Ikke rart man legger på seg når man jobber på bakern. Hva ville du

DSC00172.JPG
Ikke rart man legger på seg når man jobber på bakern. Hva ville du hatt nå? Donut? Krembolle? Bolle? Bergensbolle? Skolebrød? Sjokolade crossaint? Valgets kvaler...

Mandagskløe og religionstress

Det klør ikke hver mandag, men det klør nå. Det er ikke noe stress med religion, det er ingen direkte religion. Derimot er det en stressende mandag, med intens kløe og mattepugging.

Jeg har gått rundt i hele dag og vært overbevisst om at jeg har lus. Det klør overalt. I hodetbunnen, på hodet, i øret (tenk om de kravler inni der!) og i ansiktet. Det klør til og med over hele resten av kroppen. Jeg er nok full av lus. Lusete og ekkel. Eller bare paranoid.

Apropos paranoid, kall det heller pessimistisk, jeg innså ikveld at jeg kommer til å stryke på matteprøven. I morgen er min siste sjanse til å pugge, og jeg har ikke engang en formelbok å skrive regler i. Halleluja, for stryk i matte!

Er det andre her ute som har hatt en forferdelig mandag, som sitter der nedslått nå? Mesteparten svarer nok at dere har hatt en fin mandag, heldige jævler. Dere har sikkert ikke matteprøve eller lus. Ikke at jeg har lus da.

Nå skal jeg gjøre et forsøk på å klare og trekke på smilebåndet igjen. Jeg skal dusje og sette meg god og varm i senga. På tv-skjermen skal det gå mange episoder av sex and the city, min nye religion. Saklig.

Hva er din religion?
Hva har du gjort ikveld?Lusefaen, tannlegefaen og kjemiprøvefaen

I natt hadde jeg en crazy drøm. Jeg drømte at jeg hadde fått lus. Det klødde som faen, og de ekle krypene var overalt i hodebunnen min. Det verste var da jeg våknet fra drømmen og opplevde at hele hodebunnen klødde som faen. Jeg fikk panikk og var totalt overbevisst om at lusene kom til å spise seg inn til hjernen min og stikke av med IQ'en min. Fornuften sier meg at jeg antakeligvis lå og sov fremdeles da jeg "våknet"..

hodeluslusillus500540c
Ekle kryp...

I dag har jeg hatt en kjemiprøve, som gikk på trynet. Jeg kan nok like gjerne ta og kysse den femmer'n der bak.
Jeg har også tatt buss i 40 minutter, fram og tilbake, for å dra til tannlegen. Det eneste han gjorde var å ta ut dotten han la i hullet mitt. Han påpekte forresten at det kommer til å ta tid før hullet gror. No way?! Det visst jeg ikke. Doh.

Forresten: Gratulerer til http://sluagh.blogg.no/ som skrev kommentar nr. 900. Herlig!
Lurer på hvem som blir nr. 1000.

1. Hva drømte du inatt?
2. Har du hatt lus?
3. Har du tatt buss idag?

4. Hvis du måtte velge, ville du ha spist en boks med lus, eller en boks med meitemark?
Tobacco from Cuba, water from Norway, made in Sweden, wtf?!

Nå kjære medbloggere skal jeg fortelle dere noe alle virkelig burde vite. Nemlig hva som er hva min favorittsnus. Jeg har mange. Ja, jeg snuser fast. Jeg vet det kan være skadelig, jeg vet det er skadelig for tennene, men jeg velger å snuse framfor røyking. For meg er snus som godteri, jeg blir glad av det. Dessuten spiser jeg mindre godteri, og det er vel bra...eller?

Uansett, her har dere de snusmerkene jeg bruker:

montecristo
Montecristo er min favoritt. "Tobacco from Cuba, water from Norway, made in Sweden"
Jaha ja, det var jo litt vel spesielt. Det er trist at de ikke selger denne overalt.
Det er litt sterk smak på denne, men jeg liker det. Dessuten er dåsa ganske fascinerende. Den minner meg om en honningkrukke. Ps: Denne har for vane å renne hvis du ler for mye.

nickandjohnny
Nick (and johnny) er en sterk, men god snus. Denne bør du ikke ta tidlig om morgenen før du har fått i deg mat. Da spyr du. Jeg har testet det ut.

sterkportion
Skruf sterk portion er ca. like sterk som Nick (and johnny) tror jeg. Den er ikke like god som Nick (and johnny), men den duger bra. For de som ikke liker snussmaken noe spesielt kan jeg foreslå en annen skruf:

snusportionskruftranbarSkruf tranebær: Denne er som godteri for meg. Dessuten så er skruf et morsomt navn. Skrrrruuuuuuuuf. Selve smaken av tranebær minner meg om fjorsommereren med mange gode minner, noe som gjør at jeg alltid føler et snev av glede når jeg pakker en pris i overleppa.

Jeg priser meg lykkelig over disse snusene.


Hvis du snuser, hvilken snus er din favoritt?

