PS: Jeg elsker deg!

DSC01225.JPG

For alle dere sippejenter der ute som har sett, eller ikke sett denne filmen, skaff dere boka. Boka bak filmen er en bok som får deg til å le det ene sekundet og grine som en unge det neste øyeblikket. Jeg gleder meg til å se filmen om 200 sider!

Edit: Nå har det gått to timer og jeg har lest ferdig de 200 sidene. Jeg har så røde og hovne øyne at selv ikke Jan-Thomas kan redde utseende mitt nå!


Nå skal jeg være kjempesnill med kjæresten min resten av kvelden, for jeg har innsett at det er viktig å vise at man elsker hverandre. Åh, gud så klissete jeg er. Tror bare jeg skal gi han sex og mat jeg, så er vi fornøyde.

Legg forresten merke til den herlige prisen på boka.

- Har du sett denne filmen, eller lest boka?

 PS: Jeg elsker deg!

Sommer, fotball og Dexter - fantastisk!

Jeg skal ikke nevne noe om at sommeren har slått til med storslegga her i Trondheim. Jeg skal heller ikke fortelle at jeg nyter solen fullt ut, bortsett fra når jeg jobber. Jeg skal heller ikke gni inn at jeg har blitt brun. Jeg bare måtte si det, liksom.

Kveldene mine i det siste har generelt vært daffe. Varmen slår en ut ganske så lett. Denne kvelden blir like daff som andre kvelder. Jeg har helt fri imorgen, Joakim er hjemme og vi skal kose oss. Først er det RBK mot Vålerenga, og jeg skal sitte med hørselsvern. Joakim brøler så høyt. Etter kampen skal vi trolig begynne å se Dexter. Joakim har mast på meg i flere måneder om at jeg må se det nå. Jeg får vel gjøre som han sier, kanskje jeg får en premie.

dexter

Jeg er så daff av varmen at jeg ikke engang orker å unnskylde meg for et ytterst overflødig blogginnlegg. Dere får kose dere videre i sommervarmen, mine kjære!

- Har du det bra akkurat nå?
- Hvilken serie følger du med på?

Det å stå på sidelinja

Det gjorde veldig vondt å se hvor hardt Michael Jacksons død gikk inn på min venninne. Det betydde utrolig mye for henne at hun skulle få se hans siste konsert, og hun gledet seg som bare rakkern. For hennes del betydde det også enda mer siden hennes mor sa at hun kunne få se en konsert med han, hvis - og bare hvis, han kom til London. Hennes mor forlot oss i vinter,  og nå er Michael Jackson også død. Det gjør vondt å stå på sidelinja og se hvor trist, skuffet og lei seg hun er.

Jeg blir så sint. Jeg blir så sint på personer som helt plutselig forlater livet uten å ha levd det i minst 70 år. Jeg blir så sint på personer som forlater sine kjære og personer som bryr seg om dem. Det er ikke noe de kunne ha gjort, men likevel blir jeg sint. Kunne de ikke ha tviholdt litt ekstra på livet?

Nå har jeg en ekkel følelse i magen, som garantert ikke kommer til å forsvinne. Jeg skal forsøke å sove alene for første gang på evigheter, jeg aner ikke hvordan man sovner unntatt å ligge ved siden av noen. Jeg skulle ønske Joakim var her akkurat nå. Jeg skulle også ønske han tok telefonen så jeg kunne fått snakket med noen, slik at den ekle følelsen slipper taket litt..


Jeg elsker fridager

Jeg elsker fridager. Man kan sove så lenge man vil, uten å føle seg presset til å stå opp tidlig. Derfor blir jeg ekstra gretten når noen vekker meg grytidlig. Det går greit om jeg blir vekt en gang av at de ringer, men når de ringer over åtte ganger, da får jeg krampe. Seriøse kramperykninger. Når noen ikke tar telefonen, ta hintet da? Vær så snill? Når klokka er åtte og ingen svarer telefonen, så sover de mest sannsynligvis. Jeg gjør iallefall det.

Det verste er at hadde det vært kaldt ute, så hadde jeg sovnet som en dupp med en gang etterpå. Her sitter jeg en varm junidag og klager på varmen, bare fordi jeg vil sove? Kom igjen da, Lotte. Skjerp deg!

