Mat servert på senga

Jeg tror jeg skal krepere av latter. Er ikke vi et helskjønt par, så vet ikke jeg.

p8230239

Han er iallefall helskjønn. Her lå jeg med hodepine og syntes forferdelig synd på meg selv. Jeg var kvalm og sulten, og generelt helt ynkelig. Inn kom han med mat til meg, servert på senga:

1000133

Sånn ellers skulle jeg gjerne gjort som 9 av 10 andre bloggere her inne på blogg.no, og skrevet en liste over nyttårsforsetter. Dessverre for dere har jeg fremdeles vondt i hodet og skal legge meg nå. Med mindre vi blogges innen neste år, så ønsker jeg dere en fantastisk nyttårsfeiring!

1000051 Hvordan skal du feire nyttårsaften?

 Spiser du mat i senga?
Det er på tide å rydde i sekken min

Jeg er en sart sjel. Jeg gråter over alt og ingenting. Jeg er en mester til å stikke hodet under og bli dratt lenger ned.

Det kommer ikke som et sjokk at jeg sitter her med rødkantede øyne og rennende nese. Jeg har grått meg gjennom de siste femti sidene av boka jeg leser. Om jeg gråter fordi det er trist eller fordi det treffer meg på steder som for tiden er ømme, vet jeg ikke. Det spiller ingen rolle. Jeg har fått tømt meg litt.

PhotobucketIdas dans er en mors fortelling om sin kreftsyke datters siste tid av livet. Hun forteller om hvordan familien deres levde hver dag i nuet, fylt med kjærlighet, ærlighet og åpenhet. Hun forteller at hun har oppdaget at det er sunt å utforske den dype brønnen man har av innestengte følelser iblant, for å fungere. Vi alle bærer på en slags bagasje, som vi forsøker å fortrenge. Av og til er det sunt og se hva vi har i sekken, og slippe det ut.

For min del er jeg elendig på å rydde i sekken min. Jeg er veldig flink til å se etter hva jeg har i sekken, for så å putte det på plass. Jeg tuller meg inn i min egen tristhet og selvmedlidenhet. Ikke aner jeg hvorfor jeg skal synes synd på meg selv engang. Jeg er en evig pessimist og jeg er lei av det.

Jeg vil rydde i sekken min, kaste ut gamle og ubetydelige ting. Kun på den måten kan jeg få plass til nye ting, og jeg vet at snart kommer halvparten av den sekken til å være full av mormor. Jeg har flere valg nå. Jeg kan legge meg ned og gråte til jeg spyr, eller jeg kan fokusere på det som fremdeles er. Det å ta sorgene på forskudd er ikke bra, såppas har jeg forstått.

En psykolog kunne ha hjulpet meg gjennom det meste, og jeg tror jeg skal oppsøke en ut på nyåret. Jeg har det ikke bra, og det at mormor lurer bak i hodet mitt gjør ingenting bedre. Jeg går rundt og er trist mesteparten av tiden, og jeg aner ikke hvorfor. Det finnes ikke en eneste logisk grunn til det, og jeg bør ikke analysere alt heller. Dagligdagse gjøremål frister ikke, og jeg blir sliten av å forholde meg til mange mennesker på engang. Det letteste for meg, og det jeg har mest lyst til, er å forholde meg til en person ad gangen. På den måten blir jeg, uten å tenke på det, mer positiv og jeg får ikke lyst til å gjemme meg bort.

Det er på tide at jeg stikker opp hodet mitt fra hullet mitt, at jeg rydder i sekken min og at jeg ser mer positivt på alt. Men hvor skal jeg starte?

Stenger du ofte inn følelser?
Får du ut følelser ved å lese bøker eller se filmer som rører deg?

"Jeg har lest mange personlige beretninger om sykdom, sjelesmerte og død. Dette er den vakreste av dem alle." Jon Magnus, forfatter av Karlsvogna

Jeg anbefaler denne boka.

