Lyset i tunnelen?

Dagen startet med tårer. Ikke vet jeg hvorfor. Har du noen gang våknet opp og vært totalt lei deg uten grunn? Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er slik, eller hvorfor jeg har det slik. Jeg tvang meg selv til å stå opp og dra til skolen. Da jeg kom hjem hadde jeg håpet på å iallefall få en klem av Joakim. Han var for opptatt med å komme seg ut. Spurte ikke engang om hvordan jeg hadde det.

Jeg har det ikke bra nå. Det vet ikke han. Jeg vet det godt. Han er lykkelig uvitende. Det er den smerten som spiser meg opp innenfra igjen. Jeg har så vondt langt inni meg at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg vil er å gjøre noe slik at smerten stopper opp. Det gjør ingenting bedre. Jeg er så lei av det. Det kommer så raskt og uten grunn. Jeg blir helt slått ut av følelsene. Jeg vil vite hvorfor jeg er sånn. Jeg vil vite hvorfor jeg ødelegger mitt eget liv. Jeg vil vite hvorfor jeg ødelegger andres liv. Men mest av alt vil jeg ikke være til akkurat nå.

Jeg trenger at noen holder hardt rundt meg nå. Det er ingen her for å holde rundt meg. Det er ingen her for å passe på at jeg ikke begynner med å skade meg igjen. Det er ingen. Jeg er lei av å være en belastning for andre. Jeg føler for å spy. Jeg takler meg ikke selv lengere.

Jeg føler at jeg ikke vil leve, sånn helt plutselig. Og ganske ofte. Jeg føler jeg vil leve, men ikke slik. Jeg føler jeg ikke er verdig å ta opp et liv på jorda, når jeg ikke engang klarer å gjøre meg selv lykkelig. Jeg føler at jeg ødelegger livet til de som står meg nær. De føler de må være her for meg hele tida, og det må de. Jeg er kravstor og tar opp mye tid. Og jeg er ikke verdt det. Jeg føler meg ikke verdt en dritt akkurat nå.

Jeg vet med meg selv at jeg må gjøre matte for å stå på tentamen neste uke. Hvis jeg ikke står på den, så stryker jeg året her. Jeg har ei uke på meg til å øve. Jeg klarer ikke å finne motivasjonen til å pugge matte nå. Jeg vil bare dø. Det er en syk ting og si, og i det øyeblikket jeg sier det så løsner det en klump i magen min. Klumpen vil ut. Jeg vil ut. Jeg vil se klart. Jeg vil føle meg bra. Jeg vil glede andre. Jeg vil glede meg selv. Jeg klarer ikke. JEG KLARER IKKE!

Det eneste lyset i tunnelen er at jeg endelig har fått pyskologtime. Det er om en måned, og det koster penger. Jeg har nesten ikke penger, men jeg må prioritere. Ha penger til mat vs. penger til en hjelp jeg sårt trenger?

Her sitter jeg og klager på at jeg vil dø, og så sitter det massevis av folk der ute i verden som har fått beskjed om at de skal dø pga. sykdom. Det er ikke normalt å føle det jeg føler, og jeg vil ikke det skal være slik. Jeg burde vært full av livsglede og takke verden for at jeg er frisk. Hvorfor gjør jeg ikke det da?

Edit: Det er normalt med sammenbrudd. Nå har jeg hentet meg inn litt.

Kjernekaren

De fleste heterofile og bifile jenter søker en kjernekar. Jeg har flere ganger hørt venninner si: "I kveld skal jeg finne kjernekaren!". Hva er egentlig en kjernekar og hvor finner man slike?

Wikipedia svarer:
"En kjerne er den viktigste, innerste eller mest robuste del av et objekt."
"En kar ? en (voksen) mann"


Google svarer tilbake:
"kjernekar: subst. m kjernekar () ['çæːɳəkɑːɾ] en på alle måter bra mann"

Med andre ord er en kjernekar en bra mann. Denne mannen er den viktigste, innerste og mest robuste delen av seg selv, som da er - hva? Wikipedia roter til alt, derfor stoler jeg heller på google.

img48b4060517df1
Google tar aldri feil.