Se hva jeg fikk i bursdagsgave fra Joakim. Perfekt. Veldig perfekt. Dett

DSC00171.JPG
Se hva jeg fikk i bursdagsgave fra Joakim. Perfekt. Veldig perfekt. Dette kurerer fyllesyke. Noen andre der ute som er fyllesyk idag?

For en måned siden klaget jeg på at lillebroren min hadde tegnet en te

DSC00169.JPG
For en måned siden klaget jeg på at lillebroren min hadde tegnet en tegning av familien vår, men glemte av meg. Han har litt skyldfølelse pga dette, og satt opp en time lengere igår kveld for å tegne denne. Han er så søt.

Derfor vil dere gratulere, og ønske meg lykke og hell.

Hva er greia med at alle vil være den første til å gratulere når en har bursdag? Der forsøkte jeg å se på film, mens telefonen ringte i et kjør. Den koseligste samtalen var vel da Krista (ei søt venninne) ringte meg og sang bursdagssangen de synger til Pinky i Kaptein Sabeltann. Jeg vet jeg er barnslig, men jeg blir ikke 20 før til neste år.

Imorges ble jeg vekt av en mms klokken 9 fra mamma, stefar og lillebror. De gratulerte meg ustemt i kor, hele greia var jævlig. Søte er de da. Jeg skal forsøke å overføre den mms'en til bloggen etterpå, så får dere høre hvor forferdelige ustemte de var.

Nå skal jeg snart spise frokost, for så å hoppe i dusjen. Klokken ett kommer de første gjestene, og fram til klokken seks kommer besøkene i intervaller. Blir sliten og overmett på kaker bare av tanken jeg. I kveld skal jeg på jentevors, for så å dra videre på partyparty. Selv om jeg blir 19 år, må jeg jo feires, sant?

Jeg fikk forresten en gave av mora til Joakim klokken 12 i natt. Hun ga meg 200 kroner. Herrejesus, Joakim og jeg har jo bare vært sammen i 3 måneder. Det er jo alt for mye.

vondtitann 
Dette bildet er minneverdig. Gjett hvem som hadde vondt i tanna si da?
Krista sitter forresten med tyrkern i handa, grå jakke. Søtis.

stornese
Emilie, Marie og meg. Det er det jeg alltid har sagt. Vi er søte.

Hva skal dere gjøre i dag og resten av helga? Og ikke kom her og si at dere skal reise til syden, da surner jeg. For dere tar sikkert ikke med meg.

Kenny, min våte drøm

Drømmen var våt i den forstand at det rant svette av meg. Hurra for betennelse og feber!

Det var en alldeles sær drøm, som handlet om at jeg kjørte en buss til en rundkjøring. I den rundkjøringa bodde ingen andre ringere enn Kenny, han sto der med en to-pk. sjokoladecroissanter. Han forklarte meg at han fikk to slike tilsendt i posten hver dag, for 99 kroner stykket. Han var nemlig så glad i sjokoladecroissanter. Kenny er som dere vet en søt fyr, og i denne drømmen var han intet unntak. Han var nemlig så snill at hvis leserne hans ville ha de croissantene en dag kunne de trykke på en link, og få det tilsendt i sin post istedet. Så klart kostet det dem 99 kroner stykket, pluss frakt og porto. Etter at Kenny hadde fortalt meg dette kjørte jeg hjem. Da viste det seg at Kenny bodde kun 200 meter unna meg, og ikke i Alta.

kenny

Kenny din luring, jeg visste at du ikke bodde i Alta. Det jeg derimot ikke visste om var din forkjærlighet for sjokoladecroissanter.


Har du bæsja?

Hva hadde du gjort hvis du sto i en kø og hørte at personen foran deg bæsjet seg ut?

Jeg glemte typisk nok å nevne dette i det forrige innlegget, og selve hendelsen er så ekkel og komisk at jeg bare må fortelle det:

Der sto jeg da i køen med min graviditetstest. Den eldre fjonge damen foran meg ventet også på tur. Plutselig hørte jeg noen merkelige lyder som var merkverdig lik lyden av sprutbæsj. Jeg som har jobbet på sykehjem har ingen problemer med å kjenne igjen lyden av sprubæsj som havner i en voksenbleie.

For all del, jeg synes synd på denne damen. Tenk deg å bæsje deg ut i all offentlighet da! Jeg merket på henne at hun ble flau, og etter en stund kjente jeg også den ekle lukten avføringen hennes kom med.

Akkurat der og da klarte jeg å holde på maska, jeg trakk ikke engang på smilebåndet. Det hadde blitt for slemt.

Hadde du greid å holdt maska i en slik situasjon?

Gjør som Lotte bli lotte!

