Den grusomme kjæresten

Søvnproblemer er slitsomt. Da jeg ikke fikk sove i natt holdt jeg på å legge puta over trynet på Joakim. Jeg hater at andre sover godt, mens jeg ligger våken. Spesielt hvis de snorker, fiser og lager merkelige gryntelyder. Det endte med at jeg tok fram pc'n og forsøkte så godt jeg klarte å overse snorkeprompen som lå ved siden av meg. Det var lettere sagt enn gjort, med tanke på at han var overalt. Enten lå han på ryggen med føttene over meg, eller så lå han på siden med rumpa godt oppi ansiktet mitt (Merk: PROMP). Og så var det den siste stillingen som tok kaka. Han la seg på magen, med arma over pc'n min. Da ble jeg meget frustrert, her satt liksom jeg og forsøkte å spille booble shooter!

Plutselig rykket han til, og reiste seg opp med vidåpne øyne. Han så livredd ut.

Jeg: Hva er det pus?
Han: Hvorfor sa du at du skulle slå spikre gjennom magen min? (dette sa han med skjelvende stemme)
Jeg: Det har jeg aldri sagt..
Han: JO! Du sa du skulle gjøre det, og så gjorde du det! Hvorfor det?! (her hørtes han ut som om han var på gråten)
Jeg: Nei, vennen. Det jeg sa var at du skulle få burger til frokost.
Han: Å?

Jeg: Ja, jeg skal ordne burger til deg når du står opp imorgen.
Han: Åja....


Og vips var han borte igjen. Jeg har en følelse av at enkelte her ikke har godt av å se på filmer som "Luftslottet som sprengtes". Jeg har også en følelse av at jeg kanskje ikke er så bra kjæreste, med tanke på at han har mareritt om at jeg slår spikre gjennom magen hans. Her er det forbedringspotensiale fra min side tror jeg, gitt.

theachillespiercing1
Mangler bare at han drømmer om at jeg stikker slike saker gjennom hæla på han nå. (bilde fra google)- Snakker du i søvne?
- Har du noen morsomme historier som handler om å snakke i søvne?

Den tid, den sorg

Takket være min lille tabbe i går, fikk jeg ikke sove før klokken var 6 i morges. Da hadde jeg stått opp og endret på eksamensoppgaven min to ganger. Takket være den lille tabben min i går, måtte jeg stå opp tidlig og skrive ut den redigerte oppgaven min. Takket være mitt søte morgenansikt, så valgte Joakim å kjøre meg til skolen. Takket være Joakim fikk jeg levert oppgaven raskt, for så å dra rett hjem til senga.

Takket være Joakim har jeg sovet helt til nå. Jeg har det bra nå. Jeg er litt skuffet over meg selv, siden jeg har levert tidenes dårligste oppgave. Jeg skjemmes så mye at jeg håper ingen leser den (neida, du leverte 3 eksemplarer, det er sikkert ingen som skal lese den...). Likevel er jeg fri! Jeg har levert! Nå har jeg kun den praktiske eksamen igjen. Den tid, den sorg.

Nå skal jeg finne ut hva jeg vil ha til middag. Har du noe forslag kanskje?


- Er du ferdig med eksamener?
- Sov du godt i natt?

Din dumme, dumme ku! MØØ!

facboo kopi

For 6 timer så jeg ingen ende på dette uendelige, grusomme eksamenshelvetet. For 2 timer siden var jeg så stresset at jeg omtrent tissa på meg. Det var en time til skolen kom til å stenge, jeg skyndtet meg verre enn verst med å få ferdig siste rest. Joakim svingte utafor med batmobilen sin, og vi suste avgårde mot skolen min. Vi måtte rekke det før alarmen ble slått på!

Har jeg forresten nevnt at skolen min er skummel på kveldstid? Det er tross alt en nedlagt psykiatrisk avdeling, og det skal ikke forundre meg om det spøker der. På kveldstid er det ganske så mørkt på skolen, og det hører til historien at både jeg og Joakim er Pelle og Pysa (fra kaptein Sabeltann, du vet. Skjønt Joakim og jeg ikke er søsken da, det hadde bare vært ekkelt). Med andre ord kloret vi oss fast til hverandre der vi vandret i gangene, alarmen var visst ikke på og adgangskortet fungerte. Vi gikk inn ei dør som knirket slik de gjør i filmer, det var helt mørkt inne i trappeoppgangen vi sto. Vi klamret oss til hverandre og begynte å gå oppover. Til slutt sto vi utenfor døra til datarommet. Adgangskortet virket ikke. Det endte med at vi løp ut, det var om å være førstemann ute. Det er allmenn kunnskap at det alltid er sistemann som blir tatt av spøkelsene.

Da jeg kom hjem, fikk jeg vite at stefaren min har kjøpt inn blekk til printeren, slik at jeg fikk printet ut 75 sider hjemme istedet. Dette gjorde jeg, og det tok en hel time. Jeg rasker med meg arkene og tusler bort til Joakim, setter meg ned i sengen og ser gjennom arkene mine.

facboo

Tror du ikke jeg har glemt å endre på kildehenvisningene i selve oppgaven?! Det vil si at jeg må skrive om og skrive ut ca 33 sider i morgen! Jeg håper virkelig at skriverne på skolen er ledig. Jeg må få ordnet det før klokken halv ni, med andre ord må jeg være på skolen klokken 8. Det igjen betyr at jeg må ta bussen klokken 7, og det igjen betyr at jeg må stå opp klokken 6.

Lotte, din dumme, dumme ku! MØØ!- Har du gjort noe teit i dag?

Bloggpris

Trine Camilla ga meg en bloggpris på fredag. Nå er det min tur å gi den videre til tre bloggere jeg synes fortjener den. Det er nesten umulig. Jeg, som ikke engang klarer å velge om jeg skal ha på meg svart eller hvit truse om morgenen, klarer da vel ikke velge mellom 100 geniale bloggere! Jaja, jeg får bare kaste meg ut i det.

34570881259289201486


Etter mye tenking har jeg kommet fram til at følgende tre fortjener prisen (selv om jeg gjerne skulle delt ut minst sju til) :

Malin
Monica Christine
Sofsen

Takk for at dere får meg til å tenke, le og gråte. Uten dere hadde jeg strøket med i disse eksamenstider.

Bloggbrev fra Lotte

Kjære store og små.
Jeg ligger nå i sengen min, har vondt i halsen og er utrolig kvalm. Gårdagen endte med en tur på Byåsen Pub, der ble det litt mye. Egentlig ble det ikke det. Jeg bare tåler ikke øl. Nå er jeg veldig trøtt, derfor skal jeg sove litt til.
I kveld skal jeg på kino og se "Luftslottet som sprengtes". Har noen av dere sett den enda?

