Fylleangst?

Jeg har fylleangst. Er det normalt? Altså, å få fylleangst før man har begynt å drikke?

Som dere skjønner skal jeg på partyparty ikveld, og har nå brukt en hel forferdelig time på badet. Det skal visst være dresscode ikveld, så da var det på med finstasen og av med joggebuksa. Snill som jeg er, forsøkte jeg å ta bilder av meg selv slik at dere får se meg med den nye kjolen min og med sminke. Det visste seg dessverre at kombinasjonen av mobilkamera, dårlig speil og dårlig lys førte til dette:

kjoleheleansiktsidaansikt

Nå kom forresten Joakim inn med ti lag brunkrem over gigakvisene sine. Bra forsøk på å skjule dem gutten min.

Dere får ha en fantastisk Halloween!

Hva skal du ikveld?

Naken, feil kode og overnattinsparty?

Jeg sto der naken og forvirret. Alarmen ulet og ulet. Faen, hva var koden igjen? Jeg tastet inn noe. Feil kode. Jeg måtte få tak i venninna mi. Hun kunne koden. Jeg begynte å slå nummeret på telefonen. Det gikk ikke! For hvert tall jeg tastet sto det at jeg tastet ti andre tall. Å nei, der så jeg securitasvaktene komme gående over gårdsplassen! Hvordan skulle jeg få forklart dem at jeg bare var på besøk i huset jeg bodde i for ti år siden?!

Mens jeg sto der og forsøkte å dra på meg jeansene mine kjente jeg pulsen banke. Jeg tok på meg sokkene, men fant ikke BH'en. Faen, der sto mora mi og glana på puppene mine også.

Plutselig lå jeg og moren min under kjøkkenbordet hjemme og hadde overnattingsparty. Klokken var åtte om morgenen, og plutselig satt to lærere fra ungdomsskolen i sofaen. Jeg skjønte ingenting, men jeg var så trøtt. Jeg ville bare gå til sengs.

I det jeg sovnet havnet jeg i Harry Potters verden, og Voldemort var etter meg.

naken
Jeg er ikke så misformet altså.

Er du en god drømmetyder? Hva betydde denne drømmen?

Har du drømt noe sært i det siste?

Nyt det som nytes kan, mens det kan nytes og nytes vil.

Et aldri så lite sentimentalt, og ikke-seksuelt-relatert innlegg fra min side.

Dere vet den følelsen av å være så glad at man bare venter på at noe negativt skal skje? Slik har jeg det nå. Når jeg først har en lykkefølelse, har jeg vanskelig for å sette meg ned og bare nyte det. Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg i senga, med en stor ullgenser og digre ullstrømper, og slapper av. Jeg hører musikken, kjenner at blodtrykket synker og smiler for meg selv. Hvorfor jeg smiler aner jeg ikke. Jeg har all grunn til å være stresset. Eller har jeg egentlig det?

Jeg velger å legge til side alle negative følelser. I natt skal jeg bare nyte. Jeg skal nyte at det kiler i magen. Jeg skal nyte at jeg skal kose meg med Joakim når han kommer hjem. Jeg skal nyte alt. Absolutt alt.

Til dere som er våken fremdeles og leser dette:
Ha en herlig natt, og nyt det som nytes kan!
Til dere som leser dette imorgen tidlig:
Nyt dagen. Den er egentlig fin serru.

Er du glad for tiden?
Klarer du å senke skuldrene for å nyte øyeblikket?

Til slutt noen utrolige intelligente ord fra min side: Nyt det som nytes kan, mens det kan nytes og nytes vil.

Herregud, for et sært ord nyte er! Er det egentlig rett og skrive det? Fikk forsåvidt svaret på dette over msn. Hvis jeg sier ordet nyte, sier hun sex. Da ble det visst et lite seksuelt relatert innlegg likevel da. Til og med underbevissheta mi er pervers. Perfekt.

nytelse Det første bildet som dukket opp på google da jeg søkte på nytelse.

Hvis jeg sier nyte, hva sier du da?


Så du tror du har fine klær? Jan-Thomas hadde elsket dette skal jeg%

DSC00253.JPG
Så du tror du har fine klær? Jan-Thomas hadde elsket dette skal jeg si deg. Miniskjørt, tights, sokker og sandaler. Ikke rart alle vil bolle med meg...eh...kjøpe bolle av meg. Eh... Altså jeg er på jobb. Hvordan kledd er du idag?

Triks for å få mat servert på senga

Er du sulten? Vil du ha mat servert på senga? Her skal jeg vise deg mine triks:

1. Skaff deg en snill kjæreste
2. Vekk kjæresten på en fristende måte
3. Si etterpå at du er sulten

Jeg har skaffet meg en kjæreste, og jeg vekte nettopp kjæresten min på en meget fristende måte. Iført min mest sexy nattbukse, som er 6 år gammel og lukter slik også, gjorde jeg kur på han. Jeg har sagt at jeg er sulten, men svaret jeg fikk var: "Det er jeg også". Dermed snudde han seg og sov videre, den jævelen!

Ser ut til at jeg må klatre ut av senga sjøl og kokkelere litt. Jeg savner den tida han kom med mat til meg på senga. Nei, vent, det gjorde han jo igår. Jeg er en bortskjemt liten dritt. Spørsmålet er bare hvor det gikk galt idag? Det bare være nattbuksa som ødela.

picture 0421
Eller hva tror du? Synes du buksa mi er fin?
Se hvor brun jeg er forresten, det er ikke lyset som gjør det.Har du noen gang fått servert mat på senga, eller har du selv servert mat på senga?

Hva synes du om knekkebrødsmuler i senga?


Ting du ikke vet om kvinner, ditt kophau

Jeg tok nettopp fram det nye cosmo-bladet mitt, og trøkket det opp i trynet på Joakim.
"SE HER OG LES DET!"
Han leser overskriftene, og dropper det under.
"JEG SA LES DET, DA MENER JEG LES ALT. AAAALT!!!"
Ja, jeg ropte. Det var da viktig stuff. Altså, her snakker vi sju ting han burde vite om kvinner.


Sju ting du ikke vet om kvinner (jeg skriver ned bare de som er viktig for meg, vil du vite mer må du kjøpe det nye cosmo. Hæ-hæ)

* Håndvesken er livsnødvendig:
Håndvesken gjør kvinner forberedt på det uforutsette, derfor alt innholdet. (Ja, jeg trenger faktisk to snusdåser, en pinsett, bussruter, tamponger, kleenex og alt det andre)

* Når hun sier hun ikke har noe å ha på seg, er det sant:
Hun har ikke noe å ha på seg som føles riktig til akkurat den situasjonen hun står foran. Det spiller ingen rolle hvor mange milliarder plagg hun har i skapet. Men du hjelper hvis du sier at du synes hun er veldig flott! (ikke si: du ser fin ut sjø, kan vi dra no?)

* Pms finnes - men bør aldri snakkes om:
I mitt tilfelle skal man absolutt ikke påpeke at jeg er sur, bare la meg være i fred.

* Kvinner kan få hår på rare steder:
La oss få nappe dem i fred, og hold deg for god til å gi dem navn som "bart" og "hår på brystet". (Skjønner du Joakim? Jeg har IKKE bart!)


bart
Ser det ut som jeg har bart eller? Nei, tenk!

Jenter: Føler du av og til at gutter er noen kophau?
Gutter: Synes du jenter er merkelige og kompliserte vesen?

