The Easter Games 10

I morgen kommer dagen jeg har gruet meg til i ett år. Gaukrennet. Eller The Easter Games, som de så fint kaller det i år. I fjor ble jeg litt for full, og endte opp med ledertrøya (den som er fullest får den, logisk nok). Jeg mistet den så klart da jeg la meg ned bak en snøhaug, og forsvant inn i eventyrland. Dagen etter laget jeg Lottes påskevettregler. I år skal jeg følge de reglene til punkt og prikke. Jeg skal spise masse mat, drikke saktere og mindre enn i fjor og ha på meg skikkelige klær. Jeg skal ikke våkne opp hver dag resten av året med fylleangst. Igjen.Lagene har blitt trekt og jeg er meget fornøyd med min partner. Alex og jeg skal knuse de andre! Skjønt det ser veldig mørkt ut. Vi starter med minus fem poeng, for Alex har visst gjort noe som ikke er greit. Bestikking for å finne ut hva øvelsene er eller noe slikt. Ikke vet jeg. Jeg vet bare at jeg reagerte ca. sånn da jeg fant det ut:


Takk for den LEXI. La meg påpeke at jeg er en dårlig taper.Joakim og meg i fjor. Jeg håper virkelig at jeg ikke har blitt for feit til dressen min. Da har vi et stort problem. Vi kan ikke ha noe av at den revner når jeg setter med ned. Det hadde jo blitt litt flaut.


Nå skal jeg løpe hjem til mamman min og spise pinnekjøtt. Jeg gleder meg masse! Dere får ha en fin dag.


- Har du noe forslag til hva jeg kan grille i morgen? Ikke pølser.

Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen Ninafina! ♥


I kveld stikker vi ut og feirer deg. Vin, vin og vin!

Nå må du nesten ønske henne til lykke med dagen. For Nina har bursdag!!

De dro på hyttetur med det svake kjønn i bur

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Det er vår ute, snøen smelter vekk og jeg ser asfalten. Jeg har vært på harrytur til Sverige og hamstret rød Bacardi Breezer og snus. Bilturen i seg selv var jo en opplevelse. Det å sitte i en bil med tre andre gutter som sitter og snakker om at kvinner er det svake kjønn og at homofili er en genfeil, var en utfordring i seg selv for et lite PMS-troll som meg. Svake kjønn du liksom.

Menn er flinke til å konsentrere seg om en ting av gangen, og det er ikke noen hemmelighet at de er sterkere enn oss kvinner fysisk sett. På den annen side har vi kvinner andre egenskaper, som å løse flere oppgaver på en gang og en haug med andre eksempler jeg ikke har energi til å ramse opp nå. Vi løser oppgaver på forskjellige måter, enkelte utfordringer klarer menn bedre enn kvinner og omvendt. Kvinner og menn utfyller hverandre, og det blir i mine øyne feil å si at et kjønn er sterkere enn det andre.


Uansett, denne diskusjonen fikk jeg nok av i bila. På hjemveien la jeg meg godt til rette i fanget til Joakim og sov. Det er alltid koselig å våkne med at folk tar bilde av deg mens du sover.


Drit i å ta bilde av meg!!

Da jeg kom hjem ringte jeg et nummer som hadde ringt meg i løpet av dagen. Det viste seg å være et sted jeg har søkt jobb! De lurte på om jeg fremdeles var interessert, og om jeg kunne komme en tur neste tirsdag. Denne dagen blir bare bedre og bedre! Nevnte jeg at det er vår der ute også eller? Fantastisk!


Bilde fra forrige helg. Minn meg på å bleke tennene.

Nå ser jeg fram til resten av påskeferien. Gode middager hjemme hos mor står på timeplanen, pinnekjøtt og lammelår. Herlige kvelder med hvitvin og asfalt uten snø. Nevnte jeg at det er vår der ute? Ja, jeg gjorde visst det. Det er store muligheter for at jeg får meg jobb. Jeg er snart ferdig med humørsvinginger.

Den eneste mørke skya på himmelen er eksamenen som ligger og lurer over hodet mitt. Det er som en tordensky. Det er ei uke til jeg skal ha levert inn en problemstilling, og jeg finner ikke ut hva jeg skal skrive om. De har sagt at jeg kan skrive om hva jeg vil, bare det handler om døvhet eller døves kultur. Det vil jo si omtrent alt det. Hjelp meg noen? Vær så snill?


- Mener du at kvinner er det svake kjønn?
- Har du noe forslag til hva jeg kan skrive om på eksamen med temaet Døve?Besatt

Hadde jeg vært Joakim i går, hadde jeg trolig spist opp neglene mine i ren angst. Han visste aldri i hvilket humør jeg var i. Det ene øyeblikket smilte jeg og lo. Tre sekunder senere satt jeg i senga og hylgrein. Han spurte hva det var, og jeg fikk raseriutbrudd. Man skulle tro jeg var besatt av noe.


Man har jenta fra Eksorsisten, og så har man meg.


