Lotte sint

Åhååå hååå hååå åååH! Nå er jeg sint! Biblioteket har tydeligvis kun et eksemplar av den 6 (altså nr 11 og 12 i serien) boka i Sagaen om Isfolket. Det eksemplaret er det en gjøk som har klart å miste, regninga har blitt betalt, men de har ingen bok. Ååååhååå hååå! Lotte sinna! Det vil si at det da blir to bøker jeg går glipp av (og det går ikke, det bare går ikke!), og da kan jeg da ikke lese videre?

Jeg vil lese mer. Nå. Åhååå hååå!

Det er vel ikke helt sånn tilfeldigvis noen i denne fantastiske bloggverdenen som sitter der med bok nummer 11 og 12 i fanget, og har helt tilfeldigvis kjempelyst til å låne meg dem?
Da hadde Lotte blitt kjempeglad.

Edit: Jeg snakket med damen på biblioteket i dag, og hun skal forsøke å skaffe bøkene. Hurra!

Tid for burger

God morgen godtfolk! Det er blitt søndagskveld, og jeg sitter her i senga med håret til alle kanter. Hendene skjelver og jeg har sykt lyst på burger. Det kan bare bety en ting - jeg var ute i går. På Roadhouse, så klart. Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt. Egentlig burde jeg begynne med leksene, jeg har en tegnspråkfilm jeg skal levere på tirsdag. Det får vente til i morgen. I kveld er det kun to ting som gjelder: burger og Charmed.

Beklager at jeg har vært fraværende i helga, det har begynt å gå litt nedover for meg igjen. Derfor har jeg fokusert på å komme meg opp, og jeg har stor tro på at jeg greier det denne gangen også. At det er stress på skolen de to neste dagene gjør ingenting, for jeg har nemlig langhelg fra og med onsdag. Slå den du!

Dessuten skal jeg på GU i morgen, dæven jeg gruer meg. Jeg hater at folk jeg ikke kjenner pirker meg nedentil. Dæven jeg gleder meg til tirsdagskvelden. Helga er så vidt ferdig, og jeg ser allerede fram til en ny helg.

Jeg elsker forresten når folk legger ut gamle bilder på facebook. Gode og dårlige minner dukker alltid opp.


Når man får truser som er for trange om rævva i julegave, funker det fint å bruke dem som lue.Jeg har aldri vært noen kløpper på tyggisbobler.Fjorten, fin og fnisete.


Det er nesten slik at jeg savner ungdomsskolen.

- Hva har du gjort i helga?


Jeg har tre haker, har du?

Malin kjørte i gang en grimasekonkurranse, og jeg slenger meg på. Blir jo aldri noe spesielt snæxy på bilder til ellers, så litt grimaser skader vel ikke (as if, jeg fikk nesten kink i nakken av den ene grimasen). Likevel må jeg innrømme at jeg følte meg ganske så sexy da jeg tok disse bildene. Kjente hakene klumpe seg sammen, neseborene vibrere, øyeeplene på vei ut av hulen sin. For å ikke snakke om de herlige lydene jeg laget. Åh, Joakim er vel stolt av meg nå. Tenk at han klarte å skaffe seg slik en skjønnhet da, dere! Miss Universe og greier.


Egentlig hadde jeg tenkt å ta et skikkelig nasty bilde av rumpa mi for å sende til Malin. Bare for å glede henne. Jeg tror vi drøyer den litt.

En dag, Malin, en dag. I promise!- Tør du å legge ut et skikkelig grusomt grimasebilde av deg selv på bloggen din?
- Og helt ærlig, du synes jeg er søt, ja?

Hvor er Lotte?

I dag våknet jeg av en melding fra ei i klassen: "Hvor er Lotte?" Oi, Lotte ligger i senga hun. Lotte er på vei!
Nok en gang presterte den fabelaktige Lotte å forsove seg. Jeg er overlykkelig over at jeg har slike snille og tålmodige jenter på gruppa mi. Merkelig at de holder ut med meg. At jeg forsov meg i dag er egentlig et mysterium uten like.

I går leste jeg nemlig til sammen 420 sider. Det vil si to Sagaen om Isfolket-bøker. Det er lenge siden jeg har vært så sliten i øynene. Faktisk sovnet jeg med en gang jeg la meg ned, og det er lenge siden det! Heretter skal jeg lese meg i hjel hver kveld, slik at jeg blekker før jeg får lagt hodet ned på hodeputa. Og ja... så skal jeg huske på å sette på alarmen heretter, slik at jeg faktisk kan skryte av at jeg kommer meg opp tidlig.

Jeg melder meg forresten frivillig til dette. Jeg vedder på at hele Norge har lyst til å se den store, cellulittangrepete rumpa mi i den store rumpeboka "Når enden er god". For når enden er god, da er alltid godt.


Google er enig.

Forresten, drit i å lese 420 sider med bøker, prøv heller lekselesing. Er mer kake nå enn kakemonsteret noen gang kommer til å bli.


- Ville du latt rumpa di avbildes til ei bok?

Er døv fordi foreldrene vil det

Dette er da hva min eksamensoppgave skal handle om i år: Er døv fordi foreldrene vil det

Et spennende og vanskelig tema. Kort sagt kan man si at det er en artikkel som handler om et amerikansk, lesbisk, døvt par som har sørget for at spermdonoren er døv. Dermed har de fått to døve barn. De nekter å ta i bruk hjelpemidler til den nyfødte sønnen, og mener heller at han kan bestemme det selv når han blir eldre.

