To barn, hekseri og utagerende sexliv

En ting skal dere vite. Jeg har ikke gått min vei, jeg sitter rett ved pc'en. Døgnet rundt. Nesten.
En ting skal dere skjønne. Jeg har blitt avhengig.
En ting vet de fleste. The Sims 2 er skummelt avhengighetsskapende.

Nå skal jeg ha sex med 5 forskjellige personer, bli heks, få to barn og en knall jobb. Dessuten skal jeg dra på ferie oppi fjellet og ta med meg Big Foot hjem. Kanskje vi også kan få barn. Dessuten skal jeg gjøre alle folkene jeg ikke liker feit. For det kan jeg gjøre serru.

Er ikke livet herlig?

Baby got back

"I like big butts and I can not lie
You other brothers can't deny"


I dag så jeg verdens største rumpe. Det er jeg sikker på. Jeg ble så fascinert at jeg sto der og stirret på bakenden til denne jenta. Jeg stirret så lenge og tydelig at andre la merke til at jeg stirret. Likevel klarte jeg ikke å trekke til meg øynene. Man kunne se at denne jenta trente knebøy titt og ofte. Det var det hun gjorde da jeg oppdaget henne.

Det som var mest fascinerende ved henne var at hun hadde en skikkelig svai i ryggen. Faktisk hadde hun så kraftig svai at underdelen av kroppen hennes var en halv meter lenger bak enn overdelen hennes. Om dette var pent er ikke jeg den rette til å diskutere, da jeg selv føler at bakenden min er større enn to modne vannmeloner.

butt Av og til kan det bli litt for mye av det gode..

En stor og rund rumpe er for så vidt pent. Jeg er stolt av rumpa mi. Den kan ristes på, klaskes på og den fungerer til mye annet. Det er bedre med en god og rund rumpe enn en liten og beinete en. Dessuten har Mira Craig også stor rumpe. Og hun er fin.

mira Og kanskje en framtidig rørlegger?


- Har du liten eller stor rumpe?
- Hva er finest?

Min livsplan!

Her er mitt svar til Hundrings.

Jeg kan nå, med hånden på hjertet, si at jeg har funnet min vei i livet. Tror jeg da. Hjertet kan lure oss alle. For sikkerhets skyld skal jeg ta eksamen i matte og kjemi i år. Man må ha alle veier klare.

Veien min ser ut til å bli bioingeniør. Etter noen år med utdanning vil jeg omsider være en utdannet bioingeniør, og dagene mine vil være fylt av laberatorieoppdrag. Jeg skal studere bæsj og blod. Samtidig skal jeg videreutdanne meg, slik at jeg kan forske. På denne tiden vil jeg også ha giftet meg med en aller tiders knakende kar, som forguder meg. Vi har et vilt sexliv, fordi jeg ved siden av jobb og studier har studert alt fra kama sutra til tantra. Dette ville sexlivet resulterer i tvillinger, for han har veldig aktive sædceller denne karen. Det er først når jeg finner ut at jeg er gravid at vi innser behovet for et eget sted å bo. Moren til min utkårede ønsker nok ikke å ha oss i tillegg til to grinerunger i huset. Heldigvis er svigermor veldig rik, ettersom mannen hennes døde under mistenkelige forhold et par år tidligere.

Så da sitter jeg der i en diger leilighet ved Nedre Elvehavn, og har utsikt over Trondheimsfjorden. Jeg har unge i hver arm, og en kar som står bak meg og tafser meg på rumpa i håp om å få flere barn. Selv er han hjemmeværende med ungene, siden jeg er den med en livsplan. Min livsplan fører til mye forskningsjobber, og i en alder av 34 vil jeg ha funnet opp verdens beste sjokolade som gjør deg slankere for hvert tygg. Denne sjokoladen smaker like godt som stratos og tas i mot med åpne kjefter av hele Norge. Siden føres sjokoladehysteriet videre ut i Europa, og siden til Amerika.  Jeg blir med andre ord rik og ettertraktet. Vi flytter til Miami, og jeg får meg jobb i C.S.I.  Ungene blir så klart med, og får toppkarakterer på skolen. Mannen min kommer ofte og besøker oss, men holder seg mest hjemme i Norge. Han har nemlig blitt daglig leder for et lite firma. Alle pengene jeg har tjent meg gir meg muligheten til å kjøpe meg flere feriehus, luksus yacht og en egen villa i varme Florida. Typisk nok blir villaen min revet ned under en orkan, men shit happens. Jeg har baklomma full av penger, og hendene fulle av elskere. Livet smiler endelig til meg. Når jeg har rundet mine 50 år vil jeg også ha fire fantastiske barnebarn, jeg vil fremdeles være lykkelig gift og jeg pensjonerer meg.  Mine dager tilbringes på forskjellige feriehus, med familie og venner.

csi

For sikkerhets skyld har jeg også en plan B. Den er litt mindre luksuriøs, men dog mye lettere. Jeg tenker jeg går tegnspråk og døvetolk til neste år. C.S.I. får vente noen år. Hold øynene åpne etter en slankesjokolade, som smaker som Stratos. Den vil komme!

- Hva er din største framtidsdrøm?
- Har du noen framtidsplaner?

Med andre ord - jeg elsker deg!

" Jeg ser bare deg, tenker bare på deg, berører bare deg, puster deg, begjærer deg, drømmer om deg; med andre ord - jeg elsker deg! "
Juliette Drouet

Jeg er helt i hundre nå. Ikke bare fordi jeg nettopp har sett en skummel film som har gitt meg adrenalinsjokk, men også fordi jeg har verdens beste kjæreste. Han har overgått seg selv denne gangen. Jeg skjønte det var noe på gang da han ba meg gå inn på rommet først. Det luktet så godt... Den gode lukta viste seg å være 16 røde roser.
Ved bunnen av vasen lå en pakke og et kort. Pakken viste seg å være et Nintendo DS spill, som jeg har ønsket meg siden jeg fikk DS'en for... en uke siden.

1000615
Det kortet bak der med et rødt hjerte er noe han fikk fra meg for flere måneder siden. Jeg skjemmes over at jeg, til tross for å være ei snart tyve år gammel jente, ikke klarer å tegne et hjerte fint. Vasen rosene står i er formet som et hjerte.

10006191000617

Jeg trodde han var blitt høy på noe i går da han vasket hele rommet. Han er vel bare høy på meg vil jeg tro. Det må han være. Han er fantastisk. Absolutt fantastisk. Han gjør meg lykkelig. Han nevnte også isted at jeg om et par dager kommer til å få noe jeg har ønsket meg i posten. Jeg lurer sånn på hva det er. Herregud, så glad han gjør meg. Jeg skal aldri mer si at han ikke finnes romantisk.

Senere, eller i morgen, kommer et innlegg om min livsplan.

