seg for Joakim og meg, og vi dro på nok en hyttetur med venner. Vi spilte Fantasi, og en kompis klarte ikke å gjette hva dette skulle forestille. Han var overbevisst om at ordet var tisserotte.


Jeg fylte 20 år og laget mine egne prinsessemuffins!


Oktober


Joakim fylte 24 år.


Jeg skiftet design.


Jeg kledde meg ut som den gale tannfeen på halloween.


November


Jeg besøkte Iselin i Oslo, og var på togaparty. Iselin tok mange sexy bilder av meg som jeg sendte på mms til Joakim. Da ble han glad da. For jeg var jo helt sinnsykt deilig på bildene.


Desember


Pengene mine har forsvunnet sporløst etter X antall byturer og drinker.


Jeg hadde praktisk eksamen i tegnspråk, som ikke gikk så bra. Jeg har nå begynt å vurdere og studere noe annet.


Humøret og livsgleden har gått oppover, og jeg er full av kjærlighet. Nå har det foråvidt begynt å gå litt nedover igjen, men det ordner seg.
- Hvordan har året ditt vært?


Cougar Town

Sex and the City har det. Supernatural har det. Frustrerte Fruer hadde det i 3 sesonger. Lipstick Jungle hadde det så vidt.

Denne serien har det.

Det lille ekstra. Det som gjør til at du vil se mer og mer for hver episode du ser. Det som gjør til at du glemmer alt rundt deg. Du glemmer alle problemer, bekymringer og for min del: du glemmer at du er så fyllesyk at du må spy.


Bilde hentet fra google.

Cougar Town har det. Nei, faen heller. Cougar Town er det. Jeg vedder på at jeg kan sitte og hylgrine av trishet en dag, for så å sette på denne serien, og bli helt fin igjen. Jeg var så fyllesyk isted at jeg omtrent spydde. Så satte jeg på denne serien, og lo meg ihjel. Det var både bra og dårlig. Jeg holdt på å spy midt i et latteranfall. Samtidig glemte jeg helt at jeg var kvalm. Grei deal.

Anyways, denne serien har nettopp begynt på tvnorge. Eller de viste første episode i uka her, men viser den om igjen den 4 januar. Det er en mandag, og det hele starter klokken 21.30 (la dere merke til at jeg nå har brukt tid på å finne ut dette for dere?).

Hvis du liker Sex and the City, så kan det nok hende du liker denne serien også.

- Så du første episode av denne serien da den ble vist på tv uka her?
- Hvilken type serier liker du?

Fasit på gåter

1. Jeg har hender, men har ingen fingre.
Fasit: Klokke
Beste forslag: Ulykkesoffer (haha, Malin!)

2. Jeg har tenner, men kan ikke spise.
Fasit: Kam
Beste forslag: Kunne vært tannhjul også, gjettet av Tonje.

3. Jeg har en hals, men ikke noe hode.
Fasit: Flaske
Beste forslag: Den hodeløse mannen (Malin...)

4. Jeg kan renne av gårde, men har ikke legger.
Fasit: Vann
Beste forslag: Mange hadde denne riktig, men det kan også være et akebrett (Malin igjen)

5. Jeg er en kake, men du kan ikke spise meg.
Fasit: Såpestykke (også kalt såpekake av enkelte)
Beste forslag: Morkake

6. Jeg har en rygg, men ingen ben.
Fasit: Bok
Beste forslag: Stygg (Malin da....)

7. Jeg har en nese, men jeg kan ikke lukte.
Fasit: Flynese
Beste forslag: Forkjølet/smittet av svineflu


At lillebroren min tok disse med nesten en gang, kan jeg ikke forstå. Til og med jeg slet med å finne det rette svaret.

- Har du noen gåter?Hva er jeg?

1. Jeg har hender, men har ingen fingre.
Hva er jeg?

2. Jeg har tenner, men kan ikke spise.
Hva er jeg?

3. Jeg har en hals, men ikke noe hode.
Hva er jeg?

4. Jeg kan renne av gårde, men har ikke legger.
Hva er jeg?

5. Jeg er en kake, men du kan ikke spise meg.
Hva er jeg?

6. Jeg har en rygg, men ingen ben.
Hva er jeg?

7. Jeg har en nese, men jeg kan ikke lukte.
Hva er jeg?

gte


Nå er jeg spent på hvor mange dere greier. Fasit kommer i neste innlegg.

Bloggpris

Trine Camilla ga meg en bloggpris på fredag. Nå er det min tur å gi den videre til tre bloggere jeg synes fortjener den. Det er nesten umulig. Jeg, som ikke engang klarer å velge om jeg skal ha på meg svart eller hvit truse om morgenen, klarer da vel ikke velge mellom 100 geniale bloggere! Jaja, jeg får bare kaste meg ut i det.

34570881259289201486


Etter mye tenking har jeg kommet fram til at følgende tre fortjener prisen (selv om jeg gjerne skulle delt ut minst sju til) :

Malin
Monica Christine
Sofsen

Takk for at dere får meg til å tenke, le og gråte. Uten dere hadde jeg strøket med i disse eksamenstider.

My boobs are okey!

Jeg har nå et klart bevis på at jeg har lagt på meg det siste året. I dag fant jeg det gamle kameraet mitt med bilder fra russetiden mai 2008. Her har dere et bilde av meg fra den tiden:

fr

Her har dere et bilde av meg fra forrige måned:

etter


Det som er så flott er at det virker som om mesteparten av fettet har tatt veien til puppene (hvis man ser vekk i fra haka og magen). Man liker det! Nå har jeg en stor plan om å få vekk det overflødige fettet på magen, samtidig som jeg beordrer puppene om å holde seg slik de er. Vi får se hvordan det går.

Jeg er forresten litt puppefiksert for tida. Venninna mi skal operere puppene sine neste tirsdag, og jeg gleder meg til å se resultatet. Selv har jeg endelig innsett at mine er fine som de er. De har jo trossalt "operert" seg selv. Og hvem sa at sjokolade og potetgull ikke er bra for meg? Puppene mine og jeg skal åpne en potetgullpose i morgen med god samvittighet. Trossalt tvillingene vokser jo av det!

My boobs are okey!


- Store eller små pupper?
- Er du fornøyd med puppene dine?

Det syvende bildet

Siw-Veronica sikret seg nettopp en førsteplass på hevnlista mi, da hun har utfordret meg. Likevel skal jeg ta utfordringen. Bare fordi jeg er syk. Ja, vi skylder på det. En god unnskyldning. Så her kommer mitt syvende bilde, i min syvende mappe.

1. Gå inn på mappa "Mine Bilder"
2. Velg den 4. eller 7. mappen
3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i ett innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til de du utfordrer, og gi de beskjed om utfordringa.

photo1942

Den syvende mappen heter noe så originalt som "meg". Her har dere meg. En blå meg, vel og merke. Bildet er sikkert tre år gammelt, det ser jeg på BH'en jeg har på meg. Den var min favoritt, men ble ødelagt. Typisk. Man kan også se at kløfta mi er mye mindre enn den er per dags dato. Det igjen betyr at jeg har lagt på meg litt mye de siste tre årene. Dessuten hadde jeg svart hår. For å gjøre hele settingen mye bedre, så sto jeg på badet. Du ser dusjen i høyre hjørne.

Jeg utfordrer alle som leser dette innlegget, og de av dere som bare krysser dere ut uten å ta utfordringen, venter en grusom smerte. Jeg mener det. Det hviler en forbannelse over denne utfordringen. De som ikke tar den vil virkelig angre. Helt sant.


- Har du forandret deg de siste tre årene?
- Tar du utfordringer?

Jeg begynner å bli voksen

Jeg har et bevis på at jeg begynner å bli voksen. Et knakende godt bevis. Jeg nyter å se på nyhetene, jeg nyter å lese aviser og jeg ber Joakim holde kjeft når aktuelt og været er på TvNorge. Det går ikke en dag uten at jeg sjekker nettavisene. I dag var det fire saker som fikk meg til å heve øyenbrynene - på hver sin måte. Trykk på bildene for å komme til saken.


skaun
Det er så fryktelig trist. Jeg fatter ikke hva som skjer i verden. Det virker som om jo eldre jeg blir, jo mer legger jeg merke til all denne ondskapen. Jeg sender mange varme tanker til denne jentas bekjente og nære.


downtown
Er det virkelig mulig? Selv om man har på seg kort kjole og viser litt kløft - så betyr ikke det at man kan ta seg for som man vil. Det må da gå an å dra på byen uten å ha med seg pepperspray. That's it! Neste gang jeg vandrer rundt i byen alene, skal jeg sørge for å ha med meg en dassspray i veska. Det svir sikkert like mye, og så lukter det så godt.


vaksine
Qoute mamma: "Dette er horribelt. Kanskje hun var alvorlig syk i utgangspunktet, og kanskje hun ikke burde fått vaksina. At avisene skriver slike overskrifter er for drøyt." Mamma jobber som helsesekretær og får alvorlige rykninger i øynene hver gang noen nevner svineinfluensa og vaksine. Hun er så lei av alt hysteriet, at hun kan ikke få sagt det nok. Alt avisene gjør er å skremme opp folk. Ikke rart folk blir så usikre.


mat
Damn! Kanskje det er kostholdet mitt som gjør meg så ustabil? Kanskje det virkelig er på tide å bli sunn. For min egen psyke liksom. Kanskje jeg kan smile hver dag.


Jo eldre jeg blir
, jo mer legger jeg merke til det avisene skriver. Mange av overskriftene deres får meg til å trekke på øyenbrynene og masse av det de skriver om skremmer meg litt. Kanskje har det alltid vært sånn, ikke vet jeg. Det er først de to siste årene at jeg har vist interesse for nyheter. Har verden alltid vært så skrudd?

Når jeg blir stor skal jeg jobbe som nyhetsdame på NRK, altså, nyheter på tegnspråk. Hvis jeg noen gang lærer meg tegnspråk da. Det er ikke så lett. Det er ikke bare å vifte med hendene.Forresten! Trine Camilla kjører en blogg vs. blogg. Jeg er visst med på det, fant jeg ut nettopp. Du må gjerne stemme på meg hvis du vil. Jeg vil gjerne ha mer enn en stemme. Vote for Lotte! Stem her.

792425257425005775940005784775456381751n
Skål for deg!- Leser du ofte aviser?
- Blir du skremt av alt svineinfluensa-vaksine-hysteriet?


Truseløs

Truseløs... Smak på ordet. Jeg smaker utflod. Ekkelt? Ja, veldig. Jeg forbinder ordet truseløs med utflod på ville veier. Trolig pågrunn av alle skrekkhistoriene. Jeg kan derfor ikke forstå hvorfor det er så mange som syns det er sexy. Trolig fordi det er deilig å gå med musa bar.

victoriasilvstedt178046h

Nå er kanskje ikke folk flest som sliter med masse utflod så dumme at de går på byen truseløs heller. Det finnes så klart unntak. Det gjør det alltid. Tenk deg følgende scenario: Du bøyer deg fram mot kjæresten din og hvisker i øret hans at du er truseløs. Han stryker handa oppover låret, og kjenner en våt stripe hele veien fra kneet og opp mot musa. En slags våt veiviser oppover låret. Deilig?

Jeg har faktisk hørt historier om kvinnfolk som er så dumme at de går truseløs, selv om de har mye utflod. Jeg kan ikke helt huske hvor jeg leste dette, tror kanskje det var en flause trykt i et Cosmo-blad. Så vidt jeg husker var det en frøken som fortalte at hun hadde dratt på fest i en kort kjole, truseløs. Hun og kjæresten satt sammen i den nye sofaen til verten, som så klart var mørk. Da denne truseløse frøkenen reiste seg for å gå, hørte hun de andre utbryte: "ÆSJ, hva er det der?!". Da hun snudde seg så hun en hvit flekk på sofaen.

Likevel finnes det oss mer heldige kvinner, som ikke sliter så mye med utflod. Vi kan godt gå med musa bar, når vi vil og hvor vi vil. Personlig liker jeg å gå uten truse i joggebukse. Det er deilig. Det gjorde jeg i går. Mest fordi jeg dusjet hjemme hos Joakim, og der har jeg ikke noe undertøy. Jeg er ikke interessert i å vandre rundt i bokseren hans. Den er sikkert for trang uansett. Sånn går det med oss som har stor rumpe.

Jeg lurer på om Britney Spears sliter med utflod. Trolig ikke, med tanke på at det virker som om hun liker å vandre rundt truseløs..- Synes du truseløs er sexy?
- Liker du å gå med musa bar i joggebukse?Om munndiarè

Om munndiarè:
"Munndiarè er hyppis, løs og vasete snakk uten stopp. Ved munndiarè får man ofte store kjevesmerter og pustebesvær i tillegg til munndiarèn. Når man har munndiarè klarer ikke munnen å stoppe alt man tenker, og man spytter ut de merkeligste ting. Den største faren ved munndiarè er irriterte personer man omgås."

Årsaker til munndiarè:
"Akutt munndiarè skyldes som regel at man har mye energi til overs. Årsaken er vanligvis store mengder sukker."munndiare


Jeg la et gullegg isted. Jeg ga lillebroren min (Lui) cartoonkjeks. Cartoonkjeks har en del sjokolade i seg. Sjokolade har mye sukker i seg. Når Lui får i seg sukker snakker han. I ett kjør. Det er så vidt han puster i mellom ordene. Takk og lov for punktum og komma, sier jeg bare.

Joakim har et poeng. Hvis jeg hadde fått penger for hver gang noen sa: "Hvem som har sluppet på deg en 5-kroning?", så hadde jeg hatt råd til å kjøre opp nå. For en ukes tid siden var jeg hos Joakim, vi satt med hver vår pc og spise godteri. Etter en stund la jeg merke til at jeg var så fordømt sliten i kjevene. Det var da det gikk opp for meg at jeg hadde snakket i ett sett i gud-vet-hvor-lenge. Da jeg stoppet helt opp å snakke, snudde Joakim seg i mot meg. "Hvordan får du egentlig til å puste?", spurte han. Det lurer jeg også på.

Det triste med
at man snakker uten stopp er at man etter en stund ikke får noen respons, men likevel fortsetter å snakke. De som sitter ved siden av deg ender opp med å gjøre andre ting, men du legger ikke merke til det fordi du sitter i den egen lille munndiarè-verden. Etterhvert legger du kanskje merke til at de rundt deg ikke hører på deg. Det er da det tristeste inntreffer. Du klarer ikke stoppe snakkingen!

Nå hørte jeg at Lui stilte meg et spørsmål, jeg vet ikke helt hva det gjaldt, så jeg svarte enkelt og greit: "Ja". Og så var han i gang igjen. Det begynner å pipe i ørene mine snart.


- Har du ofte munndiarè?
- Hører du alltid på hva folk sier, selv om de aldri stopper å snakke?


Jeg har tagget de bloggene jeg leser fast

n55715565926663625693451

Alle med facebook hater disse. Disse grusomme bildene man blir tagget i med en haug andre man ikke kjenner. Selv har jeg blitt tagget som The drama queen. Det kan jeg ikke forstå altså. Nå er det min tur til å tagge! Jeg finner meg for god til å bruke facebook (seriøst, jeg er way to bra!), derfor tar jeg dette til et helt nytt nivå. Jeg har tagget de bloggene jeg leser fast. Ta alt med en klype salt. Eller ta en Lotte og bli drama queen. (De står i tilfeldig rekkefølge. Trykk på bildene for å komme til bloggen)


marianne
Alltid søte Marianne, jeg gleder meg til filmkos i kveld.

caroline
Den positive og gledesspredende jenta med de fine bildene.

keno
Jeg synes du bør være med på neste sesong av Paradise Hotel (in real life altså!)

sofsen
Alt fra seriøst til morsomt, og utrolig flink til å skrive!

sandra
Av og til vet jeg ikke om du er dønn seriøs eller om du tuller. Morsom er du likevel.

rebella
Du er så herlig at jeg får lyst til å spise deg opp! Kannibalisme er dessverre ulovlig.

mariumus
You wanna pimp my ride?

charlotte
Sko, kjoler, sko, kjoler - oh no! Det var den lønna.

teller
Alltid sulten på øl, var det ikke så?

walkofshame
Dere kan godt få sjekke opp meg.

trinecam
Alltid snill, alltid oppmuntrende og alltid søt.

bramarianne
Godt å vite at det er andre enn meg som er litt late av seg.

håvard
Vi vet du kan ditt!
Håvard er forresten i trøndelagen uka her, med veldig tregt nett. Derfor er han ikke å se på bloggen;)

anja
Fordi jeg synes du er tøffere enn toget!- Hvilke blogger leser du fast?
Tv 2 hjelper deg har avslørt Lars Tangen!

Martin fra Malebastards har kunngjort at han skal intervjue Lars Tangen imorgen, men er litt redd for at han også skal vise seg å være noe annet (som f.eks da det viste seg at VOE egentlig er Jan-Thomas).

Vel, jeg er sikker på at du får et annet syn på alles kjære brunkremgutt. Eller skal jeg si jente? Tv 2 hjelper deg har avslørt den store hemmeligheten. Jeg visste det var en grunn til at han kan så mye om sminke! Jeg synes dog det er litt merkelig at han er så bleik på resten av kroppen, når han er så brun i trynet. Jaja, det er jo ikke så ofte vi får sett pattene hans/hennes.

lars

Fra spøk til alvor: kan man seriøst bli blind hvis man ikke bruker solariumsbriller? Damn! Da skal jeg begynne å bruke det når jeg tar sol. Så ofte som jeg tar sol, burde jeg vært blind for lengst. Liksom.


- Tar du solarium?
- Isåfall, bruker du solariumsbriller?


Meg i forskjellige situasjoner

Jeg tenkte jeg skulle la dere bli litt bedre kjent med meg, og viser dere herved meg i forskjellige situasjoner. Legg merke til kroppsholdninger, ansiktsutrykk og... se vekk ifra dobbelthaker og andre ting jeg har vært uheldig på.

lykkelig
Slik ser jeg ut når jeg er lykkelig og fornøyd...

misfornøyd
...og slik ser jeg ut når jeg er misfornøyd (i dette tilfelle demonstrerte jeg at jeg ikke likte barten).

fascinert
Her er jeg fascinert...

skeptisk
...og her er jeg skeptisk.

redd
Meg på en vanlig sommerdag. Litt i overkant redd for måser med måsebabyer.

tissantrengt
Meg når jeg må på do.

vondt
Meg når jeg har det fysisk vondt.

dårlighårdag
Meg på en litt dårlig hårdag..

godformen
Meg når jeg er i god formen.

full
Meg når jeg er kommet laaaangt over god formen.

Og finally, det som er vanligst nå for tiden:
trøtt
Meg i dyp søvn - på skolen. Jeg håper for guds skyld ikke lillebror leser bloggen min. Da får jeg mamma på nakken. Tenk å oppmuntre barn til å sove på skolen!

Det er to andre situasjoner jeg ikke har vist her, situasjoner der jeg er sint eller trist. Dette liker jeg ikke at andre ser. Og tro meg, dere vil ikke se meg sint. Jeg er ikke så søt da. Det er viktig og alltid være søt, vet dere. Jeg er til og med søt når jeg er levende begravd, jeg:

capture- Vis andre hvordan du ser ut i forskjellige situasjoner, du også vel!


Drag me to hell

I går kveld var jeg i skikkelig "se-skummel-film-humør". Da jeg så traileren til Drag me to hell, skvatt jeg noe inni granskauen mye. Den gamle dama i seg selv var grusom nok til å gi meg mareritt i uker. At filmen trolig var elendig, var en tanke som streifet meg. Likevel tvang jeg Joakim til å se den med meg, mest i mangel på andre filmer å se.

dragmetohell1
Fine, fine damen.

Tittelen i seg selv gir filmen et dårlig inntrykk. Traileren er, som de fleste trailere, litt vel avslørende. Det var ikke den beste filmen jeg har sett. Jeg synes det hele ble litt komisk. Likevel skvatt jeg en del, og jeg liker å skvette. Faktisk hylte jeg en gang. Det er sånt som skjer når man konsentrerer seg og lever seg inn. Det er så kjekt med god fantasi og innlevelsesevne.

Med andre ord er dette en film som ikke går i minneboka, men jeg vraker den heller ikke. Hvis du en kveld vil se en skummel film, og ikke har peiling på hva du vil se, så kan du se denne. Om den er verdt å betale for er en annen sak.

dragmetohelll
Kysse, kysse, kysse. MMMM!


Filmer jeg kan anbefale istedet (dette er filmer som jeg liker av de jeg har sett) :

- 1408
- The unborn
- The uninvited
- Gothica
- The others
- House of voices
- Dark water

Jeg har også hørt at Paranormal Activity skal være bra. Den er den neste filmen jeg skal se.


- Liker du skumle filmer?
- Er det noen skumle filmer du kan anbefale?

Hee-eey Charliiiie!Nattens overtrøtthumor-innlegg.

"We're goin to candy-mountain, Charliiie!"

- Gi meg litt overtrøtthumor!

Ikke igjen!

UTFORDRING:

1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ved et bilde av dine beste minner og fortell om det!
3. Legg ut et bilde du liker og fortell hvorfor.
4. Legg ut et bilde du IKKE liker og fortell hvorfor.
5. Utfordre 5 andre.

Første tanke: HELL NO!
Andre tanke: javel.
Tredje tanke: Marianne er slem. Det er forresten hun som utfordret meg.

1. 10 ting om meg:

- Har i løpet av det siste året utviklet meg til et dovendyr av verste sort. Takler ikke å stå opp tidligere enn klokken halv 10 (og selv da er jeg i helvete).
- Takler ikke lukta av egg (så flott at fisene til Joakim stinker råttent egg, tikka hold pusten!).
- Jeg snuser, men er sterkt i mot røyk (Har sett hva KOLS gjør med en person).
- Elsker å bruke tid på meg selv i form av å lese ei bok eller spille the sims 3.
- Griner veldig ofte, spesielt når jeg er sliten (og når jeg ser triste filmer).
- Raper ekstremt mye.
- Elsker å spille barnespill på Nintendo DS.
- Blir kjempeglad hvis noen pjusker meg på ryggen og i hodebunnen *prrrr*
- Blir veldig raskt sint/forbanna, ofte uten forvarsel.
- Synes ikke det er noe gøy å drikke seg drita.

2. Bilde som viser en av mine beste minner:


osstre1

Et bilde av Christopher, meg og Charlotte. Det var på den tiden vi hang masse sammen, mens mamma og Grete (bestevenninna til mamma og moren til Chris og Charlotte) satt på kjøkkenet og jattet. Jeg savner Grete, jeg savner tiden der da jeg ikke hadde noe ansvar og jeg savner den ferskenfargede strømpebuksa mi.

3. Et bilde jeg liker:


001

Går egentlig også under minner. Mamman min og meg. Dette er maaange år siden det. Jeg får en skikkelig god følelse inni meg når jeg ser på bildet. Jeg savner å kunne krype oppi fanget til mamma. Jeg kan sikkert gjøre det nå også, men tror det hadde blitt litt ubehagelig for oss begge..

4. Et bilde jeg ikke liker:


1022017552014549752616549742108283975509n

Joakim med den grusomme barten og meg i et øyeblikks skjønnhets-fail. Jaja, klarte å kamuflere dobbelthaka mi i det minste.

5. Utfordre andre:
utfordre deg sjæl. Dette er kjempemorsomt azza.

- Er vi eller ER vi lei av utfordringer nå?

Tretten, trang og trivelig

Vi har alle vært der. Enkelte er der kanskje nå, mens andre kommer til å komme dit. Til felles har vi at alle skal ha vært gjennom det innen fylte atten år. Jeg snakker om fjortistida. Kall det en alder, kall det en tilstand. Jeg har vært der. Jeg er veldig glad jeg er ferdig med den perioden. For mange er det en tilstand som varer i mange år. For noen kommer den tilbake når man blir 30 år og oppdager Facebook.

Hva kjennetegner fasen? Grovt sagt kan man si at du er fjortis hvis du kjenner deg igjen på de fleste av følgende punkter:

- Man tar masse bilder av seg, gjerne ovenfra, og gjerne med mye kløft (gjelder jenter)
- Man bruker enormt mange smileyser når man skriver
- Man bruker gjerne forkortelser, Z'er og store bokstaver midt i ordet når man skriver
- Man bruker en masse sminke, hvilken sminke avhenger av hvilken stil man har
- Man snakker gjerne høyt om sexen man har hatt når man sitter på bussen
- Man skryter over hvor full man ble etter å ha drukket en heimertdram
- Røyking og snus er virkelig tingen!
- Merkeklær er viktig
- Høy hyling og fnising gjør at man får positiv oppmerksomhet fra gutter (gjelder jenter)
- Bukser som er under rumpa er sexy, nattbukser er også kult (gjelder gutter)


Dette er noe alle vet. Det verste er at alle ler av disse fjortisene, men tenker vi noen gang på at vi har vært slik selv - i en viss grad? Det virker som fjortisfasen er noe man må gjennom før man kan kalle seg voksen. Man vet man har blitt moden når man slutter å angripe venner med smileyser i sms'er og msn-samtaler. Dessverre dukker fenomenet med smileyser opp blant 30-åringer landet over. Moren min f.eks oppdaget i forrige uke hvordan man lager hjerter på facebook. Nå har hun blitt veldig glad i meg virker det som, for jeg får en haugevis med hjerter på wall'en min. Det betyr heldigvis ikke at hun er umoden, hun er kanskje på jakt etter ungdommen sin igjen. Hvis hun en dag kommer hjem med merkeklær, masse sminke og fniser fordi hun har drukket en rusbrus - da skal jeg heve øyebrynet.