Vi jenter er forskjellige, vi ser etter forskjellige egenskaper i en mann. Min kjernekar er trolig forskjellig fra en annen jentes kjernekar. Likevel har våre kjernekarer noe til felles:
- De får oss til å føle oss bra
- De gir oss trygghet
- De kan gi avkommet vårt gode gener

Til syvende og sist, så virker det som om instinktene våre ligger å lurer i underbevissheten vår. Dere har alle hørt om Darwin og evolusjonsteorien hans? Grovt sagt så innebærer den teorien at de individene som er best tilpasset miljøet, får føre genene sine videre. Det er her seksuell seleksjon kommer inn. Individer som er best egnet til å velge og tiltrekke seg partnere, får seg et nyp mye lettere og oftere. Man har for eksempel konkurranse med andre av samme kjønn og kurtisering som imponerer det motsatte kjønn. Dette ser man mye av i dyreverdenen. Hanner med sterke og nydelige farger, som imponerer hunnene. Andre igjen imponerer hunnene med å være sterkest. Det finnes mange eksempeler der ute i dyreverdenen. Vi mennesker stammer fra apene. Vi er også dyr. Den eneste forskjellen er at vi ikke er så veldig primitive av oss. Eller er vi kanskje det?

Jenter pynter seg som regel før de drar på fest. Er dette for å få bedre selvfølelse, eller er det for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra det andre kjønn (eller samme kjønn hvis de foretrekker det)? Gutter er ikke nødvendigvis så forskjellige de heller. Har dere hørt om begrepet "peacocking"? Påfuglhanner har store haler i sterke farger. Dette gjør at de blir lagt merke til. Det er bevist at mannfolk som kler seg i sterke farger og med iøynefallene tilbehør blir lagt merke til. Jenter ser ubevisst mer på dem. I et rom med mange folk der de fleste har på seg sorte gensere, blir de med hvite gensere og for eksempel en hatt, lagt mer merke til. Hvor mange gutter som er klar over dette er uvisst. Hvis alle hadde vært klar over det, så forsåvidt ingen skilt seg ut i mengden. Det er da sjekketriks og annen kurtisering trengs.

8718peacockwrk1
Som sagt, stol på google.

Nå har det seg slik at vi mennesker er mer enn dyr. Vi har evnen til å tenke, føle og ha egne meninger. Det å "peacocke" seg er ikke nok. Det er ikke alltid nok med å ha et bra sjekketriks. Det er ikke alltid nok å vite hva man skal si til det andre kjønn for å "kurtisere" det. Mange jenter er på jakt etter mer enn et ligg. De fleste er på jakt etter en person de kan føle seg elsket av. Det er her begrepet kjernekar blir litt vanskeligere å forklare. Det er nemlig subjektivt. Derfor skal jeg glede dere med å fortelle hva min kjernekar er.

Kjernekaren min skal være i besittelse av følgende egenskaper:

- Han skal få meg til å le.
- Han skal gi meg en følelse av å være tilnærmet perfekt (for jeg er jo det - eller?)
- Han skal se på rumpa mi når jeg går foran han (for den er god damn deilig!)
- Han skal gi meg en armkrok å gråte i når jeg er lei meg.
- Han skal være seksuell. Og god.
- Han skal lukte godt.
- Han skal være trofast.
- Han skal være til å stole på.
- Han skal ha egne meninger og kunne diskutere med meg.
- Han skal kunne å inngå kompromisser.
- Han skal ha nok bein i nesa til å sette meg på plass når jeg oppfører meg som prinsessen på erten.


- Og hvis han har en milliard på konto, slipper han unna de andre premissene mine over.

n85181507354187058691
Min kjernekar.