Jeg søkte "Lotte er" på google og fant følgende:
Lotte er vill og hemningsløs
Lotte er en livlig jentehund som bor i et lite land ved sjøen
Lotte er altså ledetråden gjennom denne bloggen
Lotte er en kortform av kvinnenavnet Charlotte, som er dannet av mannsnavnet Charlot
Lotte er en helt vanlig norsk kvinne over 16 år
LOTTE er et sentralt planleggingsverktøy ved utarbeidelse av skattepolitikken i Norge
Lotte er rå!


Foruten dette fant jeg noe annet:
http://www.lottene.no/cgi-bin/lottene/imaker?id=42&visdybde=2&aktiv=42

Jeg har alltid trodd at lottene er saniteten i militæret, men det er jo så mye mer:
  • Sanitet

  • Samband

  • Stabsoppgaver

  • Transport

  • Forpleining

  • Organisasjonsarbeid

  • Presentasjonsteknikk

  • Lederskap mm


lotteforbundet

Der fikk navnet mitt plutselig en større betydning. Så jeg sier som Norges lotteforbund:

Gjør som Lotte bli lotte!


Se så flink jeg er! Kjemi er kjempemorsomt dere, alle burde prøve de

DSC00163.JPG
Se så flink jeg er! Kjemi er kjempemorsomt dere, alle burde prøve det. Så absolutt. Jeei! Litt ironisk her.

Spør Lotte

I et desperat forsøk på å finne ut noe å skrive om idag, kom jeg fram til at jeg lurer på en ting.

Hva er det dere lurer på om meg?

Er det noe spesielt dere tenker når dere leser bloggen min? Lurer dere på hvem denne Lotte egentlig er?
Hvis det er noe dere lurer på, så sett igang å spør. Still meg gjerne flaue spørsmål, spørsmål dere tror jeg ikke tør svare på. Jeg skal svare.

Samtidig lurer jeg på:
Hva tenker du om deg selv?
Er du fornøyd med deg selv som person?
Har du gitt deg selv et komplement idag?
Det bør du.

bh
Hvem faen er hun med BH'n utenpå kjolen? Nye superwoman mon tro?

Nye sko og blodig kos

Idag har jeg blitt to skopar rikere. Jeg har kjøpt meg et par støvletter, og jeg har fått et par sko i posten:

2sko1sko

Min stefar holdt på le seg død da han så skoene jeg fikk i posten. Uggs er jo søtt det? Litt stygt, men hei, jeg skal iallefall ikke fryse i vinter. Skal du kanskje? Hah.

Jeg har også kjøpt to natt/kosebukser til min kjære, så nå skal jeg kose han ihjel. Mens han sover.

Apropos sove, så slenger jeg med et morrabilde av meg og Joakim.

kose 
Jeg elsker måten hakene mine koser seg sammen, og jeg elsker at arma mi ser dritfeit ut. Dessuten er jeg ganske fornøyd med de røde kinnene mine. Vi er søte, for vi smiler. Nå skal vi sove.

Som en godnatt hilsen til dere slenger jeg med et bilde av den trekte tanna mi:

tann
Legg merke til at den ligger i en lilla skattekiste, og at den er full av blod. Dette er litt av en skatt dere.

God natt!


Mensen i kjeften

Hvis ikke jeg får i meg mat snart så griner jeg. Seriøst jeg griner. Det er over 20 minutter til jeg kan spise, men helt ærlig tror jeg ikke det er så lurt at jeg spiser. Jeg blør fremdeles. Er det mulig? Jeg har faen meg mensen i kjeften, og kjenner jeg etter, så har jeg kraftige menssmerter også.

Er det normalt å blø så mye fra kjeften?
Hvordan blir du når du ikke får i deg mat?
Hvor ofte må du spise?

Lammet i trynet, full av blod og sikkel

dsc00077 Dette bildet her husker sikkert en del av dere. Det er et fantastisk bilde av visdomstannen min som var litt skjev av seg. Denne tannen har gitt meg mange marerittfulle netter og lange dager med hodepine.

Jeg kan nå, meget stolt og meget flau, skryte over at jeg har overlevd fjerningen av tanna. Stolt fordi jeg overlevde, flau fordi jeg ikke greier å snakke og fordi jeg trolig kom med et par ukontrollerte hyl under prosessen.

Det hele startet med en bedøvelse som ble satt på fire forskjellige steder. Halve ansiktet begynte å prikke, lik den følelsen du får når foten har "sovnet". Tannlegen smekket meg litt i ansiktet og spurte om jeg kjente dette. Svaret han fikk var: mhmhmppneeei sikle sikle.

Alt gikk bra og smertefritt, helt fram til tannlegen kom med DEN digre tanga. Jeg frøs helt og tenkte: "Faen heller, no døvve æ".

Vel, her sitter jeg. Det blør som faen fremdeles. Ansiktet prikker, jeg er sulten og kvalm. Jeg får ikke spise på nøyaktig 2 timer og 7 minutt. Ikke får jeg drikke før da heller.

Folkens: Det er så synd på meg! Syyynd påååå meeeeg!