Til alle sider sveis, herlich

picture 0415

God morgen vakre folk der ute! Beklager for å måtte skremme livskjiten ut av dere ved å legge ut et bilde av meg som nettopp har våknet. Jeg ville bare vise dere hvorfor jeg blir gal av panneluggen min. Som dere ser står den til alle kanter. Når jeg tenker meg om, så gjør vel i grunn hele resten av håret det også. Alt står på morran har jeg funnet ut.

Som dere ser har jeg gjort et stort opprør mot designet mitt, og nå er det akkurat som jeg vil ha det. Applaus!
Nå skal jeg snart stå opp for å gjøre opprør mot håret mitt. Jeg skal nemlig på jobb idag, det blir godt. Tror jeg.

Mer kreativ er jeg dessverre ikke når jeg nettopp har våknet, så jeg avslutter her. Dere får ha en strålende dag! Det kjenner jeg på meg at jeg kommer til å ha. Herlich.

Er håret ditt umulig om morran?
Tror du dette blir en fin dag?
Hvis jeg hadde tatt med noe hjem fra jobb til deg, ville du hatt en krembolle eller et wienerbrød da?


My body is a movie, and your penis is the star

" Så.. hvor stor var han? "
" Han var... middels "
" ...og hva sa du til han? "
" Hva mener du? "
" Hva er det vi alltid sier til en gutt, uansett hva? "
" Oh...my...god! Kuken din er så...stor! "
" Good girl! "

En passe dårlig oversettelse og qouting fra min side, fra en passe bra film.

Har dere tenkt over at det er ting man kan si, og ikke si, til en gutt? Det har jeg, for jeg har erfart det. Nå skal jeg dele to historier med dere, som jeg fremdeles tenker tilbake på og ler av:

1. Det var sommeren for to år siden, jeg var på fest, veldig beruset og halvveis blekket. Plutselig våkner jeg av at en fyr stapper handa mi nedi buksa si. Det i seg selv er jo upassende. Det verste var at jeg ikke kunne kjenne noe nedi der, bortsett fra hår. Her snakker vi rene regnskogen. Et sted inni jungelen fant jeg så vidt hans lille tiger. Den var så liten og hele situasjonen var så crazy, at jeg sprutet ut i latter. Det endte med at han kastet meg ut, bokstavelig talt. Jeg tryna ut døra og våknet opp dagen etter med en 30 åring i senga mi, men det er en annen historie.

2. Jeg var sammen med en fyr med en usedvanlig liten kuk, men til hans forsvar så kunne han å bruke den. Han måtte bare stille meg spørsmålet jeg fryktet: "Synes du jeg har liten kuk?" Jeg ble tatt på senga, og stammet fram noe sånt som at neeeida, den er kjempebra. Mine erfaringer er at de med stor kuk ikke kan å bruke den, og de med liten kuk er en mester i senga. Så la jeg til at han var jo fantastisk i senga. BOMMERT! I tillegg presterte jeg å si at den var kjempesøt da. Han stilte meg aldri det spørsmålet igjen. Merkelig nok.

Som dere sikkert skjønner har jeg lært leksa mi, og har skjønt hva jeg ikke skal si. Tror jeg da. Jeg reagerer så merkelig under press, og sier de rareste ting. Den beste måten å unngå og svare på et slikt spørsmål er å kaste seg over han, og få han til å glemme alt annet enn deg. (Her merket jeg at det ble litt tull med og/å)

Når jeg tenker meg om nå, så sporet dette innlegget litt av. Det jeg hovedsaklig skulle fram til er at The penissong har brent seg fast på hjernen min. Takk til The Sweetest thing.Jenter: Har du bæsja på draget og sagt til en gutt at han er liten?
Gutter: Tar du deg nær av det hvis ei jente påpeker kuken din i negativ retning (hvis det er noe å påpekte though)?


Da sier jeg som jentene i filmen: My body is a movie, and your penis is the star.

Forresten: Jeg gjorde ingenting med den tredveåringen. Han var ekkel.
Blogges!

Pupper

Har dere lagt merke til at puppene deres er så utrolig mye finere når dere ligger? Nå snakker jeg om dere jenter altså. Jeg tok sol idag og tok meg selv i å tenke hvor fine puppene mine plutselig var. Ikke at jeg ser så mye på puppene mine altså. Iallefall ikke når jeg blir blendet av UV-stråler.

Det er veldig stor forskjell på puppene fra når man står og når man ligger. Når man ligger blir de rundere og ikke så hengete. Når man står, så tar tyngdekraften kontrollen og drar dem til seg. Akkurat dette fikk jeg se et godt eksempel av sist gang jeg var på 3T.

Nå er det snakk om en utrolig muskuløs, sexy dame på sikkert 35 år. Jeg vet ikke hvem hun er, jeg vet bare at hun har en bakende verdt å nevne. Puppene derimot gjorde meg fascinert. Veldig fascinert. Hun lå der naken i badstua da jeg kom inn. Hun hadde store, runde pupper. Jeg vil tro hun har fikset litt på dem.

Se for deg dette:
lady

Dette synet kunne gitt meg litt av en fantasi de neste ukene, men typisk nok reiste hun seg og fantasien ble blåst bort. Puppene ble som to appelsiner, hengende i en "tynn hudtråd". Se for deg at du har en appelsin i en liten plast pose. Når du holder den er den tynn øverst, avlang nedover og nederst har du appelsinen hengende.

hengpupp pupper
Er det slik at formen på puppene blir den samme når man tar silikon? Er det ikke mulig å unngå hengepupper? Jeg skulle virkelig ønsket at puppene mine var runde, faste og ikke fullt så tatt av tyngdekraften. Hvis det ikke er noen vits i å ta plastisk kirurgi, hvorfor ønsker jeg det da?

Tilbake til det jeg startet innlegget med. Der lå jeg da i solariumet, og beundret puppene mine. Kanskje de ikke er så ille likevel? Dessuten har jeg jo en piercing til pynt.

Dere jenter:
- Hvilken form har puppene dine?
- Er du fornøyd med de puppene du har?
- Har du noen gang ønsket å ta plastisk kirurgi?

Dere gutter:
- Hvilken form på pupper liker du best?
- Store eller små pupper?
- Synes du naturlige pupper, eller pupper som er blitt fikset på er best?


Så tungt, så slitsomt..

Nå går det bare nedover. Jeg skal forsøke å dra på trening straks, kanskje det hjelper.

Har du noen gang følt at du har stått på sidelinja og lagt merke til at humøret ditt har falt, men du har ikke klart å gjøre noe med det? Du forsøker å smile, men klarer ikke. Du vil le, men orker ikke. Du vil snakke, men munnen kjennes så tung.

Hvordan er forresten dagen din idag?

Har du noe morsomt å fortelle meg, slik at jeg kanskje klarer å smile?

Til alle dere mødre

Etter en helg som "alenemamma" har jeg innsett at jeg skal vente uendelig mange år med å få barn. Jeg beundrer alle alenemødre der ute, jeg har nå fått en helt ny respekt for dere. Helga mi var slitsom og krevende, og det til tross for at jeg kun hadde ansvaret for lillebroren min på 9 år! Hadde jeg vært overlatt med en liten unge hadde jeg trolig gått i vei.

Det er ikke det at jeg tror det er så utrolig slitsomt, men det å finne tid til å slappe av kan umulig være enkelt? Man står opp tidlig og lager frokost til ungen, man dusjer og kler på ungen (okei, lillebroren min klarte fint å dusje og kle på seg selv), samtidig som man lager alle andre måltider og attpåtil skal passe på at ungen har noe å gjøre. Greit nok at jeg kunne plassere han foran tv'en med playstaion-spaken i handa, men er det bra nok?

Er det bra nok å plassere ungene foran tv'en når man er lei av å gjøre noe med dem?
Er det bra nok å bare gi dem mat for så å overlate dem til seg selv, bare for at man vil ha mer tid til seg selv?


