Putemonster

Er det mulig å ha PMS-symptomer, selv om man ikke har PMS?

I dag er en sånn dag der ingenting er morsomt, alt irriterer meg og jeg føler for å slå folk i hodet med ei pute. Tempurputa mi altså. Den er hard som faen.

Derfor skal jeg logge av pc'n i fred og ro, slik at dere slipper å få ei pute i hodet. Fred ut!- Hvilket humør er du i idag?

Dypt forelsket, dypt fortvilet

"Lotte har vært dypt forelsket, lammet av kjærlighetssorg, druknet i egne tårer og blitt kjempenervøs - alt i løpet av en dag. Det er ikke sunt å lese bøker."
Fra Facebook

Jeg sitter fremdeles med et stort hulrom i brystet. Faen ta deg, jeg var jo så forelsket i deg. Hvordan kunne du bare snu ryggen til meg å gå? Hvordan kunne du si at du ikke ville ha meg mer? Jeg vet at du elsker meg! Bare ikke forlat meg..


Flott. Jeg har lest ut de to første bøkene i Twilight-serien. På to dager. Jeg leste over 600 sider i går kveld. Nå har jeg ingenting mer å lese på en stund, så derfor tenkte jeg å tvinge med meg Joakim på kino. Det må til av og til det også. Jeg savner å lese, jeg.

Spørsmålet er vel hvem som skal betale. Joakim og jeg er ikke så tradisjonelle av oss. Her i gården er det ikke gutten som betaler. Neinei, her i gården er det Lotte som betaler. Lotte har penger. Lotte betaler. Jeg regner med det blir slik i dag også. For å se det på den lyse siden - jeg sparte over 400 kroner i går, bare fordi jeg ikke var på byen! Knall!


Joakim nettopp våknet, prøver seg på en uskyldig mine.
"Kan ikke du betal da?"
Jeg gir han mitt svar. En helt normal dag for oss.- Hva skal du gjøre i dag?

Joakims nye prosjekt

Sukk.. Det vil ingen ende ta. Alle disse lysende ideene han får, alle disse lysende ideene han absolutt skal gjennomføre. I oktober skrev jeg et innlegg om bart og dens onde natur, da la jeg også ut et bilde av ansiktshåret jeg måtte kysse godmorgen hver dag.


Joakim med en ekstremt stikkende bart.

Vil dere se Joakims nye prosjekt? Jeg tror han satser på nummer fire på bildet under.


(bildet hentet fra Wikipedia)Er det bare meg og bildet, eller er det et område på venstre side (høyre side for deg) som er uten hår? Det er nok bare meg, og mitt uendelige hat mot bart -og skjeggvekst.

Nå skal jeg bruke helga på å psyke meg opp. Jeg skal holde ut med prosjektet hans helt til april (så vidt jeg forsto det på han). Denne gangen skal jeg ikke klage. Jeg skal bare la være å kysse han. Det funker fint det.Jeg skal ikke klage. Det ser helt greit ut. Hvis vi ser bort ifra at jeg forbinder den nye skjeggfrisyren med en lærkledd homofil mann, med en pisk i handa, som jeg så på tv'n her om dagen. Han hadde også en slik skjeggfrisyre. Ikke at jeg har noe i mot homofile altså, det går mer ut på at jeg ser for meg Joakim i en lærdrakt mens han synger YMCA og svinger rundt seg med pisken. Jaja. For å se det på den lyse siden. Jeg liker YMCA, og synger gladelig med.


- Hvilken frisyre er best av de nummererte ovenfor?  (jeg holder opp handa for nummer 1: tredagersskjegg)
- Ville du kysset en mann med helskjegg?

Det nydelige passbildet

Etter flere måneders utsettelse innså jeg at det ikke kunne vente lengere. Det ble tide for å lage meg nytt pass. Problemet er ikke selve det å lage seg nytt pass. Problemet er at når man skal lage seg nytt pass, må man også lage seg nytt passbilde.

Dagen her startet elendig. Jeg hadde dårlig hårdag, dårlig humørdag og dårlig ansiktdag. Alt var feil. Dette var også dagen da ekstremt mange kviser fant ut at de skal sprette fram i offentligheten. Til og med på leppekanten. Flott!

Jeg trenger ikke utdype mer, passbildet ble en katastrofe. Det ble til og med verre enn det jeg hadde på det forrige passet mitt, og det ble tatt for fem år siden da jeg hadde midtskill (noe som var ekstremt stygt). Damen bak skranken lo litt av bildet mitt og sa at det ble såå fint så. Null stress.

Okei. Jeg hørte faktisk undertonen med ironien i det hun sa. Jeg kan ikke klandre henne. Alle klager på passbildet sitt - det er jeg sikker på. Jeg er også sikker på at ingen i hele verden har så stygt passbilde som meg. For jeg har nemlig ei kvise på leppekanten, som gjør til at det ser ut som jeg har herpes. Slå den!

Helvete ta passbilder.


- Har du noen gang tatt et passbilde, og blitt fornøyd?

Lotte i et nøtteskall

Det er så hyggelig å få meldinger på Facebook, synes jeg! I snart to år har to venninner og jeg "chattet" via meldinger på Facebook. Vi har oppdatert hverandre om livene våre, snakket om verdensproblemer og annet tull. Derfor tenkte jeg ikke noe over det da hun sendte meg følgende melding. Jeg svarte som jeg alltid bruker å gjøre.Etter jeg hadde svart oppdaget jeg at det ikke bare var meg og hun andre hun hadde sendt denne meldingen til. Hun hadde sendt den til alle vennene sine også.Lotte i et nøtteskall. Virkelig. Jaja, nå vet alle vennene til Sonja at jeg har pissesyke, at jeg ikke har noe liv, at jeg hater livet mitt og at jeg ser veldig mye Charmed. Flotters!