- Har du opplevd noe utrolig bra eller dårlig idag?
Jeg er et vandrende freakshow

I fjor lærte vi om det gylne snitt i matematikken, og vi fikk tilbud om å finne ut om kroppen vår var delt inn i det. Dette gjorde jeg aldri, og det trengte jeg tydeligvis ikke heller. I dag fant jeg ut svaret. Til helvete med det gylne snitt, jeg er et misfoster. Når jeg sitter på den lår-trenings-maskina så rekker jeg faen ikke ned med hendene til håndtakene. Jeg har spionert på andre som trener der, og de har absolutt ikke noe problem. Jeg har for korte armer.

For en depressiv tanke. "Hei, jeg heter Lotte og jeg har for korte armer!"

For å se det på den lysere siden så slipper jeg å strekke meg etter ting på øverste hylle. Nå kan jeg si både: "beklager, men jeg er venstrehendt, skjønner du!" , og "sorry ass, jeg er et misfoster med for korte armer".  Det er jo perfekt...

Nå skal jeg spise garlicburger som Joakim lager. Deilig med fetende mat etter trening!

- Har du korte armer?
- Hva spiste du til middag idag?

- Og hva er planene dine for resten av kvelden?

Det blir bare krøll

Her kommer nok et visdomsord fra den nydelige Lotte, som stinker bakfyll og ost&løk-potetgull:
Øl og vin, så blir du fin. Vin og øl og rusbrus og mere vin og mere øl blir bare megakrøll!

n7330856006043861457
Ser ut til at jeg fikk i meg litt for mye vin igjen. Meg i lilla med merkelig ansiktsutrykk og Joakim i hvit genser med handa mi i skrittet sitt.

I går hadde jeg det morsomt for første gang på lenge, og det var herlig! Et koselig vors, jeg så bra ut og det var en kjempemorsom fest. Vi danset, drakk og hadde det gøy. Jeg hadde det iallefall gøy. Jeg har det ikke gøy nå. Jeg er så tørst og sulten. Jeg har drukket snart 1,5 liter Cola og jeg har spist en halv pose med Ost&løk-potetgull. Jeg raper med andre ord løksmak.

picture 0435
Jeg er søt uten sminke.

Nå aner jeg ikke helt hva planene for idag er. Kanskje møter jeg Charlotte ikveld, kanskje baker jeg og Joakim firkløverkake. Uansett, så kjenner jeg inni meg selv at jeg har lyst på kebab. BAB BAB BAB!!

- Hva er dine planer for kvelden?
- Burger eller kebab?

Harald Grønningen og alle vennene hans

Da jeg la meg i morges kom jeg til å tenke på noe. Det er mange ting som har det med å dukke opp på de mest ubeleilige tidspunkt. Som for eksempel buser.

Busemanner, har jeg oppdaget, liker best å dukke opp når du sitter på bussen. Den tetter for nesteboret når du forsøker å puste inn og den sperrer for lufta når du forsøker å puste ut, noe som resulterer i en utrolig plagsom pipelyd. I tillegg til at den gjør deg om til et helvetes orkester, så kiler den deg. Du føler en trang til å nyse. Men mest av alt så vil du, bare innrøm det!, pilke den ut. Jeg hater bussbusemannene, de gjør meg panisk. Jeg bare pilke dem ut. Jeg bare snyte dem ut. De går meg på nervene.

Et annet godt eksempel på dårlige tidspunkt Harald Grønningen og co dukker opp på er når du har lagt deg godt til rette i senga. Du skal ta kvelden og har allerede vridd deg i all verdenes stillinger for å møte søvnen på halvveien. Det er da du merker han. Faen ta Grønningen. Han forstyrrer søvnritualet. Du må til slutt gi tapt og reise deg opp av senga for å finne et papir du kan snyte deg med. For du vil jo ikke sove med Harald oppi nesa?

Da jeg var barn hadde jeg aldri slike problemer. Da pilket jeg bare ut de grønne rakkerne. Lett som bare det! Det å spise dem har jeg aldri vært noen fan av, men det var jo veldig kjekt og rulle dem sammen til en klump og kaste dem under senga. Null stress liksom. Litt nattmat til hybelkaninene. Det er nesten så jeg vurderer å gjøre det igjen. Joakim merker det sikkert ikke?

- Spiste du buser da du var mindre, eller gjør du det fremdeles?
- Vet du hva funksjonen til buser er?

The hot chick

hotchick

Det å se filmen the hot chick fikk igang fantasien min. Tenk deg å våkne opp en morgen som det andre kjønn!

Det hadde vært fantastisk. Jeg har alltid hatt lyst til å våkne opp med et skikkelig morrabrød. Jeg har alltid lurt på hvordan det er å ha en guttekropp. Faktisk, så tror jeg at jeg hadde kommet til å bli helt handlingslammet av synet på min nye snopp. Derfor skal jeg, sånn just in case, skrive ned en liste over ting jeg ville gjort hvis jeg våknet opp som en gutt. Man vet jo aldri hva framtiden bringer.

gutt

Hadde jeg våknet slik ville jeg gjort følgende:

- Hylt av ren ekstase
- Beundre morrabrødet
- Tisse stående!
- Måle penisen min
- Hoppe opp og ned, mens jeg ser på den
- Runke, man må jo finne ut hvordan det føles
- Beundre det erigerte lemmet mitt
- Se på porno, og sjekke om den blir erigert
- Sprute litt her og der
- Sjekke jenter
- Finne ut hvordan det føles å være gutten under det-du-vet
- Barbere meg, det kan da ikke være så vanskelig?
- Sitte på trøkkern i en halvtime og lese Donald
- Flyttet inn på guttegarderoben, og stirret på guttetisser

Helt ærlig, så kommer jeg ikke på mer. Jeg er med andre ord helt forberedt på å bli en mann en vakker torsdag! Er du?!

- Hva ville du gjort hvis du hadde våknet som det andre kjønn?

Jeg liker å vise fram tampongtråden min

Jeg er fullstendig klar over at blant annet Cecilie har nevnt dette irritasjonsmomentet tidligere. Likevel må jeg bare få det ut.

Tenk deg at du sitter i garderoben etter en hard treningsøkt. Du holder på å ta av deg svette sko og sokker. Ved en ren tilfeldighet ser du opp, og der sitter du da og ser rett oppi den hårete dåsa til et eldre og kraftig kvinnfolk. Hva skjer med at folk spaserer rundt naken i garderoben som om det er greit å vise fram ekle føflekker og hårete underliv?!

Er det virkelig så vanskelig å knyte en håndduk rundt seg når man skal gå fra skapet sitt til dusjen? Har de en ekstrem trang til å vise seg frem? Det er fint at de er fornøyd med seg slik de er. Det er greit at de synes hår er pent nedentil. Det er ikke dermed sagt at de andre liker det også.

Enda verre er det med de kvinnfolkene som har mensen. Mensen er en naturlig ting, på lik linje med hår. Nok en gang nevner jeg det å knyte en håndduk rundt seg. Jeg er nemlig ikke så hypp på å se tampongtråden henge ut av herligheten til folk. Det gir meg en ekkel følelse, og jeg er som regel kvalm nok etter treninga fra før av.

For all del, elsk deg som du er! Du er nydelig på din egen måte! Ta likevel litt hensyn, det er ikke alle som føler seg vel med å få trynet trykt oppi det nakne underlivet ditt.

tampong
Ville du fått trynet ditt trykt oppi dette?