For dere gutter som vil ha dere et nyp, men som sliter med hvordan dere skal sjekke kvinnfolk, foreslår jeg ei genial bok. Les om The Game her! Jeg digger den, og jeg er jente. Jeg har egentlig ikke lov til å lese den. Det er morsomt å lese hvor lett det er lure underbevissheten til jenter. Jeg spør meg selv om det går andre veien også.

n56891153520678936268108
Jeg digger måten han får meg til å le på.

- Er du på utkikk etter kjernekaren?
- Hvilke egenskaper mener du kjernekaren bør ha?


Og hvis du selv er gutt:
- Tror du at du er en kjernekar?"Leke" russ

Sola stekte på verandaen til Kristine. Det var nok en dag med sommervær, til tross for at det bare var slutten av april. Lillesøsteren til Kristine lå i solstolen og stekte leggene sine. Selv hadde ikke vi andre jentene tid til å sole oss. Vi var opptatt med å stryke på merker på russebuksene våre. Nedtellingen var for alvor begynt, vi kunne rett og slett ikke vente med å ta på oss russeklærne.

Russetiden var herlig. Vi grillet mat, drakk øl og vodka, danset på russekroa og spydde på bussen. Jeg spydde iallefall på bussen. Nå er det ett år siden vi jentene sto på verandaen til Kristine og snakket om hvor fett russetida kom til å bli. I dag er det x-russefest her i Trondheim. I fjor så det ut som om det hadde vært krig oppe på festingen etter x-russene, og slik blir vel resultatet i år også. Spørsmålet er om jeg vil synke så lavt at jeg blir skyldig i det som garantert står i avisen imorgen. Har jeg egentlig lyst til å bli en av "de forferdelige studentene", som griser til Trondheim by?

russefest

Jeg synes det er litt merkelig å ta på seg gamle russeklær. Jeg tror at jeg kommer til å skjemmes hvis jeg tar på meg den skitne russebuksa mi. Det har garantert grodd mose og lopper på den, der den ligger i kjelleren. Nå har det seg slik at enten blir jeg med de andre og drikker, eller så må jeg spille nintendo wii alene. For å være helt ærlig, så velger jeg wii. Jeg har garantert blitt for feit for russebuksa uansett.

russ
17 mai i fjor. Sliten, fornøyd og overlykkelig.

- Hva synes du om å "leke" russ flere år etter at man faktisk var russ?

- Hva skal du i dag?

Om eggerumpehull og døgnrytme

Det skal bli spennende å se om jeg klarer å stå opp tidlig imorgen. Nå har jeg strengt tatt ikke noe annet valg, siden jeg skal på jobb til klokken ni. Jeg har nok engang klart å rote til døgnrytmen. For tiden legger jeg meg klokken halv fire og står opp klokken ett. I natt legger jeg meg klokken tre og skal opp klokken åtte. Nei, vent litt. Jeg var så rappkjeftet at jeg skrøt på meg å stå opp en halvtime tidligere for å ta sol før jobb. Da må jeg stå opp halv åtte. Det blir vel fire timer søvn + 20 minutters søvn i solariumet. Knall!

Noe som ikke er fullt så knall er at forholdet til Joakim og meg trolig er over snart. Vi ødelegger det med kroppslyder. Han presser meg på magen, og jeg raper. Han lurer meg til å dra han i fingern, og han fiser. Han fiser hele tida, og igår slapp jeg selv en fis ved uhell. Noe må gjøres her. Hvis ikke ender vi opp med å aldri ha sex, fordi vi begge er ekkel.

Mens jeg allerede snakker om fis, så kan jeg nevne begrepet eggefis. Eller i dette tilfellet, eggerumpehull.

eggefis 2
eggefis
eggefis 3
Det er slike egg som får arbeidsdagen til å gå unna!


- Ville du spist et egg som ser ut som et rumpehull?
- Hvordan er døgnrytmen din?Ha en fin natt, dag eller kveld. Vi blogges!

xoxo Bare Lotte liksom.