Jeg elsker fridager. Jeg skulle ønske jeg hadde flere av dem, selv om jeg ikke gjør noe annet enn å sitte naken i senga og klør meg i rævva de dagene jeg først har fri. Jeg misunner Joakim at han ikke har noe jobb eller skole som tar opp timeplanen hans. Han er helt fri til å bare pakke sekken sin og dra på hyttetur for å fiske. Han har ikke engang bestemt når han skal komme hjem igjen. Selv skal jeg jobbe torsdag til lørdag, og kan dermed ikke gjøre noe spontant. Nå er ikke jeg det mest spontane mennesket i verden heller da, så det er kanskje greit å skylde på jobben.

Jeg elsker fridager.
Siden jeg allerede er våken skal jeg klatre ut av senga og dra avgårde til treningssenteret. Deretter skal jeg møte mamman min og lillebroren min i byen. Kanskje rekker jeg å slikke litt sol etter det. Jeg tror det er fint vær ute.

Hvorfor må det være så stort tiltak å komme seg avgårde til treningssenteret?!

picture 0038
Meg klokka ni om morran, sur og gretten. Ikke vekk meg før klokka ti, vær så snill. Sjekke det søte kjæledyret mitt som sitter på skuldra mi. Den heter Monte Cristo og har tobakk fra Cuba, vann fra Norge og er laget i Sverige. Søta bror!- Har du ofte fridager?
- Hva gjør du helst når du har helt fri?

Avhengig, jeg?

Da jeg sto på jobb idag fantaserte jeg om hva jeg skulle gjøre på pc'n når jeg kom hjem. Det var da jeg hørte de snakket om dette (trykk på link) på radioen.

"Enkelte nordmenn bruker nå så mye tid på sosiale medier som Facebook, Twitter og blogging at de trenger behandling. Ifølge undersøkelse er seks prosent av norske nettbrukere i faresonen."


Jeg skjønner ikke helt hva de mener? Påstår de at jeg har et problem? Er det galt at jeg lengter etter pc'n min når jeg står på jobb? Er det feil at jeg bruker mer enn 1 time daglig på Facebook og bloggen?

Helledussan da, de må jo skjønne at 1 time om dagen ikke er nok! Jeg trenger minst en halv time på meg til å bli ferdig på Facebook, en halv time på å skrive ett blogginnlegg og minst en time på å lese andres blogger. Dessuten trenger jeg minst en halvtime på å lese nettaviser (det er jo en bra ting, eller?). Sammenlagt trenger jeg minst to og en halv time om dagen foran pc'n min. Om det blir tre timer er jeg glad til. Jeg får en indre glede og ro ved å ligge i senga med min kjære oppå meg - begge mine kjære.

"Konsekvensene kan bli alvorlige ved at nettavhengige isolerer seg og ignorerer praktiske gjøremål."


Er det galt at jeg lar være å rydde rommet også nå da? De må da søren meg forstå at det er mye morsommere å ligge i senga med pc'n enn å vaske hus. Til mitt forsvar så har jeg enda ikke mistet jobben min pga. forsømmelse grunnet unormalt brukt tid på sosiale medier, som de så pent kaller det. Jeg har trolig blitt litt feit, siden jeg ikke trener så mye lengere. Det er uansett ikke pc'n sin skyld. Det er bare jeg som er lat. Blame me, not the Facebook!

- Bruker du for mye tid foran pc'n om dagene?
- Hvor mange timer om dagen bruker du på pc'n?

Sommerfestivalen

Jeg våknet søndag morgen med en stk venninne oppå meg, klærne på halv tolv og tørr som sandpapir i halsen. Jeg hadde gjørme oppover føttene og ned i trusa. Jeg hadde potetgullsmuler i BH'en og en ånde som kunne tatt livet av Satan selv. Årets Selbutur var like vellykket som fjorårets. Jeg har konkludert meg fram til at det å sove i bila var genialt. Forutsatt at vi kunne klart å parkere vannrett og ikke på skrå. Det er ikke normalt å bli bilsyk når bila står i ro.

520020170844507385181507374656346571219n
Jeg tar "Lotte-må-på-do-dansen". Solhatt, gummistøvler og pappas regnjakke var helgas outfit.


520020170852007385181507374656442305242n
Du vet du er i Selbu når du ser 40 år gamle kvinnfolk trekke ned buksa og vise fram bakenden sin. Kvinnfolket sto bak oss da dette bildet ble tatt.- Skal du på noen festival i sommer?


