Bilbomber i Magaluf

Min daglige update fra venninnene i Magaluf lød slik idag:

"sykt paa stranda idag ass! hort d smellet, aa saa folk stromma paa, aa andre ut paa verandaen me mobilen.. sirena overalt.. masse royk.. va to BILBOMBA som sprengtes 200 m fra oss!!!"


Først trodde jeg de bare tullet med meg, helt til jeg leste denne artikkelen på vg.no. Jeg trodde slikt bare skjedde i Afghanistan, jeg. Nå synes jeg sannelig det er på tide at jentene mine kommer hjem fra Magaluf. Fyll, festing og bilbomber. Nå har avisene noe annet å klage over, enn å skrive dag ut og dag inn om ungdommens ville festing. Herregud.

Nattfisking og øvelseskjøring

DSC01269.JPG

Jeg hadde skrevet en lang tekst til dette, som forsvant et sted mellom mobilen min og bloggen. *copy paste*

" Aaah, jeg elsker mobilkameraet mitt. Det fanger opp slike idylliske øyeblikk som dette. Jeg står langt ute i huttaheita og fisker. Det skulle man ikke tro om meg! Det er ikke noe annet lys her enn månen bak den grå regnskya. Jeg ser ikke engang hvor jeg kaster snøret. Idyll kalles det. Idyll folkens!

Etterpå skal Joakim øveleskjøre med meg. Hvordan skal det går? Sist jeg satt bak rattet på ei bil var jeg 4 år, og da satt jeg i fanget til onkelen min, tror jeg. I dag skal jeg lære meg å starte ei bil uten å dø. "

Edit: Jeg skal kjøpe meg ny mobil, som det går an å ta bilder av horisonten med. Jeg skal ha med meg ipod'en neste gang jeg fisker, slik at det ikke blir like kjedelig. Jeg overlevde øvelseskjøringa. Mot alle odds. I en vending tror jeg faktisk Joakim var mer nervøs enn meg. Jeg visste vel ikke at gasspedalen var så følsom ;)


- Har du kjørt opp til bil?
- Fisker du?

Gutteløs kveld

Nå har jeg våknet opp med et humør som et uvær to dager på rad, og jeg tror snart jeg ikke har flere tenner igjen. Etter knurringa mi altså. Stakkars Joakim som våkner til fresing og sovner til fresing. Jeg aner ikke hva som er galt. Det er ikke PMS (takk og lov), men noe må det være. Kanskje er det søvnmangel eller en smygende depresjon, kanskje er jeg bare drita lei av Joakim og fisinga hans, eller kanskje jeg rett og slett har blitt forvandlet til et monster?

Nå har Joakim tatt halen mellom beina og stukket av til pokerkveld med gutta, og jeg sitter hjemme med meg selv og hamsteret Kasper - som forresten sover hele tida. Derfor dropper jeg alt av hannkjønn ikveld, og koser meg med Triana.

dsc01266

Nå skal jeg legge meg ned i senga, trøkke snus under leppa og lese FHM. Denne dagen er offisielt over. Måtte morgendagen bringe bedre humør.

dsc01265
Kveldens tabletter. Synes jeg sa jeg skulle droppe alt av hannkjønn jeg?- Hva gjør du ikveld?
- Hvordan er humøret ditt for tida?

Hun feis meg rett i trynet

Etter ufattelig mange innlegg om hendelser jeg opplever på 3T, burde jeg strengt tatt hatt en egen kategori for det. Kanskje noe til vurdering.

Jeg har blitt vant til at både lillebroren min og Joakim fiser på meg, det er nesten en slags sport for dem. Om ikke lenge skal jeg begynne å gi dem poeng for lukt, lyd og styrke. Da er vi sikker på at vi kan kalle det en sport. Til tross for all fisingen rundt meg daglig, var det et stort sjokk for meg da dette hendte meg i garderoben på 3T idag.

Jeg satt på benken og tok på meg sokkene, ante fred og ingen fare. Inn kommer en dame, jeg antok at hun var rundt 50 år. Hun har dusjet og står der foran meg iført en bestemorlignende rødprikket truse. Den var litt utvasket, men det er ikke poenget. Poenget er at hun bøyde seg litt for å nå inn til noe i skapet sitt, og akkurat da skjedde det - det grusomme.

Hun feis meg rett i trynet. Det ble et sekunds stillhet før hun hyler til og roper unnskyldninger i fleng. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ble nettopp prompet på av en vilt fremmed. Jeg var helt satt ut. Det eneste jeg klarte å stoltre fram var: "Oi... Det går bra det..."