Dette innlegget ble trolig litt svarthvitt, men denne helga har virkelig åpnet øynene mine. Jeg føler at jeg har kommet nærmere lillebroren min, og jeg har innsett hvor ubeskrivelig glad jeg er i han. Sånn sett var alt slit med å stå opp tidlig og lage frokost (ooh poor meee!) absolutt verdt det. Det var verdt det å høre på maset hans. For til syvende og sist så han meg i øynene, ga meg en klem og sa: "Lotte, du e den besteste søstra i hele verden"

dsc00029
Jeg er glad i broren min jeg.


Jeg kan forresten forstå hvorfor mamma sender han på alle fotball- og turntreningene. Det er utrolig hvor godt det gjør med en hel time fri. For min del: til blogging.

Så til alle dere der ute med barn, som tar vare på seg selv i tillegg, jeg er mektig imponert over at dere får det til. Uansett hvor svarthvitt dette enn ble, så tror jeg at det å få barn er utrolig og så klart til tider krevende. I mange situasjoner er det nok lettere hvis man er to om det. Så kjære mamma, du tok vare på meg uten min far, jeg er imponert over hvordan du klarte å ha alle ballene i lufta. Takk.

Har du barn selv, eller har du lyst på?
Liker du å omgås med barn?
Er du flink med barn?


Jeg for min del er pissredd for barn, de er skumle. Spesielt de på 6 år og oppover.

Og forresten: på det forrige innlegget er rett svar hvit sjokolade.

Vi selger så mye rart og godt. Dette er vaniljefromasj. Gjett hva det%

DSC00250.JPG
Vi selger så mye rart og godt. Dette er vaniljefromasj. Gjett hva det hvite på toppen er?

Latskapen lenge leve

Jeg var oppe klokken 7 idag. Bare for å sende lillebroren min på skolen. Istedet for å vente en time og dra til skolen, så gikk jeg tilbake i senga. Hva kan jeg si til mitt forsvar? Joakim lå der god og varm. Da jeg skulle stå opp klokken 12 var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke greide å åpne øynene engang. Istedet for å stresse med å rekke matten, så satte jeg meg med bloggen...og her sitter jeg. Jeg er en patetisk sjel.

dsc00235dsc00239
Røde øyne og flokete hår, der har du meg på en mandag.
dsc00243dsc00248
Her har dere forresten den lille tattoveringa mi som jeg har baki nakken.
Ser du hva det er? Har tegnet den selv.

Denne dagen tror jeg blir litt stress, men ikke mer stressende enn at det ikke er godt for sjela. Jeg skal trene, gjøre matte og dra innom jobben en tur (skal forresten ikke på jobb likevel). Dessuten har jeg Sex-and-the-city-abstinenser. Dere vet hva det betyr? Tre timer i natt med Carrie Bradshaw og co!

Er det noen som har noen anelse om hvor jeg kan få taki slike sko? Jeg har glemt hvor jeg tok bildet fra. Dumme meg.
ifsblacka

Hva skal du gjøre idag?
Har du tattovering?

Hva har jeg klart og hva har gått galt?

For åtte timer siden skrev jeg et innlegg om alt jeg skulle få gjort idag. Hva har jeg klart og hva har gått galt?

Done:
* Lillebror er blitt sendt avgårde på kamp, forhåpentligvis med nok klær.
* Jeg har trent til jeg ble svett som en svamp.
* Lage middag til meg selv. Det ble ikke pizza. Fiskegrateng- det enkle er ofte det beste.
* Ta klesvasken har jeg utrolig nok klart, og klærne er i den størrelsen de var da jeg slengte dem inn i vaskemaskina. I tillegg har jeg vasket sengtøy og nå holder jeg på å vaske håndduker. Flink?
* Se TV, jeg gjør det fremdeles. Det er det som ødelegger alt.

Wrong:
* Jeg har ikke vasket en shit. Dassen er fremdeles full av hår og drit.
* Lesinga til kjemiprøven har jeg helt glemt faktisk.

picture 0409

Dere må innrømme at 5 av 7 gjort er bra nok? Nå sitter jeg og koser meg på stua foran peisen. Jeg har ikke crazy-eyes. De neste timene kommer til å gjøre meg stresset. Jeg kommer til å løpe rundt her som en Duracell-kanin, men det er jo helt greit. Da går jeg iallefall ikke tom for energi.

Sånn ellers tror jeg at vi blogges, nå må jeg skyndte meg å klappe ned skjermen. Joakim kommer sikkert snart. Han skal jo ikke vite at jeg har brukt mer tid på pc'n enn på kjemien! hihi

picture 0414
Hvis han finner det ut kan jeg bare lage grimasen her, så tilgir han meg med engang.

Hva har dere gjort idag?
Har dere noen prøve, eller noe annet stressende i neste uke?
Hva ville dere gjort - vasket dassen eller pugget kjemi?

Hva kan gå galt?

Jeg oppdaget nettopp at jeg har på meg t-skjorta feil vei. Jeg har vært våken i snart to timer.

Det finnes dager der alt går bra, og det finnes dager der ingenting går bra. Dette kommer nok til å bli en dag der alt går galt. Det passer ikke i tidsplanen min at dette blir en faenihelvete-dag, derfor skal jeg være forberedt. Jeg skal ikke bli tatt på senga, ei heller i sofaen.

Hva jeg skal gjøre idag, og hva kan gå galt:

*  Sende lillebror avgårde på RBK-kamp, han trenger skikkelige klær
- Jeg ender nok opp med å ikke finne varme klær til han, og han blir dødssjuk

* Vask hele huset
- Kan finne på å kaste støvsugeren tvers over rommet i rent raseri

* Trene
- Glemmer nok å lette på rævva for å dra til treningssenteret

* Lese til kjemiprøve
- Kommer til å være mer opptatt av pc'n

* Lage middag
- Kommer til å brenne kjøttdeigen, og kommer til å glemme av ingrendienser i pizzadeigen. Dette til tross for at jeg har halvfabrikater.

* Ta klesvasken
- Klærne jeg vasker ender opp tre størrelser mindre

* Se på tv
- Dette tror jeg ikke blir noe problem

Hva kan jeg gjøre for å hindre at alt går galt?
* Finne fram klærne allerede nå, og legge dem klare
* La Joakim støvsuge
* Skal tenke på hvor feit jeg blir hvis jeg ikke trener idag
* Få Joakim til å gjemme pc'n
* La Joakim lage middag
* Være nøye når jeg pakke klærne inn i vaskemaskina

picture 0408
" Eh, Lotte, du har sove med håret på, det ekke så sæli fint "
Sagt av lillebror imorges. Jeg er da fin på håret jeg?


Blokkbarn

Se for deg at du kommer hjem fra en lang og slitsom arbeidsdag. Du setter deg ned i sofaen, har fjernkontrollen i handa og skal slappe av før du begynner med resten av dagens stressende gjøremål. På TV'n begynner ditt favorittprogram og du lener deg tilbake i sofaen. Plutselig kommer en høy borrelyd og mange bankelyder. Hva faen? Holder naboene på med å pusse opp fremdeles? Vel, der er den tv-ettermiddagen avsluttet. Du hører ikke en shit av hva de sier på TV'n.

Se så for deg at disse høye lydene er der hver dag, gjerne klokken ti om kvelden og klokken åtte om søndagsmorgenene. Lydene er på alle kanter. Når den ene naboen er ferdig med å pusse opp, begynner den andre, og den tredje, og den fjerde og den femte. Sånn er det å bo i blokk.

