Vi begynner på nytt

Da har jeg hentet siste rest av tingene mine hos Joakim, og levert fra meg nøkkelen. Det var ganske tungt. Bedre ble det ikke av at mora hans kom for å snakke med meg også. Hun lurte på hvordan jeg hadde det. Hva skal man svare på det?

"Sett bort i fra at jeg ikke klarer å sove skikkelig, har mistet matlysten, og blir kvalm hver gang jeg tenker på Joakim. Og sett bort i fra at jeg holdt på å grine på bussen idag da sangen som minner meg om han kom på. Og sett bort i fra at jeg aldri skal sove her mer - joda, takk, det går bra."


Den slår nok an ja.

Faktisk så har jeg det bedre nå. Han har fått meg til å føle meg litt tryggere. Han kommer ikke til å dumpe meg. Han elsker meg. Faktisk er han så søt at han ba meg med på date isted. Vi får se hvordan det går framover. Vi begynner på nytt.

Siden jeg begynner på nytt med det meste nå, så fant jeg ut at jeg skulle rydde skapet mitt. Orden rundt meg, gir meg ro i sjela. Når sjela er urolig, da må det ryddes. Derfor skal jeg rydde og vaske resten av rommet i morgen, slik at jeg er sikker på at jeg trives så mye som mulig her. Jeg skal tross alt ligge i den tomme senga, i det kalde rommet, alene og forlatt i en god stund nå. Litt dramatisk må man få være.

p3108092228
Her sto jeg i senga og tok bilde av gulvet. 10 minutter tidligere var det enda mere rot. Jeg endte med å kaste en hel svartsekk og gi bort en hel svartsekk til Fretex. De trenger det nok mer enn meg. Jeg har blitt for feit til det meste. Høhø


- Trenger du å ha det ryddig rundt deg?
- Roter du mye?

- Og har du kjælenavn på hybelkaninene dine?Hjerter som brister

" Så trist sjelen er, når den er trist av kjærlighet. "
Victor Hugo

Finnes egentlig kjærlighet? Er den kjærligheten vi føler og snakker om, er det kun en illusjon? Er det et resultat av hormoner som skilles ut under sex? Er det et behov for trygghet som må dekkes? Hva er kjærlighet? Kan noen fortelle meg det?!

hjerte

I natt sovnet jeg omsider alene. Jeg våknet alene. Jeg tok meg selv i å lete etter Joakim i søvne. Jeg ville holde rundt ham og kysse han i nakken. Det eneste jeg fant var dyna mi. Jeg fatter ikke hva som skjer. Jeg skjønner ikke hva vi holder på med, hva det er meninga at jeg skal gjøre, eller hva jeg skal tenke og mene. Vi er sammen, men vi skal ikke være sammen. Vi skal møtes når vi vil? Vi skal ikke bo sammen, og jeg skal ikke sove over hos han noen ganger heller.

Derfor skal jeg hente resten av tingene mine hos han i kveld. Det kommer til å bli tungt. Etter det skal jeg ikke sette føttene mine i det rommet på lenge. Det gikk opp for meg i morges at jeg ikke klarer å møte han. Det gjør vondt, og jeg vet ikke hvorfor. Vi skal liksom være kjærester fremdeles, men likevel føles det som om det er slutt. Det føles som om jeg går gjennom et brudd. Det var like før jeg slettet nummeret hans fra telefonen isted, men så gikk det opp for meg hvor teit jeg oppførte meg.

blomst

Dagene framover skal jeg fylle med skole, venner og trening. Mest av alt skal jeg kose meg med venner. Jeg skal igjen få lyst til å leve på egen hånd. Jeg skal klare å finne gleden i hverdagen på egen hånd. Jeg skal greie meg på egen hånd. Jeg trenger ingen kjæreste. Hvis jeg trenger noen, så vet jeg at jeg har herlige venner som kan tenne lys for meg og vise vei.

Med tid og stund kanskje jeg greier å tenne lyset når jeg er med Joakim også, slik at jeg drar han opp istedet for å trykke han ned. Kanskje føler han at jeg er verdt det. Kanskje blir han glad når han er med meg, og ikke trist..

lys


- Klarer du deg på egen hånd?
- Hva gjør deg glad?


(Bilder med sitater funnet her)

Pause

Joakim og jeg har tatt en liten pause. Jeg har flyttet ut. Noe mer har jeg ikke å si på en stund.