Forresten, så fikk jeg med meg tanna mi hjem. Den ligger i ei lita lilla skattekiste det det står: Tooth Saver. Hvor søtt ekke det?  Tanna er ikke så søt av seg, den er full av blod og gørr. Æsj.

Jeg er dødsdømt. Om en halvtime skal jeg fjerne den tidligere nevnt sk

DSC00145.JPG
Jeg er dødsdømt. Om en halvtime skal jeg fjerne den tidligere nevnt skjeve visdomstanna mi. Nå har jeg hatt 3 uker på å manne meg opp. Ønsk meg lykke til og fortell meg gjerne noe morsomt så jeg har noe å smile av idag?

Ingen tvil om at jeg er flink til å tegne. Skal jeg tattovere deg?%2

DSC00129.JPG
Ingen tvil om at jeg er flink til å tegne. Skal jeg tattovere deg? Høhø

Du kan være så teit du vil, jeg vil sove med deg.

Dette ender sikkert i krangling, tårer og dritt. Hvorfor må han være så jævlig idiot når han drikker?

Det slår ikke feil. Han innbiler seg negative ting og kverulerer om det i timesvis. Hvis jeg forsøker å avslutte diskusjonen ender det med at han blir drittsur. Reneste fjortisopplegget dette. Og han skal forestille 22 og jeg 18? haha, nå må jeg egentlig le litt av oss.

Velvel. Til tross for at han gjør meg sint og lei meg, så har jeg behov for å sove ved siden av noen i natt. Enten den personen stinker alkohol, har guttetiss eller ikke.

Det er merkelig hvor vant man blir til å sovne inntil en person, ikke sant?

Forvirra

Mamma briefer med mobilen sin:
"De her kommer på Lerkendal neste sommer, de skal jeg høre på"
Hun setter på "Shock me all night long" av ACDC.

Plutselig hører vi fra kjøkkenet:
"Å faen, Mona, kan du gå ut på gangen og hente mobilen min, kjapt?"
"Hvorfor det?", spør a mor.
"Nei, jeg tror det er Ståle som ringer!"

Stakkars, forvirra stefaren min skjønte ingenting..

Okei, dette var kanskje en sånn må-ha-vært-der-selv-for-å-le situasjon.

Lerkefugl

Jeg vil på ingen måte kalle meg en morgen fugl. Eller en lerkefugl. Eller en hvilken som helst annen fugl. Akkurat nå er jeg bare meg. Morragretne, trøtte Lotte. Jeg hater å stå opp tidlig om morgenen, iallefall i helger. Hva er vitsen med å stå opp klokken halv åtte på en lørdag?

Hva er vitsen?!

Nå skal jeg straks på jobb og smøre baguetter. Der skal jeg være fram til klokken 14.00. Forhåpentligvis (for Joakim sin skyld) så kommer Joakim og henter meg. Da skal han få en krembolle. Deretter frister det å legge seg til å sove, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å være våken til langt på natt.

Nå, kjære leser, når sto du opp i dag? La meg gjette, mye senere enn meg? Hm, heldiggrisen!
Hva er dine planer for dagen her?

picture 0401
Jeg må fjerne alt hår fra ansiktet når jeg skal på jobb.
Jeg jobber jo trossalt med mat.
Jeg mente ikke barten, den kan få bli.

Her har jeg vært. Hvor har du vært?Litt depressivt at disse 6 landene er de eneste landene jeg har vært i. Og ja, jeg regner med Norge som et land jeg har vært i, bare så det skal virke som jeg har vært i flere land.

Hvor mange land har du vært i?
Skal du reise bort til et annet land i nærmeste framtid?

Homofile fotballspillere

http://www.adressa.no/sport/article1154688.ece

Dette her finner jeg litt interessant idag. Senest igår kveld diskuterte Joakim og jeg om homofili og fotball. Sånn seriøst, hvor mange homofile fotballspillere vet du av egentlig? Finnes det noen homofile på RBK som har kommet ut av skapet? Ikke som jeg vet. Joakim påstår at 1/50 proffspillere er homofile.

Hvorfor hører vi ikke mer om dette? Er det fordi det hadde blitt så mye oppstyr om en homofil spiller kom ut fra skapet? Se for deg at Per Ciljan hadde stått fram i media og sagt at han er homo (ikke at jeg sier han er det altså), hvordan hadde du reagert?

Homofili er greit, respekt til håndballspilleren Are Grongstad som står fram. Han er virkelig et forbilde!

Middag

DSC00123.JPG
Gjett hva jeg og Joakim har hatt til middag idag? Og gjett hvilken brus vi drikker?
Hva har du hatt, eller skal ha, til middag idag?
Hva er din favorittbrus?

Forbanna Lotte, forbanna ligningskontoret, forbanna alt.

Nå er jeg forbanna på meg selv. Jeg satt på vekkerklokka en time før jeg skulle dra. Det vil si at jeg hadde en halvtime med dødtid. Istedet for å sette meg på den fantastiske bloggen så la jeg meg til å sove bittelitt. Jeg skulle bare sove en halvtime...

