Passasjeren som sinket alle

Vi hater det alle sammen. Passasjerer som sinker bussen.

Tenk deg at du sitter på bussen og vil hjem, det er kveld og det er sent. Senga roper på deg. Eller kveldsmaten lengter etter deg. Du hadde helst sett at bussen kjørte strake veien fram til busstoppet ditt. Typisk nok svinger den innom et annet busstopp først for å plukke opp noen. "Hvorfor i helvete er det alltid folk som tar bussen så sent når jeg gjør det?", tenker du vel. Det gjør absolutt ikke saken bedre at denne personen ikke klarer å finne busskortet sitt, eller t-kortet som de så pent sier det nå. Bussen står i ro i flere minutter. Du venter og venter. Magen rumler og øynene er trette. Hvorfor kan ikke bare denne helsikes passasjeren komme seg av bussen og ta den neste? Kanskje hun finner det teite kortet sitt i løpet av de 20 minuttene hun må vente. Strengt tatt må hun vel bare vente i 10 minutter, siden hun allerede har sinket bussen din.

Tenk deg nå at du står på bussholdeplassen. Det er under ett minutt til bussen kommer, og du kan ikke finne busskortet. Du vet du trenger det for å komme på bussen. Hva i helvete? Du hadde det jo for to timer siden da du tok bussen hit! Bussen kommer kjørende, og du stopper den i håp om at du finner kortet på et mirakuløst vis. Du tramper inn på bussen, og unnskylder deg til bussjåføren med at du har rotet bort kortet et sted i vesken. Et sted i vesken... Vesken er stappfull av drit du ikke trenger: en avtalebok, en pengebok, en mobil, en ipod, tre par nøkler, en sudokubok, en pakke, en cola, tre plaster, migrenetabletter, en penn og en blyant og et par solbriller. Og en tyggis. Blant alt dette skal du finne busskortet. Bussjåføren venter, han ler av deg. Du tør ikke se opp på de andre passasjerene i skrekk for at de ser stygt på deg. Ansiktet ditt brenner opp, og du vet at du er knallrød. Bussjåføren er utålmodig, så han begynner å kjøre. Du har fremdeles ikke funnet kortet. Bussen er kommet halvveis når du finner det. Du skal snart av. Takk og lov, du hadde ikke mistet det. Nå må bare vesken ryddes.

busskort
Ingen sminke i hele verden kunne ha skjult rødmen min. Hvorfor må disse t-kortene være så små? Det forsvinner hele tiden, og dukker opp på de merkeligste steder. Som inni sudokuboka jeg absolutt har behov for å ha i veska mi. Det er jo nødvendig, ikke sant?

- Hva er det særeste du har i veska eller sekken din?
- Har du noen gang rotet bort et busskort eller penger når du skal ta et offentlig transportmiddel?Forresten:
Hvis du har noe spørsmål til meg angående meg og bloggen min, så bare spør her: liiink
Svarer muligens på videoblogg om jeg får det til, og svarer trolig i løpet av helgen.

Har du noen gang lurt på

hvor jeg får all dritten som blir skrevet på tastaturet fra? Har du noen gang lurt på hvorfor jeg ikke legger ut dagens outfit? Har du noen gang lurt på hva jeg egentlig gjør om dagene?

Ordet er ditt! Eller spørsmålet er ditt. Hvis det er noe du lurer på angående Bare Lotte, så er det bare å peise på. Det spiller ingen rolle om det er spørsmål om dovaner, spisevaner eller sexvaner. Spør om hva du vil, og jeg skal svare!

Hvis dette ender med at ingen spør meg om noe, så velger jeg å tro at jeg er altfor åpen her på bloggen. Isåfall skal jeg bli litt mer mystisk.

??

1000238
Det hvite der er tingen.

Jeg er venstrehendt, skjønner du.

"Cirka 10 % av alle menn, og 8 % av alle kvinner er venstrehendte."

Det startet da jeg begynte i første klasse. Jeg fikk min egen grønne saks. Alle de andre i klassen fikk en blå saks. Jeg fikk vite at dette var fordi jeg er venstrehendt. Jeg mistet denne saksen. Hver gang vi skulle klippe noe på skolen måtte jeg bruke en blå saks, og resultatet var et hakkete og stygt ark. Ved gruppearbeid oppdaget de andre dette og ble irriterte på meg. De rev arket ut av hendene mine og klippet for meg. På den måten kunne jeg gjøre andre viktige sysler, som å pilke nese. Dette fortsatte oppover i skoletrinnene (ikke nesepilkinga altså). Senest i fjor slapp jeg å klippe fordi jeg er venstrehendt.

På skolekjøkkenet slapp jeg å skjære grønnsaker fordi jeg skjærte så stygt. "Jeg er venstrehendt, skjønner du". De andre skjærte for meg.