Den stakkars Fru Prompelur var like rød som prikkene på den utvaska trusa si. Det kan skje den beste. Iallefall når man er litt oppi årene, og musklene nedentil ikke er like spretne som før. For alt jeg vet kan det hende at hun er både inkontinent og har slappe endetarmsmuskler.

Jeg pakket raskt sammen sakene mine og løp ut. Hun sto der fortvilet, og ville sikkert synke ned til helvete. Da jeg kom ut brøt jeg ut i fullstendig latterkrampe. Stakkar dame! Stakkar meg! Det jeg nå hadde opplevd overgikk alle sære hendeleser på 3T. Det var en situasjon der vi begge ville synke ned.

Heldigvis luktet ikke prompen hennes noe, og fjeset mitt har enda ikke råtnet opp.

fis
Fru Prompelur og meg


- Hva hadde du gjort om du hadde prompet på noen du ikke kjente?
- Og promper du egentlig foran andre?Trusemonsteret?

Mamma klager alltid på at jeg har så mye undertøy. Hun påstår at hun ikke gjør noe annet enn å vaske trusene mine. Dette er jo logisk, siden man skal skifte truse hver dag. Ikke sant? Det var ikke før jeg selv sto med klesvasken, at jeg forsto hva hun mente.

Det å henge opp undertøy tar lang tid. Man må henge dem perfekt opp på stativet og ta på en klesklype, slik at de ikke blir tatt av vinden og slengt opp på verandaen til den eldre nabokvinnen fem meter lengere bort. Jeg kan på ingen måte se for meg at fru Hansen trekker på smilebåndet når hun står der med den turkise blondetrusa mi.

Standaren til meg er å samle alt skittentøy i en pose, for så å dra hjem og slenge posen oppi skittentøyskurva til a mor. Muligens litt slemt gjort, med tanke på at jeg liksom har flyttet ut. I helga har familien min dratt på ferie, så jeg tenkte jeg skulle være grei å vaske klærne mine selv. Vaskemaskina ble helt full. 3/4 av innholdet var undertøy. "Shit!", tenkte jeg. Jeg visste ikke at det gikk an å ha så mange truser, jeg.

Da jeg sto på verandaen og hang opp alle trusene, tok jeg meg tid til å telle over dem. Jeg ga opp da jeg kom til 22. Da ble det bare flaut. Foruten disse 22 trusene, har jeg en haug i skittentøyskurva og noen i undertøysskuffa. I tillegg har jeg også et uvisst antall stringtruser. Disse bruker jeg ikke lengere, da de ikke er bra for sjura.

Poenget mitt er at jeg trolig har godt over 30 hotpants og x antall stringtruser. Hva skal jeg med så mye? Og hvorfor i huleste huleboer går jeg alltid tom for truser, når jeg har så mange?!

haug
Jeg har hørt om søppelhaug, skittentøyshaug, grushaug og gresshaug - men trusehaug?!


trusor
Det er utrolig hva jeg får plass til oppi skuffa bare jeg bretter dem sammen pent nok. Her ser du 21 rene hotpants. Inkludert krisetrusene, de brukes kun når alt annet er brukt opp. Vi alle har dem.
Sokkene er til kalde dager. BH'ene er til dager da puppene må settes på plass.


- Hvor mange truser har du?
- Shopper du ofte undertøy?

- Og bytter du truse hver dag?
(lurespørsmål)

Mrs. Lonely

Først drar de fleste av vennene mine til syden.
blir jeg satt på en antibiotikakur slik at jeg ikke kan drikke.
Deretter får jeg vite at jeg må jobbe lørdag (fra klokken 0800 til klokken 1630).
Det neste som skjer er at alle jeg kunne gjort noe med denne kvelden skal drikke.
Alle drikker, og omtrent alle stikker på byen. Unntatt meg.

Hvordan jeg overlevde kvelden?
Nå må du slutte å være så optimist. Kvelden er enda ikke over. Hittil har jeg overlevd ved at jeg slo på "the sims 3" og spilte i 7 helvetes timer i strekk. Om det hjalp? Overhodet ikke. Jeg føler meg like ensom nå, som før jeg begynte å spille. Det gjorde ikke akkurat saken bedre at dama mi i spillet døde. Som om jeg ikke er deppa nok fra før av liksom.

dsc01261
Det var den mannen med ljåen da. Han dukker alltid opp på upassende tidspunkt. Makan til frekkhet.