Jeg er forresten veldig forelsket på nåværende tidspunkt. Håper Joakim kommer med den bare overkroppen sin og legger seg inntil meg. Det hadde vært deilig å ligget litt i armkroken nå. Jeg elsker å være forelsket.

Vi blogges når jeg våkner til live igjen, og sprudler over av energi.

Med vennlig hilsen Lotte


881619416680604852887604841684316197837n
Så trøtt...- Har du sett, eller skal du se, luftslottet som sprengtes?
- Hva skal du i helga?

Fail!

Da jeg gikk til bussen i dag var jeg veldig irritert på undertøyet mitt. Helsikes som det gravde seg inn i -foran der, dere vet-! Jeg irriterte meg over dette i flere timer, og da jeg omsider gikk på toalettet fant jeg årsaken. Når man har det travelt om morgenen drar man gjerne på seg klærne i en fei. Dette var tilfelle med meg i morges, og trusa endte bakfram. Trist at jeg ikke oppdaget dette før jeg hadde fått meg gnagsår i dåsa. Fail!

Det var dagens. Og nå? Oppgaveskriving!

Vi blogges når jeg har skrevet 5 sider om noe jeg ikke vet noe om.


- Har det hendt at du har tatt på deg klær feil vei?

Frøken skrivesperre

Da jeg gikk på videregående elsket jeg oppgaver der jeg måtte drøfte og virkelig bruke hjernen. Jeg gjorde en oppgave på under tre timer, og var virkelig i mitt ess da jeg skrev. Karakterene ble gode, stoltheten min ble matet og jeg følte at jeg virkelig kunne det jeg skrev om.

Nå går jeg på høgskolen, og det er ikke like morsomt lenger. På mandag skal jeg levere en oppgave som tilsvarer en slags eksamen, og jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg føler at jeg har null kunnskaper om det oppgaven handler om, og dermed er all min selvtillit forsvunnet. Motivasjonen svikter med en gang jeg føler at jeg holder på å feile. Er det slik det føles å ha hjerneteppe? Er det slik det føles og ikke være skoleflink?

Jeg liker ikke følelsen jeg har akkurat nå. Jeg liker å være nerd, og skulle gjerne ønske jeg var nerd på dette området.

Denne oppgaven er viktig, og jeg vet jeg har kapasitet til å klare og skrive en bra oppgave. Hadde jeg bare visst hva jeg skal skrive om. Det er ikke noe morsomt å være student lengere. Jeg vurderer sterkt å streike, for så å søke meg jobb som kassadame på Ica. Satse på å gifte meg med en rik og suksessfull mann, som kan forsørge meg og våre ti barn.

Nei! Lotte, nå må du skjerpe deg. Ro ned nervene, trekk pusten dypt, holde tunga på plass i munnen og sparke i gang hjernen. Dette skal du greie. Det er bare en oppgave. Du dør ikke av den.

YOU CAN DO IT! WORK IT BABY! DAMN GIRL!

Dere kan godt stille dere på sidelinja og lage et heia-rop til meg. Oppmuntre meg, sparke meg avgårde og sende meg rett i mål. Hvis dere vil skrive oppgaven for meg, skal dere få lov til det. Null stress altså.

1000822
Meg med skrivesperre. I finstasen så klart. Det er viktig å føle seg bra i tunge situasjoner.


- Er du skoleflink?
- Sliter du med hjerneteppe?

My boobs are okey!

Jeg har nå et klart bevis på at jeg har lagt på meg det siste året. I dag fant jeg det gamle kameraet mitt med bilder fra russetiden mai 2008. Her har dere et bilde av meg fra den tiden:

fr

Her har dere et bilde av meg fra forrige måned:

etter


Det som er så flott er at det virker som om mesteparten av fettet har tatt veien til puppene (hvis man ser vekk i fra haka og magen). Man liker det! Nå har jeg en stor plan om å få vekk det overflødige fettet på magen, samtidig som jeg beordrer puppene om å holde seg slik de er. Vi får se hvordan det går.

Jeg er forresten litt puppefiksert for tida. Venninna mi skal operere puppene sine neste tirsdag, og jeg gleder meg til å se resultatet. Selv har jeg endelig innsett at mine er fine som de er. De har jo trossalt "operert" seg selv. Og hvem sa at sjokolade og potetgull ikke er bra for meg? Puppene mine og jeg skal åpne en potetgullpose i morgen med god samvittighet. Trossalt tvillingene vokser jo av det!

My boobs are okey!


- Store eller små pupper?
- Er du fornøyd med puppene dine?

Sjokoladesuffle og duracell på høyt nivå


sjokoladesuffle

Ved hjelp av Joakim klarte jeg å skille eggehviter og eggeplommer. Jeg har ikke et så nært forhold til egg. Hver gang jeg forsøker å knekke det, ender jeg bare med å få egg og eggeskall overalt. Det var ikke så vanskelig å lage sjokoladesuffle, det finnes tross alt ingenting google (og litt gaffateip) ikke kan hjelpe til med. Typisk nok måtte Joakim løpe ut døra rett før sjokoladesuffleèn var ferdig. Han rakk ikke engang å se hvor mye den hevet seg! Liverpool er viktige saker.

Det betydde bare at det ble mer til lillebror og meg. Enda mer typisk viste det seg at lillebror ikke liker mørk sjokolade. Da ble det enda mer på meg. Nå er jeg litt kvalm.

Dessverre har feberen kommet tilbake igjen. Jeg skal ikke syte, jeg kan for det selv. Når man løper rundt som en duracell i flere timer, så ber man om å bli sykere igjen. Jeg har vasket både badet og dassen. Jeg har støvsuget de to førstnevnte, pluss gangen. Fjernet aske fra peisen, hjulpet Joakim med middagen, ryddet på kjøkkenet og gjort litt skolearbeid. Nå bør jeg legge meg nedpå litt, men det går ikke.

Jeg fant nemlig ut at jeg skal levere en mappeoppgave på mandagen, som tilsvarer en eksamen. Oooops. Jeg får vel starte med den, for å bli ferdig. Den som trodde at tegnspråkstudiet var lett, er faen meg ikke helt rett i hodet (Merk: meg).

Nå skal jeg kjøre i gang duracellkaninen i meg igjen.


- Har du smakt sjokoladesuffle?

Min sofa er lastet med...

Skal man ta seg betalt for å hjelpe andre?
Skal man ta seg betalt for å hjelpe en eldre dame?