På jobben skal vi alltid skjære opp et kilo med hvitost om kveldene. Jeg forsøkte en gang mitt beste, og resultatet var skjev ost, som så ut som den var blitt spist og spyttet ut igjen. "Jeg er venstrehendt, skjønner du", sa jeg til daglig lederen min. "Osteskjæreren er ikke laget spesielt for høyrehendte da, Lotte", lo hun. Jeg slipper iallefall å skjære ost.

Det samme skjedde med løken, da jeg gjorde mitt beste ved å kutte den opp i fine små firkanter. Jeg slipper å skjære den også. Paprika, tomat, agurk, løk, ost og alt annet som skal skjæres. Ikke min oppgave.

"Jeg er venstrehendt, skjønner du" fungerer oftere enn man skal tro. Om dette er fordi de andre synes så synd på meg fordi jeg er en av de 8 % med genfeil, eller fordi de faktisk tror at kniver og osteskjærere er laget spesielt for høyrehendte, vet jeg ikke. Men en ting vet jeg, og det er at jeg er spesiell. For jeg er venstrehendt, skjønner du.

13. august markeres årlig over hele verden som de venstrehendtes dag. Da skal jeg spise et lass med kake og feire venstrehanda mi.

Er du venstrehendt?

Har du noen tåpelig unnskyldning for å slippe unna ting?


Mine ferdigheter på tastaturet kan iallefall ikke klages på.

ord

Min stemme

Etter mye om og men klarte jeg tilslutt å bestemme meg for hvem jeg ville stemme på i Hundrings fotokonkurranse. Min stemme går til Kari!

kokarori

Du ser så naken ut. Og det var vel det konkurransen handlet om? Dessuten liker jeg piercingen din, men det vet vi vel fra før av.

Barnslige rariteter

Det finnes minner fra barndommen som ofte svisjer innom tankene mine. Det finnes ting jeg gjorde som lita som gjør at jeg rødmer og fniser til jeg hikker av tanken på det.

Per dags dato klarer jeg ikke å gå på do med andre, med mindre jeg er drita og skikkelig pissatrengt. Da jeg var lita dreit jeg med tilskuere. Det er vanlig at jenter går på do sammen. Venninna mi og jeg gjorde dette hver gang vi måtte på do. Av og til måtte vi gjøre stort, og da sa vi bare: oi, æ må bæsj. Da snudde den andre personen seg vekk og tok såpe under nesa. Dritlukt er jo ikke så koselig. Men å drite sammen, det var koselig det.

Jeg viste også en spesiell interesse for å eksperimentere. Ved hjelp av et tisseglass (sånn som du tisser i og leverer til legen), en del bomull og mye vann hadde jeg tenkt å lage rumpetroll. Rumpetroll er jo så søte, og jeg var overbevisst om at de kom til å svømme ut av bomullet etter noen uker. Resultatet var det samme hver gang. Bomullet og vannet ble brunt og luktet bæsj. Jeg kunne ikke forstå hvorfor.

På min sjuårsdag fikk jeg et fint smykke i bursdagsgave sammen med en Aaron Carter cd. Jeg var dødsforelsket i Aaron. Jeg trodde at ved å tegne en fin tegning av han, legge tegninga sammens med smykket inn i en dorull og tette igjen med papir, så ville han på magisk vis bli min kjæreste. Spør meg ikke hvordan det skulle fungere, men jeg trodde på det. Resultatet på det var at mamma fant dassrullen og trodde det var rask. Hun kastet det. Det var det smykket... Og Aaron hørte jeg aldri noe fra.

Det er mange flere rare ideer og ting jeg gjorde som lita, men det holder jeg for meg selv.

hanekam
Man kan se at jeg allerede som ettåring var en luring


- Er det å gå på do en privat affære for deg?
- Gjorde du noe rart da du var barn?Applaus til meg

video:gorilla

Idag var jeg på jobb. Jeg vasket gulv. Jeg var flink. Jeg spiste ikke noe søtsaker. Jeg var superflink. Nå skal jeg belønne meg med en donut. Jeg er kanskje ikke så flink likevel. Fra nå av skal jeg se denne videoen av gorillaen fra Loro Parque hver gang jeg føler jeg fortjener en applaus.

Fortjener du en applaus idag? Isåfall, se videoen og smil for deg selv.
Fortjener du en donut? Isåfall, ikke spis flere enn en. Du blir kvalm.

Hva er best: donut eller crossaint?
Hva vil du helst ha: en saldo på 2000 kroner eller et flaxlodd?
Hva ser du helst av Harry Potter og Ringenes Herre?


Jeg selv skal spise donut nå, for det liker jeg best. Jeg har nettopp skrapet et flaxlodd og vant ikke en dritt, så jeg vil ha 2000 kroner på konto. Ringenes Herre har jeg nettopp sett, derfor skal jeg nå se Harry Potter og føniksordenen. Så vet dere det liksom.