Meg opp igjennom årene:

tretten
Tretten, trang og trivelig.
Jeg likte å kle meg i svart, og brukte en god del svart øyesminke. Jeg hørte også på In Flames - fordi det var kult.


fjorten
Fjorten, full og forferdelig.
Jeg farget håret rødt og elsket å snakke høyt om sex, alkohol og røyk. Så klart på bussen.


femten
Femten, fnisete og fatal.
Roet ned på sminkefronten, alkoholen og røyken. Bilder ovenfra var fremdeles best.


seksten
Seksten, søt og sørgelig.
Bilder tatt fra siden var virkelig tingen nå. Klærne var fremdeles sorte, og musikken var metal og rock.


92342569565700738518150738809225880836n
Tyve, truseløs og på trynet.
Jeg har kanskje blitt kvitt fjortis-faktene mine, men gudene skal vite at de popper fram når jeg drikker ei flaske vin - eller tre.
- Hvordan var du da du var 14 år?
- Bruker du masse smileyser når du skriver sms?

Vi har det stort sett ganske bra

En tanke slo meg nettopp. Vi i Norge har det stort sett ganske bra. Vi finner masse vi kan klage på, så klart. Det vil det alltid være. Helsesystemet vårt har sine brister, regjeringen vår har sine brister, det er kaldt her og det regner hele tida i Bergen. Politiet får for lav lønn, utestedene i byen stenger klokken halv tre, veiene er elendige, kollektivtrafikken suger, maten er dyr og de skal nok en gang øke prisene på snus. Til og med IKEA er elendig, de sender oss alltid hjem med flatpakker vi må prakke med resten av uka. Og så må vi betale uendelig mye skatt, så klart.

Likevel har vi det fint, synes jeg.


Vi kan brekke benet uten å være redd for å få enorme regninger. Vi kan få alvorlig hjernehinnebetennelse uten å være redd for at helseforsikringen ikke dekker det. Vi har en regjering som jobber for at flest mulig skal komme i arbeid, og vi har ikke så stor fattigdom blant befolkningen sammenlignet med andre land. Vi kan til og med bli sykemeldt her i landet, uten å være redd for å havne på gata.

Sommeren er fin når den først kommer, regnet gir oss lavere strømregninger (har dere egentlig det i Bergen, forresten?). Vi har et politi som ikke er korrupt tvers i gjennom, og vi får bedre tid til å dra på nachspiel og spise nattmat.

trondheim
Trondheim er en nydelig by, til og med på vinteren.

Veiene våre kan så klart jobbes med, men vi har i det minste veier da. Eller noe sånt. Kollektivtrafikken kan mye gjøres med, på lik linje med veiene (litt konstruktiv kritikk til staten). Maten vår er i det minste billigere enn spriten. I Latvia er det billigere å kjøpe seg en liter sprit enn det er å kjøpe seg en middag. Vi har i det minste ikke så utrolig lett for å bli alkoholikere som sulter. Snus og røyk er skadelig for kroppen, på lik linje med alkohol og det er bra at staten forsøker å unngå dette. IKEA er svensk, og vi vet alle hvordan svenskene er.

Og det er egentlig ikke så ille å betale skatt, når man vet at det går til velferdsstaten og fellesskapet. Det er bedre å få gratis helsetjeneste enn å ha mere penger til å kjøpe seg sprit.

Dessuten er ikke Norge så utsatt for jordskjelv og orkaner, som andre land. Tenk på japsene og kineserne som årlig opplever slike naturkatastrofer. Man kan undres om Gud ikke helt liker disse asiaterne så godt. Isåfall elsker han nordmenn. Hvorfor kan ikke vi nordmenn også elske landet vårt, og innse hvor bra vi egentlig har det?

Skjønt jeg skulle ønske jeg fikk gratis tannlegehjelp også. Og gratis p-piller livet ut. Og gratis snus. Og gratis mat. Det er mye jeg vil ha. I tillegg til bedre veier og bedre kollektivtrafikk.

kinajordskjelvrunier
Vi slipper i det minste og gå blant ruiner etter et jordskjelv her i Trondheim.- Synes du at vi i Norge har det bra?
- Hvis du hadde vært den som bestemte over Norge en hel dag, hva ville du forandret på?

Får ta på taxi-passasjerer

taxi

Dette sto på adressa.no. Nei, så flott! Så hvis du skal ta taxi fra Værnes, og vil bli tatt på, bestill taxi på forhånd. Det er nemlig kun da taxi-sjåførene har lov til å ta på deg.

Jeg liker slike fine overskrifter, jeg. Det gjør dagene så utrolig mye lysere. Nå må jeg gå, jeg skal bestille en taxi. Mangelvare på nærhet her i gården, skjønner'u.

Her har dere forresten saken, slik den virkelig er: http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article1399604.ece


- Kunne du tenkt deg å bli tatt på av en taxi-sjåfør med skikkelig trønderbart?

Sippetid

På sure høstkvelder og kalde vinterdager kommer gjerne vinterdepresjonen snikende. Det er i slike stunder det er godt å stenge seg inne på et varmt rom og se skikkelig jentefilmer, bare for å la tårene strømme fritt. Å gjøre dette med gode venninner funker også. Da kan alle sitte i hver sin ende av sofaen og hylgrine i ei pute, og så kan man le av hverandres snørrneser.

Nå skal jeg dele en meget stor hemmelighet med dere. At jeg ser på sippefilmer er også en hemmelighet, forresten. Ikke si det til noen. Iallefall, jeg skal gi dere mine tre favoritt-sippefilmer. I form av en liste. Dere får dem ikke i posten, nei.

Lottes tre favoritt-sippefilmer:


1. "The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return."
Trenger jeg si mer? Moulin Rouge, så klart! Får fram både smil og tårer. Og store hulk.

moulinrougevffront

2. Titanic. Kanskje litt klisje, men jeg rister av tårer hver gang hun sier: "Jaack, jaaack!"

titanic

3. Braveheart. Denne filmen er uendelig lang, men også uendelig fin. Dessuten får man se rumpa til Mel Gibson, samt mange andre rumper. Jeg liker rumper. Og sinte menn som slåss for en god sak. Om tårene som kommer er fordi jeg er sint eller fordi historien er så rørende, vet jeg ikke. Jeg griner for alt jeg.

braveheart


Sånn ellers kan jeg også nevne at jeg griner når jeg ser alt fra Løvenes Konge til Dumbo, så det å få fram tårer hos meg er ingen stor sak. Jeg griner også når jeg ser Brigdet Jones og Dirty Dancing. Som sagt, av og til er det bra å få ut tårer.

Her har dere forresten sangen fra Braveheart, som jeg setter på når jeg føler for å grine litt:

- Hva er dine 3 favoritt-sippefilmer?
- Bruker du av og til å grine litt for deg selv, bare for å få det bedre?

Hvor bor du?

Jeg synes det er utrolig festlig med alle disse testene på Start.no. Jeg vil så gjerne vite hva Dr. Phil har sagt til meg (han sier forresten at jeg er en feil!), hvilket bilde som symboliserer meg, hva jeg kommer til å dø av osv. Testene er som regel veldig uskyldige, og er som regel laget av søte tenåringer som er litt i overkant glad i smileyser og hjerter. Det jeg fikk slengt i trynet nettopp, det var langt i fra uskyldig:

hvorbordu

Oh, hell no! Hvorfor står ikke Midt-Norge her? Finnes ikke den landsdelen? Er ikke Midt-Norge en del av Norge? Isåfall lurer jeg på hvor jeg bor hen. Hva er det meningen jeg skal svare på dette spørsmålet? Takket være dette kan det jo hende jeg fikk oppgitt feil svar. For hvordan kan testen vite hvilket bilde som symboliserer meg, når ikke stedet jeg bor er nevnt som svaralternativ?

Jeg lurer også på om noen av de 47258 andre som har tatt testen har oppdaget dette.


- Tar du ofte slike tester på Start.no?


Orgasme

Sjekk dette!

Mitt nyttårsforsett for 2009 (ja, jeg vet det er litt sent. Bedre sent enn aldri, vel?) er å lære meg dette. Tenk deg hvor økonomisk det hadde vært å kunne få orgasme ved hjelp av knipeøvelser og pust! Tenk deg alle pengene jeg hadde spart på å ikke kjøpe flere batterier til kompisgjengen min som ligger i skuffa.

Selve knipinga blir ikke noe problem, de musklene bruker jeg så ofte jeg kan. Eller.. så ofte Joakim kan iallefall. Når jeg tenker meg om så hadde det ikke utgjort store forskjellen i økonomien min heller. Kompisgjengen er ganske tørre for tida, litt støvete også. Jaja. Jeg skal uansett lære meg det, bare for å demonstrere for mine kjære lesere!

Jeg har nemlig tenkt å lage en film av meg selv og legge ut her. Jeg skal vise dere orgasme jeg.

Trodde du.

picture 27
Dette er da meg midt inni en heftig orgasme. Min kjære venn, Leonardo, malte meg. Det var en heftig setting. Selv ikke tegne-scenen i Titanic kan måle seg.- Klarer du å få orgasme?
- Bruker du musklene i underlivet for å få orgasme?

- Og gjør du knipeøvelser hver dag?
Det er lurt serru..

Det er et spill for faen!

Når spillet tar over kontrollen. Når livet blir satt på vent for at du skal få spilt. Når alt du tenker på er neste gang du logger på for å spille. Når du ikke engang rekker å dusje fordi du skal spille. Når du sitter til langt på natt for å spille og sover bort dagen. Når du våkner sent på dagen og starter opp spillet allerede før du rekker å få spist. Når du glemmer av å spise fordi du spiller. Når de du er glade i føler seg som et andrevalg sammenlignet med spillet.

Når innser du det?

Når de eneste personene du har kontakt med er de du spiller sammens med?
Når du selv ender opp som et andrevalg?
Når hele livet stopper opp?

Eller innser du det aldri?

Jeg selv skal bli avhengig av noe nå. Jeg skal se True Blood. Og jeg skal bli avhengig. Slapp av, du skal få være i fred.

funnypartcomaddictedtocomputer
Jada..


- Er du, eller kjenner du noen som er avhengig av noe?
- Har du noen gang vært så hekta på noe at alt annet er uten noen spesiell betydning?

La oss alle...

..gratulere Joakim med dagen, dere!

n68029209420571059089

Nå har kjæresten min blitt 24 år. Nei, vent, var det 19? Øh.. Uansett, gratulerer kjempemasse med dagen kjærest! Du har allerede fått den første pakken din (som forøvrig var 10 pakker av favoritt-tyggisen hans, nå er jeg sikker på at han får kjeveproblemer liksom), flere kommer i morgen.

Jeg elsker deg klompen!

- Noe forslag til hva jeg kan gi i gave? (ikke at jeg ikke allerede har funnet gaver...eller.... hysj, ikke si noe, bare kom med forslag!)

Du vet du er litt Lotte...

Trine oppfordret leserne sine til å lage sin egen "du vet du er litt..."-liste. Så her kommer min!

Du vet du er litt Lotte når...

* du alltid må sjekke Facebook og blogg når du starter opp pc'n
* du blir panisk hvis nettet er borte
* du ikke gidder å sminke deg hver dag
* du må ha snusen din hver dag
* du ofte er trist, og griner
* du tar deg lett nær av hva andre sier
* du har verdens beste kjæreste
* favorittgutten din er lillebroren din
* du hater høytider, men elsker ferier
* du er avhengig av potetgull
* du er litt overvektig
* du ikke klarer å sove godt alene
* du er mørkeredd
* du tror på spøkelser
* du er redd for å dø, men ofte ikke vil leve
* du elsker å lese
* du får anfall hvis du må pynte deg
* du stadig glemmer ting du skal gjøre
* du ikke er oppfinnsom nok til å finne på flere punkter

lotte


Lag en liste du også, vel!


- Hvor mye "litt Lotte" er du?

Kom kua, kom kyra. KOM KYRA!

Jeg flirer så jeg griner hver gang jeg ser denne reklamen. Der har dere meg som budeie, bortsett fra at jeg synger så falskt at kyrene trolig hadde rømt sin vei.Tenk dere å være budeie for en dag da dere! Det hadde vært spennende. Kost med kyra, hoppet i høyet med stallgutten og måkke dritt og sånt. Jeg var "budeie" for en dag i sommer. Det var spennende, men ikke akkurat så idyllisk som norske eventyr og erotiske noveller fra Aktuell Rapport skal ha det til.

Venninna mi studerer vetrinær nede i Oslo, og i sommer hadde hun praksis på en bondegård. De hadde høns og kyr. Hun var der to ganger om dagen. En gang om morgenen når andre normale mennesker ligger og sover, og en gang på ettermiddagen når normale mennesker spiser middag. Jeg ble med henne på ettermiddagsstellet. La meg påpeke at jeg er redd for kyr. Da jeg var lita ble jeg trengt oppi et hjørne av 10 store kyr med horn, de alle sleiket meg i ansiktet. Er det rart jeg er redd for tunger og kyr kanskje?

Da vi kom til fjøset hørte jeg brautinga fra kyrne lang vei, og jeg kjente at jeg måtte på do. Visste du at man produserer mer tarmgass når man er nervøs? Vel, anyways, jeg mannet meg opp og fikk på meg stallklærne.

dsc01251
Oh baby, baby!

Da jeg gikk inn i fjøset holdt jeg på å bli slått ned av stanken. Dæven døtte, de kyrne produserer mye drit og gass! Faktisk ble jeg bæsjet på av ei ku som sto 2 meter unna meg. For en bæsjestråle, sier jeg bare! Alt i alt var det en lærerik dag. Jeg sto for det meste lengst mulig unna alle kyrne, og gjorde narr av venninna mi som måket bæsj. Selv fikk jeg lov til å mate en liten kalv med tåteflaske. Det var egentlig det beste med hele turen. Bortsett fra at jeg ble bæsjet på altså. Det var også ganske koselig.

dsc01250
Her forsøkte jeg å gå i midten, slik at de ikke fikk taki meg.

dsc01248
Se! En babyku!


- Er du redd for kyr?
- Kunne du tenkt deg å være budeie for en dag?Gøy

video:gøy

Jeg har fått meg nytt webcam. Jeg trenger det til å ta opp tegnspråkfilmer. Så klart måtte jeg leke meg litt, stakkars Joakim. Denne videoen er helt dønn seriøs, og jeg snakker virkelig sånn til vanlig. Haha, harry harry!

I morgen tidlig drar jeg på hyttetur (med Joakim i bur), så jeg blir nok borte resten av helga. Dere får ha ei fin helg!

- Hvor mange ganger sier jeg "gøy" i løpet av filmen?

Å være dum er ingen unnskyldning

Jeg sitter her og rister på hodet. Jeg er oppgitt. Jeg sikter til denne artikkelen på vg.no.

Jeg siterer:
"En 25 år gamle mann er frifunnet for voldtekt av en mindreårig jente ettersom Nordhordland tingrett konkluderte med at den tiltalte ikke forsto hva han gjorde."

"25-åringen ble derimot dømt for å ha hatt seksuell omgang med en mindreårig og fikk en straff på 75 timers samfunnstjeneste. Han må også betale en erstatning på 25.000 kroner til jenta."


Jenta fikk 25 000 kroner fordi hun var mindreårig? Mannen tvang jenta til samleie. Han blir ikke dømt fordi IQ'en hans var så lav at han kan kalles lettere psykisk utviklingshemmet. Hva med jenta som sitter der da? Hun får ikke engang skikkelig oppreisning for det han gjorde mot henne. Som om det ikke er ille nok at han ikke får fengselsstraff for å ha ødelagt livet hennes.

Jeg får så vondt inni meg av å lese slikt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Jeg kan ikke tenke meg til hvordan denne jenta har det, jeg kan ikke engang forestille meg det.

Det at man er "dum" er ingen unnskyldning til å slippe unna med slikt. Det er kanskje god nok grunn til å slippe fengsel, men ikke god nok grunn til å slippe unna et skikkelig erstatningskrav. Hvis han er psykisk utviklingshemmet, så burde han kanskje fått mer hjelp fra staten, slik at noen passet på ham. Men han er ikke det engang, han er lettere psykisk utviklingshemmet. Lettere.

Og jeg er lettere oppgitt.

Apropos IQ, så har Joakim og jeg nettopp testet oss hver for oss. Jeg er visst dummere enn han. Snap! Jeg har likevel IQ nok til å forstå at rettssytemet her i Norge ikke er så bra. Tross alt, jeg er normal pluss når det kommer til IQ. Faktisk er jeg over gjennomsnittet, og smartere enn 82% av befolkningen. Det er mer enn hva man kan si om de som dømte denne mannen til kun samfunnsstraff og erstaningskrav på 25 000.

Hvis du vil teste IQ'en din, kan du gjøre det her. Det skal nevnes at testen ikke gir helt nøyaktig svar, men nøyaktig nok for min del.

- Hva er IQ'en din?
- Synes du mannen burde blitt straffet hardere for det han gjorde mot denne jenta?

Ordbok for/om kvinner

Denne lå i innboksen min i dag. Tanten min tar av på e-mail.

Ordbok for kvinner som skriver kontaktannonser

1.      Ca 40 år                                    = 49 år

2.      Eventyrlysten                            = Vært til sengs med mange

3.      Atletisk bygd                             = Ingen bryster

4.      Normalt utseende                      = Stygg

5.      Vakker                                     = Notorisk løgner

6.      Emosjonelt trygg                       = Bruker medisin

7.      Feminist                                    = Feit

8.      Morsom person                         = Plagsom

9.      Åpent sinn                                = Desperat

10.     Utadvendt                                 = Høylydt og slitsom

11.    
Følsom                                      = Ofte drita full

Kvinner's norsk


1.      Ja                                                  = Nei

2.      Nei                                                  = Ja

3.      Kanskje                                           = Nei

4.      Vi trenger...                                      = Jeg vil ha!!!

5.      Jeg beklager                                     = DU kommer til å beklage

6.      Vi må ta en prat                                = Du er i store problemer

7.      Klart, bare gjør det                            = Ikke tenk på det en gang

8.      Gjør hva du vil                                   = Du vil angre som faen senere

9.      Det er ingenting i veien                      = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!

10.     Du er veldig oppmerksom i kveld         = Tenker du bare på sex?


Menn's norsk


1.      Jeg er sulten                                   = Jeg er sulten

2.      Jeg er trøtt                                      = Jeg er trøtt

3.      Det er sport på tv                              = Jeg vil se sport på tv

4.      Fin kjole                                            = Fin utringning!

5.      Jeg elsker deg                                    = La oss ha sex

6.      Jeg kjeder meg                                   = Skal vi ha sex?

7.      Skal vi danse?                                     = Jeg vil ha sex med deg!

8.      Kan jeg ringe deg?                               = Jeg vil ha sex med deg!

9.      Skal vi gå på kino?                               = Jeg vil ha sex med deg!

10.     Skal vi gå ut å spise middag?                = Jeg vil ha sex med deg!

11.     De skoene passer ikke til den kjolen       = Jeg er homo!


Og til slutt.....


Nyere forskning viser at kvinner finner forskjellige type menn attraktiv alt ettersom hvor de er i sin menstruasjonssyklus.


For eksempel når en kvinne er midt mellom to perioder, så vil hun foretrekke en mann med veldig maskuline trekk.

Men dersom hun er midt i en menstruasjonsperiode, foretrekker hun en mann dyppet i bensin med en lighter i hver hand, og med ei saks i øyet og ei golfkølle stukket opp bak
...
   


- Er kvinner så kompliserte og menn så enkle?

3x9 - Charlotte

I dag er det den 09.09.09. Dette er 3x9-dagen. Jeg siterer fra Irlin:

"Å høre noe fint om seg selv kan hjelpe en tung hverdag og man føler seg alltid bedre av å si noe godt om andre. Av å til trenger de rundt oss å vite hvor viktige de faktisk er! Jeg lurer derforpå om dere bloggere blir med på å gjøre 3x9 dagen til en dag vi skriver et innlegg på bloggen vår om en person vi kjenner som fortjener noen ekstra ord."

Jeg har valgt å dedikere dette innlegget til Charlotte.

n8682153126457162358515

Charlotte og jeg vokste opp sammen, vi har vært som erteris og søstre. Da vi var små kranglet vi ofte, akkurat som "søstre" gjør. Likevel kunne vi ikke være uten hverandre. Det er tre år mellom oss, så etter at jeg kom i puberteten gled vi fra hverandre. Vi befant oss på ulike mentale stadier, og det kunne vi ikke gjøre noe med. Nå er vi begge "voksen" og koser oss masse sammen. Vi har til og med begynt å feste sammen, wow!

I februar gikk dessverre moren til Charlotte bort, det skrev jeg også en del innlegg om. Grete, moren til Charlotte og min mors beste venninne, betydde mye for meg. Hun var som en ekstramor for meg. Vi var liksom alle en stor familie. Hun har gått til et sted vi ikke kan nå henne på lenge. Kanskje møter vi på henne igjen en gang.. Etter februar har Charlotte og jeg fått opp kontakten igjen. Vi har kommet nærmere enn vi har vært på lenge - faktisk har vi ikke vært så nære siden vi var små.

osstre1
Christopher (storebroren til Charlotte), meg og Charlotte. Var vi ikke fine?

Mange spør meg om hvordan det går med Charlotte nå for tiden. Dette kan jeg ikke svare konkret på, for det er det kun hun selv som vet. Men en ting kan jeg svare konkret på, og det er at jeg er utrolig stolt av henne. Hun klarer å leve livet sitt, dele seg med andre og glede andre - til tross for hva hun har gått igjennom, og fremdeles går igjennom. Hun får andre rundt seg til å føle seg elsket, hun muntrer opp og står på. Hun går på skole, er ute med venner og tar vare på seg selv. Er det rart jeg er stolt?

Mange påpeker også hvor utrolig pen Charlotte har blitt. Hun ser ikke ut som en 17-åring, til tider ser hun faktisk ut som om hun er 20 år. Hun er helt ubeskrivelig nydelig. Når man er med henne, føler man at man nesten må sminke seg for å ikke se ut som et slakt. Hun er til og med nydelig uten sminke, den lille ******. Sjalu? Jeg? Neida..

529225891604031286821531280146265835839n

Et lite lyspunkt for Charlotte i vinter, var da Michael Jackson erklærte at han skulle ha sine siste konserter i London. Før Grete gikk bort, spurte Charlotte henne om hun fikk lov til å dra på konserter i USA for å se på Michael. Grete sa at hvis han noen gang kom til London, skulle hun få dra. Da Grete gikk bort, var det et lyspunkt for Charlotte at han skulle komme til London. Faren ga henne tillatelse, og hun kjøpte inn billetter.

Så skjedde det som har fått alle Michaels fans til å gråte og sørge. Charlotte var hos meg den kvelden det ble offentliggjort. Hun knakk sammen, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for henne. Hun har vært fan av ham siden hun var lita og så han danse på MTV. Hun gledet seg så mye til å se han live. Hun snakket om det hele tida.

I løpet av kort tid mistet hun to viktige personer - en person som var hennes alt, og en person hun aldri hadde møtt, men elsket og forgudet. Likevel har hun nok en gang reist seg. Hun har vist meg at tross all motgang, så er det en framtid. Det er alltid noe å reise seg for, det er alltid noe å slåss videre for. Hun har bevist for meg at livet ikke alltid er lett, men at man likevel kan leve videre. Jeg er så stolt av deg jenta mi.

683125492219052689619552687538017509117n
Charlotte la ut dette bildet på facebook og skrev: me in london at the 02 arena

Konsertbillettene tok hun vare på, og hun tok turen til London likevel. Dette er et av de sterkeste bildene jeg har sett av henne på lenge. Charlotte har blitt som et forbilde for meg. Hun er tre år yngre, men har opplevd mer dritt enn de fleste på sin alder. Du vet at jeg snakker om masse annet også, som ikke er nevnt her Charlotte. Hvis jeg skulle nevnt en person jeg ser opp til, så hadde jeg sagt Charlotte.

Jeg er så ufattelig glad i deg. Og nå griner jeg. Typisk.

481819606012052689619552673219461846836n


- Hvilken person ser du opp til?
- Hvilken person betyr masse for deg?