Nå har klokken forlengst passert midnatt, og jeg skal opp om under seks timer. Jeg kjenner stressnivået stiger og humøret synker. Jeg blir så sint. Jeg er sint. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er faktisk litt mer enn sint. Det er den intense trangen til å knuse noe. Kanskje et lite innfall av PMS, eller kanskje generelt et lite anfall av raseri. Ikke vet jeg, men dere bør holde dere fysisk unna meg. Du også Joakim, sov et annet sted i natt.


- Får du noen gang lyst til å knuse noe?
- Jobber du i helga?
(sier du ja, skal du få en luftnuss av meg)

Listomanen Lotte må ha orden i systemet

Når jeg jobber hver dag klager jeg på at jeg ikke får tid til å gjøre noe som helst. Når jeg først har ferie, så klager jeg på at jeg ikke har noen ting å gjøre. Jeg bare liker å klage, jeg. Derfor har jeg nå gjort livet mitt mye enklere ved å lage en liste. En liste sa du? IGJEN? Listomanen Lotte må ha orden i systemet. Det er helt sikkert ikke fordi det er så rotete inni systemet.

ferie

Da de fleste vennene mine er reist bort, eller reiser bort, så er det siste punktet mer eller mindre utelukket. Det er i grunn greit nok det. Mer tid til resten av punktene. Det å sole seg kan vise seg å bli litt problematisk, etter en siste titt på langtidsvarselet. Ingen sol? Da skaper vi sol. 80 kroner for 20 minutter i blått lys, null stress!

Nå som jeg har en liste å gå etter, kan jeg starte med mine ferieplaner. Først og fremst skal jeg spille "the sims 3". Det er bare så synd at det å løfte på rumpa er et så digert tiltak. Nesten like digert som rumpa (som forresten er ganske så stiv idag).

Jeg glemte forresten av alle andre gjøremål jeg har å gjøre. Jeg må vaske klær, hus og hamsterbur. Men hey! Jeg har jo bare ferie en gang i sommer?

541621871444558389320558378999424289173n
Dette bildet av meg og min venninne gir meg fryktelig lyst på Strawberry Daiquiri. Dessverre går jeg på antibiotika i 9 dager til. Kanskje jeg skal lage alkoholfritt. Være ett godt forbilde, for en gangs skyld.- Lager du også tåpelige lister?
- Ville du helst spilt "the sims", eller lest ei bok?Tirsdagsfylla, elg på besøk og antibiotika

Joakim har forlatt meg igjen. Han har stukket av langt oppi skauen for å fiske og sove i lavvo. Så her sitter jeg alene med Kasper - the crazy hamster. Han har sykere døgnrytme enn meg, og bråker noe inni helvette. Da jeg skulle fikse et bilde av meg og han, gjemte han seg så klart. Jeg tror ikke han liker meg. Det kan jeg forsåvidt forstå akkurat nå, jeg ser ut som om jeg har ropt på elgen i hele dag - noe jeg så klart har.

kasperbur
kasperbur1
KASPER, HVOR ER DUUU?


Siden Joakim dro på fisketur, tok jeg like gjerne på meg finstasen og stakk på vors. Etter masse vin og strawberry daquiri endte vi opp på byen. Der drakk jeg øl (noe jeg faktisk ikke tåler, du skulle sett trynet mitt imorges!), og vi stakk videre på fest. Der igjen drakk jeg masse Fishermanshotter. Akk og ve, skulle ønske armkroken min var her idag. Dagen startet med at jeg våknet og laget tidenes pukeface. Jeg sto og ropte etter elgen, og omsider kom han. Tror du ikke han nektet å dra etter det? Det endte med at jeg sto og ropte til han, mens jeg kjeftet på han, fordi han ikke ville la meg være. Etter tre timer med løping til og fra elgen, var jeg så utslitt at jeg sovnet som en dupp. Det var godt det, skal jeg si dere.

senga
Jeg må innrømme at det er veldig godt å ha senga for meg selv.