Jeg har høydeskrekk

video:gondol

Det er min fabelaktige stemme dere hører i bakgrunnen. Det er Joakim dere hører erklære at han tror han driter seg ut. Jeg så ikke ned et eneste sekund. Det var så høyt! Istedet filmet jeg det første minuttet av den åtte minutters lange turen. Det er siste gangen jeg blir med på en gondol.

Da vi var kommet på toppen gikk jeg av med skjelvende ben. Jeg klarte såvidt å stå oppreist. Utsikten var fin, men istedet for å nyte vinden og horisonten, så måtte jeg bruke tida på å psyke meg opp til nedturen. Nedturen var virkelig en nedtur. Gosh, aldri mer.

Og det er forresten meg dere ser gjenskinnet av. Fin outfit ja? Hvem som tenker på å ta med seg varme klær når de drar til syden da? Ikke jeg! Endte opp med en haug av klær lånt av Joakim.

Har du høydeskrekk?

Tenerife

Etter en mildt sagt turbulent flytur (en del sidevinder da vi skulle lande, som gjorde til at flyvingen omtrent dælja ned i bakken), kom vi trygt fram på vårt 4+ stjerners hotell. Det var varmt, sola skinte og vi gjorde en haug med turistting. Med vi mener jeg Joakim, jeg og et annet vennepar. Med turistting mener jeg blant annet at vi besøkte:
- Loro Parque, som er en dyrepark der de viser delfinshow, sjøløveshow og spekkhuggershow.
- Siam Park, som er Europas største vannpark. Der ble jeg lurt til å ta mange skumle vannsklier, flaks at vi var i vann, for jeg tror jeg pissa på meg ørten førti ganger.
- Mount Teide, som er Spanias høyeste fjell og vulkan. Den er en liten utstikkervulkan som er igjen etter den digre vulkanen som skapte Tenerife og alle øyene rundt. Der tok vi Europas raskeste gondolbane, og jeg var nok engang overbevist om at jeg pissa på meg.

Sånn ellers spiste vi masse gode middager, spilte altfor mye Uno, solet oss masse og gikk enda mere. Jeg hadde det knall!

1000401

Meg og Joakim

1000270

Hotellet, ved bassenget.

1000592

100033310003831000392
Noen bilder tatt fra Loro Parque. Tok også filmer, som jeg skal legge ut. HOHO. Æ e proff!

10005291000548
To bilder tatt fra Teide. På toppen der det er snø, der var jeg. Vi tok en skummel gondol opp dit. Det har jeg også en film ifra. Som dere ser på siste bildet, så var vi over skyene. Litt høyt..

10005701000258
For første gang på 10 år fikk jeg badet. I et badekar altså. Jeg måtte jo bli rein til Joakim og jeg skulle på byen sammen. Se så herlig søt jeg er.

Er dere klare for å se videoer av delfiner som gjør triks, og av Joakim som erklærer at han driter seg ut pga høyden i Gondolen?

Er du sulten akkurat nå? Jeg vurderer å legge ut bilder av min ni-retters middag på kina restaurant.

Jeg vil tilbake. Vil du være med meg?Forresten: ryktene skal ha det til at det kommer en ny norsk versjon av Bloglovin. Den er litt....ikke bra enda, men jeg har iallefall bestemt meg for å slenge meg på det nå, det kan jo hende det blir bra.

Bloggr.no - Bilde mangler

Da er jeg hjemme.

DSC00368.JPG
Da er jeg hjemme. Nå skal jeg varme opp middagen de andre var så snille å spare til meg, pakke ut, gjøre matte og sikkert hundre andre ting. Vi blogges når dere minst venter det.

Spy

Stakkar Joakim våknet i natt med at jeg satt i senga og spyttet på fjernkontrollen. Sånn seriøst spyttet. Plutselig våknet jeg til og ropte: "HENT POSE!"

Han rakk det ikke. Jeg spydde i hendene mine og på fjernkontrollen. Grunnen? Jeg var i halvveis drømmetilstand og var overbevisst om at jeg hang over doskåla. Det var jammen bra jeg ikke måtte gjøre andre ting på do...

Jeg har nå konkludert meg fram til at store mengder hvitvin og reisesyke er en dårlig kombinasjon. Nå skal jeg hate livet mitt og kvalmen i en time til, og så skal jeg skyndte meg å pakke ferdig før vi drar til flyplassen.

Blogges mine kjære!

Sommerfugler i magen

Enn at det er under 24 timer til flyet mitt går. Enn at jeg drar til Tenerife imorgen! Det skal bli jubajuba.

Men først, sånn type akkurat nå, skal jeg en tur på mormors med venner. Kanskje det kommer bilder inatt. Og et innlegg. Jeg skriver alltid så fantastisk fabelaktig morsomt når jeg er snytings på hvitvin.