Nå skal jeg selv hoppe i dusjen, og ingen fremmede skal få dåsa mi trykt oppi trynet sitt. Synd.

- Synes du det er ubehagelig å se fremmede gå naken foran deg?
- Synes du det er ubehagelig å vise deg naken foran andre?

- Og synes du tampongtråder hengende ut er et herlig syn?

Det å se framover

Visste du at vannet fra springen på badet smaker mye bedre enn det man får fra kjøkkenet? Jeg har fundert litt over hvorfor det smaker så mye bedre, og jeg har konkludert meg fram til at det sikkert er fordi det er så mye fukt på badet. Kanskje litt fuktbakterier piffer opp vannet litt. Om denne konklusjonen er korrekt eller ikke, orker jeg ikke ta stilling til. For alt jeg vet kan det være jeg som er rar.

Tommelen min har blitt herdet, så nå spiller jeg mario som en ekte helt. Faktisk har jeg snart gått gjennom spillet. Med litt hjelp fra Joakim så klart, men det sier vi ikke til noen. Edit: Vi tok bossen i går kveld. Hva skal jeg spille nå?!

I dag var forresten begravelsen, og jeg skal ikke gå så mye innpå akkurat det. Kirken var stappfull, folk sto utenfor til og med. Grete var veldig høyt elsket.
Akkurat nå har jeg det ikke bra, derfor skal jeg gjøre et tappert forsøk på å sette meg positive mål framover. Ting jeg kan se fram til og glede meg til. Alle som har det litt vondt og trist burde gjøre det, for det kan hjelpe utrolig mye.

- Jeg gleder meg til sommeren, det er ikke så lenge igjen.
- Jeg gleder meg til jeg får kosttilskuddet jeg har bestilt meg, som skal hjelpe meg med treninga.
- Jeg gleder meg til jeg kjøper meg Flåklypaspillet.
- Jeg gleder meg til jeg kjøper meg The Sims 2 til Nintendoen min.
- Jeg gleder meg til å kunne sove i natt.
- Jeg gleder meg til å være alene hjemme i helga, slik at jeg kan slappe av skikkelig.
- Jeg gleder meg til å få på meg buksene mine igjen.
- Hva gleder du deg til?
- Synes du springvannet på badet smaker bedre enn det fra kjøkkenet?

Nintendo DS

Beklager hvis jeg er litt fraværende framover. Jeg har nemlig kjøpt meg Nintendo DS. Tommelen gjør allerede vondt. Jeg kommer til å få betennelse i den.

Photobucket

Siden blogg.no er litt korka idag, så holder jeg meg til et kort innlegg med lite flatterende bilder. Vi snakkes når blogg.no er frisk igjen. Eller det blir helt feil å si, for det er jo tydelig at de ikke greier å bli friske. Vi snakkes når jeg har tålmodighet til å bruke et kvarter på å logge meg på , og når jeg så klart er lei av nds'en min.


Photobucket
Eight to go...


- Har du nintendo ds?
- Er du avhengig av noe spill i dette øyeblikket?
- Vil du gi blogg.no en vitaminsprøyte i rumpa for meg?

Mann mot natur, saving Lotte edition

Tenk om en gjeng pirater kom og røvet meg en natt. Tenk om de tok meg over de brede skuldrene sine og bar meg ombord i båten. Tenk om de kastet meg i vannet, slik at jeg neste dag ble skylt opp på land på en øde øy i Stillehavet.

- Hvordan skulle jeg kommet meg hjem igjen?

Her vurderte jeg sterkt å ta en Jack Sparrow, og stå i sjøen til alle dyrene er blitt vant til meg, for så å knyte sammen to havskilpadder med hår fra ryggen min. Perfekt flåte? Dessverre er jeg redd for fisker, så jeg må nok finne på noe annet. Dette kommer jeg tilbake til.

- Hvem ville jeg helst ha havnet på den øde øya med?

Det alle personer i forhold ville sagt til et slikt spørsmål er nok: KJÆRESTEN MIN FNIIS.
Det sier ikke jeg. Joakim er helt bortkommen så raskt han kommer ut ytterdøra, han.

1000295


Jeg ville ikke tatt med meg Joakim. Hadde vi havnet sammen på øya, så hadde vi dødd av sult og dehydrering. Jeg ville derimot tatt med meg en mann som har kjempet mot naturen mang en gang! Det hadde blitt mann mot natur, saving Lotte edition. Jeg ville tatt med meg Bear Grylls!

beargrylls220

bear

Bare innrøm det, du hadde ikke dødd på deg hvis du havnet på ei øde øy med denne karen. Tro meg. Han hadde reddet deg på sekundet. Hvis ikke flåten han bygger fører til til trygg havn, så gjør filmteamet hans det. For han har sitt eget program på Discovery, skjønner du.

beargryllsmanvswild1025201024768

- Hva ville jeg helst at sjørøverne skulle sendt med meg?

1. Mat! Skikkelig mat, som overlever i sola, og som ikke må tilberedes. Jeg nekter å spise termitter og slanger bare fordi Bear gjør det. Kjekk eller ikke, han lurer ikke meg til å tro det smaker godt.

2. En overlevelsespakke. Hadde vært kjekt å ha for både Bear og meg. Mest Bear da, siden jeg er opptatt med å stirre på brystkassa hans.

overlevelsespakke


3. En flaske rom, eller ti. Bare slik at min survialbuddy og jeg skal bli skikkelig godt kjent på ekte sjørøvervis. Da kan jeg si som Elizabeth sa til Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: I'm not entirely sure that I've had enough rum to allow that kind of talk.

Jeg skal så klart ikke gjøre noe med han. Da hadde jo Joakim blitt sint.

rom


Dagen etter de ti flaskene med rom er jeg nok i passe bakrus, så da er det på sin plass at filmteamet kommer og henter oss. Jeg vil nemlig ha cola da. Man kan nemlig få diare av og drikke for mye kokosmelk.


Når jeg kommer hjem skal jeg så klart lage en sang som Linni:Because I'm a survivor!


- Hvem ville du helst ha havnet på øya med?
- Hvordan skulle du kommet deg hjem?
- Ville du spist termitter for å overleve?

Det er ikke bare og bare

 " Hvert år blir ca. 150 000 nordmenn rammet av depresjon. Ca. 15 prosent av befolkningen har til enhver tid depressive symptomer. "

Jeg har nå vært hos legen og snakket litt med han. Vi kom fram til at jeg er deprimert (sier du det, herr doktor?!), og jeg trenger tid til å ta vare på meg selv. Slik jobbsituasjonen er nå, så går ikke det. Dermed fikk jeg meg en sykemelding og han skal sende meg videre til psykolog. Leste litt på lommelegen.no om depresjon: 

"
Symptomene på depresjon kan variere fra person til person og fra gang til gang. Ved de fleste depresjonene oppleves flere av disse symptomene:

- Følelse av å være trist og nedstemt.
- Tap av interesse for aktiviteter som pleier å være lystbetonte.
- Slapphet.
- Tretthet.
- Manglende initiativ.
- Manglende appetitt.
- Vekttap. (I wish)
- Liten lyst på sex.
- Skyldfølelse og selvbebreidelser.
- Redusert selvtillit.
- Konsentrasjonsvansker og ubesluttsomhet.
- Tidlig oppvåkning om morgenen, gjerne et par timer tidligere enn vanlig.
- Selvmordstanker.