FML (er det ikke det alle sier for tida?)


- Har du gjort noe flaut i dag?
Svett morgen

Er det noen andre enn meg der ute som blir dårlig av å sove i et varmt rom?

Klokken ti i morges stormet lillebroren min inn på rommet og spurte om jeg ikke skulle stå opp snart. Svaret han fikk var vel mer slikt: "Hrmpffføøøøøh NÆI! Kan du slå på ovnen?"

Snille lillebroren min er oppdratt til å gjøre som han får beskjed om, og slo pliktoppfyllende på ovnen min. Hvorfor jeg ba ham om å slå på ovnen er et mysterium uten like. Jeg hater å sove i et varmt rom. Klokken ett våknet jeg opp, våt som et uvær. Av svette, så klart. Hvis du tenkte noe annet er du en gris. Hodet verket, nesa var tett og jeg klarte så vidt å puste. Den ovnen min er virkelig en harding. Det tar maks en time for den å varme opp hele rommet, så bare tenk dere hvor varmt det var etter tre timer.

Hvorfor er det slik at det er så fælt å sove når det er varmt rundt en? Det er umulig å sovne når man fryser halvt i hjel, men med en gang det blir for varmt igjen så svetter man som en gris. Hvorfor er det så vanskelig å finne mellomtingen?

Det er vinteren. Den drittsekken. Kulda trekker inn via vinduet, og kjøler ned rommet på under en halvtime. Hvis man ikke har på ovnen her, kan man faktisk bruke rommet mitt som et kjølerom. Veldig praktisk når jeg har noen flaske hvitvin liggende da. Ikke fullt så praktisk når jeg selv skal ligge der.

Dustevinter. Nå legger jeg meg under dyna og sover resten av dagen. Blogges plutselig!


- Må du ha det kjølig rundt deg når du skal sove?

Jeg må tilstå noe

Jeg har en tilståelse å komme med. Dere må love meg at dere ikke ler av meg. Jeg tror faktisk det skyldes de sterke medisinene jeg går på som har skyld i dette (altså antibiotikaen). Fra og med i morgen av skal jeg lese Twilight-bøkene.

Jeg tror det er bra for blæra mi å lese litt sånn klisj-klasj-bøker nå. Trossalt. Det er ikke hver dag man ligger i senga med ei varmeflaske på magen for å lindre smerter.

Det er en ting jeg lurer på, når det gjelder vampyrer (for de finnes jo så klart, det er jo logisk!). Er deres våte drøm en jente med mensen? Hva med ei jente som har blod i urinen? Det må jo isåfall være som rødvin for dem.

Usj, ja. Jeg skylder på antibiotikaen jeg. Det er nok den som tuller med hodet mitt.


Nettopp.


- Har du noen bra bøker å anbefale meg?


Jeg streiker!

Nå drar jeg på butikken slik at stakkars Joakim skal slippe å røre seg ut av senga. Stakkar gutten min, han er jo så trøtt. Ja, han har rett i at det er mye bedre at jeg drar på butikken. Jeg som er så kvalm at jeg må spy. Jeg som må pisse konstant og har vondt i dåsa mi (eller tissehullet, eller urinblæra - kall det hva faen dere vil, vondt er det uansett). Stakkar Joakim. Han er så trøtt han. Jeg er forresten trøtt jeg også. Har ikke sovet godt, siden jeg må opp å pisse hele tida. Men det er klart - Joakim kommer først.

That's it. Jeg streiker!

Kjøper meg mat, ingefærøl og snus selv. Håper han blir fristet og sur.


Aaaw, det lykkelige paret.

Han er forresten ikke ille. Jo, det er han. Neida. Jeg er bare litt gretten om dagen. Merkelig nok. Det å være kvalm konstant er ikke noe gøy.


- Har du noe middagstips?
Gjerne noe mat som hjelper mot kvalme.

Pisseproblemer


Jeg ble så fyllesyk i går, skjønner dere, at jeg måtte på legevakta. Nei. Det var ikke slik. Fyllesyken var bare toppen av iskaka. Hovedproblemet i går var ikke at jeg var kvalm, svimmel og slapp. Problemet var at jeg måtte pisse konstant, jeg pisset blod og jeg hadde en konstant verkende smerte nedi-der. Urinveisinfeksjon - of course. Det er så jævlig typisk min karma. Jeg undres hva jeg har gjort nå, siden karmaen slo til så hardt?

Jeg har en sterk mistanke om hvorfor jeg har blitt syk, og det har ingenting med karma å gjøre. Det skal ikke forundre meg et sekund at det er fordi jeg måtte hjem fra Åsveien midt på torsdagsnatta, uten lue, i kalde sko og uten varme klær. Hvis det er derfor jeg er syk nominerer jeg herved Joakim til årets dummeste/slemmeste/ikke-romantiske kjæreste. Enn å tvinge kjæresten sin til å gå hjem en strekning som tar nesten 30 minutter, i 17 minusgrader? Hm? HM?!

Uansett, gjort er gjort, nominert er nominert, og han har vel gjort det godt igjen. Tilbake til meg. Etter å ha sitter på legevakta i litt over en time, fikk jeg komme inn. Eller egentlig var det vel slik at legen sa "neste", og jeg var den første til å reagere og hoppe opp. Slapp av, karmaen ordnet opp i det også. Den medisinen legen skrev ut til meg, er nemlig den typen jeg ikke direkte tåler så bra. Jeg spyr av den. Så nå skal jeg gå på en hestekur i 10 dager, 2 tabletter 3 ganger om dagen. Det vil si 60 tabletter, som alle gjør til at jeg må spy.

