Tannfeen fra helvete

Hei! Jeg har det litt travelt i dag, så jeg rekker ikke å tulle så mye med dere. I kveld er det Halloweenparty, og jeg tenker jeg skal kle meg ut som tannfeen fra helvete. Så folkens: lukk igjen munnen deres!

I posten for to dager siden kom det forresten klær jeg har bestilt meg. En sportsbh og to kjoler. Nå er ikke jeg noen moteblogger, så jeg tror ikke dere får noe bilde. Selv om jeg fikk awsome pupper i den ene!

Nå må jeg få i meg litt mat og gjøre meg i stand til i kveld jeg. Ha en skremmende bra Halloween!


- Skal du på Halloweenparty i kveld?
- Skal du kle deg ut? Isåfall, som hva?

Truseløs

Truseløs... Smak på ordet. Jeg smaker utflod. Ekkelt? Ja, veldig. Jeg forbinder ordet truseløs med utflod på ville veier. Trolig pågrunn av alle skrekkhistoriene. Jeg kan derfor ikke forstå hvorfor det er så mange som syns det er sexy. Trolig fordi det er deilig å gå med musa bar.

victoriasilvstedt178046h

Nå er kanskje ikke folk flest som sliter med masse utflod så dumme at de går på byen truseløs heller. Det finnes så klart unntak. Det gjør det alltid. Tenk deg følgende scenario: Du bøyer deg fram mot kjæresten din og hvisker i øret hans at du er truseløs. Han stryker handa oppover låret, og kjenner en våt stripe hele veien fra kneet og opp mot musa. En slags våt veiviser oppover låret. Deilig?

Jeg har faktisk hørt historier om kvinnfolk som er så dumme at de går truseløs, selv om de har mye utflod. Jeg kan ikke helt huske hvor jeg leste dette, tror kanskje det var en flause trykt i et Cosmo-blad. Så vidt jeg husker var det en frøken som fortalte at hun hadde dratt på fest i en kort kjole, truseløs. Hun og kjæresten satt sammen i den nye sofaen til verten, som så klart var mørk. Da denne truseløse frøkenen reiste seg for å gå, hørte hun de andre utbryte: "ÆSJ, hva er det der?!". Da hun snudde seg så hun en hvit flekk på sofaen.

Likevel finnes det oss mer heldige kvinner, som ikke sliter så mye med utflod. Vi kan godt gå med musa bar, når vi vil og hvor vi vil. Personlig liker jeg å gå uten truse i joggebukse. Det er deilig. Det gjorde jeg i går. Mest fordi jeg dusjet hjemme hos Joakim, og der har jeg ikke noe undertøy. Jeg er ikke interessert i å vandre rundt i bokseren hans. Den er sikkert for trang uansett. Sånn går det med oss som har stor rumpe.

Jeg lurer på om Britney Spears sliter med utflod. Trolig ikke, med tanke på at det virker som om hun liker å vandre rundt truseløs..- Synes du truseløs er sexy?
- Liker du å gå med musa bar i joggebukse?Nedover

Nå går det nedover. Jeg merker det i hele kroppen. Jeg merker det på måten jeg ikke klarer å sovne. Jeg merker det på måten jeg har vondt i magen, måten jeg er kvalm på. Jeg merker det på tårene. Jeg merker det på tomheten.

Jeg har verken tid eller energi til dette nå. Forskjellen her er at jeg vet hvorfor jeg er trist nå. Jeg vet hva som startet nedturen for fullt. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal stoppe det, eller stanse det fra å skje igjen. Det skal jeg finne ut. For dette orker jeg ikke lengere.


Glede

Man har sjokolade, vin, snus, søvn, endorfiner utløst etter trening, sex og kos. Og så har man pakker i posten. Det finnes så mange måter å bli glad på. Etterpå skal jeg utløse litt endorfiner i form av trening, for så å spasere til posten for å hente ut pakken min. Har jeg sagt at jeg elsker pakker?

Har hatt migrene i to dager nå, og er helt utkjørt. Trening er kanskje ikke så bra, men magefettet synger til meg at det vil trene litt, så jeg får vel bare adlyde.

Kommer stekere tilbake når jeg finner laderen til pc'n!

picture 42
picture 43
Har jeg sagt at jeg er glad i lillebroren min? Han er nesten like søt som meg når han lager grimaser.- Hvilken pakke tror du venter på meg?
- Hva tror du jeg skal kle meg som på Halloween?

Busselotte

Hei, jeg heter Lotte og jeg liker å ta buss. Faktisk liker jeg det så godt at jeg tar bussen helt ned til sentrum, for så å ta bussen hjem igjen. Det er 40 minutter med buss det, helt uten formål.

Saken er den at jeg var i så dårlig form, at da jeg satt på bussen på vei til skolen, følte jeg for å spy. Kvalmen var ekkel. Jeg klarte ikke å se for meg flere timer på skolen i den formen. Derfor spaserte jeg over gaten og gikk ombord på den andre bussen istedet. Det er bedre å være hjemme på en slik dag, enn å sitte og pines på skolen. Spesielt hvis man har valget.

Det er nemlig det som er så herlig med å være student. Jeg får ikke fravær om jeg blir hjemme en dag. Er ikke det kjekt?!

Nå skal jeg spise litt nudler (som er det eneste jeg har lyst på akkurat nå), og slappe av.

- Hvordan er formen din i dag?
- Hva skal du gjøre i dag?

Om munndiarè

Om munndiarè:
"Munndiarè er hyppis, løs og vasete snakk uten stopp. Ved munndiarè får man ofte store kjevesmerter og pustebesvær i tillegg til munndiarèn. Når man har munndiarè klarer ikke munnen å stoppe alt man tenker, og man spytter ut de merkeligste ting. Den største faren ved munndiarè er irriterte personer man omgås."

Årsaker til munndiarè:
"Akutt munndiarè skyldes som regel at man har mye energi til overs. Årsaken er vanligvis store mengder sukker."munndiare


Jeg la et gullegg isted. Jeg ga lillebroren min (Lui) cartoonkjeks. Cartoonkjeks har en del sjokolade i seg. Sjokolade har mye sukker i seg. Når Lui får i seg sukker snakker han. I ett kjør. Det er så vidt han puster i mellom ordene. Takk og lov for punktum og komma, sier jeg bare.