Jeg vil være en av de 20

Jeg hadde alt så klart. Jeg var i hundre da jeg fant ut hva jeg ville bli når jeg blir stor. Nå er jeg usikker. Jeg vet jeg vil gå den utdanningen, men spørsmålet er om jeg får det. På "tegnspråk og tolking" er det 20 ledige studieplasser, men over 188 stk har søkt. Deriblant meg.

hist

Jeg vil bli hun dama på nrk som kjapt forteller siste nytt til de døve. Jeg vil bli hun dama som hjelper døve når de er hos legen. Jeg vil bli hun dama som kan sitte og "lytte" til hva andre døve sier til hverandre. Jeg vil det, og jeg skal det. Jeg vedder på at halvparten av de andre søkerne ikke har en tredjedel så bra snitt som jeg har, og jeg vedder på at de ikke har tegnspråk som fag på vitnemålet sitt. Det har jeg, jeg - JEG!

Litt selvopptatt idag, men det må en få lov til. Nå skal jeg på jobb og nekte feite kunder boller. Kødda! De skal få kjøpe så mange boller de vil. Bare de kjøper alle krembollene, slik at jeg slipper å sikle etter dem.

- Har du søkt på noen skole til neste år? Isåfall hva?
- Hva er best: skole eller deltidsjobb på en kiosk?Kvaliteten har vært på ferie

I over ett år har jeg blogget fast. I løpet av året som har gått har kvaliteten på bloggen min steget, for så å sunket igjen. Nå er våren kommet, og jeg skal nok engang få opp kvaliteten. Hvordan jeg skal ta fatt på den vanskelige oppgaven vet jeg ikke helt enda, og jeg skal ikke synke så lavt at jeg spør dere om hva jeg bør gjøre. Noe lurt kommer jeg nok på. Alt i alt, så er jeg jo en liten luring.

- Jeg skal begynne å blogge mer regelmessig, gjerne hver dag om mulig.
- Jeg skal lære meg å redigere videoer og begynne med litt videoblogging
- Jeg skal filme Joakim og meg i action, som en del av min nye seksualundervisningsplan.
- Jeg skal ta enormt mange bilder, så ikke innleggene blir så kjedelige.

Nei. Jeg kan ikke tvinge meg selv til å blogge hver dag. Jeg skal ikke fylle opp bloggen min med snusk, og jeg kan virkelig ikke å ta bilder. Derimot skal jeg tenke litt mer over saken. Det er sikkert plass til amatørkameraet mitt i veska, litt bilder av hverdagen må jeg vel få til. Mobilkameraet er til å gråte av. Det er forsåvidt bildene jeg tar også.

fifa
Så bra er mobilkameraet, og så god er jeg i fifa. 8-0 til meg. So long suckers!


287016254279501485575501464773185024804n
Og slik ser jeg ut når jeg smiler anstrengt.- Hvilke kvaliteter bør en blogg ha for at du skal lese den?Kaninfor

1 kinakål
2 tomater
1 agurk
1 boks med piknic-skinke
1 mango
1 boks med maiskorn
Pastaskruer
Hvitost
En pose med krutonger, gjerne med hvitløkssmak


Dette blir helsikes mye salat, men det er bare praktisk. Det er bedre å småspise salat enn å småspise potetgull. Krutongene bør du ha ved siden av og strø over når du skal spise salaten, de blir veldig myke hvis de ligger med salaten over lengere tid.

salat 2
Etter to dager ble det tomt. Jeg vil ha mer..

- Er du glad i salat?


Vi har oppført oss som kaniner

Jeg var kanskje ikke på bloggfesten i helga, men jeg var i det minste på en bursdagsfest. Min kjære Marianne feiret bursdagen sin, og kvelden endte med at jeg trynet ned en bakke da jeg skulle rekke bussen hjem. Det satt forresten to hyperkristne bak meg på bussen, og fikk meg til å føle meg som en synder av verste slag. Det til tross for at vinen gjorde meg syndefri i hodet.