De er i mot å operere døve barn for at de skal få bedre hørsel. De mener at døvhet er en spesiell gave, som bør bli tatt vare på. De kan ikke forstå hvorfor folk i debatten bruker eksempel om at døve barn får det vanskeligere enn andre barn på grunn av sin funksjonshemming. De mener nemlig at mørkhudete foreldre får mørkhudete barn, og de har det da også vanskelig. Hvorfor skal ikke de få lov til å velge å få et døvt barn?

Ærlig talt. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om denne artikkelen. Jeg har begynt å endre synet mitt på døve, og jeg har begynt å anse døvhet som en gave, til tross for at det er en funksjonshemming. Jeg anerkjenner tegnspråk som et spennende, men vanskelig språk. Nå lurer jeg på hvordan jeg skal klare å skrive en oppgave ut fra dette. Det kan blir spennende!

- Hva synes du om at døve foreldre går inn for å få døve barn?

Hold kjønnshårene dine for deg selv, takk

Jeg er veldig redd og nervøs av meg. Jeg tror det lusker troll under senga, spøkelser i skapet, morderedderkopper i taket, og jeg er overbevisst om at alle disse hopper på meg når jeg slår av lyset på rommet. Jeg er mørkeredd. Det er det ingen tvil om. Utenom det har jeg en annen liten skrekk, som ikke ofte ser dagens lys (heeh, den er også mørkeredd serru). Jeg er redd for kjønnshår.

Ekle, små, tykke hår med sekreter i. Ekle hår som fester seg i tunga om du suger. Ekle hår som vokser villere enn dansinga til Mira Craig. Jeg takler dem ikke. De gjør meg kvalme, og jeg flykter fra dem. Du kan beholde kjønnshårene dine for deg selv. Takk.

Av og til står jeg ansikt til ansikt med skrekken min. Det er når folk som ikke barberer seg nedentil har vært på do, og de har lagt igjen en gave til de som kommer etter dem. En gave som ligger på doringen og lyser mot nestemann. Et ekkelt, mørkt og krøllete hår. Ekkelt er det!

Når jeg kommer inn på toalettet og det ligger et slikt hår på doringen, er det faktisk like før jeg vurderer å pisse i dusjen eller vasken. Å tørke bort håret faller meg som regel ikke inn, jeg kniper igjen og går vekk. Det ekle håret. Hvorfor kan ikke folk lære seg å rengjøre dasset etter seg hvis de har griset det til? Er det så vanskelig? Slike ekle folk har overbevist meg om at jeg skal ha et helt eget dass når jeg blir stor. Resten av familien min skal pisse i ei potte i gangen.

Hold kjønnshårene dine for deg selv, takk. Det samme gjelder tiss og bæsj på doringen. Lær deg å tørke opp etter deg, din ekle faen.


Dette er kjønnshåret Hairy. Jeg hater ham.


- Liker du andres kjønnshår?
- Hva er mest heslig å ha på doringen når du skal på do: tiss, bæsj, kjønnshår eller mensblod?


Bad haircut

Håret mitt har aldri vært noe spesielt viktig for meg. Slik er det ikke for enkelte av venninnene mine. De er nær dødsleiet hvis hårfargen blir feil, eller frisøren klipper dem for kort. Hvis jeg ender opp som en misdannet palme med for kort hår, tenker jeg som regel: "Herregud, det er da bare hår!"

Er det virkelig bare hår?


Håret har mye å si for selvtilliten. Jeg merker at selvtilliten daler med en gang jeg har en dårlig hårdag. Så kanskje har jeg bare vært heldig hver gang jeg har vært hos frisøren? Kanskje har jeg aldri kommet ut fra frisørsalongen med en misdannet hårfrisyre?

Hva skjer hvis håret blir misdannet? Hva skjer hvis jeg ser ut som en vandrende alien med måne? Hvis det er tilfelle, er det nok store sjanser for at jeg sperrer meg inne på rommet mitt. Garantert. For innerst inne er jeg en primadonna. Innerst inne er jeg forfengelig, og jeg vil ikke at andre skal synes at håret mitt er stygt. Enkelt og greit.

Så jeg er ikke bedre enn venninnene mine. Jeg er også livredd for håret mitt.


Den 8 mars skal jeg være hårmodell for ei venninne. Jeg aner ikke om hun kan å svinge med saksa. Jeg aner ikke om hun har peiling på hva hun gjør. Likevel stoler jeg på henne, fordi hun vet hvordan det er å få ødelagt håret sitt. Jeg tviler sterkt på at hun vil meg så vondt. Jeg må bare passe på å ikke behandle henne slemt den neste måneden.

Hvis ikke kan det vel hende jeg ender opp slik:

heheheheheheheh, staaakkar! (bilde fra google)


- Har du noen gang vært hos frisøren og endt opp med en så stygg frisyre, at du ville sage av deg hodet?


I support my local bar

I nåværende øyeblikk sitter jeg med en deilig t-skjorte. Den er så myk at jeg vurderer å gifte meg med den. Jeg skal aldri ta den av meg. Aldri! Billig var den også. Den kostet meg kun en gammel BH. BH'en henger i nåværende øyeblikk i baren. Greit at den blir brukt til noe. Puppene mine vokste i fra den for 2 år siden.


På ryggen står det: Roadhouse

Jeg elsker det stedet. Vi har det aldri kjedelig der. Enten man drar dit kun med to andre venninner, eller man drar med seg en hel gjeng - man har det knall uansett. Gode drinker, greie priser, gratis inngang, dansing på bordet, alt av musikk og god stemning. Det er mye bedre enn Downtown, Vista og Gossip. På de utestedene føler man seg som sild i tønne, og personlig liker jeg ikke tønner.

Med andre ord: Hvis du drar ut en helg, men har lite penger og er lut lei av de vanlige utestedene - jeg foreslår Roadhouse. Den ligger i samme gate som 3B, rett over gata for Three Lions. På dagtid er Roadhouse en sportsbar, på kveldstid er den et utested. Herlig.