Jeg var ikke besatt av noe. Det var bare frøken PMS som var ute og gikk seg en lørdagstur. Nå er jeg heldigvis balansert igjen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var redd for at depresjonen var på vei tilbake i går. Jeg har ikke vært deprimert på lenge, og det har føltes som en ferie. Jeg har vært veldig balansert. Glad og lykkelig. Helt til i går. Da brøt helvete løs.

Men det er ikke en ting en god bok, sjokolade og cola ikke kan fikse!

Forresten Marianne: Du har så rett i at Vanja og nattdemonen er den beste boka i Sagaen om Isfolket! Jeg tror nesten jeg må lese den på nytt igjen.


- Hva gjør du for å bli i bedre humør?

Vik unna!

ÅÅÅH! Hvis en eneste person ser på meg nå, så stikker jeg seriøst gaffelen rett i magan på dem! Ikke snakk til meg. Ikke se på meg. Bare hold kjeft. Ikke pust! Det irriterer meg.

Jeg er så sint. Jeg tror faktisk det er store muligheter for at jeg koker over snart. Et skummelt sinneanfall er på vei. Jeg har allerede fått et lite utbrudd. Det gikk ut over håret mitt. Nå er søppelbøtta til svigermor full av håret mitt, og jeg tror faktisk jeg har en antydning til måne. Så fint da! Sånn går det når man ikke hører på meg. Hørte du det, håret mitt?! Pass deg!

Det samme gjelder sminken. Dæven, jeg sier deg, et eneste lite kvekk fra deg og du havner rett i den første brødskjærermaskina jeg finner! Og klærne. Jeg skal ikke engang nevne klærne. Hele klesskapet mitt er tre sekunder fra å sendes til månen. Ikke den på hodet mitt, nei. ÅÅÅH!

Nå skal jeg spise litt mat, og krysse fingrene for at humøret bedrer seg noen hakk.Jeg hater, hater, hater, hater, hater pillefri uke. Jeg hater, hater, hater, hater, hater mensen. Jeg hater, hater, hater, hater, hater menssmerter og stive muskler. Jeg hater, hater, hater, hater, hater alle rundt meg som smiler akkurat nå!

Til og med Joakim irriterer meg, og han er jo så søt. Han kjøpte rusbrus og salat til meg. Kjæresten min ♥

Hvis humøret stiger, stikker jeg ut i kveld. Drukne sinnet i rom.

- Hva skal du i kveld?

Hard mage

Jeg ble lurt med på hard mage (gruppetime på 3T) av ei venninne i dag. Jeg syntes det var kjempegøy og jeg vil gjerne gjøre det flere ganger.

B..b...b...b..b..BULLSHIT!


Jeg føler jeg trener bedre alene. At det lå en dame på godt oppe i femtiårene ved siden av meg, og viste mer styrke og utholdenhet enn meg, var rett og slett flaut. Enn at noen på femti år er sprekere enn meg på tjue år. Det er nederlag, men det kom ikke som noe sjokk.

For å dekke over mitt nederlag dro jeg på butikken for å kjøpe meg sjokolade. Jeg skal vise dama, jeg! Hun er kanskje sprekere enn meg, men jeg er flinkere til å spise godteri. Så det så!

Nå sitter jeg her i senga, støl og sliten. Humøret er litt så-som-så, og så ser jeg følgende kommentar som er tikket inn i løpet av dagen:Snille, søte, nydelige og herlige Rebella har med ett gjort dagen min bedre. Trykk på bildet over for å komme til innlegget hun laget til meg. Det var ti ganger bedre enn Americas Funniest Homevideos. Takk for at du trakk opp surmunnen min til et latterglis, Rebella. Du er bestest! Ikke bry deg om hvor slem doen er, det vet ikke sitt eget beste. Og jeg må bare få sagt det: det at jeg lo så mye av innlegget ditt var ti ganger bedre trening enn gruppetimen på 3T!

Nå skal jeg, med godt humør, kose meg resten av kvelden. God helg og god påske, alle sammen!


- Trener du mye mage?


Jobbsøking

Hver dag lærer man noe nytt, og i dag lærte jeg noe utrolig viktig, som jeg skal ta med meg videre i livet.

Når man skal søke jobb er det viktig å ha på seg klær man føler seg fin og komfortabel i. Det er ikke et bra sjakktrekk å ta på seg en bukse som glir ned under rumpa hver gang du rører på deg. Man gir ikke noe spesielt bra inntrykk når man går som om man har gjort nummer 2 i buksa. Sagging ekke kult!

Jeg tror jeg kamuflerte ganglaget mitt bra. Med det nydelige smilet mitt. Å ja, forresten, angående smilet. Jeg lærte enda en ting i dag. Når man har spist, så bør man pusse tennene etterpå. Spesielt hvis man skal søke jobb. Man sjarmerer ikke noen eventuell arbeidsgiver med gule tenner og matrester mellom fortennene.

Til tross for en bukse ned på knærne, gule tenner med matrester og ekstrem nervøsitet, så fikk jeg levert en del søknader. Nå er det bare å vente. Jeg skal ut i morgen igjen og søke på flere steder. Et sted der ute i den store verden må det vel finnes en jobb for lille Lotte.