Mot alle odds våknet jeg opp i bra form på lørdag. Jeg hev på meg klærne og løp til butikken, fast bestemt på å kjøpe med meg alt potetgullet de hadde. Jeg endte opp med to poser potetgull og en hel handlekurv full av kaninmat. Med kaninmat, mener jeg salatingrendienser.

salat 2
Salat ble det. To 2-litersbokser og ei diger skål.


Resten av lørdagen tilbringte Joakim og jeg halvnaken i senga, med hver vår salatskål. Vi tok begrepet "å te seg som kaniner" til et nytt nivå. Sammenlagt så vi på tv i over 14 timer i går. Det er herlig med en 42 tommers flatskjerm og en ny dekoder. Det skal nevnes at jeg i 23-tiden leste et kapittel med kjemi. Med andre ord var ikke dagen helt bortkastet.

Nå føler jeg meg skitten og ekkel, og helt klar for å trene! Jeg har spist så mye salat at det tyter ut ørene på meg. Det skal bli godt med en skikkelig feit burger til middag.

picture 0009 Hot hot hot

- Har du gjort noe fornuftig i helgen?
- Hvilke ingrendienser tror du jeg har i salaten?


Lottes kjøkkenrot

I går fant jeg ut at jeg vil bli voksen. Nå har jeg surfet gjennom hele matprat.no og funnet meg oppskrifter jeg skal skrive ut. Jeg skal nemlig lage meg en egen kokebok. En ny era er kommet. Jeg skal drepe alt på kjøkkenet med mine katastrofale kjøkkenegenskaper, kjøkkenet skal igjen oppstå og jeg er klar for å lære meg den vanskelige kunsten å lage middag.

Uansett, det hele startet i går. Vi hadde lite penger, men ville ha noe godt. Vi hadde ris, skinke, hvitløk og egg og utifra det skulle vi lage noe. Hva ble det til? Det ble matretten stekt ris! Nå skal jeg dele den dyrebare oppskriften med dere:

Ingrendienser til to porsjoner:
- 2 dl kokt basmati ris
- 200 g oppkuttet skinke
- 1 egg
- 1 fedd finhakket hvitløk
- 2 gulrøtter hakket i små terninger
- Litt cashewnøtter
- 1/2 boks med maiskorn
- Matolje

Trinn 1: Finn fram ingrendiensene
trinn1
Kok opp risen, den bør være avkjølt når du skal steke den. Hvis ikke blir den "grøtete".

Trinn 2: Varm opp wokpannen

trinn2
Ta i litt olje og finhakket hvitløk.

Trinn 3: Sleng oppi skinkebitene

trinn3

Trinn 4: På dette trinnet burde gulrøttene vært hakket opp for lengst!

trinn4
Nå er det på tide og slenge oppi risen, pass på at det ikke svir seg.

Trinn 5: La risen steke til den blir gyllen.

trinn5

Trinn 6: Sleng oppi grønnsakene.

trinn6
Og cashewnøttene. La det kose seg i 2 minutter.
Lage så et hull i midten av risen, der skal du legge egget og litt olje oppi. Rør godt, slik at egget fordeler seg over det hele! Smak til med pepper. FINITO!

Resultatet:

For det første brukte jeg boil-in-bag ris, noe som gjorde at risen ikke fikk avkjølt seg ordentlig før jeg slengte den nedi wok-panna. For det andre brukte jeg jasminris istedet for basmatiris, en stor tabbe med tanke på at jasminris er mye mer klebete enn basmatiris. Det hele endte med at risen ble grøtete, fordi den var varm og veldig våt fremdeles. Siden alt ble grøtete, brente det seg. Med andre ord ble det overstekt risgrøt med skinke i, istedet for stekt ris.

Det gjør ingenting, jeg har lært leksa mi og neste gang smaker det perfekt!

Dette vil jeg lage meg til lunsj imorgen:
salat Pastasalat med hvitløksbaguett ved siden av.