Edit: Jeg vet ikke om det er en pause, eller hva det er. Vi er fremdeles sammen, men vi skal bare ikke....være med hverandre. Eller noe sånt. Ordner seg. Og ja, alle søte jenter med gode råd: jeg har spist sjokolade! Endorfiner gjør godt.

Jeg elsker deg, skjønner du

Når man står opp klokken kvart over seks om morgenen etter tre timers søvn, så forventer man litt forståelse fra dem som sover til langt på dag. Når man er en hel dag på skolen, forventer man forståelse for at man er sliten. Når man er deprimert og sliter med å hele tatt gidde noe, så forventer man ikke å få slengt dritt i trynet.

Greit, min elskede, halvparten av det som lå i oppvasken var mitt. Greit, min kjære, jeg forstår at du er sliten. Tross alt har du jo sovet helt til du våknet av deg selv, og etter det sov du litt til. Greit, pus, du vil spille wow.

Men når du går hjem en hel dag uten å gjøre annet enn å sove, drite og spille wow, er det da for mye forlangt at du tar oppvasken? Jeg ber deg ikke om å vaske hele huset, jeg ber deg ikke om å rydde vekk klærne dine fra gulvet og jeg ber deg ikke om å skifte på senga. Jeg ber deg ganske enkelt om du kan ta oppvasken. Det går raskt å gjøre det, men når jeg kommer hjem fra skolen er jeg så sliten. Alt jeg vil gjøre er å legge meg ned i senga og aldri stå opp igjen. Jeg orker ikke mer akkurat nå. Jeg hadde blitt så glad hvis du bare hjalp til. Om ikke hele tida, så bare for idag. Jeg er så utslitt og trist. Vær så snill..

Beklager, det var ikke med meningen å mase. Jeg tar den selv. Men ikke bli overrasket når du kommer hjem ikveld og oppdager at wow er avinstallert, wow-kontoen din slettet og wow-cd'n knust. Jeg elsker deg, skjønner du. Like mye som jeg føler at du elsker meg akkurat nå.

322218016570017285158517265145853353220n
Skulle ønske hver dag var en dans på roser. Eller like bra som tre liter hvitvin pluss meg.


- Har du oppvaskmaskin?
- Gjør du ofte husarbeid?

Skal vi dra hjem til meg og ha sex?

http://www.tegnordbok.no/

Som dere ser, fører denne linken deg til en tegnordbok. Så utrolig genialt! Nå har jeg lært meg å si: "jeg bor hos Joakim", "jeg elsker vin", og "skal vi dra hjem til meg og ha sex?". Veldig nyttig.

Jeg kom meg aldri på skolen idag, så jeg gikk glipp av veldig mye tegnspråkundervisning. Det er kjipt å tenke på at jeg ligger langt bak de andre i klassen nå. Da jeg våknet imorges klarte jeg ikke røre på meg. Jeg forsøkte å stå opp, men kroppen var så slapp. Jeg har vært slapp i hele dag. Ikke var jeg i form til å dra til ei venninne og se film med jentene heller. Lurer litt på hvorfor jeg er så slapp..

tegnspråksex
Hihi, jeg fikk dama til å si sex.


- Hvordan har du det idag?
- Kan du noen ord på tegnspråk?

Superkjæreste og boblerus

Jeg må bare gjenta det jeg sa i dette innlegget. Det er fantastisk å ha en tøff kjæreste som fjerner edderkopper for meg. Det må være noe med den dusjen som tiltrekker seg edderkopper. Unnskyld meg, men er de helt hjernedøde? Det sier seg selv at de spinner sin egen våte grav. Dør de ikke av vanndamp, dør de av dusjstrålen (jeg tilfeldigvis retter mot dem i ren hysteri). Og har de enda ikke dødd av det, så kommer Joakim og tar dem med dasspapiret. Dumme, dumme edderkopper.

For å spinne over til noe helt annet, så er vi litt slappe idag. Jeg og meg, altså. Det ble bare tre timer søvn i natt, og det var totalt fysisk ødeleggende å stå opp klokken halv sju (jeg lærte forresten å si halv sju på tegnspråk idag, samt å telle til tusen, men det er ikke så viktig). Etter en lang nok skoledag, kom jeg meg på 3T for første gang siden juni. Noen som sa lat her?