rot
Jeg må også innrømme at jeg gleder meg til Joakim kommer hjem og rydder etter meg ;)


outfit
Ikke si til Joakim at jeg spaserer rundt i dette outfitet idag og klør meg i rævva.Hvis dere ser på bildet av ansiktet mitt, så ser dere at jeg har rød nese og merkelige kviselignende sår rundt munnen - det kommer ikke av elgen. Legen tror jeg har fått meg koselige brannkopper, eller en søt betennelse. Derfor satte han meg på en skikkelig hestekur på antibiotika, som jeg skal begynne å ta i dag. Vanligste bivirkninger er kraftig diare. Hello dassdraugen! Det sto noe sånt som: "Dersom kraftig diare oppstår, og den ikke går over i løpet av et par dager må du kontakte lege umiddelbart." Jeg driter på meg av spenning! Det var kanskje litt i meste laget for dere å fordøye, så la oss late som om dere ikke har lest dette. Men ut må det vettu. (Nå kjenner jeg at dritevitsene mine dabber av)

bok
Dette er grunnen til at jeg ikke bør ta fram boka når jeg kommer hjem fra fylla.


- Klarer du å gjette hva det oransje sølet i boka er?
- Vet du hvor mye hvitost jeg kan mate et hamster med før det dævver?Jobbsøking i dass, hårfjerning og bokanbefaling

Det ser ikke ut til å gå så bra med jobbsøkinga mi likevel. Det viste seg at de ikke trengte noen flere folk på en stund. Sjansen for å få jobb økte kanskje litt i det øyeblikket jeg så sjefen i øynene og sa: "Jeg er ledig, bare ring meg!" Håper han tok det på den rette måten, og ringer meg i det øyeblikket noen slutter. Fram til da så er det stakkar meg - det ser ut til at jeg må leve uten snus og mat i september. Slankende og givende, eller hva?

Dagen her har gått med til hårfjerning- både her og der. Mest hår gikk det da jeg var hos frisøren. Det så ut som det lå en liten hund på gulvet. Jeg fikk nesten litt lyst til å kose med håret. Nå har jeg utrolig kort hår, og det er digg! Det går så raskt å vaske det. Med tanke på at jeg hater å dusje, så passer det perfekt. Ikke at jeg ikke dusjer ellers altså.

Over til noe helt annet, så har jeg ei bokanbefaling å komme med. Det handler verken om hårfjerning eller dusjing, men er relevant for meg likevel. Nå som jeg har ferie, så nyter jeg dagene. Da kommer ei koselig bok godt med. Den er skrevet av forfatteren av "Ps: I love you!" og skal snart bli filmatisert. Boka heter "Om du kunne se meg nå" og handler om fantasivenner. Høres det merkelig ut? Man må lese den for å forstå hvorfor den er så koselig, morsom og rørende. Gleder meg til den kommer på film, vedder rævva mi på at den skuffer meg like mye som "Ps: I love you!".

picture 0053
Håret har fantastiske kverrviller når det lufttørker og smilet er overhodet ikke overdrevet falskt. Neida.

Jeg skulle ønske noe fantastisk morsomt hendte meg snart, slik at jeg kunne fortelle dere om det! Fram til da får dere ha god tålmodighet med meg. Nå skal jeg legge meg under dyna og kose meg med fantasivennen min.

God natt!


- Leser du mye bøker?
- Hvor ofte er du hos frisøren?


Oh boy!

" Svar på søknad om opptak til universiteter og høgskoler 2009, tilbud om studieplass

 

Du tilfredsstiller kravene til generell studiekompetanse i henhold til Forskrift om opptak til høyere utdanning av 31.januar 2007.

Du får med dette tilbud om studieplass ved:
Høgskolen i Sør-Trøndelag, Tegnspråk og tolking."Oh boy, oh boy, OH BOY! Jeg tror jeg driter på meg!

Okei, nå overdrev jeg litt. Faktisk så vet jeg ikke om jeg er glad eller ikke. En stor del av meg hadde jo innstilt meg på at jeg ikke kom inn på noe skole i år. Jeg hadde begynt å fantasere om fulltidsjobbing og språkskole i Miami til neste år. Jaja, det er best å være fornuftig. Jeg svarte ja til tilbudet jeg, uten å nøle lengere enn 5 minutter. Når er neste gang jeg kommer inn på førsteønsket mitt liksom?

"Du må slutt å ta sorgan på forskudd, Lotte",
sa mamma til meg i juni da jeg oppdaget at jeg var en av 150 søkere på ei studieretning, som kunne hadde 30 læreplasser. Jommen sa hu smør. Poengkvota for å komme inn lå på 36,0. Mine poeng var 48,3. Hører dere det, alle dere småttiser, som sikkert ikke leser bloggen min? Det lønner seg å være flink på skolen!