Imens dere venter på å høre fra meg, så kan dere høre på min ultimate sommersang. Flashback jentetur til Magaluf sommer 08, la meg gi dere Danny med Tokyo:- Hvilken sang gir deg sommerfugler i magen?

Bussjåføren fra helvete

Har du noen gang tatt bussen og vært overbevisst om at bussjåføren har et helsikes sterkt ønske om å dø?

Jeg våknet med migrene idag. Jeg trodde jeg skulle spy. Etter mye om og men klarte jeg å krype ut av senga på skjelvende føtter og karre meg bort til badet. Herregud, så stygg jeg er når jeg har migrene. Spesielt etter jeg har tatt migrenemedisinen. Det er som om sjela mi har forlatt øynene mine. Et blekt og herjet ansikt, med tomme og glassaktige øyne. Håret var forresten veldig fett også.

Tross i alt kom jeg meg avgårde til jobb. Selve bussturen ned til byen gikk greit. Jeg var svimmel og det føltes som om hodet falt på skuldra mi hver gang bussen bremset. Problemet oppsto da jeg satt på bussen på vei fra byen til jobb. Sjåføren var over-emosjonell. Det er jeg sikker på. Han gasset på, selv i svingene. La meg påpeke at det er speilglatt ute. Jeg merket at bussen fikk sleng titt og ofte. Disse ekstreme svingene gjorde til at jeg holdt på å spre diverse magesafter utover sidemannen. Jeg overlevde. Jeg kom på jobb, og jeg gikk igjen. Bussen hadde gjort meg enda dårligere enn jeg var. Heldigvis kom min reddende ridder kjørende i sin opprustede bil.

Mens vi snakker om å ønske seg død: Hva faen tenker de på de som kjører scooter i dette føret?!

Lønna mi kom forresten idag. Hurra, sydenturen er reddet! Nå skal jeg legge meg ned i senga og ønske meg død. Akkurat som bussjåføren.

buss
Stakkars meg, der jeg sitter bakerst. Redd og kvalm.


Hvordan føler du deg idag?
Kjører du scooter/moped på vinteren?

Hva ønsker du deg mest av alt akkurat nå?


Se til å gi meg lønn!

Nå har jeg all grunn til å være stresset. Jeg og mange andre medarbeidere har ikke fått lønna vår enda. Den er ikke kommet, og vi vet grunnen. Grunnen er at salget har gått dårlig den siste måneden, sjefen vår har rett og slett ikke penger til oss.

Det bare går ikke! Jeg skal til Tenerife på søndagen, og jeg har kun 800 kroner på sparekontoen. Jeg trenger pengene. Jeg trenger de helvetes pengene!

Nå har jeg innsett at jeg må få meg en ny jobb. En jobb jeg kan stole på at jeg får lønn. En jobb med god lønn. Jeg må krype tilbake til sykehjemmet og grine til meg en jobb. Jeg kommer til å ende opp med å tørke gamlinger bak og grine over at de dør fra meg. Faen. Koste hva det koste vil, jeg kan stole på Trondheim kommune. De utbetaler i det minste lønna når de skal.

Jeg eksploderer snart av pengeproblemer. Akkurat som et lemen.

- Noe forslag til hva jeg kan gjøre for å skaffe meg penger, hvis jeg ikke får lønn?
- Er det noen jeg kan kontakte som kan kjefte opp sjefen min litt?

Skyt elgen, den har gått seg vill i boligstrøk!

Venninna mi fortalte i går at det sto ei elgku med en kalv i hagen hennes. De var veldig fredelige og elgkua var overhodet ikke aggresiv. Senere på dagen skrev en på facebook: du veit du bor på byåsen når det går en svær ÆLG og en fyr med rifle rett bak, utafor huset ditt!

untitled

De skjøt elgkalven. Senere løp elgkua rundt uten ungen sin. Lillebroren min så henne vandre mellom blokkene.
Venninna mi så elgkua i natt også, og da så hun bare stresset ut. Når elger blir stresset, så blir de utilregnelige. Det er da de blir farlige.

Det har blitt en stor sak ut av dette: Trondheim omringet av elg

Det jeg ikke forstår er hvorfor de ikke bare bedøvet dyrene og plasserte de i skogen, der de kunne vandre fritt?
Hvorfor skal absolutt vi mennesker ta livet av alt som kommer inn på vårt territorium? Vi bygger ut overalt vi kan, vi skaper nye tettbebygde strøk der det er plass. Skoger blir hugget ned, og plassen ville dyr kan vandre fritt på minsker.

For å sette det litt på spissen til usaklig: Tenk om dyrene gjorde dette mot oss? Tenk deg om du gikk på sopptur i skogen en høstdag sammen med ungene dine, og plutselig kommer en elg med ei rifle og skyter ungen din? Det er jævlig dårlig gjort. Jeg synes ungen skulle fått leve i fred.