Nå lurte jeg et øyeblikk på om jeg skulle spørre dere om noen gode råd til å holde meg våken ikveld, men så kom jeg på svaret selv: trykk her, muhaha! Det er ikke så lurt å sove på dagtid, når man skal tidlig opp dagen etter. Jeg er ikke interessert i enda en natt der jeg er våken til klokken 3.

bubbleshooter
Og der gikk den opp! Alle boblene splæshet vekk. Jess!


- Sov du godt i natt?
- Har du spilt noe bubble shooter i det siste?
muhaha

Boblesplæsjing og "dere er så fantastiske!"

Jeg er veldig lite aktiv på bloggfronten for tida, og jeg har mange gode grunner. Her (trykk på link på eget ansvar) har du en av dem. Dette spillet virker uendelig kjedelig, og kanskje er det kjedelig. Likevel er det fryktelig avhengighetsskapende. Spesielt når man har blitt flink og splæsjer vekk alle boblene. Da bare man prøve en gang til. Og så en gang til. Og enda en gang til. Til slutt har man sittet og splæsjet bobler i flere timer, og øynene er blitt firkantede. Man ser faktisk alt firkantet. Forsøk det selv. Spill i mer enn et kvarter og forsøk så å se på noen bokstaver. De blir firkantet. Fascinerende. Kanskje er det bare øynene mine som er rare sånn sett.

En annen grunn er at jeg har vært i en veldig nedperiode for tida, og jeg har ikke hatt det bra. Det er ingen grunn til det, ikke som jeg vet iallefall. Jeg har bare vært trist. Nå tror jeg kanskje jeg er på vei opp. Jeg ser i det minste oppover og fram nå. Det er ikke verst bare det.

Selv om jeg ikke har skrevet spesielt med innlegg, eller kommentert noe særlig, så har jeg fulgt med de jeg leser fast. Jeg har fått med meg hva dere har skrevet og mange av dere har fått meg til å smile. Dere er fantastiske! Du er fantastisk!

463918297122505775940005768522793967814n
Jeg blir helt rar av all boblesplæsjinga, jeg. Liksom.


Nå er jeg i et skikkelig "alle er så fantastiske"-humør, så da slenger jeg samtidig ut noen spørsmål til alle dere som leser dette:

- Hvordan har du det for tida?
- Har det skjedd noe fint, eller ikke så fint?
Fortell!

Nå skal jeg splæsje litt flere bobler jeg, så vi blogges! Koz og klemz, xoxo +++ fra den, kanskje litt maniske, Lotte.

Sovedemonen slo til igjen

Klokka er halv åtte og den grusomme melodien spruter ut av mobilen. Jeg river av meg min leopardmønstrete sovemaske og slår av mobilalarmen, rimelig irritert. Jeg klatrer ut av senga og omtrent kryper bort til toalettet. Der sovner jeg nesten. På rommet sitter jeg omtrent i ti minutter på sengekanten og ser ut i tomheten. Øynene renner siden jeg er så trøtt. Jeg tar fram antibiotikatabletten og svelger den ned med en hel flaske vann. Slår på alarmen igjen, og klatrer under dyna til Joakim. Jeg skal bare slappe av litt. Bare bittelitt. Jeg skal ikke sove. Jeg skal jo dra om en halvtime. Øynene siger igjen, Joakim er så god og varm. Jeg kjenner kroppen blir tyngre, øynene er limt igjen og pusten blir roligere.

Jeg våkner med et rykk, kjenner jeg er stresset. Noe er galt. Det er helt lyst ute. Hvor mange er klokka?! Klokka er tolv. Jeg har sovet i fire timer til. Jeg gikk glipp av skolen. Bra jobbet, Lotte. Skolen har ikke engang vart i ei uke, og jeg forsover meg. Det virket som en slik god ide og bare hvile øynene litt. Hvorfor må Joakim være så god og varm?

sovemaske

En slik en har jeg, bare at den er leopardmønstret. Genialt! Øynene mine er litt defekte, så jeg klarer ikke lukke de helt igjen. Med andre ord ser jeg lys når jeg sover, og våkner med hodepine. Sovemasken min er best i verden!- Forsover du deg ofte?
- Er du avhengig av å ha det helt mørkt når du skal sove?

En god grunn til å ha en kjæreste

Du står naken i dusjen, synger og barberer musa. Så kjenner du noe som kiler deg på ryggen. Først tenker du at det bare er dusjforhenget som kleber seg til deg. Helt til det går opp for deg at det er noe lite som rører på seg. Du fryser fast, og sekundet senere hopper du unna. Du snur deg sakte, tør så vidt og se.