Med andre ord er det kjempekjempekjempesynd på meg nå. Derfor skal jeg logge av pc'n, legge meg i armkroken til Joakim og lese bok. Jeg elsker å ha en varm armkrok når resten av livet suger. Som når jeg må gå hjem i 17 minusgrader uten varme klær.

Og Stian: jeg har fått treningsforbud noen dager nå, så NEI jeg har ikke vært på 3T i dag ;)

-  Hva hjelper mot kvalme til deg?

Det var sikkert en bra kveld

Hendene mine skjelver. Stemmen min skjelver. Øynene mine renner. Jeg ser dobbelt. Magen min lager rare lyder. Jeg har en voksende angstfølelse.

Det kan bare bety en ting: jeg hadde en jævlig bra kveld på byen i går! Tror jeg..

Nå skal jeg legge meg ned i senga og erklære meg selv døden nær.


- Hva har du gjort i helga?

Unødvendig pengeforbruk

I et vilt forsøk på å finne noen av tingene mine på rommet til Joakim isted, ryddet jeg litt. Med litt mener jeg så lite at det ikke vises engang. Jeg er nemlig en kløpper på å finne tingene mine, uansett hvor de ligger under haugen med klær Joakim har slengt fra seg.

Under denne beskjedne rydderunden min kom jeg over x antall tomflasker, og en tanke slo meg. Hvor masse penger bruker Joakim og jeg på all denne drikken vi kjøper? Jeg vet iallefall at jeg bruker unødvendig mye penger på Imsdal fruktvann (jeg bruker alle flaskene som vannflasker etterpå, så de er nødvendige for min lykke. Tenk). Joakim drikker så mye Cola, at det er faen ikke rart han aldri får sove på nattestid. Det er et dårlig sjakktrekk å pakke i seg koffein før leggetid, har jeg hørt. I tillegg har vi alle vinflaskene, Captain Morganflaskene, Baileysflaskene, Ingefærølflaskene, Villaflaskene og ølflaskene. Det er mye penger det. I pant altså. Og utgifter.

Vi bruker unødvendig mye penger på unødvendig drikke. Herregud, det finnes jo vann i springen. Jeg får frysninger av å tenke på alt annet jeg kunne brukt drikkepengene mine på. Tenk dere det: jeg kunne bodd i en borg av vinkartonger! Det hadde vært drømmeland. Helt til jeg hadde gått tom for vin, og hadde havnet i bakrushelvete.

Uansett, jeg vet at Joakim og jeg ikke er alene om dette. Ta for eksempel mamma, hun bruker mer penger på Pepsi Max enn hun bruker på... ungene sine (heheh, tenk alt det fine jeg kunne fått hvis hun ikke hadde drukket Pepsi Max da). Nå har det seg slik at hvis mamma ikke får sin daglige flaske med Pepsi Max, forvandles hun om til en vandrende, grusom Godzilla. Da tramper hun rundt i leiligheten, river ned ting og kjefter og smeller rundt seg. Litt som meg når jeg er sulten, når jeg tenker meg om. Hvis hun hadde klart å avvenne seg Pepsi Max-avhengigheten, hadde hun da kunne brukt pengene på seg selv eller noe annet nyttig - som meg?

Poenget mitt med dette er at man bør tenke seg litt om når man kjøper seg drikke fra butikken. Man kan spørre seg selv om denne brusflaska er nødvendig? Hadde det kanskje vært bedre å drikke vann fra springen? Det skal jeg begynne med. Fra og med etterpå. Etter jeg har drukket opp flasken med fruktvann jeg kjøpte meg i sted.


- Bruker du mye penger på unødvendige ting?

Ridderostterror

Hvem er det som er så skutt i hodet at de legger en åpnet pakke med ridderost i skuffa med resten av pålegget i kjøleskapet? Det stinker gammel svette og spy av den osten, og når man ikke engang klarer å pakke den oppi en plastpose, så er man bare slem. Slem. Slem. Slem.

Det er ikke noen hemmelighet at jeg sliter med morgenkvalme. Kvalmen har jeg slitt med så lenge jeg kan huske. Det er et ganske stort problem, og det skal ikke så mye til før jeg må spy om morgenen. For å unngå kvalmen må jeg få i meg noe salt mat - omtrent med en gang jeg står opp.

Det skjedde ikke i dag. En idiot har som sagt lagt en åpnet ridderostpakke i kjøleskapet, og det stinker død og djevelskap inni der. Jeg spyr i munnen bare av tanken.


Idiot. Idiot. Idiot.

Takk skal du ha ridderostspiseren, du ødela dagen min. Nå skal jeg på butikken og kjøpe meg noe mot kvalmen min. Noe salt mat. Deretter skal jeg på polet og hamstre inn noen liter med hvitvin. Jeg kjenner på meg at i kveld er kvelden for vin. Mmmm.


- Liker du ridderost, gammelost, blåmuggost eller noen slike ostetyper?

Lille humor, hvor er du?

Har noen sett humoren min?

Den ble sist sett i går kveld, og jeg er fryktelig redd for at jeg brukte den opp i mitt ene øyeblikk med ekstrem overtrøtthumor. Etter dette øyeblikket virker det som om humoren rett og slett stakk av.

