t:kortfaen og godterstopp-stopp

Helvetes drittfaen bussjævelsau. TT kan bare gå sin vei. Eller kjøre sin vei. Samme for meg. Drittdrittdritt. Hvilken idiot var det som fant opp t:kortet?! HÆ?

Nekter plent å skrive mer nå, er i så dårlig humør at jeg nettopp knøvlet det nye t:kortet mitt. Well done, yes yes.

På en annen side er godterstoppen offisielt over, jeg vant. Nå skal jeg feire med julebrus og cheeze doodles. En informant har fortalt meg at cheeze doodlesene smaker ekstra godt for tida. Stoler på det jeg. På tide og bli feit.

Vi feites senere!

Bridget og jeg

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore

Vel, jeg er slettes ikke ensom eller alene. Bridget Jones og jeg har fest med ei flaske rødvin. Hun har iallefall rødvin. Selv har jeg et glass pepsi max. Jeg sitter barnevakt for lillebroren min, venninnene har nettopp gått hjem og kjæresten er opptatt. Bridget Jones holder meg med selskap, slik at jeg ikke skal føle meg alt for husredd.Så her sitter jeg da, med Bridget ved min side. Dere må ikke tro at det å være alene er ensomt. Det blir hva man gjør det til. Bare si ifra hvis du vil joine festen, som du ser tar det helt av:

bridgetoglotte

Hva har du gjort ikveld?
Og skal du ut i helga?

Baby got back

Noen som har savnet meg?

Det var det jeg trodde. Dere har sikkert ikke engang lagt merke til at jeg har vært en del fraværende de siste dagene. Takket være mobilen min og min snikende natur, har jeg klart å skrive noen kommentarer og slenge inn noen innlegg. Hvor lenge jeg har klart å snike meg til å holde på med pc'n til Joakim har vært begrenset. Jeg har følt meg som en spion fra andre verdenskrig.

Noen andre enn meg som har lagt merke til at de siste innleggene denne uka har handlet om mat? Jeg har blitt helt besatt av mat og søtsaker. Jeg skal fortelle dere en ting jeg. Godteristopp er noe bullshit! Selv om jeg har holdt meg unna søtsaker i to uker har jeg likevel fått ei kvise, og som om ikke det er nok, så er den nesten større enn øyet mitt og er plassert på sida av neserota. Til helvete med godteristopp! Det er bare to dager igjen, jeg holder ut. Joakim derimot har allerede sprukket og spist godteri, så han vasket hele rommet i går.

Som belønning for at han ryddet og vasket rommet smelte jeg en squashball i haka på han. Tre ganger. Er ikke jeg en perfekt kjæreste? Vi spilte squash en hel time idag, og det var kjempedeilig. Anbefaler alle late personer å spille squash (så fremt man er flink til å presse seg til å faktisk løpe etter ballen og ikke bare se på at den andre smeller den i veggen, da kan man like gjerne sitte i sofaen og se på sport).

Og siden jeg nå ikke har mer å snakke om skal jeg legge ut et bilde av rumpa mi. Bare for å bevise at baby got back!

rumpe


Har du spilt squash før? Funny ja?

Får du lyst på ribbe når du ser rumpa mi? Det gjør ikke jeg. Jeg hater ribbe. Kvalmende helvetes fettfaen. Og jeg får det hver julaften. MERRY CHRISTMAS!

Og bare innrøm det... du har savnet den aktive lottebloggeren... litt?

Blodtypedietten

DSC00055.JPG
Noen som vet om denne dietten er bullshit? Den går visst blant annet ut på å spise mat utifra den blodtypen du har. Dette skal i følge boka gi sunnhet, et langt liv og idealvekt. Hvis det funker er jeg med! Ikke fordi jeg vil slanke meg altså, men for å være snill mot kroppen min.

Går du på noen diett?
Og Martha Christin, hvis du leser dette vil jeg veldig gjerne vite hva du mener om blodtyper og mat omkring dette temaet ;)

Topmodell og grønnsaker med dip.

DSC00052.JPG
Topmodell og grønnsaker med dip. Sjokk? Nei. Jeg er godtersyk. Det er forresten sant at det smaker bedre med gulrot enn kål. Hva liker du best av potetgull og smågodt? Jeg er besatt av godteri for tida. Det kjennes ut som om det vokser gulrøtter ut av ørene mine snart.

Forresten: da Martine vant topmodel grein både Joakim og jeg som om vi nettopp skulle fått vårt første barn. Helt sant.

Sunn, sunnere, grønn

DSC00051.JPG
Ikke bare har jeg blitt sunn, jeg har blitt så sunn at jeg lager litervis med grønnsakssuppe (se bort ifra kjøttbollene). Det skal bli godt! Hva spiser du til middag idag?

Kålfis

DSC00046.JPG
Faen, jeg har lyst på skikkelig salt og fettete potetgull med dip. Dessverre har jeg godterstopp og må nøye meg med kålrot, og holidaydip laget av kesam. Det skal visstnok være sunt. Kålroten lukter fis og jeg tror jeg er kvalm.
 
I bakgrunnen ser dere forresten c-vitaminene jeg kjøpte meg idag. Jeg skal ikke bli syk. Jeg føler meg allerede syk her jeg sitter med kjeften full av kål og ser på film med familien. Coveret ligger i bakgrunnen på bildet.

Ser du hvilken film det er?
Og hvem skrev boka den er basert på?


Litt lørdagsquiz er kos. Den som svarer rett skal få litt kål av meg.

SelvironiDenne jenta må være full av selvironi. YOU GO GIRL!
Jeg har masse selvironi. Jeg elsker å stå foran speilet naken og shake alt jeg har. Her snakker vi shaking av mager (ja, i flertall), lår og rumpe - og hvis jeg har masse selvironi den dagen - overarmene.

Har du selvironi?

Tror du jeg har selvironi nok til å legge ut video av magene mine som danser?

Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Don't cha! ;)

Irritasjon

Hva er vitsen med å true med og slette seg selv bare fordi du ikke får nok kommentarer?
Hva er vitsen med å syte over at du ikke ser noen vits i å blogge fordi du ikke får nok kommentarer?