Dette var jo gledelig. Nå skal jeg nyte min første fridag på lenge. Jeg er uten arbeid en god og lang stund. Skolen starter ikke før 17 august. Jeg skal se Harry Potter på kino i kveld. Dere må innrømme at livet er herlig?

Forresten, jeg ble lurt til å ri på en hest i går. En hest på størrelse med et hus. Jeg ble lurt til å ri på henne uten sal. Det var veldig interessant. Nå har jeg lært meg verdien av å slappe helt av, og puste med magen. Hvis ikke blir hesten stresset, siden den avspeiler meg. Gud, så dyp jeg er iblant.

Anyways, vi snakkes kjære!


552013001001709468029209436199552294843n
Joakim er helt opphengt i Tour de France.
Tour manager, var det dette var? Øøøøh.
Vet bare at "Team Lotte" var på åttende plass en dag jeg. Flaut.


- Har du søkt på noe skole i år?
- Isåfall, kom du inn på det du ønsket?

- Er du redd for hester?

All by myself

Her har du meg de neste to ukene:

bridgetoglotte

Bridget Jones og jeg skal synge "All by myself" mens vi drikker oss drita på vin. Litt drastisk? En smule.

Tre av venninnene mine reiser til Magaluf i morgen, og jeg får vondt i magen av misunnelse. Ikke bare blir jeg stuck alene her i Trondheim med Joakim, jeg blir også sittende her med ett stykk bitende hamster som jeg skal være barnevakt for. Nå skal det kanskje nevnes at jeg selv sa jeg kunne passe det, da jeg egentlig har lyst til det. Det bør også nevnes at jeg har tre andre venner hjemme, så jeg er ikke helt ensom. Jeg bare liker å overdramatisere til tider. Og Joakim er ikke så ille han heller.

Når vi først snakker om min gode venninne Bridget, har dere hørt at det er snakk om en tredje film? Jeg sitrer av spenning.
Les det her.

Fra i morgen av har jeg ferie, og jeg skal nyte slik jeg aldri har gjort før. Trene, drikke meg drita på vin, spy litt, drikke masse vann, sexe litt - og ikke minst, kose meg med de vennene som faktisk ikke har forlatt stakkars lille misunnelige meg.

- Har du sett Bridget Jones Diary (SÅ KLART DU HAR!!), hva synes du?
- Hva skal du bruke ferien min på? (Det er nå du sier du må jobbe vettu, for da blir jeg glad)


Magafylla

Jeg måtte le litt for meg selv da jeg sto på jobb idag og smurte baguetter. På radioen snakket de om hvordan ungdommer drikker seg sanseløse i syden, blant annet i Magaluf. Billig alkohol, varme og partystemning er med på å få ungdommer til å blotte både pupper og rumper. Norske ungdom dummer seg rett og slett ut. For en skam over det norske folk! Selv var jeg på jentetur til Magaluf ifjor, og når jeg ser over bildene fra turen, så ser jeg ikke noe galt. Jeg overlevde jeg, til tross for bronkitt, snørr og umenneskelig mye drinker.

maga2
Det var varmt, og jeg ble brun. Hva er galt med det? (Det er nå dere skal se vekk fra ølen mellom jurene mine og røyken på bordet).

maga
Jeg har aldri helt skjønt hvorfor bartenderen klistret det merket i panna på meg mens han lo? Selv så jeg det på bildene dagen etter. Ikke noe galt i å glemme ting. Alle glemmer vi ting iblant.

maga1
Jeg har heller aldri helt forstått hvorfor bartenderen klistret merker på puppene mine, og nektet å selge meg flere drinker. Jaja, jeg fikk iallefall gratis flaskevann da.

maga3
Usminket og lettkledd, det er det som kalles syden.


Jeg skal ikke legge ut bildene av meg toppløs på stranden. Jeg skal ikke fortelle om da jeg sovnet litt på det ene utestedet. Jeg skal heller ikke vise dere bilder av meg som tar bodyshot med Kristine (jeg sier ikke hvem av oss som lå naken på bardisken). Jeg vil tross alt ikke sette syden i et dårlig lys.

Med tanke på det harde utelivet i Magaluf, så er det et under at de fleste kommer helskinnet hjem. I fjor kom vi hjem med bronkitt, influensa og glasskår i fotbladet. Andre ungdommer kom kanskje hjem med en fet tattis på rumpa. Det er mye som kan skje. Regel nr. 1 når man reiser på vennetur til et partysted er å holde sammen. Selv gikk vi nesten aldri alene. Man vet ikke hva som lusker rundt hushjørnene. Jeg har hørt mange skrekkhistorier, og siden jeg er snill jente gjorde jeg nesten ikke noe galt. Jeg vil jo ikke at mamma skal tenke stygt om syden.