Hjemmesiden deres finner du her.Okei.. Dette innlegget skulle i grunn handle om hvor knall helga mi har vært, men det ble heller til ren reklame. Jaja. I support my local bar!

Kort oppdatering av helga mi:

Fredag - satt hjemme med mamman min og så på Korslaget. Spiste potetgull, drakk brus og så tre episoder med Charmed. Leste ut en av Isfolket-bøkene.
Lørdag - trente på 3T, dusjet, spiste biff og fløtegratinerte poteter med jentene, bytur med jentene (Roadhouse så klart!). Kom hjem i 7-tida på morran.
Søndag - sov hele dagen, sto opp, så Dexter, spiste burger og spiste potetgull.


- Hvordan har helga di vært da, kjære?
- Er du ofte på byen?

USA

Som dere vet skal jeg til USA til sommeren, og jeg har undersøkt litt om hvilke forberedelser jeg bør gjøre. Deriblant har jeg lest litt om ESTA, pass og ditten og datten. Så kom jeg til å tenke på at jeg har da slike fantastiske lesere, som støtt og stadig gjør meg sjalu på deres utenlandsreiser. Så gutter og jenter, dere som har vært på ferietur til USA - hva bør jeg få unnagjort før jeg reiser av gårde?

Jeg hørte en liten fugl kvitre meg i øret om at jeg må helt nede til ambassaden i Oslo, men det gjelder vel bare hvis man skal være i USA lengere enn 90 dager, eller? Jeg blir så usikker når alle disse fuglene kvitrer omkring meg. Hvis noen av dere har noen tips å komme med, så hyl ut!

Sånn ellers har jeg ikke hatt tid til å blogge i helgen, og det har jeg faen meg ikke nå heller. Dexter ble med ett så spennende, at jeg rett og slett forsømmer dere til fordel for en seriemorder. Jepp, det gjør jeg. I morgen kommer jeg tilbake og forteller dere om den fantastiske helgen min, svarer på kommentarer og leser blogger. Vi snakkes plutselig!


- Hvilke tips har du å komme med om forberedelser før en USA-tur?

BloggawwwwwardJeg har fått en bloggaward av Siv. Med den fulgte det visse betingelser. Først og fremst skal jeg skrive ned 7 fakta om meg selv, for så å bringe bloggawarden (for et sært ord, tunga krøller seg når jeg forsøker å uttale ordet) videre til 7 andre bloggere.

7 fakta om Lotte:


- Fiser og raper like mye som Joakim. Fy, så ekkel jeg er!
- Har døgnrytme som ikke ligner grisen, noe som fører til at jeg ofte forsover meg.
- Har de siste årene vært veldig deprimert, og har skadet meg selv. (Ting er bedre nå)
- Er som en  tornado når jeg er sulten, det er som om et monster våkner opp.
- Takler ikke å møte bekjente på bussen, later heller som om jeg sover. Hater tørrprating!
- Går nesten konstant rundt med en stressfølelse inni meg, ofte får jeg ikke sove pga det.
- Er altfor åpen om ting. Burde vel egentlig holde kjeft 90% av tida.

Da var det gjort. Det tok meg nøyaktig 12 minutter og 56 sekunder. Fantastisk! Nå skal jeg finne 7 andre å gi den til som ikke allerede har fått den.

Jeg deler ut en bloggaward til følgende bloggere:

- Marianne
- The Teller
- Cecilie
- Malin
- Marianne
- Elisa
- Lise Nikita

Og det tok meg 10 minutter. Okei.

- Er du litt lik meg på noen av punktene?
Innrøm det, jeg vet du raper.

My boobs

Jeg er omringet av silikonpupper. Jeg vet av 5 stykker som har kjøpt seg større pupper i løpet av det siste året som har gått. Det er ikke rart at hjernen min koker over. Alvorlig talt, å være omringet av så mange fine pupper kan gjøre selv en munk litt på tuppene.

Jeg trodde en lang periode at jeg ikke tok meg nær av alt puppestyret. Så feil kan man ta. Jeg våknet i morges mens jeg holdt meg for puppene i ren skrekk. Snakk om lettelse, det hele hadde bare vært en drøm. En meget stressende drøm.

Jeg opererte min venstre pupp, og for å være ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor. Den er jo allerede noen anelser større enn høyre pupp. Dette la jeg så klart merke til i drømmen, så da måtte jeg operere høyre pupp også. Narkosen var noe hvitt pulver jeg sniffet. Operasjonssalen var på taket av Pirbadet. Fantasien min når stadig nye høyder.

Uansett, resultatet av mine kjøpte pupper i drømmen var ren katastrofe. De sto i hver sin retning, den ene var uvanlig klumpete og jeg hadde sinnsykt vondt. Moralen? Jeg skal ikke kjøpe meg pupper. Det går sikkert til helvete likevel. Skulle ønske jeg hadde perfekte, symmetriske og spretne pupper. Det skal jeg skaffe meg i neste liv, uavhengig av hvilket dyr eller kjønn jeg ender opp som. Watch me!Fantasien når stadig nye høyder, tegneferdigheten derimot...


- Av ren nysgjerrighet: Hva tenker du om å operere seg større pupper?
- Er du fornøyd med puppene dine?


Klemz

Er det ikke deilig at klokken er tre på ettermiddagen, og at det er fremdeles lyst ute? Når jeg ser ut av vinduet, kjennes det nesten som om en tung bør blir løftet opp fra magen min. Nei, jeg spyr ikke. Jeg blir bare litt lettere til sinns.