- Har du noen jobb? Isåfall, hvilken?


Alle barna

Alle barna koste seg på skolen unntatt Lotte, hun var ei sur potte.

Her forsøkte jeg å være morsom, men det slo litt feil. Alt jeg gjør for tiden slår litt feil. Jeg er fraværende for tida. Humøret har tatt seg en liten tur nedover. Jeg har problemer med søvn, og hele kroppen min verker. Jeg kommer til å lese og kommentere blogger når jeg føler meg bedre. Tilgi meg.


Ååh, jeg gleder meg sånn til det blir sommer og sol.


- I mellomtiden kan jo dere forteller meg morsomme ting dere har opplevd i det siste?
Jeg elsker når dere får meg til å le.

320 kg, sa du? Null problem!

For ett år siden tok jeg 70 kg i beinpress. Jeg var kjempestolt av meg selv. Nå tar jeg bare 60 kg, men jeg har aldri følt meg noe mindreverdig av den grunn. 60 kg er ikke så ille det heller, når man har dårlige knær (noe må jeg jo skylde på). Jeg var fornøyd med de skarve 60 kiloene jeg tok, helt til igår.

Jeg går bort til beinpressmaskina, og hva ser jeg? En person hadde peisa på med vekter. 320 kg var det sammenlagt. Hvem i helvete klarer å ta så mye? En smule flau begynner jeg å ta av vekter etter vekter. Jeg vet hvordan kontrasten blir. Knusende.


Beinpressmaskina før og etter.

Jeg er realistisk og skjønner så klart at jeg aldri i verden kommer til å klare 320 kg. Jeg kommer ikke engang til å klare 100 kg. Det minste jeg kan håpe på er 70 kg. Det skal jeg klare. Mitt nye mål. Drit i nyttårsforsetter, det er like greit å komme med dem i mars.

- Trener du?

Maratonløpern fra Hallset

Han kom løpende mot meg. Man skulle tro han hadde Fanden sjøl hakk i hæl. Han ropte og veivet med hendene. Han omtrent hoppet oppover veien. Jeg snudde meg for å se hva han var så hysterisk for. Bussen.

Den stakkars mannen kom fram til bussen. Han var tungpustet og skulle akkurat til å gå ombord. Jeg skulle akkurat til å snu meg for å gå videre, men så hørte jeg et "Faen!". Bussjåføren lukket igjen døra, rett i trynet på den stakkars maratonløpern fra Hallset. Mannen banket på vinduet og ropte. Bussen kjørte. Mannen løp etter.

Jeg lo. Jeg håper han ikke hørte meg. Det er egentlig fantastisk komisk når Team Trafikk gir dårlig kundeservice - og får stakkars folk til å løpe etter bussen. Bussen stopper så klart aldri. Den kjører. Står du ikke på holdeplassen når bussen kommer, så er du kjørt. Eller rettere sagt, du blir ikke kjørt. Du må vente til neste buss.

Det er morsomt å se folk løpe seg halvt i hjel. Det er morsomt å se at de banner og viser finger til bussen. Det er kjempemorsomt - så lenge det ikke er du selv som står der anpusten og rød i ansiktet.

Stakkar mannen. Jaja, nå har han iallefall lært seg en lekse. Neste gang han skal ta bussen, så må han være på bussholdeplassen i god tid. Ta for eksempel meg: jeg har stilt klokka mi 5 minutter fram. Derfor tror jeg konstant at jeg er for seint ute, og stresser som bare rakkern. Jeg rekker alltid bussen. Jeg lurer meg selv hver dag. Om det er på trass at jeg later som om klokka ikke går fem minutter for fort, eller om jeg rett og slett har drukket bort hjernecellene mine - det vet jeg ikke. Jeg slipper iallefall å løpe etter bussen.

- Synes du bussen skal vente på passasjerer som kommer løpende?

At man aldri lærer

Først og fremst: Gratulerer med dagen Stian! Nå er du halvveis til 50, gammern!


Så, en liten sjennepreken til meg selv:

Du er jævlig smart hvis du drar på byen når du er syk. Snørrete? Litt fishermanshotter fikser det. Vondt i halsen? Kaffe med Baileys ordner den biffen. Hoster du? Har du feber? Litt rom og cola gjør alt mye bedre. Resultatet er slående: du våkner opp dagen etter med at du spyr, er full av blåflekker og har sminke gnidd ut over hele trynet.

Jeg møtte en person på Downtown i går som leser bloggen min. Jeg må bare krype til korset og innrømme at jeg har glemt navnet. Fortell meg hvem du er da! Nå som jeg er edru kan det jo hende jeg husker det..

Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy som jeg hadde det i går. Det ble dyrt - siden jeg så klart måtte betale for Joakim. Derfor hadde jeg ikke råd til nattmat. Uansett, jeg danset Joakim-dansen. Joakim-dansen er den dansen som viser hele livet til Joakim i fire dansetrinn: spille data, sove, fiske og sex. Fantastisk! Jeg tror ikke han helt så humoren i dansen.