På lørdag reiser venninnene mine til Magaluf (uten meg!!!) og jeg krysser fingrene for at de oppfører seg i år også. Vi vil jo ikke at de skal skjemme ut det norske folk, vel?!

Linker til det VG har skrevet: her og her


- Har du vært i syden med venner?
- Hva synes du om ungdommer som drikker seg sanseløse i syden?
Se på henne da!

DSC01234.JPG
Se på henne som ikke klarer å se en meter foran seg da. Se på henne som ikke klarer å gå over døra til oppvaskmaskina da. Se på henne som ikke tåler noen ting før hun får blåmerke da. Herregud, se på leggen til Lotte da! Nå har strengt tatt leggen min et tilfelle av svartmerke. Skulle tro jeg har fått koldbrann. Nå mister jeg sikkert beinet snart. Note to myself: skrev mer når jeg skal over ting.

 - Får du lett blåmerker?

Jeg fortjener straff, derfor gir jeg meg selv premier

Hei, alle dere der ute. Jeg gir dere herved tillatelse til å legge meg over fanget deres, slik at dere kan klaske litt på meg. Bloggingen min den siste tiden har vært på nivå med hva fireåringer kan komme med - og det vet jeg, siden jeg har vært i samme hus som to fireåringer i to døgn. Visste dere at tvillinger ikke bare betyr dobbelt glede, men også dobbelt så mye bråk?

Nå for tiden jobber jeg hver dag, og for å være helt ærlig har jeg så vidt tid til å drite. Jeg har så mye å gjøre, men alt for liten tid. Ikke rart at normale folk dør av hjerte- og karsykdommer, så mye stress dette samfunnet tvinger på en. Jeg som alltid har slitt med lavt blodtrykk, har mest sannsynligvis like høyt blodtrykk som ti feite amerikanere på speed nå. Men det er greit.

Har jeg fortalt dere at jeg har sagt opp jobben min? Ikke? Grunnen er at jeg må på slankern, og for å se sannheten i hvitøyet, så hjelper det ikke å spise kremboller hver dag. Pluss at jobben ikke trenger deltidsansatte lengere da, men det er jo ikke verdt å nevne. I dag har jeg løpt rundt omkring og spredt om meg med søknader og cv'er, kanskjer får jeg et napp et sted. Jeg stresser ikke, jeg trenger ferie. Som normale folk.

Dagen her har også vært lønningsdag, så jeg dro like gjerne til nærmeste kjøpesenter for å belønne meg selv litt. Alle trenger vi en premie iblant. Jeg trenger det ofte. Premiene mine idag var ei nattbukse, solbriller og et spill. Joakim fikk seg også en premie, siden han er verdens beste kjæreste (oh joy, er ikke jeg klissete?). Jeg kjøpte ei kosebukse til han, slik at han føler at noen koser med han når jeg har besøk av jordbærplukkerne fra Polen.


picture 0050
Lykkelig, jeg? Hadde ikke du vært det med et nytt spill? Jeg er forresten på salg for tida.

picture 0048
Webcam er ikke bare for fjortiser.


- Er du flink til å "belønne" deg selv?
- Har du en jobb? Isåfall, hva da?
Om spy, hodepine og sommerferie

Kan tømmermennene som har slått seg til ro i hodet mitt vennligst gå seg en søndagstur? Måtte de gå seg bort på reisen.

Noe av det verste jeg vet, er å ha hodepine. Jeg velger heller kvalme og oppkast foran hodepine. Derfor sto jeg på knærne i morges og ba til Gud om at han skulle gi meg kvalme i stedet. Han svarte mine bønner med en ondskapsfull latter (det skulle du ikke tro om karen der oppe, eller hva?) og ga meg kvalme. Kvalm ble jeg, og hodepinen - den ble verre. Jeg skjønner ikke humoren hans, er dette hans måte å fortelle meg at min mangel på måtehold er en synd?

Jeg drakk masse vann for å bli kvitt hodepinen. Jeg spiste masse potetgull for å bli kvitt kvalmen. Begge deler kom opp i ti digre vannslange-lignende stråler. Nå har jeg lagt meg ned i sengen og nekter å røre mer på meg før straffen min er over.

picture 0045


Forresten, Joakim og jeg har ikke råd til å dra til syden i sommer. Derfor lurer jeg på om dere har noe forslag på noe relativt billig vi kan gjøre? Hva kan et par gjøre her i Norge?

