La oss alle...

..gratulere Joakim med dagen, dere!

n68029209420571059089

Nå har kjæresten min blitt 24 år. Nei, vent, var det 19? Øh.. Uansett, gratulerer kjempemasse med dagen kjærest! Du har allerede fått den første pakken din (som forøvrig var 10 pakker av favoritt-tyggisen hans, nå er jeg sikker på at han får kjeveproblemer liksom), flere kommer i morgen.

Jeg elsker deg klompen!

- Noe forslag til hva jeg kan gi i gave? (ikke at jeg ikke allerede har funnet gaver...eller.... hysj, ikke si noe, bare kom med forslag!)

Du vet du er litt Lotte...

Trine oppfordret leserne sine til å lage sin egen "du vet du er litt..."-liste. Så her kommer min!

Du vet du er litt Lotte når...

* du alltid må sjekke Facebook og blogg når du starter opp pc'n
* du blir panisk hvis nettet er borte
* du ikke gidder å sminke deg hver dag
* du må ha snusen din hver dag
* du ofte er trist, og griner
* du tar deg lett nær av hva andre sier
* du har verdens beste kjæreste
* favorittgutten din er lillebroren din
* du hater høytider, men elsker ferier
* du er avhengig av potetgull
* du er litt overvektig
* du ikke klarer å sove godt alene
* du er mørkeredd
* du tror på spøkelser
* du er redd for å dø, men ofte ikke vil leve
* du elsker å lese
* du får anfall hvis du må pynte deg
* du stadig glemmer ting du skal gjøre
* du ikke er oppfinnsom nok til å finne på flere punkter

lotte


Lag en liste du også, vel!


- Hvor mye "litt Lotte" er du?

Gaver, bøker og fargesyn

Gaver. Det er så koselig. Smak på ordet. Bare ordet i seg selv smaker godt. Da jeg kom hjem i morges (tok en walk of shame hjem fra Joakim, liksom), lå en pakke på bordet i gangen og ventet på meg.

p2909091301
p2909091302

Harde pakker er gøy. Man tror man vet hva som er oppi dem. I mitt tilfelle hadde jeg rett - det var en bok. En bok jeg vil tro er ganske bra. Jeg gleder meg til å lese den. Jeg liker nemlig å lese bøker. Visste dere det?

En annen positiv overraskelse var dette:
p2909091439
Jeg hadde helt glemt at jeg bestilte en gave til meg selv. Nå kan vi alle sammen lure på hva det er.


At jeg er distre, det er ingen surprise for min del. Jeg glemte trossalt et viktig møte jeg skulle på sist fredag. Jeg kom på at jeg hadde glemt det først på mandag. Det er ganske ille. Heldigvis fikk jeg avtalt et nytt møte. Jeg glemmer at jeg avtaler ting. Skoleoppgaver blir glemt. Jeg glemmer til og med å gå på do til tider. Ikke rart at kroppen min ikke har det bra. Så at jeg har dårlig hukommelse, at jeg er distre, glemsk og alt det der - det forundrer meg ikke. Men at jeg har dårlig fargesyn, det er pain in the ass.

fargetest

Jeg testet synet mitt i fjor, og det var visst perfekt. Likevel har jeg problemer med å lese liten skrift og skrift på lang avstand. Fargesynet ble testet på sesjon for to år siden, og det var også perfekt. Likevel scorer jeg dårlig på denne testen. Nå var jeg vel klar over fra før av at jeg blander ofte mellom blå og grønn, rosa og rød og lignende. Likevel sa mr. sexy sesjonmann at fargesynet mitt var perfekt. Test ditt eget fargesyn her.


- Har du bra syn?
- Leser du bøker?

Prinsesse Lottes bursdagsgaver og nye sko

Joakim sier irritert: Si mæ, har dem bare sko i damemodella her?!
Jeg: Hvis du går litt lengere inn i butikken, så ser du hylla med alle manneskoene.

Kjekt å ha såppas små føtter at man kan prøve på seg damesko, uten å merke at det er en damemodell man har på foten. Selv kjøpte jeg meg to par vintersko idag. Et par fra Falkanger sko, og et par fra Bianco (så klart!). Det ble til sammen 2000 kroner, men såppas må det være når vinteren er på vei.

biancosko
biancosko1
Skoene fra Bianco. Søte, lette og varme.

hhsko
Helly Hansen sko. Det må slagstøvler til for å takle vinteren her til lands.

Siden Marianne etterlyste bilder fra gaver jeg fikk i helga, så har jeg løpt rundt med mobilkameraet mitt og knipset bilder.

blender
Joakim ga meg tre gaver (sa jeg at jeg elsker han?). Dette var gave #1: en smoothiemaskin.

massasje
Gave #2: et massasjeapparat med infrarød varme og kraftig vibrering. Vi liker at ting vibrerer, eller hva?

skjorte
Gave #3: rbk-skjorte. Skal det være, så skal det faktisk være!

Sånn ellers fikk jeg en del penger, og en topp. Det er gøy med bursdag!

muffins
Her er forresten prinsessemuffinsene jeg laget. Prinsesse Lotte trenger ekte prinsessemat!



- Hva liker du best å få i gave? Penger eller store pakker?
- Hva bruker du på føttene i vintermånedene?

20 år!

Dagen startet med at jeg skadet meg på diverse møbler - mot min vilje vel og merke. Etter det har den bare tatt seg opp. Gave på senga, burger til frokost og sprit til lunsj. Vel, jeg drakk ikke sprit til lunsj, men jeg er iallefall gammel nok nå.

Av Joakim har jeg fått to gaver, og han sier han har en til. Jeg liker bursdag, jeg. Jeg har fått en smoothie-maskin (eller i mitt tilfelle: Strawberry Daiquiri-maskin!) og et massasjeapparat med infrarød varme. En liten følelse jeg har sier meg at visse personer er lei av å massere stive nakker.

Nå er det to timer til gjestene kommer, og jeg sitter her i sofaen. Slapper av. Stresser ned. Orker ikke helt å ta på meg finklærne enda. Det blir pizza til middag. Og masse kaker. Det er lov, for jeg har nemlig trent litt på Wii Fit'en. Litt.

Det går forresten litt bedre med meg nå. Det gjelder bare å komme seg opp av kneika, og klare å se framover. Jeg ser litt framover nå. Det ordner seg - for idag iallefall.

Dere får ha en fin dag folkens. Jeg skal ta et kakestykke for dere. Kaaaaakee.

- Hva er best med å fylle 20 år?
- Hva er favorittkaken din?

Snart 20

Det er 4 timer til jeg blir 20 år og dette har hittil vært årets verste døgn. Dette blir den verste bursdagen jeg har hatt, og jeg har hatt influensa de siste fire bursdagene mine.