Vel vel, det blir sikkert nok en koselig middag hos viltnemnda idag. Viltgryte med elgkalvkjøtt.

- Synes du det var rett og ta livet av kalven?
- Eller synes du heller de burde bedøvet dem og plassert dem i skogen der de er trygge?
- Liker du elgkjøtt?

Hærmætterkråk

Jeg gnisser i tennene her jeg sitter. Jeg har så lyst... men jeg kan ikke. Eller kan jeg? Skal jeg gjøre som halvparten av alle bloggerne her ute har gjort? Jeg bare må! Jeg er sikker på at dere svært gjerne vil vite hva som har skjedd med meg i løpet av året som var.

2008 var et svært turbulent og givende år for min del. Jeg har hatt mer ups & downs enn hele den foreninga til sammens.

Januar
januar
80'talls fest på Yacht Club.
Skole.
Skole.
Jobb.

Februar
Turbulent tid med min daværende kjæreste.

Mars
Det ble slutt med min daværende kjæreste. På samme tid møtte jeg en herlig fyr på fest:
mars2

Jeg reiste på klassetur til Riga en uke og fikk min første tattis:
dsc00243
mars1
Det var en gravid katte i Riga, vi så at babypusene rørte på seg inni magen!

Jeg fikk igjen kontakten med venninnene mine, som jeg hadde mistet da jeg var i det nevnte forholdet som tok slutt. Det ble endelig mye skøy:
mars

April
Denne måneden begynte jeg å blogge for fullt.
En veldig turbulent tid, der jeg til tider oppfører meg fjortis. Bare sjekke i arkivet. Du kommer til å riste på hodet.
Det er ikke lett å ha nettopp gått ut av et forhold, samtidig som du øyeblikkelig får følelser for en annen gutt.

Mai
Russetid!
mai
mai2

Juni
SOMMERFESTIVALEN I SELBU!

Joakim og jeg har erklært at nå har vi rotet lenge nok, og det er på tide å se sannheten i øynene. Ingen roting med andre, kun oss, vi to som kjærester.
juni

Juli
Sommer, sol og jentetur til Magaluf!
juli
Jeg ble litt for full første kvelden, men søt er jeg.

August
Skolen starter, og jeg får meg ny jobb ved Byåsen Bakeri.

September
Mer fyll og faenskap. Jeg fyller 19 år.
september
september2

Oktober
Vinterdepresjonen hopper fram.

November
Coctailparty
november

Desember
Venninna mi feirer bursdag, og vi jentene tar av bare slik som jenter kan.
desember
desember2
Nyttårsaften feiret vi med stil - jeg med mindre stil.Januar 2009
januar09
Heretter skal det bli flere slike rolige kvelder, med brettspill og venner.
Gjett hva jeg forsøker å tegne? Hint: Gjenstand.

Når jeg nå ser over det jeg har skrevet, og de bildene jeg har lagt ut, så innser jeg at det virker som alt jeg gjorde i 2008 var å drikke. Tullball. Jeg drikker meget sjeldent. Det er bare det at de eneste på bildene på facebook er tatt ved hyggelige sammenkomster. Typisk, right?

- Skal du på sommerfestivalen 09?
- Hva er ditt beste minne fra 08?
- Hva er ditt dårligste minne fra 08?

Kyss, klapp og klem fra en overtrøtt Lotte. Vi blogges!

Jeg skal bli en MILF

Jeg håper virkelig årene kommer til å være snille med meg. Jeg håper de sparer meg for overflødig fett og hud, jeg håper jeg slipper skjeggvekst og vorter på steder sola aldri skinner. Jeg håper jeg beholder sprettrumpa mi, helst uten cellulitter. Jeg håper rett og slett at jeg blir en MILF! *

Idag gikk det opp for meg. Jeg har ikke genene på min side. Min mor er det man kan kalle overvektig, og jeg har utrolig lett for å legge på meg. For å si det på en pen måte, så er jeg det man kan kalle frodig. Mer og ta i, vil si mer og være glad i. Ikke sant?

Vel, ikke idag! Dressbuksa mi, som var for stor da jeg kjøpte den for ett år siden, har blitt trang. Kanskje ikke trang, men jeg får ikke handa mi inni den uten at jeg åpner knappene. Ikke at jeg har noe behov for å putte hendene på innsida av buksa når jeg har den på meg altså, med mindre det klør. Men da er det nok bare en soppinfeksjon. Nei da. Nå var jeg ekkel.

Poenget mitt er at jeg har satt meg et mål. Når jeg kommer hjem fra Tenerife skal jeg på lavkarbo diett**, og jeg skal trene noe sinnsykt. Her skal kiloene rase av og musklene rase på!

nosweetandsour
Meg når jeg innser at jeg ikke får spise ris.