Nå skal det nevnes at det ikke bare er oppussingslyder du hører. Du hører også folk som krangler, babyer som gråter, folk som går i trappeoppgangen og høy musikk. Lydene er rundt deg hele tiden, og man kan bli gal av mindre.

På en annen side er det betryggende å bo i blokk. Man er aldri helt alene, selv om man er alene. Hvis man er husredd, er det en trygghetsfølelse å vite at du bare kan åpne ytterdøra og hyle det høyeste du kan hvis en gal øksemorder skal voldta deg bak. Naboene kan jo på ingen måte unngå å høre at du trenger hjelp?

Jeg er et blokkbarn, jeg har vokst opp i blokk og jeg bor fremdeles i blokk. Jeg er vant med å føle at jeg ikke har fullstendig privatliv, jeg er vant med lydene og jeg er vant til å stadig se personer i naboblokka sprade rundt i undertøyet (ikke at jeg ser inn til dem altså..eh eh eh)

blokker

Blokkene er ikke det fineste å se på, men man føler en tilhørighet med tid og stund. De fleste her vet hvem andre er, og det er nesten som en liten landsby. Det sies at ingenting som skjer her går usett forbi. Rykter sprer seg som ild i tørt gress. Spesielt blant ungdommene som bor her. Hvis ei jente har pult en kis i borettslaget, vil hun trolig samme kveld få høre om det fra noen andre, og neste dag vet alle om det (ikke gamlingene altså, herregud).

Forresten, det lille røde bygget du ser der nede i høyre (ehhh edit: VENSTRE!) hjørne, det var barnehagen min. Jeg har bodd i fire av disse blokkene. Mormora og morfaren min bor rett over gata, tanta og onkelen min bor litt lenger ned i gata. Kjæresten min bor i to blokker bak meg og hun som foreslo for meg at jeg skulle skrive om blokker bor i blokka til mormora og morfaren min. Tanita heter hun forresten, ahah reklame til deg Tanita! Kjæresten til broren hennes bor rett over gangen min forresten. Som jeg sa, nesten alle vet hvem andre er her, man skulle nesten tro det foregår innavl her.

Bor du, eller har du noen gang bodd i blokk?
Hva tror du om blokker og borettslag?

Hvis du ved ren tilfeldighet hadde sett inn i et stuevindu, og sett et par ha sex. Ville du sett bort, eller fortsatt med å glane (ingen kan se at du ser inn til dem) ?


Fantasiøy, buzz og barnefilmer

Nå sitter jeg med ei flaske kald julebrus og slapper av. Idag har jeg vært på kino med min lillebror og sett en barnefilm. Strengt tatt står det at det er en familiefilm, men jeg er overbevisst om at dette var en voksenfilm. Det bare må den være, for noen annen grunn til at jeg likte den bedre enn Lui kommer jeg ikke på. Jeg satt stort sett hele filmen og lo, smilte og gråt. Min barnslige side hoppet frem, og jeg anbefaler alle med god fantasi å se denne filmen:
nims
Tenk deg å bo på en hemmelig øy ute i sydhavet, der du har dyr som venner. Hadde jeg bodd på en sydhavsøy ville jeg trolig gått rundt pissredd hele tida. Jeg er nemlig livredd for alt som heter insekter, og på en øde øy vil jeg tro det er en del andre skumle dyr også. Nei nei nei, i min fantasi er øya mi fri for ekle dyr og insekter. Jeg er perfekt tynn pga mye aktivitet og sunt kosthold, jeg kaster meg i lianene sammen med min Tarzan og aper fram masse apebarn sammen med han. Vi er alle en stor, lykkelig familie som svømmer med Nemo og vennene hans. Min beste venn skal være en ape med hanekam.
nimshemmeligey130037a

Sånn ellers tror jeg de neste timene blir stressfylte, da jeg har en god del kjemi å lese. Ønsk meg lykke til!

Ikveld skal Joakim og jeg kose oss med fyr i peisen, tente lys, en koselig film og en flaske vin. Det blir deilig. Spørs om jeg får lillebror i seng til rett tid idag. Jeg føler for å knuse dem i Buzz igjen!

Liker du barnefilmer?
Er du god i Buzz?

Hvordan hadde din fantasiøy vært?


1416 ord

Siden jeg har blitt utfordret av Line, så får jeg vel slenge ut dette monsterlange innlegget. Bare fordi jeg er en taper uten noe annet å gjøre enn å sitte foran pc'n. Forsåvidt skal jeg straks løpe i dusjen og hoppe til byen. Uansett, her kommer 7 sider med word og 1416 ord:

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder?
Da er det ca. en måned til min 20-års dag. HÆLA I TAKET!

2. Tror du at du har giftet deg til da?
Hahaha, ja, så absolutt. Jeg skal dra med meg Joakim på rådhuset neste måned. På tide med barn og hus og sånt nå vettu. Jeg er jo snart halvveis til 40.

3. Hvem snakker du mest med på msn?
Vennene mine?

4. Husker du hvor du var 11. september 2001?
Jeg var på leirskole. Var det ikke da 9/11 var?

5. Hvem ringte deg sist?
Lillebroren min, han lurte på om han fikk ha en kompis på besøk.

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din?
Antakeligvis en brentcd.

7. Har du kjæledyr?
Telles Joakim? Foruten det har jeg en hel farm av hybelkaniner.

8. Når var siste gang du drakk kaffe?
En tidlig morgen på jobb, for en måned siden.

9. Er foreldrene dine gift?
Moren min er gift med stefaren min, min biologiske far driter i meg.

10. Når så du din mor sist?
I går.

11. Liker du å reise med fly?
Jeg hater det. Spesielt etter sist gang da jeg begynte å grine av smerte pga. ekstreme dotter i ørene.

12. Hvor mange land har du bodd i?
Kun Norge.

13. Hvor mange byer har du bodd i?
Kun Trondheim.

14. Hvor mange søsken har du?
Hold dere fast: 9 halvsøsken og 3 stebrødre.

15. Kan du plystre?
Jeg spytter mer enn jeg plystrer.

16. Hva var det siste du spiste?
Pasta

17. Hva er din favorittiskrem?
Lollipop-is på boks!

18. Hva ser du frem til?
Å kose meg imorgenkveld.

19. Er det noe du vil fortelle til noen?
Jeg forteller det meste til folk jeg.

20. Hva gjør du om en time?
Da dusjer jeg og leser kjemi. Ikke samtidig altså.

21. Liker du kaffe?
Hvis det er sjokoladesmak på den så.

22. Hvor mange glass vann drikker du for dag, gjennomsnittlig?
Jeg forsøker å drikke 2 liter til sammen, men det skjærer seg hver dag.

23. Er noen forelsket i deg?
Ja, absolutt alle som ser meg. Haha, neida. Kun Joakim. Håper jeg da.

24. Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene?
Jeg foretrekker å sove med noen andre, helst Joakim.

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen?
Alt for mange ganger.

26. Kan du spille poker?
Ja, men jeg har ikke noe pokerfjes.

28. Har du noen gang vært i Canada?
Nei. Men kan tenke meg å dra dit en gang.

29. Hva var den siste sangen du hørte på?
En sang på tv?n.

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg?
Jeg vet om en da, han gikk i klassen min i fjor.

31. Hvor mange land har du besøkt?
5 tror jeg..

32. Snakker du andre språk enn ditt morsmål?
Engelsk og litt tysk, men jeg er elendig.

33. Har du lyst på piercing eller tatovering?
Jeg har allerede piercing i navlen, ørene og nippeln, og jeg har to tatoveringer, men tror jeg vil ha flere.