Kjære dere sytere omkring dette:
- Hvis du allerede har mange kommentarer, men vil ha flere, gå og legg deg! Du er bare grådig.

- Hvis du har et høyere besøkstall enn kommentarer, så tenk deg litt om. Har det slått deg at du skriver så jævlig forpult dårlig at folk ikke engang gidder å legge igjen en kommentar? Kanskje det er fordi du ikke stillet et spørsmål på slutten? Kanskje det er fordi du aldri gidder å legge igjen kommentarer til andre? Gjør mot andre, det du vil andre skal gjøre mot deg heter det.

- Hvis du har et lavt besøkstall og få kommentarer, så burde du kanskje reklamere litt for deg selv. Du kan for eksempel besøke mange andre blogger, og skrive kommentarer til dem. På den måten oppdager flere deg. Logisk nok, ikke sant?

Men for guds skyld! Drit en lang kabel i å skrive et syteinnlegg om at du har mistet motivasjonen fordi du mangler kommentarer. Din oppmerksomhetssyke ku- eller okse. Kall deg hva du vil.

Er jeg urettferdig nå?
Tror du jeg er en oppmerksomhetsyk ku?


Den som betyr alt

Tenk dere å våkne opp om morgenen, og se ut som et helvete. Tenk deg at du går ut på stua, er kjempetrøtt og humøret er på bånn. Du ser mot sofaen, og der sitter han. Han smiler til deg og sier: Hallo, så fin du e!

Tenk deg at du er lei deg en dag, og han kommer bort til deg og gir deg en stor klem og sier: Æ e så gla i dæ.

Tenk deg å ha en slik person nær deg hver dag. Tenk deg å stadig få høre hvor fin du er og hvor elsket du er. Er det noe rart at jeg forguder denne gutten eller?

Jeg vedder på at alle dere tror jeg mener kjæresten min nå, og jeg skal innrømme at han er ikke så verst han altså, men den personen jeg snakker om nå er den jeg elsker høyest av alle - uansett hva.

Jeg snakker om lillebroren min. Han er ti år yngre enn meg, og det er jeg glad for. Det er så morsomt å tenke tilbake på hvor mye han har forandret seg siden han var baby.

mammalui
Et bilde av mamman min og lillebroren min

Forrige innlegg var et bilde sendt fra mobilen min tatt etter at jeg hadde tatt sol. Som dere ser er det en tattovering. Ingen klarte forsåvidt å se hva det var for noe.

dsc00001jpg


Dette er en tattovering av stjernetegnet til lillebroren min (fiskene) bundet sammen med stjernetegnet mitt (vekten). Det er en tattovering som betyr utrolig mye for meg, fordi hver dag jeg ser den blir jeg minnet på at jeg har en person som betyr så mye for meg.

Jeg har faktisk lagt merke til at jeg er veldig overbeskyttende overfor han. Jeg tør nesten ikke la han gå ut for å leke, for tenk om ei bil kjører på han? Det er skummelt å tenke på.


Har du en person som betyr så mye for deg at du kjenner det knyte seg i magen hvis du tenker på at du en gang kan miste den personen?

Har du søsken som betyr mye for deg?

Et herlig bevis på at jeg blir rask brun. Har plaster over tattisen,%2

DSC00001.JPG
Et herlig bevis på at jeg blir rask brun. Har plaster over tattisen, siden den er såpass ny. Fint skille. Og nei, jeg er ikke rød. Det er lyset. Helt sant. Noen som klarer å se hva tattisen min er?

Drøm, sprekkferdig godtermoms og klining

Sinnsyk drøm
Nå har jeg hatt en sinnsyk drøm, som var så virkelig at jeg kjente det i brystvorta da jeg våknet! Jeg drømte at jeg fikk en baby og at jeg ammet den. Det var helvetes vondt. Da jeg våknet hadde jeg fremdeles vondt i brystvorta. Dessuten var ungen stygg, med store øyne og tynn lita nese. Det så ut som om øynene holdt på å poppe ut, og nesa var mer eller mindre kun to hull. Jeg skjønner ikke hvor jeg får alle drømmene fra.

Sprekkferdig
Jeg holder på å gå på veggen her. Joakim og jeg har inngått en avtale om å ikke røre godteri eller andre søtsaker før første desember. Det har gått en dag, og jeg holder allerede på å sprekke. Aner dere hvor vanskelig det er å være på jobben omringet av kremboller eller?!

Det er som om de roper på meg: "Looootteee, eat me!"

krembolle

Det er svært viktig at jeg holder min del av avtalen, for hvis jeg sprekker så blir jeg personlig slave i en uke, jeg må vaske hele rommet på egen hånd og jeg må spandere middag. I tillegg blir jeg sikkert feit. Vi har faktisk laget en kontrakt på dette, som jeg selvfølgelig har rotet bort. Så sånn sett kan jeg vel like gjerne gomle i meg kremboller. Men det er moralen vet dere. Moralen.

Lillebroren min har oppdaget "porno" på youtube
Lillebroren min er 9 år, og igår forsnakket han seg. Vi satt hele familien på stua og så på tv3, og plutselig kom den reklamen fra charterfeber der to jenter står og kliner. Da fniser lillebroren min og sier: Vet dåkker ka eller? Da æ va te'n Steffen så søkt han opp "sexy girls" på youtube. Og vet dåkker ka eller? Det va to nakne jenta som kliina!

Jaja, man skal tidlig krøkes, og jo raskere han innser at det finnes jenter som kliner og har sex, jo bedre. Så lenge han slipper å gå rundt og tro at barn blir laget ved at en mann og kvinne bytter undertøy. Det gjorde nemlig jeg. I mange år. Takk for den tante Line.


Har du drømt noe i det siste, for så å våknet opp og kjent det du kjente i drømmen?

Tror du jeg klarer to uker uten søtsaker?

Og hvor gammel var da du oppdaget sex?