Skjelving

Jeg har ærlig talt blitt en slapp blogger den siste måneden. Jeg unnskylder meg ikke. Dere vet nok innerst inne at jeg kommer sterkt tilbake så raskt jeg får føttene under meg igjen. Inntil videre skal jeg dele tre bilder med dere fra julaften. Dette er første året jeg har vært ute på julaften, og ikke sittet i stua og holdt mora mi i handa mens vi har sett på flåklypa. Jeg tror ikke hun er så stor fan av at jeg ikke er med dem konstant lengere.

Photobucket
Jeg har funnet ut at Joakim er utrolig kjekk i dress. Dere skulle ha sett ham i helfigur. Gaahd.

Photobucket
Photobucket
Hah, jeg elsker når jeg er nydelig på bilder. Ler hver gang jeg ser dette bildet.


Nå sitter jeg her med fyllenerver/bakrusskjelving. Dagen idag skal jeg ta det rolig. Jeg skal en tur på city syd, og jeg skal kjøpe meg feitmat et sted. Jeg vil ha burger. En feit burger, som det renner fett av... Nei, æsj, nå ble jeg iallefall kvalm. Kanskje jeg skal spille litt fantasi ikveld. Det er kjempegøy.

I forrigårs spilte jeg det nye monopolspillet med Joakim og søsteren hans. Jeg holdt på å gå konkurs, men mot alle odds så vant jeg, bare fordi jeg hadde lest instruksjonsboka. Av og til er det godt å være en luring.

Photobucket
Her har du det nye geniale monopolspillet. I mine øyne var det mye morsommere enn det orginale. Man kjøper ikke opp eiendommer i Oslo, men på ei tropisk øy. Man blir tildelt en rolle av dvd'en, og alle har en fordel (f.eks en blir valgt til å bli politisjef, og får 50 000$ hver gang noen lander på "bare på besøk"-feltet. Politisjefen kan også bestemme om de som havner i fengsel får gå fri). Istedet for hus og hoteller kan man bygge kasinoer osv også. Og det er ikke den personen med mest penger som vinner, men den personen med mest formuesmerker (det får man etter hvor mye verdi eiendommene dine har, f.eks. hvis du bygger en park på eiendommen din blir den mer verdt og du får flere merker). Genialt!

Hva bruker du å gjøre på julaften klokken 23.00?

Hva er den beste fyllesyke-frokosten?

Liker du brettspill?

Videoblogg, juleflesk og null julefølelse

video:jul

Dårlig lyd, men det spiller ingen rolle. Gud, jeg er så søt altså. Legg merke til den fantastiske nydelige dialekta mi.

Selv om jeg ikke har noen julefølelse, så nyter jeg jula godt. Det er deilig med ferie, jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil gjøre det.

dsc00305 Jeg kan spise masse godteri.
dsc00351 Jeg løser vanskelig sudoku.
dsc00349 Jeg bruker fantasi-tegne-brettet til andre ting enn å spille.

Som dere ser er jeg blitt feit, jeg er nerd og jeg er elendig til å tegne.
Det er ingen pute jeg har under singletten, jeg smugkiker ikke i fasiten og jeg taper ikke i spillet på grunn av mine manglende tegnekunnskaper.

Hvilken dialekt har du?
Bruker du å få åpne en pakke om morgenen når du står opp på julaften?


GOD JUL DA!

Edit: Jeg har også fått et eget kamera i gave, dermed kan det hende det kommer flere bilder fra nå av. Woho!

Hvorfor kake gjør deg feit

Jeg har nettopp funnet ut noe utrolig viktig damer! Fikk dette på mail fra tanta mi:

Når man blander mel og vann blir det lim.
MEN når man så tilsetter egg og sukker blir det en kake!

HVOR blir det da av limet?

 
Det skal jeg fortelle deg:

Det er det som får kaka til å bli sittende på

baken, hoftene og magen ...

Så da vet dere det. Dropp melet i kaka, så slipper'u å bli feit. Jeg tror jammen jeg skal informere sjefen min om dette, så hun sørger for å få laget kaker uten mel og vann.