Det står en edderkopp på dusjforhenget. Og den er ikke liten! Du vil ikke drepe den, for da kan det jo hende alle kompisene hans kommer for å ta deg når du sover. Du klarer heller ikke å dusje videre når du vet at den står der og glaner på deg. Kanskje den planlegger hvordan den skal legge egg under huden din.

Du roper på kjæresten, og siden han vet du står naken i dusjen, er han utenfor døra på under et halvt sekund. Han glaner på deg, der du står naken og panisk i dusjen. Han ler litt av deg, og fjerner faenskapet. Du får dusje videre i fred. Når du kommer ut av dusjen ler han litt til av deg og gir deg et glass med iskaldt cola. Det har du fortjent, siden du ble trakassert av en svart liten jævel.

Det er på slike dager jeg elsker at jeg har en kjæreste. Det skal ikke mye til.

edderkoppenidusjen
Jada, jeg står og gaper slik når jeg dusjer.- Er du redd for edderkopper?

Den gale doktoren går igjen på skolen

Jeg lever enda. Bare sånn at dere er klar over det. Jeg har ikke kontroll på noen ting for tida. Aner så vidt hvilken dag det er. Klarer nesten ikke å komme meg opp til skolen om morran engang. Stemmer det! Jeg har jo begynt på HiST nå, som de fleste av dere sikkert vet. Tegnspråk og tolking er da linja jeg skal gå i tre år framover. Lærerne mine er døve, og jeg kanke en shit. Det skal bli interessant. Sånn ellers ligger skolen langt ute på bondelandet, og har tidligere vært en gammel psykiatrisk avdeling.

At jeg idag fant ut hva skolebygningen har vært tidligere passet perfekt. Her om dagen så ei venninne og jeg en film som heter Asylum (en skikkelig pissfilm, sånn by the way). Den handlet om ei jente som kom til en skole, som tidligere hadde vært et psykiatrisk asyl. Der spøkte den gale doktoren, han gikk rundt i gangene og drepte studentene. Fantastisk! Og nå har jeg kommet til en slik skole. Håper jeg ikke pisser i buksene når jeg går alene i gangene.

rotvoll1141956c
En skole fra attenhundre-og-frysihjel...


- Har du startet skole/jobb? Deilig å komme i rutine igjen?
- Ville du sovet alene i gangen på skolen min?
Hva med meg?

"Hei, Aina. En venn av deg og jeg har laget denne talen til deg".

De fleste som har lest adresseavisen.no har nok fått med seg dette. Stakkars Aina ble vettskremt av talen Kristin Halvorsen hadde laget spesielt for henne. Stakkars Aina hadde ikke fått med seg at SV har laget en side der man kan sette sammen sin egen tale, og sende til en venn (http://oppavsofaen.no). Så utrolig morsomt, tenkte jeg begeistret! Jeg klikket meg rett inn på siden og skulle lage en tale til meg selv, selvgod som jeg er. Hvor kult at Kristin Halvorsen skulle si navnet mitt i talen sin!

Jeg satte meg godt til rette, klødde meg litt under nesa, og skrev inn navnet mitt. Den gang ei. Det eneste som kom opp da jeg skrev navnet mitt, var Charlotte. Jeg heter da for faen ikke Charlotte! Så det ble ikke noe av at Kristin Halvorsen sa navnet mitt. Nei vel. Det var den stemmen SV! Hører dere det?!

oppavsofaen
Hva med meg? Hva med Lotte? Telles ikke Lottes stemme?


- Skal du stemme ved valget i år?

- Hadde du blitt skremt hvis du fikk en link til en video der Kristin Halvorsen snakket direkte til deg?

100 tabletter skal svelges

" Jeg ser helst at du ikke blir gravid nå", sa legen meget alvorlig.

Slapp av kjære doktor, jeg har ingen planer om å befrukte noen av eggene mine i nærmeste framtid. Derimot har jeg store planer om å innta store mengder vin. Går det bra?

"Alkohol og medisiner er stort sett oppskrytt. Bare drikk i vei du, det gjør ingen skade"
, svarte legen med et smil.