- Hva gjør du i sommerferien?

Pannekaker med jordbær og vaniljesaus.

DSC01232.JPG
Pannekaker med jordbær og vaniljesaus. Tror dere jeg koser meg eller?!

Hva liker dere best på pannekakene?

Dette er en vise om en stakkars Lotte...

" Dette er en vise om en stakkars Lotte,
som va så uheldig som det kan gå an å få te'.
Syns du kanskje denne visa er litt trist
Så kan jeg trøste deg med at det går bra til sist.

Det var en onsdag morgen hun skulle dra av sted
men da hun kom i trappen snublet hun og gled,
hun rullet og hun rullet, den stakkars, stakkars Lotte, og
hun fikk hull i hodet og brakk halen til en rotte. "


Denne dagen har
vært som tatt fra helvete. Jeg forsov meg og rakk ikke bussen jeg skulle ta. Joakim kjørte meg i full hast til busstoppet til den andre bussen min. Der sto jeg da og hang, trøtt og jævlig, i 20 minutter. Det tok meg 20 minutter å innse at den aldri ville dukke opp. Kanskje kom den før jeg ankom busstoppet. Jeg ringte Joakim nok engang, denne gangen var jeg så sinna at jeg grein. Etter 5 minutter med trygling plukket han meg opp, og svippet meg til jobben. Jeg kom 5 minutter forsinket, det samme hadde jeg gjort hvis jeg hadde tatt bussen. Når jeg blir stor skal jeg kjøpe meg en egen privatsjåfør. Da kan bare team-trafikk ha det så godt, de suger. De ødelegger mitt allerede dårlige morgenhumør.

Det verste er at dagen så vidt hadde startet på dette tidspunktet, og jeg hadde allerede grått bitre tårer. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid begynner å grine når jeg er sliten og sint. Det er ikke akkurat som om jeg velger det. Bedre ble det ikke av at jeg skadet meg hvor enn jeg snudde meg.

Utover dagen skadet jeg meg på følgende steder og måter:
- Leggen, krasjet i oppvaskmaskina og diverse andre kanter, 5 ganger
- Ryggen, krasjet i soft-is maskina og kjøkkenbenken, 3 ganger
- Hodet, slo det oppi en kant da jeg bøyde meg ned, 2 ganger
- Albuen, slo den i kakedisk-kanten, 3 ganger
- Fingeren, slo den mot kassaapparatet
- Fingeren, skar meg litt
- Hofta, gikk på fryseren


Og enda var ikke dagen over. Rett etter jobb bar det på treningsstudioet, der jeg ble pushet til grensen av venninna mi. Takk for den. Nå klarer jeg verken å gå eller sette meg på huk. Tør ikke tenke på morgendagen. Knærne knekker sammen når jeg legger tyngde på dem, og strengt tatt er det umulig å ikke legge tyngde på dem i det hele tatt. Det vil si at jeg går med knær som knekker sammen annenhvert skritt. Jeg ser ut som en (unnskyld språket) rævvkjørt zombie. Det går bra. Jeg kan trøste meg med at jeg blir et enda bedre syn i morgen.

Nå er klokken 22.00, og jeg våknet for en halvtime siden. Jeg vet det er et stort fy-fy å sove på dagtid når man skal legge seg tidlig, men jeg klarte ikke å holde meg våken. Derfor skal jeg nå se 2 episoder av Dexter og spise meg feit på stekt ris, mm.

- Hvordan har dagen din vært?
- Ville du skallet hodet i en skarp kant, eller skallet albuen inn i en skarp kant?

Kampen om fjernkontrollen

Nå har Tour de France begynt, og jeg graver min egen grav i senga. Jeg kommer sliten hjem fra jobb og vil kose meg med teite komiserier på tv3 og tv norge, men det går ikke. Det er komplett umulig. Det er mer sannsynlig at jeg fiser diamanter. Hadde ikke det vært praktisk? For å ikke snakke om vondt. Men det hadde ikke vært noe problem, for med tanke på alle pengene jeg kunne fått av å selge bæsj-diamanter, så kunne jeg lett kjøpt meg et nytt rumpehull!