Jeg kom meg aldri på skolen i dag, døgnrytmen min er så ødelagt at jeg ikke får sove. Likevel er jeg glad. For jeg har fri i morgen, og da slipper jeg å ha skyldfølelse for at jeg forsov meg en hel skoledag. Er ikke det kjekt da?!

Nå skal jeg straks til mormor og morfar på middag. Jeg fikk nettopp melding fra mormor: "Hei lotte mor . Det blir ikke lapkaus men mere kjøttsuppe . Tror det kan bli godt for det . Klemz :-O". Min mormor er en jævel på sms. Hun skriver raskere enn meg. Litt trist at hun enda ikke helt har skjønt at :-O ikke er det samme som :-D, men jeg er glad i henne. Selv om hun skriver et mellomrom på hver side av et punktum. Og selv om hun skriver Z i klem. Det har mamma lært henne.

Så... da blir det restemat til middag i dag da. Det kan bli spennende..

Koz og klemz fra Lotte mor.

- Hvor mange kjenner du som skriver klemz eller koz i sms?

Noar?

Lotte sitter og øver på engelske gloser med lillebroren sin.

Lotte: Når?
Lillebror: What?
Lotte: Nei, si hva når er på engelsk!
Lillebror: Ja, what?
Lotte: NÅR
Lillebror: Noar (på skikkelig engelsk uttale)
Lotte: When, Lui, when...


Vi har visst litt å øve på her i gården. Jeg liker forsåvidt tankegangen hans. Tror jeg skal fornorske engelske ord i framtiden jeg også. Regner med det er mange som kommer til å forstå meg når jeg drar til LA i sommer.

- Er du god i engelsk?Sagaen om Isfolket

For fire år siden spurte jeg mamma hvilke bøker det var hun satt og leste dag ut og dag inn. Sagaen om Isfolket, svarte hun, totalt oppslukt av bøkene. Jeg lurte pent på om jeg også kunne få lese dem. Om fire år er du gammel nok til å lese dem, svarte hun.

I fire år ventet jeg, og da dagen endelig kom fant vi ikke bøkene. Mamma hadde nemlig prestert å legge dem i en pappeske, innerst inne i boden vår. Boden vår er for øyeblikket stappfull av saker fra hytta vi nettopp har solgt. Når man åpner døren raser det gjenstander mot en. Med andre ord - jeg fikk ikke lese bøkene enda heller.

Etter å ha lest x antall innlegg på bloggen til Rebella, der hun har nevnt hvor uendelig bra den serien er, har jeg fått mer og mer lyst til å lese den.

Så rundt nyttår fikk jeg den geniale ideen om å søke etter bøkene på bibliotekets nettside. Har jeg noen gang nevnt at jeg elsker biblioteket? Fullt av alle de bøkene jeg vil lese. Sagaen om Isfolket var intet unntak, de hadde dem. Alle bøkene. Hver eneste en. Jeg begynte å låne.

I går begynte jeg å lese. Jeg leste ut en og en halv bok på en kveld. Dæven, for noe saftig lesestoff. Ikke rart mamma nektet meg å lese dem da jeg bare var 16 år. Mulig jeg hadde nådd den seksuelle lavalder, men de bøkene der er hard kost, selv for de mest utagerende kåtjævlene jeg vet av. Jeg ble rett og slett forelsket. Trolldom, sex, følelser og historie i ett. Takk og lov for at det er 47 bøker i denne serien, og takk og lov for at det er to andre serier til som hører sammen med Isfolket.


(bilde fra google)

Nå har jeg dog et lite problem. Jeg går på skole, og skal ha tid til det. Jeg har venner, og vil ha tid til dem. Jeg skal søke meg jobb, og må ha tid til en eventuell ny jobb. Jeg har 6 sesonger med Charmed å se. Jeg har en sesong med Dexter å se. Jeg har en kjæreste jeg må få presset inn i alt dette. Jeg har ett nytt DS-spill jeg vil spille. Jeg har et nytt The Sims 3 spill jeg vil spille. Jeg har en familie jeg vil være med. Og jeg har en hel bokserie jeg gjerne vil lese. Alt dette vil jeg gjøre på en gang. (La dere merke til at jeg ikke nevnte 3T? Det er fordi jeg later som om treningssenteret ikke finnes)

En ting er sikkert: jeg kommer ikke til å kjede meg det neste året!

- Leser du bøker?

A-menneske for en dag

Jeg hadde tenkt å skryte av at jeg det neste døgnet skulle leke A-menneske. Altså legge meg klokken 8 i kveld og sove helt til i morgen tidlig. For så å fortsette på den stien. Takk og lov for at jeg ikke nevnte det til dere før jeg feilet totalt!

Klokken 6 i morges var jeg fremdeles våken. Jeg hadde rullet rundt i senga og spredt omkring meg med banneord i flere timer. Jeg fikk rett og slett ikke til å sove. Et sted mellom klokken 6 og 7 sovnet jeg, men vekkerklokka ringte for å terrorisere meg klokken 7. Opp å stå, ut og gå! Jeg kunne ikke ligge i senga og sove bort hele dagen når jeg hadde en skole å være på!

Opp kom jeg meg, og på skolen bar det. Klokken 1 holdt jeg på å sovne i sittende stilling på skolen, da var det på tide å dra hjemover. Jeg hadde endeløse planer om å drikke Red Bull, Cola eller kaffe. Jeg hadde en stor plan om å trene. Jeg hadde generelt en plan om å holde meg våken til klokken var 8 i kveld.

Disse planene ble lagt på hylla det sekundet jeg åpnet soveromsdøren, og så at Joakim var så snill at han hadde varmet opp senga for meg! Så snillt gjort! Jeg kunne jo ikke skuffe han, han hadde jo jobbet hardt for å holde senga varm. Derfor la jeg meg ned, og sov i 4 timer.