Apropos kake, hvilken er din favoritt?Morderhæler og pupper

Photobucket
Det er som jeg sier. Stiletthæler kan bli brukt som både tortur- og mordredskap. Jeg ser ikke videre lykkelig ut etter at noen har tråkket på tåa mi.

Photobucket
Derimot ser jeg ganske så lykkelig ut her. Se hvor sprek hun er.

Photobucket
Mitt første puppebilde! Se så brun jeg er da dere. OMG, puppene må jo oppi kameraet lzm. Herregud så kul jeg er lzm.

Til dere som lurte på hvordan formen min var på jobb søndag, så var den fin. Jeg var litt svimmel, litt smågretten og kjedet rævva av meg. Samtidig som jeg hadde vondt i magen. Jeg overlevde. Det var ikke verre enn søndager flest.

Vorset på lørdagen var morsomt nok for min del.

Hva gjorde du i helgen?
Hva spiste du til middag i dag?


Bytur, jobb og tørst

Kjære, søte lesere. Jeg har nå kommet hjem fra en bytur, og det gikk nettopp opp for meg at jeg skal på jobb imorgen. Jeg er en smart liten søtsak, ikke sant?

Når jeg tenker meg om, så legger jeg meg som regel senere enn jeg skal nå til vanlig når jeg skal på jobb dagen etterpå. Dette er ingen forskjell. Med mindre man regner litt promille som en forskjell, men helt ærlig tror jeg ikke det gjør noe. Jeg er så tørst at jeg kunne drukket opp hele Jonsvannet akkurat nå (Jonsvannet er der hele Byåsen får vannforsyninga si fra, vil tro jeg må pisse litt etter å ha drukket alt det).

Med andre ord skal jeg gå på badet og forsyne meg litt mer av Jonsvannet, kle av meg og legge meg i senga. Der skal jeg vente på at en meget beruset Joakim skal falle ned under dyna og blekke på under tre sekunder. Koselig dere. Jeg sa forresten at jeg elsker han igår. Eller han sa det. Jeg vet ikke. Søtt.

Har du noen gang vært så tørst at det kjennes ut som om tunga og halsen din er laget av sandpapir?
Det er visst pågrunn av alkoholen som påvirker det hormonet som styrer utskillelsen av væske i urinen osv. Dette ble for avansert for meg, og jeg som til og med fikk 6 på den prøven om piss og nevroner.

Gale nisser på kjøpesentre

Neste år skal jeg starte med julegaveshoppingen i oktober. For en som allerede hater shopping, er et stappfullt kjøpesenter rene torturkammeret (dro jeg den litt for langt nå, ala Ida Wulff?). På denne tiden løper folk rundt som gale nisser og kjøper gaver til sine kjære, og jeg er intet unntak.

Jeg løp omkring inne på senteret hånd i hånd med Joakim. Eller rettere sagt, jeg dro han etter meg. Stakkaren endte opp med å bære alle de tunge posene, som mannfolk flest som er med damene sine på shopping. Stresset fikk hjertet til å pumpe raskere. og vi kjente begge svetten renne. Omsider ble vi ferdige. Nå mangler jeg kun en julegave, og det er Joakim sin. Kanskje han ikke har vært snill i år, slik at nisselotte ikke vil gi han noen gave?
shopping

Ved nærmere ettertanke løp han etter meg som en hund inne på City Syd og City Lade. Dessuten farget han håret mitt perfekt, uten å ødelegge det. Han har vært snill. Han skal få gave. Jeg vet bare ikke hva.

Hva gir man kjæresten sin i julegave når han ikke ønsker seg noe?

Er du ferdig med julegaveshoppingen?

Kjæresten min farger håret mitt

DSC00339.JPG
Jeg stiller meg tvilende til at kjæresten min skal farge håret, til tross for at han gjør det i bar overkropp. Nå som alt sølet er tørket vekk, har jeg troa på at dette kan bli bra. Mot alle odds. Vi venter i spenning.

Har du noen skrekkhistorier å fortelle angående hårfarging?

Pakket for å være i Oslo i fem dager, sikkert!