De aller fleste som får en depresjon, blir helt bra igjen! Men det kan ta tid. Dette er de viktigste elementene i behandlingen:
Hvil ut! Slapphet, tretthet og manglende initiativ er vanlige symptomer ved depresjon. Lytt til kroppen din, og ta det med ro. Du trenger å sove når du er søvnig, og du trenger å ta det med ro når du er våken. Sett ned kravene til deg selv, og tilpass aktiviteten til det du føler du kan klare.
Kontakt lege. Det finnes gode behandlingsmuligheter ved depresjoner, og du trenger en fast legekontakt. Kanskje føler du at du ikke har krefter til å gå til lege, men gjør det likevel. Det er nyttig å få snakket om hvordan du har det, og det er en styrke å vite at noen forstår litt av det du sliter med.
Samtalebehandling. Regelmessig samtaler med fastlegen, en psykolog eller psykiater er fundamentet i behandlingen.
Medikamentell behandling. Legen vil hjelpe deg med å vurdere om det kan være nyttig for deg å bruke antidepressive medisiner. Virkningen kommer etter 2 til 3 uker. For å unngå tilbakefall må man vanligvis bruke medisinene i 3-6 måneder. "

fretter1226947981

Jeg har troen på at dette kommer til å bli bedre. Eller jeg har ikke troen, men jeg vil ha troen! Jeg har hatt så mange nedperioder de siste årene at jeg nesten har blitt vant til å gå rundt nedstemt. Jeg har blitt vant til å ikke føle meg tilstrekkelig. Kanskje det kan bli en endring i dette?

Jeg håper bare at de på jobben min har forståelse for at jeg ikke har det bra nå, og at jeg virkelig trenger dette. Selv om sykemeldingen min antakeligvis kommer til å gå utover de på jobben min. Jeg har fått beskjed av Joakim om å ikke beklage meg, for dette er jo tross alt ikke min feil. Det er ingens feil at jeg ikke har det bra inni meg.

Folk som selv ikke er deprimert, eller ikke har vært deprimert, klarer ikke alltid å sette seg inn i denne situasjonen. Det er lett og si at man er deppa når man er lei seg, men det er så mye mer enn det. Det er følelsen av tomhet og tristhet som aldri vil slutte. Når du er lei deg går det jo som regel raskt over, men for de med depresjon vedvarer denne følelsen. Det er ikke bare "å ta seg sammen", som så mange pent sier. Det er ikke bare "å tenke positivt, så ordner alt seg med en gang". Det er fryktelig vanskelig å tenke framover, og det krever mye energi å ta seg sammen nok til å virke blid mot andre mennesker. Jeg blir helt sliten etter en dag på jobb der jeg har gjort alt for å være blid og hyggelig. Det er ikke bare og bare.

Hva kan du gjøre?
Hvis du kjenner noen som er deprimert, eller som du har deprimert, så grip inn. Det er bedre å gripe inn en gang for mye enn en gang for lite. Oppmuntring og støtte er den beste hjelpen. Det verste du kan gjøre er å bebreide personen, kritisere eller være avvisende. Bare vær der, vær positiv og hjelp personen til å føle seg bedre med seg selv. Av og til er det nok. Andre ganger må det legehjelp til. Denne hjelpen må så klart oppsøkes selv, og om du så oppmuntrer personen til å besøke legen, så er det kjempeflott. Joakim oppmuntret meg til å oppsøke legen.

- Er du en av de 15% i Norge med depresjon, eller kjenner du noen som er deprimert?
- Hva betyr ordet depresjon for deg?

Skaaal vi steike'n? Meeed litt bacon?

Siden jeg fremdeles ikke har kjøpt meg en Nintendo DS, kan jeg ikke lære meg japansk slik The teller gjør. Derfor har jeg bestemt meg å lære meg Hula-sangen fra Løvenes konge på 17 forskjellige språk.Og mens jeg allerede er inne på Hula-sangen fra Løvenes konge, så må jeg bare slenge ut denne. Jeg holdt på å svelge snusen min i ren latterkrampe:- Hvilke språk kan du?
- Kan du en sang på et annet språk enn norsk og engelsk?

Død og sorg

Død.
Hva tenker du når du hører ordet dette ordet?

Sorg.
Smak på ordet, kjenn på det, føl på det.

now5

Hvorfor er det et tabu å snakke om død? Hvorfor tør ingen ta rundt sorgen og snakke om det? Hvorfor unngår folk venner som nettopp har mistet noen som sto seg nær? Hvorfor vet man aldri hva man skal si?

Ordet død er et skummelt ord. Det er et ord med en dyp betydning. At et menneske er død betyr at det ikke lenger er her hos oss. Det betyr at noen som sto det menneske nært opplever en sorg.

Ordet sorg brukes sjeldent. Det snakkes sjeldent om, og folk vet ikke hva de skal si til personer som lever i sorg. Det innebærer et digert savn, masse tårer og hundrevis av stormende følelser. Så klart man ikke vet hva man skal si, for man vet jo ikke nøyaktig hva den personen trenger å høre. Kanskje personen ikke trenger å høre noe i det hele tatt? Kanskje personen bare trenger å vite at en er der.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke har det bra for tida. Jeg var deprimert lenge før Grete gikk bort. Alt føltes tungt allerede da. Nå føles alt mye verre. Innerst inne vil jeg være i fred. Jeg vil ikke dra på jobb og jeg vil ikke møte personer. Jeg vil gråte meg ferdig. Jeg klarer det ikke. Samtidig biter jeg tennene sammen og møter opp på jobb. Jeg møter Charlotte og er med henne, fordi hun for øyeblikket betyr alt for meg. Det gikk opp for meg da jeg trodde hun også døde i brannen. Herregud, så glad jeg er i henne. Tross i alt jeg føler, så vet jeg at hun har det verre enn meg.

Hun har det mye verre. Hun har nettopp mistet moren sin. Hun mistet alt hun eide i brannen. Mesteparten av hennes minner forsvant. Samtidig forsøker hun å holde hodet høyt oppe. Hun er åpen om det som skjedde, og hun snakker om det. Det er bare så trist at hun føler at flesteparten av hennes venner snur seg vekk fra henne. Hun blir virkelig lei seg. Folk unngår henne, og hun merker det. Dette er så klart fordi de ikke vet hva de skal si til henne. Som igjen kommer av at død er et tabu og et ømt område.

Folk som mister sine kjære trenger vennene sine. De trenger å vite at folk er der. Venner skal ikke nødvendigvis fungere som psykologer i en slik situasjon, de skal være et fristed. Når jeg er med Charlotte gjør vi andre ting enn å snakke om alt som har skjedd. Vi ser filmer, vi snakker om andre koselige ting og vi ler sammen. Så klart i enkelte sammenhenger snakker vi om Grete og barndommen vår. Vi snakker om minner og ting som får oss til å gråte. Charlotte skal få gråte så mye hun vil i armkroken min. Det må ut, for det hoper seg bare opp mer og mer.