Pelskledde føtter og mark i magen

Da har vintern forhåpentligvis kommet for å bli ut året her i Trondheim, og jeg har funnet fram mine pelskledde venner:

0396

Jeg lover dere at jeg verken kommer til å bli våt på beina, eller kommer til å fryse i vinter. Disse er ti tusen ganger bedre enn UGGS, og dessuten er de så gode og kose med. Nesten så jeg tar de med opp i senga mi, bare for å stryke på dem.

Beklager hvis jeg støter noen med disse skoene, jeg fikk dem i julegave skjønner du. Jeg må jo nesten bruke dem, hvis ikke er jeg frekk. Ikke sant?

Jeg kunne forsåvidt gjort som venninna mi og gitt dem videre i gave til noen andre. Husker den gangen jeg fikk en julegave fra henne, som viste seg å være en ting hun fikk i bursdagsgave av en annen venninne av oss. Frekke lille faen.

Angående manien i går, så er jeg stikk motsatt idag. Idag er jeg tvers igjennom sur, grinete og lei meg. Og jeg aner ikke hvorfor engang. Har dere sett ut når det snør eller? Det er jo nydelig! Tror jeg skal tvinge meg selv til å smile, slik at jeg smiler av meg selv til slutt.

Hvilke sko bruker du på vintern?
Har du noen gang gitt bort en gave du har fått, videre i gave til noen andre?

Og får man mark i magen av å spise snø? Hvis ikke så har jeg middagen klar.

Overanalysering

Jeg føler meg manisk idag. Det er som om jeg er høy på noe. Det er en uro dypt inni meg som kribler ut i hele kroppen. Jeg skjelver innvendig. Jeg klarer ikke å slappe av. Jeg føler for å hoppe og le intenst mye. Hvorfor?!

Det er en påminnelse om at jeg kommer til å falle noe forferdelig snart. Om et par dager vet jeg at jeg har roet meg ned, og jeg vet at jeg kommer til å være lei meg. Helt uten grunn. Jeg blir så forvirret. Det er som om jeg står på sidelinja og ser meg selv gjøre ting og føle ting, som er utenfor min kontroll.

Det er en ond sirkel, som går om og om igjen. Det er den snøballen du ser trille nedover bakken, den snøballen som treffer deg og triller videre med deg festet fast. Jeg har opplevd det før, og jeg vil oppleve det igjen. Jeg er ingen pessimist (jo, det er jeg forsåvidt også), jeg er realistisk.

Herregud, jeg må slutte og overanalysere alt.

fretter
Meg nå, og meg snart. Bildene er forresten flere år gamle. Var jeg ikke søt?

Sånn ellers kan jeg nå, ganske så stolt, fortelle dere at jeg helt på egen hånd har greid å bestille billetter til Oslo-turen. Oslo, here I come! Jeg reiser onsdag natt med bussen, og er framme torsdag morgen en vinterdag i desember. Det skal bli godt med en ferie. I den grad jeg kan kalle det ferie, da jeg vet at jeg lese kjemi.


Hvordan føler du deg idag?

Og vet du hvor jeg kan lete etter motivasjon til å gjøre matte? Hvis du har et helt genialt tips, så del det gjerne med meg.


Synes-fryktelig-synd-på-Lotte-dagen og Oslotur

Idag er det synes-fryktelig-synd-på-Lotte-dagen. Jeg demonstrerer denne dagen ved å ligge i senga som et slakt. Siden ingen føler noen medlidenhet med meg, er jeg full av medlidenhet på egen hånd.

Dagens opptur er forsåvidt at jeg har funnet ut at jeg skal reise til Oslo - helt på egen hånd! Jeg skal ta bussen alene ned til Oslo for å bo hos ei venninne, og så reiser vi sammens tilbake til Trondheim. Jeg føler meg litt skeptisk i forhold til det å reise i 7 timer alene, men det ordner seg. Det verste som skjer er at jeg går meg bort i Oslo by, og blir kidnappet av noen som forsøker å selge meg videre. Dessuten må man leve litt på kanten av og til, selv om det innebærer å reise alene innenfor landets grenser.

Jeg gleder meg til å være hos henne i noen dager! Det er sært hvor raskt man glir fra hverandre når den ene flytter over 50 mil unna.

n85181507335603361942
Et bilde av henne, typen hennes og meg.
La meg påpeke at dette
er et mindre heldig bilde av meg.
Men jeg hadde det morsomt da ;)


Hvordan er din dag idag?

Og kan du forklare meg hvorfor i helvete det prikker sånn i armene mine når jeg er i bakrus?

Æ kainn bak æ!

pai

Dette er blåbærpai med masse krem. Jeg klarte å lage det helt av meg selv, og selvfølgelig med litt hjelp fra Toro 1-2-3 blåbærpai. Hva hadde jeg gjort uten 1-2-3? Æ kainn bak æ!

Med tanke på omstendighetene, så skulle vel alt være lett for meg å lage denne paien. Strengt tatt var det bare å smelte litt smør og måle opp litt vann for å blande inn det med paipulveret. Den gang ei:

1. Uansett hvor mye smør jeg tok oppi så ville ikke alt blandes sammen
2. Jeg var sulten og sur
3. Joakim hjalp ikke til, han sto bare og lo av meg og banninga mi
4. Jeg brakk slikkepotten til svigermor i to

Punkt nummer fire tok kaka - eller skal jeg si paideigen?, og det var like før jeg slengte bollen med paideigen i trynet på Joakim. Heldigvis for han sto svigermor bak meg og lurte på hva jeg gjorde. "Ehheee, jeg tror jeg brakk slikkepotten din jeg", sa jeg med mitt søteste smil. Akkurat her vurderte jeg å demonstrativt marsjere ut på rommet og sette meg pottesur i sofaen med pc'n i fanget. Heldigvis drev lysten på pai meg videre.