Deretter satte han meg på en ny hestekur. Denne kuren inneholder 100 tabletter. En hel måned med antibiotika. Med andre ord kan jeg se fram til en hel måned med kløe i sjura og diare. Det igjen vil si at jeg kan trøkke i meg store mengder sjokolade uten at stemmene trenger å krangle (se forrige innlegg). Jeg driter jo alt ut igjen etter en halvtime. Det går så bra så.

p1410091512
100 fantastiske blå piller. Måtte antibiotikaen slå ut det mystiske utslettet på nesa mi. Gosh.


Akkurat nå sitter jeg og leser gjennom pakningsvedlegget, og jeg undres om denne kuren kan ta knekken på alt jeg har av infeksjoner? Denne typen antibiotika brukes f.eks ved: bronkitt, lungebetennelse, hudsykdommer, klamydia og alvorlige former for uren hud. Vil det si at denne kuren kan ta knekken på kvisene mine? Hvis jeg har klamydia, kommer den til å ta knekken på den også? Det hadde vært kjekt.

Når jeg blir stor skal jeg finne opp en universalspille. Denne pillen skal helbedre alle sykdommer som finnes. Man må sikte høyt vettu.


- Har du noen gang gått på en antibiotikakur som har vart i en måned?

- Nå skal jeg gi deg et ultimatum: Soppinfeksjon i munnen eller soppinfeksjon i endetarmen?

Sjokolade er bra for meg

Jeg satt her i senga og knasket i meg en hel pose med Pops sjokolade. Jeg koste meg så mye bare en sofagris klarer, helt til samvittigheten tok over. Du vet den lille stemmen bak i hodet som hvisker at du kommer til å bli feit hvis du tar en bit til? Selv har jeg to stemmer. Når den ene stemmen hvisker at jeg blir feit, hvisker den andre at en liten bit til gjør ingen skade. Etter 5 minutter der jeg har sittet og lyttet til disse to stemmenes krangling, oppdager jeg at posen er tom. Da ler den første stemmen høyt og sier på en meget arrogant måte: "Hva var det jeg sa? Nå blir du feit, nå!"

Det er i slike stunder det er godt at vg.no bruker tida si på å skrive om helt tåpelige ting. Les her. Ifølge vg.no er sjokolade bra for hjertesyke.

"Personer som overlever hjerteinfarkt og som spiser sjokolade to eller flere ganger i uken, har tre ganger så liten risiko for å dø av hjertesykdommer som de som holder seg unna godsakene."


Nå er ikke jeg hjertesyk, men bedre føre var enn etter snar, ikke sant? Kanskje denne posen med sjokolade har forlenget livet mitt mer enn jeg aner? Kanskje den kjærligheten jeg føler for sjokoladen egentlig er hjertet mitt som viser takknemlighet?

picture 0055
Bak den tomme posen med Pops, skjuler jeg sjokoladesmilet mitt. Det som viser hvor lykkelig jeg er akkurat nå.


Sjokolade er kanskje ikke så sunt som jeg liker å lure hjernen min til å tro, men hva gjør vel det? Jeg drikker masse vann. Og snart skal jeg begynne å trene igjen. Sjokoladen får endorfinene til å løpe rundt i kroppen min. Dessuten er sjokolade et bra afrodisiakum, har jeg hørt. Åh, kjære. Unnskyldningene vil ingen ende ta. Poenget er at jeg har slukt en hel pose med Pops, og jeg er stolt av det!


- Hvilken sjokolade liker du best?
- Spiser du sjokolade ofte?Bloggmøte på Expert Tiller

Vi som leser blogger fast, føler nesten at vi kjenner enkelte bloggere i virkeligheten. Bloggere som gir mye av seg selv i bloggen sin, forteller mye og rører leserne - slike bloggere er lette å føle at man kjenner. Likevel er det så utrolig kleint når man møter dem i virkeligheten.

Jeg sto på Expert idag med bankende hjerte. Jeg mener, svetten begynte å renne. Da jeg våknet imorges ble jeg så ivrig da jeg sjekket nettbanken og så at jeg hadde fått lønn. Jeg ble lettere manisk, faktisk. Joakim stakkar, rakk så vidt å spise opp frokosten sin før jeg dro ham ut i bila. Jeg skulle nemlig kjøpe den nye mobilen min. Lite tenkte jeg på at jeg så ut som et utedass. Klærne på halv tolv, håret uvasket, og kviser i det uvaskede ansiktet - gud, faen ta de kvisene. Og hvem tror dere sto bak kassen da?