Selv skal jeg gråte litt nå. For jeg trenger det. Av og til må man bare få ut følelser.

Tenk over det med død. Hvis noen du kjenner mister sine kjære, ikke unngå dem. Kom i mot dem. Møt dem på halvveien. Vis at du bryr deg.

- Synes du det er ekkelt å snakke om død?

Alt ligger i fortiden

Minner.

Vi alle har dem. De er våre bilder fra fortiden. Bilder vi har i hodet og bilder vi har i fotoalbum. De er musikk som minner oss om gode og onde stunder. De viktigste minnene er de vi gjemmer dypt inne i oss selv. Det er de som gjør oss til den vi er. Det er de som står der standfast gjennom branner og andre hendelser. Helt til vi får en form for demens.

Denne dagen har vært full av minner som har glimtet i sårbare øyeblikk. Jeg har sett på bilder, jeg har hørt sanger og jeg har trøstet min venninne. Selv føler jeg for å gråte, men jeg klarer det ikke. Tross i all sorgen klarer jeg å se på bilder og huske hendelser som får meg til å smile. Jeg ler av morsomme minner. Men mest av alt vil jeg gråte av dem.

charlottefrviljensin
Dette er et bilde av meg og Charlotte tatt fra lekeplassen. Mamma og Grete tok oss alltid med på lekeplassen i finværet, slik at vi fikk leke oss og de fikk skravle. Det er forresten foten til Grete i nederste hjørnet. Fin tights? Selv hadde jeg en fin lilla hjelm.

Charlotte fikk (Merk. får fremdeles) alltid viljen sin. Hun var to år yngre enn meg, og hadde dermed førsteretten på min trehjulssykkel. Selv ville jeg ha trehjulssykkelen min selv, for som dere vet liker jeg ikke å dele. Charlotte skrek til, for å få oppmerksomhet fra de voksne, slik at hun fikk viljen sin.

charlottefrviljensin1
Her fikk hun viljen sin. Det ser dere på ansiktsuttrykket mitt. Typisk.

Det er slike minner jeg smiler av. Det er gode minner, som gir en god følelse.Denne sangen er full av minner. Minner som idag fikk oss til å gråte. Den minner oss om Grete, som gikk bort. Det er bestemt at den skal spilles under begravelsen. Jeg gruer meg slik til begravelsen. Da er det offisielt at hun er borte, og at livet må gå videre. Jeg vil ikke at Charlotte og Christopher måtte skulle gå videre. Jeg skulle ønske Grete levde, for dem.

- Kan du huske et spesielt godt minne du vil dele med meg?
- Er det en sang du liker godt, som du forbinder med en person eller en hendelse?

- Hvilke farge hadde du på sykkehjelmen din da du var liten?

Grandis for bortskjemte drittunger og snustrang

Tidligere idag klaget jeg litt over at jeg hadde våknet opp svett etter en femtimers lang hvilepause. Jeg ble trøtt igjen rundt midnatt, og nå er jeg lys våken. Det er så typisk, ikke sant? Det i slike stunder jeg elsker å bo med Joakim.

1000602
Når man har hatt en tung dag er det greit å kunne unne seg litt glede. Uten paprika. Jeg spiste ikke alt selv nei, jeg delte det med min utkårede. Selv om jeg har blitt feit, så spiser jeg ikke umenneskelige mengder heller. Det gikk faktisk opp for meg idag at jeg har blitt feit. Skikkelig feit. Så feit at alle klærne mine er blitt for trange. Kom ikke her å si det er vaskemaskina som har krympet dem, for kosebuksene mine er passe fremdeles. Men det er fordi de er laget i stretch-materiale. Og jeg er bare feit. På tide å ta kontroll over godteri-inntaket snart.

1000603
Jeg ble så utrolig glad da jeg oppdaget denne i hyllene på Bunnpris. Elskede Bunnpris, jeg priser deg!

1000604
Jeg ble også glad da jeg oppdaget at rema1000 hadde salg på slike herlige spill. De kostet bare ti kroner stykket! Kanskje ikke så rart, de suger. Jeg forsøker meg forresten på litt skjult reklame her. Jeg må bare på det varmeste anbefale den bloggen dere ser i bakgrunnen. Jeg leser den selv cirka ti ganger i løpet av en dag. Jeg ler meg skakk.

1000614
Jeg tror jeg må løpe nå. Magen har slått seg vrang etter at jeg har trøkt i meg fem pakker frisk-drops på to dager. De hjelper mot snussuget, skjønner du. Jeg kan nemlig ikke snuse pga at jeg fjernet den tannen, og jeg vil jo ikke at tannkjøttet rundt såret skal råtne opp. Eller jeg vurderer sterkt å risikere det. Litt betennelse gjør jo ingenting? Som du ser, så har jeg en hel eske med sterkibux.

- Har du noen helt utrolig latterlige pc-spill?
- Hva synes du om at de har plukket av paprikaen av grandisen?
- Tror du på at enkelte drops kan være lakserende?

Edit: Jeg holder ikke ut. Jeg sprekker. Jeg tar meg kun en. Kun en liten snus. En god en.

Søvn, tannverk og FIFAchamp

Hvem var det som påsto at det å sove når man er sliten på dagtid er en god ide?

Etter minnestund og tannlegebesøk dro jeg rett hjem til senga. Jeg våknet fire timer senere svett, tørr i kjeften og svimmel. For ikke å snakke om at hodet banket. Hva skjer med det egentlig? Hvorfor blir man så jævlig tørr i kjeften og svett av å sove på dagtid?

Uansett, hullet etter tanna gjør sinnsykt vondt nå. Jeg tror det forsøker å gro. Jeg er ikke så rask til å gro jeg, det går alltid betennelse i sårene mine.

Nå skal jeg ta fra Joakim platstation-spaken, og rule han i FIFA09. For jeg er knall!

Takker forresten for alle kondolasjoner, det er så koselig å vite at dere tenker på meg. Kanskje det er dere som er knall, og ikke jeg!

joakim og meg

Og Charlotte, Joakim tar veldig godt vare på meg. Han passer på at jeg drikker og spiser, han holder hardt rundt meg om natta for at jeg skal få sove, han kommer løpende hver gang han hører jeg hulker til litt. Han er rett og slett fantastisk.- Har du spilt FIFA09?
- Blir du helt svett og tørr i kjeften av å sove på dagtid?

- Fortell meg en morsom ting du har opplevd i det siste!

En trist dag

Jeg er veldig trist idag, og det lyser vel gjennom på det jeg skriver. Joakim forsøker så hardt han kan å muntre meg opp. Det er ikke så greit. Jeg glemmer konstant at hun er borte, selv om det ligger i bakhodet og blinker. Jeg blir like lei meg hver gang jeg kommer på at grunnen til at jeg tenker så mye på henne er fordi hun er borte. Imorgen skal jeg på minnestund, og jeg kan ikke påstå at jeg gleder meg noe spesielt. Det er da det er offisielt. At hun er borte. Det vil jeg ikke. Ingen vil det. Absolutt ingen.