5. Da jeg endelig hadde fått laget en skikkelig paideig og skulle få den oppi kakeforma, viste det seg at deigen var litt vel vanskelig og trøkke utover nedi der.
6. Etter mye om og men greide jeg det, og jeg fikk oppi blåbærfyllet. Det eneste som manglet var deigstrimlene som skulle legges som et bur over fyllet. Et helvetes til styr bare å få laget de strimlene. Resultatet var en pai som så bomba ut.
pai

Var det verdt alt styret?
JA! Paien var knallgod, og jeg var i himmelen. Shit au om den ikke var fin å se på, jeg bare kamuflerte den med masse krem.

At jeg ikke er noe kjøkkenemne er ikke noen hemmelighet, og den slikkepotten måtte i søpla. Hun tilgir meg.

Liker du pai?
Vil du jeg skal komme og bake noe for deg?


Bare innrøm det, du vil ha paien min.

Jeg er marimusavhengig

Faen da, nå ble jeg utfordret igjen! Flaks for dere så skal jeg svare på den, men bare fordi jeg ble utfordret av blogg.no deiligste (var jeg litt vel dristig nå?) blogger: Marimus

marimus 
Jeg er fremdeles skuffet over at du sensurerer hele tida.

Hva mener du en god blogg bør inneholde:
Jeg mener den bør være personlig og åpen. Det vil si at jeg ikke liker bloggere som kopierer fra nettsider. For at en blogger skal fange min interesse bør det også være en del humor og selvironi i bloggen. Litt bilder og videoer skader overhodet ikke. Dessuten foretrekker jeg, som mange andre, en variert blogg. Jeg liker å bli sjokkert, så hvis en blogger jeg følger mye med på plutselig slenger ut et uventet innlegg hviner jeg av fryd.

Hvor lenge har du selv blogget:
Høhø, min første blogg ble laget da jeg var 15. Den varte i noen få måneder, med få innlegg. Jeg husker fremdeles den dagen for noen måneder siden da jeg, en smule flau, fant den igjen. Den var ikke slettet, og jeg satt der og leste gjennom gamle innlegg og lo så tårene trillet.
Foruten den bloggen åpnet jeg denne bloggen i fjor høst. En liten bloggpause gjennom vinteren, og så startet jeg for fullt i april (tror jeg).

Hvorfor begynte du å blogge:
Jeg har så mye på hjertet, og jeg bare vet at alle dere med glede vil lese alt jeg skriver. Det er et tidsfordriv, som gir meg fred i hverdagen min. Dessuten har jeg blitt helt hektet på å lese andres blogger, jeg føler jeg blir kjent med dem selv om jeg ikke blir det.

Hvilke 3 blogger er du mest opptatt av (bortsett fra mine venner):
Marimus, hundrings og kokarori

Anbefal èn blogg:
Ingen over, ingen under og ingen ved siden av: Marimus.
Dette er ikke en gjengjeldelse på at hun anbefalte meg, men rett og slett fordi hun har vært min favorittblogger siden sommeren. Jeg tror ikke det har gått en eneste dag jeg har vært på pc'n der jeg ikke har vært innom bloggen hennes. Jeg er marimusavhengig.
Hun er en ekte trønderjente (merk: litt for mye karsk i helgene?), med masse humor og en herlig kropp (der var jeg kanskje dristig igjen?). Måten hun skriver på får opp humøret mitt, og stadig sjokkerer hun med morsomme innlegg og komiske bilder. Og kjære søte marimus, jeg må nok innrømme at jeg er glad i deg også. Det er ikke rent ofte jeg har lyst til å dra deg gjennom skjermen for å klemme deg.

Nevn tre positive trekk om bloggen til vedkommende som sendte denne utfordringen til deg!
Her hadde jeg tenkt og nevne kroppen hennes igjen, men føler jeg begynner å bli litt vel kroppsfiksert her, så derfor:
1. Hun legger ut artige bilder, som får meg til å glise fra øre til øre. Og det er lang vei det, for å smile altså.
2. Hun skriver herlige innlegg, som er veldig varierte.
3. Hun oppdaterer ofte! Me like!

Jeg sender denne videre til følgende personer:
Nina Christine - http://ninachristine.blogg.no/
Karina - http://dietcokeandkisses.blogg.no/


Det du ikke vet

Jeg vet jeg sa at jeg er lei av utfordringer, og at jeg aldri skulle gjøre det igjen. Likevel så sitter jeg her nå. Siden jeg gang på gang blir utfordret, skal jeg nå nok engang dele sju ting til med dere:

1. Dere husker vel alle filmen Bare Bea, om Bea som så sårt ville miste jomfrudommen sin. Etter den filmen kom ut har jeg ofte fått høre at jeg ligner på henne. Hvorfor aner jeg ikke. Om det er oppførselen hennes og tankegangen hennes, eller utseende som ligner aner jeg heller ikke. Jeg er vel kanskje litt lik rollefiguren Bea, men til mitt forsvar så tok jeg absolutt ikke det siste kakestykket. Ikke at det er noe forsvar.

bare
Et stykk dårlig webcambilde av meg, og et stykk bilde av Bea. Finnes det egentlig noen likhet? Det var like før russenavnet mitt ble Bare Lotte. Jeg må slutte med og tenke så mye på sex tror jeg. Uansett, der er derfor jeg har den headeren jeg har. Mest i mangel på oppfinnsomhet.
barelotte10

2. Jeg er et veldig stresset menneske. Da jeg gikk på ungdomsskolen skrev jeg lister over hva som skulle gjøre når, og hvis jeg ikke fulgte dem fikk jeg panikk. Det ble så ille en dag noen venninner og jeg skulle øve til en heldagsprøve, at de tok fra meg lista og rev den i stykker. Da hadde jeg ropt til dem i ren fortvilelse at vi lå etter skjema. Jeg skriver fremdeles lister, men følger dem ikke slavisk. Jeg har også øvd meg på å roe ned tempoet, hvis ikke kommer jeg til å dø av høyt blodtrykk.

3. Jeg har en piercing i nippeln, og holdt på besvime i dusjen da jeg begynte å blø etter jeg tok den. Jeg liker den veldig godt, og føler at uten den ser puppen min rar ut. Det gjorde forresten ikke noe vondt å ta den, jeg har nesten ikke følelse i brystvortene. Etterpå var det litt ubehagelig, og jeg klarte så vidt og løfte armen, men ellers var det verdt det. Hvis vi ser bort i fra den holdt-på-å-besvime-i-dusjen-opplevelsen.