Jeg er så lei meg. Alt går til helvete. Det kjennes som om Joakim og jeg rakner, jeg føler at jeg ikke har noen andre jeg kan støtte meg på. Jeg vet ikke hva som skjer, hva jeg skal gjøre eller hva jeg trenger.

Jeg har gjort masse for å bli i bedre humør idag. Jeg har dusjet, spist, sovet og sett på film. Alt er ting som i teorien burde øke humøret mitt litt. Fail. Det har bare falt enda mere, og nå er jeg på et stadie der jeg ikke tør å være alene. Jeg er redd for hva jeg kan gjøre mot meg selv. Dessverre er den eneste personen i nærheten Joakim, og jeg vil ikke støtte meg på han. Jeg vil ikke være en byrde lengere.

Jeg er så lei. Jeg skulle ønske alt bare var bra. Jeg vil ikke leve slik lengere. Jeg vil ha hjelp.

Lotte 1 vs. Lotte 2

Nå har høsten kommet til Trondheim. Det regner og er kaldt ute. Det er på slike triste høstdager jeg krangler med meg selv. Det er en intens og heftig krangel som høres omtrent slik ut:

Lotte 1: Jeg får vel dra en tur på 3T nå da, trene litt..
Lotte 2: Neh, har du sett været ut eller? Dropp det idag, du!
Lotte 1: Jeg kan jo ikke droppe trening da, har du sett hvor trange klærne har blitt eller?
Lotte 2: Skjerp deg! En dag uten trening går greit.
Lotte 1: Men du overtalte meg jo i går... Og dagen før der. Jeg har ikke trent på 3 dager!
Lotte 2: Og poenget ditt er?
Lotte 1: Du snakker bare tull! Jeg må jo gå ned i vekt!

Lotte 2: Ta noen sit-ups og ta deg en bolle.
Lotte 1: Det kan du gjøre sjæl!
Lotte 2: Det var planen min det, feita!
Lotte 1: Ikke kall meg feit, det er jo faktisk jeg som tar iniativ til å trene her!

Lotte 2: Bare innrøm det, du vil ikke trene.
Lotte 1: Nei, jeg vil ikke det. Men jeg må..

Lotte 2: Det er kaldt ute, du vil ikke gå i ti minutter i regn, vil du vel?
Lotte 1: Nei, du har rett. Jeg blir hjemme jeg.

Lotte 2: Told you so!

Det er på slike dager det er så greit med Nintendo Wii - og Wii Fit! I dag rundlurte jeg Lotte 2. Lotte 2 ligger nå og vrir seg i smerte - fordi hun har nemlig trent i en hel time. Det er så kjekt at man bare kan starte Wii'en, og trene i vei. Jeg har trent step, jeg har jogget, jeg har holdt på meg rockeringer og jeg har tatt diverse muskeløvelser. Det verker i lår og legger nå. Det er deilig.

Så, bare kom du høsten. Bare overtal meg i vei du, Lotte 2. Jeg trener nemlig foran tv'n jeg. Suck on that!

wiifitboxback

wiifitlarge
Jeg kan meddele med dere at jeg har gått opp hele 4 kg siden sommeren, og jeg kan nå med hånda på hjertet kalle meg begynnende feit. Nå må det trenes her, jeg vil ikke komme over linja som sier at jeg er overvektig!



- Trener du? Isåfall hva da?
- Har du prøvd Wii Fit?

Kom kua, kom kyra. KOM KYRA!

Jeg flirer så jeg griner hver gang jeg ser denne reklamen. Der har dere meg som budeie, bortsett fra at jeg synger så falskt at kyrene trolig hadde rømt sin vei.



Tenk dere å være budeie for en dag da dere! Det hadde vært spennende. Kost med kyra, hoppet i høyet med stallgutten og måkke dritt og sånt. Jeg var "budeie" for en dag i sommer. Det var spennende, men ikke akkurat så idyllisk som norske eventyr og erotiske noveller fra Aktuell Rapport skal ha det til.

Venninna mi studerer vetrinær nede i Oslo, og i sommer hadde hun praksis på en bondegård. De hadde høns og kyr. Hun var der to ganger om dagen. En gang om morgenen når andre normale mennesker ligger og sover, og en gang på ettermiddagen når normale mennesker spiser middag. Jeg ble med henne på ettermiddagsstellet. La meg påpeke at jeg er redd for kyr. Da jeg var lita ble jeg trengt oppi et hjørne av 10 store kyr med horn, de alle sleiket meg i ansiktet. Er det rart jeg er redd for tunger og kyr kanskje?

Da vi kom til fjøset hørte jeg brautinga fra kyrne lang vei, og jeg kjente at jeg måtte på do. Visste du at man produserer mer tarmgass når man er nervøs? Vel, anyways, jeg mannet meg opp og fikk på meg stallklærne.

dsc01251
Oh baby, baby!

Da jeg gikk inn i fjøset holdt jeg på å bli slått ned av stanken. Dæven døtte, de kyrne produserer mye drit og gass! Faktisk ble jeg bæsjet på av ei ku som sto 2 meter unna meg. For en bæsjestråle, sier jeg bare! Alt i alt var det en lærerik dag. Jeg sto for det meste lengst mulig unna alle kyrne, og gjorde narr av venninna mi som måket bæsj. Selv fikk jeg lov til å mate en liten kalv med tåteflaske. Det var egentlig det beste med hele turen. Bortsett fra at jeg ble bæsjet på altså. Det var også ganske koselig.

dsc01250
Her forsøkte jeg å gå i midten, slik at de ikke fikk taki meg.

dsc01248
Se! En babyku!


- Er du redd for kyr?
- Kunne du tenkt deg å være budeie for en dag?



Du kaller det for mandag, jeg kaller det for shitdag

Lotte-er-sliten-dag.
Lotte-er-sint-dag.
Lotte-føler-seg-feit-dag.
Lotte-vil-ha-en-klem-dag.


Denne dagen har mange navn. Du kaller den vel for mandag. Jeg kaller den for Lotte-liker-ikke-denne-dagen-dag. Det er visst fysisk mulig å stå opp på feil side av senga. For min del er dette litt uheldig, da det kun finnes en side jeg kan klatre ut av senga mi på. Typisk nok er denne siden som regel feil. Kanskje jeg burde ommøblere litt på rommet mitt?

Jeg startet dagen med å marsjere ut av rommet, sint som en okse. Jeg slengte døra igjen, men fikk den i retur. Jeg slengte den igjen enda en gang og hoppet unna. Jeg satt på do og ramset opp en rekke stygge ord for meg selv. Jeg begynte nesten å grine da jeg oppdaget at vi var tomme for toalettpapir. Jeg holdt på å slå ihjel kjøleskapet da jeg så vi var tomme for mat. Jeg slo til pc'n min da den var tregere enn hva tålmodigheten min godtok.