Det har seg slik at i oppgangen der jeg bor, så bor det også minst tre eldre damer. Hver for seg, så klart. Av og til trenger de hjelp, og det er ikke alltid de har noen som kan hjelpe seg. Det er når slike situasjoner oppstår at det er kjekt å bo i en blokk. Man har minst syv andre leiligheter rundt seg, og blant dem må det nesten være noen som er hjemme og kan hjelpe.

Lillebroren min og jeg ble en av dem i kveld. Vi satt i sofaen og koste oss med en film. Tenacious D for å være mer konkret. Hvorvidt det er ansvarlig av meg å la lillebroren min på 10 år se en film der de sier "fuck" annenhver setning og trykker på knapper med penisen sin, det kan diskuteres. Det tar vi en annen gang. Poenget er at vi satt der i sofaen, og det ringte det på dørklokken. Der ute i gangen sto en av de eldste naboene våre. Hun er nok rundt 85 år, snill som dagen er lang og fryktelig dårlig til bens. At hun hadde gått ned trappa for å ringe på, tydet på at noe var viktig.

Hun fikk ikke tv'en til å fungere. Det var totalt krise! Derek skulle jo gå på NRK i kveld (hva er Derek for et program forresten?). Lillebroren min og jeg er oppfostret til å være snille, så vi lusket villig etter henne opp trappen og inn i hennes leilighet (som luktet bestemor og skuffkake). Det tok oss under tre minutter å fikse tv'en hennes.

Det var da hun sa de grusomme ordene: "Vent litt, jeg skal bare hente pengboka mi!"
"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!", ropte en stemme i hodet mitt. Jeg er ikke i stand til å ta i mot penger fra andre, med mindre jeg virkelig må. Hvis det skjer, ender det med at jeg går rundt med skyldfølelse i flere dager. Jeg sa nei til henne utallige ganger. Jeg forklarte at det ikke var nødvendig. Jeg forklarte at vi bare gjorde henne en nabotjeneste, og at vi ikke trengte betaling for det. Til slutt måtte jeg gi opp. Den eldre kvinnen var så bestemt at hun hadde vunnet over et esel i en stahetskonkurranse.

Da hun sa vi skulle få betalt så jeg for meg en 50-lapp. Det er vel og greit. Ikke for mye, og ikke for lite (hvis man ser det fra begge sider). Typisk nok kom hun haltende med en 200-lapp i handa. Jeg kjente hjertet synke i magen, og prøvde nok engang å diskutere henne fra det. Det nyttet ikke.

Så nå sitter jeg her i sofaen, 200 kroner rikere, og leker "min sofa er lastet med". Min sofa er lastet med et tonn skyldfølelse. Hva er din sofa lastet med?

eldre dame
(Bilde hentet fra google)

- Hvordan føler du deg hvis du får penger du mener du ikke fortjener?
- Hvis en "fremmed" trenger hjelp, er du villig til å hjelpe da?

Det syvende bildet

Siw-Veronica sikret seg nettopp en førsteplass på hevnlista mi, da hun har utfordret meg. Likevel skal jeg ta utfordringen. Bare fordi jeg er syk. Ja, vi skylder på det. En god unnskyldning. Så her kommer mitt syvende bilde, i min syvende mappe.

1. Gå inn på mappa "Mine Bilder"
2. Velg den 4. eller 7. mappen
3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i ett innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til de du utfordrer, og gi de beskjed om utfordringa.

photo1942

Den syvende mappen heter noe så originalt som "meg". Her har dere meg. En blå meg, vel og merke. Bildet er sikkert tre år gammelt, det ser jeg på BH'en jeg har på meg. Den var min favoritt, men ble ødelagt. Typisk. Man kan også se at kløfta mi er mye mindre enn den er per dags dato. Det igjen betyr at jeg har lagt på meg litt mye de siste tre årene. Dessuten hadde jeg svart hår. For å gjøre hele settingen mye bedre, så sto jeg på badet. Du ser dusjen i høyre hjørne.

Jeg utfordrer alle som leser dette innlegget, og de av dere som bare krysser dere ut uten å ta utfordringen, venter en grusom smerte. Jeg mener det. Det hviler en forbannelse over denne utfordringen. De som ikke tar den vil virkelig angre. Helt sant.


- Har du forandret deg de siste tre årene?
- Tar du utfordringer?

Kom hit, slave!

Nå er jeg lei av å være syk. Det er ikke morsomt en gang. I dag er det ingen som duller med meg, og da er det jo ingen vits i å være syk engang! Det eneste positive med å være syk, er at det er noen som behandler deg som en prinsesse. Jeg er visst ingen sin prinsesse i dag. Det er ikke gøy!

Nå krever jeg at det kommer noen hit og gir meg alt jeg peker på, samtidig som de pjusker meg på ryggen, og hvisker hvor pen jeg er i øret mitt. Det er lov å dra en liten hvit løgn. Jeg vet egentlig at jeg ser ut som en zombie med mine sprukne lepper, fett hår og hårete legger. Det er bare fordi jeg ikke har orket å krype inn i dusjen enda. Og det igjen, er din feil! Hadde du dullet masse med meg, så hadde jeg jo så klart sett ut som Angelina Jolie akkurat nå. Det er jo logisk. Så, hvor er slaven min?

Istedet sitter jeg i sofaen, syter i tomme luften og spiller poker på 123spill.no. Jeg kan ikke poker engang!

poker
Trykk på bildet for å komme til spillet.


- Underhold meg! Fortell noe morsomt?
- Liker du å bli pjusket?


Are you afraid of the dark?

Vet du hvordan det er å grue seg til å være alene hjemme?
Vet du hvordan det er å måtte sove med nattlampe?
Vet du hvordan det er å konstant se seg over skulderen, ha på alt av lys og tv'er, bare for å føle seg litt trygg?


For min del spiller det ingen rolle at lillebror er her. Jeg er pissredd for å være alene hjemme (selv om han er her, heh). Jeg føler meg utrygg og blir veldig stresset. Joakim sa han kunne ligge over til meg noen netter, og ei venninne sa hun også kunne det. Nå har jeg blitt syk, og det er kun Joakim som kan sove hos meg. Han vil ikke det.

Jeg blir kjempestresset. Jeg klarer ikke tanken på å være alene i tre netter. Det er grusomt. Jeg har prøvd det før, og da har jeg ikke fått sovet noen ting. Å gå i tre netter uten søvn, bare fordi jeg er så pisseredd - det er jeg ikke interessert i. Det er patetisk.