Lotte - the flørtinator

På treningssentre er de fleste svette og "rødlette" i ansiktet. Selv bruker jeg å se ut som en tomat. En rødsprengt tomat for å være ærlig. Idag var intet unntak, bortsett fra at jeg ikke hadde begynt å trene enda. Historien bak det?

Jeg går mot apparatet jeg skal bruke, og ser tilfeldigvis til venstre. Der sitter det en kjekk kar jeg tror jeg kjenner. Jeg stopper opp og smiler til han. Jeg får øyekontakt med han og nikker mot han. Han ser rart på meg og jeg smiler bredere, og (her kommer det verste) jeg blunker til han. Selv sitter han der og er tydelig forvirret. Det er da jeg innser at jeg ikke kjenner han. Jeg har faktisk aldri sett han før. For å si det pent snubler jeg raskt avgårde med et ansikt så rødt at jeg kunne stoppet trafikken med det.

En ting er iallefall sikkert - jeg løftet nok opp en manns selvtillit denne kvelden. Noe godt må man jo utgjøre her i verden, ikke sant?

Sånn ellers kan jeg også fortelle at jeg krasjet inn i ei naken dame i garderoben. Garderoben var tom foruten henne og meg. Hvis jeg hadde blunket til henne mens jeg sa unnskyld, hadde jeg kanskje løftet opp hennes selvtillit litt også?

- Har du noen gang smilt, vinket eller gjort noe annet til ukjente folk?
- Hvordan hadde du reagert om en ukjent person "flørtet" med deg?

Den arrogante bussemannen

Man skulle tro jeg har PMS idag. Jeg er som en sinna liten lemen, som spretter rundt omkring. Faktisk er jeg så sinna at jeg slenger ting rundt meg. Det er bare så jækla synd at enkelte ting spretter tilbake. Nå nettopp fikk jeg en fjernkontroll slengt i trynet. Sånn går det når man slenger den ned i senga. Ting spretter.

Tidligere idag holdt jeg på å bite av en bussjåfør øret - nei, ikke på en erotisk måte. Jeg gjorde det heller ikke. Jeg bare fantaserte om det. Fantaserte om hvordan jeg skulle smekke til han, bite han og rope til han. Istedet sto jeg der rød og hveste ut hvert enkelt ord gjennom tennene. Enkelte folk er så ufattelig ufyselige. Her i Trondheim har vi noe som kalles t-kort. Det er et slags busskort som du tar foran en "pipe-ting", som du betaler gjennom. Trikset med det kortet, er at man skal holde det i ro foran den "pipe-tingen" til det piper. Det tar kanskje 2 sekunder. Dette gjorde jeg, for jeg har gjort det hundre ganger tidligere. Den peip ikke. Jeg ble irritert og viftet litt med kortet for å få den til å reagere. Da sier bussjåføren sint: "Du må holde den i ro foran og ikke svinge med den som en jævla fyllik!"

Akkurat i dette øyeblikket slo PMS'en inn, jeg kjente at det svartnet foran øynene og hveste: "Neeeei, sier du det? Prøv selv da!". Den arrogante bussjåføren rev ifra meg kortet mitt og holdt det foran. Mange ganger. Til slutt veivet han også med kortet. Etter mange forsøk mumlet han irritert: "Det funker ikke, bare gå å sett deg du, og fiks det nedpå kundesenteret!"

Neimen, sier du det bussemann? Funker ikke kortet? Det var jeg ikke klar over i det hele tatt. Nei, for du skjønner, jeg er bare en idiot jeg. Jeg kan ingenting. Jeg vet ikke engang hva t-kortet er for noe.

Hvis man skal være så sur og nedlatende mot folk, så burde man heller skaffe seg en annen jobb. Hører du det, bussemannen? Skaff deg en annen jobb!

- Hva er mest irriterende- en sur bussjåfør, eller en plagsom unge som griner hele bussturen?

- Blir du lett irritert?
Det grove killerbrødet

Enkelte dager går ingenting bra. Enkelte dager skjærer alt seg - eller du skjærer deg. På et grovbrød.

Du vet den følelsen av at du holder på å pisse deg ut? Jeg måtte virkelig tisse da jeg var på jobb idag. Dessverre kunne jeg ikke gå på do, da jeg hadde ørten førti arbeidsoppgaver jeg måtte ta hånd om først. Dessuten ser doen ekkel ut. Jeg tisser heller i buksa framfor å sette meg på en dassring full av drit på.