Så mye for drømmen om å være A-menneske en hel dag.

Man kan forstå det slik

Jeg ser det er ganske mange her som enten tror det forrige innlegget gjelder Joakim og meg, eller en spesiell person. Ja, jeg skrev det innlegget med noen i tankene. Det er bare det at jeg faktisk skrev det med flere i tankene. Det siste året har jeg følt det slik at jeg er omringet av venninner som har opplevd noe slik. Å ta "samtalen" via facebook er mer populært enn man skulle tro. Det er en respektløs måte å ende noe på, for ikke å snakke om at den andre parten ikke får svar på enkelte spørsmål. Lyging er visst også veldig utbredt, og det er iallefall irriterende.

Nå skal det nevnes at jeg ikke mener at alle gutter er slik, jeg bare dro fram det verste for å få fram poenget at lyving ikke er greit. Dessuten vet jeg av enkelte jenter som er på lik nivå. Vi er alle løgnere til tider. Enten det er snakk om en hvit løgn, eller en stor, feit løgn - vi har nok alle ljugd. Spørsmålet er bare hvor ille den løgnen er, og hvorfor vi gjør det.

Enkelte spørsmål bør man rett og slett svare helt ærlig på. Det har det ikke blitt gjort i det fem-seks tilfellene jeg tenkte på da jeg skrev forrige innlegg. Og de som fremdeles tror forrige innlegg var en måte å kaste drit etter en viss person, dere tar feil. Jeg ser på måten det er skrevet at det kan virke veldig...slik. Beklager for det. Uansett, det gjelder flere gutter/jenter/eksempler, og jeg ville bare få fram at lyging ikke er ok. Det sårer mer enn man tror.

Ok?

Liar, liar, pants on fire!

"Æ skjønne ikke koffor han fremdeles vil nekt på at det er ei anna ei"

Alle jenter:

Se for deg at du holder på med en gutt i godt over ett år. Du blir godt kjent med ham, du knuller han, du er forelsket i ham (men vil ikke fortelle det) og du innerst inne håper det skal bli noe mer om et par år (her tar det lang tid). I en periode viser han masse interesse for deg, du føler at han vil ha kun deg. Plutselig blir han totalt forandret. Du lar være å kontakte han, venter til han tar kontakt med deg. Kanskje han bare trenger litt tid?

Så en dag snakker han til deg. Via Facebook-chatten. FACEBOOK! Hva sier han? Joda, han har følelser for deg. Likevel vil han at du skal gå videre, fordi han ikke ser noe forhold i framtiden. Du har mistanke om at han har funnet ei annen dame.

Du får mistanken bekreftet. En kompis forteller deg at han har møtt en dame , og da han virker forelsket. Hva skal du gjøre? Han har løyet til deg. Noe inni helvete. Karmaen kommer til å ta han! Jeg lover.

Den nye jenta er søt. man kan ikke si hun er stygg engang. At han har forelsket seg er greit, men han har løyet. Liar, liar, pants on fire! Det er ikke greit. Overhodet ikke. Det kommer til å straffe seg. Når man konfronterer ham med sannheten, fortsetter han å lyve. Grav din egen grav. Kom igjen, Liar, liar, pants on fire!

Hva er vitsen med å lyve? Hvorfor ikke bare slenge ut sannheten med en gang, og bli ferdig med det? Sannheten kommer ut til slutt, uansett. Hva med å være mann nok til å innrømme det når den har kommet ut? Man kan jo alltids undre.


- Hva sier vi til slike lyvegutter?

Lyd-terror

Man er alltid litt shabby dagen etter man har vært på en fuktig bytur. Man blir skjelven, tørst, trøtt og kanskje litt angstfyllt. Jeg er intent unntak.Jeg må seriøst slutte med dansinga mi. Blir så stiv i lårene av det.


Jeg våknet i senga til Joakim, skjelven og jævlig. Det virket som om jeg satt i en tekopp (den karusellen vettu), jeg klarte ikke fokusere på noe som helst. Jeg forsøkte å feste blikket på veggen foran meg, og dæven som den veggen snurret. Hendene mine skalv, jeg klarte ikke reise meg opp. Halsen og munnen var så tørr at det kjentes ut som om jeg hadde sugd på sandpapir hele natta. Så snakket Joakim. Jeg skvatt så mye at jeg omtrent pissa meg ut.

Lydene dagen derpå er verst. Lyder som til vanlig er harmløse og naturlige, er på en bakrusdag høye og skremmende. Jeg var omringet av lyder. TV'n laget høye lyder uten at jeg var forberedt på det. Unger hylte og lekte utenfor soveromsvinduet. Mora til Joakim ropte til oss utenfor soveromsdøren. Jeg forsøkte å gjemme meg under dyna, med et håp om at lydene skulle forsvinne.

Jeg er alltid slik dagen derpå. Høye og brå lyder gjør at hjertet mitt stopper opp noen sekunder. Derfor forsøker jeg så godt jeg kan å unngå butikkbesøk, eller generelt det å bevege meg utenfor husets fire vegger. Slik ble det ikke i dag. Jeg trengte sårt noe godt å drikke, noe godt å spise og noe godt å ha under leppa.

Selve gåturen bort til butikken gikk greit. Ingen høye lyder fikk meg til å legge meg ned i fosterstilling. På butikken derimot, der var det fullt av lyder. Skumle, høye og brå lyder. Spesielt en hendelse har nå trolig skremt meg vekk fra framtidige butikkbesøk i bakrus.