Joakim har et poeng. Hvis jeg hadde fått penger for hver gang noen sa: "Hvem som har sluppet på deg en 5-kroning?", så hadde jeg hatt råd til å kjøre opp nå. For en ukes tid siden var jeg hos Joakim, vi satt med hver vår pc og spise godteri. Etter en stund la jeg merke til at jeg var så fordømt sliten i kjevene. Det var da det gikk opp for meg at jeg hadde snakket i ett sett i gud-vet-hvor-lenge. Da jeg stoppet helt opp å snakke, snudde Joakim seg i mot meg. "Hvordan får du egentlig til å puste?", spurte han. Det lurer jeg også på.

Det triste med
at man snakker uten stopp er at man etter en stund ikke får noen respons, men likevel fortsetter å snakke. De som sitter ved siden av deg ender opp med å gjøre andre ting, men du legger ikke merke til det fordi du sitter i den egen lille munndiarè-verden. Etterhvert legger du kanskje merke til at de rundt deg ikke hører på deg. Det er da det tristeste inntreffer. Du klarer ikke stoppe snakkingen!

Nå hørte jeg at Lui stilte meg et spørsmål, jeg vet ikke helt hva det gjaldt, så jeg svarte enkelt og greit: "Ja". Og så var han i gang igjen. Det begynner å pipe i ørene mine snart.


- Har du ofte munndiarè?
- Hører du alltid på hva folk sier, selv om de aldri stopper å snakke?


Humørspreder

Det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem tidlig fra skolen og sette seg ned i sofaen for å lese kommentarer fra dere. Eller jo, det gjør det. Jeg kan nok komme på ganske mye. Uansett, dere er ganske flinke til å få meg til å trekke på smilebåndet. Derfor er dere høyt oppe på Lottes topp-liste. Føl dere beæret!

kommentarer
Så klart jeg vet at steiner kan gå. Har ingen annen forklaring på at de er overalt der jeg tråkker. Små, sleipe jævler det der.

Jeg overlevde gårdagen og sovnet med et smil. En hard treningsøkt og et kafe-besøk var det som skulle til. Likevel slet jeg med å stå opp imorges. Jeg sverger, et verre uhyre vil dere ikke møte klokken 7 en tirsdags morgen. Heldigvis hadde jeg en bra hårdag idag, så humøret steg fra -10 til +5 på null komme niks. Det kan man dessverre ikke si om temperaturen ute. Høsten går snart over til vinter og skoene mine er visst ikke vanntette. Helvete.

Morgenen ble enda flere hakk bedre takket være bussjåføren sendt ned fra himmelriket. Jeg trekker tilbake det jeg sa om grusomme bussjåfører uten sans for humor og smil. Hver gang bussen bremset opp, stoppet den å fungere. Istedet for å klikke, lo sjåføren og sa over høytalerne: "God morgen godtfolk! Det ser ut til at bussen ikke er helt som den skal, men jeg skal forsøke å gjøre mitt beste for å redde dagen deres. De som skal av trenger bare å trykke på stoppknappen, så åpner jeg dørene, så får dere hoppe av i fart!"

Jeg elsker dårlig humor. Og jeg elsker humørspredere.


- Synes du bussjåfører flest er sure og ekle?
- Hva skal til for å få deg i bedre humør på en dårlig morgen?

Dagen fra helvete

Jeg tråkket nettopp på en liten stein da jeg gikk gjennom gangen vår. Det er nok den femte steinen jeg har tråkket på i dag, og jeg aner ikke hvor de kommer fra. Jeg er ganske sikker på at jeg kastet ut steinene hver gang jeg tråkket på dem, så det er snakk om fem forskjellige steiner. Steiner fra helvete.

Jeg slo hodet mitt i hylla isted da jeg støvsugde rommet. Tre ganger. Jeg lærer aldri. Hylla fra helvete.

Jeg skadet meg da jeg støvsugde i sted. Fire ganger, på fire forskjellige måter. Jeg hater støvsugeren, den ødelegger dagen min. Støvsugeren fra helvete.

Jeg har vondt i ryggen og nakken, fordi senga er hard og skjev. Jeg våknet klokken 5 av mareritt i natt, og sov elendig etter det. Jeg kom meg ikke på skolen fordi jeg var så sliten. Helt sikkert på grunn av senga. Det er ikke min feil, aldri i verden. Det er nok senga. Senga fra helvete.

Humøret er på et så lavt nivå nå at det lønner seg ikke å se på meg. Det kan hende øynene dine brenner opp. Det er nok på grunn av en dårlig start på dagen. Dette er virkelig dagen fra helvete.

Nå skal jeg få i meg frokost, dra på trening og dusje. Kanskje oppleves alt litt lysere da. Kanskje får jeg en koselig kveld. Det er viktig å ha en positiv innstilling vettu. På dagen fra helvete.

twoleafclover
(Bildet lånt herfra)


- Hvordan er dagen din?
- Hva gjør du på dårlige dager?

Slagplan

I det siste har jeg følt at livet mitt har gått forbi meg. Jeg har på en måte stått på sidelinja og observert. Ting som skulle blitt gjort har blitt lagt til side, skyldfølelsen har presset på og nå er jeg sliten av det. Derfor har jeg bestemt meg for å trå inn i mitt eget liv igjen - og leve det! Det er her listomanen slår til igjen. Man må jo ha en slagplan. Jeg starter i morgen. Igjen. Denne gangen mener jeg det. Helt sant!

Mine mål framover:

* Spise sunnere og spise minst tre måltid om dagen
* Ikke røre brus eller godteri med helgeunntak
* Trene tre-fire ganger i uka (skal lage egen treningsplan)
* Gjøre studier hver dag
* Bli mer aktiv på tegnspråkfronten
* Få bedre kontakt med en del i klassen
* Sette av tid til venner
* Være i seng senest halv 1, og stå opp i rett tid hver dag
* Rydde og vaske rommet

Plan for neste uke:

* Kjøpe inn sunn mat, slik at jeg ikke fristes av burgere
* Trene etter skolen
* Ikke sitte med pc'n etter klokken halv 12 på natta
* Være med på RAFT (tegnspråk)
* Snakke mer med de i klassen
* Avtale å møte venner
* Mandag: rydde og vaske rommet!!

Om jeg greier det? Vi får se. Jeg skal iallefall ikke stå på sidelinja lengere, og satse på at livet går bra.

- Føler du av og til at du står på sidelinja og bare observerer livet ditt?
- Noe forslag til hva jeg kan spise som er godt og sunt?