Jeg finner ingenting morsomt i dag. Jeg har til og med slått hardt mot hardt, og forsøkt å lese vitser i se&hør. Nå er ikke akkurat se&hør-vitsene beregnet på å gi leserne lengere liv (en god latter forlenger livet, tok du den eller? Ikke morsomt altså? Jeg skjønner deg. Til og med jeg lo ikke av meg selv), men det var jo verdt et forsøk.

Hvis noen tilfeldigvis ser en humor vandre gatelangs i nærmeste framtid, ikke nøl med å varsle meg.


Som om jeg skulle sagt det selv...


Hehe?


Ehheehhe..


Hvorfor klarer jeg ikke å le?!


- Fortell meg noe morsomt, få meg til å le!


Fitnessballen fra helvete

Jeg hadde en knallbra plan om å dra på 3T i går for å trene. Det ble aldri noe av. Har dere lagt merke til hvor kaldt og glatt det er ut, eller? Grusomt. Ingen får dratt meg frivillig ut ytterdøra fram til det har blitt varmere ute. Enkelt og greit.

Jeg satt i senga med en tung følelse inni meg. Jeg tror man kan kalle det skyldfølelse. Det var da den enorme ideen poppet opp i hodet på meg. Hvorfor ikke trene litt Zumba? Jeg har jo hørt så mye bra om det. Til og med Linni Meister digger jo det. Derfor satte jeg på Zumba og shaket på alt jeg hadde, til Joakims store glede og latter. Jeg eier ikke rytmisk sans, og det er totalt umulig for meg å kombinere arm -og fotbevegelser. Det spilte ingen rolle, jeg shaket løs og hadde det knall. Etter en time var jeg svettere enn jeg bruker å være når jeg trener på 3T, i tillegg var jeg så sliten i føttene at jeg skalv.Likevel ville jeg trene litt mer. Joakim foreslo at jeg skulle prøve ut fitnessballen han fikk av faren sin. Vel, halve treninga gikk ut på å pumpe inn luft i den jævla ballen. Jeg måtte bruke en håndpumpe for å pumpe inn lufta, og det tok en hel episode av Svenske Hollwoodfruer å klare det. Jepp. Nå har jeg helt fantastiske runkemuskler. Bare så dere vet det.


Fitnessballen fra helvete.

Da jeg endelig hadde fått blåst opp den sølvfargede djevelen, skulle jeg forsøke forskjellige mageøvelser jeg har lest om på google. Google er saker vet dere. Denne gangen ble jeg lurt. Det er jeg sikker på. På en eller annen måte klarte jeg å tryne av ballen, krasje hodet i veggen, slå ryggen i en kant på en pappeske og baksiden av armen på hjørnet av pappesken. Faen. Jeg har fremdeles vondt. Jeg skal faktisk saksøke de idiotene som fant på at fitnessball er bra saker!I dag tror jeg faktisk jeg drar på 3T. Det er mindre sjanse for at jeg skader meg der.


- Har du prøvd Zumba?


Pengeliste

Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg forvandles til en onkel Skrue så raskt jeg har penger på konto? I flere dager nå har jeg sittet i et hjørne på rommet og skrapet på veggene med neglene mine. Faktisk har jeg skrapet så mye at jeg ikke har noe negler igjen - kun blod. Kun fordi jeg trengte penger.

I dag fikk jeg endelig penger, og hva gjør jeg? River meg i håret fordi de kommer til å forsvinne med en gang. Så da sitter jeg der i hjørnet igjen da. Ett skritt fram, tolv tilbake.

Derfor skal jeg gjøre noe stort i dag. Jeg skal lage meg en liste (seriøst Lotte, skal du lage deg en liste? Wow!) over alt jeg trenger å bruke penger på, og hva jeg kan bruke penger på. Dessuten må jeg vel lage en helt egen liste for nødpenger. Altså, penger som går med til et plutselig innfall av: Hey, vi stikker en tur på byen da!

Jeg vil ha mer penger.Nå føler jeg meg mye roligere. Det finnes ikke den ting en liste ikke kan fikse!


- Sløser du med penger?

Punktum


Kapteinen fører mye godt med seg. Det samme gjelder frøken Baccardi Razz. Mr. Øl derimot - han fører bare djevelskap med seg! Jeg drakk ikke noe mye i går, og likevel endte jeg opp med å spy på nattbussen. Vel, kanskje ikke bokstavelig talt på bussen. Jeg rakk akkurat å gå av bussen, og så spydde jeg. Slik at alle sammen så meg. Fantastisk. På toppen av det hele mistet jeg skjerfet ned i spyet. Jeg. hater. øl. og. skal. aldri. mer. drikke. det. faenskapet.

Punktum.

Forresten - gratulerer til alle mødre der ute med morsdagen. Valentines day driter jeg en lang en i.
- Har du spist fastelavensboller i dag?
- Har du fått gave av noen?

Dramaramamegaobama

Jeg våknet nettopp med hodepine. Joakim glemte tilfeldigvis å slå av tv'n i natt, så det er faen ikke rart hodet verker. Med de fatale øyene mine, som jeg ikke klarer å lukke helt igjen, har jeg sikkert fått med meg alt som har vært på tv i natt.

Nå nettopp ringte mamma og vekte meg, jeg må hjem for å rydde rommet etterpå. Tantebarnet mitt skal visst låne det og mamma var ikke så positivt innstilt til at han skulle ligge blant skitne truser og brukte BH'er. Det er så kjipt å rydde. Jeg vil ikke gjøre det nå. Jeg har jo vondt i nakken, trolig fordi jeg lå halvveis oppover veggen i natt. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg forsøker å leke fjellklatrer i drømme hver jævla natt? En gang må jeg jo lære meg at veggen ikke Mount Everest. Dessuten er jeg er sulten. Og så ser jeg ut som et uvær.