4. Jeg er fryktelig sjalu. Mest av alt på mine beste venninner. Det er litt merkelig egentlig at jeg som liksom skal være så fornøyd med meg selv, likevel er misunner venninnene mine. Jeg misunner det de kan, hvordan de ser ut, hvordan de framstår for andre. Derfor er det ofte vanskelig for meg å glede meg på deres vegne, men jeg drar meg selv i nakkeskinnet og vil dem kun det beste.

nasty 
Jeg misunner denne blonde jenta veldig mye. Hun er tynn, men likevel har hun former. Hun er søt, morsom og kan det med å ta av. Hun er alt det jeg føler jeg ikke er (jeg er forsåvidt ganske søt da). Dessuten har hun snillere og mer forsåelsesfulle foreldre enn meg. Men what the hell, jeg er glad i henne.

5. For meg er mat viktig. Hvis jeg ikke får i meg mat blir jeg sint og depressiv. Derfor har de som kjenner meg til vane for og gi meg mat, eller merke seg at jeg trenger mat (Merk: Joakim mater meg hele tida).

6. Jeg er sjefete og veldig perfeksjonist. Hvis ting ikke blir gjort på min måte får jeg omtrent fnatt. Jeg er også en person som har det med og sjefe andre rundt. Derfor trenger jeg mennesker som står imot meg når jeg er på mitt verste. Man bør ikke alltid la meg få viljen min, jeg blir så bortskjemt.

7. Jeg takler ikke nærhet og kosing. Eller iallefall jeg gjorde jeg det ikke før. Jeg hadde en egen liten kose-kvote, noe jeg til en viss grad har fremdeles. Det var begrenset hvor lenge jeg taklet og ligge i armkroken til Joakim bare for å kose. Slik var jeg da jeg var lita også. Jeg taklet ikke det å sitte på fanget til noen og få kos. Jeg likte ikke å klemme mye. Hvorfor jeg var og er slik aner jeg ikke.
Dessverre for Joakim sin del har jeg blitt forandret til et kose-monster nå, og blir nesten fornærmet når han ikke koser med meg. Synd det.

kose


Ble du noe klokere på meg nå?

Kan du være min sykepleier?

Kan noen komme og gi meg en C-vitaminsprøyte i rumpa? Jeg kan frivillig brette ned buksa for deg. Bare du gjør meg frisk. Jeg har ikke engang blitt skikkelig syk enda, men jeg merker det kommer nå. Jeg er helt slapp, snørra forsøker å lure seg ut og halsen snører seg igjen.

Dessuten er jeg sulten, men har ikke lyst på mat siden jeg har vondt i halsen. Derfor lurer jeg også på om noen kan komme med kyllingsuppe til meg?

maggisuppeopstillingdk3
Jeg hadde ikke blitt lei meg om noen kom med sånne supper til meg.

Magen min rumler, halsen verker. Det er så synd på meg. Synes du ikke?
Nå skal jeg vekke Joakim, som også er syk. For jeg vil ha trøstekos.

cvitamin1000mgmedMormora mi ga meg forresten ei eske med C-vitaminbrusetabletter. Man legger dem i vann, ser at de bruser og taaadaaam! Det smaker bringebærsaft med litt kullsyre i. Hadde jeg ikke risikert diare ved for høyt inntak hadde jeg spist/drukket hele eska.

Da hadde jeg sikkert ikke blitt syk heller når jeg tenker meg om.


Har du vært syk i år?
Tar du C-vitaminer?

Trege, sinte kunder

" Hei, åpne da! "

Da vekkerklokka ringte sju imorges var det like før jeg snudde  meg i senga. Likevel kom jeg meg opp og dro til en åttetimers lang arbeidsdag. Farsdag og søndagsåpent på et bakeri er synonymt med tonnevis av kunder og milevis av lange køer. Alle vil de ha kaker til sine fedre. Det er bare så synd at enkelte personer i løpet av de åtte timene jeg har åpent ikke klarer å komme for og kjøpe den helvetes kaka.

Det var ti minutter etter at jeg hadde stengt, jeg hadde kastet mesteparten av varene og jeg hadde nettopp gjort ferdig oppgjøret. Jeg var med andre ord klar for å ta dagen. Typisk nok trappet det en kunde opp utenfor døra og banket som besatt på vinduet. Jeg ropte til henne og sa at jeg hadde stengt, og at jeg hadde tatt oppgjøret.

Uansett hvor mye jeg beklaget at jeg ikke kunne selge henne noe, så klarte hun ikke å godta det. Hun banket verre og verre på vinduet og ropte som en galing. Hun ville jo bare ha en liten kake. Hva så? Jeg kan da for faen ikke åpne døra til alle kundene som kommer etter stengetid, jeg driver ikke med forskjellbehandling. Åpner jeg for en, må jeg åpne for alle. Og med tanke på alle kundene som kommer etter stengetid, så hadde jeg i så måte aldri kommet meg hjem.

Det siste hun ropte til meg før hun dro var at vi ga dårlig service og at hun skulle sladre til sjefen min. Ok. Make my day.

Som om det ikke er slitsomt nok å stå opp tidlig på en søndagsmorgen, må jeg samtidig ta imot dritt etter at jeg har stengt? Da har jeg tross alt stått der i kakestresset i åtte timer. Hvis hun har så store problemer med å komme når vi faktisk har åpent, så får det være hennes problem.

Beklager til sjefen min at jeg yter dårlig service etter at vi har stengt. Tilgi meg.

farsdag 
En farsdagskake fra google. Vår så mye bedre ut. Med en blå rose på.

Er du en slik kunde?
Har du opplevd slike kunder?
Hva synes du om slike kunder?

Og har du gitt noen farsdagsgave idag? Isåfall hva?

Tro du ikke at jeg stiller opp for deg når du ikke stiller opp for meg

Jeg er så lei av folk som ikke stiller opp for andre.
Nå snakker jeg ikke om venner som ikke stiller opp. Jeg snakker om alle typer måte og stille opp på. I denne sammenhengen handler det om jobben.