Det sies at man må venne seg til det. Vel, jeg tror ikke på sjokkbehandling.

At jeg en gang i framtiden skal flytte for meg selv, er noe jeg velger å ikke tenke på. Jeg blir kvalm med tanken. Jeg vil ikke bo alene. Jeg takler ikke å være alene. Jeg vet ikke hvorfor, og det irriterer meg.

Jeg er så jævlig paranoid.

afraiddark
Jeg vet det ikke finnes monstre under sengen, eller i skapet. Jeg er bare redd likevel. (Bilde fra google)- Er du redd for noe?

Jeg har den beste lillebroren i hele verden

Det var meningen jeg skulle sitte barnevakt for lillebroren min i helga, men plutselig ble situasjonen motsatt. Nå ligger jeg i senga og ynker meg av smerte (huden brenner), samtidig som jeg hoster ut lungene mine. Lillebror kommer hver gang jeg roper på han. Og så gir han meg klem og nuss på kinnet. Nå nettopp kom han inn med lydboka si til meg. Bare for at jeg skulle få det bedre. Er han ikke skjønn?

Joakim derimot, han kan bare dra seg baklengs gjennom fuglekassa. Jeg ringte han isted og spurte om han kunne dra på butikken for meg. Svaret jeg fikk var: "NEI, æ e trøtt". Okei. Dro selv jeg, og fikk kjeft av apotekerdama. Hun tror jeg har svineinfluensa. Personlig er jeg overbevist om at jeg kun har sesonginfluensa. Nå skal det jo nevnes at jeg også var overbevist om at California var en by, rett under New York.

Så nå ligger jeg i senga og gomler is, tamiflu og hører på Harry Potter. Great.

picture 40
I love you, I love you, I love you!


- Er du syk for tida?
- Har du et godt forhold til søsknene dine?

Karma og pacxon

Jeg gir meg. Positiv tankegang ser ikke ut til å virke lengere. Nå har nesa begynt å renne og jeg har hostet konstant i hele dag. Snart slipper jeg nok 3T, for jeg kjenner magemusklene jobber hardt for hver gang jeg hoster. C-vitaminene fungerer visst ikke helt som de skal. I over en måned nå har jeg vært uggen, og kjent at jeg har vært på vei til å bli forkjølt (du vet den følelsen du har dagen før influensaen bryter ut). Ingenting har skjedd, og jeg har hele tiden tenkt: "Nei, lille Lottemor, du blir ikke syk. Ta c-vitaminer og drikk vann, så blir du så fin!". Tullball.

Det er nok karmaen. Jeg er sikker på det. Den har kommet for å ta meg. Det er sikkert fordi jeg har vært så slask i det siste. Jeg har sikkert vært slem med noen. Garantert. Nå er karmaen her. Jeg får vel hoste meg gjennom dette. I morgen skal jeg være supersnill, slik at jeg får god karma. Da stopper nok hosten og snørret, skal du se.

Det er fremdeles noen timer igjen til i morgen, og den tiden har jeg tenkt å bruke effektivt. Nemlig ved å spille dette:
http://www.onemorelevel.com/game/pacxon

pacxon
Ååh, som jeg koser meg!


Dere får ha en fin helg. Selv ser jeg fram til å leke "mamma" i 5 dager. Skal bli gøy å sjekke om jeg klarer å få lillebror til å spise grønnsaker og gjøre lekser. Jeg gleder meg til masse kvalitetstid!

- Spiller du ofte spill fra 123.spill.no?
- Har du god karma?

Overkropper. Overload.

Jeg smiler fremdeles. Faktisk smiler jeg så mye at det er stor fare for at ansiktet mitt stivner slik. Herregud, så mange overkropper jeg så i natt. Det må være noe galt med meg og hormonene mine. De er helt løpsk. Jeg er helt løpsk. Jeg klarte ikke blunke. Bare brystkasser, muskler, hoftebein og...og....og.... JEG ELSKER EDWARD CULLEN I BAR OVERKROPP!!

Puh, der fikk jeg sagt det. Nå må jeg nok slette det jeg skrev, slik at ikke Joakim ser det. Eller, forresten: Joakim, hvis du ser dette, så har jeg en tjeneste å be deg om. Vennligst vreng av deg t-skjorta og vandre rundt omkring i bar overkropp. Noe må gjøres for at jeg skal glemme alle de deilige overkroppene jeg så. Nam. Totalt overload!

Har jeg sagt at jeg gleder meg til sommeren eller?

newmoonposter
Can't get you out of my head.. Na na na, na na na nanana na..


Anyways, nå skal jeg forsøke å ro meg litt unna, slik at dere ikke tror jeg er en pervers freak. Så, har dere fått med dere at det er helg nå? Jeg skal sitte barnevakt for lillebroren min i 5 dager fra og med i morgen. Jeg gleder meg litt.


- Liker vi menn med bare overkropper?
- Hva skal du gjøre i helga?


Jeg beseiret dørstokkmila!

Da var det gjort. Jeg har vært på treningssenteret, og jeg innså med ett hvor deilig det er. Utrolig nok har jeg savnet det. Du vet det er lenge siden du har trent når du virkelig savner det. Med mindre du er treningsfreak, da savner du det hele tida.

Nå skal jeg straks trøkke i meg en hjemmelaget cheeseburger (lenge leve sunnheten, slankehysteri og alt det der), og så skal jeg ta en liten powernap. Premiere i kveld! Jeg gleder meg. Gleder meg. Gleder meg. Jeg gleder meg!

Jeg har dessverre ikke mer tid til dere for øyeblikket, så jeg avslutter her. Vi blogges i morra liksom. Ikke sant?


- Har du vært flink og trent idag?

Dørstokkmila

Man ser seg i speilet. Ser at alt har blitt større. Magen, lårene, armene, halsen og puppene. Ved nærmere ettertanke kan puppene bli større for min del, det gjør ingenting. Hadde bare alt det andre holdt seg normalt. Lårene og rumpa har blitt litt slappe igjen. Jeg vet at med en gang jeg begynner å trene, så popper musklene tilbake.

Det er bare det å komme seg på trening som ikke funker. Den dørstokkmila er altfor drøy, jeg finner ubevisst på unnskyldninger for å slippe. Enten er jeg sliten, eller så har jeg vondt i hodet, og ganske ofte så har jeg vondt i magen også. Nå tror jeg disse unnskyldningene jeg finner på, har slått tilbake på meg. Nå har jeg faktisk hatt vondt i magen i flere dager. Dørstokkmila ble med ett enda verre å komme seg over.