Nei, dæven. Dette er en drittdag. Derfor skal jeg ta affære i kveld. Jeg skal drikke vekk alle plager, så skal vi se at jeg får det bra. Fuck hvit måned (JA, DU HØRTE RETT THE TELLER!!), i kveld er det meg og Captain Morgan som gjelder.

Kjære gud.
Kan du være så snill å gi meg en kveld uten mas og drama?
Kan du være så snill å gi meg en fantastisk kveld uten stress?
Kan du være så snill å gi meg en kveld der jeg slipper å bruke hodet for masse?
Kan du være så snill å gi meg en kveld der jeg slipper å ta megahensyn til alle og enhver?
Kan du rett og slett være så snill at du sletter alt som er drama, bare for en kveld?
Delete?- Hva skal du i kveld?

Toilet paper o n l y to be used in this toilet

Jeg har tidligere nevnt at jeg er redd for mange ting. Jeg er mørkeredd, redd for å være alene, redd for speil og jeg er redd for insekter. Det er kanskje en ting jeg enda ikke har fortalt dere at jeg er redd for. Tett do.

Dere leste rett. En av mine største skrekker er at doen skal gå tett. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hatt mareritt om at en do har gått tett for meg. Skrekken jeg opplever når jeg spyler ned og ser at alt vannet samler seg opp og kommer opp. Skrekken jeg føler når jeg ser at vannet renner over, og at jeg ikke klarer å stoppe det. Grusomt.

Derfor har jeg vanskelig for å forstå hvorfor i helvete folk stapper bleier, truser og strømpebukser i toalettet. Se her. I toalettet skal det kun kastes dasspapir. I sjeldne tilfeller kan du sende gullfisken din nedover avløpene, men alvorlig talt - det er ikke spesielt respektfullt å sende et dødt dyr ned til kloakken? Jeg hadde blitt kjempefornærmet hvis noen hadde kastet meg i do etter jeg hadde tatt farvel med verden. Hvis jeg får meg en fisk, så skal ikke den fisken tilbringe etterlivet sitt i kloakken. Stakkar.

Nå skal det nevnes at enkelte er så uheldige at de produserer ekstremt mye drit. Da jeg jobbet på sykehjemmet så jeg det med egne øyne. Dæven, den brukeren kunne drite! Han hadde bæsjet så mye, og brukt så mye papir for å tørke seg at toalettet hadde gått tett. Et av mine verste mareritt vår gått i oppfyllelse. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, eller hva jeg skulle gjøre. Da kom en handlekraftig medarbeider gående med en sånn sugekopp-ting man bruker for å stake opp doen når den er tett. Kanskje jeg burde anskaffe meg en slik en i drømmeland, så slipper jeg å våkne opp svett og panisk når jeg har mareritt om det!


Skrives ikke dasspapir sammenhengende? (bilde fra google)


- Kaster du andre ting enn papir ned i do?
- Er du redd for at toalettet skal gå tett og flyte over?

Irritasjon, opptur og nedtur

Dagens irritasjon:

Hvilke idioter var det som fant på at de skulle lage tamponger for Libresse? Verre tamponger finnes vel ikke? Det er vondt å bruke dem, og de er et mareritt å få inn. Den reklamen for disse tampongene, den reklamen der alle damene slipper alt de har i hendene og løper som noen villdyr - hvordan vet vi at det er tampongene de løper for å få tak i? Jeg tror de forsøker å finne den personen som laget tampongene, for så å kaldkvele personen. Nei, jenter. Det er O.B ProComfort som er tingen!


En ting skal de ha - pakkene har et knall design!

Dagens opptur:

Mange kan ikke forstå hvorfor jeg er så glad i fruktvann, de sier det smaker som utvannet juice. Jeg liker utvannet juice. Faktisk bruker jeg å vanne ut appelsinjuicen min. Derfor er fruktvann midt i blinken for meg. Det slukker tørsten og smaker godt. Perfekt når jeg er i bakrus eller har en elendig dag.Dagens nedtur:

Med et rævvdårlig humør, vondt i magen og en migrene på toppen av det hele, så er hele dagen her en nedtur. Og jeg som hadde fri fra skolen i dag! Jeg hadde gledet meg som en unge til å ha fri i dag, og nå får jeg ikke gledet meg over den engang!


Haha, jeg elsker google.

Nei, nå må jeg nesten legge meg ned og late som jeg er død. Kan jo ikke risikere at Joakim tror jeg ikke har det fælt akkurat nå. Da kommer han jo ikke til å synes synd på meg ;)


- Hvilke oppturer og nedturer har du hatt i dag?
- Og hva irriterer deg akkurat nå?

Jeg har funnet ut hva jeg vil bli når jeg blir stor - igjen!Jeg satt og bladde gjennom noen papirer isted, og kom over vitnemålet mitt. "Hey, med de karakterene her kan jeg jo bli president i Norge!", tenkte jeg. Så absolutt!

Nå har jeg iallefall en slagplan for hva jeg vil gjøre til neste år. Jeg skal bli ...

*trommevirvel*


... profesjonell tetrisspiller på heltid!


Trykk på bildet for å komme til spillet du også, men ikke tro du får ta fra meg drømmen min.

Det er jo klart at jeg kommer til å tjene fett på dette. Ingen tvil i det. Jeg må bare øve meg. Masse. I nåværende øyeblikk har jeg "tetris-pause". Man må ta pause i spillet for å få hodet på plass igjen når man sitter og spiller i timesvis. Det er viktig. Tro meg, jeg skal trossalt blir profesjonell på dette området.