- Hva har du gjort i helga?Russiske venner

Oh yes. Joakim og jeg fant ut at vi skulle sjekke ut om vi fant noen runkende mannfolk på Chatroulette. Vi fant en del, men ingen var så sjarmerende som Stas og Anna fra Russland. De drakk øl fordi de var russiske. De kysset og tafset. De viste fram samuraisverd og pistoler. Men det ble ingen cyber-firkant på oss. Dessverre.Jeg er visst pen som russiske pene jenter. Er russiske jenter pene? Jeg trodde de hadde bart og slikt jeg. Har jeg bart?

Nå dro Joakim hjem, så nå skal jeg vise tits til fremmede franske menn som runker. De eneste mannfolka jeg har funnet som runker på cam hittil har vært franske. Så da vet jeg det. Franske menn liker vin, pariserloff og runking på cam. Nice!

Anna var forresten pen. Jeg ble litt forelsket. Sånn cyberforelsket.

- Hvorfor sitter folk på chatroulette egentlig?

Løvemannen, ballongpupper og heisskrekk

Det er ikke måte på hvor skremmende drømmene mine er for tida. I går natt hadde jeg visst sex med en løvemann. Altså.. en mann som hadde en stor løvetiss og løvemanke og hale. Og veldig hårete bryst. Ved nærmere ettertanke kunne det vært en meget hårete ginger, men de har da vel ikke haler - eller?

I natt drømte jeg at heisen Joakim og jeg sto i mistet festet sitt og falt nedover. Det gikk kjemperaskt. Jeg kjente det kilte i magen og jeg var livredd. Jeg hater heiser. Denne heisen falt plutselig skrått nedover, og plutselig ble den omgjort til en togvogn. Hva faen?

For tre dager siden drømte jeg nok en gang at jeg tok silikon. Denne gangen så puppene ut som to ballonger. Dæven det var stygt. Hvorfor drømmer jeg stadig vekk om at jeg tar silikon? Er det fordi jeg underbevisst er misfornøyd med melonene mine? Jeg synes de er søte jeg. Iallefall den minste.


Meg og løvemannen.

- Har du drømt noe rart i det siste?


Obs! Krem på tastaturet

Jeg sølte nettopp masse krem på tastaturet til Joakim. Tror dere han merker det? Jeg tror kanskje NNNNNN-tasten ble litt klam i hakket. Klissete og trang. Hard å få ned. Dere skjønner tegninga. Krem i hullet liksom.

Jeg skulle nemlig drikke kakao med krem, og så var jeg litt ivrig med kremboksen. Jeg visste ikke at man bør ta på lokket når man skal riste boksen. Resultatet var krem over hele meg, krem over hele tastaturet og ingenting i kakaoen.

Nå er jeg tom for krem. Jeg har fremdeles igjen kakao. Jeg er kvalm. Magen min lager merkelige lyder, som jeg mistenker er der grunnet diverse halstabletter. Jeg fryser, men svetter. Jeg snyter meg hvert minutt. Jeg nyser hvert femte minutt. Jeg hoster og kremter konstant. Er jeg ikke deilig, dere?

Nå må jeg nesten løpe på butikken for å kjøpe litt mer krem, jeg. Krem over heile mæ, krem over heile dæ!

Edit: Stefaren min lurte nettopp på hvorfor jeg tok med meg en boks med krem bort til Joakim i går. Jeg svarte: "Hva tror du da? For å drikke kakao med krem så klart!", mens det jeg egentlig ville svare var: "For å sleike den av kroppen til Joakim så klart!"


- Liker du kakao med krem?

Dakal Lotte

Åh, jeg tror jeg stryker med snart. Stakkar, stakkar Lotte. Jeg har så vondt i halsen min. Det kjennes ut som om det står en gjeng gnomer nedi der og stikker meg med nåler. Nesa mi renner. Snørret vil ingen ende ta. Jeg svetter, fryser og nyser. Åååh, stakkar meg!


Joakim rakk så vidt å komme hjem syk fra København, før han smittet meg. Den dustebæsjen! Jeg var nøye med å holde meg unna munnen hans. Ikke kysset jeg ham, ikke drakk vi av samme glass, vi delte rett og slett ikke spytt. Likevel klarte han på sin egen sleipe måte å smitte meg. Gutten har ikke lært seg folkeskikk, så han holder seg ikke for munnen når han hoster. Er det mulig?!

I to dager har jeg løpt rundt for å kjøpe Kleenex til han. I to dager har jeg konstant sagt: "Stakkar Joakimen min. Stakkar, stakkar gutten min". Nå er jeg syk, og dæven "stakkar gutten min" skal få oppleve selvmedlidenhet. Ingen her i Norge kan selvmedlidenhet som selveste Lotte. Det skal jeg fortelle dere. Skjønt det er ikke så morsomt når Joakim fremdeles ligger i senga og innbiler seg at han skal dø snart. Jeg tror faktisk han er nesten like god som meg når det gjelder selvmedlidenhet.I går hadde jeg så vondt i halsen at Joakim tvang seg opp av senga for å hente pistasjeis til meg. Sukk, han er som en ridder med Kleenex hengende ut av nesa. Sukk. Det hjalp med is. Jeg skulle ønske jeg hadde en boks med is her nå.