Så reddet superJoakim dagen. Vi spiste en god frokost sammen (baguette med røyka laks og eggerøre for å være konkret), og jeg fikk slappe av litt i armkroken hans. Etter dette ble dagen gjort om til Lotte-tror-hun-overlever-denne-dagen-dag. Etter en mild treningsøkt på 3T, sitter jeg nå her og er sulten-Lotte. Om ikke lenge blir jeg sinte-Lotte. Derfor skal Joakim og jeg lage oss en god middag sammen nå.

Jeg gleder meg til kjærestekveld. Jeg trenger kjærestekveld. Jeg trenger armkroken min idag.

892415811437549752616549740478143037676n
Et mindre pent parbilde av Joakim og meg. Jeg kan ikke nekte for at jeg kaaanskje ødela det litt.



- Hvilken dag har du?
- Hva trenger du på dårlige dager?



Jeg kom hjem fra hyttetur med migrenen i bur

Da har jeg kommet hjem - i god behold. Mer eller mindre iallefall. Jeg har slitt litt med migrene det siste døgnet, så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å hoppe i dusjen. Iskald dusj hjelper bra mot hodepine. Deretter marsjerte jeg rett til sengs. Nå er formen litt bedre, og jeg er klarer å smile med hele ansiktet igjen. Når jeg har skikkelig vondt i hodet, så kjennes det ut som om musklene i ansiktet mitt lammes. Noen andre som har det slik?

Noen bilder fra hytteturen har jeg ikke å vise til akkurat nå, men hvis jeg hadde hatt det - så hadde dere sett at jeg koste meg masse. Vi fisket, slappet av, drakk vin (de andre drakk øl), spilte Junior Geni og Fantasi. Joakim og jeg er et bra team - noe som ikke sjokkerer, med tanke på at vi har en samlet IQ på langt over 200. Hvor mye over 200 vil jeg ikke si, i skrekk for at dere skal påstå at jeg er dum. Heeeeh.

picture 17
Jeg har virkelig savnet å ha webcam. Det er så kult liksom, med slike effekter. Det er også kjempekult å vise fram kløfta si. Det er også kjempekult at kvisa mi ble kamuflert. Ser du noen kvise kanskje? Jeg elsker webcam.



Hvis hodet mitt tillater det skal jeg begynne å se True Blood nå. Noen som har sett den serien?

Edit: Her er et bilde fra hytteturen, fra da vi spilte Fantasi. Klarer du å gjette hvilket ord denne tegningen skal fram til?

892415811436049752616549740478127209210n

Gøy

video:gøy

Jeg har fått meg nytt webcam. Jeg trenger det til å ta opp tegnspråkfilmer. Så klart måtte jeg leke meg litt, stakkars Joakim. Denne videoen er helt dønn seriøs, og jeg snakker virkelig sånn til vanlig. Haha, harry harry!

I morgen tidlig drar jeg på hyttetur (med Joakim i bur), så jeg blir nok borte resten av helga. Dere får ha ei fin helg!

- Hvor mange ganger sier jeg "gøy" i løpet av filmen?

Å være dum er ingen unnskyldning

Jeg sitter her og rister på hodet. Jeg er oppgitt. Jeg sikter til denne artikkelen på vg.no.

Jeg siterer:
"En 25 år gamle mann er frifunnet for voldtekt av en mindreårig jente ettersom Nordhordland tingrett konkluderte med at den tiltalte ikke forsto hva han gjorde."

"25-åringen ble derimot dømt for å ha hatt seksuell omgang med en mindreårig og fikk en straff på 75 timers samfunnstjeneste. Han må også betale en erstatning på 25.000 kroner til jenta."


Jenta fikk 25 000 kroner fordi hun var mindreårig? Mannen tvang jenta til samleie. Han blir ikke dømt fordi IQ'en hans var så lav at han kan kalles lettere psykisk utviklingshemmet. Hva med jenta som sitter der da? Hun får ikke engang skikkelig oppreisning for det han gjorde mot henne. Som om det ikke er ille nok at han ikke får fengselsstraff for å ha ødelagt livet hennes.

Jeg får så vondt inni meg av å lese slikt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Jeg kan ikke tenke meg til hvordan denne jenta har det, jeg kan ikke engang forestille meg det.

Det at man er "dum" er ingen unnskyldning til å slippe unna med slikt. Det er kanskje god nok grunn til å slippe fengsel, men ikke god nok grunn til å slippe unna et skikkelig erstatningskrav. Hvis han er psykisk utviklingshemmet, så burde han kanskje fått mer hjelp fra staten, slik at noen passet på ham. Men han er ikke det engang, han er lettere psykisk utviklingshemmet. Lettere.

Og jeg er lettere oppgitt.

Apropos IQ, så har Joakim og jeg nettopp testet oss hver for oss. Jeg er visst dummere enn han. Snap! Jeg har likevel IQ nok til å forstå at rettssytemet her i Norge ikke er så bra. Tross alt, jeg er normal pluss når det kommer til IQ. Faktisk er jeg over gjennomsnittet, og smartere enn 82% av befolkningen. Det er mer enn hva man kan si om de som dømte denne mannen til kun samfunnsstraff og erstaningskrav på 25 000.

Hvis du vil teste IQ'en din, kan du gjøre det her. Det skal nevnes at testen ikke gir helt nøyaktig svar, men nøyaktig nok for min del.

- Hva er IQ'en din?
- Synes du mannen burde blitt straffet hardere for det han gjorde mot denne jenta?

Druknet sau og ørepropper

Hvorfor må det alltid begynne å pøsregne når jeg går ut døra? Jeg mener, jeg går ut bare for å være ute bittelitt, da duskregner det. Jeg går helt ut, for å gå til bussen for eksempel, og da begynner det å pøsregne. Når jeg sitter inne, så er det opphold. Hviler det en forbannelse over meg? Er det fordi jeg danset min egendesignede regndans sist helg?

At jeg ikke rekker bussen og må stå ute i regnet for å vente på den neste bussen, er vel i grunn kun en bonus. Eller hva?

Takket være moder jord, jeg skal danse en dans for henne i kveld, så ser jeg ut som en druknet sau. Eller jeg gjorde iallefall det. Det som skjer med håret mitt når det regner, er at det blir bløtt og krøller seg opp litt. Når det tørker igjen, så er det fett og ekkelt. Av regn. Ja, av regn. Derfor er jeg nå så stygg at selv satan hadde kloret ut øynene sine ved synet av meg.

p1709091648
Her forsøkte jeg å tvinge meg selv til å smile, det slo feil vei. Og nei, jeg har ikke på meg sminke. Hvem som rekker det når man forsover seg hver jævla morgen?

Resten av kvelden skal jeg bruke til å være døv. Jeg har en "Lotte-er-sint-som-en-terrier-dag"-idag, og jeg kjenner at blodtrykket øker når noen snakker til meg. Derfor har jeg stappet disse i ørene:

p1709091646
Ørepropper fra nittenhundre-og-skyt-ihjel.