I tilfelle drømmen min ikke oppfylles, har jeg en liten back-up plan. Bedre føre var, enn etter snar, sier min mor. Det er forøvrig hun som har kommentert at hun er stolt av meg (igjen) på facebook. Jeg vet ikke helt om hun mener at hun er stolt av at jeg vil bli profesjonell tetris-spiller, eller om det er back-up planen min hun jubler for. Uansett, i tilfelle alt går til helvete skal jeg søke meg inn på bioingeniør til neste år. Sånn just in case. Etter jeg er ferdig med det skal jeg ta en snørrvanskelig mastergrad, og så skal jeg overta hele verden med doktorgraden jeg skal skrive om 10 år. Deretter skal jeg bli president i Norge, så klart. For med de karakterene jeg har, så jubler nok hele verden med meg som Norges øverste person.


Dette skal forresten være sangen jeg skal bruke i valgkamp-reklamen min på tv'en.


Nå må jeg løpe igjen. Selv om tetrisbrikkene faller noe inni helvete raskt nedover i fanget på meg, så betyr ikke det at drømmen min blir kastet i fanget på meg. Eller servert på noe gullfat. Her må det jobbes!


- Spiller du tetris?

Øøøøøhm

Det piper i ørene mine. Jeg hører en konstant: øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøhm-lyd.

Forelesere som sier "øøhm" hver gang de starter en setning kan brukes som et terrorvåpen. Virkelig. Jeg fikk ikke med meg noe av forelesningen. Det eneste jeg klarte å få med meg var de utallige "øøøhm"-lydene han stønnet ut. Til å begynne med var det ufattelig morsomt. Jeg lo inni meg hver gang han åpnet munnen for å starte en setning. Jeg lo helt til lyden ikke var noe morsom lengere. Jeg begynte å få vondt i hodet, og jeg hørte summingen av lyden selv når han ikke laget den.

Med andre ord må jeg lese for meg selv. Slik er det å være student.

Heretter skal jeg si "øøhm" konstant, hver gang jeg vil irritere noen. Terror terror!


- Sier du ofte "øhm"?

Sats kollektivt

Buss. Smak på ordet. Kjenner du at det smaker litt beskt? Ikke? Det gjør jeg.

Jeg kom nettopp hjem, etter en lang dag. Sammenlagt har jeg tatt buss i nesten tre timer i dag. Sammenlagt tid jeg har brukt på å vente på busser er godt oppi tre kvarter. Med andre ord har jeg kastet bort nesten fire timer av dagen min i dag på buss.

I løpet av disse fire bortkastede timene har jeg konkludert meg fram til en ting: i morgen skal jeg faen meg ha på meg skikkelige vintersko!


Sats kollektivt!!! Stå ut i kulda og vent på bussen!!!  (bilde fra google)

Nå skal jeg øve meg på å si integrering på tegnspråk. Fant ut i dag at jeg skal framføre en paneldebatt i morgen. Ikke med meg selv altså, men med fire andre. Til og med jeg klarer ikke å diskutere med meg selv opp og ned i mente. Tro det eller ei. Så nå må jeg løpe av gårde. Integrering is the shit!


- Hvor lang tid har du brukt på kollektiv trafikk i dag?

Helvetes uke

Bare en uke igjen til jeg får penger. Bare en uke igjen. En uke uten penger. En uke uten mat. En uke uten vin. En uke uten snus. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å overleve den neste uken.

Nå forsvinner jeg igjen. Kommer tilbake som en orkan i morgen.

- Hvis du har noen ide om hvordan jeg skal overleve den neste uken - ikke nøl med å fortelle meg det?!

1 år har gått siden du ble revet fra oss

Kjære Grete, i natt er det ett år siden du forlot oss så brutalt.

I dag er jeg fyllt av en tom og trist følelse. Alt av minner og følelser har dukket opp igjen, og det kjennes ut som om det nettopp har skjedd. Det har gått et helt år, og likevel føles det som om det var i går. Jeg savner deg enormt mye.

Jeg er ikke lenger sint for at du forlot oss. Bare trist. Jeg tenker på deg hver dag, Grete. Blir minnet på smilet ditt, latteren din og stemmen din. Måten du ga verdens beste klem på, måten du fikk alle rundt deg til å føle seg spesiell og verdifull, og for å ikke snakke om all den gode maten du tryllet fram.

Jeg savner deg.


Vakre Grete..


Jeg kommer trolig ikke til å blogge noe mer i helga. Det er ikke stort mer å si.Den barnslige Lotte

Da har jeg kommet hjem fra kino. I kinosalen satt jeg med lillebroren min, samt en haug med foreldre og barn. Helt ærlig så tror jeg at jeg var den eneste som lo hele tida. Jeg skjemtes nesten av meg selv. Barnefilmer er knall folkens!

Lillebror var ikke fullt så begeistret for filmen som jeg var. Jeg har konludert meg fram til at han begynner å bli eldre, både mentalt og fysisk. Jeg må nok bare se sannheten i øynene - det er nok ikke lenge til han nekter å bli med meg på kino. Det betyr bare en ting: jeg må friste han med ting han ikke får lov til, for så å dokumentere det og drive med renspikka ond utpressing på høyt nivå. Jeg har ikke annet valg. Han blir mer moden, mens min mentale alder synker. Jeg elsker barnefilmer like mye nå, som jeg gjorde da jeg var 5 år. Det skal han også gjøre. Basta!