Hva skal jeg si da? Det er ikke min feil at Joakim lå der, god og varm. Det er heller ikke min feil at skolen startet så tidlig idag. Uansett, så endte det med at jeg våknet to timer senere, og da var det for seint å dra til skolen.

Helvette faen. Vi skulle jo ha forsøk idag, og jeg skulle spørre læreren min om noe kjemigreier. Nå må jeg bli med Joakim til byen, han skal på nav og jeg skal på ligningskontoret.

Jeg vil kjøpe meg mat, men på grunn av ligningskontoret har jeg ikke fått skattekort, og dermed ikke penger. Det vil si at jeg må sulte på grunn av ligningskontoret. Helvete ta dem også.

Er du sint eller glad i dag, hvorfor?
Hva skal du i helga?

Anonyme Bloggere

Lotte på BL-møte:
" Hei, jeg heter Lotte og jeg er avhengig ."

Det slo meg idag i dusjen. Jeg er blitt avhengig. Alle tegnene er der. Til og med Joakim har påstått det: " Du e faen mæ helt besatt. Du e avhengig! Du sitt mer på pc'n enn mæ! "

Typen min er cs-avhengig, og det er ille når faktum er at jeg, iløpet av den tida vi har vært sammen, har vært plassert mer foran pc'n enn han. Blogg er skummelt. Jeg er blitt avhengig.

Hvordan er ditt forhold til blogg?
Blogger du ofte?
Leser du andre blogger ofte?

Et dikt til Siw

Et dikt from me to you: http://vonca.blogg.no/

Det var en gang i september,
jeg satt der og så etter noe mer.
Så logget jeg på,
og gjett hva jeg så?

Et koselig innlegg om meg,
skrevet av deg!
Ikke rart jeg ble glad
av alt det fine du sa.

Nå har jeg skrevet et dikt,
lurer på om det ble likt?


Hahaha! You make my day!

Så koselig!

DSC00119.JPG
Se hva som lå på bordet da jeg kom ut fra dusjen. Nå ble jeg glad! Skal ikke så mye til.

En meget hyggelig overraskelse

Blir man ikke glad av dette så vet ikke jeg:

http://vonca.blogg.no/1221668515_lotte_se_hit.html

For ei søt jente! hihi

Bussflørt?

Se for deg at du sitter på bussen. Ved siden av deg sitter ei veldig søt jente. Hun resier seg for å gå av. På setet er en diger blodflekk. Det samme gjelder baken hennes.

Hva gjør du?
Hva tenker du?
Hvordan reagerer du?


Du sitter trossalt et sete unna mensblodet hennes.

Døde seler på beina

De fleste her har gjettet at jeg bruker uggs på vinteren, der tar dere feil. Jeg bruker noe av de minst moteriktige vinterskoene som overhodet er mulig. Disse skoene er nok ikke engang moteriktige oppe i sameland. stygge er de:

0396

Her har du skoene mine. Søte ikke sant? De er kjempegode å kose med.
De er veldig praktiske serru. Uansett hvor mye sørpe det er ute, så blir jeg ikke våt og kald på beina. Med disse daue selene er du alltid tørr og alltid varm på føttene.

Noen som føler seg støtt av at jeg bruker døde seler på beina?


Mamma betaler

Jeg hater å shoppe, det er ingen hemmelighet. Derfor synes jeg det er greit når mamma bestiller klær til meg via ellos. Det betyr også som oftest at hun betaler. Mamma betaler.

Dette kan jeg vente meg i posten om et par uker:

ells1073255633522279557
1. Grå genser til 399,-
2. Støvel med fôr til 299,-
3. Leggins til 69 ,-

Det er greit lekent, varmt og billig ja!

Åååh hvor jeg elsker pakker! Jeg har forresten bursdag snart. Da får jeg mer pakker. Åh glede glede glede!

- Når har du bursdag?
- Hva har du på føttene om vintern?
- Klarer du å gjette hva jeg liker best å ha på beina på vintern?Forresten, jeg hater når mamma fiser. Faen, dritlukta følger henne overalt i lang tid etterpå. Jeg er overbevisst om at den er festet på meg også nå. Forresten, tror det var stefaren min som er synderen nå. Tror jeg stikker til Joakim, der det er fisefri sone.

Hva slags kjæreste er jeg?

logo
Hva slags kjæreste er du?

Mitt resultat:
Drømmekjæreste
du er rett og slett en drømmekjæreste! hvem som helst ville dødd for å være sammen med deg. <3
Ta denne quizen på Start.no

Måtte bare herme etter juliebettina.blogg.no . hihihi testen viser at vi begge er perfekte kjærester. Av og til tar det bare litt lengere tid for gutter å skjønne det.