- Liker du regn eller snø best?
- Hvordan blir håret ditt når det regner?

Lynet Lotte

Jeg har funnet ut hva min spesielle gave er her i verden, foruten å spre glede, være søt og sånn da. Jeg gir ofte utrykk for å være treig. Iallefall sier min mor, vennene mine og kjæresten min det. Jeg er kanskje litt treig iblant, men det er bare et skalkeskjul. I morges våknet jeg klokken 7.23. Bussen min går 7.35, presis. Jeg var på busstoppet klokken 7.34. Det vil si at fra da jeg våknet til jeg sto på busstoppet gikk det elleve minutter. Det tar to minutter å løpe til bussen. Jeg brukte 9 minutter på å pisse, pusse tennene og ordne meg nogen lunde anstendig. Suck on that mamsi! Jeg tror kanskje du burde revurdere kallenavnet ditt på meg, jeg er ikke lengere "lynet", jeg ER lynet!

Nå har det nok en gang gått opp for meg at jeg er student, så jeg får vel hive meg rundt og snakke litt tegnspråk med meg selv. Etter jeg har spist wok og sett litt på tv, så klart. I kveld tar jeg turen til kino for å se The Proposal med ei venninne, jeg gleder meg! Jeg synes Trondheim Kino burde sponse hver 5 film gratis, det hadde vært noe for meg. Jeg skal på kino for tredje gang uka her på fredag. Hva kan jeg si? Jeg liker popcorn.

theproposal145623n


- Har du vært på kino i det siste?
- Hva skal du i kveld?



Sprek som ei fjellgeit

Jeg har vært så sprek idag, at Trine Grung virker som en slappsekk sammenlignet. Helt sant. Dagen startet med at jeg dro på "fjelltur" med klassen. Vi gikk i kun oppoverbakker hele veien! Skjønt turen tok ikke lengre tid enn 15 minutter.. Flaut nok for min del, så fikk jeg blodsmak i munnen, og så vel heller ut som om jeg var midt i en hard fødsel. Kondis, sa du? Ring meg når du finner'n.

Etter den "utrolig harde fjellturen" vår, dro jeg rett på 3T. Der var jeg faktisk sprek. Når det kommer til styrketrening, så duger jeg. Man blir ikke så svimmel og sliten av det. Det verste som kan skje er jo at man bæsjer på seg hvis man tar i for mye. Og ærlig talt, jeg har ikke engang sluppet en fis. Ikke at jeg ikke tar i når jeg trener, altså. Det er bare det at jenter verken bæsjer eller fiser. ;)

I kveld tar jeg turen til Mariannemin, jeg gleder meg masse! Det er så deilig å møte venner, koble av og virkelig kose seg. Det er lov til det også, selv om man går skole. Jeg er faktisk travelt opptatt hele uka her. Så opptatt at jeg ikke rekker å møte Joakim før fredagen. Ikke at jeg tror han bryr seg spesielt nevneverdig. Han koser seg vel med wow'en sin han. (Jeg sverger, en dag skal jeg lete opp skaperne av wow. Jeg skal sakte, men sikkert, torturere dem til de griner som en haug med spedbarn. Ok, kanskje litt drøyt det, men jeg skal i det minste sparke dem i skarpleggen!).

p1209091304
p1209091305
Dette er forresten den nye boken min i tegnspråk. Den er laget for barn. Kjekt med fine bilder for å lære meg ord.


- Hva skal du i kveld?
- Er du ofte ute og møter venner?
- Og har
du noen barnebok?


Kyss, klapp og klem fra Lotte, den bittelitt maniske.

Lottes andre valg, hun har blitt stor jente nå!

"Neimen, har du med deg Lotte også idag?", sa fru *jeg-kjenner-moren-til-Lotte*
"Ja, hun er jo 20 år i år vettu!", sa mamma stolt, "Dette er faktisk andre gangen hun stemmer."

Merkelig hvor stolt foreldre blir når barna blir voksen, og viser at de kan ta ansvar og tar beslutninger på egen hånd. Første gang jeg stemte var for to år siden, og jeg sverger, mer klein situasjon skal jeg se langt etter. Mamma, stefaren min og mormora mi sto der og var nesten på gråten. Mamma så iallefall slik ut. Hun bare måtte ta bilde også. "Det er jo trossalt Lottes første valg, hun har blitt stor jente nå!". Takk skal du ha. Det er jo greit å ha i minnealbumet sitt.

Det å stemme var en vanskelig affære. Jeg er født i vekten, og er ikke kjent for å ta raske beslutninger. Vanskelige og veldig viktige valg klarer jeg fint å ta uten nå nøle. Når det kommer til mindre viktige valg jeg skal ta, da nøler jeg. Lenge. Jeg veier for og imot. Jeg snur og vender på hele situasjoner. Jeg forsøker å se konsekvensene av valget jeg skal ta, men som regel kommer jeg ikke langt den veien. Jeg klarer ikke engang å velge hva jeg skal ha til middag om dagene! Da jeg sto der inne i avlukket for meg selv, stoppet tiden opp. Jeg hadde tre partier jeg ville stemme på. Hadde jeg hatt flere hjerner hadde jeg nok fått den ene hjernen til å velge et tall mellom 1 og 3, og dermed tatt en avgjørelse basert på det. Nå har jeg kun en hjerne, dog en forvirret en, så det endte meg at jeg tok det letteste.

Det enkle er ofte det beste, sier Rema 1000. Jeg bukker og nikker til den smartingen som kom opp med det!

Nå er jeg spent på hva resultatet blir.

- Har du stemt idag?
- Er du lei av politikkspørsmål nå?

Monsterøyenbryn

I dag så jeg en dame med de største øyenbrynene jeg noen gang har sett. Det faktum at hun var blond og øyenbrynene svarte, gjorde ikke saken noe bedre. Jeg ble tvers igjennom fascinert. Hun så ut som en halvutviklet varulv. Jeg vet det er in med litt større bryn, men det finnes vel måter på? Selv om mine bryn ikke akkurat er tynne, så napper jeg dem i det minste. Jeg respekter at hun er fornøyd med seg selv, men når hun skremmer småbarn er det vel lov å tenke at det er på tide og hente pinsetten?

Jeg er bare glad for at jeg ikke har bart jeg.

92342569565700738518150738809225880836n
Som dere ser, så napper jeg bryn.




- Napper du øyenbrynene dine?
- Synes du det er finest med tynne eller tykke bryn?


Det er ikke lett

Det er ikke lett å være blid når man ikke føler for å smile.
Det er ikke lett å skjule at man er trist, når alt man vil er å få en klem.
Det er ikke lett å ville fortelle hvordan man har det, når man ikke tør i frykt for at han skal gå lei av deg.
Det er ikke lett å gjøre noe når man bare vil legge seg ned og gråte.
Det er ikke lett å støvsuge og vaske hele huset når man bare vil kaste ting rundt seg.
Det er ikke lett å vite at han er i samme rom som deg, men ikke viser at han bryr seg.