Hva med meg?

"Hei, Aina. En venn av deg og jeg har laget denne talen til deg".

De fleste som har lest adresseavisen.no har nok fått med seg dette. Stakkars Aina ble vettskremt av talen Kristin Halvorsen hadde laget spesielt for henne. Stakkars Aina hadde ikke fått med seg at SV har laget en side der man kan sette sammen sin egen tale, og sende til en venn (http://oppavsofaen.no). Så utrolig morsomt, tenkte jeg begeistret! Jeg klikket meg rett inn på siden og skulle lage en tale til meg selv, selvgod som jeg er. Hvor kult at Kristin Halvorsen skulle si navnet mitt i talen sin!

Jeg satte meg godt til rette, klødde meg litt under nesa, og skrev inn navnet mitt. Den gang ei. Det eneste som kom opp da jeg skrev navnet mitt, var Charlotte. Jeg heter da for faen ikke Charlotte! Så det ble ikke noe av at Kristin Halvorsen sa navnet mitt. Nei vel. Det var den stemmen SV! Hører dere det?!

oppavsofaen
Hva med meg? Hva med Lotte? Telles ikke Lottes stemme?


- Skal du stemme ved valget i år?

- Hadde du blitt skremt hvis du fikk en link til en video der Kristin Halvorsen snakket direkte til deg?

Lettlurt sa gåsa

"Nææææh?! Seriøst?!"

Jeg har alltid vært lettlurt av natur. Hvis noen forteller meg noe, er jeg godtroende nok til å tro på dem. Det er ikke rent ofte jeg blir både fascinert og overrasket over ting folk forteller meg. Det er heller ikke rent ofte jeg rødmer av skam på grunn av min treghet. Det kan ta lang tid før jeg skjønner at folk tuller. Likevel finnes det tilfeller som er verre enn meg.

Da vi var på hytta til Joakim, kom onkelen og tanta hans oppover, og vi diskuterte dette med å være lettlurt. Mora til Joakim er ekstremt lettlurt, og vi bruker mye av tida vår på å tulle med henne. Det er veldig gøy når det er andre enn meg som går på en spøk. Det onkelen til Joakim fortalte tok likevel kaka. Her er historien:

Det var rett etter at flyene styrtet i World Trade Center at en arbeidskollega av onkelen sa:
- Har du hørt om han som overlevde da?
Onkelen, helt sjokkert:
- Nææi?! Sa ikke du at ingen overlevde i sted?
Arbeidskollega:
- Ja, men det var nettopp på nyhetene. Han som overlevde tok tak i ei bordflate og hoppet utfor toppen av bygningen. Så seilte han nedover og landet trygt i Hudsonelva.
Onkelen, totalt fascinert:
- Så stilig!


Onkelen til Joakim syntes dette var helt utrolig. Da han kom hjem fortalte han det til alle sammen, og kunne ikke fatte hvorfor alle lo av han. Det tok lang tid før han skjønte at det ikke går an å bruke ei bordflate som fallskjerm.

Jeg hater når noen ikke forteller meg at de har tullet med meg. Jeg er som regel alt for treg til å fatte at alt var en tull.

samdean
Hvis jeg hadde sagt at disse to lå i senga mi nå, og beskyttet meg mot demoner - hadde du trodd meg da? For det er helt sant altså.


- Er du lettlurt?

Bilbomber i Magaluf

Min daglige update fra venninnene i Magaluf lød slik idag:

"sykt paa stranda idag ass! hort d smellet, aa saa folk stromma paa, aa andre ut paa verandaen me mobilen.. sirena overalt.. masse royk.. va to BILBOMBA som sprengtes 200 m fra oss!!!"


Først trodde jeg de bare tullet med meg, helt til jeg leste denne artikkelen på vg.no. Jeg trodde slikt bare skjedde i Afghanistan, jeg. Nå synes jeg sannelig det er på tide at jentene mine kommer hjem fra Magaluf. Fyll, festing og bilbomber. Nå har avisene noe annet å klage over, enn å skrive dag ut og dag inn om ungdommens ville festing. Herregud.

Magafylla

Jeg måtte le litt for meg selv da jeg sto på jobb idag og smurte baguetter. På radioen snakket de om hvordan ungdommer drikker seg sanseløse i syden, blant annet i Magaluf. Billig alkohol, varme og partystemning er med på å få ungdommer til å blotte både pupper og rumper. Norske ungdom dummer seg rett og slett ut. For en skam over det norske folk! Selv var jeg på jentetur til Magaluf ifjor, og når jeg ser over bildene fra turen, så ser jeg ikke noe galt. Jeg overlevde jeg, til tross for bronkitt, snørr og umenneskelig mye drinker.

maga2
Det var varmt, og jeg ble brun. Hva er galt med det? (Det er nå dere skal se vekk fra ølen mellom jurene mine og røyken på bordet).

maga
Jeg har aldri helt skjønt hvorfor bartenderen klistret det merket i panna på meg mens han lo? Selv så jeg det på bildene dagen etter. Ikke noe galt i å glemme ting. Alle glemmer vi ting iblant.

maga1
Jeg har heller aldri helt forstått hvorfor bartenderen klistret merker på puppene mine, og nektet å selge meg flere drinker. Jaja, jeg fikk iallefall gratis flaskevann da.

maga3
Usminket og lettkledd, det er det som kalles syden.


Jeg skal ikke legge ut bildene av meg toppløs på stranden. Jeg skal ikke fortelle om da jeg sovnet litt på det ene utestedet. Jeg skal heller ikke vise dere bilder av meg som tar bodyshot med Kristine (jeg sier ikke hvem av oss som lå naken på bardisken). Jeg vil tross alt ikke sette syden i et dårlig lys.

Med tanke på det harde utelivet i Magaluf, så er det et under at de fleste kommer helskinnet hjem. I fjor kom vi hjem med bronkitt, influensa og glasskår i fotbladet. Andre ungdommer kom kanskje hjem med en fet tattis på rumpa. Det er mye som kan skje. Regel nr. 1 når man reiser på vennetur til et partysted er å holde sammen. Selv gikk vi nesten aldri alene. Man vet ikke hva som lusker rundt hushjørnene. Jeg har hørt mange skrekkhistorier, og siden jeg er snill jente gjorde jeg nesten ikke noe galt. Jeg vil jo ikke at mamma skal tenke stygt om syden.

På lørdag reiser venninnene mine til Magaluf (uten meg!!!) og jeg krysser fingrene for at de oppfører seg i år også. Vi vil jo ikke at de skal skjemme ut det norske folk, vel?!

Linker til det VG har skrevet: her og her


- Har du vært i syden med venner?
- Hva synes du om ungdommer som drikker seg sanseløse i syden?
Se på henne da!

DSC01234.JPG
Se på henne som ikke klarer å se en meter foran seg da. Se på henne som ikke klarer å gå over døra til oppvaskmaskina da. Se på henne som ikke tåler noen ting før hun får blåmerke da. Herregud, se på leggen til Lotte da! Nå har strengt tatt leggen min et tilfelle av svartmerke. Skulle tro jeg har fått koldbrann. Nå mister jeg sikkert beinet snart. Note to myself: skrev mer når jeg skal over ting.

 - Får du lett blåmerker?

Pannekaker med jordbær og vaniljesaus.

DSC01232.JPG
Pannekaker med jordbær og vaniljesaus. Tror dere jeg koser meg eller?!

Hva liker dere best på pannekakene?

Årets nye slager

DSC01229.JPG
Årets nye slager: superchips med dill og tzatsikidip! Utrolig godt i varmen når man er så fyllesyk at det kjennes ut som om en har blitt kjørt gjennom en kjøttkvern!

- Hva er ditt favorittpotetgull?

Avhengig, jeg?

Da jeg sto på jobb idag fantaserte jeg om hva jeg skulle gjøre på pc'n når jeg kom hjem. Det var da jeg hørte de snakket om dette (trykk på link) på radioen.

"Enkelte nordmenn bruker nå så mye tid på sosiale medier som Facebook, Twitter og blogging at de trenger behandling. Ifølge undersøkelse er seks prosent av norske nettbrukere i faresonen."


Jeg skjønner ikke helt hva de mener? Påstår de at jeg har et problem? Er det galt at jeg lengter etter pc'n min når jeg står på jobb? Er det feil at jeg bruker mer enn 1 time daglig på Facebook og bloggen?

Helledussan da, de må jo skjønne at 1 time om dagen ikke er nok! Jeg trenger minst en halv time på meg til å bli ferdig på Facebook, en halv time på å skrive ett blogginnlegg og minst en time på å lese andres blogger. Dessuten trenger jeg minst en halvtime på å lese nettaviser (det er jo en bra ting, eller?). Sammenlagt trenger jeg minst to og en halv time om dagen foran pc'n min. Om det blir tre timer er jeg glad til. Jeg får en indre glede og ro ved å ligge i senga med min kjære oppå meg - begge mine kjære.

"Konsekvensene kan bli alvorlige ved at nettavhengige isolerer seg og ignorerer praktiske gjøremål."


Er det galt at jeg lar være å rydde rommet også nå da? De må da søren meg forstå at det er mye morsommere å ligge i senga med pc'n enn å vaske hus. Til mitt forsvar så har jeg enda ikke mistet jobben min pga. forsømmelse grunnet unormalt brukt tid på sosiale medier, som de så pent kaller det. Jeg har trolig blitt litt feit, siden jeg ikke trener så mye lengere. Det er uansett ikke pc'n sin skyld. Det er bare jeg som er lat. Blame me, not the Facebook!

- Bruker du for mye tid foran pc'n om dagene?
- Hvor mange timer om dagen bruker du på pc'n?

Paranoid

For noen måneder tilbake skrev jeg et innlegg om at mine ukjente søsken har tatt kontakt med meg på facebook. Etter dette har det strømmet på med "slektninger" fra farsiden, som har lagt meg til som venn. Tingen er at jeg vet ikke hvem i huleste de er, og jeg vet ikke hva de er i forhold til meg. For eksempel kom jeg hjem fra fest en vakker natt, og la merke til at det var ei som het Mikalsen som hadde sendt meg en melding på facebook: "Hei Lotte, vet du hvem jeg er?". For det første, så skriver man ikke slik til noen man ikke kjenner! For det andre svarte jeg, som var langt ifra edru, noe slikt: "Hei, jeg regner med du er enda ei søster?"

Det viste seg at hun var tanta mi. Hvordan i svarte granskauen skulle jeg vite at hun var søstra til den ukjente faren min? Nå skal det nevnes at jeg vet hvem faren min er, jeg har bare ikke møtt han på over 15 år. Det hadde hjulpet om slekta på farssida hadde sendt meg et slektstre, der alle slektningene hans (inkludert de 10 ungene hans) var skrevet ned. Så hadde jeg sluppet å bli paranoid hver gang jeg ser noen som heter Mikalsen har lagt meg til som venn, eller skriver til meg.

Hver gang jeg ser at noen heter Mikalsen til etternavn blir jeg paranoid. Jeg blir overbevist om at de er i slekt med meg, uten at jeg vet det. Kanskje er de et søsken? Eller kanskje de er tantebarn? Kan hende de er søskenbarn? Jeg vet ikke, og jeg blir gal av det. Send meg et slektstre, vær så snill!

facern
I natt tok nok en Mikalsen og la meg til som venn, uten å fortelle meg hvorfor. Det verste er at vi har mange felles venner, ikke bare søstrene mine og tanta mi, men faktisk folk jeg kjenner. Folk som bor her i Trondheim kjenner til denne mannen. Slektninger på farssiden kjenner også denne mannen. Hvem er han? Og hvorfor kan han ikke svare og fortelle meg hvem han er?! Kanskje er han onkelen min?

- Har du mange venner på facebook du ikke aner hvem er?
- Godkjenner du folk som legger deg til som venn på facebook (eller andre nettsamfunn) hvis du ikke vet hvem de er?
Genmanipulert eksaminator

Jeg har ikke gitt dere så mange detaljer omkring min kjemieksamen og mitt møte med en fascinerende eksaminator. Nå derimot, nå skal dere få æren av å høre så mye at øra faller av.

Jeg møtte opp på eksamenlokalet i god tid. Jeg satt der og ventet, og det var da han kom. Lange bein ga et merkelig ganglag, men det var ikke det jeg la merke til. Jeg la i grunn ikke merke til noenting før jeg satt foran han og sensoren, for å holde foredraget mitt. Det jeg da oppdaget ødela all balanse i hodet mitt. Jeg klarte ikke å konsentrere meg. Alt jeg så var ham. Eksaminatoren fra genmanipulasjonslabriatoriet.

Se for deg en høy, tynn mann. Håret var grått og sto rett til værs. Nesa var så lang at jeg er sikker på at han krasjer den inn i døra hver gang han skal åpne den. Dette i seg selv er jo helt greit, men tennene. Å Gud, tennene! Du vet gnager tenner? Tenner som vokser gjennom hele livet, tenner som blir spisse og lange? Han hadde det. Han hadde så lange tenner i overkjeven at han ikke klarte å lukke igjen leppene.

eksaminator
Han burde vært med i Batman-filmen.


Det eneste jeg klarte å fokusere på var mine teorier om at han måtte være et resultat av et genmanipulasjonsprosjekt. Kan hende han en vakker dag ble bortført av aliener og krysset med en pingvin, struts og kanin. Eller kanskje mora hans hadde seg med både strutser og kaniner. Teoriene var mange, og ingen av dem hadde noe å gjøre med temaet mitt på kjemien. Tenk dere hvor bra det hadde gått om jeg hadde hatt en biologieksamen istedet! Jeg kunne bare brukt ham som et eksempel på genmanipulasjon. (Nå vet jeg jo så klart av forskjellige arter ikke kan krysse seg, og det er bortimot umulig å krysse forskjellige arter via genmanipulasjon i en slik stor grad. Så hvor gikk det galt med han?!)

Selve eksamen ble en fiasko. Jeg var nervøs, og klarte ikke konsentrere meg om annet enn tennene hans. Da jeg i tillegg skulle gjøre et forsøk, endte det med at jeg sølte ut halvparten av vannet jeg skulle bruke. Det er ikke rart at jeg fikk kun en tre'er, men jeg er fornøyd med det. Temaet jeg fikk kunne jeg typisk nok lite om. Jeg skulle så gjerne fått et annet tema, et tema jeg kunne godt. Kanskje hadde jeg også klart å konsentrere meg bedre med det. Gjort er gjort.

Nå undres jeg: Er eksaminatoren en gift kar? Hvis ikke burde noen fange han inn og forske litt på han. For genene hans var virkelig interessante! Har han barn? Forsk litt på dem også!

- Hva er den rareste personen du noen gang har sett?
- Ville du helst hatt så store tenner at du ikke klarte å lukke igjen munnen, eller så stor nese at du hadde krasjet i alt som var under en meter nær ansiktet ditt?


- Og har du noen eksamener framover?
(Jeg kom ikke opp i muntlig matte, næ næ næææ nææ)

Gave fra Joakim og eksamen

DSC01164.JPG
Gave fra Joakim. En stk falsk rose (fordi jeg dreper alle levende roser) og et stk spill. Bare fordi jeg er søt. Jeg fikk forresten tre på eksamen. Det gikk ikke så bra.

Har du the sims 3?

Det finnes tider der man ser opp og virkelig ser.

DSC01163.JPG

Det finnes tider der man ser opp og virkelig ser. Ting er forandret. Man husker sist gang man satt i samme stilling og virkelig så. På den tiden var trærne nakne, og jeg selv var kald. Nå er de grønne, men jeg selv føler meg naken. Hvor har jeg vært de siste månedene? Livet går forbi og her sitter jeg fast.

Har du noen gang følt at du ikke legger merke til noe som helst?

Konkurranse!


26213931243544068458n500


Charlotte har en konkurranse, og jeg vil nødig dele dette med dere. Jeg gjør det likevel. Jo flere verdige motstandere, jo større spenning. Jeg surfet omkring på House of Fashion sine sider, og de har jo faktisk mye fint. En del dyre ting, men dog en del billige ting. Det er svært sjeldent jeg er med på konkurranser, men Charlotte sine liker jeg. Det er perfekte premier!

Har du lyst på et gavekort på 250,- fra House of Fashion? Besøk Charlotte og joine, her!Nå oppdaget jeg nettopp at klokken er 1, og jeg skal på jobb imorgen tidlig. God natt, søtinger!

- Jobber du eller går du på skole?
- Bruker du å være med i bloggkonkurranser?

Spam deg et annet sted

Vi alle har sett dem, irritert oss over dem og bannlyst dem. Jeg snakker om bloggspammerne. De går inn på alle blogger som er på forsiden av blogg.no, og skriver det samme til alle. "Hei, fin blogg, kommenter på min da?", er noe vi har blitt vant til. De gjør ikke lengere noe inntrykk. Det er helt utrolig at man så vidt rekker å legge ut et innlegg, før noen kommer og copy+paste en kommentar. Jeg er ikke interessert i bloggen din, skjønner du det?! Hvis du må reklamere så mye for bloggen din, så suger den mest sannsynligvis balle.

Det nyeste innen denne spammingen er de som skriver et spørsmål til de de kommenterer hos. Dette spørsmålet har de også skrevet i sitt siste innlegg. Så klart, dette fungerer jo. Personen har jo fått over 100 kommentarer, noe som er litt av et hopp med tanke på at hun kun har 7 kommentarer i gjennomsnitt på andre innlegg. Dessverre er det slik at hvis man bare skriver et random spørsmål i en kommentar, så vil folk mest sannsynlig overse kommentaren. Dette har så klart denne bloggeren lagt merke til, smart liten jente. Derfor kommenterer hun kort og greit på hva hun tror innlegget handler om. Deretter kopierer hun inn spørsmålet sitt. Det er her problemet jeg vil fram til dukker opp.

Når jeg kjeder meg liker jeg å gå inn på bloggene som ligger på forsiden til blogg.no. Av og til kommenterer jeg, men egentlig liker jeg best å sitte der under dyna og bare lese. Det var da jeg gjorde dette at jeg oppdaget henne. Hun hadde kommentert til alle bloggene jeg gikk innpå for å lese. Alle. De fleste kommentarene hennes hadde ikke noen sammenheng med innleggene hun kommenterte på. Det var tydelig at hun kun leste overskriften. Dette så jeg ganske klart og tydelig da ei jente skrev om hvordan det å ha angst og depresjon fører til at hun ikke klarer å leve et normalt liv. På begynnelsen av innlegget hadde hun skrevet opp en liksom-timeplan for dagen. Innlegget var fantastisk, det var rørende og jeg fikk vondt inni meg av å lese. Mest fordi jeg vet så utrolig godt hvordan det er at slikt ødelegger dagene. Så kommer denne jenta her da og skriver: "Travelt :P"! Jeg blir så sint, så forbanna sint!

Det må være litt av en jobb og spamme alle bloggene hun kommer over. Hun skal få creds for det, men hun kan for min del stappe huet sitt oppi rævva. Hvis hun skal kommentere selve innlegget bare for å gjøre det, så kan hun i det minste lese hele innlegget. Nå har jeg fått ut aggresjonen min.

Derfor skal jeg nå stikke på do og ta BB'en min, kle på meg en BH og gå til butikken for å shoppe fyllesykemat. Jeg føler meg så dårlig skjønner dere. Dessuten har jeg fått et blåmerke på arma. En kompis beit meg.


- Har du opplevde folk som skriver noe til deg, for så å finne ut at personen har skrevet akkurat dette til ti andre?

- Blir du frustrert over at folk er så plagsomme og desperate at de må reklamere for bloggene sine i andres kommentarfelt?


- Og synes du man skal svare på slike random kommentarer?

Kjernekaren

De fleste heterofile og bifile jenter søker en kjernekar. Jeg har flere ganger hørt venninner si: "I kveld skal jeg finne kjernekaren!". Hva er egentlig en kjernekar og hvor finner man slike?

Wikipedia svarer:
"En kjerne er den viktigste, innerste eller mest robuste del av et objekt."
"En kar ? en (voksen) mann"


Google svarer tilbake:
"kjernekar: subst. m kjernekar () ['çæːɳəkɑːɾ] en på alle måter bra mann"

Med andre ord er en kjernekar en bra mann. Denne mannen er den viktigste, innerste og mest robuste delen av seg selv, som da er - hva? Wikipedia roter til alt, derfor stoler jeg heller på google.

img48b4060517df1
Google tar aldri feil.

Vi jenter er forskjellige, vi ser etter forskjellige egenskaper i en mann. Min kjernekar er trolig forskjellig fra en annen jentes kjernekar. Likevel har våre kjernekarer noe til felles:
- De får oss til å føle oss bra
- De gir oss trygghet
- De kan gi avkommet vårt gode gener

Til syvende og sist, så virker det som om instinktene våre ligger å lurer i underbevissheten vår. Dere har alle hørt om Darwin og evolusjonsteorien hans? Grovt sagt så innebærer den teorien at de individene som er best tilpasset miljøet, får føre genene sine videre. Det er her seksuell seleksjon kommer inn. Individer som er best egnet til å velge og tiltrekke seg partnere, får seg et nyp mye lettere og oftere. Man har for eksempel konkurranse med andre av samme kjønn og kurtisering som imponerer det motsatte kjønn. Dette ser man mye av i dyreverdenen. Hanner med sterke og nydelige farger, som imponerer hunnene. Andre igjen imponerer hunnene med å være sterkest. Det finnes mange eksempeler der ute i dyreverdenen. Vi mennesker stammer fra apene. Vi er også dyr. Den eneste forskjellen er at vi ikke er så veldig primitive av oss. Eller er vi kanskje det?

Jenter pynter seg som regel før de drar på fest. Er dette for å få bedre selvfølelse, eller er det for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra det andre kjønn (eller samme kjønn hvis de foretrekker det)? Gutter er ikke nødvendigvis så forskjellige de heller. Har dere hørt om begrepet "peacocking"? Påfuglhanner har store haler i sterke farger. Dette gjør at de blir lagt merke til. Det er bevist at mannfolk som kler seg i sterke farger og med iøynefallene tilbehør blir lagt merke til. Jenter ser ubevisst mer på dem. I et rom med mange folk der de fleste har på seg sorte gensere, blir de med hvite gensere og for eksempel en hatt, lagt mer merke til. Hvor mange gutter som er klar over dette er uvisst. Hvis alle hadde vært klar over det, så forsåvidt ingen skilt seg ut i mengden. Det er da sjekketriks og annen kurtisering trengs.

8718peacockwrk1
Som sagt, stol på google.

Nå har det seg slik at vi mennesker er mer enn dyr. Vi har evnen til å tenke, føle og ha egne meninger. Det å "peacocke" seg er ikke nok. Det er ikke alltid nok med å ha et bra sjekketriks. Det er ikke alltid nok å vite hva man skal si til det andre kjønn for å "kurtisere" det. Mange jenter er på jakt etter mer enn et ligg. De fleste er på jakt etter en person de kan føle seg elsket av. Det er her begrepet kjernekar blir litt vanskeligere å forklare. Det er nemlig subjektivt. Derfor skal jeg glede dere med å fortelle hva min kjernekar er.

Kjernekaren min skal være i besittelse av følgende egenskaper:

- Han skal få meg til å le.
- Han skal gi meg en følelse av å være tilnærmet perfekt (for jeg er jo det - eller?)
- Han skal se på rumpa mi når jeg går foran han (for den er god damn deilig!)
- Han skal gi meg en armkrok å gråte i når jeg er lei meg.
- Han skal være seksuell. Og god.
- Han skal lukte godt.
- Han skal være trofast.
- Han skal være til å stole på.
- Han skal ha egne meninger og kunne diskutere med meg.
- Han skal kunne å inngå kompromisser.
- Han skal ha nok bein i nesa til å sette meg på plass når jeg oppfører meg som prinsessen på erten.


- Og hvis han har en milliard på konto, slipper han unna de andre premissene mine over.

n85181507354187058691
Min kjernekar.

For dere gutter som vil ha dere et nyp, men som sliter med hvordan dere skal sjekke kvinnfolk, foreslår jeg ei genial bok. Les om The Game her! Jeg digger den, og jeg er jente. Jeg har egentlig ikke lov til å lese den. Det er morsomt å lese hvor lett det er lure underbevissheten til jenter. Jeg spør meg selv om det går andre veien også.

n56891153520678936268108
Jeg digger måten han får meg til å le på.

- Er du på utkikk etter kjernekaren?
- Hvilke egenskaper mener du kjernekaren bør ha?


Og hvis du selv er gutt:
- Tror du at du er en kjernekar?Kvaliteten har vært på ferie

I over ett år har jeg blogget fast. I løpet av året som har gått har kvaliteten på bloggen min steget, for så å sunket igjen. Nå er våren kommet, og jeg skal nok engang få opp kvaliteten. Hvordan jeg skal ta fatt på den vanskelige oppgaven vet jeg ikke helt enda, og jeg skal ikke synke så lavt at jeg spør dere om hva jeg bør gjøre. Noe lurt kommer jeg nok på. Alt i alt, så er jeg jo en liten luring.