Ingen andre enn Marimus i egen person. Det var like før jeg lot Joakim kjøpe mobilen, mens jeg snek meg ut. Nå er ikke jeg så pysete av meg, så jeg gikk fram til disken og sa: "Hei Mari!". Det tok Mari noen sekunder før hun ga meg den mest koselige hilsen jeg har hørt på lenge: "NÆÆÆÆÆH! HEEEEEEIIII LOTTE!!". Det kilte nesten i magen.

Greit Mari, nå har vi gjort det verste. Vi har hilst. Nå må vi drikkes snart! ;)

dsc01301
Min nydelige mobil. Jeg er forelsket. (Skjult reklame for Expert nede i høyre hjørne)- Har du møtt noen bloggere i virkeligheten (altså bloggere du aldri har møtt før) ?

Lettlurt sa gåsa

"Nææææh?! Seriøst?!"

Jeg har alltid vært lettlurt av natur. Hvis noen forteller meg noe, er jeg godtroende nok til å tro på dem. Det er ikke rent ofte jeg blir både fascinert og overrasket over ting folk forteller meg. Det er heller ikke rent ofte jeg rødmer av skam på grunn av min treghet. Det kan ta lang tid før jeg skjønner at folk tuller. Likevel finnes det tilfeller som er verre enn meg.

Da vi var på hytta til Joakim, kom onkelen og tanta hans oppover, og vi diskuterte dette med å være lettlurt. Mora til Joakim er ekstremt lettlurt, og vi bruker mye av tida vår på å tulle med henne. Det er veldig gøy når det er andre enn meg som går på en spøk. Det onkelen til Joakim fortalte tok likevel kaka. Her er historien:

Det var rett etter at flyene styrtet i World Trade Center at en arbeidskollega av onkelen sa:
- Har du hørt om han som overlevde da?
Onkelen, helt sjokkert:
- Nææi?! Sa ikke du at ingen overlevde i sted?
Arbeidskollega:
- Ja, men det var nettopp på nyhetene. Han som overlevde tok tak i ei bordflate og hoppet utfor toppen av bygningen. Så seilte han nedover og landet trygt i Hudsonelva.
Onkelen, totalt fascinert:
- Så stilig!


Onkelen til Joakim syntes dette var helt utrolig. Da han kom hjem fortalte han det til alle sammen, og kunne ikke fatte hvorfor alle lo av han. Det tok lang tid før han skjønte at det ikke går an å bruke ei bordflate som fallskjerm.

Jeg hater når noen ikke forteller meg at de har tullet med meg. Jeg er som regel alt for treg til å fatte at alt var en tull.

samdean
Hvis jeg hadde sagt at disse to lå i senga mi nå, og beskyttet meg mot demoner - hadde du trodd meg da? For det er helt sant altså.


- Er du lettlurt?

Vi dro på hyttetur med Joakim i bur

Da var jeg trygt plassert hjemme etter en firedagers hyttetur. Det er utrolig hvor lite som skal til før alt føles bedre igjen. Før vi dro var Joakim og jeg pottesur på hverandre. Nå er vi kjempeglade i hverandre igjen. Utrolig.

Først dro vi på hyttetomta til mor og far, der det for tida bygges hytte. Da vi var der skulle det bygges uthus, der blant annet utedoen skal være. Min mor er veldig kravstor når det kommer til steder hun skal drite, så uthuset ble i største laget. De skal ha plass til å fyre, slik at vi ikke fryser på rumpa når vi driter om vinteren. Joakim ble utnevnt til min stefars høyre hånd, og endte opp med å bygge tak. Hvor trygt det var at han klatret på taket med en spikerpistol, skal jeg ikke si noe om. Tak ble det, og det står utrolig nok enda.

dsc01274
dsc01286
Lillebroren min sitter på taket.


Siden lillebroren min og jeg kun var i veien, stakk vi ned til hytta som vi låner mens vi bygger hytte (ikke spør). Der satt vi i 8 hersens timer og spilte brettspill og kortspill. Givende.

dsc01277
dsc01283
Vi spilte poker, og det gikk ikke så veldig bra for min del.

dsc01276
Snakke du te mæ? HÆ?!