Det er ikke lett.

Men hva kan man gjøre?

Ordbok for/om kvinner

Denne lå i innboksen min i dag. Tanten min tar av på e-mail.

Ordbok for kvinner som skriver kontaktannonser

1.      Ca 40 år                                    = 49 år

2.      Eventyrlysten                            = Vært til sengs med mange

3.      Atletisk bygd                             = Ingen bryster

4.      Normalt utseende                      = Stygg

5.      Vakker                                     = Notorisk løgner

6.      Emosjonelt trygg                       = Bruker medisin

7.      Feminist                                    = Feit

8.      Morsom person                         = Plagsom

9.      Åpent sinn                                = Desperat

10.     Utadvendt                                 = Høylydt og slitsom

11.    
Følsom                                      = Ofte drita full

Kvinner's norsk


1.      Ja                                                  = Nei

2.      Nei                                                  = Ja

3.      Kanskje                                           = Nei

4.      Vi trenger...                                      = Jeg vil ha!!!

5.      Jeg beklager                                     = DU kommer til å beklage

6.      Vi må ta en prat                                = Du er i store problemer

7.      Klart, bare gjør det                            = Ikke tenk på det en gang

8.      Gjør hva du vil                                   = Du vil angre som faen senere

9.      Det er ingenting i veien                      = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!

10.     Du er veldig oppmerksom i kveld         = Tenker du bare på sex?


Menn's norsk


1.      Jeg er sulten                                   = Jeg er sulten

2.      Jeg er trøtt                                      = Jeg er trøtt

3.      Det er sport på tv                              = Jeg vil se sport på tv

4.      Fin kjole                                            = Fin utringning!

5.      Jeg elsker deg                                    = La oss ha sex

6.      Jeg kjeder meg                                   = Skal vi ha sex?

7.      Skal vi danse?                                     = Jeg vil ha sex med deg!

8.      Kan jeg ringe deg?                               = Jeg vil ha sex med deg!

9.      Skal vi gå på kino?                               = Jeg vil ha sex med deg!

10.     Skal vi gå ut å spise middag?                = Jeg vil ha sex med deg!

11.     De skoene passer ikke til den kjolen       = Jeg er homo!


Og til slutt.....


Nyere forskning viser at kvinner finner forskjellige type menn attraktiv alt ettersom hvor de er i sin menstruasjonssyklus.


For eksempel når en kvinne er midt mellom to perioder, så vil hun foretrekke en mann med veldig maskuline trekk.

Men dersom hun er midt i en menstruasjonsperiode, foretrekker hun en mann dyppet i bensin med en lighter i hver hand, og med ei saks i øyet og ei golfkølle stukket opp bak
...
   


- Er kvinner så kompliserte og menn så enkle?

Rett strekning?

Jeg skal ikke skryte av at humøret har steget spesielt. Jeg begynte faktisk å grine på bussen idag, det var så flaut at jeg gikk av bussen. Tilfeldighetene ville det til at jeg gikk av på det stoppet som var i gåavstand fra kirkegården. Derfor tok jeg like gjerne turen til grava til Grete. Det var første gangen jeg var der siden hun ble gravlagt, og det var tungt. Jeg snakket litt med henne, men følte meg utrolig dum. Gikk derfor over til å tenke, og satset på at hun kunne lese tankene mine. Hun skjønte vel at jeg savner henne, så mye som jeg grein. Jeg innså at jeg ikke kunne ta bussen hjem igjen med det første, siden jeg antakeligvis så ut som en rødsprengt flyndre. På kirkegården har de mange benker og høye busker. Så jeg satt meg på en benk, og der fikk jeg være i fred.

Det var godt å bare sitte der og tenke, slappe av, kjenne vinden i håret. La tårene renne. For jeg har faktisk ikke grått på lenge. Jeg har ikke klart å felle en eneste tåre siden Joakim og jeg flyttet fra hverandre. Det har bygd seg opp, og idag var dagen det ville ut. Jeg lot det komme.

Som sagt, skal jeg ikke skryte av at humøret har steget spesielt nå. Jeg kjenner fremdeles tårene svi bak øynene, men akkurat nå må jeg fokusere. Det er andre som trenger meg. Lillebroren min og jeg skal være alene hjemme i helga, så jeg må ta vare på han. Han er jo bare 10 år, og kan ikke skjære brød engang stakkar..

Joakim er heller ikke i så bra form for tida. Derfor valgte jeg å fokusere på han nå. Hjelpe han opp. For jeg kjenner meg selv såppas, at når jeg hjelper andre, så hjelper jeg meg selv litt også.

dsc01277

Nå skal jeg straks lage biff, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Og grønnsaker til meg selv. Guttene er ikke så sunne av seg de. Det er forresten helg nå, så nå kan jeg spise godteri. Jeg feiret med å trøkke i meg nesten en hel pose Potet Sticks. Nå er jeg kvalm.


- Blir du i bedre humør av å hjelpe andre?
- Hva skal du i kveld?



På vei ned

Og så gikk det nedover igjen da - gitt.

Det er merkelig hvordan følelsen smyger seg innpå. Jeg har hatt det så - som så de siste ukene her. Jeg har klart å holde meg oppe på et nivå hvor jeg fungerer og er glad. Faktisk har jeg ikke lagt merke til hvordan jeg har hatt det. Nå slapper jeg av og kjenner at hele kroppen roer seg ned. Det er da følelsen kommer.

Tristheten. Jeg vet ikke helt hvorfor den kommer. Det er irriterende. Jeg kjenner at alt irriterer meg. Jeg kjenner at alle irriterer meg. Jeg kjenner at jeg selv irriterer meg. Jeg føler ikke like stor glede for ting, helt sånn plutselig. Eller har det egentlig blitt sånn plutselig? Alt har jo kommet smygende, så jeg vet ikke når det har skjedd.

Jeg vet ikke når nedoverbakken begynte. Det eneste jeg vet på dette tidspunktet er at det er ikke sikkert at bremsene mine funker. Går det nedover, er det ikke alltid jeg greier å gjøre noe med det. Hvis det nå blir slik at jeg ikke klarer å gjøre noe med det, så vet jeg at etter en nedoverbakke - så kommer det alltids en oppoverbakke.

Tenkte jeg bare skulle informere dere om det, i tilfelle jeg virker litt åndsfraværende og ikke glad framover. Jeg er ikke glad akkurat nå.

- Hva gjør deg glad når du er trist?

3x9 - Charlotte

I dag er det den 09.09.09. Dette er 3x9-dagen. Jeg siterer fra Irlin:

"Å høre noe fint om seg selv kan hjelpe en tung hverdag og man føler seg alltid bedre av å si noe godt om andre. Av å til trenger de rundt oss å vite hvor viktige de faktisk er! Jeg lurer derforpå om dere bloggere blir med på å gjøre 3x9 dagen til en dag vi skriver et innlegg på bloggen vår om en person vi kjenner som fortjener noen ekstra ord."