DSC00337.JPG
Pakket for å være i Oslo i fem dager jeg: koffert, sekk, veske og pose. Alle stappfulle. Reiser hjem i natt. Frisør imorgen. Og jobb. Ønsk meg god tur og lykke til!

Oslo og gutter

Shit! Jeg er dritnervøs. Jeg sendte nettopp ei stakkar jente ute for å lete opp kisen hun har lyst på. Mot alle odds har jeg overtalt henne til å fortelle ham at hun har lyst på han, for å sjekke hva som skjer. Nå er jeg så spent at det kribler i magen. Hun har fremdeles ikke kommet tilbake, så jeg lurer litt på hva som skjer.

For å se det på den siden, så skal det nevnes at jeg har "prøvd" meg på to kiser ikveld for å få henne nærmere denne gutten. Håper det var verdt det, for han ene ble utrolig innpåsliten i lengden. Gosh.

Oslo er forresten kjempedigg! Jeg liker t-banen og jeg liker meg her generelt. Tror kanskje jeg skal studere her.

Edit: Dette innlegget bør dere se langt vekk ifra, jeg var langt ifra edru da jeg skrev det. Vin og øl blir bare krøll. Forsåvidt var han kisen forelsket i ei anna ei, så jeg kan konkludere med at: Ikke hør på Lotte når hun er full, for da snakker hun bare tull.

Har du noen gang prøvd deg på en kis for at venninna di skal komme nærmere en annen kis, fordi hun er så pingle?

Har du tatt t-banen, hva synes du isåfall?

Vin eller øl?

Å bo hjemme hos kjæresten sin

Jeg gjør det, mange andre gjør det og jeg har en følelse av at Ulrikke Lund gjør det.

Jeg snakker om å flytte inn i hjemmet til kjæresten sin og familien hans.

Det starter som regel med en overnatting. Så enda en overnatting. Og enda en overnatting. Etterhvert sover man der nesten hele tida. Selv om Joakim bor to blokker unna meg, frister det mer å sovne inntil han enn å sovne i min egen kalde seng. Etter at jeg hadde tilbringt hele sommeren hjemme hos han kom mora hans med en nøkkel til meg. En egen nøkkel til leiligheten. Større gjestfrihet skal man se lenge etter, om jeg nå kan kalles gjest lengere.

Man kjøper en egen tannkost og har der, man har alt av toalettsaker der og etterhvert kommer man også til å ha flere klær der. Det føles så rart.

Når jeg tenker mer og mer på det, så går det opp for meg at jeg trenger meg på, iallefall til en viss grad. Svigermor har aldri klaget, og jeg er glad til. Det er nesten utrolig at jeg skal si dette, men jeg føler meg nesten mer velkommen og mer hjem hos Joakim, enn jeg gjør hjemme hos mine egne foreldre. Hos Joakim er det ingen krangling, det er rolig og koselig. Det er vel på tide at jeg hjelper til med husleia snart, tenker jeg.

Hva er egentlig grunnen til at så mange til slutt ender opp med å bo hjemme hos kjæresten? Man føler seg jo litt som en inntrenger når man er der nesten hele tida. Hvorfor sover vi der så mye til tross for den følelsen?

Er det fordi at følelsen av å sovne inntil kjæresten er så deilig?
Er det fordi man ikke trives hjemme?
Er det fordi man er psyko og vil følge med på alt kjæresten gjør?
(ikke at jeg er slik, men det finnes vel mange slike der ute)

Jeg tror grunnene er mange og forskjellige, ingen er like. Selv hater jeg å sove alene. Jeg er fordømt mørkeredd.

Hva synes du om å bo hjemme hos kjæresten sin?

Er du en inntrenger?

Og tror du det er mange gutter som flytter inn hos dama si eller typen sin?

Jeg skal til Oslo folkens!

Nå er det en time til Joakim kommer og henter meg. Jeg skal til Oslo folkens! Det kommer til å være dritskummelt å ta bussen alene i natt, men jeg skremmer vel vekk alle mulige ransmenn med snørrnesa mi og sekken full av brukte kleenex.