- Er du en vandrende kjøkkenkatastrofe?
- Hva er din beste kjøkkenhistorie?Følg med videre på Lottes kjøkkenrot, mye spennende kan skje! Kanskje lager jeg en rett som ikke smaker brent.

Kommunikasjonsproblemer

Jeg tenker en ting, sier en ting og kjefter på Joakim fordi han ikke hører på hva jeg tenkte at jeg egentlig skulle si. Jeg ber han lukke igjen vinduet selv om han har sovnet. Jeg bytter kanal fordi jeg trodde det var det han mente da han sa at jeg skulle skru ned volumet. Han klør meg på venstre skulderblad, selv om jeg klart og tydelig sa at det er på høyre skulderblad det klør. Det er mange kommunikasjonsproblemer i forholdet til Joakim og meg, men det går bra. De fleste situasjoner er ufarlige. Vi krangler sjeldent. Kommunikasjonsproblemer er jo helt vanlig mellom to forskjellige kjønn.

Ta for eksempel historien min bror fortalte meg. Storebroren min jobber på en malingsbutikk, om man kan kalle det for det. Han opplever alt fra dumme kunder til sinte kunder, og noen ganger litt mer komiske kunder. Her er historien som tok kaka.

" Det kommer en mann hastende inn døra og spør om de har 3 liter med Bohem maling. Min bror søker opp Bohem i systemet, men finner det ikke. Han lar mannen få låne telefonen for å forsikre seg om at det var Bohem fargen het. Mannen legger på og sier: "Det var visst 3 liter med rød lim jeg skulle ha!" Min bror synes dette er merkelig, for så vidt han vet har de ikke noe rødt lim. Han og mannen leter i hyllene med lim, men de finner ikke noe rødt lim. Mannen låner nok en gang telefonen, denne gangen for å høre etter hva limet er til. Min bror hører en helsikes til høy stemme i andre enden av telefonen, til tross for at han står på lang avstand. Mannen legger på røret og er knallrød i ansiktet: "Hehe, dette er litt komisk, men det var visst 3 liter Bohem rødvin jeg skulle ha!" "

Hvem sa ikke at menn og kvinner har kommunikasjonsproblemer? ;)

kjrestekrangelkra588350p

Nå må jeg hoppe i dusjen og skyndte meg for å rekke bussen. Joakim sa visst i går kveld at han ikke kunne kjøre meg til jobb idag. Kommunikasjon...

Edit:
Nok et lite kommunikasjonsproblem på gang. Han sier i telefonen at vi skal spise middag sammen før han ser kamp. Vi står på butikken og diskuterer hva vi skal ha (tror jeg). Det ender med at jeg spiser middag alene og han kjøper seg en burger, som han spiser hos en kompis. Hvor sviktet det? Et sted mellom telefonen hans og min? Hrmpf.

- Har du opplevd noen kommunikasjonssvikt i det siste?
- Føler du at selv om du sier noe til det andre kjønn, så skjønner det ikke en dritt?

Lottes påskevettregler

Etter en hard påske, med mange oppturer og nedturer, introduserer jeg nå mine ni påskevettregler. Kos deg i påska - men ta ansvaret selv:

1. Gjør alle innkjøp av drikkevarer og fyllesykvarer i forveien. Vær forberedt.

2. Ikke drikk uten mat i magen.

3. Vis respekt for fisherman-shotter, de kan slå deg ut før du aner det.

4. Lytt til hva de andre sier. Sier de du er for full, ikke let etter mer drikke.

5. Kle deg rustet mot været, du vil ikke bli syk.

6. Husk penger, det kan hende du trenger en taxi for å komme deg hjem.

7. Gå ikke alene, du kan rote deg bort.

8. Slutt å drikke i tide, det er ingen skam å være fornuftig.

9. Spar på kreftene, grav deg ned i en sofa om det er nødvendig.

1000762
Påskevettregel #5: Kle deg gjerne i termodress.

ledertrye
Påskevettregel # 2, 3, 4 og 8: Blir du for full får du ledertrøya.
Blekker du mister du den. Jeg mistet den.