Jeg har tagget de bloggene jeg leser fast

n55715565926663625693451

Alle med facebook hater disse. Disse grusomme bildene man blir tagget i med en haug andre man ikke kjenner. Selv har jeg blitt tagget som The drama queen. Det kan jeg ikke forstå altså. Nå er det min tur til å tagge! Jeg finner meg for god til å bruke facebook (seriøst, jeg er way to bra!), derfor tar jeg dette til et helt nytt nivå. Jeg har tagget de bloggene jeg leser fast. Ta alt med en klype salt. Eller ta en Lotte og bli drama queen. (De står i tilfeldig rekkefølge. Trykk på bildene for å komme til bloggen)


marianne
Alltid søte Marianne, jeg gleder meg til filmkos i kveld.

caroline
Den positive og gledesspredende jenta med de fine bildene.

keno
Jeg synes du bør være med på neste sesong av Paradise Hotel (in real life altså!)

sofsen
Alt fra seriøst til morsomt, og utrolig flink til å skrive!

sandra
Av og til vet jeg ikke om du er dønn seriøs eller om du tuller. Morsom er du likevel.

rebella
Du er så herlig at jeg får lyst til å spise deg opp! Kannibalisme er dessverre ulovlig.

mariumus
You wanna pimp my ride?

charlotte
Sko, kjoler, sko, kjoler - oh no! Det var den lønna.

teller
Alltid sulten på øl, var det ikke så?

walkofshame
Dere kan godt få sjekke opp meg.

trinecam
Alltid snill, alltid oppmuntrende og alltid søt.

bramarianne
Godt å vite at det er andre enn meg som er litt late av seg.

håvard
Vi vet du kan ditt!
Håvard er forresten i trøndelagen uka her, med veldig tregt nett. Derfor er han ikke å se på bloggen;)

anja
Fordi jeg synes du er tøffere enn toget!- Hvilke blogger leser du fast?
Tv 2 hjelper deg har avslørt Lars Tangen!

Martin fra Malebastards har kunngjort at han skal intervjue Lars Tangen imorgen, men er litt redd for at han også skal vise seg å være noe annet (som f.eks da det viste seg at VOE egentlig er Jan-Thomas).

Vel, jeg er sikker på at du får et annet syn på alles kjære brunkremgutt. Eller skal jeg si jente? Tv 2 hjelper deg har avslørt den store hemmeligheten. Jeg visste det var en grunn til at han kan så mye om sminke! Jeg synes dog det er litt merkelig at han er så bleik på resten av kroppen, når han er så brun i trynet. Jaja, det er jo ikke så ofte vi får sett pattene hans/hennes.

lars

Fra spøk til alvor: kan man seriøst bli blind hvis man ikke bruker solariumsbriller? Damn! Da skal jeg begynne å bruke det når jeg tar sol. Så ofte som jeg tar sol, burde jeg vært blind for lengst. Liksom.


- Tar du solarium?
- Isåfall, bruker du solariumsbriller?


Meg i forskjellige situasjoner

Jeg tenkte jeg skulle la dere bli litt bedre kjent med meg, og viser dere herved meg i forskjellige situasjoner. Legg merke til kroppsholdninger, ansiktsutrykk og... se vekk ifra dobbelthaker og andre ting jeg har vært uheldig på.

lykkelig
Slik ser jeg ut når jeg er lykkelig og fornøyd...

misfornøyd
...og slik ser jeg ut når jeg er misfornøyd (i dette tilfelle demonstrerte jeg at jeg ikke likte barten).

fascinert
Her er jeg fascinert...

skeptisk
...og her er jeg skeptisk.

redd
Meg på en vanlig sommerdag. Litt i overkant redd for måser med måsebabyer.

tissantrengt
Meg når jeg må på do.

vondt
Meg når jeg har det fysisk vondt.

dårlighårdag
Meg på en litt dårlig hårdag..

godformen
Meg når jeg er i god formen.

full
Meg når jeg er kommet laaaangt over god formen.

Og finally, det som er vanligst nå for tiden:
trøtt
Meg i dyp søvn - på skolen. Jeg håper for guds skyld ikke lillebror leser bloggen min. Da får jeg mamma på nakken. Tenk å oppmuntre barn til å sove på skolen!

Det er to andre situasjoner jeg ikke har vist her, situasjoner der jeg er sint eller trist. Dette liker jeg ikke at andre ser. Og tro meg, dere vil ikke se meg sint. Jeg er ikke så søt da. Det er viktig og alltid være søt, vet dere. Jeg er til og med søt når jeg er levende begravd, jeg:

capture- Vis andre hvordan du ser ut i forskjellige situasjoner, du også vel!


Drag me to hell

I går kveld var jeg i skikkelig "se-skummel-film-humør". Da jeg så traileren til Drag me to hell, skvatt jeg noe inni granskauen mye. Den gamle dama i seg selv var grusom nok til å gi meg mareritt i uker. At filmen trolig var elendig, var en tanke som streifet meg. Likevel tvang jeg Joakim til å se den med meg, mest i mangel på andre filmer å se.

dragmetohell1
Fine, fine damen.

Tittelen i seg selv gir filmen et dårlig inntrykk. Traileren er, som de fleste trailere, litt vel avslørende. Det var ikke den beste filmen jeg har sett. Jeg synes det hele ble litt komisk. Likevel skvatt jeg en del, og jeg liker å skvette. Faktisk hylte jeg en gang. Det er sånt som skjer når man konsentrerer seg og lever seg inn. Det er så kjekt med god fantasi og innlevelsesevne.

Med andre ord er dette en film som ikke går i minneboka, men jeg vraker den heller ikke. Hvis du en kveld vil se en skummel film, og ikke har peiling på hva du vil se, så kan du se denne. Om den er verdt å betale for er en annen sak.

dragmetohelll
Kysse, kysse, kysse. MMMM!


Filmer jeg kan anbefale istedet (dette er filmer som jeg liker av de jeg har sett) :

- 1408
- The unborn
- The uninvited
- Gothica
- The others
- House of voices
- Dark water

Jeg har også hørt at Paranormal Activity skal være bra. Den er den neste filmen jeg skal se.


- Liker du skumle filmer?
- Er det noen skumle filmer du kan anbefale?

Hee-eey Charliiiie!Nattens overtrøtthumor-innlegg.

"We're goin to candy-mountain, Charliiie!"

- Gi meg litt overtrøtthumor!

Ikke igjen!

UTFORDRING:

1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ved et bilde av dine beste minner og fortell om det!
3. Legg ut et bilde du liker og fortell hvorfor.
4. Legg ut et bilde du IKKE liker og fortell hvorfor.
5. Utfordre 5 andre.

Første tanke: HELL NO!
Andre tanke: javel.
Tredje tanke: Marianne er slem. Det er forresten hun som utfordret meg.