Jeg tror nok det må en liten skjerpings til her. I morgen skal jeg på trening, uavhengig om jeg har vondt i magen eller ikke. Om jeg så må krype til treningssenteret, så skal jeg komme meg oppover. Mageflesket is going down!

Skjerpings!


kjeft1300x211
Mannen fra google sier at jeg må få den slappe rævva mi opp av sofaen og komme meg på trening!


- Synes du det er vanskelig å komme i gang med trening?
- Hvis du legger på deg, hvor legger fettet seg?

En velfortjent premie

Forleden dag sa en venninne av meg at hun var så trøtt, at hun hadde lyst til å hoppe foran en buss framfor å dra på jobb. I dag streifet den samme tanken meg. Døgnrytmen min har tatt helt av og nekter meg å sovne før klokken nærmer seg 5 om morgenen. Det spiller ingen rolle når jeg legger meg, om jeg er litt sliten eller ikke. Jeg får ikke sove. Jeg ligger bare i senga og vrir meg, og tenker veldig stygge tanker om hodeputa mi.

Med andre ord var jeg et vrak da vekkerklokka ringte i morges. Jeg hadde fått rundt 1 times søvn, og kroppen skrek etter mer. Etter en enorm diskusjon mellom meg og kroppen min, kom jeg meg opp av senga å krøp inn i dusjen. Jeg trodde jeg skulle svime av da jeg kjente det varme vannet. Kroppen fikk totalt sjokk. Det var som å bli vekt opp av en dyp søvn.

Klokken halv åtte var jeg på vei til bussen. Det var kaldt ute, jeg var så trøtt at jeg var kvalm og knærne skalv. Selv om jeg var mer død en levende, kom jeg meg på skolen, og der ble jeg helt til klokken to. Jeg fortjener en premie for å ha kommet meg på skolen!

Jeg fortjener også en premie for rekord i å sovne under forelesningene. Egentlig kunne jeg likegjerne blitt hjemme i senga. Nå håper jeg at jeg har kicket døgnrytmen min så hardt bak at jeg sovner rundt 12 i natt. Det hadde vært kjekt.

premie
Se der ja! En velfortjent premie.


- Hva fortjener du premie for akkurat nå?
- Hvor mye søvn trenger du for å klare deg gjennom en hel dag?
Twilightpremiere

twilight

La meg bare si som John McClane: Yippee-ki-yay, motherfucker!

Det nye billettsystemet til trondheimkino satte meg virkelig på pinebenken. Jeg så for meg at det hvert øyeblikk kunne komme en djevel og stikke av med de knallgode setene jeg hadde valgt. Det skjedde nemlig da jeg skulle bestille billetter til "Jenta som lekte med ilden". Heldigvis fikk jeg ha billettene mine i fred, og nå gleder jeg meg rund til å dra på kino. Og så på natta da, dere! Jeg har aldri vært på kino om natta før. Så spennende liksom. Lurer på hvordan jeg skal komme meg hjem.. Det problemet tar vi siden!

For å gjøre humøret enda bedre, skal jeg på kino uka etter også for å se "Luftslottet som sprengtes". Jeg blir helt vill i flettene her jeg sitter.

newmoonposter
Kjære hotstuff, hvis du føler for det kan du gjerne hoppe ut av kinolerretet og storkline med meg. Joakim skal jo uansett ikke være der så..


- Skal du se den nye Twilight-filmen?

Du vet dagen er dømt

Du vet dagen er dømt til å bli dårlig når du ikke klarer å sovne før klokken 5 om morgenen.
Du vet dagen er dømt til å bli dårlig når du våkner klokken halv 1, og innser at du gikk glipp av nok en skoledag.
Du vet dagen er dømt til å bli dårlig når du innser at du har så vondt i halsen at trening ikke frister.
Du vet dagen er dømt til å bli dårlig når du oppdager at du har 4 oppgaver du skal gjøre og levere innen 30 november.
Du vet dagen er dømt til å bli dårlig når du innser at du ikke rekker å begynne på noen av de oppgavene idag.

Du vet dagen blir bedre når du oppdager hvor herlig livet er tross alt stress og plager.
Du vet dagen er verdt å gå gjennom når du innser at du smiler, selv om du er i dårlig humør.

Det er bare stress og dritt, likevel er jeg tilfreds. Jeg liker den følelsen. Jeg startet med godt mot i morgen. Da skal jeg sette meg inn i hva jeg skal gjøre framover, jeg skal trene hardt og jeg skal kysse opp Joakim.

287016254279501485575501464773185024804n
Jeg gleder meg til den 30 november. Da er det meste stresset ut av verden!- Klarer du å tenke positivt selv om det er masse stress framover?

- Trener du hver dag?

Jeg er ikke hysterisk, jeg er bare en jente

"Hva synes du om den nye toppen min da, pus?"
"Toppen er fin den, MEN den er kanskje litt...sånn...posete?"
"Say what?!" *@"RAAARG@£$#¤&**


Kjære gutten min, du sier aldri at en topp er fin for så å slenge inn et stort MEN. Aldri si MEN når dama di graver etter komplimenter. Du skulle heller sagt: fargen er nydelig, du får store og digge pupper i den og jeg elsker deg. Du skulle ikke sagt: toppen er fin, MEN du ser ut som en jævla potetsekk i den.

For det er det en skikkelig jentehjerne tolker det som. Det er godt mulig at du ikke mente det på den slemme måten, og at du faktisk synes den var fin. Kanskje du snakket sant da du bare forsøke å si at du liker å se mer former på meg. Eller kanskje du bare sa alt som falt deg inn da du rodde deg unna sinna Lotte. Uansett, jeg ble lei meg.

Her står jeg flere timer på badet og sminker opp det jævla kvisetrynet. Her står jeg på badet i flere timer og retter ut håret, for så å lage volum. Her står jeg flere timer foran klesskapet for å finne noe fint å ha på meg. Bare for at du skal legge merke til hvor fin jeg er. Okei, kanskje ikke flere timer. Det føltes iallefall slik. Jeg hater nemlig å dolle meg opp. Det er derfor jeg gjerne vil du skal legge merke til det når jeg først gjør det.

Og så sier du at jeg ser ut som en sekk med poteter fra Åfjorden?!

Kom du ikke her og tro jeg føler meg sexy nå. Og du, tro du ikke at jeg har tenkt å gi deg noe godsaker i framtiden. Ikke før du sier unnskyld og kjøper en ny kjole til meg.

Jeg er ikke hysterisk, jeg er bare en jente.

img463a4d08e70d0
Kom du ikke her og si at kjolen min ser posete ut, du vil angre på det! (bilde fra google)- Hvor lang tid bruker du på å pynte deg?