Jeg har valgt å dedikere dette innlegget til Charlotte.

n8682153126457162358515

Charlotte og jeg vokste opp sammen, vi har vært som erteris og søstre. Da vi var små kranglet vi ofte, akkurat som "søstre" gjør. Likevel kunne vi ikke være uten hverandre. Det er tre år mellom oss, så etter at jeg kom i puberteten gled vi fra hverandre. Vi befant oss på ulike mentale stadier, og det kunne vi ikke gjøre noe med. Nå er vi begge "voksen" og koser oss masse sammen. Vi har til og med begynt å feste sammen, wow!

I februar gikk dessverre moren til Charlotte bort, det skrev jeg også en del innlegg om. Grete, moren til Charlotte og min mors beste venninne, betydde mye for meg. Hun var som en ekstramor for meg. Vi var liksom alle en stor familie. Hun har gått til et sted vi ikke kan nå henne på lenge. Kanskje møter vi på henne igjen en gang.. Etter februar har Charlotte og jeg fått opp kontakten igjen. Vi har kommet nærmere enn vi har vært på lenge - faktisk har vi ikke vært så nære siden vi var små.

osstre1
Christopher (storebroren til Charlotte), meg og Charlotte. Var vi ikke fine?

Mange spør meg om hvordan det går med Charlotte nå for tiden. Dette kan jeg ikke svare konkret på, for det er det kun hun selv som vet. Men en ting kan jeg svare konkret på, og det er at jeg er utrolig stolt av henne. Hun klarer å leve livet sitt, dele seg med andre og glede andre - til tross for hva hun har gått igjennom, og fremdeles går igjennom. Hun får andre rundt seg til å føle seg elsket, hun muntrer opp og står på. Hun går på skole, er ute med venner og tar vare på seg selv. Er det rart jeg er stolt?

Mange påpeker også hvor utrolig pen Charlotte har blitt. Hun ser ikke ut som en 17-åring, til tider ser hun faktisk ut som om hun er 20 år. Hun er helt ubeskrivelig nydelig. Når man er med henne, føler man at man nesten må sminke seg for å ikke se ut som et slakt. Hun er til og med nydelig uten sminke, den lille ******. Sjalu? Jeg? Neida..

529225891604031286821531280146265835839n

Et lite lyspunkt for Charlotte i vinter, var da Michael Jackson erklærte at han skulle ha sine siste konserter i London. Før Grete gikk bort, spurte Charlotte henne om hun fikk lov til å dra på konserter i USA for å se på Michael. Grete sa at hvis han noen gang kom til London, skulle hun få dra. Da Grete gikk bort, var det et lyspunkt for Charlotte at han skulle komme til London. Faren ga henne tillatelse, og hun kjøpte inn billetter.

Så skjedde det som har fått alle Michaels fans til å gråte og sørge. Charlotte var hos meg den kvelden det ble offentliggjort. Hun knakk sammen, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for henne. Hun har vært fan av ham siden hun var lita og så han danse på MTV. Hun gledet seg så mye til å se han live. Hun snakket om det hele tida.

I løpet av kort tid mistet hun to viktige personer - en person som var hennes alt, og en person hun aldri hadde møtt, men elsket og forgudet. Likevel har hun nok en gang reist seg. Hun har vist meg at tross all motgang, så er det en framtid. Det er alltid noe å reise seg for, det er alltid noe å slåss videre for. Hun har bevist for meg at livet ikke alltid er lett, men at man likevel kan leve videre. Jeg er så stolt av deg jenta mi.

683125492219052689619552687538017509117n
Charlotte la ut dette bildet på facebook og skrev: me in london at the 02 arena

Konsertbillettene tok hun vare på, og hun tok turen til London likevel. Dette er et av de sterkeste bildene jeg har sett av henne på lenge. Charlotte har blitt som et forbilde for meg. Hun er tre år yngre, men har opplevd mer dritt enn de fleste på sin alder. Du vet at jeg snakker om masse annet også, som ikke er nevnt her Charlotte. Hvis jeg skulle nevnt en person jeg ser opp til, så hadde jeg sagt Charlotte.

Jeg er så ufattelig glad i deg. Og nå griner jeg. Typisk.

481819606012052689619552673219461846836n


- Hvilken person ser du opp til?
- Hvilken person betyr masse for deg?

Hmpf

Tegnepanel_2.png
Fantastiske tegneegenskaper på mobilen min, huh?

Jeg har vondt i magen min. Jeg savner armkroken min.

- Hvordan har du det idag?

Oh, kjære Potet Sticks

Heretter får jeg lov til følgende kun i helgedager:

- Spise potetgull
- Spise sjokolade
- Spise andre søtsaker
- Drikke brus
- Drikke alkohol

Hvorfor må posen med Potet Sticks snakke til meg? Hvorfor ligger den der og frister meg? Hvorfor kan den ikke bare bli sunnere enn en brokkoli? Hvorfor kan jeg ikke bare spise den med god samvittighet?

Jeg klarer så vidt å vente til helga kommer. Jeg har nedtelling. I dag er det tirsdag. Det er tre dager igjen til jeg kan åpne posen og kose meg. Åh gud, jeg skal kose meg. Jeg skal kose meg mer med den enn jeg noen gang kommer til å gjøre med Mr. Rabbit. Oh, kjære Potet Sticks. Ingen Kims, ingen kos. Så sant, så sant.

Andre ting jeg gleder meg til:

- Studie uke i uke 39. Ei hel uke der jeg kan sove lenge!
- Bursdagen min den 27 september. Jeg skal drikke masse Strawberry Daquiris og Mojitos.
- Bursdagen til Joakim den 1 oktober. Jeg skal finne på noe kjempekoselig!
- Møte to venninner på torsdag. Det er lenge siden sist.
- "Jenta som lekte med ilden" kommer på kino snart.
- "New Moon" kommer på kino snart.

Jeg kan faktisk fortsette denne listen. Det er en deilig følelse at jeg har så mye å se fram til. Det gjør at høsten, som for tida sniker seg innpå, ikke blir fullt så ille.

923425695640507385181507388092016550395n
Det er de små tingene som gjør livet bra. Meg til høyre, Kristine til venstre.


- Hva ser du fram til akkurat nå?
- Nevn en bra ting med høsten.


Drittkjerring!

Klokka er halv åtte, jeg sitter i en overfylt buss. Det er varmt, jeg er morragretten og morrakvalm (nei, jeg er ikke gravid. Jeg har alltid vært kvalm om morran). Hvert 15 sekund dunker ei diger hvit veske meg i bakhodet. Hva i huleste?!