Jeg drakk kakao med krem til frokost. Rettere sagt, så spiste jeg krem med litt kakao til. Jeg tror faktisk jeg presterte å bruke en halv boks med kremtopp til en halv kopp med kakao. Det er ny rekord, det er jeg sikker på. Rekord i å bli raskest kvalm. Usj.

Jeg er lei av Doc. Jeg spiste en hel pose med Doc i går. Nå lager magen min skumle lyder. Jeg tror jeg leste noe bakpå posen om at Doc er lakserende. Faen.


- Synes du ofte synd på deg selv?


Det å gi andre flere sjanser

Jeg liker å tro at jeg er en person som godtar andre som de er. Når jeg hører andre snakke stygt om personer de ikke kjenner, får jeg vondt inni meg. Folk er forskjellige, og det bør man akseptere. Jeg trodde jeg var flink til å akseptere at andre ikke er som meg. Herregud, det er jo logisk. Hvis ingen er lik meg, så vil det si at jeg er kjempeunik. Jeg elsker å føle meg unik. Hvorfor skal jeg da mislike noen andre bare fordi de ikke er som meg?

Jeg har den meningen at man ikke skal dømme noen ut fra førsteinntrykket. Man bør bli kjent med personen istedet for å dømme. Det er jo en fin tanke. Skulle ønske jeg klarte å følge den tankegangen fullt ut. Dessverre vet jeg med meg selv at jeg har lett for å dømme en person ut fra inntrykk jeg får, selv om jeg ikke kjenner personen. Det kan for eksempel være en person jeg ofte møter på fest, men aldri direkte snakker med. Jeg observerer hvordan personen oppfører seg, og plutselig popper det opp negative tanker i hodet mitt: "Faen, hu der er oppmerksomhetssyk. Er det nødvendig å rope sånn? Herregud, hun får ikke til å dra buksa litt lengere ned da? Fint undertøy liksom.."

Disse tankene kommer automatisk, uten at jeg klarer å kontrollere dem. Jeg skjemmes av meg selv. Heldigvis har jeg den evnen til å fortrenge slike tanker, gi personen en sjanse til og kanskje bli bedre kjent. Ofte finner jeg ut at den personen egentlig er fantastisk. Hva så om inntrykket man får er negativt? En person er så utrolig mye mer enn et førsteinntrykk og en stringtruse dratt langt oppover ryggen.


- Har du lett for å dømme andre?

Klossmajorer gjør dagen lysere

Dagen her er kanskje grusom. Jeg har kanskje kjempevondt i halsen. Jeg har kanskje en god del snørr. Jeg har kanskje feber. Jeg er kanskje syk. Mulig det er fryktelig synd på meg.

Likevel kan jeg ikke la være å le. Det er ikke meg det er fryktelig synd på. Den personen det er fryktelig synd på, var hu jenta som kom syklende mot meg på skolen isted, som presterte å tryne så det ljomet mellom veggene her på Rotvoll. Den stakkars jenta lå der på bakken med kjeften full av snø. Jeg kvalte et kommende latteranfall, og skyndtet meg inn i kantina. Jeg fikk så vondt av henne, hun var skikkelig flau. Men takk for at du gjorde dagen min bedre da, frøken!

Jeg sender også mange varme tanker til hun i klassen min som deiset rett på baken foran meg i morges. Dere er herlige jenter. Jeg kjenner dere ikke, men takk for at dere gir en stakkars sjel en bedre dag! Nå krysser jeg fingrene og banker tre ganger i bordet, for at jeg ikke skal deise i bakken. Bank i bordet!


- Har du sett noen tryne i det siste?

Så... zen

Jeg våknet med en vårfølelse i morges. Sola skinte inn gjennom gardinene. Jeg så en blå himmel. Senga var varm. Inntil meg lå en stk snorkende Joakim (han har blitt syk stakkar!). Livet er herlig (ikke at Joakim er syk så klart, staaakkar)!

Jeg har snø oppunder armene når jeg beveger meg utenfor døra. Jeg har endelig fått penger på konto. Kjæresten min har kommet hjem fra guttetur. Sola skinner. Jeg har fri resten av dagen. Det er mandag. Det er Paradise Hotel i kveld, og jeg har kjøpt meg druer til kveldskos.

Jeg skulle ønske alle dager var slik. Fredelige og deilige. Så... så... zen liksom. Dere skjønner hva jeg mener. Appelsinjuicen jeg drakk til frokost var tydeligvis gjæret. Uansett, jeg må nok begynne å pelle meg på kjøkkenet til Joakim snart. Jeg er jo kjerring, og kjerringer lager middag. Joakim er syk og vil ha suppe. Da får jeg vel være litt kjerring da.

PFFFT! Jeg skal legge meg ned i sofaen med en snus og ei bok. HAH!


- Har du en fin dag?