1. 10 ting om meg:

- Har i løpet av det siste året utviklet meg til et dovendyr av verste sort. Takler ikke å stå opp tidligere enn klokken halv 10 (og selv da er jeg i helvete).
- Takler ikke lukta av egg (så flott at fisene til Joakim stinker råttent egg, tikka hold pusten!).
- Jeg snuser, men er sterkt i mot røyk (Har sett hva KOLS gjør med en person).
- Elsker å bruke tid på meg selv i form av å lese ei bok eller spille the sims 3.
- Griner veldig ofte, spesielt når jeg er sliten (og når jeg ser triste filmer).
- Raper ekstremt mye.
- Elsker å spille barnespill på Nintendo DS.
- Blir kjempeglad hvis noen pjusker meg på ryggen og i hodebunnen *prrrr*
- Blir veldig raskt sint/forbanna, ofte uten forvarsel.
- Synes ikke det er noe gøy å drikke seg drita.

2. Bilde som viser en av mine beste minner:


osstre1

Et bilde av Christopher, meg og Charlotte. Det var på den tiden vi hang masse sammen, mens mamma og Grete (bestevenninna til mamma og moren til Chris og Charlotte) satt på kjøkkenet og jattet. Jeg savner Grete, jeg savner tiden der da jeg ikke hadde noe ansvar og jeg savner den ferskenfargede strømpebuksa mi.

3. Et bilde jeg liker:


001

Går egentlig også under minner. Mamman min og meg. Dette er maaange år siden det. Jeg får en skikkelig god følelse inni meg når jeg ser på bildet. Jeg savner å kunne krype oppi fanget til mamma. Jeg kan sikkert gjøre det nå også, men tror det hadde blitt litt ubehagelig for oss begge..

4. Et bilde jeg ikke liker:


1022017552014549752616549742108283975509n

Joakim med den grusomme barten og meg i et øyeblikks skjønnhets-fail. Jaja, klarte å kamuflere dobbelthaka mi i det minste.

5. Utfordre andre:
utfordre deg sjæl. Dette er kjempemorsomt azza.

- Er vi eller ER vi lei av utfordringer nå?

Forandring synes!

Jeg skulle lagt meg for to timer siden. Slik ble det ikke. Jeg var så møkkalei av designet mitt, og som dere faste lesere sikkert har lagt merke til allerede, så har jeg fått meg et nytt ett nå. Om det er bedre enn det forrige kan diskuteres, men forandring trengtes!

Når man har det samme designet i over ett år, så er det vanskelig å starte med et nytt et. Jeg var helt blank på kodene og har nå antydninger til måne på toppen. Det er utrolig hvor mye man river seg i håret når kodene ikke gjør som en sier. Takket være designhjelpen til Trine Camilla, har jeg fremdeles igjen hår på sidene av hodet.

Veien til designet jeg har nå var lang og smertefull:

bakgrunn
I et panisk håp om at lilla funker for meg.

rooosa
Så prøvde vi rosa, men ærlig talt - jeg er ingen rosablogger.

der
DER SATT'N! Litt rosa er lov, for en periode. Så er jeg kanskje litt rosablogger likevel.

Nå skal jeg pønske ut en genial plan om hvordan jeg skal lage header, og hvordan jeg vil ha den. For den jeg har nå er litt naken. Veldig naken. Og veldig midtstilt. Dessuten er designet litt vel hvitt for meg. Farsken tute.


- Hva synes du om det nye designet mitt?
- Bruker du også koder når du roter med design, eller kjører du en enkel stil?
Tretten, trang og trivelig

Vi har alle vært der. Enkelte er der kanskje nå, mens andre kommer til å komme dit. Til felles har vi at alle skal ha vært gjennom det innen fylte atten år. Jeg snakker om fjortistida. Kall det en alder, kall det en tilstand. Jeg har vært der. Jeg er veldig glad jeg er ferdig med den perioden. For mange er det en tilstand som varer i mange år. For noen kommer den tilbake når man blir 30 år og oppdager Facebook.

Hva kjennetegner fasen? Grovt sagt kan man si at du er fjortis hvis du kjenner deg igjen på de fleste av følgende punkter:

- Man tar masse bilder av seg, gjerne ovenfra, og gjerne med mye kløft (gjelder jenter)
- Man bruker enormt mange smileyser når man skriver
- Man bruker gjerne forkortelser, Z'er og store bokstaver midt i ordet når man skriver
- Man bruker en masse sminke, hvilken sminke avhenger av hvilken stil man har
- Man snakker gjerne høyt om sexen man har hatt når man sitter på bussen
- Man skryter over hvor full man ble etter å ha drukket en heimertdram
- Røyking og snus er virkelig tingen!
- Merkeklær er viktig
- Høy hyling og fnising gjør at man får positiv oppmerksomhet fra gutter (gjelder jenter)
- Bukser som er under rumpa er sexy, nattbukser er også kult (gjelder gutter)


Dette er noe alle vet. Det verste er at alle ler av disse fjortisene, men tenker vi noen gang på at vi har vært slik selv - i en viss grad? Det virker som fjortisfasen er noe man må gjennom før man kan kalle seg voksen. Man vet man har blitt moden når man slutter å angripe venner med smileyser i sms'er og msn-samtaler. Dessverre dukker fenomenet med smileyser opp blant 30-åringer landet over. Moren min f.eks oppdaget i forrige uke hvordan man lager hjerter på facebook. Nå har hun blitt veldig glad i meg virker det som, for jeg får en haugevis med hjerter på wall'en min. Det betyr heldigvis ikke at hun er umoden, hun er kanskje på jakt etter ungdommen sin igjen. Hvis hun en dag kommer hjem med merkeklær, masse sminke og fniser fordi hun har drukket en rusbrus - da skal jeg heve øyebrynet.

Meg opp igjennom årene:

tretten
Tretten, trang og trivelig.
Jeg likte å kle meg i svart, og brukte en god del svart øyesminke. Jeg hørte også på In Flames - fordi det var kult.


fjorten
Fjorten, full og forferdelig.
Jeg farget håret rødt og elsket å snakke høyt om sex, alkohol og røyk. Så klart på bussen.


femten
Femten, fnisete og fatal.
Roet ned på sminkefronten, alkoholen og røyken. Bilder ovenfra var fremdeles best.


seksten
Seksten, søt og sørgelig.
Bilder tatt fra siden var virkelig tingen nå. Klærne var fremdeles sorte, og musikken var metal og rock.


92342569565700738518150738809225880836n
Tyve, truseløs og på trynet.
Jeg har kanskje blitt kvitt fjortis-faktene mine, men gudene skal vite at de popper fram når jeg drikker ei flaske vin - eller tre.
- Hvordan var du da du var 14 år?
- Bruker du masse smileyser når du skriver sms?

