Jeg vil ha ny mobil med nytt abonnement

Alle de rimelige abonnementene jeg finner har ikke noe tilbud med mobil på kjøpet. Det er kun djuice nonstop som har med den mobilen jeg vil ha til 1 krone. Typisk nok er ikke dette abonnementet det mest rimelige.

Det store spørsmålet er likevel: Hva er best av OneCall, Tele2 og djuice zero tatt i betraktningene?

AAAH Mickey da, tenk på Maggie!

Jeg sitter inne i sommerværet og ser på DOOL, og jeg er irritert. Enn at han kunne ta Bonnie, når Maggie fremdeles lever?! Greit nok, han vet ikke at hun lever. Hvorfor er jeg så opptatt av dette egentlig? Det er jo bare en tv-serie.

Hvorfor sitter jeg inne på en så fin dag som denne? Jeg har vært ute i en og en halv time. Jeg spiste frokost på verandaen. Dessverre er det ikke stekende sol ut, men overskyet. Noe som gir ekstremt tett og varm luft. Jeg får hodepine. Disse små, hårete og hvite rakkerne plager vettet av meg. Jeg tror jeg har brukt opp en hel dassrull på å snyte meg nå. Jeg vil ha sol og blå himmel. Jeg vil bli brun.

Det er fremdeles lyst ute,

og alt for varmt på rommet mitt. Jeg takler ikke å sove i et varmt rom. Jeg trenger det kjølig og luftig. Når det er så varmt ute sovner jeg ikke før seint, men jeg våkner samtidig tidlig dagen etter. Dette er jo så klart fordi jeg er så heldig å ha rom på rettsida (altså der sola skinner om morgenene). Alt ender med at jeg får for lite søvn, og får hodepine. Hodepinen kan ha noe å gjøre med pollenallergien når jeg tenker meg om. De hvite, små, hårete rakkerne kiler nesa mi noe voldsomt. Nå høres det ut som jeg hater sommeren.

Overhodet ikke! Jeg elsker at det er varmt. Jeg slipper å gå innpakket som en eskimo, og jeg slipper å spise alt av  feitmat for å ikke fryse. Dessverre har jeg lagt på meg litt for mye eskimofett i løpet av den harde vinteren, og det tar seg ikke fint ut i bikini. Det erfarte jeg i dag da jeg solte meg. For det bruker jeg å gjøre når det er sol og jeg har skolefri. Jeg blir brun. Er du brun kanskje?  

Jeg har bare sendt litt sms.

Mobilregninga mi var på 903 kroner. Trolig på tide å bytte abonnement? Netcom Smarttalk var visst ikke så bra.

Babymat og kosekose

Humøret i går var elendig, jeg så ut som en opphovnet rød, snørrete tomat etter x antall tårer. Jeg var med andre ord virkelig ikke på topp. Det er jeg nå. Jeg har lagt bak meg det som gjør meg lei meg. Hvorfor skal jeg være lei meg? Hvorfor ta sorgene på forskudd?

Jeg har tilbringt natten min hjemme hos Joakim, og der fikk jeg masse kos. Han er så god. Vi så den nye Rambofilmen, som forresten ikke var så utrolig bra som folk skal ha det til.

Idag holdt Joakim og jeg senga fram til klokka var nærmere fire, med få unntak. Så klart måtte jeg jo løpe på do. Han også forsåvidt. Dessuten sto han opp og laget frokost til meg. Enn det?! Frokost servert på senga, det er saker det.

Nå er jeg kommet hjem og sitter her fascinert over hvor stygt håret mitt er. Jeg vurderte å legge ut et bilde av det et øyeblikk, men jeg skjemmes over håret mitt akkurat nå. Med fare for å virke heslig, så virker det som om noen har slengt en boks med smør oppi det. Jeg ser ut som en av Greasegutta. Derfor skal jeg nå hoppe i dusjen, og siden været ute er så sommerlig og nydelig skal jeg slenge på meg den fine kjolen min. Deretter skal jeg på butikken og kjøpe meg babymat. Babymat på glass er kjempekjempegodt og utrolig nok mettende. Merkelig nok blir man like slapp som en baby etter man har spist det. Jeg har fundert litt på om det er tilsatt noe sovemiddel i maten.

Mest av alt vil jeg ha kebabtallerken fra Sam's. Den er ekstra sterk og god. Det skal jeg kanskje spise imorgen.