Kjære jente med den store veska. Hvis du absolutt skal drasse rundt på en koffert, gi langt blanke i å ha den på arma når du står på bussen. Den dunker inn i fremmede hver gang du rører på deg. Hvorfor kan du ikke bare sette den på gulvet mellom beina dine?

Jeg sitter der i bussetet mitt og kjenner at blodtrykket øker for hvert dunk den digre veska gir meg. Dunk. Dunk. Dunk. Jeg. Skal. Faen. Meg. Ta. Og. Trøkke. Den. Hersens. Veska. Langt. Oppi. Bakenden. Din. Hvis. Du. Ikke. Flytter. Deg. Snart.  Jeg klarer ikke tenke klart. Jeg reiser meg og river veska ut av hendene på henne. Jeg løfter opp veska og slår til henne alt jeg klarer med den. Jeg brøler og knurrer. Drittkjerring!

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg sitter fremdeles i bussetet og blir dunket i bakhodet. Dunk. Dunk. Dunk. I morgen skal jeg selv stå og dunke noen i hodet, på pur faen. Jeg liker ikke busser lengere.


- Hva er det verste du vet når du tar buss/trikk?

- Har du noen gang fantasert om at du klikker mentalt på noen som irriterer deg? Sånn type man ser i filmer?


The Burger Queen

Gjett hvor mange ganger jeg har spist på Burger King den siste uka? Jeg sier det ikke. Jeg skjemmes.

Fra og med i morgen av begynner mitt nye helvete. Jeg skal trene utholdenhet. Jeg skal svette som en gris. Jeg skal svette vekk en av valkene mine. Dessverre holder det ikke med kun trening. Jeg må nok innse fakta - ikke noe mer Burger King på en stund. Triste greier. Det er jo så godt. Ikke noe mer potetgull heller. Ikke sjokolade. Ikke brus. Ikke is. Ingenting godt. Kun på lørdag og søndag.

Jeg gleder meg til neste lørdag.

p0409092123
Til og med når jeg er ute og spiser, så rører jeg ikke grønnsakene. Nå skal jeg spise grønnsaker som snacks. Sukk...



Nei, dævellirota, nå skal jeg legge meg ned og være fyllesjuk. Det har jeg ikke fått gjort idag. Svigermor har hatt bursdag, så jeg har vært i selskap. Jeg sier som Bridget Jones: "Wish I could be home with my head in a toilet like all normal people..."
Ha en herlig kveld!

- Spiser du grønnsaker til middag?
- Hvor ofte spiser du burger?


Høyt forbruk - det er farlig det

Det er ikke mange dagene siden 17 000 tikket inn på kontoen min, og jeg nesten tissa meg ut av begeistring. Siden da har alt gått ett-i-ett. Det er nesten slik at jeg har hatt et høyere forbruk enn det Linni Meister og Bernhard ser ut til å ha. Det er farlig det.

Jeg har vært på storshopping - det trengte jeg.
Jeg har handlet inn diverse ting - jeg trengte, så klart.
Jeg har kjøpt masse mat - meget nødvendig.
Jeg har spist mye ute - det er lov å kose seg.
Jeg har vært på byen - det må være lov å ta av iblant

..og slik fortsetter det. Jeg har mange gode unnskyldninger, skal jeg si dere. Dessverre holdt ingen unnskyldning da jeg nettopp logget meg inn på nettbanken, for første gang på lenge.

p0509091311
Her logger jeg inn...

p050909131102
Her ser jeg saldoen min.

p050909131103
Her går det opp for meg hvor masse penger jeg har sløst bort.

Siden jeg er så godt i gang, skal jeg ut og sløse litt mer nå. En god frokost med min kjære, en haug med alkohol til i kveld og penger til i kveld. Det skal gå så bra så. Jeg skal på bursdagsparty i kveld, det blir knall. Skikkelig mange som skal. Litt over 100 tror jeg. Oh, yes.

Nå skal jeg skyndte meg å dusje før Joakim kommer stormende inn døra med et kamera i handa. Eller noe sånt.

Ha en fin lørdag alle sammen!


- Sløser du penger?
- Hva skal du idag?


Flørting - hvor går grensen?

Du er på byen med en hel gjeng. Du sitter i sofaen med kjæresten din og koser deg. Ved siden av deg sitter en bekjent. Hver gang kjæresten din reiser seg for å gå på do eller kjøpe mer øl, så legger denne personen arma si rundt deg. Greit nok det. Han begynner å påpeke at du er søt, at du er morsom og at latteren din er herlig. Hver gang kjæresten din kommer tilbake er han rask med å fjerne arma si og late som ingenting.

Er dette flørting?

Denne personen vet at du har kjæreste, han er jo trossalt en bekjent av kjæresten din. Kan det da kalles flørting når han gjør dette? Du ser også at kjæresten din reagerer. Selv er du så drita på øl og mojitos, at du så vidt vet hva du heter.

792425257418505775940005784775382746319n
Joakim og meg i hjørnet, ekke vi søte så vet ikke jeg.


Hva er flørting?
Hvor går grensen, når den andre personen har kjæreste?


Tømmermenn

Hei bloggen. Hei alle blogglesere. Hei tømmermenn. Hei hei hei.

Klokka er snart to på formiddagen og det kjennes ut som om jeg er full enda. Klær ble det iallefall i går, jeg svidde av 3000 kr. Kvelden tilbringte jeg hos ei venninne. Vi drakk hvitvin og så "Bienes hemmelige liv". Deretter stakk jeg på byen. Kom meg ikke i seng før klokka var 6. Da vekkerklokka ringte klokka 9 var jeg fremdeles så drita at jeg bare mumlet et eller annet og snudde meg vekk fra mobilen.

Helvete ta de tømmermennene. Jeg er så skjelven at jeg snart skjelver ut av buksa mi. Det er forsåvidt ganske praktisk, for jeg er i så dårlig form at jeg ikke orker tanken på å kle av meg buksa engang. Og nå skal jeg til legen. Skal spørre om han har noe medisin mot fyllesyke. Haha, kødda! Jeg skal til legen, men dere får ikke vite hvorfor.

792425257407505775940005784775227069161n
Joakim, meg og Alex. Jeg får enda verre tømmermenn av å se på dette bildet.


- Vil du hilse på tømmermennene mine?
- Kan du komme og ta av meg nattbuksa, og kle på meg kosebuksa?

- Og hva hjelper egentlig mot fyllesyke?

Jakten på den perfekte jeans

Du står der inne i det trange prøverommet. Du kjenner svettedråper renne nedover ryggen. Du føler for å legge deg ned på gulvet for å få igjen knappen. Ekspeditøren står utenfor med en haug jeans på arma, og spør pent om buksa passer. "Nei", klynker du. Hun gir deg en bukse i en størrelse større mens hun påpeker at de bør være trangest mulig, siden de vider seg ut når du bruker dem.