For at jeg ikke skal tenke så mye på dette de neste timene, skal Joakim og jeg se nok en Varg Veum-film. Jeg anbefaler de filmene varmt. Varg Veum er jo helt ubeskrivelig sexy.

Idag oppdaget jeg forresten at de har sydd fast såret til kinnet mitt. Altså etter at jeg fjernet visdomstanna. Skal til tannlegen imorgen og fjerne dem tror jeg. Stingene altså.

Hva har du gjort i helgen?

Jeg vil ha en klem

Jeg synes det er vanskelig å tenke på at det er morsdag idag, når en mor gikk bort i går morges. Grete, jeg tenker på deg hvert ledige sekund. Du sniker deg inne på tankene mine. Når jeg tenkte på hvilket skjørt jeg skulle ha på i dag, så kom jeg på at du en gang begynte å foreslå klær som kunne matche det skjørtet. Du var så snill og omtenksom. Jeg vil ha en klem.

Kjære Grete

Det er som en uvirkelig drøm. Det er som et mareritt jeg ikke våkner opp av. Telefonsamtalen med ordene: "Grete gikk bort i natt", vil ikke slutte å spilles om og om igjen. Jeg har aldri sett eller hørt moren min så knust. Jeg selv har aldri følt meg så knust.

Tårene stopper ikke. Det kjennes ut som om noen river ut hjertet og magen min. En av personene som betyr mest for meg ble tatt ifra meg inatt. Hun var ikke direkte i familien min, men hun var det likevel. Hun var der fra jeg var nyfødt, og hun har fungert som en slags "reserve-mamma" for meg. Hun var min mors bestevenninne, hun var mor til ei av mine gode venninner og en av mine klassekamerater. Sammen har vi fem gjort mye sammen. Det er mange minner jeg har.

Jeg kan f.eks. huske at Charlotte - altså, datteren hennes, og jeg søkte gjennom klesskapet hennes for å finne noen stilige sko. Grete hadde alltid skapet fullt av stilige klær og sko. Hennes sans for mote slo aldri feil (med mindre man tenker på de sære tightsene i forskjellige farger hun hadde på seg i -94, men alt kler den smukke).

Jeg kan også huske at Grete kledde opp Charlotte og meg i matchende klær, og hun ordnet håret vårt helt likens. For da kunne vi gå som søstre. Charlotte og jeg har alltid vært som søstre, vi har alltid kranglet og alltid blitt venner igjen.

osstre
Meg, Christopher og Charlotte

Jeg husker gode middager, lange samtaler og gode følelser. Jeg husker den glede du alltid fikk meg til å føle.

Jeg savner allerede at du gir meg en klem og sier: "Husk at æ e kjempeglad i dæ, Lottemor". Det finnes ikke noe jeg hater mer her i verden enn å bli kalt Lottemor, men om du kom tilbake til oss så hadde du kunne fått sagt det så mange ganger du bare ville.

Grete var den type person man ikke kunne unngå å like. Hun spredte om seg med glede, og fikk alle rundt seg til å føle seg verdsatt. Jeg visste med meg selv at hvis jeg hadde problemer, og virkelig trengte hjelp, så var hun der. Reservemamman min, som alltid har brydd seg om meg.

Jeg skulle egentlig høre etter om jeg fikk komme på besøk hos dem forrige uke, men det ble ikke til at jeg gjorde det. Jeg var så sliten... Jeg var så sliten?! Jeg angrer, jeg skulle ønske jeg fikk møte henne en siste gang. Nei, faktisk, skulle jeg ønske dette aldri hadde skjedd. Jeg sender mange tanker til Charlotte og Christopher, hennes to barn.

grete

Kjære Grete
Jeg er fremdeles i sjokk. Jeg vet ikke hva jeg skal si, hva jeg skal føle eller hvordan jeg skal slutte å gråte. Jeg har allerede snakket ut i tomme luften til deg mange ganger, og spurt om du har det bra nå. Jeg håper du går videre og får det bra. Du fortjener all lykke og glede som finnes i hele verden. Du er et nydelig menneske og jeg savner deg. Vi alle savner deg.


Tårene vil ikke stoppe...

Link til artikkel på adressa.no

Der forsvant den siste visdommen min

Jeg var hos tannlegen for å fjerne nok ei visdomstann idag. Bedøvelsen fungerte ikke. Det var smerte. Det var blod. Det var tårer. Det var spasmer. Takk og lov for at jeg nå har fjernet begge visdomstennene i underkjeven. Takk og lov for at jeg ikke må fjerne flere! Til tross for fire sprøyter med bedøvelse, kjente jeg smerten. Og jeg vil huske den.

Munnen min verker nå. Det kjennes ut som om noen har voldtatt kjeften min med en boremaskin. De måtte sy, og det smaker piss. Jeg hater livet mitt. Det kommer jeg til å gjøre framover, fram til det gror skikkelig. Sorry folkens, jeg er en pessimist. Og jeg er full av selvmedlidelse. Da Joakim kom for å hente meg etter tannlegetimen tok det ikke engang et sekund etter jeg hadde åpnet bildøra, før jeg begynte å tute som en ettåring. "Bedøvelsen fungert ikke, buuuhuu"

dsc00077
Dette var den forrige tanna jeg fjernet. Den jeg fjernet idag var like skjev.

Trøst meg.

Eller fortell meg noe morsomt du har gjort idag?
Jeg liker ikke å dele

Hvis du noen gang møter meg på bussen, ikke sett deg ved siden av meg. Jeg hater at folk setter seg ved siden av meg. Jeg liker ikke å dele.

Hvis jeg har godteri og du vil ha, kjøp deg selv. Jeg liker ikke å dele.

Hvis vi sitter på vors sammen og du vil ha av blandevannet mitt, spør veldig pent. Jeg vil egentlig ikke dele.

Hvis du mangler snus, kanskje du får av meg. Hvis jeg er i godhumøret. Hvis jeg føler for å dele.

Hvis du nå gjør den fatale feilen å spørre meg om og dele noe med deg, så vik unna hvis du ser at øyet mitt begynner å rykke. Det er et tegn på at jeg kommer til å få et utbrudd. Er du heldig rykker øyet litt, og jeg vinner tilbake selvkontrollen. Du vil da motta et anspent smil og et ja. Hvis du er heldig.

Dette er Joakims syn på meg. En dårlig kristen som verken deler, eller strekker det andre kinnet til. Selv mener jeg at jeg er en hyggelig person, som absolutt deler. Å strekke det andre kinnet til har jeg allerede gjort en gang jeg ble slått til av ei hysterisk jente, men det er dog siste gangen også. Hvorfor skal noen få slå meg, uten at jeg skal slå tilbake? Uansett, hvis du mangler snus skal du så klart få en pris av meg. Hvis jeg har godteri, skal du absolutt få av meg, så lenge du ikke spiser opp alt. Når det gjelder bussen, ser jeg helst at du kun setter deg ved siden av meg hvis vi er gode venner. Beklager, der går grensen. Bussetet er mitt.