Etterlyst: Sort skjerf

Jeg satt her og bladde gjennom bilder fra russetiden. Været ute er fint, akkurat som været var da vi satt på marinen. Vi grillet, drakk øl og koste oss. Jeg forsøkte iallefall. Den dagen der var jeg rimelig i bakrus, og hadde det generelt fælt. Spesielt med tanke på at røyken fra engangsgrillen syntes jeg var ekstremt tiltrekkende. Altså, hallo, jeg vet jeg er hot, men det trengs da ikke noen røyk til for å få andre til å forstå det! Den slo an...
n5108076465913546630
Uansett, på bildet ser man at jeg har på meg et skjerf. Skjerfet der er borte nå. Jeg har lagt det igjen et sted, og jeg husker at det var siste gang jeg så det den dagen bildet ble tatt. Det er som om skjerfet har forsvunnet opp i røyk. TADDAMMMM jeg er utrolig morsom.

Uansett nok engang, jeg savner skjerfet mitt. Det er en ekkel vind ute, og jeg kommer til å bli syk. Jeg trenger skjerfet mitt.

Ferdig, steinbitkaker, jobb og DOOL

Jeg er ferdig med skriftlige eksamener.
Matteeksamen idag tok meg 3 timer, og var helt totalt forferdelig grusom. I begynnelsen tenkte jeg: "Eyh, dette er lett. Dette blir knallbra!" , etter jeg hadde gjort tre oppgaver tenkte jeg: "Eyh, der røyk snittet...". Jeg trenger ikke utfylle.
Nå gjenstår kun en muntlig og den går strålende. Tror jeg. Jeg vet ikke. Nå ble jeg nervøs. Skjerpe skjerpe skjerpe meg.

Jeg har vunnet i lotto! De siste dagene her har jeg gått rundt og vært sint, jeg har sultet og hatt det fælt. Dette er så klart fordi jeg har vært blakk, men nå har jeg penger. Masse penger. Jeg har vunnet 250 kr. Jeg har igjen ca 150 kr etter å ha kjøpt røyk og lunsj, men eyyh jeg har penger!! Vil dere vite hva jeg spiste til lunsj? Så klart vil dere ikke det. Nettopp derfor skriver jeg det likevel. Jeg spiste rundstykke med steinbitkaker. Det er seriøst godt! Jeg vil ha mer. Jeg er egentlig et lite matvrak.

Apropos mat og penger, etterpå skal jeg på jobb. Jeg må vel begynne å gå om en times tid. Jeg er bare tilkallingsvakt, så når de ringer er jeg mer enn villig til å jobbe. Blakk og villig. Man trenger penger til mat.

Det merkes allerede på måten jeg skriver at jeg i skrivende stund har det helt knallbra. Det er nok fordi jeg har spist og fordi jeg møtte Joakim igår. Ja, jeg møtte han likevel. Han ville visst. Han liker meg sjøh. Det er jeg sikker på. Enten han vil eller ikke. Noe annet som gjør meg glad er Days of Our Lives (forkortet DOOL, fordi det ligner på tool. Eller noe sånt). Jeg sitter og ser på det akkurat nå. Det er det som er så bra med mye skolefri framover. Jeg kan følge med på mine "venner". Er det ikke litt latterlig at jeg føler meg knyttet til dem? Det er jo bare en serie, en sådan dårlig en også, ifølge andre. Men hva vet vel de?

i gode og onde dager
Jeg burde seriøst skaffe meg et liv.

Skjerpings!

Okei, nå må jeg virkelig virkelig virkelig skjerpe meg. Om nøyaktig tre sekunder er jeg blid igjen. Jeg har tro på at det fungerer, for jeg har nemlig spist. Til helvete med Joakim og alt annet tull. Jeg innså nettopp at det er mandag idag. Dere vet hva mandag betyr? Selvfølgelig vet dere ikke hva mandag betyr for meg.

Det betyr:
Top Model
Cashmere Mafia
SEX OG SINGELLIV!!!!!!!!!  

Intet annet får meg i bedre humør, foruten Two and a half men.

Tror jeg dropper å mase på å få møte Joakim, og heller ser tv jeg. Slasken Lotte. Tross alt, er man jente, er man jente.


sexogsingelliv
ÅH, som jeg gleder meg til filmen kommer!


Facebook er klikk.

Derfor er jeg også klikk.
Pluss det faktum at dagen her SUGER!

Hør her (strengt tatt les her) : Jeg sto opp imorges, og hadde fremdeles ikke varmt vann. Det vil si at jeg ikke kunne dusje før jeg dro til skolen. Jeg er blakk, så jeg fikk heller ikke noe frokost. Etter en evighet med buss kom jeg fram til skolen og skulle i skapet mitt for å hente nynorskordlista mi. Tror dere ikke de helvetes kukostene av noen kjepphauvaktmesterfolk på skolen min hadde TØMT SKAPENE uten å si ifra?! De hadde bare klippet over låsene og tatt ut tingene våre, og lagt de i sortsekker. Sortsekkene var det ingen som viste hvor var hen. Dette gjorde de fordi de skulle ordne noe i gangen eller noe sånt. TULLBALL!