Vi har det stort sett ganske bra

En tanke slo meg nettopp. Vi i Norge har det stort sett ganske bra. Vi finner masse vi kan klage på, så klart. Det vil det alltid være. Helsesystemet vårt har sine brister, regjeringen vår har sine brister, det er kaldt her og det regner hele tida i Bergen. Politiet får for lav lønn, utestedene i byen stenger klokken halv tre, veiene er elendige, kollektivtrafikken suger, maten er dyr og de skal nok en gang øke prisene på snus. Til og med IKEA er elendig, de sender oss alltid hjem med flatpakker vi må prakke med resten av uka. Og så må vi betale uendelig mye skatt, så klart.

Likevel har vi det fint, synes jeg.


Vi kan brekke benet uten å være redd for å få enorme regninger. Vi kan få alvorlig hjernehinnebetennelse uten å være redd for at helseforsikringen ikke dekker det. Vi har en regjering som jobber for at flest mulig skal komme i arbeid, og vi har ikke så stor fattigdom blant befolkningen sammenlignet med andre land. Vi kan til og med bli sykemeldt her i landet, uten å være redd for å havne på gata.

Sommeren er fin når den først kommer, regnet gir oss lavere strømregninger (har dere egentlig det i Bergen, forresten?). Vi har et politi som ikke er korrupt tvers i gjennom, og vi får bedre tid til å dra på nachspiel og spise nattmat.

trondheim
Trondheim er en nydelig by, til og med på vinteren.

Veiene våre kan så klart jobbes med, men vi har i det minste veier da. Eller noe sånt. Kollektivtrafikken kan mye gjøres med, på lik linje med veiene (litt konstruktiv kritikk til staten). Maten vår er i det minste billigere enn spriten. I Latvia er det billigere å kjøpe seg en liter sprit enn det er å kjøpe seg en middag. Vi har i det minste ikke så utrolig lett for å bli alkoholikere som sulter. Snus og røyk er skadelig for kroppen, på lik linje med alkohol og det er bra at staten forsøker å unngå dette. IKEA er svensk, og vi vet alle hvordan svenskene er.

Og det er egentlig ikke så ille å betale skatt, når man vet at det går til velferdsstaten og fellesskapet. Det er bedre å få gratis helsetjeneste enn å ha mere penger til å kjøpe seg sprit.

Dessuten er ikke Norge så utsatt for jordskjelv og orkaner, som andre land. Tenk på japsene og kineserne som årlig opplever slike naturkatastrofer. Man kan undres om Gud ikke helt liker disse asiaterne så godt. Isåfall elsker han nordmenn. Hvorfor kan ikke vi nordmenn også elske landet vårt, og innse hvor bra vi egentlig har det?

Skjønt jeg skulle ønske jeg fikk gratis tannlegehjelp også. Og gratis p-piller livet ut. Og gratis snus. Og gratis mat. Det er mye jeg vil ha. I tillegg til bedre veier og bedre kollektivtrafikk.

kinajordskjelvrunier
Vi slipper i det minste og gå blant ruiner etter et jordskjelv her i Trondheim.- Synes du at vi i Norge har det bra?
- Hvis du hadde vært den som bestemte over Norge en hel dag, hva ville du forandret på?

Liten pause, migrene og serieabstinenser

Neimen heisann. Jeg tok meg litt helgafri jeg. Av og til så er ikke blogglysten der, og da er det lov å ta seg litt fri.

Akkurat i dette øyeblikket er jeg gigastresset. Jeg er faktisk så stresset at jeg har mageknip. I følge lista mi skulle jeg både trent, gjort studier og vært på RAFT (en kafe der tegnspråkstudenter og døve møtes) idag. Jeg har ikke gjort annet enn å sove. Faktisk har jeg vært våken i kun tre timer idag. Jeg våknet klokken 14.00, og var våken i to timer, før jeg så la meg til å sove igjen. Våknet for en time siden.

MEN jeg har en unnskyldning, og den holder skal jeg love deg. Jeg har migrene. Da er det lov. Nå er hele lista mi forskjøvet, og det GÅR IKKE. Det er det som er faren ved å lage slike lister, man blir helt ko-ko om det ikke går som planlagt. Nå skal jeg finne ut hva jeg skal gjøre med lista mi. Vurderer å lage en ny en, slik at mageknipa gir seg. Ko-ko. Koo-koo. Kooo-kooo.

Sånn ellers kan jeg fortelle dere at livet mitt generelt har falt i grus i løpet av det siste døgnet. I går så jeg siste episode av True Blood, sesong 2, og nå lider jeg av alvorlige abstinenser. Jeg har ingen serie å følge med på lengere. Jeg har ingenting å slappe av med lengere. Hva skal jeg gjøre?!

Nå er lista mi ødelagt og jeg har ingen serie å se på lengere. Det er bare å gi opp. Jeg skal sultestreike! Etter jeg har spist middag så klart..

truebloodmouth2
Jeg anbefaler True Blood til alle som elsker å se en bra serie, men før du ser denne serien bør du ha sett alle sesongene av Supernatural først!


- Har du en bra serie å anbefale?
(kanskje du redder livet mitt liksom!)
- Har du en stressende uke foran deg nå?

Listomanen slår til igjen

studieplan

Jeg er veldig stresset for tiden, med tanke på at jeg henger etter på alt jeg burde gjøre. Der var forresten ordet igjen - burde. Jeg burde virkelig slutte å tenke på alt jeg burde gjøre. Siden jeg burde det, så fant jeg like gjerne ut at jeg skulle lage meg en liste over alt jeg burde gjøre neste uke.

Det er merkelig med det. Med en gang jeg lager meg ei liste synker blodtrykket mitt. Jeg kan faktisk kjenne forskjellen i pulsen. Tankene roer seg ned. Jeg klarer endelig å slappe av. Planen er klar. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre i neste uke, og når jeg skal gjøre det. Nå skal jeg bare be til gudene om at ingen kommer og ødelegger planen min. Da friker jeg ut. Ingen må rote i systemet til listomanen. Da blir det skriking da!

Nå tenker jeg at jeg tar meg helg, jeg. Dere får alle ha en god helg!

- Lager du deg lister når du er stresset?
- Hva skal du gjøre på i helgen?


Får ta på taxi-passasjerer

taxi

Dette sto på adressa.no. Nei, så flott! Så hvis du skal ta taxi fra Værnes, og vil bli tatt på, bestill taxi på forhånd. Det er nemlig kun da taxi-sjåførene har lov til å ta på deg.