- Jeg skal begynne å blogge mer regelmessig, gjerne hver dag om mulig.
- Jeg skal lære meg å redigere videoer og begynne med litt videoblogging
- Jeg skal filme Joakim og meg i action, som en del av min nye seksualundervisningsplan.
- Jeg skal ta enormt mange bilder, så ikke innleggene blir så kjedelige.

Nei. Jeg kan ikke tvinge meg selv til å blogge hver dag. Jeg skal ikke fylle opp bloggen min med snusk, og jeg kan virkelig ikke å ta bilder. Derimot skal jeg tenke litt mer over saken. Det er sikkert plass til amatørkameraet mitt i veska, litt bilder av hverdagen må jeg vel få til. Mobilkameraet er til å gråte av. Det er forsåvidt bildene jeg tar også.

fifa
Så bra er mobilkameraet, og så god er jeg i fifa. 8-0 til meg. So long suckers!


287016254279501485575501464773185024804n
Og slik ser jeg ut når jeg smiler anstrengt.- Hvilke kvaliteter bør en blogg ha for at du skal lese den?En herlig kaloribombe

Påsken har alltid vært den høytiden jeg har hatt størst problemer med å like. Når du sier påske, sier jeg familietortur. For all del, jeg har ikke noe imot familien min. Jeg elsker dem. Det bare fungerer ikke så bra å stenge meg inne sammens med dem på ei hytte. Nå var vel strengt tatt problemet stikk motsatt, jeg ble tvunget med ut på skiturer og jeg måtte sitte ute og nyte påskesola. Personlig foretrekker jeg å sitte inne i varmen, med fyr i peisen og ei bok i handa. Det kaller jeg ferie! Nå har vi solgt hytta, så jeg slipper unna lange diskusjoner om hvorfor akkurat jeg skal slippe å røre på meg når jeg har ferie. Jeg har egentlig godt av det. Skiturer altså.

Det eneste bra med påska er påskeegget. Nå har adressa.no ødelagt det:

"Adressa.no-påskeegget er fylt med Smørbrukk, Tyrkisk pepper, påskemarsipan og surt smågodt. 798 gram godteri til sammen.

Fasiten er 3167 kalorier og 586 gram sukker."


Med andre ord må jeg flytte inn på 3T hvis jeg spiser hele påskeegget på en kveld. Det tar lang tid å forbrenne alle de kaloriene! Ikke at jeg er hysterisk opptatt av vekt og kaloritelling, men som tidligere nevnt i bloggen så har jeg et mål med å komme meg nedi buksene mine igjen. Jeg har iallefall fått fasiten på hvorfor jeg alltid har sett ut som en julegris etter påske. Jula varer helt til påske, og påskeegget er en kaloribombe. En herlig kaloribombe.

Jeg håper påskeharen legger et påskeegg til meg ved senga i år også.

- Hva er det beste du kan få oppi påskeegget?

Penis

" Lady GaGa røper at hun skrev autografen sin på penisen til en beundrer. "

ladygagablue

Er det virkelig verdt en hel artikkel? Hadde jeg vært kjendis, hadde jeg skrevet Lotte på alle peniser i min vei. Go Lady GaGa! Les artikkelen her, og gisp av hvor frekk og freidig hun er.

Hadde jeg vært Lady GaGa, så hadde jeg skrevet en sang om peniser og vannfaste tusjer. Bare for å toppe peniskaka. Jeg hadde forresten kommet til å laget et helt album om peniser. Tittelen på plata skulle vært: my penis diary. Nei, forresten, da virker det som om jeg er transe. Tittelen kan la seg vente, jeg er uansett ikke så musikalsk av meg.

- Hvis du kunne laget et helt album, hva skulle vært "den røde tråden" i det?
- Hva ville du kalt det?
- Og synes du det er en "big deal" at hun skrev autografen sin på en penis?Jeg er også gravid!

Lotte: "Æ E GRAVID!"
Joakim: "Haha, oookei!"
Lotte: "Det e sant!"
Joakim: "Tror dæ..."
Lotte: "NÆHÆHÆHÆH aprilsnarr!"
Joakim: *leker sjokkert*

Jeg vedder på at 9 av 10 jenter i forhold har forsøkt å dra den der i dag. Faktisk har jeg allerede kommet over tre stykker som har erklært på nett at de er gravide, og de er ikke engang i et forhold! Det er fantastisk at de sier de er gravide, det viser bare at de er noen skitne piker som blir smelt på tjukka utenfor forhold og ekteskap. Samfunnet har kommet langt.

Hvorfor er første april så spesiell? Hvorfor skal vi i Norge lure hverandre? Det var Frankrike som kom med tradisjonen først. Det var de som festet papirfisker på ryggen til personer som ikke hadde gått over fra den gamle kalenderen til den gregorianske kalenderen. Nå lurer vi bare hverandre med at vi er gravide.

Selv skal jeg lure svigermora mi trillrundt etterpå. Det skal ikke mye til. Jeg trenger bare å si at jeg har fått sparken fra jobb fordi jeg stjal med meg kakestykker hjem til henne. Da blir hun både sjokkert og full av skyldfølelse. Denne dagen kan kanskje bli litt gøy likevel.

picture 0002picture 0007
Jeg fikk vite på jobb igår at jeg har et veldig nydelig smil.
Satser på at det ikke var en forhånds-aprilspøk.

- Har du lurt noen idag?
- Hvor mange vet du at har forsøkt å lure andre med at de er gravide idag?

Helgens kvaler

Hun står der med graviditetstesten i hånda, den viser positiv. Hvem er faren? På hjemstedet sitt har hun et rykte på seg for å sprike med beina for den som vil. Hun kan ikke lengere telle på to hender hvem hun har hatt seg med. Hun velger å bære fram barnet, men når det blir født vil ikke han som hun påstår er faren ta ansvaret. Han krever at hun tar en DNA-test. Det kommer fram at han ikke er faren. En stor etterforskning blir satt i gang. Det er over 10 mulige fedre der ute. De finner til slutt en som matcher barnets DNA, han er faren. Eller er han egentlig det? Det viser seg at hun hadde seg med tvillingbroren hans like før hun hadde sex med ham første gang. Hvem er faren?

Nå viser det seg at selv om eneggede tvillinger har samme DNA i utgangspunktet, så kan de visst ikke være identiske. Mutasjoner og preging av DNA'et kan gi dem forskjellige DNA-fingeravtrykk. Så da er det vel ikke noe problem.
graviditetstest


Sånn ellers vil jeg ønske dere ei knall helg!

Selv lurer jeg litt på hva jeg skal gjøre i kveld. Det hadde vært godt å kommet seg litt ut, men penger er mangelvare. Det er alltid det.

- Hva skal du i helga?

Tenk på de som trenger hjelp

" Rådmannen i Trondheim foreslår å legge ned to skoler i Trondheim neste år, øke egenbetalingen i hjemmehjelp, redusere nattbemanning på sykehjem og innføre egenandel på trygghetsalarm. Alt for å kutte 195 millioner kroner over to år."

Er det virkelig mulig? Da jeg leste dette poppet det opp ørten førti spørsmål i hodet mitt.

- Hvor skal han plassere elevene som går på disse to skolene? Skal han overfylle andre skoler?
- Har de som trenger hjemmehjelp råd til å betale mer?
- Hva med de som ikke har råd til trygghetsalarm? Skal de risikere å dø av lårbensbrudd bare fordi de ikke har råd til en alarm som tilkaller hjelp?

Likevel var det noe av det som sto i ingressen på adressa.no som virkelig fanget min interesse:
Han vil redusere nattbemanningen på sykehjemmene.
Aner han hvor nødvendig det er med nattbemanning på sykehjem? På sykehjem finnes det stort sett demente brukere, og disse vandrer en del om natta. På sykehjemmene er det for tiden en pleier på hver avdeling, og disse skal han redusere? Hvem skal da passe på de eldre, demente som kan være en skade for seg selv? Det er rett og slett uansvarlig! Det er ille nok som det er. Det er allerede behov for flere på vakt om natta, det sier seg selv at det ikke går an å kutte ned på bemanninga da!

" Lista over foreslåtte kutt er lang. Antall rusplasser skal reduseres de neste to årene, egenbetalingen i Trondheim kommunale musikkskole skal øke, tilskuddene til kulturlivet skal reduseres, renholdsnivået og vedlikeholdet i kommunen må belage seg på omfattende kutt. "


Jeg skal ikke engang nevne hva jeg mener om å redusere rusplassene, for jeg vedder på at flere tenker det samme som meg. Norge er et rikt land, og kommunene klarer ikke engang å ta vare på de som trenger det, fordi de mangler penger?  Greit, kutt tilskuddene til kulturlivet. Drit i kulturlivet, det er bare piss uansett med kunst. Fokuser heller på mennesker. Mennesker som trenger hjelp. Ikke ta fra dem det. Kjære rådmann, jeg er dypt skuffet.

Forresten: jeg har hatt samfunnsøkonomi på vgs, så jeg vet at det ikke er så fryktelig enkelt. Staten kan ikke bare gi Trondheim kommune en drøss med penger, det er kommunen selv som må kunne bruke de pengene den får tildelt rett. Hvor har det sviktet?

eldre

- Hva synes du om at kommunen vil kutte ned på så mange viktige områder?


Se for deg at du har en dement bestemor som bor på et sykehjem, hun er totalt desorientert og kan være en skade for seg selv hvis ingen passer på:

- Hvordan hadde du følt det hvis du hadde visst at ingen var der hele natten for å passe på henne?

Min drømmefestival

Jeg tar The Tellers utfordring på strak arm (med masse muskler på) og planlegger nå min egen lille festival.

Festivalen holdes på sensommeren, da sola står høyt til langt på natt og temperaturen forhåpentligvis er høy nok til at alle kan gå i festival t-skjorte. Det er en egen sjarm med en t-skjorte fra festivalen. Litt harry, men mest kos. Det kommer også til å bli haugevis med hvitvin for meg og tønnevis med øl til de som ønsker det. For de litt mer blodharry festivaldeltakerne kommer det til å bli solgt skikkelig heimert.

Artister:
* Reba McEntire skal varme opp salen med sin behagelige countrymusikk. Hun skal blant annet synge kjenningsmelodien fra sin egen serie: I'm a survivor. Hun skal synge min personlige favoritt, The heart is a lonely hunter, og mange andre sanger som varmer hjertet.

* Dolly Parton kommer med sine framdeler og får blode til å koke med 9 to 5, jolene, little sparrow, eagle when she flies og mange andre.

* Whitney Houston framtrer blant annet en sang med Mariah Carey: when you believe.

* Michael Jackson skal komme på scenen når promillen blant publikum øker. Han skal så klart moonwalke litt mens han trår til med: Thriller, Black or White, Beat og Don't stop 'til you get enough.

* Blondie kommer en snartur innom og synger Atomic, før de raskt må dra videre.

* Alice Cooper får opp farta litt med blant annet Poison.

* Bryan Adams gleder meg og min mor med Summer of 69 og mange andre slagere. Han avslutter med Here I am, som er en nydelig låt fra filmen Spirit.

* Og siden vi allerede er inne på 80 talls musikk, så hopper Tina Turner inn på scenen med sine lekre legger, mens hun synger blant annet Simply the Best. Siden tar hun en duett med Cher nok engang, før Cher selv tar over med sin egen låt fra 90-tallet: Believe.

På dette stadiet er vi alle i ekstase, og fortsetter natten med vin, øl og allsang. Festivalen fortsetter dagen etter.

* Sie Gubba gjør meg lykkelig med: Fra stuggudal til hommelvik, sånn e live, lynx'n og mange andre.

* Stage Dolls får damene til å dåne med sine kjente sanger.

* Når folk har blitt mer varme i trøya kommer Gyllene tider inn på scenen og alle synger med når de spiller Sommartider og Når vi två blir en.

* Dessuten kommer DDE på besøk, det er jo obligatorisk når det er festival!

* Kvelden avsluttes med Åge Alekssander som kjører en god del sanger, og avslutter festivalen med Lys og varme.

 Sted, tidspunkt og slike formaliteter tar jeg meg ikke frihet til å sette enda.
- Hvilke artister ville du sett på festival?

- Jeg utfordrer deg til å lage en egen festival på din egen blogg!

Jeg tror.

Jeg satt der i kirken, trøtt og morragretten. Ingen salmer sunget av de tolv seksåringene hjalp på humøret. Da presten prekte klarte jeg ikke å stå imot tankestrømmen. "Hvorfor tror vi på alt dette?", "Hvorfor sluker enkelte mennesker alt det som står i bibelen som om det skulle vært sannheten selv?", "Hvorfor bruker så mange mennesker så mye tid av livet sitt på sin tro?" og "Hvorfor tror vi?".

Jeg tror. Jeg tror bare ikke på det som står i bibelen, eller noen annen religiøs bok. Jeg tror på alt og ingenting. Jeg tror ikke helt jeg vet hva jeg tror på. Det jeg derimot vet, er at jeg ikke er kristen. I en alder av 4 år var jeg blodkristen, jeg sang salmer fra morgen til kveld, jeg gikk på søndagsskole og gud-veit-hva. Nå er jeg snart 20 år, og har innsett at jeg ikke tilhører noen spesiell religion. Likevel tror jeg. Jeg tror på at det finnes mer enn hva vår fornuft kan si oss, jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord, jeg tror på verden og ikke minst tror jeg på meg selv. Det holder for meg. Det er mitt holdepunkt. Det er min støtte. Det er meg.

Religion er en fin ting. Man kan samles i sin tro, man får en følelse av tilhørighet og man får en mening i livet. De fanatisk troende har et holdepunkt i livet, de har alltid noe å støtte seg på. Det er fantastisk for dem! Jeg kan godt forstå hvorfor religion og tro har fått så stor betydning for menneskene opp igjennom årene. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor mange tvinger på andre troen sin.

Det virker som det alltid har vært slik.  Kristendommen har sin egen lille historie. Ta for eksempel korsfarerne, som reiste om i verden og ville få andre til å ta til seg deres tro. Man kan også gå lengere tilbake, til da kristendommen tok over den norrøne mytologien. Det virker som om hvis man tvinger på et folkeslag sin tro, så vil de med tid og stund få denne troen. Er det så lett å skifte tro? Det er nesten litt nerdete av meg og innrømme dette, men jeg synes religion er spennende. Jeg lurer så fælt på hvordan og når religion oppsto, jeg lurer på hvilken tro menneskene hadde først og hvordan alt har utviklet seg. Det er fascinerende.

Vel, dette innlegget utviklet seg til en stor åpenbaring av hva jeg tror og mener. Det jeg egentlig skulle fram til, var at jeg var i en barnedåp idag, og at jeg ikke vil at mine barn skal døpes i kirka. Det er for mye Gudesnakk.

dsc002431224504410
Dette er min tro, håp og kjærlighet-tattis. Jeg har den ikke fordi jeg er kristen. Jeg har den fordi jeg tror, jeg har håp og jeg tror på kjærligheten. Hvem sa at slike symboler absolutt må være kristent?


- Tror du på noe?
- Er du konfirmert? Isåfall, borgelig eller kristent?

Bind, tamponger, prevensjon og mensbeger

Visste du dette? 
- En gjennomsnittlig kvinne bruker omtrent 17,000 bind og tamponger i løpet av årene hun menstruerer. 
- 4.3 milliarder enheter (bind, tamponger og truseinnlegg) brukes hvert år bare i Storbritannia.  
- 2.5 millioner tamponger, 1.4 millioner bind og 700 000 truseinnlegg spyles ned i britiske toaletter hver dag (2006).   
- I 75% av tilfellene er det bind og tamponger som er skyld i tette avløpsrør.

ppiller

Jeg leste nettopp et innlegg på bloggen til Ida Wullf. Ja, jeg smugleser bloggen hennes iblant. Hun er jo faktisk en flink blogger. Uansett, jeg kom over dette innlegget her. Der skrev hun at hun mener at prevensjon og bind/tamponger burde være gratis. Dette skrev hun så klart i forbindelse med den fantastiske kvinnedagen.

Det er mange som mener at tamponger og bind burde være gratis. Selv jeg har ment det i perioder, men nå skal vi ikke glemme at hvis det hadde vært gratis, så hadde de ikke fortsatt og forske på det. Hvis tamponger og bind hadde vært gratis, ville ikke Libresse og Always tjent like mye på det. Dermed ville vi faktisk endt opp med noen vonde bomullspinner langt oppi huttaheiti, og det er jo ikke digg? Da er det bedre å betale for det, slik at de får råd til å forbedre seg. Dessuten, hvis det nå er snakk om likestilling, så burde isåfall mennene få barbermaskiner o.l gratis fra staten. Vi har ikke valgt å få mensen, men de har heller ikke valgt å få skjeggvekst. Vi kan utsette mensen hvis vi vil, mennene kan ikke utsette hårveksten. Tenkte bare jeg skulle nevne det.

Apropos prevensjon til å utsette mensen, dette synes jeg er genialt. Mulig det tuller med hormonene mine til en viss grad, men jeg slipper mensen og jeg kan oinke hele jævla året. Uten stopp. Ikke noe brannbil og brannmenn her i gården. Det er fremdeles gratis for prevensjon til meg, men om et halvt år så må jeg betale for det. Det liker jeg ikke. Jeg skulle ønske prevensjon var gratis fram til vi ble iallefall 25 år gammel. Jeg skulle også ønske det var gratis fra jenter er 14 år, selv om det er under den seksuelle lavalder-grensa. Herregud, jenter har da sex før de blir 16, men det skal da ikke være en grunn til at de skal bli gravide? Heldigvis finnes kondomer gratis på helsestasjonen. Takk for det, kjære stat! P-piller kan brukes til å beskytte mot graviditet og en kan utsette mensen med det, men p-piller beskytter ikke mot kjønnsykdommer. Det må vi aldri glemme, uansett hvor geniale p-piller er.

sex


Hvis tamponger og bind er et veldig stort økonomisk problem for deg, har forresten finnene funnet svaret: Lunette Mensbeger. Ved rett bruk kan du bruke dette begeret i opp til fem år, før du må kaste det. Økonomisk og miljøvennlig? Finnene er noen smarte luringer, de gjør visst andre ting enn å drikke vodka serru. Siden de nå slipper å bruke penger på over 17 000 bind og tamponger, så kan de heller bruke pengene på litt koskenkorva.

mensbeger

- Hvis du er jente: Utsetter du mensen ofte? Hvorfor/hvorfor ikke?

- Hvis du er gutt: Skulle du ønske at barberutstyr hadde vært gratis?

- Synes dere ideen om mensbeger virker genialt eller bare ekkelt?

Jeg vil så gjerne vite

Jeg legger merke til ting. Jeg ser folk. De har blitt en del av min daglige rutine. Vi deler en felles ting - bussen på kveldstid. Det slår aldri feil. Jeg tar bussen hjem fra jobb tirsdag kveld, og de er der. Jeg tar bussen hjem fra jobb torsdag kveld, og de er der. Jeg tar bussen hjem fra jobb fredag kveld, og tror du faen ikke de er der da også. De er der hele tida!

Ta for eksempel den gamle mannen. Han ser ut som en skikkelig bestefar, med bestefarlue og alt. I starten sto han alltid. Han ville ikke sitte, selv om noen tilbød han plassen sin. I det siste har han begynt å ta imot tilbudet med et smil. Begynner han å bli skral? I dag fikk jeg æren av å sitte ved siden av ham. Han spiste grønn doc og smilte til meg. Det varmet meg og gjorde på et sekund kvelden min mye bedre. Han er søt som dagen er lang. Hva gjør en slik mann i byen hver eneste kveld? Jeg lurer. Kanskje jeg skal spørre en kveld.

Et annet eksempel er den sure damen. Hun er alltid en av de første til å komme seg inn på bussen. Hun brøyter seg fram og får seg et sete. Der sitter hun og ser misfornøyd ut. Hun har en svak antydning til bart, kan det være årsaken til surmulingen? Jeg lurer. Kanskje jeg skal spørre henne.

Jeg ser folk. Hver kveld tar de bussen med meg, og jeg lurer: "Hva er det de gjør hver kveld på samme tid som meg?" Jeg er så ufattelig nysgjerrig. Jeg vil så gjerne vite.Klage til bussen:
Kjære bussjåfør på buss nr.4 fra Heimdal til Sentrum. Når en person står utenfor og holder t-kortet i handa, så betyr det gjerne at de skal ta bussen. Hvorfor i helvete kjører du fra dem (Merk. meg) da?! Hva med å åpne døra og slippe meg inn? Jeg måtte vente på neste buss, ute i kulda. Står TT egentlig for Team Trafikk eller Trollete Tyttebæsjer? Dere irriterer meg mer og mer. Det samme gjelder t-kortet, eller skal jeg si toske-kortet? Det er for dårlig at dere ikke selger dem på mix-butikker slik dere gjorde med månedskortene.

teamtrafikk1980291a


Takk til den gamle mannen som gjør bussen verdt å ta.


- Tar du mye buss?
- Buss eller bil?

Min livsplan!

Her er mitt svar til Hundrings.

Jeg kan nå, med hånden på hjertet, si at jeg har funnet min vei i livet. Tror jeg da. Hjertet kan lure oss alle. For sikkerhets skyld skal jeg ta eksamen i matte og kjemi i år. Man må ha alle veier klare.

Veien min ser ut til å bli bioingeniør. Etter noen år med utdanning vil jeg omsider være en utdannet bioingeniør, og dagene mine vil være fylt av laberatorieoppdrag. Jeg skal studere bæsj og blod. Samtidig skal jeg videreutdanne meg, slik at jeg kan forske. På denne tiden vil jeg også ha giftet meg med en aller tiders knakende kar, som forguder meg. Vi har et vilt sexliv, fordi jeg ved siden av jobb og studier har studert alt fra kama sutra til tantra. Dette ville sexlivet resulterer i tvillinger, for han har veldig aktive sædceller denne karen. Det er først når jeg finner ut at jeg er gravid at vi innser behovet for et eget sted å bo. Moren til min utkårede ønsker nok ikke å ha oss i tillegg til to grinerunger i huset. Heldigvis er svigermor veldig rik, ettersom mannen hennes døde under mistenkelige forhold et par år tidligere.

Så da sitter jeg der i en diger leilighet ved Nedre Elvehavn, og har utsikt over Trondheimsfjorden. Jeg har unge i hver arm, og en kar som står bak meg og tafser meg på rumpa i håp om å få flere barn. Selv er han hjemmeværende med ungene, siden jeg er den med en livsplan. Min livsplan fører til mye forskningsjobber, og i en alder av 34 vil jeg ha funnet opp verdens beste sjokolade som gjør deg slankere for hvert tygg. Denne sjokoladen smaker like godt som stratos og tas i mot med åpne kjefter av hele Norge. Siden føres sjokoladehysteriet videre ut i Europa, og siden til Amerika.  Jeg blir med andre ord rik og ettertraktet. Vi flytter til Miami, og jeg får meg jobb i C.S.I.  Ungene blir så klart med, og får toppkarakterer på skolen. Mannen min kommer ofte og besøker oss, men holder seg mest hjemme i Norge. Han har nemlig blitt daglig leder for et lite firma. Alle pengene jeg har tjent meg gir meg muligheten til å kjøpe meg flere feriehus, luksus yacht og en egen villa i varme Florida. Typisk nok blir villaen min revet ned under en orkan, men shit happens. Jeg har baklomma full av penger, og hendene fulle av elskere. Livet smiler endelig til meg. Når jeg har rundet mine 50 år vil jeg også ha fire fantastiske barnebarn, jeg vil fremdeles være lykkelig gift og jeg pensjonerer meg.  Mine dager tilbringes på forskjellige feriehus, med familie og venner.

csi

For sikkerhets skyld har jeg også en plan B. Den er litt mindre luksuriøs, men dog mye lettere. Jeg tenker jeg går tegnspråk og døvetolk til neste år. C.S.I. får vente noen år. Hold øynene åpne etter en slankesjokolade, som smaker som Stratos. Den vil komme!

- Hva er din største framtidsdrøm?
- Har du noen framtidsplaner?

The hot chick

hotchick

Det å se filmen the hot chick fikk igang fantasien min. Tenk deg å våkne opp en morgen som det andre kjønn!