Her kom da jeg og skulle ha nynorskeksamen, men hadde ingen ordbok. Fikk en etterhvert av lærerne som ble dritstressa, men likevel helt latterlig. Grunnlaget for å ha en fin dag ble ødelagt. Eksamen gikk på trynet. Jeg glemte å skrive oppgavenummer. Det startet bra med andre ord, eller ikke.

Da jeg skulle hjem måtte jeg drasse med meg en sortsekk full av bøker. Den var styggtung og det gikk hull i den da jeg var halvveis hjem. Seriøst, det er lenge siden jeg har vært så sint som idag. Facebook er helt teit også. HILLLLVØTTTTTØØØØ

For å se det hele fra den lyse siden: Jeg har fått varmtvann nå, og jeg er ikke gravid. Fikk melding av Joakim  i natt, kanskje han ikke er så fryktelig lei likevel?

Sol, drikking og dansing

Jeg skal ut ikveld! Jeg gleder meg. Jeg skal ha på meg sort topp, tights og høye hæler. JEG GLEDER MEG!
Det må være været som påvirker meg positivt. Egentlig burde jeg være gørrgretten nå, med tanke på at de helvetes rørleggerne har stengt av varmtvannet mitt og ikke har satt det på enda. Styggingene. Jeg skal banke dem hvis jeg møter dem på mandag.

Men uansett, jeg skal ut ikveld!! Og det er sol ute.

Nå har jeg gjort det igjen.

Jeg har latt humøret mitt gå utover de rundt meg. Jeg var ikke engang klar over at jeg var i SÅ dårlig humør. Nå er han vel lei av meg. Han sa han er lei av at jeg var så sur, men det er likevel faretruende.

Jeg skal la være å ta kontakt med han fram til han tar kontakt med meg jeg. Regner i grunn med at det ikke blir før langt ut i neste uke. Det er typisk nok det, så jeg ser ikke fram til det.

En må nok se det i øynene når det meste er tapt. Det er kanskje ikke tapt, man bør ikke ta sorgene på forskudd. Likevel er det bedre å være forberedt på det verste, mens en håper på det beste. Jeg har bare en ting å si; faen.

22.mai.2008

Hvorfor så trist?

Eksamener og skolefri

Jeg vet ikke om jeg er glad eller sur, eller om jeg rett og slett bare gir faen.

Idag hadde jeg norskeksamen, og dagen startet elendig. Jeg forsov meg! Likevel rakk jeg en buss, sånn at jeg i utgangspunktet skulle vært tidsnok nede i byen for å ta den andre bussen. Det er et evig slit å ta to busser til skolen. Typisk min flaks var den første bussen treg, og jeg rakk ikke den andre. Da måtte jeg så klart vente litt og ta en alternativ buss, men den bussen er så klart også av den trege sorten. Tre minutter før eksamen stormer jeg inn i gymsalen, svett og jævlig. Helvete.
Eksamensoppgavene var gørrdårlige. Det er jo Wergelandår i år, hvorfor i all verden hadde de ikke med noen oppgaver som handler om han?!

Jeg satt og ventet i tre timer etter eksamen, dette kun for å finne ut at jeg er kommet opp i matte. Det er vel greit nok, tror jeg. Bedre enn engelsk iallefall! Typisk nok har jeg nynorsk eksamen på mandag, og matte på tirsdag. Det kommer til å bli to tøffe dager, men jeg skal overleve. Jeg har tross alt fri imorgen, og etter matteeksamen har jeg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang helg!!

Skal forresten ta graviditetstest på mandagen. Jeg gruer meg. Har aldri aldri aldri håpet så mye på å få mensen.


Nå er det nok!

Klokken er 17.46.
Humøret er på trynet. Hvorfor?

Jeg har sovet lenge idag, droppet til og med skolen for å sove. Jeg er sliten, og hva så?
Det er nesten ikke noe stress framover, ingen jobb som krever at jeg er der heller.

Jeg har ingen penger, og siden jeg ikke har noen jobb får jeg heller ingen penger.
Jeg har mange eksamener, blant annet en imorgen som jeg ikke gidder å lese til. Jeg gidder ikke.

Jeg tror jeg er gravid. Seriøst. Jeg er to og en halv uke over tiden, og jeg var usikker i en periode. Jeg trodde det gikk bra, men det gjorde det vel ikke.