Jeg sto med hodet godt plantet inn i brusskapet, dypt konsentrert. Brus eller fruktvann (what to do liksom?!), bli feit eller bare litt feit? Alle disse vanskelige valgene man må ta daglig.. Så kom drittungen. Han sto rett bak meg og hylte så høyt at det føltes som om verden raste sammen rundt meg. Jeg skvatt så jævlig at jeg holdt på å spy på alle de fristende cola-flaskene. Ungen hylte og hylte. Han ville ha is, stakkar (midt på kalde vinteren, sære drittunge).

Jeg er fremdeles skjelven. Den ungen har satt dype spor i meg. Hvis jeg en gang blir nødt til å dra på butikken i bakrus, skal jeg plugge igjen ørene med ørepropper. Gjøre meg selv døv, slik at ikke bortskjemte drittunger hyler meg fra vettet.

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med pc'n på fanget. Føler meg litt feit og ekkel, slik jeg alltid gjør dagen derpå. Så leser jeg over kommentarene som har tikket inn i løpet av det siste døgnet:Vinn gratisbilletter til pirbadet? Vennen min, jeg er blitt for feit for bikinien min jeg. Eat my shit!


- Skvetter du av høye lyder?

Salg og ladies night

Jeg brukte 893 + 500 kroner på shopping i går. 500 kroner gikk med til busskortet. Faen. Jeg skjønner ikke hvorfor TT også kan ha januarsalg?! Det hadde vært så greit! De har salg på Cubus, Kappahl, Jack & Jones, H & M, Gina og overalt hvor du snur deg. Team Trafikk derimot, de liker å være dyre de. Med drittbussene sine. Det svir at jeg må betale 500 kroner i måneden for en buss som stinker olje, lager merkelige lyder og som har så slitte seter at du egentlig ikke vil sette deg ned. En dag - jeg mener det - en dag skal jeg kjøre opp. Jeg skal ha egen bil.

Nei, vent! En dag - jeg mener det - en dag skal jeg ha en egen sjåfør. Jeg skal ha en limousin. Ja, takk. Så kan TT bare ha det så godt med drittbussene sine.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta på meg finklær'n. I dag er det torsdag, og jeg har fri i morgen. Hva betyr det? Byen! Drinker, musikk, dansing og tissing. Partyblæra på plass.


Da blir det bytur med jentene i kveld. Jeg gleder meg!

Jeg kommer tilbake, sterkere enn du tror. Har noe som gjør meg sint, som må ut. Gutter må seriøst ha et hull i hodet. Og så må jeg vel fortelle dere hvordan det går med Joakims røykesluttprosjekt. Prosjekt A-menneske nevner vi ikke i bloggen lengere. Merkelig nok.


- Hva skal du i kveld?

Hardt med shopping

Puh, dette har vært en hard uke. Fri mandag og tirsdag, skole i dag og nå har jeg helg. Det er jammen tungt å være student altså. Særlig..

Skjønt gårdagen var faktisk ganske så tung. Jeg dro på shopping, og verre trening har jeg aldri vært borti. Det er vanskelig å finne seg klær nå for tiden. Jeg går så mye opp og ned i vekt hele tiden, at jeg aldri vet hvilken størrelse jeg er. Dama som jobbet på Vero Moda så rart på meg da jeg kom gående mot prøverommet. Man så ikke ansiktet mitt bak haugen med klær jeg hadde med meg. Tre forskjellige størrelser for hvert klesplagg jeg ville prøve. Det er det som kalles armtrening!

Jeg var på shopping med ei i klassen, og hun hadde det lett. Hun prøvde tre jeans, og så satt den. Tre jeans! Jeg bruker alltid tre timer på å finne den perfekte jeans, jeg. Tre timer og tusen bukser. Så kommer hun og finner den med en gang. Det er noen som har det!

Hva jeg endte opp med etter utallige timer med armtrening?
- To skjorter av samme type (jeg klarte ikke bestemme meg for hvilken farge)
- En genser
- En dressbukse
- Fire truser og en BH
- Et DS-spill
- Tørrshampoo (kjempekjekt mot fett hår, å bruke lue er ikke så bra for håret mitt)
- Og et busskort (viktig å få med seg)

Bilder får dere ikke, næ næ næ.


- Hvor mye penger tror du jeg brukte på shopping?
- Hvor hard har uken din vært?The Harry Potter rapDet er alt jeg har å si for i dag. Pour some out for Harry Potter's parents!

- Nevn de fire husene på Galtvort.

God dag, frøken LA

Nå er det offisielt. I sommer skal min fantastiske Charlotte og jeg reise til Los Angeles. Vi skal være der i tre herlige uker, og jeg gleder meg så mye at jeg snart pisser på meg! Hotell og fly er bestilt, endelig. Endelig. ENDELIG!


Heisann, bassenget på taket. Heisann, sol og varme. Heisann, LA!


Mitt vakre reisefølge. Gjett om jeg skal trene som en helt for å ikke se ut som en flodhest ved siden av denne tøtta da.- Har du vært i USA før?
- Skal du reise noe sted i sommer?

Meg selv

Fredag kveld. Klokken er 23.01. Jeg ligger i senga og koser meg. Nei, vent. Det ble feil. Eller det er sant. Jeg koser meg. Ekstremt mye. Det er merkelig hvor deilig det er å slappe av på en fredagskveld, istedet for å dra ut og rangle.

For første gang på veldig lenge har jeg tilbringt fredagskvelden med familien min. Jeg har sittet i sofaen med mamma og sett på alt fra korslaget til nytt på nytt. Jeg hadde glemt hvor morsomt nytt på nytt er! Denne kvelden trengte jeg. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med den personen som for tiden blir prioritert mest - meg selv. Jeg kjenner jeg går nedover, mens jeg møter en motbakke jeg ikke helt vet hvor bratt er. Derfor skal jeg lade opp energi til å klatre opp motbakken, så får vi se hvor det leder meg. I kveld er det bare meg.