I gangen står en liten koffert stappet full av klær og gud-veit-hva. Den var så full at jeg omtrent måtte ligge oppå den for å få lukket glidelåsen. I forlomma på kofferten har jeg stappet inn skolebøkene mine. Nå er kofferten så fortung (altså tung foran), at den velter forover hver gang jeg stiller den opp. Håper ikke parfymeflaska mi ble knust i sted da kofferten tok sitt første stup.Sånn ellers kan jeg fortelle dere at jeg har et lite kviseproblem. Ei kvise er da ikke noe problem, tenker dere vel nå. Jeg skal fortelle dere en ting jeg: Når man har ei kvise plassert på leppekanten, slik at det ser ut som om man har herpes, da er det faktisk et lite problem.

I ren desperasjon tenkte jeg å forsøke å dekke den til med mitt eneste våpen: dream matte mousse. Det ble ikke så bra resultat, så jeg tenkte at jeg likegjerne kunne klæsje til hele trynet mitt med det. For å dekke over alle ujevnheter liksom..

dsc00298dsc00299

Og visst faen funket det. Jeg fikk ingen ujevnheter, hvis man ser vekk ifra skillet under ansiktet da og oppi ved hårfestet. Det er uansett ikke noe problem. En lue og en hvit, høyhalset genser dekker til bra.

Gud, så seriøs jeg er. Mens vi likevel snakker om sminke kan jeg vise dere et bilde av Joakim som ville ha bart. Det er utrolig hvor mye mascara kan brukes til.

dsc00309


Befinner du deg i Oslo de nærmeste fem dagene?

Har du noe tips til hva jeg kan gjøre for å dekke til kvisa?
(jeg bruker nesten aldri sminke, så har ikke peiling på hva ting er og hva de skal brukes til)

Ville du ranet sekken min hvis du oppdaget at det var et lass med snørrpapir der?

Seks historier tatt fra livet mitt

I forrige innlegg linket jeg til Monica Christine, som utfordret leserne sine til å skrive livshistorien sin, eller en opplevelse i livet, med kun seks ord.

Av og til er det det som ikke blir sagt, som egentlig blir sagt. Jeg selv har prøvd meg på å fortelle mine historier med kun seks ord. Jeg skal fortelle, det var vanskelig. (haha, seks ord der også)

Et liv uten far, ikke ønsket.

Å være andrevalget trykket meg ned.

Magen knytter seg hardt, kuttet svir.

Jeg møtte deg, du ble min.

Kom i mørket, hold rundt meg.

Sola som skinner, jentene som ler.

n85158517227152211017

Seks historier tatt fra livet mitt. En haug med følelser. Det meste usagt.

Nå vil jeg se dere prøve.
Joakim prøvde, resultatet ble: Jeg er veldig veldig veldig kul. Han misforsto, som alltid.

Igår var idag i morgen. I morgen er idag igår.

Mora til Joakim lager taco, og jeg lukter stekt fisk. Rettere sagt stekt torsk. Hvor sært er ikke det? Nå har jeg ikke kjent lukter på flere dager, og den første lukta jeg såvidt kjenner, det er stekt torsk. Og så er det faen ikke noe torsk her engang! Hurra for snørr.

Dagen igår var kjempekoselig. Joakim laget biff, fløtegratinerte poteter og sin fantastiske saus. I tillegg fikset han blåbærpai til meg. Den snillingen. Kanskje jeg slenger ut noen bilder og en video fra gårdagen imorgen.En viss frøken har fått meg til å tenke litt. Jeg skal skrive livshistorien om meg selv - med kun seks ord. Dere hørte riktig. Det blir vanskelig. Dere burde sjekke ut innlegget hennes, og bloggen for den saks skyld. Hun er herlig.
http://monicachristine.net/?p=263

Igår var idag i morgen. I morgen er idag igår. Den der skjønte jeg ikke da jeg var lita, og jeg tror ikke jeg skjønner den nå heller.


Er du filosofisk?

Og liker du lukta av stekt torsk?

Jeg er pissed eller tagget, si hva du vil

Jeg utfordret nok engang, men de har kamuflert at det er en utfordring med å kalle det å bli tagget. Greit, jeg skal gjøre det. Jeg bærer ikke nag til deg Nina, selv om du tagget meg.