Jeg er egentlig en gavmild person. Jeg liker å glede andre. Det er bare det at jeg liker å glede meg selv mer. Det er ikke noe galt i det, eller? I så fall, så er det min mors feil. Det er hun som har gjort meg til en dårlig person. Det var hun som alltid spiste opp godteriet mitt da hun lurte meg til å dele. Det var hun som drakk all brusen. Det var hun som ga lillebroren min det beste soverommet. Det var hun.

Okei, moren min er ikke en dårlig person, og det er ikke jeg heller. Jeg bare liker ikke å dele bussete med noen.

- Liker du å dele?
- Strekker du det andre kinnet til?
- Har du opplevd å dele godteri, og ende opp med at alt blir tomt fordi de andre spiser opp alt?

- Er jeg en dårlig person bare fordi jeg liker å ha ting for meg selv?


Shake shake shake!

Nå har jeg funnet det ut! Når jeg blir stor skal jeg klare å shake bakenden min på lik måte som jenta her.Dere kan forresten klikke dere inn på den appetittvekkende parodien: her.

Kan du å shake ass'en?
Synes du det er sexy?
(haha nå hørtes jeg ut som en tolvåring)

Sjef, tolk, bioingeniør eller kanskje bare flåklypaspillet?

Hva skal du bli når du blir stor?

Jeg trodde jeg hadde en liten anelse på hva jeg ville bli. Helt til jeg tok testen på hist.no.

resultat1
Bioingeniør eller døvetolk? Nei, faen heller. Hist.no mener jeg har kvalifikasjoner til å bli sjef! Jeg vil bli sjef når jeg blir stor. Jeg er allerede sjefete, så jobben er vel allerede i boks?

Hva jeg søker på til neste år er fremdeles et godt spørsmål. Når det gjelder døvetolk, så har jeg et brennende ønske om å hjelpe andre, selv om jeg til tider hater alle mennesker rundt meg. Samtidig synes jeg tegnspråk er et morsomt fag (jeg hadde det på GK). Likevel så lurer jeg på om det er gode nok jobbmuligheter for døvetolker, og om det er en lønn jeg kan leve på. Bioingeniør tror jeg hadde passet bra for meg. Jeg liker humanbiologi og generelt læren om menneskekroppen. Jeg blir fascinert av DNA og proteinsyntesen. Jeg blir fascinert av alt. Jeg kunne gjort det bra på dette studiet, men jeg har en følelse av at det meste er på engelsk. Jeg kan ikke engelsk.

Kanskje jeg bare skal søke og ta det første og beste som dukker opp.
 Jeg vet ikke hva jeg vil.Heldigvis så vet jeg hva jeg vil på andre områder. La meg introdusere:

nskeliste

nskelistebilder

Hvis jeg ikke finner ut hva jeg vil bli, og ender opp uten jobb, så er ikke alt over og ut. Jeg skal bo hjemme, sitte inne hele dagen og spille flåklypaspillet.- Hva ønsker du deg mest av alt akkurat nå?
- Hva skal du bli når du blir stor?
            - Eller hvis du allerede er stor: Hva jobber du som?

Du tar feil

Du tror du er morsom der du står og roper, slik at du er sikker på at andre hører deg. Du tror de fornærmende kommentarene dine er hysterisk festlige. Du tror andre liker deg bedre når du setter deg selv i et bedre lys ved å påpeke andres feil.

Du tar feil.

Enkelte ser på deg med avsky. Når de tenker på deg blir de kvalm. De ser på deg som en selvgod, arrogant bitch.
Andre ser på deg med medfølelse. Når de tenker på deg blir de nesten trist på dine vegne.

Av og til kan det du sier såre. Andre ganger er det bare latterlig.

Jeg lurer på hva som skjuler seg bak det selvgode smilet ditt. Er du egentlig lykkelig? Er du klar over at det du sier får andre til å unngå deg? Er du klar over at andre snakker bak ryggen din og ler?

Det jeg tror, er at du har det vondt. Jeg tror du har et elendig selvbilde. Jeg synes synd på deg. Samtidig gjør du meg frustrert hver gang jeg møter på deg. Det hjelper ikke å påpeke andres negative sider. Det oser sarkasme av deg. Det er ingen svakhet å vise at du ikke alltid er på topp. Det er ingen svakhet å gi andre komplimenter. Det er absolutt ingen svakhet å være seg selv. For du virker falsk. Smilet ditt virker falskt. Hele du virker som en fasade.

Fasaden din slår sprekker hvis du et svakt øyeblikk får deg en knekk. Hvis noen svarer tilbake på tiltale begynner du å gråte. Stakkar deg! Du kan ikke gå rundt og tro at du kan slenge dritt til alt og alle uten å få svar. Det hjelper heller ikke å angripe de som svarer deg, de forsvarer seg bare selv de også, vet du.

Kjære deg. Jeg vet du er ei søt jente. Jeg vet du kan være grei, hvis du vil. Hvorfor vil du ikke?

Det kan ikke skade.

Har du en venn/bekjent som rakker ned på folk rundt seg?
Bruker du å rakke ned på andre for å føle deg bedre?


Ingen unnskyldninger

" Off, Lotte æ e så trøtt.. "
" Men æ e så slapp idag! "
" Æ e ikke i form idag... "
" Æ har vondt i magen "
" Du sparka mæ i ballan, æ e kvalm "


Unnskyldningene strømmer på. Det vil ingen ende ta på alle de gode grunnene han har til å ikke være med meg på 3T. Jeg skal ærlig innrømme at den nederste unnskyldninga var god nok. Iallefall god nok til å gi meg skyldfølelse. Heretter skal jeg aldri lekesloss med Joakim før jeg skal dra han med for å trene. Små uhell kan skje, som et kne som blir sparket opp på steder der det ikke bør være. Her har jeg brukt hele dagen på å psyke meg opp til å svette litt, og så skjedde det. Jeg hadde ikke hjerte til å tvinge han med på 3T der han lå med tårer i øynene og svetten som rant. Gutten hadde jo blitt svett allerede, stakkar! Han har heldigvis ikke lysere stemme da..

Istedet for å dra meg avgårde alene, så psyket jeg meg ned.Jeg begynte å lade opp til å lage middag og ta på pysjbuksa. Planen var å slenge meg ned i senga og se den andre Varg Veum filmen. Det var så klart da Kristine sa:
" Vi møtes på 3T om en halvtime, ingen unnskyldninger. Vi snakkes! "

Joakim fikk viljen sin, han slapp å trene. Jeg fikk egentlig viljen min jeg også, til tross for en del misnøye.

Jeg må trene. Jeg må svette... og faen, jeg må dusje.

Har du fått viljen din idag?
Har du ekstremt lyst til å trene akkurat nå?

Og hva gjør du på en mandagskveld?