Jeg liker slike fine overskrifter, jeg. Det gjør dagene så utrolig mye lysere. Nå må jeg gå, jeg skal bestille en taxi. Mangelvare på nærhet her i gården, skjønner'u.

Her har dere forresten saken, slik den virkelig er: http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article1399604.ece


- Kunne du tenkt deg å bli tatt på av en taxi-sjåfør med skikkelig trønderbart?

Lotte akkurat nå

L  for lat
for oversliten
for trist
for tiltaksløs
for energiløs

Der har du Lotte akkurat nå. Jeg kjenner humøret og energien synker. Likevel stritter jeg i mot, og forsøker å få opp humøret. Bak i hjernen min lurer det en stemme som roper alt jeg burde gjøre. Jeg burde trene. Jeg burde gjøre skolearbeid. Jeg henger etter alle de andre på skolen, jeg burde gjøre noe med det. Jeg burde praktisere tegnspråk. Jeg burde komme meg litt ut.

Det er så mye jeg burde gjøre. Likevel velger jeg å ta det med ro. Jeg skal legge meg ned i ei varm seng, slappe av og forsøke å be stemmen om å holde kjeft. Det jeg henger etter på skolen, finner jeg ut av imorgen. Alt skolearbeidet jeg burde gjøre, tar jeg neste uke. Treninga tar jeg når jeg ikke føler meg så dårlig. Tegnspråket tar jeg på mandag.

I kveld er det kun meg. Meg, snusen, vannflaska og varmeputa.


- Hvordan er du akkurat nå? Gi meg navnet ditt!

Mammas skrekkfylte morgen

Klokken var halv 7 en kald høstmorgen. Mamma gikk trøtt inn på badet. Det var da hun hørte lyden. En slags borrelyd. Først trodde hun det var noen av naboene som borret, og tenkte ikke stort over det. Skjønt det var da litt vel tidlig med borring klokka halv 7 om morran. Da hun snudde seg for å gå ut av badet, la hun merke til at glassdøra på dusjen vår dirret. Forskrekket kom hun til å tenke på historier hun har hørt om slike glassdører som eksploderer av seg selv. Hun var rask med å komme seg ut fra badet, og ga streng beskjed til lillebroren min om å ikke pusse tennene før han dro på skolen. Hun ville nemlig ikke ha noe av at glassdøra eksploderte over hele han.

Da hun kom hjem fra jobb sto døren fremdeles og dirret. Hun tok mot til seg og åpnet opp døren for å undersøke litt nærmere. Da falt det ned en barberhøvvel, som så klart tilhørte den hårfobiske datteren hennes. Da stoppet døren å vibrere. Istedet hørte hun at det vibrerte nede ved gulvet. Hun klarte ikke helt å skjønne dette, og ventet til datteren kom hjem.

Datteren kunne konstatere at det som vibrerte var hennes Venus Vibrance. Nå er så klart barberhøvvelen uten batteri, så det skiftet jeg nettopp. Mamma er litt flau, men mest glad for at det ikke var noe galt med glassdøren. Jeg har også fått beskjed om å slå av barberhøvvelen etter jeg har brukt den. Hun liker ikke lyden av at den vibrerer.

nor351567
Den store synderen. Ikke rart den varte og varte, den har jo Duracellbatteri!


- Hvilken barberhøvvel har du?
- Har du noen gang hørt om glassdører som eksploderer av seg selv?

Usunn lurehjerne

Denne uka er jeg kjempesunn, men i dag er unntaks-dagen. Da jeg krøp til butikken ved lunsjtider i dag, ga jeg meg selv tillatelse til å kjøpe hva enn jeg ville. Jeg kunne kjøpe meg både potetgull og sjokolade. Bøttevis med brus. Ti poser med smågodt  også. Hva endte jeg opp med?

En pakke fint knekkebrød (med 15% fiber!), en liten julebrus og en pakke med Kellog's Extra Chocolate.

24617168073b061d9ea4julebrustest669255aprodextraclassic

Her kunne jeg velge og vrake i usunnheter, og så kjøper jeg meg faktisk mat? Jeg kunne valgt potetgull til frokost. Her snakker vi usunn luksus! Istedet endte jeg opp med ei flaske julebrus - ikke 6 engang.

Hjernen min er litt rar sånn sett. Hvis jeg sier jeg ikke får være usunn, så lengter den etter å fråtse. Hvis jeg gir den tillatelse til å være ekstremt usunn, så nøler den litt. Skjønt fint knekkebrød er ikke bra, og frokostblanding med sjokoladebiter i er heller ikke så sunt. Julebrusen vil jeg ikke nevne en gang.

Jeg føler meg egentlig litt snytt. Det hadde i grunn vært godt med litt potetgull nå.


- Vil hjernen din være sunn når du gir den tillatelse til å være usunn?
- Har du drukket julebrus enda?Sippetid

På sure høstkvelder og kalde vinterdager kommer gjerne vinterdepresjonen snikende. Det er i slike stunder det er godt å stenge seg inne på et varmt rom og se skikkelig jentefilmer, bare for å la tårene strømme fritt. Å gjøre dette med gode venninner funker også. Da kan alle sitte i hver sin ende av sofaen og hylgrine i ei pute, og så kan man le av hverandres snørrneser.

Nå skal jeg dele en meget stor hemmelighet med dere. At jeg ser på sippefilmer er også en hemmelighet, forresten. Ikke si det til noen. Iallefall, jeg skal gi dere mine tre favoritt-sippefilmer. I form av en liste. Dere får dem ikke i posten, nei.

Lottes tre favoritt-sippefilmer:


1. "The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return."
Trenger jeg si mer? Moulin Rouge, så klart! Får fram både smil og tårer. Og store hulk.

moulinrougevffront

2. Titanic. Kanskje litt klisje, men jeg rister av tårer hver gang hun sier: "Jaack, jaaack!"

titanic

3. Braveheart. Denne filmen er uendelig lang, men også uendelig fin. Dessuten får man se rumpa til Mel Gibson, samt mange andre rumper. Jeg liker rumper. Og sinte menn som slåss for en god sak. Om tårene som kommer er fordi jeg er sint eller fordi historien er så rørende, vet jeg ikke. Jeg griner for alt jeg.

braveheart


Sånn ellers kan jeg også nevne at jeg griner når jeg ser alt fra Løvenes Konge til Dumbo, så det å få fram tårer hos meg er ingen stor sak. Jeg griner også når jeg ser Brigdet Jones og Dirty Dancing. Som sagt, av og til er det bra å få ut tårer.

Her har dere forresten sangen fra Braveheart, som jeg setter på når jeg føler for å grine litt:

- Hva er dine 3 favoritt-sippefilmer?
- Bruker du av og til å grine litt for deg selv, bare for å få det bedre?