Påsken min har for første gang i mitt liv ikke handlet om godteri og familie. Den har handlet om venner, bakrus og litt for mange vinflasker. Det er helt greit. Nå er det en dag igjen av påskeferien, og den skal jeg bruke på trening, godteri og kjemi.

- Har du hatt en fin påske?
- Hvordan feiret du den?
- Har du også mye skolearbeid å ta igjen nå?En herlig kaloribombe

Påsken har alltid vært den høytiden jeg har hatt størst problemer med å like. Når du sier påske, sier jeg familietortur. For all del, jeg har ikke noe imot familien min. Jeg elsker dem. Det bare fungerer ikke så bra å stenge meg inne sammens med dem på ei hytte. Nå var vel strengt tatt problemet stikk motsatt, jeg ble tvunget med ut på skiturer og jeg måtte sitte ute og nyte påskesola. Personlig foretrekker jeg å sitte inne i varmen, med fyr i peisen og ei bok i handa. Det kaller jeg ferie! Nå har vi solgt hytta, så jeg slipper unna lange diskusjoner om hvorfor akkurat jeg skal slippe å røre på meg når jeg har ferie. Jeg har egentlig godt av det. Skiturer altså.

Det eneste bra med påska er påskeegget. Nå har adressa.no ødelagt det:

"Adressa.no-påskeegget er fylt med Smørbrukk, Tyrkisk pepper, påskemarsipan og surt smågodt. 798 gram godteri til sammen.

Fasiten er 3167 kalorier og 586 gram sukker."


Med andre ord må jeg flytte inn på 3T hvis jeg spiser hele påskeegget på en kveld. Det tar lang tid å forbrenne alle de kaloriene! Ikke at jeg er hysterisk opptatt av vekt og kaloritelling, men som tidligere nevnt i bloggen så har jeg et mål med å komme meg nedi buksene mine igjen. Jeg har iallefall fått fasiten på hvorfor jeg alltid har sett ut som en julegris etter påske. Jula varer helt til påske, og påskeegget er en kaloribombe. En herlig kaloribombe.

Jeg håper påskeharen legger et påskeegg til meg ved senga i år også.

- Hva er det beste du kan få oppi påskeegget?

Stilling ledig: Personlig tjener

Jeg skal invistere i en personlig tjener på søndager og andre fyllesykedager. En tjener som kan holde håret mitt når jeg spyr, hente mat og drikke til meg når jeg trenger det, pjusker meg og generelt gjør alt jeg selv ikke klarer. Det er så rart at det tar meg tre kvarter å strekke ut hånda etter colaglasset, samtidig er det så logisk her jeg ligger. Jeg tok med meg en pose ved siden av senga, sånn just in case hvis jeg spyr. Det tror jeg at jeg må snart.

Nå skal jeg legge fra meg pc'n, krype godt ned i senga og dra dyna over hodet mens jeg hvert 30 sekund stønner: ÅÅÅÅHHHH!

Ha en knall dag!

- Er du syk eller fyllesyk i dag?
Værsåsnillåværedet
- Skulle du ønske du hadde en personlig tjener i blant?

Bare Lotte bruker Bare den lilla kjolen!

Takk og lov for at jeg ikke er noen kjendis. Takk og lov for at jeg ikke er i Se&Hør. Takk og lov for at jeg ikke får krampeanfall av å måtte bruke samme kjole på fest - for 4 gang på tre måneder.

Jeg ser for meg overskriftene i Se&Hør: Bare Lotte bruker Bare den lilla kjolen!

kristaogmeg
Ei venninne og meg i oktober.

Dårlige tider, gir dårlige klesalternativer. Det var ren tortur å gå rundt i byen i dag. Jeg har alltid hatet shopping, det gir meg dårlige nerver. Hva kan en si? Mangel på klær kan gjøre de fleste klesavhengige rare i hodet. Jeg har aldri vært opptatt av mote, og bryr meg stort sett ikke om hva jeg har på meg. For meg er det nok at jeg ikke ser smellfeit ut i klærne og at de ikke har tolv forskjellige knallfarger som gir en hodepine.