Kalle klovns venner

Det er en ting jeg lurer på. Altså virkelig, virkelig lurer på. Hvorfor sminker så mange jenter seg bæsjebrun i ansiktet, for så å gjøre leppene omtrent hvite? Vil de at folk skal tro at de kommer fra Afrika, og at de nettopp har falt gjennom isen? Ja, for jeg regner med at selv Afrikanere kan bli blåhvite på leppene etter nærkontakt med isvann?

De må da forstå at å sminke seg slik får dem til å se skumle ut. Jeg blir redd jeg. Da jeg var lita var jeg livredd for Kalle Klovn, og per dags dato er jeg jo omringet av alle vennene hans. De er på bussen, de er på butikken, de er på 3T og visst faen bor de like ved meg. Jeg slipper ikke unna.


Det er greit at man synes det er pent med lyse lepper. Det er greit at man synes det er pent med en mørkere hudfarge. Men for guds skyld, og for min skyld, vær så snill. Alt med måte. Ikke overdriv, det er ikke nødvendig å finne fram teatersminken hver gang man skal ut. Uansett hvor mye brunfarge man klæsjer i trynet, så ser man ikke mørkhudet ut. Man ser gul ut. Personlig skulle jeg ønske at jeg var mørkhudet. Det er en fin hudfarge, og det er mye finere enn å være bleikfeit. Likevel klæsjer jeg ikke drit i trynet for å oppfylle ønsket mitt.

Så hvorfor gjør Kalle Klovns venner dette?


- Synes du det er pent med hvite lepper?

Saftig underholdning

Nok en sesong med Paradise Hotel har begynt på 3T (næh, sier du det?! Det hadde jeg ikke fått med meg), og jeg er hektet. Paradise er den eneste formen for underholdning jeg får for tiden. Jeg er tydeligvis underernært på underholdning. Takket være Paradise har jeg fått en hverdag fylt med rutiner:

- Står opp, drar på skolen
- Kommer hjem fra skolen og slenger meg i sofaen med ei bok
- Spiser middag
- Slenger meg i sofaen med pc'n
- Tvinger meg selv oppover til 3T
- Stormer inn døra klokken halv ti og slenger meg i senga for å se Paradise Hotel
- Leggetid

Herregud, så patetisk liv jeg har. Det gikk nettopp opp for meg. Ærlig talt, hvor spennende kan den serien være?

Man plasserer en gruppe mennesker på et begrenset område, drukner dem i alkohol og setter opp kameraer overalt. Dette gir meg bra underholdning. Det er sykt. Jeg er syk.

Man kunne like gjerne plassert en mengde kameraer på rommet til Joakim og laget et program av det. Jeg lover, det hadde blitt like bra underholdning. Joakim sover, Joakim fiser, Joakim spiller wow, Lotte forteller noe til Joakim og ler for seg selv (Joakim later som han hører på og ler når han hører Lotte ler for seg selv), Lotte kjefter, Lotte maser, Lotte pirker nese, Joakim og Lotte lekesloss, Lotte vinner over Joakim i Fifa og får en Playstationspake slengt i trynet og så videre. Saftig underholdning!

Jeg hadde sikkert blitt underholdt av det.


- Hvorfor ser så mange på Paradise Hotel? (inkludert meg)

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær

Jeg skjønner ikke hvorfor så mange klager på været for tida. Det regner, bakken er full av vann og snøslaps og enkelte steder er det glatt. Det gjør ikke meg noe. Jeg har nemlig skikkelige sko på beina! I dag måtte jeg beherske meg selv fra å stille meg midt i en søledam og hoppe. Når man er sent ute til bussen, rekker man ikke å plaske i søledammen. Derfor skal jeg være ute i god tid i morgen, slik at jeg kan plaske i vei før skolen. Akkurat slik jeg gjorde da jeg var 7 år og mamma tvang meg til å ha på meg støvler ute i regnet.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Er det ikke det de sier? Jeg tror egentlig ikke på det. At jeg ikke har noe i mot drittværet nå for tiden kommer vel heller av at jeg har fantastiske sko og er i et skremmende godt humør.

Hallo verden, jeg er lykkelig! Om det så er snø, regn og storm der ute - jeg har det bra!


Mitt bevis på at jeg har vært på 3T i dag! Ulempen med kort hår er at det krøller seg når det blir fuktig (men med tanke på at jeg svetter som en gris når jeg trener, så er det merkelig at jeg ikke har afro).


- Har du skikkelig sko i dette elendige været?
- Blir du med og hopper i søledammer med meg en dag?

Når Joakim er borte, danser Lotte på bordet.Da har Joakim dratt til København på en rolig helgetur med kompisene. De skal dra på museer og diverse andre attraksjoner. PFFFT! Den største attraksjonen de drar på blir nok en strippebar. Jeg krysser fingrene for at gutten kommer hjem igjen - hel. Uten alvorlige leverskader.

Selv ser jeg fram til 5 herlige dager med massevis av Lottetid. Jeg har store planer om å danse rundt i trusa mens jeg ser Paradise Hotel, uten å høre Joakim klage over hvor teit den serien er. Jeg har store planer om å lese Sagaen om Isfolket døgnet rundt uten å bli kalt nerd. Jeg har store planer om å sove i et mørkt rom uten en TV som forstyrrer søvnen min. Og jeg har en stor plan om å dra ut i helga.