Det hadde vært fantastisk. Jeg har alltid hatt lyst til å våkne opp med et skikkelig morrabrød. Jeg har alltid lurt på hvordan det er å ha en guttekropp. Faktisk, så tror jeg at jeg hadde kommet til å bli helt handlingslammet av synet på min nye snopp. Derfor skal jeg, sånn just in case, skrive ned en liste over ting jeg ville gjort hvis jeg våknet opp som en gutt. Man vet jo aldri hva framtiden bringer.

gutt

Hadde jeg våknet slik ville jeg gjort følgende:

- Hylt av ren ekstase
- Beundre morrabrødet
- Tisse stående!
- Måle penisen min
- Hoppe opp og ned, mens jeg ser på den
- Runke, man må jo finne ut hvordan det føles
- Beundre det erigerte lemmet mitt
- Se på porno, og sjekke om den blir erigert
- Sprute litt her og der
- Sjekke jenter
- Finne ut hvordan det føles å være gutten under det-du-vet
- Barbere meg, det kan da ikke være så vanskelig?
- Sitte på trøkkern i en halvtime og lese Donald
- Flyttet inn på guttegarderoben, og stirret på guttetisser

Helt ærlig, så kommer jeg ikke på mer. Jeg er med andre ord helt forberedt på å bli en mann en vakker torsdag! Er du?!

- Hva ville du gjort hvis du hadde våknet som det andre kjønn?

Jeg liker å vise fram tampongtråden min

Jeg er fullstendig klar over at blant annet Cecilie har nevnt dette irritasjonsmomentet tidligere. Likevel må jeg bare få det ut.

Tenk deg at du sitter i garderoben etter en hard treningsøkt. Du holder på å ta av deg svette sko og sokker. Ved en ren tilfeldighet ser du opp, og der sitter du da og ser rett oppi den hårete dåsa til et eldre og kraftig kvinnfolk. Hva skjer med at folk spaserer rundt naken i garderoben som om det er greit å vise fram ekle føflekker og hårete underliv?!

Er det virkelig så vanskelig å knyte en håndduk rundt seg når man skal gå fra skapet sitt til dusjen? Har de en ekstrem trang til å vise seg frem? Det er fint at de er fornøyd med seg slik de er. Det er greit at de synes hår er pent nedentil. Det er ikke dermed sagt at de andre liker det også.

Enda verre er det med de kvinnfolkene som har mensen. Mensen er en naturlig ting, på lik linje med hår. Nok en gang nevner jeg det å knyte en håndduk rundt seg. Jeg er nemlig ikke så hypp på å se tampongtråden henge ut av herligheten til folk. Det gir meg en ekkel følelse, og jeg er som regel kvalm nok etter treninga fra før av.

For all del, elsk deg som du er! Du er nydelig på din egen måte! Ta likevel litt hensyn, det er ikke alle som føler seg vel med å få trynet trykt oppi det nakne underlivet ditt.

tampong
Ville du fått trynet ditt trykt oppi dette?

Nå skal jeg selv hoppe i dusjen, og ingen fremmede skal få dåsa mi trykt oppi trynet sitt. Synd.

- Synes du det er ubehagelig å se fremmede gå naken foran deg?
- Synes du det er ubehagelig å vise deg naken foran andre?

- Og synes du tampongtråder hengende ut er et herlig syn?

Mann mot natur, saving Lotte edition

Tenk om en gjeng pirater kom og røvet meg en natt. Tenk om de tok meg over de brede skuldrene sine og bar meg ombord i båten. Tenk om de kastet meg i vannet, slik at jeg neste dag ble skylt opp på land på en øde øy i Stillehavet.

- Hvordan skulle jeg kommet meg hjem igjen?

Her vurderte jeg sterkt å ta en Jack Sparrow, og stå i sjøen til alle dyrene er blitt vant til meg, for så å knyte sammen to havskilpadder med hår fra ryggen min. Perfekt flåte? Dessverre er jeg redd for fisker, så jeg må nok finne på noe annet. Dette kommer jeg tilbake til.

- Hvem ville jeg helst ha havnet på den øde øya med?

Det alle personer i forhold ville sagt til et slikt spørsmål er nok: KJÆRESTEN MIN FNIIS.
Det sier ikke jeg. Joakim er helt bortkommen så raskt han kommer ut ytterdøra, han.

1000295


Jeg ville ikke tatt med meg Joakim. Hadde vi havnet sammen på øya, så hadde vi dødd av sult og dehydrering. Jeg ville derimot tatt med meg en mann som har kjempet mot naturen mang en gang! Det hadde blitt mann mot natur, saving Lotte edition. Jeg ville tatt med meg Bear Grylls!

beargrylls220

bear

Bare innrøm det, du hadde ikke dødd på deg hvis du havnet på ei øde øy med denne karen. Tro meg. Han hadde reddet deg på sekundet. Hvis ikke flåten han bygger fører til til trygg havn, så gjør filmteamet hans det. For han har sitt eget program på Discovery, skjønner du.

beargryllsmanvswild1025201024768

- Hva ville jeg helst at sjørøverne skulle sendt med meg?

1. Mat! Skikkelig mat, som overlever i sola, og som ikke må tilberedes. Jeg nekter å spise termitter og slanger bare fordi Bear gjør det. Kjekk eller ikke, han lurer ikke meg til å tro det smaker godt.

2. En overlevelsespakke. Hadde vært kjekt å ha for både Bear og meg. Mest Bear da, siden jeg er opptatt med å stirre på brystkassa hans.

overlevelsespakke


3. En flaske rom, eller ti. Bare slik at min survialbuddy og jeg skal bli skikkelig godt kjent på ekte sjørøvervis. Da kan jeg si som Elizabeth sa til Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: I'm not entirely sure that I've had enough rum to allow that kind of talk.

Jeg skal så klart ikke gjøre noe med han. Da hadde jo Joakim blitt sint.

rom


Dagen etter de ti flaskene med rom er jeg nok i passe bakrus, så da er det på sin plass at filmteamet kommer og henter oss. Jeg vil nemlig ha cola da. Man kan nemlig få diare av og drikke for mye kokosmelk.


Når jeg kommer hjem skal jeg så klart lage en sang som Linni:Because I'm a survivor!


- Hvem ville du helst ha havnet på øya med?
- Hvordan skulle du kommet deg hjem?
- Ville du spist termitter for å overleve?

Shake shake shake!

Nå har jeg funnet det ut! Når jeg blir stor skal jeg klare å shake bakenden min på lik måte som jenta her.Dere kan forresten klikke dere inn på den appetittvekkende parodien: her.

Kan du å shake ass'en?
Synes du det er sexy?
(haha nå hørtes jeg ut som en tolvåring)

Har du noen gang lurt på

hvor jeg får all dritten som blir skrevet på tastaturet fra? Har du noen gang lurt på hvorfor jeg ikke legger ut dagens outfit? Har du noen gang lurt på hva jeg egentlig gjør om dagene?

Ordet er ditt! Eller spørsmålet er ditt. Hvis det er noe du lurer på angående Bare Lotte, så er det bare å peise på. Det spiller ingen rolle om det er spørsmål om dovaner, spisevaner eller sexvaner. Spør om hva du vil, og jeg skal svare!

Hvis dette ender med at ingen spør meg om noe, så velger jeg å tro at jeg er altfor åpen her på bloggen. Isåfall skal jeg bli litt mer mystisk.

??

1000238
Det hvite der er tingen.

Jeg er venstrehendt, skjønner du.

"Cirka 10 % av alle menn, og 8 % av alle kvinner er venstrehendte."

Det startet da jeg begynte i første klasse. Jeg fikk min egen grønne saks. Alle de andre i klassen fikk en blå saks. Jeg fikk vite at dette var fordi jeg er venstrehendt. Jeg mistet denne saksen. Hver gang vi skulle klippe noe på skolen måtte jeg bruke en blå saks, og resultatet var et hakkete og stygt ark. Ved gruppearbeid oppdaget de andre dette og ble irriterte på meg. De rev arket ut av hendene mine og klippet for meg. På den måten kunne jeg gjøre andre viktige sysler, som å pilke nese. Dette fortsatte oppover i skoletrinnene (ikke nesepilkinga altså). Senest i fjor slapp jeg å klippe fordi jeg er venstrehendt.

På skolekjøkkenet slapp jeg å skjære grønnsaker fordi jeg skjærte så stygt. "Jeg er venstrehendt, skjønner du". De andre skjærte for meg.

På jobben skal vi alltid skjære opp et kilo med hvitost om kveldene. Jeg forsøkte en gang mitt beste, og resultatet var skjev ost, som så ut som den var blitt spist og spyttet ut igjen. "Jeg er venstrehendt, skjønner du", sa jeg til daglig lederen min. "Osteskjæreren er ikke laget spesielt for høyrehendte da, Lotte", lo hun. Jeg slipper iallefall å skjære ost.

Det samme skjedde med løken, da jeg gjorde mitt beste ved å kutte den opp i fine små firkanter. Jeg slipper å skjære den også. Paprika, tomat, agurk, løk, ost og alt annet som skal skjæres. Ikke min oppgave.

"Jeg er venstrehendt, skjønner du" fungerer oftere enn man skal tro. Om dette er fordi de andre synes så synd på meg fordi jeg er en av de 8 % med genfeil, eller fordi de faktisk tror at kniver og osteskjærere er laget spesielt for høyrehendte, vet jeg ikke. Men en ting vet jeg, og det er at jeg er spesiell. For jeg er venstrehendt, skjønner du.

13. august markeres årlig over hele verden som de venstrehendtes dag. Da skal jeg spise et lass med kake og feire venstrehanda mi.

Er du venstrehendt?

Har du noen tåpelig unnskyldning for å slippe unna ting?


Mine ferdigheter på tastaturet kan iallefall ikke klages på.

ord

Min stemme

Etter mye om og men klarte jeg tilslutt å bestemme meg for hvem jeg ville stemme på i Hundrings fotokonkurranse. Min stemme går til Kari!

kokarori

Du ser så naken ut. Og det var vel det konkurransen handlet om? Dessuten liker jeg piercingen din, men det vet vi vel fra før av.

Barnslige rariteter

Det finnes minner fra barndommen som ofte svisjer innom tankene mine. Det finnes ting jeg gjorde som lita som gjør at jeg rødmer og fniser til jeg hikker av tanken på det.

Per dags dato klarer jeg ikke å gå på do med andre, med mindre jeg er drita og skikkelig pissatrengt. Da jeg var lita dreit jeg med tilskuere. Det er vanlig at jenter går på do sammen. Venninna mi og jeg gjorde dette hver gang vi måtte på do. Av og til måtte vi gjøre stort, og da sa vi bare: oi, æ må bæsj. Da snudde den andre personen seg vekk og tok såpe under nesa. Dritlukt er jo ikke så koselig. Men å drite sammen, det var koselig det.

Jeg viste også en spesiell interesse for å eksperimentere. Ved hjelp av et tisseglass (sånn som du tisser i og leverer til legen), en del bomull og mye vann hadde jeg tenkt å lage rumpetroll. Rumpetroll er jo så søte, og jeg var overbevisst om at de kom til å svømme ut av bomullet etter noen uker. Resultatet var det samme hver gang. Bomullet og vannet ble brunt og luktet bæsj. Jeg kunne ikke forstå hvorfor.

På min sjuårsdag fikk jeg et fint smykke i bursdagsgave sammen med en Aaron Carter cd. Jeg var dødsforelsket i Aaron. Jeg trodde at ved å tegne en fin tegning av han, legge tegninga sammens med smykket inn i en dorull og tette igjen med papir, så ville han på magisk vis bli min kjæreste. Spør meg ikke hvordan det skulle fungere, men jeg trodde på det. Resultatet på det var at mamma fant dassrullen og trodde det var rask. Hun kastet det. Det var det smykket... Og Aaron hørte jeg aldri noe fra.

Det er mange flere rare ideer og ting jeg gjorde som lita, men det holder jeg for meg selv.

hanekam
Man kan se at jeg allerede som ettåring var en luring


- Er det å gå på do en privat affære for deg?
- Gjorde du noe rart da du var barn?Jeg har høydeskrekk

video:gondol

Det er min fabelaktige stemme dere hører i bakgrunnen. Det er Joakim dere hører erklære at han tror han driter seg ut. Jeg så ikke ned et eneste sekund. Det var så høyt! Istedet filmet jeg det første minuttet av den åtte minutters lange turen. Det er siste gangen jeg blir med på en gondol.

Da vi var kommet på toppen gikk jeg av med skjelvende ben. Jeg klarte såvidt å stå oppreist. Utsikten var fin, men istedet for å nyte vinden og horisonten, så måtte jeg bruke tida på å psyke meg opp til nedturen. Nedturen var virkelig en nedtur. Gosh, aldri mer.

Og det er forresten meg dere ser gjenskinnet av. Fin outfit ja? Hvem som tenker på å ta med seg varme klær når de drar til syden da? Ikke jeg! Endte opp med en haug av klær lånt av Joakim.

Har du høydeskrekk?

Da er jeg hjemme.

DSC00368.JPG
Da er jeg hjemme. Nå skal jeg varme opp middagen de andre var så snille å spare til meg, pakke ut, gjøre matte og sikkert hundre andre ting. Vi blogges når dere minst venter det.

Skyt elgen, den har gått seg vill i boligstrøk!

Venninna mi fortalte i går at det sto ei elgku med en kalv i hagen hennes. De var veldig fredelige og elgkua var overhodet ikke aggresiv. Senere på dagen skrev en på facebook: du veit du bor på byåsen når det går en svær ÆLG og en fyr med rifle rett bak, utafor huset ditt!

untitled

De skjøt elgkalven. Senere løp elgkua rundt uten ungen sin. Lillebroren min så henne vandre mellom blokkene.
Venninna mi så elgkua i natt også, og da så hun bare stresset ut. Når elger blir stresset, så blir de utilregnelige. Det er da de blir farlige.

Det har blitt en stor sak ut av dette: Trondheim omringet av elg

Det jeg ikke forstår er hvorfor de ikke bare bedøvet dyrene og plasserte de i skogen, der de kunne vandre fritt?
Hvorfor skal absolutt vi mennesker ta livet av alt som kommer inn på vårt territorium? Vi bygger ut overalt vi kan, vi skaper nye tettbebygde strøk der det er plass. Skoger blir hugget ned, og plassen ville dyr kan vandre fritt på minsker.

For å sette det litt på spissen til usaklig: Tenk om dyrene gjorde dette mot oss? Tenk deg om du gikk på sopptur i skogen en høstdag sammen med ungene dine, og plutselig kommer en elg med ei rifle og skyter ungen din? Det er jævlig dårlig gjort. Jeg synes ungen skulle fått leve i fred.

Vel vel, det blir sikkert nok en koselig middag hos viltnemnda idag. Viltgryte med elgkalvkjøtt.

- Synes du det var rett og ta livet av kalven?
- Eller synes du heller de burde bedøvet dem og plassert dem i skogen der de er trygge?
- Liker du elgkjøtt?

Hærmætterkråk

Jeg gnisser i tennene her jeg sitter. Jeg har så lyst... men jeg kan ikke. Eller kan jeg? Skal jeg gjøre som halvparten av alle bloggerne her ute har gjort? Jeg bare må! Jeg er sikker på at dere svært gjerne vil vite hva som har skjedd med meg i løpet av året som var.

2008 var et svært turbulent og givende år for min del. Jeg har hatt mer ups & downs enn hele den foreninga til sammens.

Januar
januar
80'talls fest på Yacht Club.
Skole.
Skole.
Jobb.

Februar
Turbulent tid med min daværende kjæreste.

Mars
Det ble slutt med min daværende kjæreste. På samme tid møtte jeg en herlig fyr på fest:
mars2

Jeg reiste på klassetur til Riga en uke og fikk min første tattis:
dsc00243
mars1
Det var en gravid katte i Riga, vi så at babypusene rørte på seg inni magen!

Jeg fikk igjen kontakten med venninnene mine, som jeg hadde mistet da jeg var i det nevnte forholdet som tok slutt. Det ble endelig mye skøy:
mars

April
Denne måneden begynte jeg å blogge for fullt.
En veldig turbulent tid, der jeg til tider oppfører meg fjortis. Bare sjekke i arkivet. Du kommer til å riste på hodet.
Det er ikke lett å ha nettopp gått ut av et forhold, samtidig som du øyeblikkelig får følelser for en annen gutt.

Mai
Russetid!
mai
mai2

Juni
SOMMERFESTIVALEN I SELBU!

Joakim og jeg har erklært at nå har vi rotet lenge nok, og det er på tide å se sannheten i øynene. Ingen roting med andre, kun oss, vi to som kjærester.
juni

Juli
Sommer, sol og jentetur til Magaluf!
juli
Jeg ble litt for full første kvelden, men søt er jeg.

August
Skolen starter, og jeg får meg ny jobb ved Byåsen Bakeri.

September
Mer fyll og faenskap. Jeg fyller 19 år.
september
september2

Oktober
Vinterdepresjonen hopper fram.

November
Coctailparty
november

Desember
Venninna mi feirer bursdag, og vi jentene tar av bare slik som jenter kan.
desember
desember2
Nyttårsaften feiret vi med stil - jeg med mindre stil.Januar 2009
januar09
Heretter skal det bli flere slike rolige kvelder, med brettspill og venner.
Gjett hva jeg forsøker å tegne? Hint: Gjenstand.

Når jeg nå ser over det jeg har skrevet, og de bildene jeg har lagt ut, så innser jeg at det virker som alt jeg gjorde i 2008 var å drikke. Tullball. Jeg drikker meget sjeldent. Det er bare det at de eneste på bildene på facebook er tatt ved hyggelige sammenkomster. Typisk, right?

- Skal du på sommerfestivalen 09?
- Hva er ditt beste minne fra 08?
- Hva er ditt dårligste minne fra 08?

Kyss, klapp og klem fra en overtrøtt Lotte. Vi blogges!

Jeg skal bli en MILF

Jeg håper virkelig årene kommer til å være snille med meg. Jeg håper de sparer meg for overflødig fett og hud, jeg håper jeg slipper skjeggvekst og vorter på steder sola aldri skinner. Jeg håper jeg beholder sprettrumpa mi, helst uten cellulitter. Jeg håper rett og slett at jeg blir en MILF! *

Idag gikk det opp for meg. Jeg har ikke genene på min side. Min mor er det man kan kalle overvektig, og jeg har utrolig lett for å legge på meg. For å si det på en pen måte, så er jeg det man kan kalle frodig. Mer og ta i, vil si mer og være glad i. Ikke sant?

Vel, ikke idag! Dressbuksa mi, som var for stor da jeg kjøpte den for ett år siden, har blitt trang. Kanskje ikke trang, men jeg får ikke handa mi inni den uten at jeg åpner knappene. Ikke at jeg har noe behov for å putte hendene på innsida av buksa når jeg har den på meg altså, med mindre det klør. Men da er det nok bare en soppinfeksjon. Nei da. Nå var jeg ekkel.

Poenget mitt er at jeg har satt meg et mål. Når jeg kommer hjem fra Tenerife skal jeg på lavkarbo diett**, og jeg skal trene noe sinnsykt. Her skal kiloene rase av og musklene rase på!

nosweetandsour
Meg når jeg innser at jeg ikke får spise ris.

* MILF = mother I like to fuck. Har du ikke sett American Pie-filmene menneske?!

** Lavkarbo dietten innebærer for min del kun at jeg skal holde meg unna karbohydrater.
" Ketolyse dietten lar deg spise salat, grønnsaker, sopp, kjøtt, fisk, ost, egg, samt noen
meieriprodukter. Mat du ikke kan spise er brød, pasta, ris, frukt.
Sukker og søtsaker skal man holde seg helt unna. "

Bare slapp av folkens, jeg skal ikke bli en pro-ana-blogger eller hva dere kaller det. Derimot kommer jeg nok til å virke besatt av mat en periode. Lev med det.

Klapp meg på skuldra og nuss meg på baken


diplom

Jeg fortjener det diplomet der mer enn alt annet akkurat nå. Jeg hadde kun et seriøst mål for dette året, og det var å se til å ha meg nedover til skolen hver mandag og onsdag klokken halv to. I forrige semester var dette vanskeligere enn å bestige Mount Everest for min del. Så nå tar vi alle sammen og klapper meg på skulderen og sier: Bra gjort, Lotte. Fortsett slik.

Motivasjon til å komme meg på skolen har det siste året (skoleåret altså) vært ikke tilstedeværende. Det samme gjelder meg på skolebenken. Ikke tilstedeværende. Borte. Sovende i senga.

Hva er egentlig vitsen med å stå opp for å ta bussen en halvtime nedover til skolen, for så å sitte der i to-tre skoletimer og så dra hjem igjen? Det virket på meg høyst unødvendig. Jeg har innsett at det er nødvendig. Skal jeg klare å stå på eksamen, må jeg møte opp på skolen. Det har jeg gjort disse to ukene. Skjønt jeg har en stygg uvane med å komme ca en halvtime for seint. I forrige time løp jeg andpustent inn i klasserommet mens jeg peste frem noe slikt som bussen kjørte seg fast på bussholdeplassen, det var så glatt pga snøen (noe som var sant!). Idag så jeg på læreren med uskyldige øyne mens jeg sa: Jeg forsov meg, og ja, jeg vet klokken er to. (Det er da normalt å forsove seg når man skal stå opp klokken halv ett?)

Med andre ord, jeg skjønner mer og mer matte fordi jeg møter opp på skolen.
Jeg fortjener diplomet. 

Fortjener du et diplom, kjære?
Hvorfor gjør du det?

Alle fortjener vi et diplom, et klapp på skuldra og en nuss på baken!

Lyst på litt morrabrød?

DSC00364.JPG
Lyst på litt morrabrød?
Jeg står på jobb, det er søndag og bussene har fremdeles ikke begynt å kjøre. Det er umenneskelig grusomt. Jeg la meg ikke før rundt 4 inatt, sovnet rundt 5 og sto opp rundt 8. Jeg veit du misunner meg!
Så fortell meg nå: hvilket morrabrød liker du best?


Edit:
Jeg ligger nå i senga og nyter det deilige dynestoffet mot de nakne føttene mine. Jeg er stappmett etter at Joakim kom med lasagne på senga til meg. Det er så digg å spise mat i senga. Jeg har funnet ut at jeg er utrolig bortskjemt, og jeg synes egentlig synd på Joakim. Han fortjener en premie (Note to myself: lage premie til han).

Jeg skal nå gi dere et utrolig bra råd, og jeg anbefaler dere å høre på meg:
Hvis du vet at du skal på jobb klokken halv ni en morgen, så se til å komme deg i seng før klokken tolv kvelden før! Det nytter ikke å sitte med venner og spille fantasi til langt på natt (merk: klokken halv fire). Iallefall ikke hvis du taper spillet, slik jeg gjorde. Med andre ord, forsøk å sovne før klokken er fem. Men for all del, stress ikke, da sovner du iallefall ikke!

Vi blogges senere elsklinger, nå skal jeg sove litt jeg. Det er mangelvare på søvn her i gården.
Edit: uuuh Lilo & Stitch på DisneyChannel, blir visst minimalt med søvn. Det minner meg også på et råd til jeg vil gi dere: Slå av tv'n når dere skal sove. Mythbusters hjelper ikke på søvnproblemer.

- Er du bortskjemt?
- Har du noe forslag til premie jeg kan gi Joakim?

- Visste du at mais ikke blir fordøyd, og kommer ut som hele og gule biter?

Desperate bloggere

" Hei, søt blogg. Sjekk ut min da :) "
" Hei, så bra du skriver. Sjekk ut min blogg og kommenter da? "
" Hei, så fin blogg. Kommenter til meg da? "


Gå og legg dere. Jeg er lei av dette ctrl+C- og ctrl+V - opplegget deres. Alle vet dere kopierer det dere skriver og sender til alle dere er innpå. Alle vet at dere er desperate. Hvis dere først vil ha oppmerksomhet, forsøk iallefall litt hardere. Les innlegget før dere kommenterer, og kommenter til selve innlegget istedet for å late som dere liker en blogg dere ikke engang har lest. Okei?

Du skjønner, jeg gidder ikke besøke bloggen din når jeg føler at jeg er en av hundre stk du skriver det til. Jeg gidder iallefall ikke kommentere til deg. Hvis jeg isåfall skal gidde å kommentere ender det kun opp med en negativ kommentar i forhold til hvor jævla mye du irriterer meg. Okei?

Sånn ellers skal jeg sprite opp dette innlegget med et bilde av meg, som antakeligvis allerede har blitt spritet opp litt vel mye:

n85181507354187256717
n85181507354189411193

Ingen kan vel påstå noe annet enn at jeg var pen på nyttårsaften. Skikkelig sjarmerende.

- Har du blitt terrorisert av de-desperate-kommentarkopiererne på bloggen din?
 
- Føler du deg smigret når noen som ikke engang har lest bloggen din sier at den er fin?

- Eller er du kanskje en av dem som kopierer kommentaren du skriver og skriver den til mange?

Hvorfor kake gjør deg feit

Jeg har nettopp funnet ut noe utrolig viktig damer! Fikk dette på mail fra tanta mi:

Når man blander mel og vann blir det lim.
MEN når man så tilsetter egg og sukker blir det en kake!

HVOR blir det da av limet?

 
Det skal jeg fortelle deg:

Det er det som får kaka til å bli sittende på

baken, hoftene og magen ...