Der sto jeg da og trippet, stresset og tissantrengt. Det som er så typisk når man må tisse, er at alt går galt. Man blir tvers igjennom klumsete. I løpet av et kvarter greide jeg følgende:
- Sprute vann over hele meg (vannlyd og tissetrang er ingen god kombinasjon)
- Miste i alt 6 ting på gulvet
- Søle meliskliss over hele t-skjorta mi og gulvet
- Skalle hodet i en spiss kant
- Skjære meg på et grovbrød

Du har hørt om papirkutt, gresskutt, knivkutt, barberbladkutt +++, men har du noen gang hørt om grovt-brød-kutt?
Mange tror ikke på at man kan skjære seg på et brød. De tar feil. Jeg har opplevd det - mange ganger. Jeg har en teori om at man kan finne ut grovhetsprosenten på et brød utifra hvor spisse kanter det har. Det brødet jeg skar meg på er et av våre groveste brød. Det er kjekt for meg å vite, for utfra dette kan jeg jo anbefale grove brød til kundene (man må se det positive i alt vettu).
killerbrd
Iallefall, konklusjonen min er at man bør tisse når man må. Det å vente lenge er skummelt. Ikke bare kan man risikere urinveisinfeksjon, man kan også risikere mange fysiske skader i form av at man blir meget klumsete. Så jenter, piss i vei! Og hold dere unna grovbrød.


- Har du noen gang tisset deg ut etter fylte 5 år?
- Hva er det vondeste du har skjært deg på?


Paranoid

For noen måneder tilbake skrev jeg et innlegg om at mine ukjente søsken har tatt kontakt med meg på facebook. Etter dette har det strømmet på med "slektninger" fra farsiden, som har lagt meg til som venn. Tingen er at jeg vet ikke hvem i huleste de er, og jeg vet ikke hva de er i forhold til meg. For eksempel kom jeg hjem fra fest en vakker natt, og la merke til at det var ei som het Mikalsen som hadde sendt meg en melding på facebook: "Hei Lotte, vet du hvem jeg er?". For det første, så skriver man ikke slik til noen man ikke kjenner! For det andre svarte jeg, som var langt ifra edru, noe slikt: "Hei, jeg regner med du er enda ei søster?"

Det viste seg at hun var tanta mi. Hvordan i svarte granskauen skulle jeg vite at hun var søstra til den ukjente faren min? Nå skal det nevnes at jeg vet hvem faren min er, jeg har bare ikke møtt han på over 15 år. Det hadde hjulpet om slekta på farssida hadde sendt meg et slektstre, der alle slektningene hans (inkludert de 10 ungene hans) var skrevet ned. Så hadde jeg sluppet å bli paranoid hver gang jeg ser noen som heter Mikalsen har lagt meg til som venn, eller skriver til meg.

Hver gang jeg ser at noen heter Mikalsen til etternavn blir jeg paranoid. Jeg blir overbevist om at de er i slekt med meg, uten at jeg vet det. Kanskje er de et søsken? Eller kanskje de er tantebarn? Kan hende de er søskenbarn? Jeg vet ikke, og jeg blir gal av det. Send meg et slektstre, vær så snill!

facern
I natt tok nok en Mikalsen og la meg til som venn, uten å fortelle meg hvorfor. Det verste er at vi har mange felles venner, ikke bare søstrene mine og tanta mi, men faktisk folk jeg kjenner. Folk som bor her i Trondheim kjenner til denne mannen. Slektninger på farssiden kjenner også denne mannen. Hvem er han? Og hvorfor kan han ikke svare og fortelle meg hvem han er?! Kanskje er han onkelen min?

- Har du mange venner på facebook du ikke aner hvem er?
- Godkjenner du folk som legger deg til som venn på facebook (eller andre nettsamfunn) hvis du ikke vet hvem de er?
Hyttetur, synkrondriting og mobilløs.

Det ble ikke noe mobilblogging, jeg glemte jo så klart av mobillader. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg har klart meg i et helt døgn uten mobil. Det er første gang på 5 år, tror jeg. Det som er enda tristere er at den eneste meldinga jeg hadde fått var en MMS fra mormor. Dessverre er hun så stolt over at hun greier å sende slike ting, at hun spammer alle på kontaktlista si med usaklige MMS'er. Skal si hun får meg til å føle meg spesiell. 