Regler:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg


Fakta om meg
1. Jeg syter hele tida, bare for å få oppmerksomhet.
2. Jeg er hypokonder, og tror alltid jeg er sykere enn jeg er.
3. Jeg spiser godteri hver eneste dag.
4. Jeg snuser.
5. Jeg blir fascinert av hvordan snørret mitt endrer farge iløpet av tida jeg er syk. Ja, jeg ser på papiret etter jeg har snytt meg.
6. Jeg blir sur hvis jeg ikke får viljen min.

Og ettersom jeg hater slike utfordringer eller tagginger (kall det hva faen du vil), så velger jeg å gjøre motstand. Jeg tagger ingen. Jeg tagger alle. Hvis du føler deg spesiell, så tagg deg selv via meg. Be my guest!

Hvem er det uansett som finner opp alle disse utfordringene? Det bare være bloggere uten inspirasjon til å blogge som normale bloggere. Hvorfor ikke bare la være å skrive et innlegg akkurat den dagen du mangler inspirasjon, som andre normale bloggere? Eller for eksempel legge ut et innlegg der du spør leserne dine om hva du skal skrive. Det er mer interessant. Takk.Sånn ellers har jeg nødt til å be om unnskyldning. Jeg er en dårlig blogger for tida. Jeg merker det på meg selv. Siden jeg er ofte hos Joakim og ikke har bærbaren min her, så orker jeg rett og slett ikke. Jeg vurderte sterkt å slenge ut et mobilinnlegg i går da, med bilde av snørret mitt. Bare fordi det var så innmari grønt liksom.

Når jeg er friskere og mindre stresset skal jeg bli flinkere. I promizzze. Jeg kan forresten fortelle dere at om nøyaktig en uke reiser jeg til Oslo! Og imorgen har Joakim og jeg vært kjærester i seks måneder.

Hva mener du om utfordringer?

Feirer du halvårsdager og helårsdager?

Og hvilken farge har snørret ditt som regel?
Noen vil straffe meg

He he he he, jeg tror monsteret i meg hoppet ut på tastaturet i natt. Beklager så meget. Grunnen var nok bare at t.kort.no ikke fungerte som jeg ville. Hvis dere lurer mer på hva t:kort er, så gå inn på linken i forrige setning.

tkort


Selve problemet mitt var ikke å få taki et t:kort, det klarte jeg fint ved å bestille. I lappen, som fulgte med kortet i posten 7 dager senere, sto det at jeg skulle gå inn på nettet og lage meg "ny reisekonto". Når jeg skulle lage meg det fikk jeg beskjed om at koden bakpå kortet jeg registrerte som mitt allerede var i bruk. Så klart er det i bruk? De har jo sendt kortet til meg. Iallefall, dette førte til at jeg fikk et "hei, jeg heter Lotte og er gal"-anfall.

TT er faen meg noen nisser hele gjengen.Over til noe annet: I natt klokken halv ett hadde jeg glefset i meg en pose cheeze doodles og drukket ei hel flaske julebrus - på under en halvtime. Jeg var med andre ord stappmett, følte meg litt feit og samtidig veldig tilfreds. Takk og lov for at jeg var våken lengere i natt for å hale innpå med dette.

Da jeg våknet i morges var jeg nemlig slik:

grin

Jeg har så vondt i halsen. Det er et rent helvete å trøkke i seg mat. Dessuten brant jeg meg på tunga da jeg drakk Herb Tea i sted og spiste rett i koppen. Det er så synd på meg! Skjønner dere det?
Heldigvis har jeg funnet en ny venn, som heter läkerol xtreme peppermint. Den fungerer bra så lenge jeg har den i munnen.

Er jeg syk fordi noen vil straffe meg? Jeg har jo holdt ut lenge uten godteri.. Skal jeg ikke få nyte godteri i et par dager?

Tror du på karma?

Og hvordan ville du ha beskrevet følelsen av å ha vondt i halsen?RSS 0.91