" Du har da to skap full av klær, skjerp deg! " Qoute Joakim


Kom ikke her og påpek at jeg har skapene fulle av klær. Jeg er fullstendig klar over det. Problemet er ikke mangelen på klær. Problemet er mangelen på klær som passer! Ingen av buksene mine passer, dermed kan jeg ikke bruke genserene heller. Det eneste jeg kan bruke er joggeklær og tights.

" Tights er skummelt å ha på seg. Man legger på seg uten å legge merke til det " Qoute ei venninne


Du sier ikke det? Det er en grunn til at jeg en vakker torsdag oppdaget at buksene ikke kom over rumpa. Det skal vi endre på. Magen har allerede begynt å gå tilbake til sitt normale. Lårene har gått over fra å være fleskete, til å bli muskuløse. Det samme gjelder bakenden og armene. Jeg skal komme meg inn i buksene mine innen sommeren. Det er målet mitt. Da slipper jeg dårlige nerver og kaldsvette på kjøpesenteret.

- Bruker du ofte samme klesplagg på fest?
- Jeans eller joggebukse?

- Og har du lagt merke til at våren hvisker oss i øret?Penis

" Lady GaGa røper at hun skrev autografen sin på penisen til en beundrer. "

ladygagablue

Er det virkelig verdt en hel artikkel? Hadde jeg vært kjendis, hadde jeg skrevet Lotte på alle peniser i min vei. Go Lady GaGa! Les artikkelen her, og gisp av hvor frekk og freidig hun er.

Hadde jeg vært Lady GaGa, så hadde jeg skrevet en sang om peniser og vannfaste tusjer. Bare for å toppe peniskaka. Jeg hadde forresten kommet til å laget et helt album om peniser. Tittelen på plata skulle vært: my penis diary. Nei, forresten, da virker det som om jeg er transe. Tittelen kan la seg vente, jeg er uansett ikke så musikalsk av meg.

- Hvis du kunne laget et helt album, hva skulle vært "den røde tråden" i det?
- Hva ville du kalt det?
- Og synes du det er en "big deal" at hun skrev autografen sin på en penis?Jeg er også gravid!

Lotte: "Æ E GRAVID!"
Joakim: "Haha, oookei!"
Lotte: "Det e sant!"
Joakim: "Tror dæ..."
Lotte: "NÆHÆHÆHÆH aprilsnarr!"
Joakim: *leker sjokkert*

Jeg vedder på at 9 av 10 jenter i forhold har forsøkt å dra den der i dag. Faktisk har jeg allerede kommet over tre stykker som har erklært på nett at de er gravide, og de er ikke engang i et forhold! Det er fantastisk at de sier de er gravide, det viser bare at de er noen skitne piker som blir smelt på tjukka utenfor forhold og ekteskap. Samfunnet har kommet langt.

Hvorfor er første april så spesiell? Hvorfor skal vi i Norge lure hverandre? Det var Frankrike som kom med tradisjonen først. Det var de som festet papirfisker på ryggen til personer som ikke hadde gått over fra den gamle kalenderen til den gregorianske kalenderen. Nå lurer vi bare hverandre med at vi er gravide.

Selv skal jeg lure svigermora mi trillrundt etterpå. Det skal ikke mye til. Jeg trenger bare å si at jeg har fått sparken fra jobb fordi jeg stjal med meg kakestykker hjem til henne. Da blir hun både sjokkert og full av skyldfølelse. Denne dagen kan kanskje bli litt gøy likevel.

picture 0002picture 0007
Jeg fikk vite på jobb igår at jeg har et veldig nydelig smil.
Satser på at det ikke var en forhånds-aprilspøk.

- Har du lurt noen idag?
- Hvor mange vet du at har forsøkt å lure andre med at de er gravide idag?


RSS 0.91