* MILF = mother I like to fuck. Har du ikke sett American Pie-filmene menneske?!

** Lavkarbo dietten innebærer for min del kun at jeg skal holde meg unna karbohydrater.
" Ketolyse dietten lar deg spise salat, grønnsaker, sopp, kjøtt, fisk, ost, egg, samt noen
meieriprodukter. Mat du ikke kan spise er brød, pasta, ris, frukt.
Sukker og søtsaker skal man holde seg helt unna. "

Bare slapp av folkens, jeg skal ikke bli en pro-ana-blogger eller hva dere kaller det. Derimot kommer jeg nok til å virke besatt av mat en periode. Lev med det.

Ikke akkurat Grete Roede

Jeg gulpet nettopp. Jeg har spist så mye at det renner over. Eller renner over på lårene. I form av fett altså. Shit au, det gjør ingenting. Jeg var nemlig og trente ikveld. Nå over til det dette innlegget skal handle om: Mat som Grete Roede hadde rullet seg i gjørma for.

nuggetsogchips
Middagen min ikveld, besto av chips, chicken nuggets og chillisaus. Lurer du på hvordan det ble laget? La meg vise deg:

nuggets 2 Du tar nuggetsene ut av pakken.
nuggets Legger dem på rist. Chillisausen til venstre.
chips Putter chipsen i en frityrkoker.

joakim Så trenger du en slik en til å lage maten, mens du drikker iste.

VOILA! Så har du en herlig, usunn og kvalmende middag. Mens vi snakker om kvalmende kan jeg også nevne desserten min:

pudding 
Karamellpudding er knallegodt! Spør meg ikke om hvordan det lages, jeg kjøper kun Piano. Under ser dere forresten hvor langt Joakim og jeg kom med puslespillet. Vi ordnet 1/3 av kanten rundt...

puddingtryne Jeg er glad i pudding.

Jeg er ikke like glad nå. Magen gjør vondt.Siden jeg allerede er så godt igang med å nevne mat, så kan jeg fortsette mitt kvalmende innlegg. Her har dere middager fra forrige uke:

filmkosekveldplseogspaghetti
Kosekveld med Joakim. Herregud, så heslig middagen så ut.

pizza
Spis så mange pizzastykker du kan for 99 kr på Peppes. Målet mitt var 15, jeg klarte bare 4..


Jeg takler ikke å lese over det jeg har skrevet akkurat nå. Det er altfor mange bilder av mat der. Nå skal jeg ligge i senga og kose meg med snus og Joakim.

- Hva spiste du til middag idag?
- Synes du jeg skriver altfor mye om mat?
- Bruker du også å spise usunn mat samtidig som du leser om slankekurer i se & hør o.l, eller ser på slankeprogrammer på tv med masse overvektige folk på?

Klapp meg på skuldra og nuss meg på baken


diplom

Jeg fortjener det diplomet der mer enn alt annet akkurat nå. Jeg hadde kun et seriøst mål for dette året, og det var å se til å ha meg nedover til skolen hver mandag og onsdag klokken halv to. I forrige semester var dette vanskeligere enn å bestige Mount Everest for min del. Så nå tar vi alle sammen og klapper meg på skulderen og sier: Bra gjort, Lotte. Fortsett slik.

Motivasjon til å komme meg på skolen har det siste året (skoleåret altså) vært ikke tilstedeværende. Det samme gjelder meg på skolebenken. Ikke tilstedeværende. Borte. Sovende i senga.

Hva er egentlig vitsen med å stå opp for å ta bussen en halvtime nedover til skolen, for så å sitte der i to-tre skoletimer og så dra hjem igjen? Det virket på meg høyst unødvendig. Jeg har innsett at det er nødvendig. Skal jeg klare å stå på eksamen, må jeg møte opp på skolen. Det har jeg gjort disse to ukene. Skjønt jeg har en stygg uvane med å komme ca en halvtime for seint. I forrige time løp jeg andpustent inn i klasserommet mens jeg peste frem noe slikt som bussen kjørte seg fast på bussholdeplassen, det var så glatt pga snøen (noe som var sant!). Idag så jeg på læreren med uskyldige øyne mens jeg sa: Jeg forsov meg, og ja, jeg vet klokken er to. (Det er da normalt å forsove seg når man skal stå opp klokken halv ett?)

Med andre ord, jeg skjønner mer og mer matte fordi jeg møter opp på skolen.
Jeg fortjener diplomet. 

Fortjener du et diplom, kjære?
Hvorfor gjør du det?

Alle fortjener vi et diplom, et klapp på skuldra og en nuss på baken!

Lyst på litt morrabrød?