Så da vet dere det. Dropp melet i kaka, så slipper'u å bli feit. Jeg tror jammen jeg skal informere sjefen min om dette, så hun sørger for å få laget kaker uten mel og vann.

Apropos kake, hvilken er din favoritt?Kjæresten min farger håret mitt

DSC00339.JPG
Jeg stiller meg tvilende til at kjæresten min skal farge håret, til tross for at han gjør det i bar overkropp. Nå som alt sølet er tørket vekk, har jeg troa på at dette kan bli bra. Mot alle odds. Vi venter i spenning.

Har du noen skrekkhistorier å fortelle angående hårfarging?

Pakket for å være i Oslo i fem dager, sikkert!

DSC00337.JPG
Pakket for å være i Oslo i fem dager jeg: koffert, sekk, veske og pose. Alle stappfulle. Reiser hjem i natt. Frisør imorgen. Og jobb. Ønsk meg god tur og lykke til!

Å bo hjemme hos kjæresten sin

Jeg gjør det, mange andre gjør det og jeg har en følelse av at Ulrikke Lund gjør det.

Jeg snakker om å flytte inn i hjemmet til kjæresten sin og familien hans.

Det starter som regel med en overnatting. Så enda en overnatting. Og enda en overnatting. Etterhvert sover man der nesten hele tida. Selv om Joakim bor to blokker unna meg, frister det mer å sovne inntil han enn å sovne i min egen kalde seng. Etter at jeg hadde tilbringt hele sommeren hjemme hos han kom mora hans med en nøkkel til meg. En egen nøkkel til leiligheten. Større gjestfrihet skal man se lenge etter, om jeg nå kan kalles gjest lengere.

Man kjøper en egen tannkost og har der, man har alt av toalettsaker der og etterhvert kommer man også til å ha flere klær der. Det føles så rart.

Når jeg tenker mer og mer på det, så går det opp for meg at jeg trenger meg på, iallefall til en viss grad. Svigermor har aldri klaget, og jeg er glad til. Det er nesten utrolig at jeg skal si dette, men jeg føler meg nesten mer velkommen og mer hjem hos Joakim, enn jeg gjør hjemme hos mine egne foreldre. Hos Joakim er det ingen krangling, det er rolig og koselig. Det er vel på tide at jeg hjelper til med husleia snart, tenker jeg.

Hva er egentlig grunnen til at så mange til slutt ender opp med å bo hjemme hos kjæresten? Man føler seg jo litt som en inntrenger når man er der nesten hele tida. Hvorfor sover vi der så mye til tross for den følelsen?

Er det fordi at følelsen av å sovne inntil kjæresten er så deilig?
Er det fordi man ikke trives hjemme?
Er det fordi man er psyko og vil følge med på alt kjæresten gjør?
(ikke at jeg er slik, men det finnes vel mange slike der ute)

Jeg tror grunnene er mange og forskjellige, ingen er like. Selv hater jeg å sove alene. Jeg er fordømt mørkeredd.

Hva synes du om å bo hjemme hos kjæresten sin?

Er du en inntrenger?

Og tror du det er mange gutter som flytter inn hos dama si eller typen sin?

Seks historier tatt fra livet mitt

I forrige innlegg linket jeg til Monica Christine, som utfordret leserne sine til å skrive livshistorien sin, eller en opplevelse i livet, med kun seks ord.

Av og til er det det som ikke blir sagt, som egentlig blir sagt. Jeg selv har prøvd meg på å fortelle mine historier med kun seks ord. Jeg skal fortelle, det var vanskelig. (haha, seks ord der også)

Et liv uten far, ikke ønsket.

Å være andrevalget trykket meg ned.

Magen knytter seg hardt, kuttet svir.

Jeg møtte deg, du ble min.

Kom i mørket, hold rundt meg.

Sola som skinner, jentene som ler.

n85158517227152211017

Seks historier tatt fra livet mitt. En haug med følelser. Det meste usagt.

Nå vil jeg se dere prøve.
Joakim prøvde, resultatet ble: Jeg er veldig veldig veldig kul. Han misforsto, som alltid.

Blodtypedietten

DSC00055.JPG
Noen som vet om denne dietten er bullshit? Den går visst blant annet ut på å spise mat utifra den blodtypen du har. Dette skal i følge boka gi sunnhet, et langt liv og idealvekt. Hvis det funker er jeg med! Ikke fordi jeg vil slanke meg altså, men for å være snill mot kroppen min.

Går du på noen diett?
Og Martha Christin, hvis du leser dette vil jeg veldig gjerne vite hva du mener om blodtyper og mat omkring dette temaet ;)

Topmodell og grønnsaker med dip.

DSC00052.JPG
Topmodell og grønnsaker med dip. Sjokk? Nei. Jeg er godtersyk. Det er forresten sant at det smaker bedre med gulrot enn kål. Hva liker du best av potetgull og smågodt? Jeg er besatt av godteri for tida. Det kjennes ut som om det vokser gulrøtter ut av ørene mine snart.

Forresten: da Martine vant topmodel grein både Joakim og jeg som om vi nettopp skulle fått vårt første barn. Helt sant.

Sunn, sunnere, grønn

DSC00051.JPG
Ikke bare har jeg blitt sunn, jeg har blitt så sunn at jeg lager litervis med grønnsakssuppe (se bort ifra kjøttbollene). Det skal bli godt! Hva spiser du til middag idag?

Kålfis

DSC00046.JPG
Faen, jeg har lyst på skikkelig salt og fettete potetgull med dip. Dessverre har jeg godterstopp og må nøye meg med kålrot, og holidaydip laget av kesam. Det skal visstnok være sunt. Kålroten lukter fis og jeg tror jeg er kvalm.
 
I bakgrunnen ser dere forresten c-vitaminene jeg kjøpte meg idag. Jeg skal ikke bli syk. Jeg føler meg allerede syk her jeg sitter med kjeften full av kål og ser på film med familien. Coveret ligger i bakgrunnen på bildet.

Ser du hvilken film det er?
Og hvem skrev boka den er basert på?


Litt lørdagsquiz er kos. Den som svarer rett skal få litt kål av meg.

SelvironiDenne jenta må være full av selvironi. YOU GO GIRL!
Jeg har masse selvironi. Jeg elsker å stå foran speilet naken og shake alt jeg har. Her snakker vi shaking av mager (ja, i flertall), lår og rumpe - og hvis jeg har masse selvironi den dagen - overarmene.

Har du selvironi?

Tror du jeg har selvironi nok til å legge ut video av magene mine som danser?

Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Don't cha! ;)

Irritasjon

Hva er vitsen med å true med og slette seg selv bare fordi du ikke får nok kommentarer?
Hva er vitsen med å syte over at du ikke ser noen vits i å blogge fordi du ikke får nok kommentarer?

Kjære dere sytere omkring dette:
- Hvis du allerede har mange kommentarer, men vil ha flere, gå og legg deg! Du er bare grådig.

- Hvis du har et høyere besøkstall enn kommentarer, så tenk deg litt om. Har det slått deg at du skriver så jævlig forpult dårlig at folk ikke engang gidder å legge igjen en kommentar? Kanskje det er fordi du ikke stillet et spørsmål på slutten? Kanskje det er fordi du aldri gidder å legge igjen kommentarer til andre? Gjør mot andre, det du vil andre skal gjøre mot deg heter det.

- Hvis du har et lavt besøkstall og få kommentarer, så burde du kanskje reklamere litt for deg selv. Du kan for eksempel besøke mange andre blogger, og skrive kommentarer til dem. På den måten oppdager flere deg. Logisk nok, ikke sant?

Men for guds skyld! Drit en lang kabel i å skrive et syteinnlegg om at du har mistet motivasjonen fordi du mangler kommentarer. Din oppmerksomhetssyke ku- eller okse. Kall deg hva du vil.

Er jeg urettferdig nå?
Tror du jeg er en oppmerksomhetsyk ku?


Den som betyr alt

Tenk dere å våkne opp om morgenen, og se ut som et helvete. Tenk deg at du går ut på stua, er kjempetrøtt og humøret er på bånn. Du ser mot sofaen, og der sitter han. Han smiler til deg og sier: Hallo, så fin du e!

Tenk deg at du er lei deg en dag, og han kommer bort til deg og gir deg en stor klem og sier: Æ e så gla i dæ.

Tenk deg å ha en slik person nær deg hver dag. Tenk deg å stadig få høre hvor fin du er og hvor elsket du er. Er det noe rart at jeg forguder denne gutten eller?

Jeg vedder på at alle dere tror jeg mener kjæresten min nå, og jeg skal innrømme at han er ikke så verst han altså, men den personen jeg snakker om nå er den jeg elsker høyest av alle - uansett hva.

Jeg snakker om lillebroren min. Han er ti år yngre enn meg, og det er jeg glad for. Det er så morsomt å tenke tilbake på hvor mye han har forandret seg siden han var baby.

mammalui
Et bilde av mamman min og lillebroren min

Forrige innlegg var et bilde sendt fra mobilen min tatt etter at jeg hadde tatt sol. Som dere ser er det en tattovering. Ingen klarte forsåvidt å se hva det var for noe.

dsc00001jpg


Dette er en tattovering av stjernetegnet til lillebroren min (fiskene) bundet sammen med stjernetegnet mitt (vekten). Det er en tattovering som betyr utrolig mye for meg, fordi hver dag jeg ser den blir jeg minnet på at jeg har en person som betyr så mye for meg.

Jeg har faktisk lagt merke til at jeg er veldig overbeskyttende overfor han. Jeg tør nesten ikke la han gå ut for å leke, for tenk om ei bil kjører på han? Det er skummelt å tenke på.


Har du en person som betyr så mye for deg at du kjenner det knyte seg i magen hvis du tenker på at du en gang kan miste den personen?

Har du søsken som betyr mye for deg?

Et herlig bevis på at jeg blir rask brun. Har plaster over tattisen,%2

DSC00001.JPG
Et herlig bevis på at jeg blir rask brun. Har plaster over tattisen, siden den er såpass ny. Fint skille. Og nei, jeg er ikke rød. Det er lyset. Helt sant. Noen som klarer å se hva tattisen min er?

Jeg er marimusavhengig

Faen da, nå ble jeg utfordret igjen! Flaks for dere så skal jeg svare på den, men bare fordi jeg ble utfordret av blogg.no deiligste (var jeg litt vel dristig nå?) blogger: Marimus

marimus 
Jeg er fremdeles skuffet over at du sensurerer hele tida.

Hva mener du en god blogg bør inneholde:
Jeg mener den bør være personlig og åpen. Det vil si at jeg ikke liker bloggere som kopierer fra nettsider. For at en blogger skal fange min interesse bør det også være en del humor og selvironi i bloggen. Litt bilder og videoer skader overhodet ikke. Dessuten foretrekker jeg, som mange andre, en variert blogg. Jeg liker å bli sjokkert, så hvis en blogger jeg følger mye med på plutselig slenger ut et uventet innlegg hviner jeg av fryd.

Hvor lenge har du selv blogget:
Høhø, min første blogg ble laget da jeg var 15. Den varte i noen få måneder, med få innlegg. Jeg husker fremdeles den dagen for noen måneder siden da jeg, en smule flau, fant den igjen. Den var ikke slettet, og jeg satt der og leste gjennom gamle innlegg og lo så tårene trillet.
Foruten den bloggen åpnet jeg denne bloggen i fjor høst. En liten bloggpause gjennom vinteren, og så startet jeg for fullt i april (tror jeg).

Hvorfor begynte du å blogge:
Jeg har så mye på hjertet, og jeg bare vet at alle dere med glede vil lese alt jeg skriver. Det er et tidsfordriv, som gir meg fred i hverdagen min. Dessuten har jeg blitt helt hektet på å lese andres blogger, jeg føler jeg blir kjent med dem selv om jeg ikke blir det.

Hvilke 3 blogger er du mest opptatt av (bortsett fra mine venner):
Marimus, hundrings og kokarori

Anbefal èn blogg:
Ingen over, ingen under og ingen ved siden av: Marimus.
Dette er ikke en gjengjeldelse på at hun anbefalte meg, men rett og slett fordi hun har vært min favorittblogger siden sommeren. Jeg tror ikke det har gått en eneste dag jeg har vært på pc'n der jeg ikke har vært innom bloggen hennes. Jeg er marimusavhengig.
Hun er en ekte trønderjente (merk: litt for mye karsk i helgene?), med masse humor og en herlig kropp (der var jeg kanskje dristig igjen?). Måten hun skriver på får opp humøret mitt, og stadig sjokkerer hun med morsomme innlegg og komiske bilder. Og kjære søte marimus, jeg må nok innrømme at jeg er glad i deg også. Det er ikke rent ofte jeg har lyst til å dra deg gjennom skjermen for å klemme deg.

Nevn tre positive trekk om bloggen til vedkommende som sendte denne utfordringen til deg!
Her hadde jeg tenkt og nevne kroppen hennes igjen, men føler jeg begynner å bli litt vel kroppsfiksert her, så derfor:
1. Hun legger ut artige bilder, som får meg til å glise fra øre til øre. Og det er lang vei det, for å smile altså.
2. Hun skriver herlige innlegg, som er veldig varierte.
3. Hun oppdaterer ofte! Me like!

Jeg sender denne videre til følgende personer:
Nina Christine - http://ninachristine.blogg.no/
Karina - http://dietcokeandkisses.blogg.no/


Det du ikke vet

Jeg vet jeg sa at jeg er lei av utfordringer, og at jeg aldri skulle gjøre det igjen. Likevel så sitter jeg her nå. Siden jeg gang på gang blir utfordret, skal jeg nå nok engang dele sju ting til med dere:

1. Dere husker vel alle filmen Bare Bea, om Bea som så sårt ville miste jomfrudommen sin. Etter den filmen kom ut har jeg ofte fått høre at jeg ligner på henne. Hvorfor aner jeg ikke. Om det er oppførselen hennes og tankegangen hennes, eller utseende som ligner aner jeg heller ikke. Jeg er vel kanskje litt lik rollefiguren Bea, men til mitt forsvar så tok jeg absolutt ikke det siste kakestykket. Ikke at det er noe forsvar.

bare
Et stykk dårlig webcambilde av meg, og et stykk bilde av Bea. Finnes det egentlig noen likhet? Det var like før russenavnet mitt ble Bare Lotte. Jeg må slutte med og tenke så mye på sex tror jeg. Uansett, der er derfor jeg har den headeren jeg har. Mest i mangel på oppfinnsomhet.
barelotte10

2. Jeg er et veldig stresset menneske. Da jeg gikk på ungdomsskolen skrev jeg lister over hva som skulle gjøre når, og hvis jeg ikke fulgte dem fikk jeg panikk. Det ble så ille en dag noen venninner og jeg skulle øve til en heldagsprøve, at de tok fra meg lista og rev den i stykker. Da hadde jeg ropt til dem i ren fortvilelse at vi lå etter skjema. Jeg skriver fremdeles lister, men følger dem ikke slavisk. Jeg har også øvd meg på å roe ned tempoet, hvis ikke kommer jeg til å dø av høyt blodtrykk.

3. Jeg har en piercing i nippeln, og holdt på besvime i dusjen da jeg begynte å blø etter jeg tok den. Jeg liker den veldig godt, og føler at uten den ser puppen min rar ut. Det gjorde forresten ikke noe vondt å ta den, jeg har nesten ikke følelse i brystvortene. Etterpå var det litt ubehagelig, og jeg klarte så vidt og løfte armen, men ellers var det verdt det. Hvis vi ser bort i fra den holdt-på-å-besvime-i-dusjen-opplevelsen.

4. Jeg er fryktelig sjalu. Mest av alt på mine beste venninner. Det er litt merkelig egentlig at jeg som liksom skal være så fornøyd med meg selv, likevel er misunner venninnene mine. Jeg misunner det de kan, hvordan de ser ut, hvordan de framstår for andre. Derfor er det ofte vanskelig for meg å glede meg på deres vegne, men jeg drar meg selv i nakkeskinnet og vil dem kun det beste.

nasty 
Jeg misunner denne blonde jenta veldig mye. Hun er tynn, men likevel har hun former. Hun er søt, morsom og kan det med å ta av. Hun er alt det jeg føler jeg ikke er (jeg er forsåvidt ganske søt da). Dessuten har hun snillere og mer forsåelsesfulle foreldre enn meg. Men what the hell, jeg er glad i henne.

5. For meg er mat viktig. Hvis jeg ikke får i meg mat blir jeg sint og depressiv. Derfor har de som kjenner meg til vane for og gi meg mat, eller merke seg at jeg trenger mat (Merk: Joakim mater meg hele tida).

6. Jeg er sjefete og veldig perfeksjonist. Hvis ting ikke blir gjort på min måte får jeg omtrent fnatt. Jeg er også en person som har det med og sjefe andre rundt. Derfor trenger jeg mennesker som står imot meg når jeg er på mitt verste. Man bør ikke alltid la meg få viljen min, jeg blir så bortskjemt.

7. Jeg takler ikke nærhet og kosing. Eller iallefall jeg gjorde jeg det ikke før. Jeg hadde en egen liten kose-kvote, noe jeg til en viss grad har fremdeles. Det var begrenset hvor lenge jeg taklet og ligge i armkroken til Joakim bare for å kose. Slik var jeg da jeg var lita også. Jeg taklet ikke det å sitte på fanget til noen og få kos. Jeg likte ikke å klemme mye. Hvorfor jeg var og er slik aner jeg ikke.
Dessverre for Joakim sin del har jeg blitt forandret til et kose-monster nå, og blir nesten fornærmet når han ikke koser med meg. Synd det.

kose


Ble du noe klokere på meg nå?

Den siste utfording

De fleste her har delt sju fakta om seg selv med leserne sine, nå er min tur kommet.

1. Jeg raper når noen trykker meg på magen. Det skjer automatisk, og jeg klarer ikke å stoppe det. Hvis noen trykker meg flere ganger på rad raper jeg konstant i flere minutter.

2. Jeg har åtte (eller flere) halvsøsken. Jeg kjenner kun en av disse, og det er lillebroren min. Resten av gjengen har faren min spredt omkring i landet. Jeg har forsåvidt ikke møtt han siden jeg var fem år heller. Dessuten har jeg tre stesøsken, så sammenlagt kan jeg si at jeg har 11+ søsken.

3. Jeg er trolig manisk-depressiv i en liten grad. Du finner nok ingen som er mer ustabil i humøret enn meg. I perioder er jeg kjempelei meg, og ønsker bare og forsvinne. I andre perioder er jeg helt oppe i skyene, og snakker som en foss og er hyperglad.

4. Jeg er søt som få, men kan på få sekunder bli så sint at du blir redd. På samme måte blir jeg like raskt blid igjen. Jeg har også voldelige tendenser når jeg er forbanna.

5. Jeg tisset meg ut da jeg gikk i tredje klasse. Det var mamma sin feil, som hadde låst meg ute og ikke gitt meg nøkkel. Jeg kan fremdeles huske pisset som lå i snøen etter meg.

6. Da jeg var 13 år stjal jeg hjemmebrent fra moren min og stefaren min. En politidame tok den ifra meg og ringte hjem. Som straff hjemme tok de fra meg tv'en på ubestemt tid. De truet også med og anmelde meg hvis jeg stjal noe fra dem igjen. Redd som jeg var trodde jeg på dem.

7. Jeg er overbevisst om at det er spøkelser og overnaturlige skumle vesen under senga, i hjørner og andre steder det er mørkt. Derfor har jeg en nattlampe hjemme som jeg må ha på for å klare og sovne.

Jeg slenger med en nummer 8: Jeg er ganske så lei av å bli utfordret nå.

Siden jeg er lei av å bli utfordret vil jeg utfordre dere!
Fortell meg en negativ ting om deg selv, og to positive.

Utfordring

Dette innlegget ble skrevet 6/11 klokken 19:16.

1.Har du vært i noe forhold dette året?
Ja, to utrolig nok.
2. Har du feiret bursdagen din enda?
Ja.
3. Kysset to personer på en kveld?
Telles venninner også her? For i så fall har jeg en lei uvane med å vise litt for mye kjærlighet på kveldstid.
4. Vært på en diett?
Ja, spis og bli feit-diett. Ufrivillig vel og merke, har fått meg jobb på bakeren.
5. Møtt en spesiell som har endret livet ditt? Ja, og han er helt fantastisk.
6. Vært utenlands? Ja, i Riga og Magaluf.7. Hva tenker du på nå? Om jeg skal gidde å kle på meg for å løpe på do.
8. Klemt noen? Når da? Klemmer hver dag jeg.
9. Sovet i en annens seng? Sover i Joakim sin seng omtrent hver natt.
10. Fått en jobb? Ja, som nevnt i spørsmål 4.
11. Gjort noe du har angret på? Jeg gjør alt for ofte ting jeg angrer på.

SISTE:
Den siste personen du ga en klem? Joakim.
Siste personen som ringte deg? Nina, som skulle fortelle meg om at oppgjøret var feil.
Når var siste gangen du følte deg dum? I går kveld. Da ble jeg litt flau.

8 FAKTA:
1. Hjemby? Trondheim
2. Alder?
19 år
3. Frisyre? Pannelugg, fall i håret, volum og utrolig vanskelig?
4. Øyefarge? Brun, med litt grønnskjær. Mersom spyfargetskjær.
5. Høyde? 1.65 sa de på sesjonen, men jeg er overbevisst om at jeg er 1.67.
6. Humør? Sulten, trist og lei. Og sliten.
7. Hvor vil du helst være? På do.
8. Hva var det siste du drakk? Saft.

Ting om mitt kjærlighetsliv:
1. Har du noen gang vært forelsket? Ja
2. Tror du på kjærligheten? Jeg tror på at man kan være utrolig glad i en person, og at det er det som kalles kjærlighet.
3. Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Ja.
4. Har du noen gang knust noens hjerte? Så klart har jeg det, har du ikke sett hvordan jeg ser ut eller? HÆÆÆHÆ, jeg vet ikke.
5. Har du noen gang falt for din beste venn? Falt for en som ble min beste venn.
6. Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? Sikkert.
7. Er du redd for forpliktelser? Spørs hvem jeg skal forplikte meg til.
8. Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? Jeg er heldigvis under den grensa.

FØLELSER:
1. Savner du noen akkurat nå? Ja
2. Er du lykkelig? Egentlig ikke.
3. Spiser du noe nå? Nei, men det gjør jeg snart.
4. De siste ordene du sa til pappaen din: Stefaren min menes vel her, min biologiske far har jeg ikke sett siden jeg var fem år.
5. Siste sangen du sang: Red, red wine
6. Den siste tingen du lo av: Noe venninna mi sa.
7. Den siste tingen du sa: Glad i deg.
8. Sist du gråt: I helga
9. Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå: Bilde av meg og to venninner

HAR DU NOEN GANG:
Sagt: "Jeg elsker deg": Ja
Drømt noe skikkelig rart, og så opplevd det dagen etterpå: Jeg har følt at jeg har drømt det når jeg har opplevd noe, men det kalles jo deja vu, og er visst bare at ene hjernehalvdelen er tregere enn den andre der og da.
Den verste følelsen i verden: Følelsen av å ikke være bra nok.
Framtidig datters navn: Lill Thea
Framtidig sønns navn: Hvis jeg får en gutt skal han hete Lill Thea han også. Jeg er ikke oppfinnsom nok til å finne på to navn.

Jeg velger å ikke utfordre noen, ganske enkelt fordi jeg tror alle er blitt utfordret. Men for all del, hvis du føler deg glemt kan du bare late som du er blitt utfordret av meg.

Å elske på tross av

"Man skal ikke elske på tross av, man skal elske på grunn av"

Bullshit mener jeg. Hvis man elsker noen så elsker man dem, selv om de har diverse feil. Man kan jo ikke si at man elsker en person på grunn av de feilene han/hun har. Derimot så kan man elske personen i tillegg til å lære seg og overse de små feilene. Det er det jeg kaller ekte kjærlighet.

Jeg vil ikke at noen skal elske meg fordi jeg er pottesur om morgenene, jeg vil at man skal elske meg til tross for den lille irriterende detaljen. At Joakim gir meg ro og fred når jeg nettopp har våknet kaller jeg ekte kjærlighet. At mora mi maser på meg og gjør meg pissforbanna klokka åtte om morgenen kaller jeg rein idioti. Nå skal det nevnes at den kjærligheten mora mi føler for meg og den kjærligheten Joakim føler for meg er ganske så forskjellig. Hvis ikke hadde det bare vært nasty.

n85158517217576484165
Det er bra at Joakim godtar meg slik jeg er, til tross for at jeg ikke kan å sminke meg.
picture 0423
Og jeg godtar han til tross for at han har Hello Kitty-plaster i panna og
 selv om han sover konstant.


Tror du at man kan elske en person på grunn av de feilene personen har?
Eller mener du at man kan elske en person og godta feil?