JEG ER DRIT HAKKE LEI OG NÅ HAR JEG INGENTING Å GJØRE!!!

Jo, jeg kan enten dra å ta sol, eller så kan jeg lese til eksamen. Jeg gidder bare ikke.

Beklager for et lamt innlegg, med kun klaging. Jeg skal si noe positivt. ...jeg prøver... jeg prøver igjen... Jeg har fri på fredag. Holder det? Ja, nå ble jeg kjempeglad kjempe kjempe... eller... Helvete eller. Håper dere andre er i bedre humør.

Jeg fant bilder av meg og min favorittvakt!

I russetiden var jeg en god del på russekroa. Så klart. Der var det en vakt som jeg elsket å plage. Fikk knipset et par knallbilder av meg og min drømmeprins. Haha, kanskje ikke drømmeprins.

russ3Er ikke jeg og han ment to be, så vet ikke jeg.russ2 Med andre ord: Jeg vet ikke.

Siste bilde tatt i russetiden, tatt den 17 mai på bussen. Egentlig litt trist at vi ikke kan ha på russeklærne lengere.
russ

Til slutt: "Say Hello to my little friend!"
russ1 Saklig.

16.mai.2008

Humør: Dårlig
Formen: Elendig
Planer de neste timene: Sove
Planer for kvelden: Tvinge i meg alkohol

Jeg skal aldri aldri aldri drikke, feste, komme hjem klokken fire, campe i rundkjøring i regnet og dra rett på tentamen. Jeg skjelver. Jeg har det forferdelig. Jeg hater livet mitt nå, og jeg hater russetida. Nå skal jeg gå å legge meg, og sove for alltid.

For the birds, noen som har sett denne før?Dette her er verdens søteste kortfilm. Nå skal jeg på Sie Gubba konsert!

Noen som har prøvd den nye mentos-tyggisen?

Jeg så den i butikken idag. Den sto der, lyste rødt og fristende mot meg. Hvordan kunne jeg unngå å prøve den?
Til en latterlig pris av 16,90 er jeg skuffet.

For det første mister den smaken raskt.
For det andre smaker den ikke som mentos.
For det tredje lyver de:  Det sto at det skulle være 12 tyggiser i pakken, men jeg telte bare 10.
For det fjerde er det umulig å blåse bobler med den.

picture 0385
Jeg er skuffet. Den har en fin boks med store tyggiser og grei smak.
Men jeg er avhengig av å blåse bobler. Skuffet. Virkelig skuffet.


Monkeyface


Russetid, et annet ord for kebabspising?

Greit nok at vi spiser kebab når vi er på fylla, men til middag på en hviledag? Med hviledag snakker jeg ikke om en kjedelig søndag. Her er det snakk om en onsdag. Dette er den første dagen på lenge vi gjør leveren vår den tjenesten og lar den hvile litt i fred. Hvor bra det er å trøkke i seg en kebab kan diskuteres. Det finnes iallefall ingen tvil om at vi ble stappet!

Det verste er ikke at kebab egentlig ikke er sunt, det verste er at vi spiser selv om vi magen vår sier stopp. Det slo meg etter vi hadde spist at den porsjonen med mat egentlig er beregnet på alle som spiser der (da er det også snakk om voksne mannfolk, som faktisk blir mette av en slik porsjon!). Hvorfor må kebab være så fordømt godt?

At det var mye å spise fikk min venninne oppleve.

kebab3
Her har Kristine gitt opp å spise hele rullekebaben sin.
kebab5
Marie: "D e jo litt bortkasta å betal 100 kr for herre og ikke spis d opp da..!"
Mission Impossible: spis opp kebaben

kebab
Marie greide det. Legg merke til tomaten hun har plukket ut. Fy.
kebab2
Marie: "Åååh, æ har vondt i magen"

Alvorlig talt. God mat er virkelig farlig. Russetiden er farlig. Jeg har en følelse av at jeg har gått opp et par kilo, eller ti, i løpet av 14 dager. Det gjør ingenting, jeg kan jo bare lese litt på kk.no, for der står det jo masse tips til hvordan jeg kan slanke meg!


Crazy hårfarge og leverskader

Håret mitt ser malplassert ut.
Det blir kanskje feil å si det slik, men det er nesten knallrødt øverst på krona, mørkt under der og på tuppene er det igjen knallrødt. Det ser jo rett og slett lekkert ut! Jaja, jeg er russ, så da har jeg lov å se crazy ut.