Etter vi hadde hjulpet til på Røros, stakk vi til hytta til Joakim i Haltdalen. Der ble vi i to dager, og koste oss masse. Nattfisking, god mat, kortspill, DVD, boklesing og masse soving. Ferie kalles det! I dag vendte vi snuten hjemover, og hadde kappløp til doen og dusjen. Hvem greier å drite på utedo liksom?

dsc01287
dsc01288
Slik så rommet ut da vi kom hjem. Mora til Joakim har kjedet seg, så hun tok like gjerne å ryddet og vasket hele rommet vårt. Hun hadde til og med hengt opp klærne mine inn i skapet. Snill svigermor, sa du? (Det var ingen skitne truser liggende på gulvet, det eneste jeg tror hun så var "leketøyseska" til Joakim og meg)


dsc01289
Og slik så jeg ut etter fire dager uten dusj. Skitten liten pike.- Hva har du gjort i denne uka?
- Liker du utedo?

Avhengig av serier?

Jeg?!

Det er lenge siden
jeg så gjennom alle sesongene av Sex and the City for tredje gang. Nå har jeg gått lei, og har lenge vært på utkikk etter en ny serie. Jeg er på utkikk etter en serie som gir meg latter, tårer, rødme og glede. Jeg trenger en serie som får meg til å glemme hverdagens problemer, og bare slappe helt av. I ren desperasjon begynte jeg å se på Frustrerte Fruer. Dette var en grei nok serie, jeg hadde ikke noe å klage på. Det var bare det at jeg falt av midt inni tredje sesong. Jeg klarte ikke å slappe av lengere. Derfor ga jeg opp den serien.

Nå har jeg hørt rykter om at den nye serien som starter på tv 3 ikveld, er en salig blanding av Sex and the City og Frustrerte Fruer. Kan dette være min nye redning? Lipstick Jungle, er blitt lagt ned i USA, og derfor finnes det kun to sesonger av den. Likevel skal jeg gi den en sjanse. Klokken 21.30 sitter jeg i senga mi i kveld, og ser på tv3. Gjør du?

960x

Siden sommeren har startet har Joakim og jeg pløyet oss gjennom to sesonger av Dexter, så ble jeg litt lei. Jeg trengte litt pause fra den deilige, følelseskalde morderen. Derfor begynte vi å pløye oss gjennom Supernatural. Nå har vi kommet til sesong to og det kribler i buksa hver kveld. Hver natt før vi legger oss, ser vi minst to episoder. To herlige episoder, med to deilige karer. Åh, gid. Hadde jeg bare vært haunted av noe, slik at de kunne kommet og reddet meg. Til tross for at jeg har to karer å sikle over (i tillegg til Joakim altså..), så lengter jeg etter en skikkelig jenteserie. Vær så snill, la Lipstick Jungle være en serie jeg liker.


- Følger du med på noen tv-serier? Isåfall, hvilken?
- Hvilken type tv-serier liker du?


Ny mobil

Kjære marimus, i neste uke kommer jeg innom jobben din og kjøper meg en mobil. Denne mobilen har jeg siklet etter lenge, jeg har hatt våte drømmer om den og for ikke å nevne drømmer der den snakker til meg. Jeg er fast bestemt på at denne mobilen vil jeg ha. Da jeg troppet opp på Expert idag fikk jeg beskjed om at dere var tomme. Farsken tute!

Uansett, jeg kommer innom i neste uke når dere får den inn, og jeg skal ha den. Jeg gleder meg. Mobilen jeg har nå går til angrep på meg daglig. Den går hardt inn for å klemme fingrene mine, den lille djevelen.

nymobil
Denne godsaken her, derimot, den kommer aldri til å klemme fingrene mine.I det siste har jeg kjøpt meg ekstremt mange klær (til meg og være altså). 5 tunikaer, ett undertøyssett, to nattbukser, to kjoler og en haug med tynnstrømpebukser. Jeg liker generelt ikke å shoppe, men nettshopping er fun! Ingen mennesker som gir meg kvalme, ingen lang kø som får meg til å kaldsvette og ingen plagsomme prøverom.

I kveld skal jeg ha på meg en av de nye kjolene mine. Jeg skal svinse rundt i lårkort kjole og vise fram den nye trusa mi til alle som vil se. Jeg liker å være generøs liksom. Jeg skal kose meg med strawberry daiquiri og hvitvin. Jeg skal feire at jeg er offisielt ferdig på jobben og at jeg er ferdig med antibiotika. Jeg skal feire at jeg har ferie. Jeg skal feire at jeg feirer. Jeg skal feire meg selv.

Man bør feire av og til. Feiring gjør godt for sjela.


- Hvilken mobil har du?
- Hvis du skulle feiret noe nå, hva ville du feiret?RSS 0.91