På planen står vann og Charmed. Når jeg tenker meg om er det også lenge siden jeg ikke har spist noe godteri på en fredag. Fantastisk! Dessuten er det også gørrlenge siden jeg så Charmed. Jeg elsker den serien, og i nåværende øyeblikk forsøker jeg å overbevise meg selv om at jeg elsker vann også. Nok mimring.

Jeg var forresten ute og søkte jobb i dag. Innerst inne håper jeg at jeg blir tilbudt jobb på det siste stedet jeg søkte. Det hadde vært knall! Plutselig trenger jeg over 30 000 kroner til sommeren, så dette kan bli spennende!


Dette bildet hadde jeg som plakat på rommet mitt da jeg var 14 år!
(bildet fant jeg på google)- Hva gjør du helst på en fredagskveld?


Lillebror utfordrer Lotte

Lillebroren min mente at jeg ikke kom til å klare og forvandle en Transformersbil til en robot. Jeg tok utfordringen på strak arm, overbevist om at jeg kom til å bevise det motsatte - med glans. Vel.. Glans og glans. Et øyeblikk trodde jeg at jeg ødela leken til lillebroren min. Da hadde jeg blitt populær.

Utfordring: Forvandle denne leken...


...om til denne:
Ikke spør hva den grusomme lyden i bakgrunnen er. Jeg tror kameraet mitt har det litt tungt for tida..

Er jeg ikke flink?! Lillebror mener fremdeles at jeg er en håpløs jente, men det gjør ingenting. Jeg vet nemlig utmerket godt at jeg klarte å forvandle bila om til en robot - og jeg er kjempestolt!

Hvorfor lager de slike grusomme leker? Når man først har fått laget roboten, er det klin umulig å sette den sammen til ei bil igjen. Når jeg får meg unger en gang i framtida, skal de ikke få slike leker. De skal bare leke med Barbie.


- Er leker bare for unger?

Pornofilmer

Etter nattens opplevelser har jeg bestemt meg for å dele mine tanker om porno med dere. Ja, jeg snakker om pornofilmer.

Hvem har vel ikke sett porno?
Enten i form av blader, erotiske noveller eller filmer - you name it!

Da jeg var 15 år, syntes venninnene mine og jeg at porno var kjempekult. Vi søkte det opp, lastet det ned og så på det sammen. Bare fordi vi syntes det var morsomt så klart, ikke fordi vi gjorde skitne saker. Jeg husker spesielt en film vi lo godt av. Tittelen husker jeg ikke, men handlingen har brent seg fast i minnet mitt. Det var kun spanking. Jenter som la seg over fanget på hverandre og spanket hverandre, mens de sa: "Oh yeah! Your ass is so pink and strawberry red. You like that? *spankspankspank*". For min del var aldri porno noe jeg så på for å bli tent.

Likevel kan jeg ærlig innrømme at i løpet av de siste årene har jeg sett porno av og til. Både bra og dårlige filmer har jeg kommet over. Jeg tenker jeg skal nevne noen bra filmer, siden jeg allerede er så godt i gang.

 * I Woman (bladet altså) anbefalte de en pornofilm som visstnok skulle være bra. Den var laget med tanke på at kvinner skulle like den. Fluff and fold er en romantisk pornokomedie. Litt for mye klæsj og litt for lite hankypanky for min del, men den var helt grei. Les mer om den ved å trykke på bildet.* Pirates har mange hørt om. Den er genial! Jeg elsker pirater. Yaaarrr! Oppfølgeren (Pirates 2, Stagnette's Revenge) var ikke like bra. Nå er sjeldent oppfølgere bra, så det kom ikke som noe sjokk. Trykk på bildet for å lese mer om filmen.
* Fallen er også verd å nevne. Den handler kort sagt om en engel som har falt. Hun klarte ikke oppgaven sin og fikk klippet av vingene sine. Nå lever hun på jorda, og synder. Masse. Jeg liker måten hun synder på.At pornofilmer har mer handling, fører som regel til at kvinner får mer utbytte av det (kanskje mannfolk også?). Etter nattens hendelser har jeg konkludert meg fram til at det av og til kan bli litt for mye av det gode. I natt så jeg 2040. På erotikknett.no står følgende: "Året er 2040, er epidemi har gjort at mennesker knapt har sex med hverandre, man benytter dukker, svært virkelighetstro dukker."

Oh joy, de lager jo robotmennesker (som virker ekstremt menneskelig. Utrolig hvor langt teknologien er kommet i 2040) som blir brukt som sexdukker! Det ble litt for mye for meg. Jeg satt bare og gapte. Helt seriøst, hvis jeg skulle laget meg en virkelighetstro robotmann, så hadde det ikke vært fordi jeg skulle suge han. Da hadde jeg programert han til å tilfredstille meg, for så å pjuske meg i 12 timer i strekk. Det hadde vært saker. Ikke i denne filmen. Her suger de robotene sine. Fantasien min er så god at jeg kan forestille meg sex med pirater, men den er ikke god at jeg kan se for meg å suge en robot. Se og le! Trykk på bildet for mer info om filmen.
Så med andre ord: Jeg ser porno.

Derfor lurer jeg på: Ser du på porno?

Dæven, Lotte

Dæven, Lotte. Du er flink. Virkelig flink. Det får en si. Å stå opp en time tidligere enn i går viser bare at du er på rett vei. At du hadde vekkeklokka på ett for å stå opp da, spiller ingen rolle. Det gjør ingenting at du skrudde av vekkeklokka og la deg for å snorke litt mer. Ingen bryr seg om at du sov bort dagen. Helt ærlig, Joakim sover enda. Så det gjør ingenting. Du var kjempeflink. Du våknet av deg selv, en time tidligere enn du gjorde i går.