34. Har du noen gang vært i en ambulanse?
Nei.

35. Svømmebasseng eller hav?
Havet er nå det beste.

36. Hvordan er været hos deg?
Regn og kaldt. Høstvær.

37. Spiser du frokost daglig?
Ja.

38. Hva er din favoritting å bruke penger på?
Klær.

39. Hva var det siste du kjøpte?
Mat på Migon.

40. Hva er ditt favorittprogram på TV?
Sex and the city

41. Kan du rulle med tungen?
Nei.

42. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Jeg hater å dykke, og må alltid holde meg for nesa.

43. Sover du med bamser?
Det sluttet jeg med da jeg begynte på ungdomsskolen.

44. Hva er din blodtype?
O- , dvs jeg kan gi til alle.

45. Er alt lov i krig og kjærlighet?
Det meste, så lenge det ikke går utover folk som ikke fortjener det.

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine?
Blå

47. Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene?
Ja.

48. Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket?
Lukket. Er livredd for monstrene inni der.

49. Er du voksen?
Nei, det er jeg ikke.

50. Har du tatt sol den siste måneden?
Dessverre ikke, og det vises. Jeg skal ta neste uke.

51. Kan du skifte olje på en bil?
Har aldri gjort det før, men alt kan vel læres.

52. Har du fått fartsbot?
Jeg har ikke lappen.

53. Er du avhengig av tv-en?
Nei. Jeg ser kun de programmene jeg har planlagt å se. Stort sett.
54. Liker du appelsinjuice?
- ja

55. Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen?
Jeg er ekstrem på slumreknappen.

56. Om du fikk sjansen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det?
Har nok med apene rundt meg jeg.

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå?
Trene

58. Kaffe eller energidrikker?
Energidrikker

59. Hva er din favoritt by?
Trondheim

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du gjort?
Jeg hadde hoppet oppå munnen hannes og stukket ut øynene og slått meg på brystet og ropt: AYYIIAAaaaah

61. Liker du håndskriften din?
Absolutt ikke.

62. Hvilken sang hører du på?
Ingen

63. Har du vært så full at du har besvimt?
Er det det samme som å blekke? I så fall har jeg blekket skikkelig engang, og var slått ut i tre timer.

64. Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort?
Jeg hadde nok banket han helseløs.

65. Når våknet du denne morgenen?
Morgenen? Klokken kvart over tolv.

66. Har du søskenbarn?
Av de som jeg vet av, så har jeg to hele.

67. Hva liker du med deg selv?
Øynene, rumpa og tærne.

68. Hvem snakket du med sist?
Lillebroren min.

69. Hva er det verste faget på skolen?
Matematikk, det faget kan bare brenne!

70. Hvor skal du bo når du blir eldre?
Hvem vet?

71. Hva drømte du i natt?
Jeg husker ikke.

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp?
Mamma betaler.

73. Hvor ble du født?
St. Olavs hospital i Trondheim.

74. Hvordan var din forrige helg?
Jeg klarer ikke å komme på hva jeg gjorde. Tror jeg hadde jobbhelg.

75. Hva er din favorittsang?
Vet ikke.

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en?
Ja.

77. Hva er den beste iskremsmaken?
Jeg liker best sorbetiser jeg, så jordbær kanskje?

78. Noen gang likt noen du ikke trodde du hadde sjanse på?
Ja. Og jeg fikk han, de fleste gangene.

79. Har du hjemmeside?
Jeg har bloggen min.

80. Er det noen i tankene dine akkurat nå?
Line, som utfordret meg til dette. BIAAATCH.

81. Kan du si alfabetet baklengs?
Om jeg hadde orket å konsentrere meg.

82. Kyss eller klem?
Begge deler.

83. Ville du forandret deg selv for en gutt/jente?
Bare hvis det er virkelig negative ting ved meg (som at jeg er pottesur om morgenene), men ellers mener jeg at en person som liker meg skal like meg for den jeg er.

84. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett?
Lasse. Da jeg var i magen til mamma kalte hun magen for LasseLotte

85. Har du vært på scenen?
En gang på barneskolen i et skuespill.

86. Hvem er favorittkarakteren din fra Star Wars?
Jeg har aldri sett Star Wars, men hva med Yoda?

87. Ville du gjort alt for en person du er glad i?
Det meste, iallefall gjort det jeg kunne som utgjorde en forskjell.

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint?
Joakim.

90. Hvorfor det?
Han var teit.

91. Hva er din favorittfrukt?
Vannmelon.
92. Irriterer vennene dine deg?
Ja, av og til. Men som regel er det bare småting.

94. Blogger du?
Neeeei, hva tror du?

95. Er du kilen?
Enkelte steder.

96. Hvem er/var din favorittlærer?
Odd, som jeg hadde i fjor i samfunnsøkonomi. Han lot meg sove.
97. Hvilket godteri spiser du på kino?
Popcorn, som regel.

98. Syns du gutten skal betale på første date?
Jeg tror ikke på dater, men jeg betaler selv.

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din?
Antakeligvis, men jeg orker ikke bry meg.

100. Hva skal du gjøre etter denne testen?
Dusje.

101. Ditt favoritthårprodukt?
Jeg vet ikke.

Nå kjære lesere, hvor mange av dere leste hele denne lista?

Et sted har jeg tatt bort et spørsmål, hvilket nummer?


Husmorgenet har slått ut

Jeg har nå bevist at jeg innerst inne er en husmor. Dere alle gjettet skinke på det forrige innlegget, noe det var.
dsc00222dsc00224
Som dere ser på bildene har jeg laget pasta med ostesaus. Joakim liker ikke sånn pasta, men han sa at han likte denne. Jeg mistenker at han sa det for å være snill.

Lillebroren min skulle vært i seng klokken ni. Klokken halv ni spurte jeg han om han ville ha kveldsmat:
Jeg: Vil du ha pasta?
Lui: Ehh
*lettere forvirret og sjokkert* Så seint?
Jeg: Ja, men ikke si det til mamma da.
Lui: JA, da vil æ ha!!

Nå er klokken elleve og omsider er han i seng, trolig litt for sent? Det spiller ingen rolle, jeg har jo klart å knuse guttene i Buzz, og da kan han bare være overtrøtt for min del!

Det slo meg nettopp at jeg antakeligvis ikke blir noen god mor, som ikke engang klarer å fore gutten sunt. Tror dere det er håp for meg som mor en gang i framtiden?

Nå skal jeg hoppe i dusjen, jeg innså at det var på tide da lillebroren min holdt på å dø da jeg stakk armhulen i trynet på han. Deretter skal jeg lese kjemi. Hvilken stjerneelev jeg er.

Hva har du gjort i kveld?
Hva er det seneste du har spist middag noengang?
Da du var 9 år, hvilken leggetider hadde du da?


Imorgen slenger jeg inn et enormt innlegg, med en utfordring jeg har fått av Line. De som leser hele det skal få en premie.

Hva er dette og hva skal det brukes til?

DSC00221.JPG
Hva er dette og hva skal det brukes til?

Verdens kjedeligste

" Æ e sulten "
" E du? "
" Mhm "
" Koss mat har du lyst på? "


Snakker vi bortskjemt? Joakim passer på meg og lillebroren min i helga, siden foreldrene mine fant ut at de skulle dra på kjærlighetstur til Riga. Uten Joakim hadde jeg og Lui (jeg kaller lillebroren min for det) sultet ihjel.

Nå gjelder det bare å finne ut hva jeg skal spise til mat. Lui har allerede slukt en hel pakke fiskegrateng på egen hånd. Magen hans vil ingen ende ta. Det tror jeg ikke min vil heller, slik den kjennes nå.