Hvis noen er syk stiller jeg opp og tar vakta for dem. Hvis jeg ikke klarer å dra på jobb, så forventer jeg dermed at andre stiller opp for meg. Jeg våknet klokken 8 imorges med en helsikes til migrene. Jeg klarte ikke tenke, jeg holdt på å spy og det kjentes ut som om øynene mine skulle poppe ut hvert øyeblikk. Jeg lå i senga i fosterstilling og grein som en baby (så klart mest for å få medfølelse fra Joakim som har blitt syk).

Poenget mitt nå da, er at jeg sendte en personen på jobben en melding. På jobben vår er vi få personer og vi er alle avhengige av å stille opp for hverandre. Det hele endte da med at daglig leder måtte stille opp, og hun jobber hver bidige dag ellers. Hun må davel for faen få litt helgafri hun også? Denne personen jeg sendte melding til hadde slått av telefonen. Fikk melding fra henne nå om at hun ikke kunne. En time etter at jeg hovedsaklig begynte.

Det er kanskje litt teit å reagere på denne måten, men denne personen har begynt å irritere meg grundig den siste måneden. Jeg kan love deg at det er ikke bare meg hun går på nervene. Hun er elendig i jobben. Hun gjør ikke det hun skal gjøre og der virker som hun forsøker alt for å slippe unna. I tillegg er hun helt ny, og man forventer jo at nye ansatte skal yte sitt beste? Vel, ikke denne personen.

Takke meg til. Neste gang du spør om jeg kan ta vakta di lille venn, så kommer jeg bare til å ta den fordi jeg trenger pengene. Jeg kommer på ingen måte til å gi deg noen av mine vakter, din unnasluntrer.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde til jobb. Jeg er veldig, veldig neddopet. Migrenetabletter er greit å ha, så lenge de fungerer. Helsike ta at det er farsdag imorgen, det er så mange kunder som vil ha kake. Og ja, jeg drar på jobb med migrene. Spyr eller ikke, jeg trenger pengene og daglig leder er faktisk sjuk hun også. Helsikes ta influensa-sesongen.

dsc00030
Hun forsøkte å vise meg hvor feit hun har blitt av alle bollene, det gikk ikke så bra.


Bruker du å stille opp for andre, eller forsøker du alt for å slippe unna?

Den siste utfording

De fleste her har delt sju fakta om seg selv med leserne sine, nå er min tur kommet.

1. Jeg raper når noen trykker meg på magen. Det skjer automatisk, og jeg klarer ikke å stoppe det. Hvis noen trykker meg flere ganger på rad raper jeg konstant i flere minutter.

2. Jeg har åtte (eller flere) halvsøsken. Jeg kjenner kun en av disse, og det er lillebroren min. Resten av gjengen har faren min spredt omkring i landet. Jeg har forsåvidt ikke møtt han siden jeg var fem år heller. Dessuten har jeg tre stesøsken, så sammenlagt kan jeg si at jeg har 11+ søsken.

3. Jeg er trolig manisk-depressiv i en liten grad. Du finner nok ingen som er mer ustabil i humøret enn meg. I perioder er jeg kjempelei meg, og ønsker bare og forsvinne. I andre perioder er jeg helt oppe i skyene, og snakker som en foss og er hyperglad.

4. Jeg er søt som få, men kan på få sekunder bli så sint at du blir redd. På samme måte blir jeg like raskt blid igjen. Jeg har også voldelige tendenser når jeg er forbanna.

5. Jeg tisset meg ut da jeg gikk i tredje klasse. Det var mamma sin feil, som hadde låst meg ute og ikke gitt meg nøkkel. Jeg kan fremdeles huske pisset som lå i snøen etter meg.

6. Da jeg var 13 år stjal jeg hjemmebrent fra moren min og stefaren min. En politidame tok den ifra meg og ringte hjem. Som straff hjemme tok de fra meg tv'en på ubestemt tid. De truet også med og anmelde meg hvis jeg stjal noe fra dem igjen. Redd som jeg var trodde jeg på dem.

7. Jeg er overbevisst om at det er spøkelser og overnaturlige skumle vesen under senga, i hjørner og andre steder det er mørkt. Derfor har jeg en nattlampe hjemme som jeg må ha på for å klare og sovne.

Jeg slenger med en nummer 8: Jeg er ganske så lei av å bli utfordret nå.

Siden jeg er lei av å bli utfordret vil jeg utfordre dere!
Fortell meg en negativ ting om deg selv, og to positive.

Utfordring

Dette innlegget ble skrevet 6/11 klokken 19:16.

1.Har du vært i noe forhold dette året?
Ja, to utrolig nok.
2. Har du feiret bursdagen din enda?
Ja.
3. Kysset to personer på en kveld?
Telles venninner også her? For i så fall har jeg en lei uvane med å vise litt for mye kjærlighet på kveldstid.
4. Vært på en diett?
Ja, spis og bli feit-diett. Ufrivillig vel og merke, har fått meg jobb på bakeren.
5. Møtt en spesiell som har endret livet ditt? Ja, og han er helt fantastisk.
6. Vært utenlands? Ja, i Riga og Magaluf.7. Hva tenker du på nå? Om jeg skal gidde å kle på meg for å løpe på do.
8. Klemt noen? Når da? Klemmer hver dag jeg.
9. Sovet i en annens seng? Sover i Joakim sin seng omtrent hver natt.
10. Fått en jobb? Ja, som nevnt i spørsmål 4.
11. Gjort noe du har angret på? Jeg gjør alt for ofte ting jeg angrer på.

SISTE:
Den siste personen du ga en klem? Joakim.
Siste personen som ringte deg? Nina, som skulle fortelle meg om at oppgjøret var feil.
Når var siste gangen du følte deg dum? I går kveld. Da ble jeg litt flau.