Saken her er at håret mitt ble farget i går kveld i fylla. Det verste var at jeg ikke var på fest. Jeg og ei venninne kjedet oss og fant ut at vi skulle shotte litt vodka og styrte litt øl. Da følte vi oss kjempekule. Tingen er jo at det faktisk er koselig å sitte på verandaen, røyke og drikke, samt snakke shit. Det er jo det!

Uansett, det var der og da vi fikk den geniale ideen om å farge håret mitt med en hårfarge vi fant på badet. Det skal nevnes at håret mitt har mange forskjellige fargenyanser siden jeg har hatt svart hår som har gått ut litt, og dette har så klart endt med ettervekst. Jeg tror det er derfor håret mitt er knallrødt øverst. HERLIG!

hrfarger
Det er det jeg sier, jeg er heit!
Det så seriøst ut som om jeg hadde blod gnidd inn i hele panna.
Da jeg vasket ut fargen, så det ut som jeg var blitt knivstukket.


For å se på det fra den lyse siden; hvis fargen ikke blir bedre i løpet av de følgende dagene, kan jeg bare farge det svart eller noe sånt. Alt ordner seg. Noe som derimot ikke ordner seg er den stakkars leveren min. Jeg er sikker på at jeg begynner å få leverflekker overalt nå (men hva vet vel jeg? Jeg har aldri sett leverflekker før, tror jeg ikke iallefall). Mulig jeg er litt hypokonder, men jeg føler at levra gjør vondt. Jeg kommer til å dø etter russetida, dette er ikke bra. Idag skal jeg slappe av og ikke drikke. Det tror jeg blir godt for meg og leveren min!

Her fant jeg forresten et kjerringråd mot leverflekker:
http://www.kjerringrad.com/leverflekker-273.html

Så bra! Jeg tror ikke leveren min er så skadet likevel jeg!

Jeg fant kameraet mitt!

Nå skal det bli tatt bilder! Mangler bare kabelen til å overføre bildene nå, men den finner jeg vel alltids.

Nå MÅ jeg seriøst begynne å lese biologi her. Mangel på motivasjon hindrer meg veldig mye altså.

Jeg trenger penger, jeg vil vinne i lotto.

Nå er det seriøst krisetilfelle her i gården. Det hadde vært genialt om noen kunne sponset russetiden min! Leste nettopp på adressa.no om tre venninner (alle så klart i 60-årene) som vant i lotto (og så klart kom de fra Nord-Trøndelag). Her har jeg et navn som ligner på lotto, jeg har en morfar som spiller for meg, men fremdeles har jeg ikke opplevd å vinne flere millioner. Jeg trenger penger!

http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article1079322.ece

URETTFERDIG

Lei av fylla, ser ut som et russehelvete og stinker svidd flesk

Jeg har nettopp tatt solarium, noe som kjennes på lang vei. Jeg stinker seriøst svidd flesk. Som om jeg ikke var nok kvalm fra før av (merk: fyllesyk), så skal jeg nå bli mer kvalm av den ekle lukta.

Det er nå avgjort; idag skal jeg ikke på fylla. Jeg skal legge meg tidlig og være kjedelig-russ. I natt da jeg ventet på nattbussen kom en medruss med et utsagn jeg skal si meg helt enig i: "Russetida e bare en diger fyllekule, æ e lei".

Neineinei, jeg er ikke helt lei enda, bare akkurat idag. Ikke blir det tatt noen fine bilder av meg heller. Det er jo aldeles ikke noe rart, sånn med tanke på at jeg ser ut som et russehelvete (jada, jeg vet jeg har sagt det på tidligere innlegg, men det er jo sant!). Hvordan kan man bli fin på bilder når man ser helt dassa ut? Finnes det noen triks?

megogkristine
Hva skjer med den mongo apestillinga mi da? Jaja, jeg smiler i det minste.

samefaen
Apropos ape... Sier bare: Eeeeyh that's hot!


Jeg bare mååå si dette (nå slo min jentete side til og jeg sitter her og fniser): Imorges våknet jeg til en kjempesøt melding. Hvorvidt den er søt kan forsåvidt diskuteres, men jeg ble glad! Det er Joakim som har skrevet den, trolig i fylla. Han er på hyttetur med guttene. Det skal også nevnes at jeg og han ikke har noe forhold, vi skal jo ikke ha noen følelser.
" Yo. Æ savne dæ altså. Pfe3fffft,' du trudd d ja. Hahahaha. Flske du mæ elr? "
Greit, den er kanskje ikke så søt (Merk. skrivefeilene). Men når han skriver slik så vet jeg at han faktisk tenker på meg. MOHAHAHAHHA! Det der må jo bare bety at han føler noenting? Ingen som ikke føler noenting skriver slike meldinger? Folk som ikke føler noenting skriver strengt tatt ikke meldinger i det hele tatt. Faen, nå føler jeg meg litt teit. Kanskje han bare kødder. Hvorfor gidder jeg å bry meg? Jeg skal jo ikke ha noen følelser.