Lunsj med kjæresten

Siden jeg idag gikk glipp av skolen, og kjæresten min nå har våknet, skal vi spise lunsj sammen. Vi skal lage pannekaker, og siden jeg har en dårlig dag skal jeg drikke cola. Can't wait. Kjæresten min.hihi♥

dsc00110


Hvordan har dagen din vært hittil idag?
Hva skal du idag?

Uendelig nøkkeljakt

video:nkkel

Jeg blir GAL. Forbanna mandagsmorra, forbanna nøkkel, forbanna drit.

For å oppsummere det jeg sier på videoen:
* Jeg har gått over 2,7 km på leting etter nøkkelen min den siste timen. (skritteller på mobilen)
* Jeg blir gal.

Jeg låste døra og gikk ut. Snudde og gikk tilbake da jeg glemte ei bok. Jeg låste døra på nytt og tror jeg la nøkkelen i veska. Deretter gikk jeg til bussholdeplassen. Der oppdaget jeg ved en tilfeldighet at nøkkelen var forsvunnet. Jeg gikk tilbake på leting etter nøkkelen.

Tenk om den sto igjen i døra, og noen har tatt den?! Tenk om noen låser seg inn og stjeler pc'n min? Heldigvis har lillebroren min nøkkel. Det var nedtur da jeg måtte gå inn i klasserommet hans som en idiot for å få hans nøkkel. Da hadde jeg gått fram og tilbake mellom leiligheta og bussholdeplassen ca 4 ganger.

Oppdatering: Jeg fant nøkkelen, i veska. Godt gjemt inn i ei bok. Faen, nå ble jeg iallefall forbanna på meg selv. Måtte forsåvidt trekke på smilebåndet da jeg så filmen jeg lagde i ren frustrasjon. Så harry jeg høres ut.

Hvordan er designet mitt hos deg?

Jeg har nå fått helt nytt design. Det er veldig enkelt og greit. Jeg og slike HTML-koder er ingen perfect match.

Spørsmålene mitt lyder: 
Hvor ser du "profilboksen"? Øverst under headeren, eller under innleggene?
Er linjene mellom innleggene feite til deg?
Hvilken nettleser bruker du?


Oppdatering: Har nå endelig fått ny header, og dermed total makeover på bloggen min. Jeg er ikke lenger lottepotte, jeg er Bare Lotte. Takk til Krista som laget headeren

Men vi tar oss en øl selv om det blåser ute

Hei vennen våres . No sitt vi på en restaurant i stocholm . Skal være i byen helt til kl 1500 . Men vi tar oss en øl selv om det blåser ute . Hilsen mormor og morfar . "

Seriøst? Går det an å ta seg en øl, SELV om det blåser ute? Det var rebelsk.
Legg merke til mellomrommet mellom det siste ordet og punktum i hver setning. Mormora mi har blitt en kløpper på sms. Hun skriver til og med raskere enn meg snart.

Jeg er glad i dem jeg.

Skriver gamlingene dine sms?

Jentekvelder

Jentekvelder gjør alt stress i livet verdt noe. Lange, slitsomme dager på jobb blir glemt. Man er samlet, og har så mye å snakke om. Dessuten kan man jo spise masse godteri, drikke masse brus og se film.

kaptein Skummel film ass.
potetgull
snus 3 
Gjett hvor mange av de fem jentene  som snuste?

Dette blir andre kveld med jentekveld, og det trengs sårt. Idag skal vi se en skummel voksen film:
themist


Hva synes du om jentekvelder?

Og: Har du noen gang rapet så hardt at du har blitt kastet bakover?

Helvetesjobbdag

50 kremboller ble solgt før klokken var tolv. Det vil si jeg ikke fikk noen. Buhu. Det var forresten tortur å jobbe alene for første gang. Alt ble feil.

Noen andre som har hatt en slitsomt dag?

50 tusen kremboller

Vel, ikke akkurat 50 tusen, men mange nok. Idag er min første dag alene på jobb. Ok, jeg er ikke helt alene de første timene da. Takk og lov for det. Det er Crazy Day på jobben idag. Det vil si at vi selger helsikes mye kremboller som vi har på tilbud. Er visst bestilt rundt 50 stk. Og jeg skal spise opp alle sammen selv. mohahaha

Nå er jeg pottelei

Sånn! Da var designet omtrent ferdig. Har en midlertidig header though, men det ordner seg. Ser man det. Alt ordnet seg.

Designtrøbbel

Faen, jeg skulle endre litt på designet, nå ble alt bare tull. Joakim må hjelpe meg i natt tror jeg. Kjære vene.

Er du en speedbæsjer?

Er du en speedbæsjer?
Er du inn og ut av dassen som et olja lyn, eller sitter du på trøkkern lenge?
Kanskje du er en av dem som sitter i flere timer og leser Donald Duck og co? Kanskje du er en av dem som sitter der og spiller på mobilen din? Hva er du?
bsjSitter'u på trøkkern?!

Drittmobilnetcomtull

Etter flere timer og uker med irritasjon, har jeg nå ordnet meg mms og internett på mobilen. Grunnen til at det ikke gikk? Fordi de på netcom hadde gjort en feil i forhold til abonnementet mitt. Hånstaurer altså!