8 FAKTA:
1. Hjemby? Trondheim
2. Alder?
19 år
3. Frisyre? Pannelugg, fall i håret, volum og utrolig vanskelig?
4. Øyefarge? Brun, med litt grønnskjær. Mersom spyfargetskjær.
5. Høyde? 1.65 sa de på sesjonen, men jeg er overbevisst om at jeg er 1.67.
6. Humør? Sulten, trist og lei. Og sliten.
7. Hvor vil du helst være? På do.
8. Hva var det siste du drakk? Saft.

Ting om mitt kjærlighetsliv:
1. Har du noen gang vært forelsket? Ja
2. Tror du på kjærligheten? Jeg tror på at man kan være utrolig glad i en person, og at det er det som kalles kjærlighet.
3. Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Ja.
4. Har du noen gang knust noens hjerte? Så klart har jeg det, har du ikke sett hvordan jeg ser ut eller? HÆÆÆHÆ, jeg vet ikke.
5. Har du noen gang falt for din beste venn? Falt for en som ble min beste venn.
6. Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? Sikkert.
7. Er du redd for forpliktelser? Spørs hvem jeg skal forplikte meg til.
8. Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? Jeg er heldigvis under den grensa.

FØLELSER:
1. Savner du noen akkurat nå? Ja
2. Er du lykkelig? Egentlig ikke.
3. Spiser du noe nå? Nei, men det gjør jeg snart.
4. De siste ordene du sa til pappaen din: Stefaren min menes vel her, min biologiske far har jeg ikke sett siden jeg var fem år.
5. Siste sangen du sang: Red, red wine
6. Den siste tingen du lo av: Noe venninna mi sa.
7. Den siste tingen du sa: Glad i deg.
8. Sist du gråt: I helga
9. Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå: Bilde av meg og to venninner

HAR DU NOEN GANG:
Sagt: "Jeg elsker deg": Ja
Drømt noe skikkelig rart, og så opplevd det dagen etterpå: Jeg har følt at jeg har drømt det når jeg har opplevd noe, men det kalles jo deja vu, og er visst bare at ene hjernehalvdelen er tregere enn den andre der og da.
Den verste følelsen i verden: Følelsen av å ikke være bra nok.
Framtidig datters navn: Lill Thea
Framtidig sønns navn: Hvis jeg får en gutt skal han hete Lill Thea han også. Jeg er ikke oppfinnsom nok til å finne på to navn.

Jeg velger å ikke utfordre noen, ganske enkelt fordi jeg tror alle er blitt utfordret. Men for all del, hvis du føler deg glemt kan du bare late som du er blitt utfordret av meg.

Lite søvn er dårlig fyll

Jeg har alltid trodd at jeg trenger få timers søvn for å fungere. Hvor lite søvn jeg trenger har jeg aldri vært klar over, men nå har jeg iallefall lært at jeg trenger mer enn to timers søvn for å få hjulene til å snurre. For idag har jeg vært helt på snurren. Jeg har ikke vært beruset, men jeg har gått rundt med en følelse av å være både full og i bakrus. På en og samme tid. Er det mulig? Eller kanskje det føltes som en form for dårlig fyll.

Da jeg sto opp klokken halv sju imorges var jeg overbevisst om at jeg kom til å krepere. Jeg var skikkelig morrakvalm (nei, jeg er ikke gravid) og jeg hadde vondt i hodet. Utover dagen fikk jeg også magesmerter, men jeg tror ikke det skyldes for lite søvn. Likevel var det først da det svartnet for meg og jeg holdt på å gå i bakken at jeg innså behovet for søvn.

Sammenlagt de siste tre døgnene har jeg fått 10 timers søvn. Det er rett og slett for lite. Ikke rart at både hodet og magen satte ned foten idag. Det er på tide å få kontroll over livet mitt igjen. Jeg skal sove litt mer. Apropos få kontroll over livet mitt, så må jeg virkelig skjerpe meg. Jeg må studere, tilbringe mer tid med venner og familie og jeg må se til å ordne småting som stresser meg opp.

Jeg skal få orden på livet mitt snart, helt sant. Jeg skal begynne med det snarest mulig. Jeg skal bare sove litt først...

viljesoverstt
Tenk deg å være en baby som kan sove nesten hele tiden da,
uten at noen klager på det.


Hvor mange timer søvn trenger du for å fungere?
Er du A- eller B-menneske?


Og hvor liker du best å sove?


Ikke mobb kameraten min

- Det er utrolig at USA endelig har fått en svart president. Nå venter vi alle i spenning på hvor lenge han får leve før noen kverker han, sa mamma klokken åtte imorges.
- Hvorfor skal noen ville kverke han? spurte jeg lettere sjokkert over hva hun sa.
- Nei, du vet nå hvordan de amerikanerne er. Rasister hele gjengen.
- Hallo? Aner du hvor mange mørkhudete som lever i USA eller? svarte jeg litt lettere irritert.
- Ja, men de kom jo med slaveskipene og hører jo ikke til der. De har jo sloss om rettighetene sine.
- De hvite kom også med skip da, de hører vel strengt tatt ikke til der de heller...
- Du har rett i det, Lotte, det er jo kun indianerne som hører til der. Men du ser nå hva de har gjort mot dem!
- De er ganske så undertrykt ja, men altså Extreme Makeover ga jo noen av dem nye hus!

Med andre ord har jeg en følelse av at min mor er lettere rasistisk og fordomsfull. Det irriterer meg. Jeg synes alle er like verdt. Det faktum at USA endelig har fått en sort president gjør meg glad. Kanskje det er tid for endringer?

Jeg tror uansett ikke at folk som allerede er full av fordommer og rasistiske meninger endrer holdning. Jeg tror ikke verden blir et bedre sted bare fordi Obama ble president. Derimot håper jeg at han får mer orden på landet og ikke fokuserer så mye på krigføring.

Synes du det er bra at USA har fått en sort president?
Hva mener du om rasisme og fordommer?

Selv er jeg visst medlem av SOS rasisme, tror jeg meldte meg inn en gang jeg var full. Men det er helt greit, jeg støtter gjerne rasisme! Nei, det ble feil. Jeg støtter kampen MOT rasisme!

ikkemobbip1

Alle er like mye verdt, uansett hvordan de ser ut eller hvordan de er som person. Alle er fantastiske!