Prøv dette nå!

"Ønsker du å dufte sexy? Dypp fingeren din inn i vagina og stryk saften bak ørene, som parfyme. Den inneholder feromoner som eksperter hevder tiltrekker seg det motsatte kjønn."  Fra boken "den gode orgasme guiden" skrevet av Kate Taylor

Qoute Charlotte: "Hell no! Skal jeg liksom putte pussy-juice inni øret mitt? Juicey!"

Hver gang jeg har lest en sexbok har dette temaet blitt nevnt. Det virker som alle sexologer og sexspaltister er storfan av å dufte fitte. At (for å si det på Charlotte sin måte) pussy-juice inneholder feromoner som tiltrekker mannfolk, kan jeg forstå. At man er villig til å vaske seg i sin egen våte herlighet, det har jeg problemer med å forstå.

Jaja, hvis jeg noen gang skal gjøre det, så skal jeg passe på at jeg ikke har et alvorlig tilfelle av soppinfeksjon på det tidspunktet. Hvem vet, kanskje Joakim kommer løpende med tunga ute hvis jeg bytter ut parfymen min med litt pussy-juice.

vagina
(bilde tatt fra google)


- Har du noen gang brukt din egen pussy-juice som parfyme?
- Tror du at mannfolk blir mer tiltrukket av det?
(hvis du er mann - blir du mer tiltrukket av fittelukt?)

Carousel, you know what it means

For 24 timer siden hadde jeg tenkt å lage et "grunner til at jeg er så utrolig lykkelig akkurat nå"-innlegg. Det rakk jeg ikke gjøre, fordi den fantastiske kjæresten min ville se The Mentalist med meg.

For 5 timer siden hadde jeg tenkt å lage et "grunner til at jeg er så ulykkelig akkurat nå"-innlegg. Jeg valgte å ikke gjøre det, da jeg har merket dere ikke liker triste-Lotte.

Det er merkelig hvor raskt humøret endrer seg. Det er som en berg- og dalbane, og jeg går i samme fella hver gang jeg er på toppen. Jeg lar meg selv rive med, jeg lar meg selv nyte og ha det bra. Jeg tenker ikke på konsekvenser eller hva som skjer framover. Så kommer nedturen, og dævven det går raskt til tider. Nå føler jeg meg bare dum fordi jeg lot meg selv tro at jeg var kvitt depresjonene. Man blir ikke kvitt det, det lurer der bak i skyggene.

Nå har jeg gjort Joakim forbanna på meg og jeg har gjort meg selv forbanna på han. Jeg vasket ikke speilet på badet skikkelig fordi jeg ikke så noe gjennom tårene. Jeg tør ikke gå ut av rommet, for da må jeg forklare til resten av familien hvorfor jeg ser så sur og trist ut.

Alle tror jeg er sur når jeg egentlig er lei meg. Jeg får ofte klager på det. Jeg vurderer sterkt å sy opp munnvikene mine, slik at jeg konstant går rundt og smiler. Kanskje folk rundt meg slutter å påpeke så sur jeg ser ut.

"Jeg er ikke sur, jeg er bare trist"
, sa Lotte til Joakim for tusende gang.

Søte dere, jeg kommer tilbake når formen, humøret og humoren er tilbake igjen, jeg. Denne berg-og dalbanen går ganske raskt, så det kan hende det skjer allerede i morgen.- Virker du sur når du egentlig er lei deg?
- Begynner du å gråte når du krangler, selv om du ikke vil?

Smasking og sniking

Det er to ting som virkelig har gått meg på nervene de siste dagene. Smasking og sniking. Det gir meg seriøst anfall.

Smaskeparet:

Da jeg tok bussen hjem fra Oslo var jeg i dårlig humør. Jeg var trøtt, kvalm og helt utslitt. Humøret ble ikke bedre da de sendte en trang, liten en-etasjes buss istedet for den vanlige to-etasjesbussen. Det var så trangt på bussen at vi passasjerene omtrent satt oppå hverandre. Heldigvis var det et kjærestepar som frivillig ville sitte oppå hverandre, så sånn sett ble det jo litt mer plass. Dette kjæresteparet holdt på å gå meg på nervene. Jeg er halvveis døv, jeg nå. Bare fordi jeg måtte høre på så sinnsykt høy musikk for å overdøve dem. Helsikes kåtsekker. Det var sikkert like før de hadde sex, det er jeg sikker på. Alle de lydene de laget! Åh, herregud for noen lyder. Det hørtes ut som om de slurpet i seg hverandres spytt. Hadde de bare kysset bittelitt av og til, hadde det gått greit. De kysset omtrent hele veien. Til og med når de sov! Er det mulig?

Jeg blir kvalm av spytt. Alt som minner meg om spytt gjør meg kvalm. Kyssinga deres minnet meg kraftig om spytt. Det er greit å kysse altså, jeg har ikke noe imot det, men lær dere å kysse da for svarte! Det er forskjell på kyssing og slurping av hverandres spytt. Djeezez.

Snikkjerringa:

Jeg står i kantina, køen er ganske lang. Jeg står der med en baguette og venter på at det skal bli min tur til å betale. Plutselig kommer to halvgamle hønsekjerringer og stiller seg foran meg, mens de sier: "Vi skal bare ha litt kaffe vi altså". Ja, og så? Jeg skal bare ha en baguette, og jeg sniker ikke med det som unnskyldning. Når man er over 15 år, så forventer jeg at man kan kø-kultur. Man sniker ikke i en kø. Vi nordmenn hater nemlig å stå i kø, så vi blir ganske så gretne. Jeg skulle ønske jeg hadde gitt henne et genialt svar i retur, men jeg klarer aldri finne på noe smart å si i slike situasjoner. Kanskje jeg skulle sagt noe som: "Det er helt greit at du sniker, hadde jeg sett ut som deg ville jeg nok kommet meg så raskt ut av køen som mulig, jeg også". Forbanna halvgamle drittkjerring.

Og forresten:

fifa

Sånn ellers er jeg i knallbra humør for tida! Jeg feirer mitt eget lille jubileum. Det er høst, kaldt og mørkt ute, og likevel har jeg ikke vært lei meg på lenge. Det er faktisk så lenge siden nå at jeg ikke husker sist jeg var nedfor. Det er herlig folkens! Jeg håper det fortsetter slik en god stund nå. Jeg nyter det fullt ut.


- Har vinterdepresjonen tatt deg?
- Hva hadde du gjort hvis noen hadde sneket foran deg i køen?


Hei, hei, hallåå!