DSC00364.JPG
Lyst på litt morrabrød?
Jeg står på jobb, det er søndag og bussene har fremdeles ikke begynt å kjøre. Det er umenneskelig grusomt. Jeg la meg ikke før rundt 4 inatt, sovnet rundt 5 og sto opp rundt 8. Jeg veit du misunner meg!
Så fortell meg nå: hvilket morrabrød liker du best?


Edit:
Jeg ligger nå i senga og nyter det deilige dynestoffet mot de nakne føttene mine. Jeg er stappmett etter at Joakim kom med lasagne på senga til meg. Det er så digg å spise mat i senga. Jeg har funnet ut at jeg er utrolig bortskjemt, og jeg synes egentlig synd på Joakim. Han fortjener en premie (Note to myself: lage premie til han).

Jeg skal nå gi dere et utrolig bra råd, og jeg anbefaler dere å høre på meg:
Hvis du vet at du skal på jobb klokken halv ni en morgen, så se til å komme deg i seng før klokken tolv kvelden før! Det nytter ikke å sitte med venner og spille fantasi til langt på natt (merk: klokken halv fire). Iallefall ikke hvis du taper spillet, slik jeg gjorde. Med andre ord, forsøk å sovne før klokken er fem. Men for all del, stress ikke, da sovner du iallefall ikke!

Vi blogges senere elsklinger, nå skal jeg sove litt jeg. Det er mangelvare på søvn her i gården.
Edit: uuuh Lilo & Stitch på DisneyChannel, blir visst minimalt med søvn. Det minner meg også på et råd til jeg vil gi dere: Slå av tv'n når dere skal sove. Mythbusters hjelper ikke på søvnproblemer.

- Er du bortskjemt?
- Har du noe forslag til premie jeg kan gi Joakim?

- Visste du at mais ikke blir fordøyd, og kommer ut som hele og gule biter?

Brettspillgal, pyrogal, bare gal

Spill er farlig. Man ser spillegalskap overalt. Du har alle nerdene som sitter med trynet klint oppi dataskjermen og plaffer ned folk på cs. Du har de som er hakket verre, som har blitt avhengig av wow. Og så har du tapere som meg, som synes slike spill er altfor vanskelig, og dermed klikker seg innpå 123spill.no.

Jeg gjorde det for et par dager siden, og etter det har jeg gjort det omtrent hver dag. Jeg fant nemlig dette spillet - Pyro.
Jeg klarer ikke å stoppe. Jeg klarer ikke å stoppe og sende flammen rundt omkring. Jeg bare sette fyr på faklene.

Ikke nok med det, er det ikke dataspill eller internettspill, så er det brettspill. Joakim og jeg har blitt brettspillgale. Til tider undres jeg på om dette kan bli slutten på forholdet vårt. Jeg er nemlig en veldig dårlig taper. Her snakker vi sur-i-flere-timer-dårlig taper. Neida, jeg er ikke så ille. Jeg bare surmuler litt.

1000157

Her er forresten alle spillene vi har i skapet, i tillegg har vi noen få spill slengt rundt på gulvet:
- Fantasi , en favoritt
- Cluedo
- Game of life (min favoritt), en favoritt
- Puslespill på 1000 brikker
- Friends
- Millionær
- Mastermind
- Se & Hør-spillet
- Ludo +++
- Mastermind
- Yatzy
- Kjærlighetsspillet fra kondomeriet (det er vel strengt tatt ikke noe familiespill), en favoritt, høhø

Nå må jeg løpe, jeg skal tvinge Joakim til å legge puslespill med meg, mens jeg spiser meg feit på potetgull. Gud, så trist livet vårt virker i slike stunder.

- Hvilket brettspill liker du best?
- Har du noe enkelt dataspill du kan anbefale meg (gjerne noe for 3+)
- Er du spillavhengig i en eller annen grad?

Kveldsmat, outfit og hender på avveie

1000137

Dette var kveldsmaten min idag. Grove, nystekte rundstykker med banan og krydderskinke, banan til å knaske på utenom og et kokt egg. Jeg føler jeg har vært sunn. I det minste hvis man ser vekk ifra sjokomelken.

Grunnen til at jeg laget meg dette herlige måltidet var fordi jeg har vært på 3T idag! Jeg er så ufattelig stolt av meg selv. Mitt mål for dette året var å starte med styrketreninga igjen, og jeg vil påstå jeg har kommet godt i gang allerede. Rumpa mi har blitt så tight at hvis en gutt forsøker å lure inn tisseluren sin mellom rumpeballene mine, så kan jeg knuse den med musklene mine. Okei da, nå overdrev jeg litt. Jeg er ikke sterk, men jeg kan i det minste holde den fast.

Sånn ellers ligger jeg i senga og koser meg med Joakim. Vi ser på "Det var engang et menneske". Husker du det? Det er utrolig lærerikt. Visste du forresten at neandertalerne var de første til å gravlegge sine egne?