Skal ikke ha følelser. Skal ikke ha følelser. Skal ikke ha følelser. PFFFFT.


For å hoppe tilbake til russefeiring igjen:
hubbabubba
Se så lekker min kjære venninne var med munnen full av hubbabubba.
Russeknuten gikk ut på å ha en hel pakke hubbabubba i kjeften i 45 min.
Gjett om hun ble sliten i kjevene?
Litt digg at hun sluttet å prate så mye i 45 min da..

Drep meg og gi meg en russenuss

Jeg føler meg så godt som død nå. Jeg vil ikke ut, og enda mindre vil jeg drikke. Jeg blir tvunget med ut etterpå, for jeg er russ og russer må drikke. De sier så.

picture 0379
Vel, glem det.

Å drikke alkohol er ikke så viktig for meg akkurat i dette øyeblikk. Det viktigste i livet mitt akkurat nå, og antakeligvis i flere timer framover, det er å sove. Jeg vil sove. Jeg er så sliten. Helvete ta russetida.
Ironisk nok har jeg ikke energi til å sove. Jeg vil bare sitte her å kope, stirre på pc-skjermen og sniffe inn den deilige sommerlukta. Det lukter seriøst sommer, og jeg blir så lykkelig av å lukte det. Trist at jeg er kvalm og jævlig. Noe som er selvmotsigende er at jeg ikke vil sove fordi jeg ikke vil kjede meg. Da vil jeg heller dra ut og bli mer sliten og jævlig. Logikken i det?

Det som hadde vært kjempedeilig akkurat nå:
- Ligge i en nyoppredd seng
- Vinduet åpent, men gardinene trukket for så det ikke blir skarpt lys
- Iskaldt vann med sitron i
- Ligge inntil en deilig guttekropp
- Lukten av sommer, gutt og nyoppredd seng

Men neida, Joakim er ikke hjemme og jeg har ingen annen reservegutt og dra til enda. Dessuten er jeg en skitten, ekkel og kvalm russ. Hadde jeg vært dere ville jeg ikke gitt meg en russenuss for alt i verden. Ihuuh.

picture 0380 Russenuss gir knute i dusk - that's what I'm talking about. That's hoot.


Strippestang, spy og elendighet.

strippestang

Jeg trenger ikke si mer. Dette bildet sier sitt. Noe sier meg at vi ble litt for fulle, og noe annet sier meg at det snart vil bli lagt ut bilder av meg på tronderruss.no i kun bh. Hva kan jeg si? Det var jo ei strippestang der!
Ser meget sexy ut med min tights under russebuksa - sliter noen andre her med gnagsår mellom lårene også? Sømmene i buksa gnikker og gnukker.

Jeg tror jeg har gått på veggen- eller dasskåla. Dette er egentlig så flaut at jeg ikke vil skrive det, men samtidig er det så komisk at jeg bare må. Jeg spydde på bussen. Heldigvis har jeg en snill venninne (hun som er på bildet overfor her med blondt hår) som alltid er rask med å skaffe spypose til meg (som da var posen i søppelbøtta!!). Det skal nevnes at jeg ikke bruker å spy når jeg drikker. Tror bare kroppen min fikk nok i går. Etter 5 dagers fyll og lite søvn blandet med masse stress, så er det overhodet ikke noe rart at kroppen min sa stopp. 

Snille mennesker er greie å ha som en bekreftelse på at du ser for jævlig ut. Jeg er meget klar over at jeg så ut som et rent russehelvete i natt da vi satt og ventet på bussen. Det fikk jeg bekreftet da en mann kom bort med ei flaske vann han hadde kjøpt til meg. Han syntes det så ut som om jeg trengte det. Han forsøkte også å tvinge i meg vårruller, men de ble jeg mer kvalm av. Han var virkelig snill, bare så trist at jeg spydde opp halvparten av vannet han ga meg. 
Like etter jeg fikk vannet av denne snille mannen kom en annen mann bort til meg og venninna mi. Han ga oss ei flaske cola hver. Han nevnte også at det så ut som jeg trengte den, men jeg burde kanskje spare den til dagen derpå. Slik jeg så ut, er det ikke rart de tenkte så. Han satt forresten rett bak meg på bussen da jeg spydde. Jeg er virkelig et lite sjarmtroll.