Så du tror du har fine klær? Jan-Thomas hadde elsket dette skal jeg%

DSC00253.JPG
Så du tror du har fine klær? Jan-Thomas hadde elsket dette skal jeg si deg. Miniskjørt, tights, sokker og sandaler. Ikke rart alle vil bolle med meg...eh...kjøpe bolle av meg. Eh... Altså jeg er på jobb. Hvordan kledd er du idag?

Vi selger så mye rart og godt. Dette er vaniljefromasj. Gjett hva det%

DSC00250.JPG
Vi selger så mye rart og godt. Dette er vaniljefromasj. Gjett hva det hvite på toppen er?

1416 ord

Siden jeg har blitt utfordret av Line, så får jeg vel slenge ut dette monsterlange innlegget. Bare fordi jeg er en taper uten noe annet å gjøre enn å sitte foran pc'n. Forsåvidt skal jeg straks løpe i dusjen og hoppe til byen. Uansett, her kommer 7 sider med word og 1416 ord:

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder?
Da er det ca. en måned til min 20-års dag. HÆLA I TAKET!

2. Tror du at du har giftet deg til da?
Hahaha, ja, så absolutt. Jeg skal dra med meg Joakim på rådhuset neste måned. På tide med barn og hus og sånt nå vettu. Jeg er jo snart halvveis til 40.

3. Hvem snakker du mest med på msn?
Vennene mine?

4. Husker du hvor du var 11. september 2001?
Jeg var på leirskole. Var det ikke da 9/11 var?

5. Hvem ringte deg sist?
Lillebroren min, han lurte på om han fikk ha en kompis på besøk.

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din?
Antakeligvis en brentcd.

7. Har du kjæledyr?
Telles Joakim? Foruten det har jeg en hel farm av hybelkaniner.

8. Når var siste gang du drakk kaffe?
En tidlig morgen på jobb, for en måned siden.

9. Er foreldrene dine gift?
Moren min er gift med stefaren min, min biologiske far driter i meg.

10. Når så du din mor sist?
I går.

11. Liker du å reise med fly?
Jeg hater det. Spesielt etter sist gang da jeg begynte å grine av smerte pga. ekstreme dotter i ørene.

12. Hvor mange land har du bodd i?
Kun Norge.

13. Hvor mange byer har du bodd i?
Kun Trondheim.

14. Hvor mange søsken har du?
Hold dere fast: 9 halvsøsken og 3 stebrødre.

15. Kan du plystre?
Jeg spytter mer enn jeg plystrer.

16. Hva var det siste du spiste?
Pasta

17. Hva er din favorittiskrem?
Lollipop-is på boks!

18. Hva ser du frem til?
Å kose meg imorgenkveld.

19. Er det noe du vil fortelle til noen?
Jeg forteller det meste til folk jeg.

20. Hva gjør du om en time?
Da dusjer jeg og leser kjemi. Ikke samtidig altså.

21. Liker du kaffe?
Hvis det er sjokoladesmak på den så.

22. Hvor mange glass vann drikker du for dag, gjennomsnittlig?
Jeg forsøker å drikke 2 liter til sammen, men det skjærer seg hver dag.

23. Er noen forelsket i deg?
Ja, absolutt alle som ser meg. Haha, neida. Kun Joakim. Håper jeg da.

24. Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene?
Jeg foretrekker å sove med noen andre, helst Joakim.

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen?
Alt for mange ganger.

26. Kan du spille poker?
Ja, men jeg har ikke noe pokerfjes.

28. Har du noen gang vært i Canada?
Nei. Men kan tenke meg å dra dit en gang.

29. Hva var den siste sangen du hørte på?
En sang på tv?n.

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg?
Jeg vet om en da, han gikk i klassen min i fjor.

31. Hvor mange land har du besøkt?
5 tror jeg..

32. Snakker du andre språk enn ditt morsmål?
Engelsk og litt tysk, men jeg er elendig.

33. Har du lyst på piercing eller tatovering?
Jeg har allerede piercing i navlen, ørene og nippeln, og jeg har to tatoveringer, men tror jeg vil ha flere.

34. Har du noen gang vært i en ambulanse?
Nei.

35. Svømmebasseng eller hav?
Havet er nå det beste.

36. Hvordan er været hos deg?
Regn og kaldt. Høstvær.

37. Spiser du frokost daglig?
Ja.

38. Hva er din favoritting å bruke penger på?
Klær.

39. Hva var det siste du kjøpte?
Mat på Migon.

40. Hva er ditt favorittprogram på TV?
Sex and the city

41. Kan du rulle med tungen?
Nei.

42. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Jeg hater å dykke, og må alltid holde meg for nesa.

43. Sover du med bamser?
Det sluttet jeg med da jeg begynte på ungdomsskolen.

44. Hva er din blodtype?
O- , dvs jeg kan gi til alle.

45. Er alt lov i krig og kjærlighet?
Det meste, så lenge det ikke går utover folk som ikke fortjener det.

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine?
Blå

47. Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene?
Ja.

48. Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket?
Lukket. Er livredd for monstrene inni der.

49. Er du voksen?
Nei, det er jeg ikke.

50. Har du tatt sol den siste måneden?
Dessverre ikke, og det vises. Jeg skal ta neste uke.

51. Kan du skifte olje på en bil?
Har aldri gjort det før, men alt kan vel læres.

52. Har du fått fartsbot?
Jeg har ikke lappen.

53. Er du avhengig av tv-en?
Nei. Jeg ser kun de programmene jeg har planlagt å se. Stort sett.
54. Liker du appelsinjuice?
- ja

55. Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen?
Jeg er ekstrem på slumreknappen.

56. Om du fikk sjansen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det?
Har nok med apene rundt meg jeg.

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå?
Trene

58. Kaffe eller energidrikker?
Energidrikker

59. Hva er din favoritt by?
Trondheim

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du gjort?
Jeg hadde hoppet oppå munnen hannes og stukket ut øynene og slått meg på brystet og ropt: AYYIIAAaaaah

61. Liker du håndskriften din?
Absolutt ikke.

62. Hvilken sang hører du på?
Ingen

63. Har du vært så full at du har besvimt?
Er det det samme som å blekke? I så fall har jeg blekket skikkelig engang, og var slått ut i tre timer.

64. Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort?
Jeg hadde nok banket han helseløs.

65. Når våknet du denne morgenen?
Morgenen? Klokken kvart over tolv.

66. Har du søskenbarn?
Av de som jeg vet av, så har jeg to hele.

67. Hva liker du med deg selv?
Øynene, rumpa og tærne.

68. Hvem snakket du med sist?
Lillebroren min.

69. Hva er det verste faget på skolen?
Matematikk, det faget kan bare brenne!

70. Hvor skal du bo når du blir eldre?
Hvem vet?

71. Hva drømte du i natt?
Jeg husker ikke.

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp?
Mamma betaler.

73. Hvor ble du født?
St. Olavs hospital i Trondheim.

74. Hvordan var din forrige helg?
Jeg klarer ikke å komme på hva jeg gjorde. Tror jeg hadde jobbhelg.

75. Hva er din favorittsang?
Vet ikke.

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en?
Ja.

77. Hva er den beste iskremsmaken?
Jeg liker best sorbetiser jeg, så jordbær kanskje?

78. Noen gang likt noen du ikke trodde du hadde sjanse på?
Ja. Og jeg fikk han, de fleste gangene.

79. Har du hjemmeside?
Jeg har bloggen min.

80. Er det noen i tankene dine akkurat nå?
Line, som utfordret meg til dette. BIAAATCH.

81. Kan du si alfabetet baklengs?
Om jeg hadde orket å konsentrere meg.

82. Kyss eller klem?
Begge deler.

83. Ville du forandret deg selv for en gutt/jente?
Bare hvis det er virkelig negative ting ved meg (som at jeg er pottesur om morgenene), men ellers mener jeg at en person som liker meg skal like meg for den jeg er.

84. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett?
Lasse. Da jeg var i magen til mamma kalte hun magen for LasseLotte

85. Har du vært på scenen?
En gang på barneskolen i et skuespill.

86. Hvem er favorittkarakteren din fra Star Wars?
Jeg har aldri sett Star Wars, men hva med Yoda?

87. Ville du gjort alt for en person du er glad i?
Det meste, iallefall gjort det jeg kunne som utgjorde en forskjell.

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint?
Joakim.

90. Hvorfor det?
Han var teit.

91. Hva er din favorittfrukt?
Vannmelon.
92. Irriterer vennene dine deg?
Ja, av og til. Men som regel er det bare småting.

94. Blogger du?
Neeeei, hva tror du?

95. Er du kilen?
Enkelte steder.

96. Hvem er/var din favorittlærer?
Odd, som jeg hadde i fjor i samfunnsøkonomi. Han lot meg sove.
97. Hvilket godteri spiser du på kino?
Popcorn, som regel.

98. Syns du gutten skal betale på første date?
Jeg tror ikke på dater, men jeg betaler selv.

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din?
Antakeligvis, men jeg orker ikke bry meg.

100. Hva skal du gjøre etter denne testen?
Dusje.

101. Ditt favoritthårprodukt?
Jeg vet ikke.

Nå kjære lesere, hvor mange av dere leste hele denne lista?

Et sted har jeg tatt bort et spørsmål, hvilket nummer?


Hva er dette og hva skal det brukes til?

DSC00221.JPG
Hva er dette og hva skal det brukes til?

Jeg skal til syden i januar! Det skal bli herlig å tilbringe en hel

DSC00215.JPG
Jeg skal til syden i januar! Det skal bli herlig å tilbringe en hel uke i varmen sammen med kjæresten og et annet vennepar. Skal du til syden i løpet av vinteren?

Jeg planlegger for mye. Mangler bare at jeg skriver hva jeg skal gjøre%2

DSC00213.JPG
Jeg planlegger for mye. Mangler bare at jeg skriver hva jeg skal gjøre time for time nå. Har du en avtalebok? Isåfall, er du like avhengig av den som meg?

Vinneren er en skikkelig søtsak

Etter utrolig mange tilbakemeldinger på den fantastiske konkurransen min skal jeg nå presentere dere for vinneren, Karina. Hun er en relativt ny blogger, som raskt har jobbet seg opp på mest aktiv lista. Hun skriver veldig bra, poster mange bilder og er attpåtil en skikkelig søtsak.

karina

Dette svarte hun:
- Hvilken BH-str bruker jeg? (80A)
- Hva heter vibratoren min? (PIXIE)
- Hvor er "Bare Lotte" og lovehearten i headeren tatt fra? (BARE BEA)
- Hva var russenavnet mitt? (KLEENEX)
- Hva er min favorittserie? (SEX AND THE CITY)
- Hvor mange piercinger har jeg (de i ørene teller ikke) ? (2, NIPPEL & NAVLEN)

Hun hadde utrolig nok rett på alle spørsmålene. Karina er verdt et besøk. Jeg leser bloggen hennes hver dag.

Har du vært inne på bloggen hennes tidligere?

Jeg støtter denne saken, gjør du?


kreftsaken

" Flere enn 750 kvinner dør av brystkreft hvert år "

De fleste av dere har vel sett dette bildet på diverse blogger. Jeg slenger meg med, da jeg mener dette er et bra formål. Martha Christin har laget en konkurranse ut av dette, og hvis du trykker på bildet (over her) kommer du innpå innsamlingen hun har startet. Målet hennes er å samle inn 5000 kroner, og hvis de fleste slenger i 50 kroner eller mer, så vil hun trolig nå målet sitt. Samtidig vil en av giverne vinne en premie.

Selv skal jeg donere penger når jeg får lønn, og jeg har delt denne linken med flere bekjente.

Jeg støtter denne saken, gjør du?

Bare Lotte holder konkurranse!


sprsml

Jeg skal nå holde min første konkurranse. Siden jeg ikke har noen sponsorer og ikke vil etterligne alle andre fører jeg et nytt konsept.

Den som klarer å svare mest rett på følgende spørsmål vinner konkurransen:

- Hvilken BH-str bruker jeg?
- Hva heter vibratoren min?
- Hvor er "Bare Lotte" og lovehearten i headeren tatt fra?
- Hva var russenavnet mitt?
- Hva er min favorittserie?
- Hvor mange piercinger har jeg (de i ørene teller ikke) ?

Hva er den fantastiske premien? Vel, jeg har ingen! Men jeg kan godt skrive fint om den som vinner altså.

Og dere linke til meg altså.

Konkurranse

Charlotte holder en konkurranse, og denne gangen bestemte jeg meg faktisk for å være med. Grunnen er ganske enkelt fordi premien er knall:
konkurranse1223588562
Premien er som dere ser en mp3-spiller fra Nettsalongen.no.

nettsalongen Om nettsalongen:
" Nettsalongen.no selger Magic Hairextension, vesker, smykker, klokker, solbriller, Turbo tan mm. Vi satser på et bredt utvalg av varer til en god pris, rask levering og god kundeservice. Vi importerer de fleste varene selv, mest fra Kina og USA. Her er det ingen mellomledd, derfor kan vi ha så lave priser på varene våre. "

Genialt i grunn, kanskje jeg skal shoppe litt hairextensions?

Er det rart jeg alltid har vært favorittbarnebarn eller? Smiskesmiske

DSC00197.JPG
Er det rart jeg alltid har vært favorittbarnebarn eller? Smiskesmiske

Jeg er en slem pike. Jeg har nettopp trøkt hele trynet mitt inn i en

DSC00196.JPG
Jeg er en slem pike. Jeg har nettopp trøkt hele trynet mitt inn i en krembolle, mens jeg jobber hardt med å drikke opp cola'en min. Her sitter jeg i bakrus, kvalm og jævlig. Hva kurerer det? Sex and the city folkens, som alltid! Etterpå skal jeg spise fisk til middag. Det blir saker ja. Grøss... Liker du fisk?

Vil ha vil ha vil ha!

Jeg tror jeg vil ha disse skoene:
satcsko
Hvor lavt synker ikke jeg når jeg vil ha kopi av skoene Carrie hadde i SATC-filmen? Men tenk dere hvor porno føttene mine hadde blitt med disse da! Jeg måtte forsåvidt ha stått i ro, siden jeg ikke kan gå med så høye hæler.

At de koster 22.99$ er bare slemt.

Noen som kan melodien til denne?

DSC00188.JPG
Noen som kan melodien til denne?

Det er hardt å begynne og trene. Jeg holdt ut i 10min og 23 sekunder

DSC00187.JPG
Det er hardt å begynne og trene. Jeg holdt ut i 10min og 23 sekunder. Kondis? Nei. Jeg kjente blodsmaken. Jeg så mørket. Nå skal jeg drikke vann, spise banan og kvikklunsj. Sunn og sprek! Føler du deg sprek idag?

Er jeg en slask hvis jeg blir hjemme med sex and the city og snus, i

DSC00182.JPG
Er jeg en slask hvis jeg blir hjemme med sex and the city og snus, istedet for å trene? Jeg har sett på fotball da, så jeg føler meg litt sprek. Trener du?

Ikke rart man legger på seg når man jobber på bakern. Hva ville du

DSC00172.JPG
Ikke rart man legger på seg når man jobber på bakern. Hva ville du hatt nå? Donut? Krembolle? Bolle? Bergensbolle? Skolebrød? Sjokolade crossaint? Valgets kvaler...

Tobacco from Cuba, water from Norway, made in Sweden, wtf?!

Nå kjære medbloggere skal jeg fortelle dere noe alle virkelig burde vite. Nemlig hva som er hva min favorittsnus. Jeg har mange. Ja, jeg snuser fast. Jeg vet det kan være skadelig, jeg vet det er skadelig for tennene, men jeg velger å snuse framfor røyking. For meg er snus som godteri, jeg blir glad av det. Dessuten spiser jeg mindre godteri, og det er vel bra...eller?

Uansett, her har dere de snusmerkene jeg bruker:

montecristo
Montecristo er min favoritt. "Tobacco from Cuba, water from Norway, made in Sweden"
Jaha ja, det var jo litt vel spesielt. Det er trist at de ikke selger denne overalt.
Det er litt sterk smak på denne, men jeg liker det. Dessuten er dåsa ganske fascinerende. Den minner meg om en honningkrukke. Ps: Denne har for vane å renne hvis du ler for mye.

nickandjohnny
Nick (and johnny) er en sterk, men god snus. Denne bør du ikke ta tidlig om morgenen før du har fått i deg mat. Da spyr du. Jeg har testet det ut.

sterkportion
Skruf sterk portion er ca. like sterk som Nick (and johnny) tror jeg. Den er ikke like god som Nick (and johnny), men den duger bra. For de som ikke liker snussmaken noe spesielt kan jeg foreslå en annen skruf:

snusportionskruftranbarSkruf tranebær: Denne er som godteri for meg. Dessuten så er skruf et morsomt navn. Skrrrruuuuuuuuf. Selve smaken av tranebær minner meg om fjorsommereren med mange gode minner, noe som gjør at jeg alltid føler et snev av glede når jeg pakker en pris i overleppa.

Jeg priser meg lykkelig over disse snusene.


Hvis du snuser, hvilken snus er din favoritt?

Se hva jeg fikk i bursdagsgave fra Joakim. Perfekt. Veldig perfekt. Dett

DSC00171.JPG
Se hva jeg fikk i bursdagsgave fra Joakim. Perfekt. Veldig perfekt. Dette kurerer fyllesyke. Noen andre der ute som er fyllesyk idag?

For en måned siden klaget jeg på at lillebroren min hadde tegnet en te

DSC00169.JPG
For en måned siden klaget jeg på at lillebroren min hadde tegnet en tegning av familien vår, men glemte av meg. Han har litt skyldfølelse pga dette, og satt opp en time lengere igår kveld for å tegne denne. Han er så søt.

Gjør som Lotte bli lotte!

Jeg søkte "Lotte er" på google og fant følgende:
Lotte er vill og hemningsløs
Lotte er en livlig jentehund som bor i et lite land ved sjøen
Lotte er altså ledetråden gjennom denne bloggen
Lotte er en kortform av kvinnenavnet Charlotte, som er dannet av mannsnavnet Charlot
Lotte er en helt vanlig norsk kvinne over 16 år
LOTTE er et sentralt planleggingsverktøy ved utarbeidelse av skattepolitikken i Norge
Lotte er rå!


Foruten dette fant jeg noe annet:
http://www.lottene.no/cgi-bin/lottene/imaker?id=42&visdybde=2&aktiv=42

Jeg har alltid trodd at lottene er saniteten i militæret, men det er jo så mye mer:
  • Sanitet

  • Samband

  • Stabsoppgaver

  • Transport

  • Forpleining

  • Organisasjonsarbeid

  • Presentasjonsteknikk

  • Lederskap mm


lotteforbundet

Der fikk navnet mitt plutselig en større betydning. Så jeg sier som Norges lotteforbund:

Gjør som Lotte bli lotte!


Se så flink jeg er! Kjemi er kjempemorsomt dere, alle burde prøve de

DSC00163.JPG
Se så flink jeg er! Kjemi er kjempemorsomt dere, alle burde prøve det. Så absolutt. Jeei! Litt ironisk her.

Jeg er dødsdømt. Om en halvtime skal jeg fjerne den tidligere nevnt sk

DSC00145.JPG
Jeg er dødsdømt. Om en halvtime skal jeg fjerne den tidligere nevnt skjeve visdomstanna mi. Nå har jeg hatt 3 uker på å manne meg opp. Ønsk meg lykke til og fortell meg gjerne noe morsomt så jeg har noe å smile av idag?

Ingen tvil om at jeg er flink til å tegne. Skal jeg tattovere deg?%2

DSC00129.JPG
Ingen tvil om at jeg er flink til å tegne. Skal jeg tattovere deg? Høhø

Middag

DSC00123.JPG
Gjett hva jeg og Joakim har hatt til middag idag? Og gjett hvilken brus vi drikker?
Hva har du hatt, eller skal ha, til middag idag?
Hva er din favorittbrus?

Et dikt til Siw

Et dikt from me to you: http://vonca.blogg.no/

Det var en gang i september,
jeg satt der og så etter noe mer.
Så logget jeg på,
og gjett hva jeg så?

Et koselig innlegg om meg,
skrevet av deg!
Ikke rart jeg ble glad
av alt det fine du sa.

Nå har jeg skrevet et dikt,
lurer på om det ble likt?


Hahaha! You make my day!

Så koselig!

DSC00119.JPG
Se hva som lå på bordet da jeg kom ut fra dusjen. Nå ble jeg glad! Skal ikke så mye til.

Hva slags kjæreste er jeg?

logo
Hva slags kjæreste er du?

Mitt resultat:
Drømmekjæreste
du er rett og slett en drømmekjæreste! hvem som helst ville dødd for å være sammen med deg. <3
Ta denne quizen på Start.no

Måtte bare herme etter juliebettina.blogg.no . hihihi testen viser at vi begge er perfekte kjærester. Av og til tar det bare litt lengere tid for gutter å skjønne det.

Er du en speedbæsjer?

Er du en speedbæsjer?
Er du inn og ut av dassen som et olja lyn, eller sitter du på trøkkern lenge?
Kanskje du er en av dem som sitter i flere timer og leser Donald Duck og co? Kanskje du er en av dem som sitter der og spiller på mobilen din? Hva er du?
bsjSitter'u på trøkkern?!

Antatt skyldig

Det er mange bloggere som har sett Mamma Mia!, som har vært helt i hundre. Meryl Streep spiller moren Donna, og framstår da som en 40-år gammel herlig kvinne, full av sjarm. En ting er sikkert, det inntrykket blir helt ødelagt av denne filmen:

antatt skyldigHer spiller hun CIA's terrorsjef, og fremstår som ei gammel hurpe. Jeg skal ikke gå så mye inn på hva som skjer i filmen, men derimot skal jeg si en ting: TA TIL HELVETE Å SE DEN!

Den er så knallbra at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Etter å ha sett den første gang (jeg har sett den to ganger) satt jeg der med en diger klump i magen, tårer i øynene og sinne mot USA. Andre gangen skjønte jeg USA mer, men satt der fremdeles med tårer i øynene.

Denne filmen får fram på en fin måte hvordan USA behandler terrormistenkte. Har de overhodet noen mistanke om at noen driver terror mot USA, har de muligheten til å sende dem lydløst ut av USA. Hvorfor skal de sende de ut av USA? Ganske enkelt fordi de skal avhøre dem. Du skjønner, USA driver ikke med mennesketortur. Derfor er det bedre å sende krigsfanger til utlandet og torturere dem der for å få informasjon. Spørsmålet er egentlig om folk som regel er skyldig, eller om det er snakk om stakkars uskyldige personer. CIA har tatt av etter 9/11, og sender massevis av krigsfanger ut av landet. Dette så jeg på et tv-program for litt siden. (som om alt du ser på tv er sant, kanskje det bare er bullshit)

Denne filmen anbefales uansett på det sterkeste. Jeg elsker slike filmer. Action, thriller, spenning og på toppen av det hele- den får meg til å tenke og gjør meg rørt.


Er det noen film du har sett i det siste som har rørt deg mye/gjort deg opprørt/påvirket deg?
 På hvilken måte isåfall?

Æsj æsj, nam nam, curly curly, pang pang.

Æsj æsj, nam nam, curly curly, pang pang.

Noen som kan huske hvilken klappelek det er fra?


Noen som kommer på noen klappeleker fra de var små?

Det å fjerne, miste eller redde en baby

Det er rart å tenke på at man kan ta abort ut i 20 uke, når leger faktisk har reddet fostre som er kun 20 uker.
Hvor går grensen på abort og det å redde et for tidligfødt barn?


Venninna til mamma er gravid i 6 måned, hun har nylig måtte operere pga. blindtarmbetennelse. I natt ble hun innlagt på sykehus igjen, denne gangen fordi det hadde gått betennelse i operasjonssåret. Nå er det veldig stor sjanse for at hun mister babyen (med mindre de greier å redde den). Det er så trist når slikt skjer.

Slanking? PFFFFFT

Har lest inne på en del blogger, der de er sykt opptatt av slanking og vekt. Jeg får vondt i magen av personer som kun snakker om å slanke seg. Mange av venninnene mine er opptatt av å måtte være sånn og sånn tynn for å være bra nok. De er stadig på slankekurer og gud vet hva. Jeg får vondt.

Vær så snill, vær fornøyd med dere som dere er. Så lenge man ikke har en BMI som tilsvarer at man er overvektig eller undervektig, vil jeg påstå at man er perfekt. Gjør det noe om man har litt å ta i?

Ja, det er fint med flat mage, men på en annen side er det også fint med rumpe. Det er kanskje ikke så fint med digre håndtak på sidene, men gjør det noe?

Ærlig talt. Jeg blir sulten av alt slankesnakket.

Kan staten gjøre mer for dem?

Dette er en av grunnene til at jeg ikke vil jobbe innen eldreomsorgen lengere:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/20/544195.html

Jeg blir kvalm. Helt sykt kvalm. Jeg blir trist. Jeg blir sint.