Hittil idag har Joakim, Lui og jeg sett på film og spilt pc-spill. Jeg er en utrolig bra barnevakt. Nå sitter vi alle i sofaen og nikker til Camp Rock på Disneychannel. Iallefall, jeg skal være mye flinkere imorgen, for da tar jeg med ungen på kino!

Faen, jeg kom nettopp på at jeg egentlig har kjemiprøve på mandagen, i et kapittel jeg ikke har lest. For en taper jeg er. En skikkelig taper. Det er nok derfor dette trolig ble verdens kjedeligste innlegg, på linje med de bloggerne som skriver: Idag har æ stått opp å sminka mæ åsså har æ spis litt mat åsså har jeg vært på skolen, å det va seriøst dritkjedelig assa!

Har du sett Camp Rock?
Tror du jeg står på kjemiprøven?

Hvor ville du helst dratt på kjærlighetsferie, hvis det hadde vært et alternativ?

Joakim og jeg har forresten offisielt overlevd å se en dubbet, dårlig film på Disney Channel akkurat nå!

Fritt vilt, fritt for skader

" Vel, da har vi gjort det å! " Kristine lettet etter å ha overlevd Fritt Vilt, uten skader.

Jeg og venninna mi lovte oss selv for ett år siden at vi skulle på kino og se en skummel film. Det gjorde vi idag. Veien hit har vært lang, vi har brukt uendelig mange kvelder på å manne oss opp. Det hele toppet seg den kvelden vi fant ut at vi skulle se tre skrekkfilmer på rappen bare for å øve oss. Det varte i 6 lange timer, der hun endte opp med å se ut som et voldsoffer. Sånn går det når man ser en skummel film med meg.

Nå har det seg slik at hvis jeg blir skremt, så leter jeg etter den første og beste tingen å holde meg fast i. Den personen som er uheldig å sitte ved siden av meg kan lett få blåmerker og kloremerker, alt ettersom hvor lange negler jeg har. Venninna mi har med tiden lært seg å hoppe raskt unna når noe skummelt skjer.

I dag dro vi på kino, jeg med lave forventinger (takket være alle dere bloggere som har slaktet den), og hun en tanke nervøs (for armene sine). Jeg kan konkludere med at ingen av oss er skadet, selv om vi holdt på å pådra oss kraftig hjernerystelse i en vending. Dette skyldtes så klart at vi begge kastet hodet vårt til siden for å slippe og se på skjermen, og så klart kastet vi hodet vårt i retning den andre. Normale mennesker holder gjerne hendene foran øynene, men som sagt, jeg trenger hendene mine til å klore andre personer.

Alt i alt kan jeg si at jeg likte Fritt Vilt 2. Si hva dere vil, jeg er fornøyd. Jeg hadde lave forventninger, så jeg ble ikke skuffet, og slutten gjorde meg glad dypt inni hjerterota. Jeg er litt ond av meg tror jeg.

Er du en fare for andre når du ser en skummel film?
Har du noen gang opplevd å bli skadet av en annen person, som ble skremt av en film?


Jeg lever i et mattehelvete og en i fotmassasjehimmel

Jeg er så forbannet nå. Forbannet på meg selv og forbannet på den personen som fant ut at 2MX skulle være et viktig fag. Til helvete med den personen! Hvorfor startet jeg ikke tidligere med matten? Hvorfor forberedte jeg meg ikke til timene i høstferien, slik at jeg kunne vite hva jeg trengte hjelp med?

Nå må jeg vente helt til neste uke for å kunne få svar på det jeg lurer på, for så å ta igjen resten av klassen. Jeg er et skikkelig rotehue.

For å se alt på den ekstremt lyse siden, så skal Joakim gi meg et fotbad nå og deretter fotmassasje. Er ikke han snill da dere?

himmeloghelvete
Matte kan bare dra til helvete, Joakim kommer sikkert til himmelen siden han er verdens beste kjæreste og jeg- jeg bare blir her i mitt eget lille mattehelvete blandet med fotmassasjehimmel. Egentlig helt greit.

Liker du matte?
Har du fått fotmassasje i det siste?
Hvor liker du best å bli massert?

Og sist- tror du på himmelen og helvete?

Jeg skal til syden i januar! Det skal bli herlig å tilbringe en hel

DSC00215.JPG
Jeg skal til syden i januar! Det skal bli herlig å tilbringe en hel uke i varmen sammen med kjæresten og et annet vennepar. Skal du til syden i løpet av vinteren?

Føler du deg feit?

bmiJeg fant nettopp ut at hvis jeg legger på meg ett kilo til, så blir jeg overvektig. Der forsvant lysta på burgere og kebab, men jeg kan ikke forstå hvorfor jeg fremdeles har lyst på krembolle?! Det er sikkert marimus sin feil.

Fra spøk til alvor, for dette er alvorlig dere. Jeg liker å tro at musklene mine utgjør mesteparten av vekta, men jeg er jo bare en slappis. Dette betyr bare at jeg må fortsette med treninga og bytte ut noe av fettet med muskler, og få bort resten av fettet.

Målet mitt er å komme inn i det skotskrutete trange mini-skjørtet mitt med den snertne baken min og den gravidlignendemagen. Knappen på dette skjørtet har jeg ikke fått igjen på snart ett år, og da veide jeg under 65 kg. Skummelt, veldig skummelt.

Jeg skal på ingen måte sulte meg, og jeg skal på ingen måte spise mindre. Jeg skal bare spise mindre kremboller, kebaber, burgere, chips, wienerbrød, prinsessestenger, potetgull, sjokolade og annen mat jeg snavler når jeg kjeder meg. Lista er forresten lengere, for jeg spiser mye unødvendig.

Føler du deg feit akkurat nå?
Spiser du mye unødvendig mat?

Bitchyday

george Haha, trykk på bildet og les.

Akkurat nå var dette noe jeg trengte. Jeg har vært tvers igjennom bitch i hele dag, sur og grinete. Jeg ble til og med pissforbanna på noen unger som lekte seg ute! Nå er jeg svett og jævlig etter trening, så det er på tide med en dusj. Deretter blir det Lotte-tid. Jeg skal slappe av.

Hvordan har ditt humør vært idag?

Hvis du er i dårlig humør nå, kan du alltids gå innpå denne linken her, kanskje det hjelper å bla litt gjennom bildene.


Jeg planlegger for mye. Mangler bare at jeg skriver hva jeg skal gjøre%2

DSC00213.JPG
Jeg planlegger for mye. Mangler bare at jeg skriver hva jeg skal gjøre time for time nå. Har du en avtalebok? Isåfall, er du like avhengig av den som meg?

Vinneren er en skikkelig søtsak

Etter utrolig mange tilbakemeldinger på den fantastiske konkurransen min skal jeg nå presentere dere for vinneren, Karina. Hun er en relativt ny blogger, som raskt har jobbet seg opp på mest aktiv lista. Hun skriver veldig bra, poster mange bilder og er attpåtil en skikkelig søtsak.

karina

Dette svarte hun:
- Hvilken BH-str bruker jeg? (80A)
- Hva heter vibratoren min? (PIXIE)
- Hvor er "Bare Lotte" og lovehearten i headeren tatt fra? (BARE BEA)
- Hva var russenavnet mitt? (KLEENEX)
- Hva er min favorittserie? (SEX AND THE CITY)
- Hvor mange piercinger har jeg (de i ørene teller ikke) ? (2, NIPPEL & NAVLEN)

Hun hadde utrolig nok rett på alle spørsmålene. Karina er verdt et besøk. Jeg leser bloggen hennes hver dag.

Har du vært inne på bloggen hennes tidligere?