Greske tall

Finnes det et mattegeni der ute som kan sende meg en drøss med mattekunnskaper?

Jeg har matteprøve imorgen og jeg har ikke øvd. Jeg har faktisk ikke gjort en eneste oppgave gjennom hele kapittelet, akkurat som sist gang. Hvorfor er det så vanskelig å finne motivasjonen til å gjøre noe? Det eneste som frister nå er å ligge i senga i fosterstilling og synes synd på meg selv. I tillegg innså jeg nettopp at jeg må se til å gjøre noe kjemi snart. Hvis ikke står jeg ikke på eksamen.

Jeg kan ikke finne en eneste god grunn til at jeg skal ta matte og kjemi. Jeg syntes det virket som en god ide i sommer. VEL, SÅ LUR ER JEG DA!

Læreren har laget en hjemmeside der han slenger ut kopier av oppgavene som han har gjort, slik at vi kan se på det og forstå. Forstår du noe av dette kanskje?!

matte

Tenkte jeg det ikke. Dette er gresk for meg, og hadde jeg hatt lyst til å lære gresk hadde jeg da for søren ikke gått matte!

Nå skal jeg snurre opp surleppa, plassere en snus under overleppa, legge fra meg pc'n og sette meg med matteboka. Jeg skal også grine litt og hate meg selv for at jeg tok matte, og når klokken er tolv skal jeg legge meg. For jeg skal nemlig på jobb imorgen før jeg drar på skolen og har prøve. Jeg er i knallbra humør skjønner'u!

Har du en bra dag idag søtis?

Hva tror du jeg fikk på forrige matteprøve, med tanke på at jeg ikke øvde noe?

NUSSNUSS FRA MÆ (bare fordi det irriterer meg at alle slenger ut nusser overalt)

Å elske på tross av

"Man skal ikke elske på tross av, man skal elske på grunn av"

Bullshit mener jeg. Hvis man elsker noen så elsker man dem, selv om de har diverse feil. Man kan jo ikke si at man elsker en person på grunn av de feilene han/hun har. Derimot så kan man elske personen i tillegg til å lære seg og overse de små feilene. Det er det jeg kaller ekte kjærlighet.

Jeg vil ikke at noen skal elske meg fordi jeg er pottesur om morgenene, jeg vil at man skal elske meg til tross for den lille irriterende detaljen. At Joakim gir meg ro og fred når jeg nettopp har våknet kaller jeg ekte kjærlighet. At mora mi maser på meg og gjør meg pissforbanna klokka åtte om morgenen kaller jeg rein idioti. Nå skal det nevnes at den kjærligheten mora mi føler for meg og den kjærligheten Joakim føler for meg er ganske så forskjellig. Hvis ikke hadde det bare vært nasty.

n85158517217576484165
Det er bra at Joakim godtar meg slik jeg er, til tross for at jeg ikke kan å sminke meg.
picture 0423
Og jeg godtar han til tross for at han har Hello Kitty-plaster i panna og
 selv om han sover konstant.


Tror du at man kan elske en person på grunn av de feilene personen har?
Eller mener du at man kan elske en person og godta feil?


Baksiden av medaljen

- Det er baksiden av medaljen, sa hun og rakte meg colaen.

Jeg snakker nå om mora til Joakim, altså min svigermor. Da jeg våknet imorges var jeg overbevisst om at jeg kom til å dø. Det kjentes ut som om noen hadde sugd ut all væske fra meg, og plassert et monster i magen min. Etter mye om og men greide jeg å klatre ut av senga. Iført min mest sexy nattbukse (som dere har sett på et tidligere innlegg) og en av t-skjortene til Joakim, omtrent krøp jeg ut av rommet på jakt etter noe salt. Det jeg endte opp med var en pose nachos og ei flaske vann. Vi kan konkludere med at det kom opp sammen med resten av innvollene mine etter 20 min.

Det var omtrent på dette tidspunktet mora til Joakim forbarmet seg over meg, og kjøpte cola til meg. Med andre ord har dagen min vært et reint spyhelvete, men jeg har overlevd. Det har gått alt for mye i mat idag. Grusomme fyllesyke gjør meg til et matmonster.

Mitt inntak av mat og søppel idag:
* Energidrikke
* Nachos
* En pose tortillachips
* En haug med cola
* En like stor haug med julebrus
* Nudler
* En pose cheeze doodles
* Pasta

Nå ligger jeg her på sofaen, feit som en hvalross og kvalm som en..eh.. jeg er kvalm iallefall. Det kjennes ut som et monster åler seg rundt inne i magen min.

Nå gikk forresten kvalmen min litt over. Joakim spaserte nettopp inn i rommet i bar overkropp, og iført arbeidsbukse. Herregud..

* Spiser du også som en gris når du er fyllesyk?
* Menn i uniform (snekkerbukse, brannmannklær, politiuniform) - hot or not?
* Kvinner i uniform (sexy nurse) - hot or not?

Jeg sier bare: hot hot hot!

Vi spyes seinere.


Dra til helvete

Du kan bare dra til helvete. Du er en idiot og jeg er helvetes forbanna.

Du går visst inn for å ødelegge kvelden eller hva? Du gjør meg lei meg. Takk for det. Som om jeg ikke er lei meg nok fra før av. Jeg er så helvetes faen i fitte lei av å tenke på at jeg hater verden. Jeg er lei av å gå rundt å ha vondt i hele meg. Jeg er lei av å ha vondt inni meg. Jeg er lei av å kjenne magen knyte seg sammen i smerte fordi jeg er så lei meg. Jeg er lei av tårene som svir. JEG ER LEI!

HVORFOR?! Hvorfor må du gå inn for å trenge meg inn i hjørnet og gjøre meg lei meg? Er det for mye forlangt å få en kveld i fred, der jeg kunne kose meg? En kveld jeg hadde gledet meg til?

Read my lips: DU KAN DRA TIL HELVETE!


RSS 0.91