1000147
1000144

Dette er kveldens outfit. Det som er oventil får dere ikke se, fordi magen min har blåst seg opp etter all maten. Tøflene mine er laget av samer. Altså, det er samer som har laget dem. De inneholder ikke samer hvis dere måtte tro det. De er visst laget av tovet ull. Har aldri hatt varmere og mykere fottøy innendørs jeg. Anbefales for alle frosne tær der ute!


Så over til noe helt annet:
Bilder fra nyttårsaften fortsetter å strømme inn på facebook, og jeg får flere og flere flashbacks.

n7409606082377279645
n74096060823773534075
Ingen kan påsto noe annet enn at jeg er sjarmerende når jeg har fått en del hvitvin innadbords. Legg merke til handa mi på det nederste bildet.


- Har du sett  "Det var engang et menneske?"
- Tror du jenter fiser mer når de har mensen?
- Liker du bløtkokt egg, eller hardkokt egg best?


Desperate bloggere

" Hei, søt blogg. Sjekk ut min da :) "
" Hei, så bra du skriver. Sjekk ut min blogg og kommenter da? "
" Hei, så fin blogg. Kommenter til meg da? "


Gå og legg dere. Jeg er lei av dette ctrl+C- og ctrl+V - opplegget deres. Alle vet dere kopierer det dere skriver og sender til alle dere er innpå. Alle vet at dere er desperate. Hvis dere først vil ha oppmerksomhet, forsøk iallefall litt hardere. Les innlegget før dere kommenterer, og kommenter til selve innlegget istedet for å late som dere liker en blogg dere ikke engang har lest. Okei?

Du skjønner, jeg gidder ikke besøke bloggen din når jeg føler at jeg er en av hundre stk du skriver det til. Jeg gidder iallefall ikke kommentere til deg. Hvis jeg isåfall skal gidde å kommentere ender det kun opp med en negativ kommentar i forhold til hvor jævla mye du irriterer meg. Okei?

Sånn ellers skal jeg sprite opp dette innlegget med et bilde av meg, som antakeligvis allerede har blitt spritet opp litt vel mye:

n85181507354187256717
n85181507354189411193

Ingen kan vel påstå noe annet enn at jeg var pen på nyttårsaften. Skikkelig sjarmerende.

- Har du blitt terrorisert av de-desperate-kommentarkopiererne på bloggen din?
 
- Føler du deg smigret når noen som ikke engang har lest bloggen din sier at den er fin?

- Eller er du kanskje en av dem som kopierer kommentaren du skriver og skriver den til mange?

Kjære dagbok

Kjære dagbok, ikke si det til noen.

Igår skjedde det igjen. Jeg ville gjøre det, men jeg lot være. Det gjorde så vondt. Det kjentes ut som om jeg skulle kveles. Jeg måtte bite meg i handbaken for å ikke hyle i smerte. Det gjorde så vondt i magen. Alt planter seg der, alltid. Jeg ville bare at smerten skulle forsvinne. Alt ble svart. Midt oppi alt lurte jeg på hvorfor jeg sto og slo hodet mitt inn i skapet. Jeg lurte på hvorfor jeg brukte hårstrikket rundt håndleddet for å gjøre meg vondt. Det var da jeg innså at tross i alt vil jeg beholde fornuften. Jeg vil ikke gjøre noe jeg kommer til å angre på, uansett hvor mye det frister.

Når jeg tenker på hva jeg føler, så blir jeg sint. Skikkelig forbannet på meg selv. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er lei meg. Det finnes ingen logisk årsak til det. Jeg skjemmes. Jeg vil ikke at andre skal vite.

Idag satt jeg og hørte på alt venninna mi snakket om. Jeg forsøkte å le med når hun lo, jeg forsøkte å smile for å vise at alt er bra. Alt er ikke bra. Det er tungt å smile. Det er kvalmende å tenke på å være med andre. Jeg vil bare være for meg selv, samtidig vil jeg ikke være med bare meg selv. Jeg vil at noen skal holde rundt meg og si at alt går bra, selv om jeg innerst inne tror at ingenting går bra.

Kjære dagbok... Når skal jeg kunne smile igjen uten å føle meg tvunget?

alene

Det er så feil

Jeg fant nettopp ut at ei som gikk i parallellklassen min på videregående har dødd i ei bilulykke. Jeg vet ikke hva jeg skal si, tror jeg er litt i sjokk. Det skal så lite til før alt går galt. Det føles så feil at ei som jeg har snakket med og ledd med, har forlatt verden. Det er feil. Det er urettferdig. Det er...vanskelig å innse.

Jeg kjente henne ikke noe godt. Hun var kun en bekjent. Men jeg husker henne, og jeg likte henne. Hun virket som et fantastisk menneske. Jeg sender tanker til alle de som sto henne nær.

Det er så feil.

Linken til artikkelen på adressa.no


RSS 0.91