Skal jeg drikke idag? Det er det store spørsmålet. Klokken er halv seks, jeg er fremdeles i bakrus. Er ikke kvalm, og har ei heller vondt i hodet. Derimot er jeg så sliten at jeg bare vil legge meg ned å dø. Kanskje ikke dø, men det hadde vært utrolig deilig å lagt meg inn til Joakim og sovnet nå...

Jeg føler meg elendig. Lenge leve russetida!

Brev

Kjære ukjente mann,
Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg dette, men jeg skal bli medlem av klosteret.
Jeg tror det gikk opp for meg da vi nakenbadet utenfor Chicago når jeg så deg dra klærne av min beste venn.
Jeg er sikker på at du er redd nok til å forstå at Ekstrem Oppussing suger.
Jeg leverer sofaputene dine tilbake til deg, men beholder ditt venstre øre som et minne.
Du burde også vite at jeg vil fortelle myndighetene om din senilitet.
Hilsner til frosken din, Leonard!
-Lotte-

ØHM

Kjære (personen som sist skrev brev til deg),
Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg dette, men ___1___.
Jeg tror det gikk opp for meg ___2___ ___3___ når jeg så deg ___4___ ___5___.
Jeg er sikker på at du er ___6___ nok til å forstå ___7___.
Jeg leverer ___8___ tilbake til deg, men beholder ___9___ som et minne.
Du burde også vite at jeg ___10___ ___11___.
___12___!
-Navnet ditt-


1. Hvilken farge er det på t-skjorten din?
Blå - Vår romanse er over
Rød - Vår kjærlighetsforhold er over
Hvit - Jeg skal bli medlem av klosteret
Sort - Jeg liker deg ikke
Grønn - Horoskopene våre står ikke sammen
Grå - Du er pervo
Gul - Jeg skal selge meg selv
Rosa - Neseborene dine er fornærmende
Brun - Mafiaen vil ha deg
Ingen t-skjorte - Du er en taper
Annet - Jeg er forelsket i søsteren din.

2. Hvilken måned ble du født?
Januar - Den natten
Februar - I fjor
Mars - Da dvergen din bet meg
April - Da jeg
Mai - Første mai
Juni - Da du tok håndjern på meg
Juli - Da jeg kastet opp
August - Da jeg så det innskrumpede hodet
September - Da vi nakenbadet
Oktober - Da jeg siterte julenissen
November - Da hunden din gikk amok
Desember - Da jeg skiftet tennis sko

3. Hvilken matrett foretrekker du?
Taco - I leiligheten din
Pizza - I bobilen din
Pasta - Utenfor Chicago
Hamburgere - Under bussen
Salat - Idet du spiste enchilladas
Kylling - I skapet ditt
Kebab - Med Paris Hilton
Fisk - I kvinneklær
Smørbrød - På Hare Krishna eksamineringen
Lasagne - På mentalsykehuset
Pølser - Under en transe
Annet - Med George Bush og hans kone

4. Hvilken farge er det på sokkene dine?
Gul - Prøve deg på
Rød - Fornærme
Sort - Ignorere
Blå - Slå ut
Lilla - Helle sirup på
Hvit - Skrape inn initialene dine på
Grå - Dra klærne av
Brun - Helle lut på
Orange - Kastrere
Rosa - Dra klærne av
Barføtt - Sitte på
Annet - Kjøre ut

5. Hvilken farge er det på undertøyet ditt?
Sort - Min beste venn
Hvit - Faren min
Grå - Bill Clinton
Brun - Prompeputen min
Lilla - Min sennep sufflé
Rød - Donald Duck
Blå - Avokado planten min
Gul - Brevvennen min i Ghana
Orange - Min Kid-Rock samling
Rosa - Manchester Uniteds målmann
Ingen - Min John F. Kennedy-statue
Annet - Den gale munken

6. Hva ser du helst på tv?
Scrubs - Mann
The O.C. - Følelsesladd
One Tree Hill - Åpen
Heroes - Iskald
Lost - Høy
House - Redd
Simpsons - Feig
Nyhetene - Mongolid
Idol - Masochist
Family Guy - Senil
Top Model - Rød
Annet - Flau

7. Humøret ditt akuratt nå?
Glad - Hvor fryktelig jeg har hatt det
Trist - Hvor kjedelig du er
Uinteressert - At julenissen ikke finnes
Sint - At kvisene dine er på siste stadium
Deprimert - At vi er søskenbarn
Spent - At det ikke finnes noen løsning på dette.
Nervøs - Midtøsten
Bekymret - At Hondaen din suger
Følelseskald - At jeg tok kjønnskifteoperasjon
Flau - At jeg er allergisk mot hamsteren din
Kosete - At jeg tenner på søppelmenn
Overstadig glad - At jeg er open
Annet - At Ekstrem Oppussing suger