Anyways, Joakim har stukket av med fjernkontrollen og det finnes ikke sjans i havet for at jeg klarer å få tak i den. Jeg er sikker på at om jeg så hadde kommet på døra med ti torpedoer, så hadde ikke det hjulpet. De hadde vel alle lagt seg i senga for å se på menn i trange drakter som sykler. Jeg skjønner ikke hva greia er? Hva er så morsomt med å se på at en haug med menn sykler rundt i Frankrike?

Og hva menes med en massespurt?

628020995893007385181507376899282582843n

Nånei, de lårene der sykler ikke. De drikker vin, akkurat som meg. Sykkelrytterne i France burde gjøre som meg. Slappe av litt og kose seg med et glass vin - eller ti. Et annet råd jeg kan gi er å løfte opp rumpeballene når man soler seg, slik at man ikke får et skille. Jeg er som et kinderegg nå. Brune lår, brun rumpe... og midt imellom disse er jeg hvit. Graver man nok, får man en overraskelse også. (æsj)

Edit: Nå løp jeg forresten mitt eget lille maraton for å rekke Mix'en før den stengte. Jeg løp fram og tilbake på under 3 min, ikke verst? Snus må'n ha, når man skal slutte å spise godteri.

- Ser du på Tour de France?
- Har du fått noen farge på kroppen i sommer?

Årets nye slager

DSC01229.JPG
Årets nye slager: superchips med dill og tzatsikidip! Utrolig godt i varmen når man er så fyllesyk at det kjennes ut som om en har blitt kjørt gjennom en kjøttkvern!

- Hva er ditt favorittpotetgull?

Sommer det er det jeg vil ha!

Det gjør vondt i sjela å høre på værmeldingen. Fra og med mandag forsvinner finværet. Kanskje like greit, med tanke på at jeg skal jobbe rævva av meg. Det gjør like vondt i sjela å se ut vinduet nå. Sola skinner, det er ikke en eneste sky på himmelen og jeg skal på jobb. Hvorfor kan ikke en ukjent onkel i USA bare dævve og etterlate meg 10 milliarder dollar? Jeg hadde blitt så glad!

paraply
Noen som sa at jeg ikke er forberedt på været neste uke?
Hvis du lurer på hvorfor i all verden jeg bruker paraply i solskinn,
så er det fordi at måsene hersker bak meg. De helsikes
måseungene gjør foreldrene til noen torpedoer.


Gårdagen var et perfekt eksempel på hvor mye bra man kan gjøre i løpet av en fridag. Jeg sto opp relativt tidlig og tok med meg Joakim og lillebroren min til Munkholmen. Den lille øya like uti Trondheimsfjorden er veldig fin å se på, og det er tvers igjennom flaut at jeg, til tross for mine 20 år, aldri har besøkt den. Det var koselig å slikke sol, spise potetgull, drikke kaldt vann og bade i saltvann. Jeg skulle ønske hver dag var slik.

munkholmen
Herlig med strand, ja!

Da varmen hadde slått oss halvt ihjel fant vi ut at vi skulle finne veien heimatt. Det var absolutt lurt, siden svigerfar hadde bedt oss med på restaurant. Det takker man ikke nei til. Etter maten var det bare å huke tak i lillebroren min og løpe til bussen. Å dra på kino i finværet var et sjakktrekk for seg selv. Men Istid skulle man se, midt på sommeren. Jeg sier bare en ting om Istid, og det er at jeg trolig var den personen i salen som lo høyest og oftest. Hva skal man si? Det er godt å være barnslig.

picture 0041
Noen som er villig til å betale for en frisørtime til meg?


- Liker du å gå på kino?
- Har du helt sommerfri, eller må du jobbe?I love to fart

Når kjæresten snur seg med ryggen til deg med et smil, da vet du at noe er på gang. Enten er han så utrolig glad i deg at han vil sovne med et smil - eller så er han som Joakim. Han snur seg med ryggen til, og gnikker seg godt inn til meg. Så kommer tordenet. Han tar i alt han har, og fiser så hardt at jeg er sikker på at han har driti på seg. Jeg hopper instinktivt unna, jeg vil jo ikke at låret mitt skal råtne opp! Selv ligger han å rister av latter. Hva skjedde med romantikken?

db2072ilovetofart
Skal skaffe meg ei slik truse og sette meg på trynet til Joakim - I want revenge!
(bilde fra google)


Nå stinker det så jævlig her i senga, at jeg skal ta på meg klær og rømme rommet. Tross alt er det sol der ute, og 25 varmegrader i skyggen. Oh joy! Det er så herlig å ha fridag!

- Fiser du foran andre mennesker?
- Synes du fis er morsomt?


RSS 0.91