Jeg støtter denne saken, gjør du?


kreftsaken

" Flere enn 750 kvinner dør av brystkreft hvert år "

De fleste av dere har vel sett dette bildet på diverse blogger. Jeg slenger meg med, da jeg mener dette er et bra formål. Martha Christin har laget en konkurranse ut av dette, og hvis du trykker på bildet (over her) kommer du innpå innsamlingen hun har startet. Målet hennes er å samle inn 5000 kroner, og hvis de fleste slenger i 50 kroner eller mer, så vil hun trolig nå målet sitt. Samtidig vil en av giverne vinne en premie.

Selv skal jeg donere penger når jeg får lønn, og jeg har delt denne linken med flere bekjente.

Jeg støtter denne saken, gjør du?

Alltid like fotogen, facebook er min skrekk

Den største skrekken min dagen derpå er at noen skal tagge meg i et bilde fra kvelden før. Det slår aldri feil. Jeg logger på facebook og der står det: Kristine har tagget et bilde av deg.

"Det er jo knall", tenker jeg. Jeg elsker at hele vennelista mi får se meg i fine berusede posisjoner.
Bare se selv, og si at jeg er fotogen:

galvinkveld1skrevevinkveld
muskla Linselus er alltid saker. Hva tror dere hun gjør?

Det jeg skulle fram til da var at enten ser jeg gal ut, eller så ser jeg rar ut på bilder. Det er enten eller. Men hei, topmodel neste folkens?


Har forresten et bilde som jeg er blitt glad i da, men det er bare fordi Marie (i midten) er så søt:

n85158517244073835670 Naaaw

Er du fotogen?
Synes du partybilder er en bra ting?

Bare Lotte holder konkurranse!


sprsml

Jeg skal nå holde min første konkurranse. Siden jeg ikke har noen sponsorer og ikke vil etterligne alle andre fører jeg et nytt konsept.

Den som klarer å svare mest rett på følgende spørsmål vinner konkurransen:

- Hvilken BH-str bruker jeg?
- Hva heter vibratoren min?
- Hvor er "Bare Lotte" og lovehearten i headeren tatt fra?
- Hva var russenavnet mitt?
- Hva er min favorittserie?
- Hvor mange piercinger har jeg (de i ørene teller ikke) ?

Hva er den fantastiske premien? Vel, jeg har ingen! Men jeg kan godt skrive fint om den som vinner altså.

Og dere linke til meg altså.

Konkurranse

Charlotte holder en konkurranse, og denne gangen bestemte jeg meg faktisk for å være med. Grunnen er ganske enkelt fordi premien er knall:
konkurranse1223588562
Premien er som dere ser en mp3-spiller fra Nettsalongen.no.

nettsalongen Om nettsalongen:
" Nettsalongen.no selger Magic Hairextension, vesker, smykker, klokker, solbriller, Turbo tan mm. Vi satser på et bredt utvalg av varer til en god pris, rask levering og god kundeservice. Vi importerer de fleste varene selv, mest fra Kina og USA. Her er det ingen mellomledd, derfor kan vi ha så lave priser på varene våre. "

Genialt i grunn, kanskje jeg skal shoppe litt hairextensions?

En perfekt kveld etter et rent helvete.

Gårdagen var et rent helvete, men heldigvis snudde alt seg rundt klokken syv. Joakim tvang meg med på trening, slik at jeg fikk forbrent litt fett (alt etter trening føles som himmelen though). Dermed kastet han meg inn i dusjen og såpet meg inn, og tørket meg. Da jeg kom inn på rommet hadde han gjort klar pc'en til meg. Telys ble tent, og snart var hele rommet fylt av en god matlukt. Etter nøyaktig tre kvarter kom han inn med to fat. Vet dere hva han hadde laget til meg mens jeg satt på bloggen?

Pepperbiff, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Halleluja, en engel har landet på jorden! Og det blir bedre dere: han hadde laget sjokolademousse til meg. Pluss at han hadde kjøpt inn potetgull og sjokolade (ikke rart at jeg føler meg mer feit idag enn jeg gjorde før treninga i går).

Så kvelden vår ble veldig koselig med levende lys, film og millionær-spilling. Jeg vant så klart, som alltid (med andre ord, han vant men lot meg vinne fordi jeg er en dårlig taper). Kjærestekvelder er alltid koselig. Hadde jeg ikke vært så forpult stiv i lysken etter treninga hadde det ikke blitt millionærspilling heller, og da hadde kvelden vært fullkommen. Haha, jeg er så diskre dere.

Biff og fløtegratinerte poteter er min favorittmat. Hva er din favorittmat?
Hvis du hadde en kjæreste, og dere skulle gjort noe hyggelig sammen en kveld:
Hva ville du at dere skulle ha gjort sammen?

8923
Jeg hadde forresten tatt fine bilder, men jeg har rotet bort kabelen, så jeg får ikke lagt det ut.
Tilgi meg?
Jaja, jeg googlet iallefall opp min favoritt-fløtegratinerte poteter.

Og til slutt: Hva tror dere jeg spiste til frokost idag?

Er det rart jeg alltid har vært favorittbarnebarn eller? Smiskesmiske

DSC00197.JPG
Er det rart jeg alltid har vært favorittbarnebarn eller? Smiskesmiske

Jeg er en slem pike. Jeg har nettopp trøkt hele trynet mitt inn i en

DSC00196.JPG
Jeg er en slem pike. Jeg har nettopp trøkt hele trynet mitt inn i en krembolle, mens jeg jobber hardt med å drikke opp cola'en min. Her sitter jeg i bakrus, kvalm og jævlig. Hva kurerer det? Sex and the city folkens, som alltid! Etterpå skal jeg spise fisk til middag. Det blir saker ja. Grøss... Liker du fisk?

Stiv kuling og bollestank

Dere skulle sett meg nå. Jeg går som om jeg har pinner stukket opp under armene og andre kroppshuler. Litt stiv etter treninga i går? Trolig litt for mye stiv. Dagen etter første trening er alltid verst.

Likevel tror jeg at denne dagen blir en bra dag. Straks skal jeg dra til jobb, der skal jeg vaske gulv og selge bakevarer (og idag skal jeg ikke spise noe krembolle, jeg lover!). Rett etter jobb skal jeg dra til byen og møte jentene mine. Vinkvelder er alltid morsomt. Litt kjipt at jeg kommer til å stinke bolle og ikke parfyme.

stakkarmarie
Det er fire personer på dette bildet. Jeg henger i hjørnet,
Krista klyper i Nina sin pupp og stakkar Marie sitter under alle sammen i den grønne stolen.Kommer du til å få en fin dag idag?

Vin eller øl?


E du litt sveittj?

Jeg vurderte et øyeblikk å legge ut et bilde av meg, slik at dere kan se hvor stakkarslig og rød jeg er. Dere skal slippe å få mareritt i natt kjære bloggere. Jeg, for min del, kommer ikke til å greie og komme meg opp av sengen etter jeg har lagt meg der. Jeg er hellig overbevisst om at jeg kommer til å få gangsperre de neste dagene.

Min første styrketrening på over ett år er vel overstått. Tenk dere det - ett år uten trening og jeg er fremdeles ikke blitt like svak som jeg var før jeg begynte å trene for tre år siden! Nå er jeg sliten, litt glad og veldig svett.

Det skal bli godt med en dusj, biola og rundtstykker med servelat. Ylvis møter veggen begynner om halvtime, så jeg får henge i med dusjinga. Det kommer til å bli et helvete, jeg klarer jo ikke å løfte armene engang!

Ser du på Ylvis møter veggen?
Liker du servelat?


Og...

Dusje før man spiser, eller spise før man dusjer etter trening?

