Soleksem og russetid

Jeg har tatt solarium to ganger, og jeg har gått fra å være som en snøball til å bli en sjokoladekule. Eh. Å ta solarium ga ikke huden min noen problemer, tvert imot, jeg føler meg strålende og frisk. Derimot ble huden min sur da jeg satt ute og nøt sola på søndag. Det som er så digg med varmt vær og sol er det faktum at man kan sitte ute og nyte det med vennene sine. Røyke litt, spise god mat og drikke brus (dette var på en søndag, og da sømmer det seg ikke med øl) samtidig som man prater om alt mulig rart. Uansett, så ble huden min sur. Altså den luktet ikke surt, men den reagerte. Armene mine er røde og prikkete, og de klør. Jeg vil klø. Det er deilig å klø. Nå klør jeg meg. Dessverre gjør det så vondt etterpå!

Dette følte jeg var litt usaklig, men jeg begynte å tenke på det da jeg leste Drea sitt innlegg om solarium. Og ja, jeg har alltid sånne tanker. Før turte jeg ikke engang å ha ned det "lokket" skikkelig, for jeg var nemlig redd for å bli stengt inne. Absurd, så absolutt. Helt seriøst, TENK OM glasset faktisk knekker da? Det hadde jo gjort vondt, man kan jo dø av det?!

Om nøyaktig 24 timer er jeg på vei til Samfunnet, for da blir det DDE-konsert! Da har jeg overlevd en russedåp (noe jeg ikke er begeistret for, med tanke på at vår dåp blir gørrkjedelig), og sikkert allerede griset til buksa mi så mye at den ser mer svart enn rød ut. Jeg er rødruss i år, og det er bra. Jeg blir i godt humør av klær med sterke farger.

Jeg må forresten få slengt på hvor irritert jeg er akkurat nå. Politiet stenger Marinen, der alle russen samles. HALLO?! De gjør det fordi det er så masse bråk der hvert år, men helt ærlig: Hva er best av masse bråk samlet på ett sted, eller bråk fordelt på mange forskjellige steder? Jeg bare lurer.

Slem humorHahaha! Det er nok galt av meg å le av denne videoen (videoen er lød rart ut, skrives det slik?!), men den var jo litt morsom da. Til en viss grad iallefall, så lenge man ikke ser på det som alvor... Jeg er generelt lei av å være alvorlig hele tiden, forsøker å ta litt letter på ting. Sånn type: "jaja, det ordner seg!"
Håper jeg ikke støter noen nå. Passer det å si "jaja, det ordner seg" nå? Kanskje ikke.
 

"Lotte liker", ifølge google:

1. Lotte liker ikke urge.
2. Lotte liker seg i barnehagen, men vil det være en god ide å overnatte der?
3. Lotte: Liker jeg'n så liker jeg'n uansex!!
4. Lotte liker Mercedes.
5. Lotte liker ikke å bli våt og skitten
6. Lotte liker soft ice!
7. Lotte liker å krangle.
8. Lotte liker heller Avril Lavigne og Green Day.
9. Lotte liker ikke redningsvest, rettere sagt hun hater den!

Haha, saklig.

Livet er herlig!

"Den som er lykkelig kan aldri stå for tidlig opp!"
Camilla Collett

Tull. Jeg har helt ekstreme problemer med å komme meg opp om morgenene. Imorges føltes det som om øynene var klistret igjen. Det eneste jeg ville var å sove videre. Til forskjell fra tirsdag, torsdag, tirsdag og torsdag, så kom jeg meg faktisk opp idag. Jeg angrer ikke.

Det finnes ikke bedre skjønnhetsmiddel enn lykke.
Jeg føler meg vakker. Vel, ikke direkte vakker, men derimot helt fantastisk. Jeg føler jeg stårler. Jeg er så glad! Jeg vil hoppe og synge som hun damen i Sound of Music. Alt og alle rundt meg er nydelige. Fargene stråler og det lukter så godt.

Hvorfor er jeg så glad?
Idag har solen tittet fram. Jeg mener sånn seriøst tittet fram, ikke noe borte-titt-titt-opplegg her altså. Ute er det skyfri himmel akkurat nå. Jeg føler varmen stråler mot meg (skjønt det er jo ikke varmt ute), og jeg kjenner humøret stige noen hakk. I tillegg har mine søte gule venner kommet fram.

hestehov1
Er de ikke nydelige?
Synet av disse gjør meg glad. Lykkelig. Ubeskrivelig fantastisk. De forteller meg at det er vår. Våren trer til og gir lysere dager, med mange fine farger og gode lukter. Er det merkelig at jeg er glad eller?

Standpunktkarakteren min i naturfag er sikret! Jadda!!! Jeg får 6, for jeg er nerd. Snittet mitt er reddet. Jeg føler meg som kongen på haugen med mine karakterer. Vel, ikke at resten er så hurra-meg-rundt bra, men de duger.