Etter noen herlig dager i Oslo, er jeg nå på vei hjem igjen. Merkelig hvor mye man savner kjæresten og lillebroren sin når man er i Oslo, men lengter tilbake til Oslo allerede før man får satt seg på bussen. Er nesten så jeg vurderer å studere der. Man får se. Alt kan jo skje i løpet av de neste årene.

Det kommer trolig et sint innlegg i morgen, med mindre jeg får roet ned nervene litt. Vi får se på det også. Alt kan jo skje innen i morgen også. La meg bare påpeke at smasking gjør meg kvalm.

Nå har jeg nedtelling til jeg kommer fram til Trondheim. Om ca 6 timer står jeg i armene til Joakim og gir han verdens største nuss. Han er så snill at han henter meg, gutten min. Jeg gleder meg som en unge på julaften til å krype oppi senga hans i morgen tidlig, og sove til krampa tar meg. Inntil han. Mmm. Det gjør godt for sjela og forholdet å ikke se hverandre på en stund.

Har du sett på maken! Nå har det allerede gått fem minutter. Hvis jeg fortsetter slik er jeg framme før jeg får knipset med fingrene. Kanskje jeg skal forsøke å sove litt.

Gjerne kommenter til meg, for jeg kjeder meg. Hei, hei, hallåå!

- Hva har du gjort i dag?
- Noe forslag til hva jeg kan gjøre på bussen, foruten å sove?


Tidenes heisatur

Du vet du hadde det gøy når du våkner med latterkrampe til tross for ekstremt fyllesyke. Da jeg våknet klokken 10 snøftet jeg litt, gulpet og løp til do. Deretter sov jeg til klokken var 1. Da ynket jeg meg og stønnet mer enn nødvendig, bare for at Iselin skulle synes synd på meg. Klokken 4 sto vi opp. Etter det har jeg gått rundt og vært skjelven, livredd for å møte på stakkaren jeg skremte i går.

Hva gjør Lotte etter x antall vinglass, litt baileys, store mengder øl og enda større mengder cider? Hun snakker om bæsj med maisklumper i til vilt fremmede. For ikke å snakke om soppinfeksjoner og cottage cheese.

Qoute:
Birgitte: Åh, cottage cheese?! Det er jo kjempegodt!
Jeg: Ja, Birgitte, det er slik sopputflod ser ut.
Birgitte: Åja.. ehhh....

Stakkaren satt i minst 20 minutter og stirret på meg, meget interessert. Jeg kan ikke helt forstå hvordan jeg klarte å sitte å snakke om bæsj så lenge. Alt bare fordi jeg ikke var interessert i å snakke med han. Jaja, sånt kan skje.

Det beste er vel det innpåslitne rævvgrabbende guttefaenskapet, som aldri ville gi seg. Han ga seg ikke engang da Iselin snudde seg og kjeftet han så ørene hans flagret. Han tok like gjerne og grabbet litt til. Da ble jeg litt sint, så jeg tok meg en stor slurk med øl og snudde meg mot han. Jeg rapet tidenes ølrap ca. 10 cm fra trynet hans, mens jeg bæljet ut: "Nei, faen mæ tute, no må æ på trøkkern!". At han fremdeles fulgte meg hakk i hæl må vel bare bety at jeg er sjarmerende.

Da jeg kom til rommet hadde jeg fått hele to sms. Den ene var fra Siw-Veronica, som fikk seg et saftig svar tilbake (jeg sjekket sendte elementer med angste i halsen imorges), den andre var fra Joakim. Joakim ville gjerne at jeg skulle sende han outfit bilde, noe som resulterte i at Iselin og jeg tok en liten foto-session.

toga
toga2
Damn girl! Tidenes fylleposering, tidenes ansiktsutrykk og tidenes sløve øyne. 

Det er litt trist at jeg ikke fikk møtt verken Marimus eller Siw-Veronica i helga, men det kommer vel flere muligheter.


- Har du hatt en knall helg?
- Hvordan hadde du reagert om en villt fremmed begynte å snakke om bæsj til deg?Tigerstaden

Nå står Iselin og omtrent hopper her. Freser litt og slikt. Hun er sulten. Vi skal straks gå ned til matsalen nå og trykke i oss middag (frokost - vi sto opp nettopp). Det blir ikke mye updates fra meg, jeg smuglåner pc'n til Iselin når hun ikke ser på.

I morgen skal jeg på togaparty. Takk og lov for at bikinitrusa ikke har blitt for lita. Gosh..

Kommer tilbake l8r!

cimg0314
Bilde jeg fant av meg på pc'n til Iselin. Det er nok to år gammelt.


Ha en herlig helg dere, jeg skal hilse tigerstaden fra dere! ;D


- Skal gjøre i helga du da?

On the road again

Listomanen Lotte har herved tatt seg noen dager fri. Dette resulterte så klart i en meget stresset Lotte. Jeg klarte visst å pådra meg forstoppelse i alt stresset. Dette er første og siste gangen jeg venter med å pakke til en time før jeg skal dra! Neste gang gjør jeg som jeg pleier, og begynner pakkinga to dager før. Så kanskje jeg slipper å ha vondt i magen.

Tross i alt stresset, kom jeg meg nedover til bussen. Nå sitter jeg godt plantet i bussetet. Bussen har kjørt i tre kvarter, og jeg begynner allerede å få sittesår i røvva. Dette lover godt. Om ca 7 timer er jeg i Oslo, med en haug bagasje og et forvirret ansiktsutrykk. Jeg har allerede glemt hvilken t-bane jeg skal ta for å komme meg til Iselin, men det går bra. De er jo så hyggelige nede i Oslo. Er bare å spørre vettu.

Sist gang hjalp en mann meg med å kjøpe billett til t-banen. Han syntes vel jeg så stakkarslig ut der jeg sto og stirret på en automat (som forresten ikke var billettautomaten). Denne gangen skal jeg nok klare det selv. Jeg er så flink atte.

Hva jeg skal gjøre de neste 7 timene vet jeg ikke. Jeg kjeder meg allerede. Vurderer sterkt å spille booble shooter i en times tid. Da har jeg bare 6 timer igjen. Da får jeg vel kose meg med noe av dette:

film


- Hva gjør du denne natten da?
- Ser du på noen av de seriene over
(dropp filmene, er bare kliss det) ?

Glemsk? Jeg?

Glemsk?
Jeg?
Langt ifra.
Jeg husker akkurat nok.
Fyller hodet med hukommelse
til høyre og venstre
fra øverst til nederst.
Husker du alt kanskje?