For når katten er borte, danser musene på bordet. I dette tilfellet er det musa mi som danser. Nei, det kan tolkes feil. Uansett, jeg skal iallefall kose meg masse i mitt eget selskap og i selskap fra venninner. Med eller uten Captain Morgan.

Jeg er forresten veldig dårlig på å kommentere tilbake det dere skriver til meg. Jeg er ikke spesielt fan av å kommentere i eget kommentarfelt. Istedet klikker jeg meg inn på bloggene deres og kommenterer når jeg har tid. Tusen takk for hyggelige kommentarer om den nye hårsveisen min. Vi liker komplementer serru ;)- Hva liker du å gjøre når du er alene?

Erotisk isdans

Dette vinterværet tar snart livet av meg. Det ene øyeblikket regner det som bare rakkern der ute, øyeblikket etter snør det, og øyeblikket etter regner det igjen. Jeg visste ikke at været kan være så ustabilt. Nesten litt som meg på en dårlig dag.

At det regner der ute, for så å snø fører til at bakken blir våt og kald. Dette igjen fører til at det blir isglatt. Jeg kan ikke å gå på is! Du trodde kanskje Bambi var ustø på isen? Nånei du, jeg er den som er ustø. Sammenlignet med meg, skulle man tro at Bambi har isbrodder på føttene!

Dette lot jeg halve Trondheim by få underholdning av i morges. Jeg gikk av bussen i sentrum, og hadde en genial plan om å løpe elegant videre til neste buss. Denne geniale planen så et øyeblikk ut til å gå som smurt, men dessverre var det nok beina mine som var smurt. Jeg løp avgårde i en stor fart, og plutselig kjente jeg at bakken begynte å bli ekstremt glatt under meg. Jeg opplevde det hele i sakte film.

Føttene som gled, kroppen som svaiet, og så, fallet. Føttene føk opp i lufta, mens baken var på god vei mot bakken. Tilfeldighetene ville det slik at det var en lyktestolpe på min høyre side i dette øyeblikket. Takk og lov. Jeg tok et godt tak, og endte med å svinse rundt lyktestolpen som en drita stripper. Nesten to ganger svingte jeg rundt strippestanga - nei, unnskyld - lyktestolpen. Hadde jeg bare kunnet kunsten med å holde kjeft, hadde kanskje ikke så mange blitt oppmerksom på denne erotiske isdansen min. Jeg er ikke så kunsterisk, så jeg kan ikke den kunsten. Jeg hylte som ei gammel dame på heimertfylla. Sånn type: "OOOHHÅÅAAAAAAHHHHHHHÅÅÅ!"

Fantastisk.

- Har du gått på snørra på isen denne vinteren?

Da har jeg klippet meg

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var nervøs da jeg satte meg i frisørstolen. Venninna mi har kun holdt på med dette siden januar, så jeg hadde ingen høye forventinger. Etter en del råd fra læreren kom hun godt i gang, og etter 2 timer var hun ferdig. Som hun sa selv: "Det er bedre å spørre en gang for mye, enn en gang for lite". Hun spurte ofte om råd, hun fikk hjelp og resultatet ble mye bedre enn jeg hadde trodd. Faktisk ble resultatet mye bedre enn sist gang jeg klipte meg, og man skulle virkelig ikke tro at en student klipper bedre enn en utdannet frisør! Ikke verst! At jeg måtte sitte i ro i 2 timer gjorde meg ingenting. Jeg pådrar meg lett sittesår for å få et bra resultat.

Før:
Etter:
Det beste med det hele? Det var gratis! Og det? Det er bra!


- Hva synes du om resultatet?


Ikke sant?

I morgen skal jeg sitte hårmodell for ei venninne.

Jeg er ikke nervøs for hva som skal skje. Jeg er ikke redd for at hun skal klippe skjevt, klippe av meg øret eller stikke ut øyet mitt med ei saks. Jeg stoler på at håret mitt blir fint. Ærlig talt, jeg har aldri vært spesielt opptatt av håret mitt. Av og til har jeg vurdert tanken på å klippe av meg hele kråkereiret, bare for å se om jeg hadde kledd det. Heldigvis har jeg en stemme inni hodet mitt som forteller meg at jeg har en merkelig form på hodet. Det hadde vært store sjanser for at jeg hadde sett ut som en alien med vannhode, og det er ikke kult.

Derfor har jeg valgt å beholde håret mitt. Derfor satser jeg på at venninna mi behandler det fint i morgen. Jeg tror det går bra. Det går sikkert bra, sant? Ikke sant?

Forresten er det lenge til jeg drar edru på fest igjen. Fulle folk gir meg fylleangst. Jeg mener, er jeg så innmari plagsom når jeg er full? Jeg får rett og slett angst, jeg. Spesielt hvis jeg synger og roper like mye når jeg er full. Jeg gjør ikke det, nei? Ikke sant?


- Tror du jeg blir fin på håret i morgen?
- Er du plagsom når du er full?