Du er flink.

Joakim sover enda. Jeg tror han forsøker å bytte bort røyken med sjokolade, sjokolade med snus og snus med søvn. Jeg vil tro han får pene barn, siden han sover så mye. Eller var det ved å spise brent mat man får pene barn? Dæven, Lotte.I kveld skal jeg møte denne søtsaken. Jeg vedder på at vi later som om vi skal kjøpe oss grønnsaker og dip, men ender opp med ti poser potetgull og dip. Viktig med prioritering og nytelse. Jeg har trossalt ferie enda. Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

Det er forresten sprengkaldt i Trondheim i dag. Jeg våknet til et kaldt rom. Det trekker slik gjennom vinduene (nei, jeg har ikke vinduet åpent) at jeg våknet med ståpupper. Egentlig er det ganske kjekt, for da ser de jo så mye bedre ut. Er det noe jeg vil at Joakim skal våkne til, så er det at puppene mine ser bra ut. Hadde han bare våknet så.. Nå er det varmt på rommet, og vi har slapp pupp. Uansett, det er -14 grader der ute. Off.

- Fryser du i dag?

Operasjon A-menneske

Ferien tar livet av meg. Jeg mener det. Det er ikke godt å ha ferie lengere! Døgnrymten tok seg en sydenreise, og jeg tror ikke den har lyst til å komme tilbake igjen. Jeg vedder uansett på at den kommer til å være kjempesur og avvisende når den kommer tilbake. Det spiller ingen rolle. Jeg trenger den.

I morges sovnet jeg ikke før klokken var sju. Svigemor hadde allerede gått på jobb. Unger gikk forbi utenfor vinduet, på vei til en ny skoledag. Jeg? Jeg lå i senga og forsøkte å sove jeg. Det var da tanken slo meg. Hvor deilig hadde det ikke vært å stått opp tidlig, til en forandring?

Det finnes de som står opp tidlig, selv om de har fri. Det finnes de som starter dagen før klokken ni, uten å være trøtt og gretten. Det finnes de som lager seg en deilig frokost, drar på treningssenteret og drar hjem igjen - og fremdeles har hele dagen foran seg til å gjøre hva som helst. Slike personer har alltid slått meg som gale. Seriøst, man må være korka i hodet hvis man frivillig står opp før klokken ni på en fridag. De kalles A-mennesker.

Jeg vil bli et A-menneske. Fra og med i dag begynner operasjon A-menneske. I neste uke skal jeg klare å stå opp før klokken ti (helst før klokken ni, men jeg må være realistisk), og jeg skal være blid som ei sol (as if).

Tips og råd tar jeg gjerne i mot!


Lotte, våkne! Mission Impossible 4!


- Hvilken døgnrytme har du?
- Sove lenge eller stå opp tidlig?


Drømmeknuseren

Jeg sitter i sengen og ser drømmende ut i luften. Romantikkbillen har bitt meg, det skjer som regel når jeg ser romantiske filmer eller leser romantiske tekster. Selv om jeg ikke vil innrømme det, så er jeg innerst inne ei lita prinsesse som drømmer om å gifte meg en gang i fremtiden. Med en rik mann så klart. Slik at jeg kan sitte hjemme i boblebadet og spille The Sims. For mannen jeg skal gifte meg med kommer nemlig til å være så smart at han finner en løsning, slik at jeg faktisk kan sitte i boblebadet med en bærbar pc i fanget. Nemlig.

Jeg: Joakim, nå leste jeg nettopp at noen har forlovet seg.
Joakim: Og..?
Jeg: Så romantisk det virket! Sukk...
Joakim: .....
Jeg: Jeg gleder meg til den dagen noen frir til meg jeg!
Joakim: Er du sikker på at noen vil fri til deg da? Det tror ikke jeg.

Man kunne høre drømmene mine gå i tusen knas og falle på gulvet.

Joakim er ikke så hyggelig for tiden. Jeg tror røykesluttprosjektet hans går han på nervene. For meg kan det umulig være;)


- Er du gift, eller vil du gifte deg en gang i fremtiden?

Liksom-bakrus

I dag er jeg i bakrus. Det kjennes iallefall slik ut. Ikke at jeg var ute i går. Jeg tror bare kroppen min tror den drakk i går. Faktisk kjennes det ut som om jeg var på mega-heimert-fylla i går. Heimert vil si hjemmebrent. Noe vi trøndere har oppi kaffen vår. Det kalles karsk. Bare spør Marimus.

Uansett, kroppen min sier meg at jeg drakk ekstremt mye heimert i går. Da jeg våknet imorges (merk: i ettermiddag) snurret hele rommet. Jeg klarte ikke feste blikket. Hodet banket. Halsen verket. Magen laget skumle lyder, og jeg holdt på å spy. Bakrus, sa du? Jeg kan banne på at det virket slik.

Nå er faktisk det umulig, siden jeg ikke var ute i går. Så ikke forstår jeg hvorfor jeg føler meg så elendig. Det er sikkert fordi bildene fra nyttårsaften har blitt lagt ut. Facebook er djevelens oppfinnelse (selv om jeg nyter å se på stygge bilder av andre folk). At mange sletter seg fra facebook etter nyttårsaften og andre fester, kan jeg godt forstå. Jeg var nesten en av dem i fjor. Ikke i år. I år var jeg fabulous, ikke for full og ekstremt ufotogen.
Der sitter Joakim og Lotte, de spiser opp trynet til hverandre.


- Er du fotogen?


RSS 0.91