Jeg er en kløpper på dikt - når jeg kan gjøre om det andre har skrevet. Mauren av Inger Hagerup er et kjempefint dikt, jeg er nemlig ikke større enn meg selv. Uansett, jeg nevnte glemsk. Jeg har en følelse av at jeg begynner å bli mer distre enn en gullfisk med hjernerystelse.

På skolen har vi nå et prosjekt, og på den gruppa er det to jenter jeg blander mellom. La oss kalle dem Anna og Berit. Anna (trodde jeg) og jeg sto ved pc'n hennes og så på en film hun hadde laget (på tegnspråk så klart), og vi slet med å få lagret den. Da la jeg merke til at brukernavnet på pc'n var Berit. Smarte meg trodde jeg hadde løst gåten og utbrøt: "Ja, men det er jo ikke rart du ikke får lagret! Det er jo Berit sin bruker det der!". På dette tidspunktet var jeg rimelig stolt av meg selv. Sammenlignet meg selv med selveste frøken Nancy Drew og greier. Anna (trodde jeg fremdeles) derimot  så rart på meg og svarte: "Jeg er jo Berit.."

Auch. Nå er hele systemet mitt rotet til. Jeg fatter ikke hvordan jeg kan blande navn og ansikter på den måten. Som regel er jeg en djevel på navn og ansikter. Jeg kan til og med se på noen jeg har hørt om tidligere og vite hva de heter. Jeg kan også av og til ramse opp ting om dem jeg strengt tatt ikke burde huske. Dette er det tydeligvis slutt på nå. Anna og Berit er ikke de eneste jeg har blandet.

Alt er blandet. Jeg glemmer viktige gjøremål. Jeg glemmer ting jeg burde gjort. Jeg glemmer avtaler jeg har gjort. Og det verste? Jeg glemmer til og med å sove!

Jeg har sikkert fått en kraftig hjernerystelse i søvne. Sånt kan skje nemlig, når man sover så urolig som meg.

gullfisklotte
Litt glemsk, men ellers fornøyd.


- Er du veldig distre?
- Blander du ofte personer du burde vite navnet på?

Jeg skal til Oslo!

Onsdag natt klatrer jeg om bord på bussen, og retter nesa mi mot Oslo. Der skal jeg bli til mandag natt. Jeg takker lavprisekspressen for at de har strømtuttak og nett på bussen sin. Det passer meg fint. Har du noen gang forsøkt å sove på bussen? Det var utrolig mye lettere da jeg var 3 år.

541621871444558389320558378999424289173n

Jeg gleder meg til å dele fem dager med denne jenta. Selv om jeg må sove i fotenden hennes og lukte på tåttelurene hennes. Det er greit, for jeg savner henne. Man kan ikke bare flytte til Oslo vettu, det er slemt gjort det.

Så... hvis du bor i Oslo, og har en trang til å se meg, ikke nøl med å rope ut. Jeg er blitt en kløpper på å ta T-banen nå.

- Bor du i Oslo?
- Får du til å sove på bussen?

Jeg begynner å bli voksen

Jeg har et bevis på at jeg begynner å bli voksen. Et knakende godt bevis. Jeg nyter å se på nyhetene, jeg nyter å lese aviser og jeg ber Joakim holde kjeft når aktuelt og været er på TvNorge. Det går ikke en dag uten at jeg sjekker nettavisene. I dag var det fire saker som fikk meg til å heve øyenbrynene - på hver sin måte. Trykk på bildene for å komme til saken.


skaun
Det er så fryktelig trist. Jeg fatter ikke hva som skjer i verden. Det virker som om jo eldre jeg blir, jo mer legger jeg merke til all denne ondskapen. Jeg sender mange varme tanker til denne jentas bekjente og nære.


downtown
Er det virkelig mulig? Selv om man har på seg kort kjole og viser litt kløft - så betyr ikke det at man kan ta seg for som man vil. Det må da gå an å dra på byen uten å ha med seg pepperspray. That's it! Neste gang jeg vandrer rundt i byen alene, skal jeg sørge for å ha med meg en dassspray i veska. Det svir sikkert like mye, og så lukter det så godt.


vaksine
Qoute mamma: "Dette er horribelt. Kanskje hun var alvorlig syk i utgangspunktet, og kanskje hun ikke burde fått vaksina. At avisene skriver slike overskrifter er for drøyt." Mamma jobber som helsesekretær og får alvorlige rykninger i øynene hver gang noen nevner svineinfluensa og vaksine. Hun er så lei av alt hysteriet, at hun kan ikke få sagt det nok. Alt avisene gjør er å skremme opp folk. Ikke rart folk blir så usikre.


mat
Damn! Kanskje det er kostholdet mitt som gjør meg så ustabil? Kanskje det virkelig er på tide å bli sunn. For min egen psyke liksom. Kanskje jeg kan smile hver dag.


Jo eldre jeg blir
, jo mer legger jeg merke til det avisene skriver. Mange av overskriftene deres får meg til å trekke på øyenbrynene og masse av det de skriver om skremmer meg litt. Kanskje har det alltid vært sånn, ikke vet jeg. Det er først de to siste årene at jeg har vist interesse for nyheter. Har verden alltid vært så skrudd?

Når jeg blir stor skal jeg jobbe som nyhetsdame på NRK, altså, nyheter på tegnspråk. Hvis jeg noen gang lærer meg tegnspråk da. Det er ikke så lett. Det er ikke bare å vifte med hendene.Forresten! Trine Camilla kjører en blogg vs. blogg. Jeg er visst med på det, fant jeg ut nettopp. Du må gjerne stemme på meg hvis du vil. Jeg vil gjerne ha mer enn en stemme. Vote for Lotte! Stem her.

792425257425005775940005784775456381751n
Skål for deg!- Leser du ofte aviser?
- Blir du skremt av alt svineinfluensa-vaksine-hysteriet?


The evil toothfairy

Rise and shine folkens! Klokken er halv fire og jeg ligger fremdeles og koser meg under dyna. Eller kose og kose. Det kan diskuteres. Jeg er noen hakk redusert, og mange hakk tørst. Kan ikke noen være så snill og kjøpe julebrus til meg? Please?

Jeg hadde det kjempekoselig i går, men skulle ønske jeg hadde fått kjøpt meg en burger. Damn!

Bilder fra i går:


"Give me your teeth!"

Hvorvidt jeg var "the evil toothfairy" vet jeg ikke. Jeg var vel mersom den gale tannfeen. Tannfeen med en skrue løs. Det går bra. Det passer meg.

- Hadde du det morsomt i går?
- Kledde du deg ut?


RSS 0.91