Navnefesten var interessant, mye bedre enn barnedåp. Kakene var enda bedre, og vinen jeg drakk på kvelden var best. Hytteturen var knall. De hadde til og med en utedo med to do på! Man kunne sitte og synkrondrite! Natten var grusom, da Joakim og jeg måtte ligge på gulvet. Morgenen var like grusom, da jeg var i ekstrembakrus. Bedre ble det ikke da jeg presterte å lukte da jeg gikk inn på utedoen. Aldri har jeg spydd så raskt før. Det tok et sekund fra jeg luktet til jeg spydde, minst. Ikke at jeg sniffer dritlukt til vanlig altså.

Litt fisking ble det også, så klart. Joakim fikk en fisk etter 5 min. Takk og lov for det, for jeg begynte å kjede meg. Greit å få kunne traske oppover til hytta for å campe i sofaen. Uansett, nå er jeg kommet meg hjem. Dusjen roper, senga roper og tv'n smiler til meg.

Edit:
Da vi kjørte hjemover møtte vi på Bjarne Brøndbo. Det var litt kleint, da det var en vei mellom han og publikum, og vi måtte kjøre på den veien. Publikum lo, jeg tror Bjarne gjorde narr av oss. Jeg skal boikotte DDE fra nå av! Isj. Hva gjorde forresten Bjarne langt oppi skauen oppe i ødemarka i Selbu?

1001251
1001260
1001265
Når man er på hyttetur, er det ikke meningen at man skal se ut som en modell.


Ha en fin kveld videre!

- Hva skal du den neste uken?
- Fisker du?Stressmage

Dette blir et relativt kjapt innlegg før jeg må løpe. Denne dagen kommer til å bli stress. Hvorfor?

- Navnefest
- Hente kaker
- Kjøre til lokale der vi skal spise kaker
- Kjøre hjem og vrenge av seg finstasen
- Hive seg i bila og kjøre avgårde til hytta.

Les mellom linjene:

- Først må jeg ordne håret (det ser ut som jeg har hatt sex nylig, og vil jo ikke at folk skal se tro det!)
- Sminke meg (jeg ser ut som jeg har smurt inn trynet med kviser og fett)
- Løpe på butikken og kjøpe tynnstrømpebukse (vil jo ikke at folk skal se jeg ikke har barbert leggene)
- Ta på meg finklærne
- Vekke og stresse opp Joakim
- Pakke det jeg klarer til hytteturen
- Stresse med å finne fram dit vi skal- begge gangene
- Et sted her må jeg egentlig drite
- Finne sovepose og liggeunderlag, sørge for å få meg alt
- Hente opp ei venninne, som skal sitte på (henne må vi for all del ikke glemme!)
- OG JA! Så må jeg huske på gaven til tantebarnet mitt. Herligfred.

Jeg kommer sikkert til å mobilblogge (i skikkelig Linni Meister-stil), slik at dere skal slippe å rive av dere håret og spise opp tåneglene deres i ren hysteri, bare fordi dere savner meg slik.

- Hva skal du i helga?

- Fortell meg noe morsomt, slik at jeg kan trekke på smilebåndet når jeg kommer hjem!

Tråkket i salaten

Tråkket i salaten? Jeg skjønner ikke helt...

Av og til virker det som om munnen min er full av glidemiddel. Ord glir ut av den som om jeg skulle vært besatt av noe. Jeg lærer aldri at jeg må tenke før jeg snakker, og jeg lærer aldri at jeg helst burde holde kjeft i enkelte situasjoner.

Når jeg snakker med en person hender det at jeg tenker tanker om personen, tanker som får meg til å le. Personen lurer på hva jeg ler av, og hva i svarte skal jeg svare da? "Nei, jeg lo litt fordi jeg tenkte at du ser jævlig feit ut i den buksa der!", "Du ser skikkelig funky ut med snørret som er på vei ut av nesa di" eller "Du har dårlig ånde, spiste du kuk til frokost?". Jeg må skaffe meg et pokerface.

I enkelte situasjoner har jeg det også med å buse ut om personlige ting. Hvis ei venninne sitter og klager over at hun ikke har hatt sex på evigheter, så kan jeg godt finne på å buse ut med mitt ikke eksisterende sexliv pågrunn av altfor mye eksisterende underlivsplager. Folk vil ikke høre om at Canestenkremen ikke fungerer, Lotte. Når skal du lære?