Nå forbandt jeg denne artikkelen med sykehjem, men etter å ha lest den nøye kan jeg konkludere med at den handler om et eldresenter. Selv om den kanskje ikke har så mye å gjøre med sykehjem, har det likevel noe å gjøre med svikt i rutinene. Slike tabber burde ikke skje. Grunnen til at jeg nå reagerer så mye på dette er pågrunn av måten jeg synes de eldre blir behandlet på. Spesielt på sykehjem.

Min mor har i over ett år mast på meg om at jeg må søke meg helgajobb på sykehjem igjen. Jeg vil ikke jobbe på sykehjem. Hvorfor? spør hun. Fordi det tærer på meg mentalt og psykisk å jobbe der. Dag ut og dag inn skjer det samme, alt går i rutiner. Overalt rundt meg er det apatiske og deprimerte demente. Jeg takler det ikke. Det skjærer i hjertet. Dag ut og dag inn med triste, eldre mennesker, som er kommet til endeholdeplassen sin. Det er der de skal dø. Spørsmålet er om de har skjønt det?

Det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne gjort for de eldre på sykehjemmene, dessverre er jeg klar over at det er svært lite jeg kan få gjort for dem. Nettopp derfor klarer jeg ikke å jobbe som omsorgsarbeider. Staten har sviktet dem, og det er ingenting jeg kan gjøre.

De eldre fortjener bedre mat.
De eldre fortjener å få mer oppmerksomhet.
De eldre fortjener å bli behandlet med mer respekt.
De eldre fortjener flere pleiere på vakt.
De eldre fortjener bedre aktivitetstilbud.
De eldre fortjener å få dusjet seg minst annen hver dag.
Det er mange ting de eldre fortjener, som de ikke får.
Dette fordi staten ikke gjør noe.
Men kan staten gjøre mer for dem?
Har vi nok penger?

Er det noen andre der ute som jobber/har jobbet på sykehjem?

Lage nye bryster og tattoverer på brystvorter?!

De fleste har vel fått med seg at Christina Applegate har fått diagnosen brystkreft. For tre uker siden valgte hun å fjerne brystene sine: http://www.kjendis.no/2008/08/19/544096.html

" Jaja, hun har jo baken full av penger, så hun kan jo bare kjøpe seg nye ", tenkte jeg høyt idag.
Det var da min mor kom over meg som en hauk.
" BARE kjøpe seg nye?! Unnskyld meg, men er du klar over hva de gjør når de fjerner brystene eller?"
" Tja, de fjerner dem?
", svarte jeg usikkert.
Det var da min kjære mor fortalte meg hvordan det lå an.

Når de fjerner brystene etterlater de et digert arr, som oftest et kryss. Man er helt flat, og har ingenting som ligner bryst. Ikke engang mannlige bryst. Norske kvinner som får brystkreft blir tett oppfulgt av leger, og det å lage nye bryster er en lang og slitsom prossess. For det første skal du bygge opp noe som ikke er der. For det andre har man ikke brystvorte. De tattoverer på brystvorter!

Kreft er ikke noe jeg unner noen. Jeg håper ikke jeg får det. Alt for mange mister noen de er glad i på grunn av denne sykdommen. Grøss.

Visste du at Carrie Bradshaw har en søster?

Jeg fant nettopp ut at jeg er Carrie Bradshaws ukjente søster. Det gikk opp som et lys for meg under dagens episode av Sex og singelliv. Hun fortalte at hennes far forlot henne da hun var fem år. Hvilket sammentreff! Det gjorde min far også. Tilfeldigheter? Neppe.

Det faktum at hennes far forlot henne har påvirket hennes forhold til menn og hennes seksuelle relasjoner. Ditto. Hun tenker sex og menn, jeg tenker sex og menn. Bare tenk på det, vi ligner jo litt. Så klart er det små forskjeller mellom oss, noe annet kan man ikke forvente. Hallo?! Det er jo ikke akkurat som om vi har samme mor. Dessuten har miljøet rundt oss noe å si. Hun bor trossalt på andre siden av kloden.

Jeg har alltid følt en connection mellom oss. Hver bidige mandagskveld jeg har vært klistret foran skjermen, for å få påfylt min ukentlige dose med lykke, har hun vært der. Min søster. Carrie Bradshaw. Mon tro hvordan hun havnet så langt unna meg? Vet hun at hun har plenty med halvsøsken spredt rundt omkring? Kanskje jeg burde sende henne et brev.

megogcarrie
Som to dråper vann. Hvis du ser bort ifra hårfarge, kroppsbygning, klesplagg og alder.
Samt mange andre ting. Men ingen søsken er helt like, vel?

Meg i et nøtteskall

mburp
(trykk på bildet)

Burp


Depressivt

nytetrisrekord
Det er veldig depressivt å tenke på at jeg kan sitte å spille dette så lenge at jeg får en slik poengsum, og det er enda mer depressivt å tenke på at jeg ville ha en høyere poengsum. Nei nei nei, på tide å få seg et liv tror jeg.

Karius og baktus i ny vri


"Jeg tror hun kommer til å spytte oss ut..."
"Det kan jeg forstå, det smakte helt forferdelig!"

Et katteliv er tross alt et liv det også

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=193907

- Gi meg katten min tilbake. Jeg savner ham, sier den unge katteeieren Daniel til Fjordingen.

Hvordan kan noen gjøre slikt? Enn å kidnappe en annens katt på den måten! De fleste katter har en familie som er glade i dem. For alt man vet kan jo disse såkalte kattetyvene være de samme som torturerer katter? Jeg har ikke helt fått det med meg i nyhetene, men ei venninne av meg nevnte det. Hun var sjokkert. Noen har klippet av katter halen og skjært opp magene på dem. Det er jo grusomt!

Jeg har aldri vært noe kattemenneske, men jeg får vondt av at andre er så slemme mot dyr. Dyr er levende de også.

Jeg er så pen

p8580542c9257c5b8f373fb707bd3b3a157953249
mee
Neida, bildene er absolutt ikke redigert.

La meg nå presentere min DragQueenkjæreste Joakine:
joakimredigert

Man kan redigere bildene sine her.

Kjærest

Måten du rynker på nesa når du sover.
Det søte smilet når du våkner.
Håret til alle kanter.
Den søte lukten av gårsdagens parfyme.
Den herlige mørke stemmen som hilser god morgen.
Den varme kroppen som gir meg en klem.

Latteren din som smitter.
Hendene dine som stryker meg over ryggen når jeg er lei.
Leppene dine som kysser meg akkurat når jeg trenger det mest.
Måten du kommer inn i rommet med et smil og et fat med mat på.
Alt du gjør for å glede meg.
Du gir meg det jeg vil ha.

Kroppen din som er så deilig og god.
Hendene som er myke og varme.
Den stramme magen og brystkassa.
Den søte rumpa.
De deilige lårene.
Alt er deilig.

Det er så mange grunner jeg kunne ramset opp.
Jeg liker deg veldig godt.
Du er der alltid når jeg trenger deg, og når jeg ikke trenger deg.
Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre.
Ingen andre har det smilet du har når du ser på meg.
Du er min kjæreste.

ppsi

Er du jente, er du dømt til å bli hatet

Er du pen, er du bimbo.
Er du smart, er du nerd.
Skiller du deg litt ut, er du taper.
Liker du sort, er du emo.
Har du dine egne meininger, er du bitch.
Er du populær blant guttene, er du horete.
Har du sex, er du billig.
Bruker du sminke, er du bertete.
Er du jente, er du dømt til å bli hatet.


Dette er så sant. Vi alle vet det. Det er tåpelig. Verden er full av fordommer. Har det alltid vært slik?

De grusomme tenårene

Det er deilig for meg å kunne se tilbake på vonde år, som endelig er over. Eller iallefall nesten over. Jeg snakker om tenårene. De grusomme tenårene. Årene der mensen kommer og ødelegger alt, årene der kjønnshår og annet hår plager deg, årene der hormonene kontrollerer deg. Det er grusomt. Samtidig som vi gjennomgår denne torturen har vi psykisk stress, som skole, karakterer og foreldre. Plutselig skal det vi gjør på skolen bedømmes? Vi får karakterer på hvor flinke vi er. Greit, jeg skjønner nødvendigheten med karakterer, men litt stressende å måtte få en 6'er på matteprøven når du helt plutselig får mensen? Der sitter du og blør igjennom alt mens du stresser med matte. Det der ble litt heslig for mye på spissen. Likevel kan jeg påstå at for min del var det ikke dette som var verst. For meg var det familien.

Det finnes masse godt å si om familien min, jeg er glade i dem. Likevel har det vært noen tøffe år. Jeg har trolig vært et sant hormonmareritt. Samtidig har ikke de gjort det så mye lettere. Jeg skal ikke legge ut om familieforhold- og problemer innad familien. Jeg skal bare påpeke at det er utrolig mange tenåringer der ute som har det vanskelig hjemme, noe som gjør at de får det vanskelig med seg selv. Det er urettferdig at livet skal oppleves så vanskelig.

Det er først det siste året jeg har fått orden på livet mitt. Jeg har fått igjen kontrollen over hormonene - nesten iallefall. Jeg vet sånn cirka hva jeg vil, hva jeg trenger, hva som gjør meg glad, hva som gjør meg lykkelig og hva som gjør meg deprimert. Dette tolker jeg som mitt eget lille tegn på at jeg begynner å bli mer moden. Hurra for det! Snart er jeg totalt ferdig med tenårene (man er i tenårene fram til man blir 20 år i mine øyne).

Jeg føler med alle de andre der ute, som overhodet ikke er snart ferdig.

Treåtrædvemåsefaen

Min største frykt på denne tiden av året er å bli bæsja på av en måse i byen. Tenk deg at du står midt i byen, og plutselig får en diger klatt avføring i hodet. Du har ingen mulighet til å snike deg ubemerket hjem for å vaske håret, du er jo midt i sentrum. I sentrum av byen, og er du uheldig nok, i sentrum av folks oppmerksomhet. Så klart, jeg hadde jo dødd på meg av latter om en person foran meg hadde blitt bæsjet på. Det hadde faktisk gjort dagen min skikkelig bra. Jeg er kanskje litt slem. Nettopp derfor er jeg redd for alle disse plagsomme jævlene som har bosatt seg i byen. De har et perfekt samarbeid med duene, som også gjør sitt for å bæsje ned forbipasserende. Jeg vil ikke gjøre noen andres dag skikkelig bra på mitt nedbæsjets hår bekostning.

Måser er skumle på denne tiden. Det er på denne tiden de har parret seg og fått små bebiser. Det faktum at de har en unge å passe på, gjør at de driter noe innmari mye på alle som nærmer seg ungen mer enn 10 meter. Heldig som jeg er har jeg 33 av disse skapningene utafor blokka mi. Det har seg slik at de alle samler seg på gresset, og jeg er helt overbevisst om at de planlegger hvordan de samlet skal drite meg ned.

Treogtredve måser er ganske mange. Jeg ønsker meg et luftgevær. Det hadde vært saker å sitte på verandaen på sene sommerkvelder, og skyte ned en etter en. Jeg hadde blitt som en Rambo- eller som Hitman.

dmse
Dette er en måse. Den er død.

Mhm mhm, 1880 ja, mhm mhm


Hahahahaha dette her minner meg slik om naturfag- og mattelæreren min. Mhm mhm. Det er fryktelig irriterende med personer som sier mhm mhm etter hvert ord du sier, så du føler de ikke får med seg hva du sier. Stakkar dama fra 1880. Mhm mhm.

Nytt design

Jeg er overhodet ikke fornøyd, men nå gidder jeg ikke fikle mer med det. Det ser iallefall ikke helt fucked ut. Grått og rosa får fungere inntil videre. Noen forslag til hva jeg kunne gjøre?

Jeg lider av kronisk tapersyndrom

Rettere sagt: Tetrismani

tetris

Greit, jeg vet det er på middels vanskelighetsgrad. Nå skal jeg slå meg løs på den vanskeligste graden. Det blir gøy. Herregud... Jeg er blitt en tetrisfreak. Takk og lov for at Joakim kommer hjem snart, så jeg får noe å gjøre.

Litt flaut å innrømme det, men jeg har faktisk en rekord på omkring 10 000 poeng. Tyder det på vennemangel, søvnproblemer, kjedelig liv eller rett og slett avhengighet? Jeg slår en finger på den siste.

Bli gift på 7 minutter

Sverige lanserer drive-in bryllup. Man kan bli gift på 7 minutter.

" Vi har lagt opp til litt Las Vegas-stemning og satt opp et stort, rødt neonlys som sier «Bli gift!», slik at det synes på lang avstand og folk kan vite at her skjer det, sier Asterlund. "

Kan det bli mer harry? Det er ikke bare harry, det er wannabe Las Vegas. Jeg forbinder to ting med Las Vegas, og det er kjappe bryllup og spillegalskap. Med Sverige forbinder jeg øl, røyk, snus og Storsjøbadet. Jeg vil helst ikke ende opp med å tenke på harry-bryllup når jeg tenker på Sverige. Men ved nærmere ettertanke kan kanskje drive-in bryllup være helt ok. Tenk deg nå at du er på harrytur til Sverige for å hamstre røyk og sprit, og plutselig får du en sinnsyk giftesjuke. Hva er vel bedre enn en drive-in kirke på veien hjem? Da kan man kjøre innom, bli gift og kjøre hjem med spriten i baksetet. Det er jo sååå romantisk da dere!

Jeg ligner 71% på Barack ObamaOOh, hvilken lykke!

Hvem er du i sex og singelliv? Jeg vet hvem jeg er.

Hvem er du i sex og singelliv?
Jeg tok testen. Jeg hadde ikke trengt å ta testen. Om jeg er stolt av å kunne sammenligne meg med henne er vel kanskje ikke rett å si, men nå skal det nevnes at jeg ikke er  ekstrem som hun virker til tider. Var det noen som så episoden i går kveld på tv3? Da hun dro på dildopartyet (eller hva man kan kalle det), det hadde vært noe for meg. Det skal nevnes at ingen får putte et så digert monster i meg. Han mannen som var dildomodell var virkelig godt utrustet. Av og til kan det bli for mye av det gode...
sexandthecitysamantha
Når jeg først snakker om godt utrustet kan jeg likså godt nevne ei bok jeg nettopp har lest. Blond Lotus skrevet av Cecilie Gamst Berg hadde mange gullkorn. Hovedpersonen hadde sex med en franskmann som hadde en penis på størrelse med et balltre. Iallefall beskrev hun den slik. Hun klarte ikke å gå skikkelig på over ei uke. Stakkar.  
blondlotus 
Denne boken anbefales for personer som vil lese noe utenom det vanlige. Det som er så morsomt for meg er at hovedpersonen er fra Trondheim. Jeg kan på mange måter si at jeg kjenner meg igjen i henne også.

Bokomtale tatt fra nettet: Kat Glasø drømmer om å bo i Austalia, og så snart sjansen byr seg, rømmer hun fra Norge, kulde og barter og reiser østover med den transsibirske jernbanen. Før hun når Australia, hopper hun av i Beijing - forelsket i alt kinesisk og endelig med en følelse av å være hjemme. Kat kaster seg ut i det nye eventyret, med sitatet "Samleie kan stundom føre til nærmere bekjentskap" i bakhodet. Hun reiser etter hvert videre til Hong Kong, og litt etter litt lærer hun om språk og skikker omkring seg - en annerledes kultur som utfordrer hennes oppfatning av seg selv og sin vanskelige oppvekst.

Samleie kan stundom føre til nærmere bekjentskap - umoralsk eller en helt ok moral?

Hvordan får jeg teksten ved siden av bildet?!

Because of youReba Mcentire har sin egen serie på tv3 (Reba har vel alle sett?), her har hun en duett med Kelle Clarkson. Stemmen og musikken til Reba er så behagelig å høre på. Country er undervurdert.

Denne skjønnheten vil jeg ha

sonyericssons500ii
Den koster visst 1kr med Djuice nonstop. Er det bra nok abonnement mon tro?

Jeg vil ha ny mobil med nytt abonnement

Alle de rimelige abonnementene jeg finner har ikke noe tilbud med mobil på kjøpet. Det er kun djuice nonstop som har med den mobilen jeg vil ha til 1 krone. Typisk nok er ikke dette abonnementet det mest rimelige.

Det store spørsmålet er likevel: Hva er best av OneCall, Tele2 og djuice zero tatt i betraktningene?

Noen som har prøvd den nye mentos-tyggisen?

Jeg så den i butikken idag. Den sto der, lyste rødt og fristende mot meg. Hvordan kunne jeg unngå å prøve den?
Til en latterlig pris av 16,90 er jeg skuffet.

For det første mister den smaken raskt.
For det andre smaker den ikke som mentos.
For det tredje lyver de:  Det sto at det skulle være 12 tyggiser i pakken, men jeg telte bare 10.
For det fjerde er det umulig å blåse bobler med den.

picture 0385
Jeg er skuffet. Den har en fin boks med store tyggiser og grei smak.
Men jeg er avhengig av å blåse bobler. Skuffet. Virkelig skuffet.


Monkeyface


Brev

Kjære ukjente mann,
Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg dette, men jeg skal bli medlem av klosteret.
Jeg tror det gikk opp for meg da vi nakenbadet utenfor Chicago når jeg så deg dra klærne av min beste venn.
Jeg er sikker på at du er redd nok til å forstå at Ekstrem Oppussing suger.
Jeg leverer sofaputene dine tilbake til deg, men beholder ditt venstre øre som et minne.
Du burde også vite at jeg vil fortelle myndighetene om din senilitet.
Hilsner til frosken din, Leonard!
-Lotte-

ØHM

Kjære (personen som sist skrev brev til deg),
Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg dette, men ___1___.
Jeg tror det gikk opp for meg ___2___ ___3___ når jeg så deg ___4___ ___5___.
Jeg er sikker på at du er ___6___ nok til å forstå ___7___.
Jeg leverer ___8___ tilbake til deg, men beholder ___9___ som et minne.
Du burde også vite at jeg ___10___ ___11___.
___12___!
-Navnet ditt-


1. Hvilken farge er det på t-skjorten din?
Blå - Vår romanse er over
Rød - Vår kjærlighetsforhold er over
Hvit - Jeg skal bli medlem av klosteret
Sort - Jeg liker deg ikke
Grønn - Horoskopene våre står ikke sammen
Grå - Du er pervo
Gul - Jeg skal selge meg selv
Rosa - Neseborene dine er fornærmende
Brun - Mafiaen vil ha deg
Ingen t-skjorte - Du er en taper
Annet - Jeg er forelsket i søsteren din.

2. Hvilken måned ble du født?
Januar - Den natten
Februar - I fjor
Mars - Da dvergen din bet meg
April - Da jeg
Mai - Første mai
Juni - Da du tok håndjern på meg
Juli - Da jeg kastet opp
August - Da jeg så det innskrumpede hodet
September - Da vi nakenbadet
Oktober - Da jeg siterte julenissen
November - Da hunden din gikk amok
Desember - Da jeg skiftet tennis sko

3. Hvilken matrett foretrekker du?
Taco - I leiligheten din
Pizza - I bobilen din
Pasta - Utenfor Chicago
Hamburgere - Under bussen
Salat - Idet du spiste enchilladas
Kylling - I skapet ditt
Kebab - Med Paris Hilton
Fisk - I kvinneklær
Smørbrød - På Hare Krishna eksamineringen
Lasagne - På mentalsykehuset
Pølser - Under en transe
Annet - Med George Bush og hans kone

4. Hvilken farge er det på sokkene dine?
Gul - Prøve deg på
Rød - Fornærme
Sort - Ignorere
Blå - Slå ut
Lilla - Helle sirup på
Hvit - Skrape inn initialene dine på
Grå - Dra klærne av
Brun - Helle lut på
Orange - Kastrere
Rosa - Dra klærne av
Barføtt - Sitte på
Annet - Kjøre ut

5. Hvilken farge er det på undertøyet ditt?
Sort - Min beste venn
Hvit - Faren min
Grå - Bill Clinton
Brun - Prompeputen min
Lilla - Min sennep sufflé
Rød - Donald Duck
Blå - Avokado planten min
Gul - Brevvennen min i Ghana
Orange - Min Kid-Rock samling
Rosa - Manchester Uniteds målmann
Ingen - Min John F. Kennedy-statue
Annet - Den gale munken

6. Hva ser du helst på tv?
Scrubs - Mann
The O.C. - Følelsesladd
One Tree Hill - Åpen
Heroes - Iskald
Lost - Høy
House - Redd
Simpsons - Feig
Nyhetene - Mongolid
Idol - Masochist
Family Guy - Senil
Top Model - Rød
Annet - Flau

7. Humøret ditt akuratt nå?
Glad - Hvor fryktelig jeg har hatt det
Trist - Hvor kjedelig du er
Uinteressert - At julenissen ikke finnes
Sint - At kvisene dine er på siste stadium
Deprimert - At vi er søskenbarn
Spent - At det ikke finnes noen løsning på dette.
Nervøs - Midtøsten
Bekymret - At Hondaen din suger
Følelseskald - At jeg tok kjønnskifteoperasjon
Flau - At jeg er allergisk mot hamsteren din
Kosete - At jeg tenner på søppelmenn
Overstadig glad - At jeg er open
Annet - At Ekstrem Oppussing suger

8. Hva er fargen på soveromsveggene dine?
Hvit - Ringen din
Gul - Kjærlighetsbrevene dine
Rød - Darth Vader plakaten din
Sort - Den tamme steinen din
Blå - Sofaputene dine
Grønn - Bildene fra LA
Orange - De falske tennene dine
Brun - Adresseboken din
Grå - Våre matchende snoopy-smekker
Lilla - Dine gamle lotto kuponger
Rosa - De klipte tåneglene
Annet - Minnene dine fra militæret

9. Den første bokstaven i navnet ditt?
A/B - Bildet ditt
C/D - Olje aksjene
E/F - Naboen din, Martin
G/H - Jomfrudommen min
I/J - Resultatene av blodprøven
K/L - Ditt venstre øre
M/N - Selvmordsbrevet ditt
O/P - Min sunne fornuft
Q/R - Moren din
S/T - Sommerfuglsamlingen din
U/V - Rullebladet ditt
W/X - Davids trikot utstyr
Y/Z - Karakterene dine fra universitetet

10. Den første bokstaven i etternavnet ditt?
A/B - Alltid vil huske
C/D - Aldri vil glemme
E/F - Alltid ønsket å ødelegge
G/H - Aldri openlyst håpet
I/J - Alltid har følt meg skitten
K/L - Vil fortelle myndighetene om
M/N - Fortalte min tilståelse i dag om
O/P - Ble intervjuet av VG i dag om
Q/R - Fortalte psykiateren min om
S/T - Føler meg syk når jeg tenker på
U/V - Alltid vil prøve å glemme
W/X - Er bedre uten
Y/Z - Aldri likte

11. Hva foretrekker du å drikke?
Vann- Vennskapet vårt
Øl - Senilitet
Brus - Inkarnasjonen til en eskimo
Melk - Boligblokken
Vin - Kokain misbruk
Cider - En lidenskapelig interesse for mus
Juice - Oprah Winfrey imitasjoner
Mineral vann - Flaue utslett
Kakao - aubergine fetisjdyrking
Whisky - å ødelegge andre verdenskrig
Annet - Å hate Vålerenga
Alkoholfri drink - Ett nytt liv som klone

12. Til hvilket land vil du foretrekke å dra på ferie?
Thailand - Varm hilsen
USA - Beste hilsen
England - Lykke til i fengsel
Spain - Gå og drukn deg selv
China - Motbydelige hilsener
Japan - Brenn i helvete
Greece - Din evigvarende fiende
Australia - Hilsener til frosken din, Leonard
Egypt - Fuck off
Italy - I smerte
Other - Hilsener til din sprøe familie

This is the crazy frog!Det er sol ute. Jeg skal pilse ikveld. Grille og spise meg feit på potetgull (altså jeg skal ikke grille potetgullet nei, men pølser). Jeg gleder meg. Det er godt og varmt ute. Når jeg tenker sommer, så tenker jeg på sommeren for to år siden (eller kanskje det er tre år siden). Det var den sommeren Crazy Frog var tingen, og jeg kom til å tenke på den isted. Søkte opp på youtube bare for å høre den. Alle har vel sett videoen av CrazyFrog-brødrene? hahahaha

Slem humorHahaha! Det er nok galt av meg å le av denne videoen (videoen er lød rart ut, skrives det slik?!), men den var jo litt morsom da. Til en viss grad iallefall, så lenge man ikke ser på det som alvor... Jeg er generelt lei av å være alvorlig hele tiden, forsøker å ta litt letter på ting. Sånn type: "jaja, det ordner seg!"
Håper jeg ikke støter noen nå. Passer det å si "jaja, det ordner seg" nå? Kanskje ikke.
 

Potetgull som synger på siste vers.

Er det farlig å spise potetgull som har gått ut på dato?
Får man vondt i magen da?
Det skal jeg finne ut nå. Nå er det jammen på tide at jeg lever litt på kanten.


RSS 0.91