Å bli venner igjen

Det er merkelig hvor godt alt føles når man får snakket ut og luftet problemene. Jeg gikk fra å gå rundt med en klump i magen til å bli glad og fornøyd. Når noe ikke har blitt ordnet opp oss i mellom er det så vanskelig å smile og være seg selv. Det er vanskelig å vite hvordan man skal oppføre seg når man kjenner at man må få det ut. Vi fikk det ut. Nå er vi venner, og det er herlig!

Hvor lenge siden er det du kranglet med noen?
Tok det lang tid før dere ble venner igjen?


Nå skal vi straks dra og trene litt, det skal bli deilig. Vi blogges!

Rubiks-nørd

Dere hadde virkelig ikke trua på kjæresten min dere?

dsc00184

Etter to lange timer, der alt jeg hørte var banning, så hørte jeg endelig et seiersrop: "YES!"
Han hadde greid det, og nå klarer han det hver gang. For hver gang greier han det raskere og raskere. Jeg er redd for at kjæresten min har gått fra å være cs-nørd, til rubiks-nørd.

Vil ha vil ha vil ha!

Jeg tror jeg vil ha disse skoene:
satcsko
Hvor lavt synker ikke jeg når jeg vil ha kopi av skoene Carrie hadde i SATC-filmen? Men tenk dere hvor porno føttene mine hadde blitt med disse da! Jeg måtte forsåvidt ha stått i ro, siden jeg ikke kan gå med så høye hæler.

At de koster 22.99$ er bare slemt.

Jeg har mistet kjæresten min

video:youtube

I løpet av den siste uken har jeg mistet typen min til Rubiks kube.
Det hele startet da han fikk den i bursdagsgave (tusen takk for den Lasse), og absolutt ville løse den. Han hadde bestemt seg for å se RBK-kampen, og jeg skulle se den med han. At jeg ser en fotballkamp strider mot alle naturlover. Jeg droppet sex og singelliv for han! Hva gjorde han? Han fant en film på youtube som viser hvordan man løser kuben. Han satt klistret foran dataskjermen under hele kampen. Herregud. Jeg kunne sett fire episoder av sex og singelliv istedet for å se at RBK vant over Brøndby.

Tror du han greide å løse den?
Har du greid å løse Rubiks kube?

Noen som kan melodien til denne?

DSC00188.JPG
Noen som kan melodien til denne?

Det er hardt å begynne og trene. Jeg holdt ut i 10min og 23 sekunder

DSC00187.JPG
Det er hardt å begynne og trene. Jeg holdt ut i 10min og 23 sekunder. Kondis? Nei. Jeg kjente blodsmaken. Jeg så mørket. Nå skal jeg drikke vann, spise banan og kvikklunsj. Sunn og sprek! Føler du deg sprek idag?

Er jeg en slask hvis jeg blir hjemme med sex and the city og snus, i

DSC00182.JPG
Er jeg en slask hvis jeg blir hjemme med sex and the city og snus, istedet for å trene? Jeg har sett på fotball da, så jeg føler meg litt sprek. Trener du?

Soppmensenmorgen?

Etter en meget slitsom natt med bekjemping av spøkelser så er jeg passe trøtt idag. Selv om jeg sov til klokken var godt over to føler jeg meg som et slakt. Planen idag var å spise masse god mat, trene og kose meg med kjæresten (på et treningssenter ja), for så å se på sex and the city eller lese ei bok. Jeg tviler litt på at vi rekker å trene sammen, med tanke på at han skal se kamp ikveld.

Frokosten vår skal bli sweet and sour, men vi må vente til kyllingen er tint opp. Agh, jeg er sulten. Av den grunn tenkte jeg at det var en god ide og spise Sans Cottage Cheese med bringebær og rips. Det var kjempegodt, helt til jeg så ned og så hva det var jeg pakket i munnen. Det så ut som soppinfeksjon med mensen i. Ikke at jeg vet hvordan det ser ut, men det var det første som slo meg. Grusomt, og ekkelt. Så nå er jeg kvalm, sulten og trøtt.

8858


Hvordan har din dag vært hittil?
Hva skal du spise til middag?
(ja, jeg er litt matfiksert)
Hva skal du ikveld?


Ville du spist en boks med soppinfeksjon-mensblod, eller en boks med muggent brød?

Gleder du deg?

" Glede drar glede med seg. "
Bjørnstjerne Bjørnson

For en stund siden skrev jeg et innlegg om å se framover og ha noe å glede seg til. Det er viktig for å holde humøret oppe sene høstkvelder. Det er kjent at med høsten kommer det depressive, men det depressive skal ikke ta fra meg gleden! Derfor skal jeg nok engang sette meg ned og tenke over hva det er jeg gleder meg til.

Jeg gleder meg til:
? Imorgen, da har jeg helt fri fra både skole og jobb. Det skal trenes og slappes av.
? Fredagen, da skal jeg hjelpe ei venninne med å male stua hennes, og vi skal kose oss med mat.
- Her sa det stopp og jeg må tenke godt etter-

Faen heller, jeg gleder meg rett og slett til å begynne med treninga for fullt jeg. Da skal jeg komme meg inn i jeansene mine, og jeg skal bli litt i bedre form. Det er litt skummelt at jeg holder på å dø av oksygenmangel hver gang jeg går i trappene på skolen.

? Det jeg gleder meg mest til akkurat nå er å legge meg i senga og se på Sex and the city.

Hva gleder du deg til?
Merker du at humøret blir påvirket av høstværet?
Isåfall, hva gjør du med det?


Forresten, jeg synes at ordet "gleder" er et merkelig ord. "Hva gleder du deg til?" høres helt malplassert ut i mine øyne.

Jeg har blitt utfordret

KLÆR
Sko: De nye støvlettene mine
Sneakers: Ehm..
Jeans: Den mørkeblå dieselbuksa. Nice rumpe i den (haha)
T-shirt: En brun en, med gullskrift på. Noe med clitclub og striptease.
Undertøy: Teller de stygge menstrusene her? Neida, hotpants.

ACCESSOARER
Veske: En rutete veske. Litt stor. Jeg bryr meg ikke om merker.
Lommebok: En sort en.
Solbriller: Pilotbriller for life!
Klokke: Mobilen.

TEKNIKK
Tv: En liten gammel tv med VHS-spiller innebygd.
Annlegg: Et gammelt et fra 80-årene, men med veldig bra lyd.
Mobiltelefon: Sony Ericsson w580i tror jeg.
Mp3: iPod
Data: Bærbar, acer.

BADET
Tannkrem:
Solidox fresh, eller hva den heter.
Såpe: Palmolive Aromaterapi, lilla.
Parfyme: Har veldig mange, men tror davidoff cool water er favoritten..
Medisin: Bruker ingen.
Vitamin: Tar ingen.
Hodepinetablett: Migrenetabletter fungerer mot alt.

MAT OG DRIKKE
Mineralvann: Cola, urge, pepsi max
Vin: Hvit
Brød: Hjemmelaget grovbrød
Is: Italiensk sorbet is

HJEMME
Seng: Dobbelt seng, som opprinnelig er en sovesofa.
Bil: Har ingen.
Taxi: Tar kun taxi i fylla, og jeg vet ikke helt hvem som kjører da.
Sykkel: Har ikke hatt sykkel sida jeg var lita og tryna av.

ØVRIG
Frisør:
Vet ikke, jeg varierer hele tiden.
Bank: Sparebanken

Nå har jeg gjort dette, og er fornøyd med meg selv.
Nå utfordrer jeg: Nathalie og Kim-Rune, jillypig og Karina.


RSS 0.91