Dere har alle sett den Norvegiareklamen der han mannen sier til ei bekjent: "Jeg ser du har blitt smelt på tjukka!" og hun blir fornærmet? Jeg dro en slik en idag, bare at forskjellen er at hun har fått ut ungen sin da. "Ja, jeg hørte du ble smelt på tjukka, ja!" Som om noen presset ungen inn i henne. Eller at hun har lagt på seg etter fødselen. Eller at hun sikkert er ulykkelig som ble gravid. Enkelte ting passer seg ikke å si til folk som kun er bekjente. De skjønner ikke alltid humoren min. Om det nå kan kalles humor. Hvis du leser dette, søte deg. Det var ikke meningen å buse ut med det på den måten. Jeg mente det som en god ting, jeg mente at å bli smelt på tjukka er en fantastisk ting. Unnskyld hvis du ble fornærmet eller såret på noen som helst måte.

Jeg tråkket i grøten, skjønner du. Salat, hva er det?

- Har du tråkket i salaten i det siste?
- Er det frekt å si: smelt på tjukka?


Genmanipulert eksaminator

Jeg har ikke gitt dere så mange detaljer omkring min kjemieksamen og mitt møte med en fascinerende eksaminator. Nå derimot, nå skal dere få æren av å høre så mye at øra faller av.

Jeg møtte opp på eksamenlokalet i god tid. Jeg satt der og ventet, og det var da han kom. Lange bein ga et merkelig ganglag, men det var ikke det jeg la merke til. Jeg la i grunn ikke merke til noenting før jeg satt foran han og sensoren, for å holde foredraget mitt. Det jeg da oppdaget ødela all balanse i hodet mitt. Jeg klarte ikke å konsentrere meg. Alt jeg så var ham. Eksaminatoren fra genmanipulasjonslabriatoriet.

Se for deg en høy, tynn mann. Håret var grått og sto rett til værs. Nesa var så lang at jeg er sikker på at han krasjer den inn i døra hver gang han skal åpne den. Dette i seg selv er jo helt greit, men tennene. Å Gud, tennene! Du vet gnager tenner? Tenner som vokser gjennom hele livet, tenner som blir spisse og lange? Han hadde det. Han hadde så lange tenner i overkjeven at han ikke klarte å lukke igjen leppene.

eksaminator
Han burde vært med i Batman-filmen.


Det eneste jeg klarte å fokusere på var mine teorier om at han måtte være et resultat av et genmanipulasjonsprosjekt. Kan hende han en vakker dag ble bortført av aliener og krysset med en pingvin, struts og kanin. Eller kanskje mora hans hadde seg med både strutser og kaniner. Teoriene var mange, og ingen av dem hadde noe å gjøre med temaet mitt på kjemien. Tenk dere hvor bra det hadde gått om jeg hadde hatt en biologieksamen istedet! Jeg kunne bare brukt ham som et eksempel på genmanipulasjon. (Nå vet jeg jo så klart av forskjellige arter ikke kan krysse seg, og det er bortimot umulig å krysse forskjellige arter via genmanipulasjon i en slik stor grad. Så hvor gikk det galt med han?!)

Selve eksamen ble en fiasko. Jeg var nervøs, og klarte ikke konsentrere meg om annet enn tennene hans. Da jeg i tillegg skulle gjøre et forsøk, endte det med at jeg sølte ut halvparten av vannet jeg skulle bruke. Det er ikke rart at jeg fikk kun en tre'er, men jeg er fornøyd med det. Temaet jeg fikk kunne jeg typisk nok lite om. Jeg skulle så gjerne fått et annet tema, et tema jeg kunne godt. Kanskje hadde jeg også klart å konsentrere meg bedre med det. Gjort er gjort.

Nå undres jeg: Er eksaminatoren en gift kar? Hvis ikke burde noen fange han inn og forske litt på han. For genene hans var virkelig interessante! Har han barn? Forsk litt på dem også!

- Hva er den rareste personen du noen gang har sett?
- Ville du helst hatt så store tenner at du ikke klarte å lukke igjen munnen, eller så stor nese at du hadde krasjet i alt som var under en meter nær ansiktet ditt?