Hvor bor du?

Jeg synes det er utrolig festlig med alle disse testene på Start.no. Jeg vil så gjerne vite hva Dr. Phil har sagt til meg (han sier forresten at jeg er en feil!), hvilket bilde som symboliserer meg, hva jeg kommer til å dø av osv. Testene er som regel veldig uskyldige, og er som regel laget av søte tenåringer som er litt i overkant glad i smileyser og hjerter. Det jeg fikk slengt i trynet nettopp, det var langt i fra uskyldig:

hvorbordu

Oh, hell no! Hvorfor står ikke Midt-Norge her? Finnes ikke den landsdelen? Er ikke Midt-Norge en del av Norge? Isåfall lurer jeg på hvor jeg bor hen. Hva er det meningen jeg skal svare på dette spørsmålet? Takket være dette kan det jo hende jeg fikk oppgitt feil svar. For hvordan kan testen vite hvilket bilde som symboliserer meg, når ikke stedet jeg bor er nevnt som svaralternativ?

Jeg lurer også på om noen av de 47258 andre som har tatt testen har oppdaget dette.


- Tar du ofte slike tester på Start.no?


Et innlegg om bart

På vegne av Stian Gerrard, skal jeg nå skrive min mening om bart og om bartens onde natur. Men først og fremst skal jeg si litt om Stian.

stian

Dette er Stian Gerrard. Han er en av Joakims beste kompiser, og alle er glade i Stian. Man kan ikke unngå å bli glad i han. Iallefall ikke når han tropper opp på et vors, med bursdagsgave til meg. Joakim derimot, ble litt fornærmet over at kompisen kom med gave til dama hans og ikke til han. Sånn er det vettu Joakim. Sånn går det når du har bart - men det kommer jeg tilbake til senere.

p1110091745
p111009174501
Stian trodde dette var en dårlig gave. Et colaglass fra McDonalds og en nøkkelring i rav, med et ekkelt insekt inni. Da skal jeg kanskje nevne at jeg har ønsket meg et slikt colaglass helt siden jeg så reklame om det på tv3. Takk Stian ;)
Om bart og dens onde natur:


692431301227010468971510490926895299499n

Dette er kjæresten min. Kjæresten min syntes det var tøft med bart. Jeg skal si dere noen ting om bart jeg.

Bart:
- er stygt
- gjør at man ligner på en 60 år gammel pornogris
- er synonymt med ordet "pappa"
- stikker når man kysser
- klør når man kysser
- gjør meg kvalm

Da Joakim erklærte at han skulle ha barten på ubestemt tid, mest sannsynligvis til 1 november, gikk livet mitt i grus. Jeg så forholdet vårt passere i revy foran meg. Jeg så et kors. Jeg hørte salmer. Jeg holdt på å spy.

Hver gang Joakim kom bort til meg for å kysse meg, gulpet jeg opp middagen min. Vet dere hvordan det er å kysse pappan sin? Vel, forsøk en kjæreste med bart.

Vet dere hvordan det er å bli "gått ned" på av en kjæreste med bart? Vel, forsøk å trekke stålull over dildoen din neste gang du er alene på rommet ditt.

Da jeg innså at jeg måtte leve med barten i flere uker framover, fikk jeg gråten i halsen. Hvordan kunne jeg være i et forhold der jeg ikke takler å se på kjæresten min uten å bli kvalm? Hvordan kunne jeg leve med å trekke et dynetrekk over hodet på han når vi skulle gjøre noe? Hvordan kunne forholdet overleve det?

"Nå er barten en egen organisme jeg ikke kan kontrollere", sa Joakim.
Barten er ond av natur. Den er en ond organisme. Den går inn for å stikke alle som rører den. Den går inn for å gi utslett til de som rører den. Den går inn for å gjøre om personen som bærer den til en ekkel kopi av Günther. Den går inn for å gjøre kjærester til hysteriske drittkjerringer, som forsøker å fjerne den hver gang bæreren av barten sover.

Nå er den ondskapsfulle barten forsvunnet. Kjæresten min har kommet tilbake. Vi er lykkelige.
Jeg håper det er lang tid til barten kommer tilbake. Nå gleder jeg meg til pornoskjegget gror ut.


- Hva synes du om gutter med bart?
- Hva synes du om gutter med skjegg?

Lottes eventyrhjørne

video:video 19

Lotte og vennene forteller eventyret om Veslefrikk med fela (dog uten fela i Lottes versjon).

picture 30

God helg fra FjortisLotte med puppene og Charlotte med truten på plass.


- Hva skal du i helga?
- Hvilket eventyr husker du best fra da du var liten?

Jeg blir heller sunn neste uke, jeg

Søndagen var dagen jeg fant ut at jeg skulle bli sunn. Mandagen var dagen jeg spiste sjokoladekake. Onsdagen var dagen jeg spiste en halv boks med sjokoladeis - rett fra boksen. I dag er det torsdag, og jeg skal spise burger til middag.

I dag er det torsdag, og jeg har fremdeles ikke trent uka her. Jeg skylder så fint på at jeg har hatt vondt i magen hele uka. Det funker ikke det, skjønner du. For jeg vet at hvis jeg slår på Wii Fit, så får jeg slengt i trynet at jeg har gått opp i vekt nok en gang.

Det går greit. Jeg tar det neste uke.

923425695636007385181507388091946978732n

Jeg tror kanskje jeg skal ta meg et glass med vin, jeg. Bare for å bevise at jeg har helg. Selv om klokken er 1 her, så er den sikkert 1 på natta et annet sted i verden. Alt ordner seg.

Det er forresten mulig å få orgasme ved hjelp av pust og muskelkontroll. Nå vet dere det.


- Hvor ofte trener du, sånn egentlig?
- Synes du burger er en dårlig og usunn middag?Lillelørdag, hvitvinsdunk og deilig middag

Sol inne, pissregn ute. Regn, bare regn..

Jeg kom nettopp inn døra, våtere enn Tiana Lynn i en av sine filmer. De der oppe - du vet, de har en sinnsykt bra humor. Været holder seg stabilt, helt til jeg går av bussen. Da jeg gikk av bussen åpnet slusene seg og man skulle tro en hel gjeng der oppe sto å pissa på meg. Det tar 3 minutter for meg å gå hjem fra bussholdeplassen. I løpet av disse 3 minuttene var både jakka, skoene og tightsen min gjennomvåt. De måtte henges opp. Vel, ikke skoene da. Håret? Det tør jeg ikke nevne. Druknet katt tror jeg er ordet vi leter etter. I morgen er det meldt snø, enda bedre. Sørpe.