Inatt slipper jeg og sove alene. Jadda!!! Det finnes ikke noe mindre kos enn og sovne i armene til en søt gutt, som lukter godt. Nå høres jeg vel egentlig litt sær og forelsket ut, men er ikke det. Han er en kompis, eller rotekompis om du vil, og det er så digg. Vi har ingen forpliktelser, bare kos. Det er kos.

Null stress uka her. Har to norsktentamener (hva er vitsen med nynorsk?) og det trenger jeg ikke å øve til. Foruten det skal jeg levere en historieoppgave jeg ikke har begynt med enda, men what the hell? Er jo ikke noe stress det heller. Jeg skal ikke jobbe før søndag. Bare slappe av og leve livet. Så langt det rekker iallefall.

Nå skal jeg straks bli hentet av venninna mi, vi skal på City Syd og spise is. For der har de nemlig lollipop-is-på-boks. Og jeg trenger det!!!!
Etter det skal jeg til ei anna venninne og hjelpe henne med norsk, for jeg er nemlig så smart jeg. Okei, nå ble jeg litt stresset. Slenger på et bilde av en fin blomst jeg, så jeg roer meg ned.

hestehov2

SNAKKÆÆZ!!

Tights ute?

NOOOOOOOO!!!

http://inside.no/Mote/Varens-viktigste-trender.aspx 

Det står på not-lista at tights er ute, noe som da er veldig trist for mote-freaker. Foruten kosebukser og joggebukser finnes det vel ikke noe mer behagelig å ha på seg enn en tights? Samtidig føler man seg ikke fullt så slask når man har på seg det. Det er jammen bra at jeg ikke er så opptatt av mote, for da hadde dette vært min store undergang.

Regner ikke med at det er så mange bloggere her som kommer til å droppe tightsen bare fordi Inside sier det er ute? Tviler sterkt på at for eksmpel Drea kommer til å slutte med det, iallefall ikke hvis hun får kjøpt den nydelige kjolen hun viste bilde av idag!

n85158517217572697523
Takke meg til tights og tunikaer (og ballonger på dette bildet)

Lave sko framfor høye hæler: Hallo?! Nå som jeg endelig nesten har lært meg å balansere på høye hæler! Jeg har innsett at jeg blir høyere og får finere legger av det, men gunsten av det forsvinner vel litt når jeg går som en rævvkjørt pingvin... Kanskje lave sko er en fordel for meg likevel?

Big bags: Jeg sier bare hurra!, for jeg elsker jenter med store vesker på bussen. Jeg elsker å bli slått til av veskene de ikke har kontroll over. Jeg elsker å få en veske i trynet når jeg går i trapper. Det er alltid behagelig å miste balansen midt i ei trapp (spesielt hvis jeg har på høye hæler, som jeg nevnte over).

Personlig holder jeg meg til min egen stil, som er komplett motekrise i enkelte sine øyne. Dette er så klart med tanke på at jeg ikke har noen stil, samtidig som stilen min er at jeg ikke har noen stil. (Dette ble jo ikke rotete i det hele tatt...). Poenget mitt er vel i bunn og grunn at jeg bare ler av den lista til Inside. Jeg kan ikke fatte at enkelte er så lidenskapelig opptatt av moter at de er villig til å bytte ut hele klesskapet sitt med engang moten skifter. Hvem er det som har så masse penger?

Det som igjen er kjekt for meg nå er at tights er på salg. Slik er det hvert år. Klær som var fjorårets mote blir årets salg, og da får jeg kjøpt dobbelt så mye. Derfor er det økonomisk og greit for folk som ikke er opptatt av mote.

Akkurat.

Gamle fjortisbilder

Idag ryddet jeg gjennom mailen min, og fant drøssvis av gamle bilder. Nå er det snakk om bilder tatt av meg for 4 år siden. Jeg valgte å plassere et gammelt- og et nytt bilde ved siden hverandre, og innså med ett: Jeg har da faen ikke forandra meg stort!

fjortis Før
photo1942 

Okei, greit nok. Det skal nevnes at jeg nå har klipt håret, fått pannelugg og ikke er blå lengere. Ikke har jeg midtskill heller. Dette var dog ikke halvparten så bilde tatt fra min lille fjortisperiode.

Dette derimot, er så fjortis som en kan få det. Er ikke dette ille, så vet ikke jeg:

allihop

Her har vi, som mange andre på 14 år, satt sammen "kule" bilder av oss selv til en collage. Driitfett!


Trutmunnbilder er også saker!

kristinelotte1
Jeg må bare påstå at jeg har da alltid hatt teken på det der med trutmunn assa...

Tror jeg holder resten av bildene for meg selv, spesielt de som er tatt i speilet (gjerne litt ovenfra).
Det må da være måte på å henge seg selv ut. Skam over speilbilder.

Potetgull som synger på siste vers.

Er det farlig å spise potetgull som har gått ut på dato?
Får man vondt i magen da?
Det skal jeg finne ut nå. Nå er det jammen på tide at jeg lever litt på kanten.


RSS 0.91