- Og har du noen eksamener framover?
(Jeg kom ikke opp i muntlig matte, næ næ næææ nææ)

Gave fra Joakim og eksamen

DSC01164.JPG
Gave fra Joakim. En stk falsk rose (fordi jeg dreper alle levende roser) og et stk spill. Bare fordi jeg er søt. Jeg fikk forresten tre på eksamen. Det gikk ikke så bra.

Har du the sims 3?

Ett år og eksamen på rævva

I dag er dagen her. Jeg våknet med en intens kvalme. Jeg kaldsvetter. Jeg er svimmel. Jeg skal ha muntlig eksamen om noen timer og først i går kveld innså jeg hvor mange mangler jeg har i forhold til læreplanen! Hvordan kunne jeg vite at jeg bør kunne et helt eksperiment? Jeg har ikke vært med på noen som helst forsøk, jeg. Hva skal jeg si til sensorene da? "Av personlige årsaker har jeg ikke gjort noen forsøk, men jeg har lest litt om det da!"

1001217
Akkurat nå skulle jeg ønske jeg begynte tidligere med lesinga!I dag er også en annen dag her. For ett år siden våknet jeg opp i armkroken til Joakim, jeg så på han og han så på meg. Så sa jeg: "E vi sammen no?", og han svarte: "Ja, æ regne med det.."
Det er utrolig sært å tenke på! Vi har vært sammen i et helt år. Det er lenge det. Samtidig føles det ikke slik ut. Det er en god følelse å våkne opp hver morgen og se at han sover ved siden av meg. Det er deilig å kjenne armene hans rundt meg, mens han kysser meg i nakken. Hvis du leser dette Joakim (jeg vet du snikleser bloggen min iblant), vit at jeg elsker deg. Mye.

nuss
Mæ å dæ forevver lizzom <3


Det er litt synd at vi to ikke kan kose oss skikkelig idag. Det er litt synd at jeg kommer til å være grinete hele dagen på grunn av eksamen. Det er litt synd, men det gjør ikke noe. Når jeg kommer hjem ikveld, kan vi ligge i senga hele kvelden og spille Resident Evil (Merk: jeg ser på at du spiller) og drikke cola. Du skal til og med få lov til å røyke ut vinduet uten at jeg klager på røyklukta. Jeg elsker deg, skjønner du.

Nå skal jeg spise frokosten jeg fikk serverte på senga (jeg vet jeg er heldig), så skal jeg dusje. Deretter skal jeg sikkert drite meg ut fordi jeg er så nervøs, samtidig som jeg drar nedover til eksamen. Så skal jeg stryke med glans. Vi snakkes da!


- Hva hjelper mot eksamensnerver?

- Er du forelsket for tida? (hihi)

Det finnes tider der man ser opp og virkelig ser.

DSC01163.JPG

Det finnes tider der man ser opp og virkelig ser. Ting er forandret. Man husker sist gang man satt i samme stilling og virkelig så. På den tiden var trærne nakne, og jeg selv var kald. Nå er de grønne, men jeg selv føler meg naken. Hvor har jeg vært de siste månedene? Livet går forbi og her sitter jeg fast.

Har du noen gang følt at du ikke legger merke til noe som helst?

Kjemi in my ass!

To dager igjen. To dager igjen til alt stresset er over. To dager igjen med intenst stress. To dager igjen med magesmerter og nervøse rykninger i søvne.
To dager igjen.

Etter en lang diskusjon med meg selv har jeg nå kommet fram til at jeg ikke skal trene før jobb idag. Jeg og jeg fant ut at det beste for stressnivået mitt er å vente til imorgen med å trene skikkelig. Nå skal jeg bare ta noen sit-ups, hive meg i dusjen og vente til bussen min går. For jeg skal på jobb. Jeg skal også jobbe etter jobb. Jeg skal skrive notater fra 50 sider med kjemi. Og etter det er jeg ferdig med å lese, da skal jeg bare pugge. Interessant informasjon, ikke sant? Tenkte meg det.

Da jeg sto opp idag og spaserte i kun trusa til toalettet, kunne jeg ikke unngå å legge merke til den snertne ass'en min. Joakim våknet med at jeg hoppet i senga og bumpet rumpa i hodet hans, mens jeg sang: take a long good look at my ass, MY ASS!


Say no more, dama er rå!

stilett


- Er du fornøyd med rumpa di?


Ha en strålende dag! Kyss, klapp og klem fra ass'en til Lotte ;)


RSS 0.91