Lørdagskos med jentene.

Lørdagskos med jentene. Fame, This is it, stratos og snus. Herlig!
Blogger mer i morgen. Nå tar jeg helg ;)
- Hva gjør du på ikveld da?

Pakke i posten

Verdens snilleste Trine Camilla la merke til at jeg trengte Sagaen om Isfolket-bøkene, og kom plutselig med et knallbra tilbud til meg. I går lå det en hentelappe i postkassen min. Jeg løp som en tulling bort til postkontoret for å hente ut pakken min, mens jeg hoppet av glede. Hvordan jeg greide å få med meg den digre pakken fra posten aner jeg ikke, men det må ha vært et fabelaktig syn der jeg sjanglet avgårde med en pakke som dekket alt av utsikt foran meg. Nå har jeg 47 herlige bøker ved min side, og jeg svever rundt på en rosa sky av husmorpornofantasier.Tusen takk TrineCam, du reddet resten av vinteren for meg!

Nå blir jeg sikkert litt fraværende på bloggfronten framover, jeg har trossalt over 30 bøker til jeg må lese. Jeg må lese. Nå. Masse. Lese. Husmorporno. Lese. Sukk.


- Liker vi pakker, eller liker vi pakker?!
Trening gir deg bedre humør, eller?

Det må være tidenes største idiot som kom med utsagnet: Trening gir deg bedre humør.

Snakk om pisspreik. Jeg kom meg på 3T i går, men da jeg kom hjem var jeg pottesur - resten av dagen! Jeg var sliten, trist og hadde vondt i lårene. Alt ble feil. Folk kunne ikke snakke til meg uten at jeg snerret som en sulten ulv tilbake. Jeg la meg tidlig, igjen. Det er like greit å grave seg ned i senga når man uansett ødelegger humøret til de som er rundt en.

Det er de helvetes speilene på 3T sin skyld. Det er jeg sikker på. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om speildemoner. Det er ikke måte på hvor jævlig de speildemonene kan være. De gjør alt i sin makt for å trykke deg ned. Jeg har funnet ut at det finnes slike speildemoner på 3T. I alle speilene på 3T. Speilene i garderoben framhever cellulittene dine. Speilene i treningshallen får meg til å se ut som et digert nesehorn smelt på tjukka. Det er ikke måte på. Likevel jeg se i speilet. Jeg kan ikke la være. Øynene blir trukket mot speilbildet mitt, og det er ingenting jeg kan gjøre. Faen. Neste gang jeg er på 3T skal jeg knuse alle de speilene som håner meg!

Trening gir ikke meg bedre humør, jeg er vel et unntak. Jeg føler meg mye bedre når jeg ligger i senga med en snus og en flaske brus. Absolutt. Til helvete med 3T. Selv om jeg skal dit etter skolen i dag..- Blir du i godt humør av trening?


Litt tegnspråk

I går kveld tok jeg turen til drømmeland før klokken ble ti. Det har ikke skjedd på år og dag. Likevel var jeg sikker på at jeg skulle dø da vekkeklokka ringte klokken halv sju i morges. Tross alle fristende tanker om å bli i senga, tvang jeg meg selv opp. Åh, jeg er så stolt av meg selv! Enda stoltere ble jeg da jeg kom på skolen og fant ut at jeg like gjerne kunne blitt hjemme i dag. Jeg sto opp før klokken sju, bare for å være på skolen i en time. Halleluja!

Nå sitter jeg her og venter på at andre skal våkne, slik at jeg kan være sosial. I ren kjedsomhet laget jeg to tegnspråkvideoer til dere. Ekke jeg snill da, dere?!

Her har dere en kort presentasjon av meg selv:


Jeg sier: "Heeeeia! Jeg heter L O T T E. Tegnet er L-mot-panna. Jeg er 20 år gammel og bor i Trondheim med mor, far og lillebror. Hva heter du?"

Her har dere hele forbanna alfabetet:Nå skal jeg gjøre det jeg egentlig burde gjort - skolearbeid. Det er ikke noe morsomt med skolearbeid. Hvis du vil gjøre det for meg, bare meld deg i kommentarfeltet. Du kan få en klem i belønning. Jeg er i det gavmilde hjørnet i dag.


- Kan du alfabetet på tegnspråk?
- Når sto du opp i dag?


Utslitt

Jeg lengter etter senga mi. Jeg lengter etter å ligge under den varme dyna. Jeg lengter etter å sove.

Du vet du heter Lotte når du ligger våken hele natta og irriterer deg over at du ikke får sove. Du vet du heter Lotte når du vurderer seriøst å snu deg rundt å sove videre, istedet for å dra på skolen om morgenen.

Du vet Lotte har vært flink når hun likevel kryper ut av senga og drar til skolen. Jeg har vært flink. Nå skal jeg få i meg noe mat og se litt Charmed. I kveld venter dessverre 3T. Deretter skal jeg drukne meg selv i dynene mine i den gode senga mi.


Jeg er for sliten til å lese og kommentere til dere nå. Kommer sterkere tilbake senere!


- Er du i knall form i dag?


RSS 0.91