Du er på bukse nummer 30, og etter en lang kamp, får du igjen knappen. Du snur deg med rumpa mot speilet, og tenker "WOW!". Der satt den!


dieseljeanswomensjpg

Jeg er på jakt etter en ny jeans. Det spiller ingen rolle om den koster 1000 kroner. Jeg skal ha ei bukse jeg ser smashing ut i. Rumpa skal være stor, men ikke avlang, rund,firkantet eller flat. Jeg skal føle meg komfortabel i buksa. Jeg skal virkelig like den. Jakten på den perfekte jeans starter idag.

Egentlig startet den i går, og dama som jobbet i butikken var en engel. Har du noen gang møtt på en ekspeditør som virkelig hjelper deg? Hun er hyggelig, og gjør selve stresset med jeans-prøving så utrolig mye lettere. Først hjalp hun meg med å finne størrelsen min, og så hjalp hun meg med å finne en bukse jeg fikk bra rumpe i. Skjønt jeg vil være 100% sikker før jeg kjøper noe, slik at jeg ikke angrer. Derfor skal jeg ut på mer jeansjakt idag. Jeg håper virkelig at denne ekspeditøren er like flink som hun i går.

n85181507343903679001
Det er litt av en jobb å finne en bukse som sitter perfekt på denne låvedøren!


- Hvor mange jeans har du?
- Hvor mye er du villig til å betale for en jeans som sitter perfekt?
- Baggy jeans eller trange jeans?



En perfekt date

Siden ingen rakk å komme med forslag før jeg løp ut døra, måtte jeg bruke fantasien selv. En perfekt date - det ble det.

Vi hadde ingen planer, vi bare tok bila og kjørte dit vi ville. Kino ble uaktuelt, så vi tok heller veien til Solsiden. Der gikk vi litt hånd i hånd og så i butikkene, helt til vi ble tørste. Det som er så kjekt med Solsiden, er at det er stappfullt av kafeer og lignende der. Vi endte opp med å sitte sammen ved et bord og snakke sammen i nesten en time. Det var skikkelig koselig å sitte bare oss to, holde i hendene og drikke pææpzi. I tillegg delte vi en sjokolademousse sammens, søtt ekke det da? Følte meg nesten like klissete som sjokolademoussen der jeg satt.

p0209092038
Jeg så at det sto "hjerte Lotte" i øynene hans, men det gjør nok ikke dere, så jeg hjelper dere litt på vei ;)

Etter søt sjokolademousse ble jeg faktisk sulten på noe salt. Vi tok turen til Burger King, der satt vi og glefset i oss burger mens vi tullet og lo sammen. Nok engang - koselig. Men daten var fremdeles ikke over. Nei nei. Vi fant ut at vi like gjerne skulle kjøre en tur opp til Granåsen for å øvelseskjøre litt. Lille Lotte blir snart 20 og bør nok kjøre opp snart. Joakim lot meg til og med gasse på litt. Følte meg litt som en rallysjåfør der jeg satt. Joakim derimot satt og kaldsvettet med hånda klar på håndbrekket.

Alt i alt var dette en perfekt date for meg. Jeg koste meg, og det tror jeg han gjorde også. Vi gjorde ting spontant, hadde det gøy og fikk snakket en del. Det er lenge siden vi har gjort noe slikt sammen.. At jeg flyttet ut var nok det beste som har skjedd oss på lenge.


- Er du forelsket?

- Foretrekker du å spise mat på en fancy restaurant, eller fungerer Burger King bra for deg?

Datingtips?

Siden Joakim og jeg skal starte på nytt igjen, skal vi på date i kveld. Problemet er at vi ikke helt klarer å bli enige om hva vi skal gjøre. Skjønt han burde velge noe, siden han ba meg med ut. Grei unnskyldning for å slippe og velge noe.

Jeg har aldri vært noen stor fan av bowling. Kino er ikke noe spesielt koselig. Mat har jeg nettopp spist, så det er også utelukket.

nuss
Håper forholdet vårt blir like bra som det var på den tiden bildet her ble tatt - i fjor sommer.



- Har du noe forslag til hva vi kan gjøre?

Fravær i salen

Applaus i salen! Lotte har greid det igjen!

Jeg vrir meg i søvne, synes det er rart at jeg får sove så lenge før klokka ringer. Våkner til litt og ser på klokka. HÆ? Er klokka blitt ti allerede? Jeg skulle vært på skolen for en og en halv time siden!

Jeg hiver meg ut av senga, tryner ut gjennom døra og oppdager at mamma har fri idag. Hun sitter i sofaen. Jeg halvveis roper ut: "Æ har forsove mæ!!!!". Hun rynker brynene og ser på meg: "Forsove dæ? Klokka e ti, Lotte."
Ja, klokken er 10 og jeg har fuckings forsovet meg. Ikke er det noe vits i å dra oppover til skolen med en gang heller. Det tar en time med buss, så jeg får vente til de to siste timene og dukke opp da. Får jeg mer fravær nå, stryker jeg.

Og det vil vi ikke.


- Er det lenge siden du forsov deg?
- Når sto du opp idag?

Kø-idioter

Seriøst, hva er det med oss nordmenn? Vi eier ikke kø-kultur, og hvis vi eventuelt eier det - så suger den!

Se på rushtrafikken, vi står med så store mellomrom mellom bilene, at man hadde fått plass til hele Trondheim Torg der, minst. Ikke rart alt går tregere her til lands enn i andre land. De i andre land har nemlig skjønt det. Det er lov å stille seg litt nærmere bilen foran. Og helt ærlig, er det virkelig nødvendig og kjøre fram i et kryss bare fordi du har fått grønt lys? Du ser jo at køa er altfor lang, og at den allerede har begynt å strekke seg ut i krysset. Hva tror du skjer når du står der midt i krysset og de andre i krysset får grønt lys? Ikke rart nordmenn er så sure. Idioter som stiller seg midt i krysset og ødelegger hele opplegget. Tenk på det neste gang du stiller deg midt i krysset, din idiot. Jeg sitter faktisk på den bussen som står fast i krysset på grunn av deg.

Apropos buss og køer. Da de innførte t-kortet var det meningen alt skulle bli mye mer automatisk, køene skulle bli mindre og alt skulle gå raskere. Det er to køer på bussen. En til de som har t-kort og en til de som må betale kontant. Da lurer jeg på: hva faen stiller folk seg i midten for når de skal betale? Ikke går det an å lure seg forbi heller, fordi de tar hele plassen. Gå litt til høyre, slipp forbi de som har t-kort. Jeg betaler ikke 500 spenn i måneden for å stå i unødvendig kø.

Slutt å gjøre køa verre enn den er!

kjpg706898a
Ferrbænja kø!



- Er du en idiot som lager kø?
- Hva er verst: kø på butikken eller kø i trafikken?



"Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. "øøøh


RSS 0.91