Jeg er egentlig glad i deg lillebror. Jeg lover deg en ting: hvis du blir med meg på barnefilmer på kino, så skal jeg være snill med deg.


Lillebror og meg i sommer.

Kveldens planer går ut på å bare kose meg. Taco, vaffler, Korslaget, Senkveld og Nytt på nytt. Skal ikke nekte på at jeg gleder meg!

God helg!


- Hva skal du gjøre i kveld da?Utpressing

Jeg har noe jeg må innrømme. Jeg elsker barnefilmer.

I morgen skal jeg dra med meg lillebroren min på kino for å se "Det regner kjøttboller" i 3D. Jeg gruer meg til den dagen han ikke vil se barnefilmer med meg lengere. Om 2 år er han kanskje møkklei av barnefilmer. Han blir trossalt 11 år i mars (dæven, jeg må finne ut hva jeg skal gi i bursdagsgave!). Om 3 år har han kanskje begynt å henge ute med kompiser, stjele alkohol fra barskapet og smugrøyke på hjørnet av Migo'n. Hvem vet?

Ahh.. En plan dukket nettopp opp i hodet mitt. Er det slemt å drive med utpressing mot lillebroren sin, bare for at han skal være med på kino og se barnefilmer med meg? Sånn type: "Hvis du ikke blir med meg på kino og ser denne filmen med meg, så viser jeg dette bildet av deg der du røyker til mamma og pappa!"

Er det lov?


Jeg gleder meg til å se denne i morgen!


- Liker du barnefilmer?


Noen vil ikke at hun skal være lykkelig

Hun ligger der. Rommet er mørkt. Senga er varm. Tårene er varme. Likevel føler hun verken varme eller kulde. Alt er bare tomt, trist og mørkt. Tankene snurrer, rommet snurrer, hun gråter stille for seg selv. Alt bygger seg opp. Tankene kommer mot henne som en storm, og den stille gråten går over til stille hulking. Hun forsøker å holde igjen, men det blir bare verre. Alle følelsene strømmer mot henne, setter seg fast i magen. Det gjør vondt i magen. Hun krøller seg sammen i fosterstilling og holder seg hardt for magen. Hun vil ikke dette lengere. Hun klarer det ikke. Det er ingenting som er verdt denne smerten hun føler. Det er ingen i verden som kan redde henne.

Åh, kunne bare noen komme og redde henne fra seg selv! Hun håper, ønsker og ber for at noen skal komme og holde rundt henne. Fortelle henne at alt skal gå bra. Hun vet ingenting kommer til å gå bra. Hver gang hun føler et snev av lykke kommer denne grusomme smerten. Det virker som om noen ikke vil hun skal være lykkelig. Hun hater seg selv. Hun vil ikke leve. Det gjør for vondt. Au, magen. Nå spiser det henne opp. Hun vil finne en utvei. En vei for å løsne smerten, få tårene til å stoppe. Sikkerhetsnålen ligger like ved. Bare litt stikking, hun vet alt vil bli bedre etter det.

En stemme sier at det ikke blir bedre ved å gjøre det. Ingenting blir bedre ved å gjøre seg selv vondere. Man sitter kun igjen med sår og skam. Smerten vil ikke gå bort. Det kjennes ut som om middagen skal komme opp. Hun hater seg selv! Den stille hulkinga går over til smertehyl. Det gjør vondt i hele kroppen. Hun blir spist opp av sine egne følelser. Alt er bare mørkt, og det finnes ingen utvei.

Det virker som om noen ikke vil hun skal være lykkelig.


Jeg vet nå at denne "noen" var meg. Det jeg beskriver over var en helt vanlig dag for meg i lengere perioder de siste 3 årene. Når jeg ser tilbake skjemmes jeg over meg selv, over hva jeg følte og hva jeg selv lot meg føle. Det tok meg x antall psykologtimer for å klare å se alt klart. Det har tatt meg utallige timer med selvransakelse. Jeg vet nå at den personen som nektet meg å være lykkelig, var meg selv. Ikke Gud, ikke Joakim, ikke venninnene mine og ikke moren min. Meg selv.

Jeg skal fortsette å gå den veien jeg har begynt på. Dagen her startet som et mareritt i mørke, jeg fikk snudd det og nå har jeg det bra. Det finnes ikke ord for hvor stolt jeg er av meg selv akkurat nå, jeg klarte å komme meg ut av elendigheten på egen hånd. Elendigheten fikk ikke overtaket, jeg vant denne runden. Elendigheten får ikke ta denne jenta igjen!


Hun har nemlig mye å leve for, og mye å se fram til. Sommeren for eksempel.- Er du lykkelig?


Utslitt

Har du noen gang følt deg så sliten at kroppen ikke vil reagere? Du tenker at nå er det på tide å reise seg, men kroppen er så tung. Du tenker at du bør få gjort noe, men du bare ligger der. Det er tungt å røre deg, det er for slitsomt å snakke og det å holde opp øynene gjør rett og slett vondt.

Slik hadde jeg det i går kveld. Jeg bare lå i senga, og orket ikke gjøre en dritt. Jeg orket ikke engang å se på Charmed, og da folkens, da er det noe galt.

Jeg har hatt det slik før, og ofte er det noe jeg får rett før jeg går inn i en dårlig periode. Denne gangen er dessverre ikke noe unntak. Denne morgenen våknet jeg med tårer i øynene. Ikke kan jeg forstå hvorfor, jeg har jo langhelg nå. Jeg burde vært overlykkelig! Likevel så ligger jeg helt slapt i senga nå, og kjenner at humøret har gått alt for raskt nedover.