Nå får jeg ikke til å ordne slik at jeg får "samtale venter" på mobilen. Noen som vet hvordan jeg gjør det?
Jeg skjønner ikke bæret av hva jeg driver med her. Jeg vil få sånn pipelyd når noen ringer meg mens jeg babler i telefonen fra før av.

Uhell i hellet

Husbrann på Heimdal  (link)

Næimen så fint da. Det brenner rett over gata til jobben min. Det vil si at jobben min blir evakuert, så jeg skal ikke jobbe ikveld. Hurra!

Typisk at det var siste opplæringsvakta mi ikveld. Uhell i hellet kan man kalle det.

Beklager Joakim, da kan jeg ikke ta med krembolle til deg ikveld.

Tror dere det går bra på jobben min selv om jeg ikke får med meg siste opplæringsvakt?
Hva er sjansen for at brannen sprer seg til over gata og brenner ned jobben min?


Spa for to

Jeg vil pakke kjæresten min i en koffert og dra på spa-tur. Det er så masse å velge i, og jeg vil finne et bra tilbud.

Noe sier meg at det er billigst i øst-europeiske land (Merk: Jurmala i Riga ), men tenk om jeg blir matforgiftet og sitter på dass hele helga da? Kanskje litt kynisk der, men jeg liker meg i Norge.

Spørsmålet er: Hvor i Norge kan det være stedet å dra til? Noen som har noen tips?

Tenk dere en helg med full avslapping, massasje, boblebad, kjæreste og null stress. Sååå romantisk og bra for sinnet mitt (jeg er en stresset liten kanin).

spaforto434x300c
Det der kan være meg og Joakim

Kråkereirkrøllete

"Neimen heisann, du hadde da litt av et hår. Kan jeg ta på det?"

Idag så jeg ei jente med rart (merk. morsomt) hår. Jeg satt på bussen og var sååå (vise med fingrene) langt ifra å ta bilde av henne. Håret var det man kan kalle krøllete. Her snakker vi kråkereirkrøllete. Hun så ut som en eldre dame med ekstrem permanent (håret var kort).

Hva synes du er best av krøllete og slett hår?

Store eller små krøller?

Langt eller kort hår?


Burde jeg tatt bilde av håret og hengt det opp på rommet mitt?
Hun var minneverdig.

Jeg er skyldig

http://www.kjendis.no/2008/09/10/546421.html

Jeg innrømmer det. Jeg er skyldig. Skyldig i å ville lese boka til Mia Gundersen.

Den dama har alltid fascinert meg, og det virker som om hun har levd litt av et liv (ikke at jeg vet det da, for jeg har jo ikke lest boka enda). Dessuten er hun fin.

Hvis du kunne velge å lese en biografi om en kjent person, hvem ville du helst ha lest om?Jeg er forresten mer skyldig. Skyldig i å ville ha slike pupper som Mia Gundersen.
Og mens jeg snakker om pupper, er denne en slager:


Hihih, full pupp.

Helt sprø etter Rug Sprø

frokostDette er saker. Jeg har blitt hekta. RugSprø er sunt og godt, det er laget av fullkorn og inneholder fiber. Dere vet hva det vil si? Fiber er noe man pakker i gamle mennesker så de skal greie å drite. Det får i gang fordøyelsen. I promise. Ikke at jeg driter da. Jenter driter ikke.
Smøreost er også saker. Noe så smart da dere. Pakke en ost inni en tube! Jalapeño Ost smaker ikke ost engang, det smaker sterkt. Det blir varmt i halsen. Digg, jeg liker nemlig ikke ostesmak. 

Spørsmålene idag lyder: Liker du smøreost? Isåfall: Hvilken smøreost er din favoritt?

Min stolthet

video:joakimspiser

La meg presentere kjæresten min når han spiser. Noen andre som blir flau på hans vegne når de ser denne her? "shabaraba boom"

Stå opp

Det er så tungt å stå opp om morgenen når han ligger der i senga og sover søtt.

Lykke til te dæ å!

" Hei! "
" Ehh heei! "
" Hvordan går det med deg da? "
" Joda, det går bra. Enn med deg? "
" Det går bra "
" Så fint! "

*silence*

Noen som kjenner til den?


Det å møte på bekjente er totalt meningsløst og plagsomt. Jeg vet aldri hva jeg skal si, og typisk nok dukker de opp på de mest upassende tidspunkt.

Et godt eksempel på det er dagens bekjentmøte. Jeg var på butikken, dødssliten etter en lang skoledag, og kjøpte meg fiskekaker. Nå er dog fiskekaker urelevant i denne sammenhengen, men det var altså da hun dukket opp. Der sto jeg da med en pose fiskekaker i handa totalt uforberedt på å møte henne. Min bekjent.