Bare Lotte svarer

Så snille dere er, som slenger ut spørsmål bare for at jeg ikke skal bli flau! Dere smigrer meg. Jeg må dessverre skuffe deg Sandra Marie. Jeg har ikke noe kamera til å lage videoblogg med akkurat nå. Det skal komme en videoblogg snart, jeg lover!


Caroline Constanze
Hva er det mest kinky du har gjort på soverommet, som kanskje kan bli oppfattes som rart av andre?

Med tanke på at dette spørsmålet gjelder på soverommet, så utelater det jo en del gode historier. Men jeg synes det er kinky nok å spy på fjernkontrollen jeg. Jeg har forsåvidt skrevet litt om ting på soverommet på bloggen tidligere, som jeg vet at du har kommentert på. Din skitne, lille pike.

hallo1226761265
A
hva er meningen med livet?
neida. Faktisk, så lurer jeg på hvorfor du ikke legger ut dagens outfit!
Ja, og hva er det flaueste du noensinne har opplevd? Og hvorfor er akkuratt det flaut?
Og hvordan klarer du å skrive en så utrolig morsom blogg?

På et bilde moren min hadde på dassen da jeg var lita, sto det: Å eksistere er enkelt, for å leve kreves mot - hver dag. Meningen med livet er å ha mot til å leve det. HAH, jeg er en dyp jævel.

Jeg legger aldri ut dagens outfit, fordi jeg ikke vil være en moteblogger-wannabe. Jeg har null sans for mote, og jeg kan såvidt matche skoene og veska. Dessuten er jeg en slask til vanlig. Jeg bruker som regel kun kosebukser. Helt ærlig, hvem vil se bilder av det? 

Akkurat nå er det flaueste jeg har opplevd .... jeg kan ikke komme på noe. Kanskje det som jeg skrev om i forrigårs. Ikke at det var så fryktelig flaut, men jeg kommer ikke på noe annet. Jeg opplever flaue ting så ofte at jeg rett og slett har sluttet å bli altfor flau av det. Hadde jeg tatt meg nær av alt, så hadde jeg gått rundt knallrød i trynet konstant.

Jeg visste ikke at jeg skrev en morsom blogg jeg? Takk, så snill du er! Jeg er vel en komisk person, går jeg ut ifra. Selv om jeg til tider har på følelsen at folk flirer mer av meg enn med meg. Men kanskje det er det alt går ut på?

The Teller
 Hva er du mest flau over å innrømme at du faktisk ser på TV?


Enkelt. DOOL. Eller som vanlige, ikke avhengige folk sier: Days of our lives. Jeg elsker den serien. Forguder den. De er som vennene mine. Er jeg litt patetisk nå?

dool
De er mine venner, helt sant.

Kokarori
Hva vil du bli når du blir stor?


Merkelig, mamma spurte meg om akkurat det samme tidligere i dag. Jeg sier til deg, som jeg sa til henne, I don't know. Slutt å mas. Jeg blir helt klam under armene av tanken på at jeg snart må bestemme meg.

csi

Men ellers så vurderer jeg å bli som de folka i C.S.I, hvis det er mulig.

Snorre
Hvorfor blogger du?
Hva vil du med livet ditt?


Jeg blogger fordi jeg har er behov for å få ut ting jeg tenker på, samtidig som jeg er oppmerksomhetssyk. Folk gidder som regel ikke høre på alt jeg har å si til vanlig, så da er det enklere å skrive det ned.

Jeg aner virkelig ikke hva jeg vil med livet mitt. Bli lykkelig på en måte kanskje. Få meg ektemann, en stasjonsvogn og tre skrikerunger. Samtidig som jeg er en opptatt business-dame med ti elskere på min venstre hånd. Jeg er venstrehendt, skjønner du.

Thea
Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?
Hva var det som skjedde mellom deg og den forrige kjæresten din?
Hva gjør du, går du på skole? Jobber du?
Hvor gammel er du?


Jeg var fjorten år første gang jeg gjorde det.
Vi gjorde det slutt fordi det gikk nedover, som det som regel gjør i forhold som tar slutt.
Jeg har matte fem timer i uka, utenom det jobber jeg på et bakeriutsalg. Der spiser jeg kremboller.
Jeg er snart 20 år. SNART. Veldig snart. GOOO SEPTEMBER!

Charlotte
Den beste filmen du noen gang har sett?

fluffandfold

Fluff and fold, den ble kåret av Woman til den pornofilmen som passer best for kvinner.
Neida, jeg vil påstå at den beste filmen jeg vet av er Robin Hood. Den som Kevin Costner spiller i (sukk...)

Ellen : >
Hvor i Trondheim bor du?

Waldemar'n. (ikke nederst)

Karoline!
Siden du er litt tøffere og mer dirty enn andre, har du noen gang luktet på driten din?
Og hva synes du om blonde bimbokjerringer?


Så klart jeg har. Har ikke du? Rocksmile skrev jo forleden om at alle liker sin egen promplukt, og jeg ville bare kjenne etter om jeg likte dritlukta også.

Jeg synes det er feil å kategorisere pene blondiner som bimbokjerringer. Hvis noen har gjort seg fortjent til å havne i den kategorien, så vil jeg bare si at jeg tar avstand. Men de er helt sikkert greie med de som står dem nær.

ceciliek.
Hva er ditt beste middagstips?
Og hva er ditt beste festivalstips? :D


Mitt beste middagstips er å gå ute og spise, eller få Joakim til å lage middagen. Det første tipset blir trolig slaktet av Luksusfellen på tv3, og det andre tipset er nok kun forbeholdt meg. Jeg er ikke så flink på kjøkkenet jeg. Det eneste gode jeg klarer å lage er supernachos:
Nachoschips nederst i en ildfast form, stekt kjøttdeig med tacokrydder og ost på toppen. Det gratineres i ovnen. Finito! Godt med salsadip og guacemoledip.

Med tanke på at jeg kun har vært på en festival, som er sommerfestivalen i Selbu? så er det mitt beste festivaltips. Må prøves ut. Bare spør Marimus, hun digger den festivalen. Ingenting slår en festivalsommer med regn, øl og Åge Alekssandersen. Ikke at jeg liker øl da, men Åge er grei!

Elisa ☆
Har egentlig lurt på hvor lenge du og kjæresten din har vært sammen?


Joakim og jeg har vært sammen i snart 8 herlige måneder.

1000596

Helvetes russersprit

Jeg skal slutte å drikke vodka. Vodka gjør meg vondt. Med vondt mener jeg at jeg blir dårlig. Tvers igjennom styggdårlig. Så styggdårlig at jeg blir partypooper. Jeg ligger i senga nå og skal sove. Ikke faen om jeg ville på fest i formen min. Men for den saks skyld så kan det jo hende at hodepinen og diverse smertestillende tabletter hadde noe å gjøre med hvor dårlig jeg har blitt. Jeg holder likevel en finger på at det er vodkaen. Helvetes russersprit.

Heretter blir det hvitvin og kryping under bordet!

Morgendagen blir heller lite koselig, med familiemiddag der fisk står på hovedretten. Hvorfor skal jeg forfølges av ulykke?

Håper dere har ei fin helg!

- Hva har forresten du gjort i helga?


RSS 0.91