Jeg mobiliserer. Nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å få det bedre, for min egen skyld. Ikke faen om jeg har tenkt å ligge her med dystre tanker. Denne gangen skal ikke mørket få tak i meg. Det kan forsøke alt det klarer, jeg skal stå i mot. Basta bom!

Derfor skal jeg nå gjøre ting som får meg i bedre humør, snakkes plutselig!

- Har du noen gang følt deg totalt utslitt uten noen spesiell grunn?

Meg for to år siden

Jeg hater facebook, virkelig. Hver gang jeg ser på gamle bilder blir jeg minnet på hvor mye jeg har lagt på meg. Det er vel en bra motivasjonsfaktor når jeg tenker meg om. Målet mitt er fremdeles å gå ned slik at jeg blir i den størrelsen jeg var da jeg møtte Joakim for to år siden.


Dette bildet ble tatt på klassetur for to år siden.


Det latterlige smilet har jeg fremdeles. Den fæle hårsveisen er jeg kvitt. Puppene har blitt mye større, ser jeg. Armene og generelt resten av kroppen har rett og slett blitt full av fett. That's it! Nå er motivasjonen der. Virkelig. Jeg har fri resten av uka, det vil si at jeg skal komme i gang med 3T. Jeg skal få trent mest mulig, og jeg skal sørge for at trening blir en vane, slik at jeg gjør det minst tre ganger i uka. Jeg skal ha hvit måned (for å si det som The Teller) og holde meg unna alt av alkohol. På den måten holder jeg meg unna burger og cola dagen derpå. Jeg har planene klare. (Jeg vedder på at jeg ikke greier hvit måned)

Dette skal vi klare Lotte! Om vi så må ofre størrelsen på puppene for å komme inn i klærne, så skal vi greie det. Jeg sier meg fornøyd når jeg får igjen knappen på de sorte jeansene som jeg faktisk ikke har brukt på 1 og et halvt år.

Jeg lurer forresten på hvor det har blitt av det armbåndet jeg har på meg på bildet.

- Har du forandret deg mye, både utvendig og innvendig, de siste to årene?

Migrene

Hvis ikke migrenen gir meg ferie snart, så tror jeg jammen meg jeg kapper av meg hodet. Plasserer det pent og pyntelig på nattbordet.

Jeg kom meg ikke på skolen i dag, håper de andre på gruppa mi ikke er sint på meg. Det kjennes ut som om noen har plassert hodet mitt i en skrustikke. Derfor skal jeg straks krype opp i senga til kjæresten min og kreve at han synes synd på meg. Det er det som er så kjekt med å ha kjæreste da, serru.

Ser forresten ut til at jeg skal tvinge i Joakim masse Ekstra Lettmelk framover. I følge denne artikkelen får menn mer sexlyst av vitamin D. I mars er D-vitaminlageret i kroppen veldig lavt på grunn av mangel på sollys i vintermånedene, derfor er mars den måneden menn har dårligst sexlyst. Vel, jeg har til gode å legge merke til det.


- Tror du det er sant at menn har dårligere sexlyst i mars på grunn av for lite sollys?

Hello, frøken gynekolog

Jeg har gruet meg og forberedt meg på å skrive dette skamfulle innlegget i hele helga. Jeg har sett for meg x antall skrekkscenarioer. Jeg har sett for meg skam, rødme og ydmykelser.

Jeg fjernet alt som var skrevet og begynte på nytt.


I dag er dagen jeg har gruet meg til lenge. I dag skulle jeg til gynekologen.

Da jeg satt i venterommet og ventet på at navnet mitt skulle bli ropt opp, var jeg så nervøs at jeg var sikker på at jeg måtte pisse. Det kunne jeg så klart ikke, for blæra mi var helt tømt. Det sto jo det på det informasjonsarket jeg fikk at det var en fordel at  blæra var helt tømt (Hvis ikke kunne hva skje, om jeg tør spørre? Hadde det vært en sjanse for at jeg hadde squirtet gynekologen midt i fleisen?). Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om.

Jeg hadde sett for meg at gynekologen var en kraftig, muskuløs dame med kort hår og med en halv snusdåse under leppa. Jeg hadde sett for meg et skummelt kvinnfolk. Sånn type kvinnfolk som brauter til pasientene sine: "flærr av'ræ klær'n å sætt dæ i stolen!". Jeg har god fantasi. Virkelig god fantasi.

Gynekologen viste seg å være en hyggelig, lita dame. Hun forklarte meg rolig hva som skulle skje, hva jeg skulle gjøre, og hva hun skulle gjøre. Jeg skulle gå bak det forhenget der og kle av meg alt nedentil (her lurer jeg alltid på om det er meningen sokkene skal være av eller på?), og så sette meg i den grusomme stolen.

Hele undersøkelsen var over på under 5 min, og det gjorde ikke noe spesielt vondt. Ikke pissa jeg i trynet på henne heller. Med andre ord bør jeg roe ned fantasien min litt. Den har trossalt gjort til at jeg har vært søvnløs i hele helga, bare fordi jeg har gruet meg.

Det er nesten slik at jeg gleder meg til neste gang jeg skal til gynekologen. Jeg bare eeeelsker at andre ser inni dåsa mi. Ehm..

Og ja forresten: livmora mi og eggstokkene mine er perfekte, så nå er det bare å kjøre på med unger liksom! (min tolking av hva hun sa)


Sjekke de blå sokkene mine da!


- Har du vært hos gynekologen før?
- Er det andre enn meg som lurer på om sokkene skal være av eller på?


RSS 0.91