Hun er da min lærer fra VK1, en ytterst hyggelig dame, alltid på farten. Etter en mildt sagt daff samtale der alt det vanlige ble spurt om, begynte hun plutselig å gå! Jeg skjønte ingenting. Det skal nevnes at jeg var utrolig utslitt og langt ifra meg selv, og bedre ble det ikke da hun plutselig ropte til meg over skuldra si.
" Ja, du får ha lykke te videre da Lotte! Haaaadee! "
" Ehhh.. øøhm... Lykke til te dæ å! Hade! "


Hva faen? Lykke til til deg også?! Lykke til med livet ditt liksom? Jeg sier så dumme ting.

Har du opplevd noe som har fått deg til å rødme idag?

Å bli dumpet

Man er liksom helt tom. Fullstendig tom. Det eneste man kjenner er en hulhet inni magen. Man mister matlysta. Det er som om man er i en egen boble. Samtidig som det føles at ingen rundt forstår.

Å bli dumpet gjør vondt. Venninna mi er nettopp blitt dumpet. Hun sier hun er redd. Redd for hva hun kommer til å gjøre. Hun stoler ikke på seg selv.

Det er utrolig hva kjærlighetssorg gjør med en person. Selvfølelsen går til bunns, alt er svart rundt en og man ser ikke verdien i noe. Livet er ikke verdt noe. Virkelig ikke verdt noe.

Hva kan man gjøre? Hva kan jeg gjøre for henne? Hva kan alle rundt henne gjøre for henne?
Hun sier at vi ikke kjenner henne. Det er kun en person som kjenner henne, og han går ifra henne.

Jeg får vondt inni meg, og føler meg helt hjelpesløs. Hva skal jeg gjøre?


Min engel

Min engel hjalp meg med R1 idag, takk gud for det. Nå virker det ikke som om jeg kommer til å stryke med første iallefall. Tenk hvor flaut da, å stryke i matte. Jeg (merk: mamma) betaler jo trossalt 2500 kroner for at jeg skal få faget på vitnemålet.

Kjære søte Marimus

Takket være deg har jeg nå hatt Girlicious - Like me på hjernen i over ei uke. Jeg synger på den i søvne, når jeg dusjer, når jeg er på jobb og generelt hele tiden. Men det går bra.

For alle andre som ikke har sett den, se den her:


Til alle dere russ...

...kjøp dere russegensere. Mange russegensere. Tro meg, det er som en drøm å ha på det når det er kaldt, når du er på hardfylla, når du er i bakrus og generelt når du trenger noe kos.

Jeg var i dårlig humør idag, været var kaldt og jeg var frossen- helt til jeg tok på meg russegenseren min. God, varm og myk. Angrer på at jeg ikke kjøpte meg flere.


Gravid, huh?

" Sikkerheten ved bruk av p-piller er nesten 100 prosent. Regner vi med glemme- og slurvefaktoren, synker den til 97-98 prosent. "

Jeg har ikke slurvet. Likevel kunne jeg ikke la være og spekulere på sikkerheten til disse pillene idag.

gravidmage
Gravid, huh?

Ærlig talt er jeg ikke feit (ikke enda iallefall), men jeg har kanskje gått opp litt i det siste. Da jeg isted oppdaget hvor stor magen min var når jeg er avslappet ble jeg skremt. Jeg klarte ikke holde den inne.

Til mitt forsvar hadde jeg nettopp spist, og jeg har tross alt begynt i en ny jobb på et bakeri. 3T-kortet kjøpes neste måned, og da blir det hardtrening. Magen der skal bort. Med mindre det er en liten bebis inni der.

Hvilket prevensjonsmiddel bruker du?
Tror du det mulig og blir gravid selv om du tar pillen, og selv om du ikke slurver?

Grinefjes

Min mistanke er avkreftet, eller ekstremt bekreftet. Hvis den er bekreftet kan jeg bare si en ting: Karius og Baktus har spesialisert seg på skyskrapere. Dette er egentlig ikke snakk om noe gigahull. Faktisk er det ikke et eneste hull i det hele tatt. Det er snakk om dette:

dsc00077

Ser dere hva dette bildet er av? Jeg skal forklare dette med et enkelt ord: smerte. Det er ikke rart det kjennes ut som om jekselen min holder på å falle ut, den er jo i ferd med å bli revet ut av den helvetes visdomstanna.

Hvis dette skal forestille visdommen min, så er jeg veldig skjev. Ikke at jeg vet hva det vil si. Stakkar PMS'en som har fått skylda for at jeg har hatt vondt i hodet i flere dager nå. Greit med migrene en dag, men resten av dagene skal ikke PMS'en få skylda for. Det skal denne drittsaken av en visdomstann få. Helvete ta den.

Jeg må trekke den ut den 22 september. Det er ikke barebare som dere ser. De må skjære tannen i to, og trekke ut bit for bit. Halleluja, jeg gleder meg.

Åh, æ har vondt i hodet og i tanna mi :(


RSS 0.91