Hvis man ser vekk i fra været, så har denne dagen vært absolutt fantastisk! Jeg tok helg klokken 4 og dro så hjem til venninna mi. Der fikk jeg servert fylt paprika og masse godt attåt. Selv hadde jeg med meg noe vi kunne ha til dessert. DUNK DUNK HVITVINSDUNK! Det liker man. Det er jo trossalt lillelørdag idag, og jeg har helg.

n85181507347593384594
Jeg er glad i Kristina'n min jeg.


- Hva har så du gjort i dag?
- Har det kommet snø der du bor?


Orgasme

Sjekk dette!

Mitt nyttårsforsett for 2009 (ja, jeg vet det er litt sent. Bedre sent enn aldri, vel?) er å lære meg dette. Tenk deg hvor økonomisk det hadde vært å kunne få orgasme ved hjelp av knipeøvelser og pust! Tenk deg alle pengene jeg hadde spart på å ikke kjøpe flere batterier til kompisgjengen min som ligger i skuffa.

Selve knipinga blir ikke noe problem, de musklene bruker jeg så ofte jeg kan. Eller.. så ofte Joakim kan iallefall. Når jeg tenker meg om så hadde det ikke utgjort store forskjellen i økonomien min heller. Kompisgjengen er ganske tørre for tida, litt støvete også. Jaja. Jeg skal uansett lære meg det, bare for å demonstrere for mine kjære lesere!

Jeg har nemlig tenkt å lage en film av meg selv og legge ut her. Jeg skal vise dere orgasme jeg.

Trodde du.

picture 27
Dette er da meg midt inni en heftig orgasme. Min kjære venn, Leonardo, malte meg. Det var en heftig setting. Selv ikke tegne-scenen i Titanic kan måle seg.- Klarer du å få orgasme?
- Bruker du musklene i underlivet for å få orgasme?

- Og gjør du knipeøvelser hver dag?
Det er lurt serru..

Det er et spill for faen!

Når spillet tar over kontrollen. Når livet blir satt på vent for at du skal få spilt. Når alt du tenker på er neste gang du logger på for å spille. Når du ikke engang rekker å dusje fordi du skal spille. Når du sitter til langt på natt for å spille og sover bort dagen. Når du våkner sent på dagen og starter opp spillet allerede før du rekker å få spist. Når du glemmer av å spise fordi du spiller. Når de du er glade i føler seg som et andrevalg sammenlignet med spillet.

Når innser du det?

Når de eneste personene du har kontakt med er de du spiller sammens med?
Når du selv ender opp som et andrevalg?
Når hele livet stopper opp?

Eller innser du det aldri?

Jeg selv skal bli avhengig av noe nå. Jeg skal se True Blood. Og jeg skal bli avhengig. Slapp av, du skal få være i fred.

funnypartcomaddictedtocomputer
Jada..


- Er du, eller kjenner du noen som er avhengig av noe?
- Har du noen gang vært så hekta på noe at alt annet er uten noen spesiell betydning?

Kommer sterkere tilbake

Beklager liten aktivitet fra min side. Jeg er meget redusert idag etter gårdagen. Sprit er gøy - helt til man våkner morgenen etter. Nå er det søndagskveld og jeg tror kanskje jeg begynner å bli litt bedre. Hodet er faktisk så hyperaktivt nå at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Kroppen på sin side er så slapp at det å taste inn dette innlegget er verre enn en hard treningsøkt på 3T. Ja, dere har vel fått det med dere nå. Stakkar Lotte.

Akkurat nå sitter jeg og leker student på høyt nivå. Jeg skal lese masse om språkteori og oversette en tekst til tegnspråk. Flinke Lotte.

Jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen. Merkelig at jeg sier akkurat det der til alle jeg snakker med.

picture 29


- Hva har du gjort i helga?

Jeg skal til LA!

Akkurat nå sitter jeg og Charlotte og ser på hotell. Reiseplanen har vi klar, vi mangler bare å finne et hotell som er bra nok (merk: billig nok). Reisen kommer til å koste meg mye. Faktisk kunne jeg fått meg tre nye pupper for turen. Heldigvis har jeg to velfungerende pupper, så da er jo ikke det noe problem.

Vi reiser i juni og blir borte i tre uker. Tre deilige uker i LA. Innerst inne håper jeg at jeg tilfeldigvis støter på Dean der. Da skal jeg få mange pene Dean-barn, selv om Dean bare er rollefiguren hans og selv om jeg har kjæreste og går på p-piller og alt det der. Når jeg tenker meg om er han kanskje opptatt også. Jaja. Jeg håper jeg møter på han likevel jeg.

deanwinchester1
Kjære du som spiller Dean, hvis du tilfeldigvis kan norsk og kommer over bloggen min - kan du være så snill og kontakte meg da? Jeg vil meget gjerne møte deg. Jeg har dobbeltseng og en kjæreste, men han har sikkert ikke så mye mot det. Han har selv sagt at du ser bra ut. Tror jeg. Uansett, vit at jeg tenker på deg. Jeg tar med glede imot han som spiller Sam også. xoxo Lotte


Nå føler jeg at jeg sporet bittelitt av her. Poenget mitt er at jeg skal til USA neste sommer, og jeg gleder meg! Hvis noen av dere som leser dette har vært i LA og vet av noen bra hotell - ikke nøl med å gi meg tips!

- Har du vært i USA?

Det koster å være glemsk

Det koster å være glemsk. Det er dyrt å være distre. Jeg lærer aldri. Faktisk kan jeg fremdeles ikke helt forstå hvordan jeg greide å glemme av timen helt. Jeg hadde ikke engang en følelse av at det var noe jeg hadde glemt. Man bruker jo å føle på seg at man har glemt noe? Vel, ikke jeg.

p0110091247

294 kroner må jeg betale, fordi jeg ikke møtte opp til timen. Jeg visste ikke engang at det var en time jeg måtte betale for. Jeg har bare fått vite at jeg skal til en slags informasjonstime, der de skal snakke med meg for å finne ut om jeg skal få joine depresjonsgruppa deres. Det må man visst betale for. Jeg har jo frikort, så det koster meg ingenting akkurat det. Dessverre koster uteblitte timer meg mye. Faen! Det var den byturen neste helg! Helga her skal jeg så klart ut. Obligatorisk det. Jeg er 20 år, og Joakim har bursdag i dag.

p011009001001
Første gaven til Joakim, håper han ikke får diare av all tyggisen.- Skal du ut i helga?
- Synes du det er for dyrt å dra til lege/psykolog +++ ?RSS 0.91