8. Hva er fargen på soveromsveggene dine?
Hvit - Ringen din
Gul - Kjærlighetsbrevene dine
Rød - Darth Vader plakaten din
Sort - Den tamme steinen din
Blå - Sofaputene dine
Grønn - Bildene fra LA
Orange - De falske tennene dine
Brun - Adresseboken din
Grå - Våre matchende snoopy-smekker
Lilla - Dine gamle lotto kuponger
Rosa - De klipte tåneglene
Annet - Minnene dine fra militæret

9. Den første bokstaven i navnet ditt?
A/B - Bildet ditt
C/D - Olje aksjene
E/F - Naboen din, Martin
G/H - Jomfrudommen min
I/J - Resultatene av blodprøven
K/L - Ditt venstre øre
M/N - Selvmordsbrevet ditt
O/P - Min sunne fornuft
Q/R - Moren din
S/T - Sommerfuglsamlingen din
U/V - Rullebladet ditt
W/X - Davids trikot utstyr
Y/Z - Karakterene dine fra universitetet

10. Den første bokstaven i etternavnet ditt?
A/B - Alltid vil huske
C/D - Aldri vil glemme
E/F - Alltid ønsket å ødelegge
G/H - Aldri openlyst håpet
I/J - Alltid har følt meg skitten
K/L - Vil fortelle myndighetene om
M/N - Fortalte min tilståelse i dag om
O/P - Ble intervjuet av VG i dag om
Q/R - Fortalte psykiateren min om
S/T - Føler meg syk når jeg tenker på
U/V - Alltid vil prøve å glemme
W/X - Er bedre uten
Y/Z - Aldri likte

11. Hva foretrekker du å drikke?
Vann- Vennskapet vårt
Øl - Senilitet
Brus - Inkarnasjonen til en eskimo
Melk - Boligblokken
Vin - Kokain misbruk
Cider - En lidenskapelig interesse for mus
Juice - Oprah Winfrey imitasjoner
Mineral vann - Flaue utslett
Kakao - aubergine fetisjdyrking
Whisky - å ødelegge andre verdenskrig
Annet - Å hate Vålerenga
Alkoholfri drink - Ett nytt liv som klone

12. Til hvilket land vil du foretrekke å dra på ferie?
Thailand - Varm hilsen
USA - Beste hilsen
England - Lykke til i fengsel
Spain - Gå og drukn deg selv
China - Motbydelige hilsener
Japan - Brenn i helvete
Greece - Din evigvarende fiende
Australia - Hilsener til frosken din, Leonard
Egypt - Fuck off
Italy - I smerte
Other - Hilsener til din sprøe familie

Mattetentamen idag

Det var tortur å stå opp halv sju, med tanke på at jeg ikke har stått opp tidlig på over ei uke. Jeg kom på skolen og fikk vite at vi bare hadde halvdagsprøve, altså tre timer. Da jeg så oppgavene ble jeg kvalm. Jeg satt i en hel time med de fire første oppgavene og begynte å miste motet. Vel, jeg klarte det. Etter 2 timer og 47 minutt var jeg ferdig, og jeg er fornøyd!

FÆÆÆIRINGGGSSSS!!! PILS!

This is the crazy frog!Det er sol ute. Jeg skal pilse ikveld. Grille og spise meg feit på potetgull (altså jeg skal ikke grille potetgullet nei, men pølser). Jeg gleder meg. Det er godt og varmt ute. Når jeg tenker sommer, så tenker jeg på sommeren for to år siden (eller kanskje det er tre år siden). Det var den sommeren Crazy Frog var tingen, og jeg kom til å tenke på den isted. Søkte opp på youtube bare for å høre den. Alle har vel sett videoen av CrazyFrog-brødrene? hahahaha

RusseLotte

Det er torsdag. Jeg var ikke på fylla igår. Jeg skulle på skolen idag. Tror dere jeg kom meg dit? Nei, så klart ikke. Våknet av meg selv klokken elleve, noe som betydde at jeg ikke kom til å rekke skolen før jeg sluttet. Jaja, jeg er jo russ da. Så da går det vel greit? Nå skal jeg ut en tur med russelua mi!

Snora mi er så liten nå at jeg har problemer med å få plass til resten av knutene... Har bare hatt i halvparten av knutene enda. Sånn kan det gå.

picture 0369
Malplassert dusk, som dingler i løse lufta. Eller noe sånt.


RSS 0.91